Sziasztok!!!
Angi megnéztem a képeket, nagyon helyes kis pocakod van, egész megnuygodtam, mert most láttam, hogy neked 22. hetesen kb akkora volt, mint nekem, szóval nem én vagyok lemaradva...
Mi is COncorde hordozót néztünk ki, ti melyiket vettétek meg? Mennyiért és hol? ÉS fel tudod tenni a képét? MI az X-Line-t néztük ki, 34 ezerért láttuk.
Esztipeszti!!! Pihend ki magad!!! Éljen a pizsi!!! Bárcsak befekhetnék én is a pihizők közé ma!!!
Vikó! Édes, hogy ennyire aktív vagy...
Te egész nap figyeled a netet?
Jó tudni, hogy ha nem tudok majd aludni, akkor Te a közelben leszel...
Apropó alvás!!! Van valakinek ötlete hol lehet olcsón szoptatós párnát venni, mert amit a Brandonban láttam az 12 ezer volt, majdnem elvágódtam amikor megláttam..
Jól tudnám már most is használni az alváshoz, mostanában mindenféle kipolcolással oldom meg az alvást...
Olyan Tenafixet én is éppen most vettem, le volt olcsózva, 5 darab volt egy csomagban és 1250 forint volt DEbrecenben... Olyan jó volt, anyummal elmentünk vásárolni és vettünk Pöttynek egy csomó mindent, amit persze a büszke nagyi fizetett...
Gyezsu! Tündéri a kis Kata!!!
Ritaa! Nagyon tetszik a koszorútok!
Nici!!! Nagyon irigyellek, hogy ennyi mindent megvettetek már! Én olyan nehezen szánom rá magam a vásárlásra, állandóan csak ruhákat veszek, mert az a legcukibb, a többi meg a drága dolog, azt "fájóbb" megvenni...
Gyönyörű a te koszorúd is!!!
Kérünk szépen pocakfotót! Régen láttunk!!!
Mamacka!!! Nagyon tetszik a fényképetek! Olyan jól látszik a babó is, pedig feketében vagy!
Miket lehet kapni a karácsonyi vásáron? Van belépő?
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, még ma úgyis jövök!
Puszi:
Bartika+Pötty
22+0