Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Egyébként a Tenafix mosható, nem kell használat után kidobni. Az árára nem emlékszem, de nem volt túl drága. A sógornőm egyszerhasználatos hálós papír-bugyit vitt a kórházba - arra esküszik. Fogalmam sincs, hogy az milyen és hogy, hol vette.
Én maradok a sima bugyinál!

Bori

Kép
borkadorka

Sziasztok!

Most töltöttem le a gépről a képeket: Mit lehet csinálni, amíg anya az ebédet főzi?

Kép

Egyébként egyre biztosabb vagyok benne, hogy Kata tudja, hogy mi a helyzet, mert most is, ahogy itt ült mellettem, kihámozta a pocakom a nadrágból-pólóból, mondta-mutatta, hogy baba, megbeszéltük, hogy az a baba az ő kistesója (mutatott magára, hogy Katáé), a kistesó még puszit is kapott a pocin keresztül. Aztán gyorsan visszahúzta a pólót Kép

Egyébként addig cseréltette a CD-ket, amíg olyat nem tettünk be (Halász Judit), amire táncolni lehetett, és akkor hármasban táncoltunk a szova közepén (csak apa nem hagyott rockizni Kép). Most meg apát nyüstöli (altatás) a "japós" dalokkal (altatók helyett is télapósakat kell énekelni), meg "jába" - mármint hogy apja simogassa a lábát. Hát kikövetelik, ami "jár nekik" Kép

Vikó, mosás mosószódával (környezet- és bőrbarát), öblítés egy kis ecettel, szárítás a napon - és a vasalást elfelejtheted Kép

GyeZsu
gyezsu

Szisz!
Nem hiszem, mert egyébként kényelmes volt, sehol sem szorított. És ha jól emlékszem, a legnagyobb méretet vettem.

Bori

Kép
borkadorka

Borka
Csak azért kérdeztem, mert eddig mindenki aki használt ilyet azt mondta, hogy "olyan mintha nem lenne rajta semmi, és mégis van". Akkor ezek szerint ez is olyan, hogy van akinek bejön van akinek nem.

Szilvi és Katababa
szisz2

Édes Csillagszemű Kata Kép

Igen, ezeket a praktikákat én is ismerem, bár gondolom, Te sem a bab pospsiját gondolod mosószódával mosni és ecettel öblíteni KépKépKép

Inkább csak a babaápolás és etetés izgalmas, mert hát ugye abban a nagy országban, ahová én megyek, ezek a fincsi kis gyógyszertári dolgok nincsenek, én meg nem akarnék bolti kenceficéket a babán próbálgatni... Az eldobható pelusnak még akkor is híve vagyok, ha egyébként zavar a körbnyezetre gyakorlt hatása - mert hát mint mondtam, I-ban nincs bio, hacsak a mindenhol fellelhető pisi-kaki dolgokat nem tekintjük annak Kép Az etetésnek meg ott nincs tudománya, ami kezük ügyébe kerül, azt eszi a csecsemő is Kép

Ti meg itt olyan jókat mondtok, egyre kevesebb félelmem marad Kép

indianyo

Vikó, ha még itthon beruházol néhány gyógyszertári fürdetőre és popsikrémre, az elég sokáig kitart neked, és helyet sem foglal a csomagodban. A popsikrém szavatossága elvileg pár hónap, de ezt szerintem csak "hivatalból" írják rá, én nem szoktam figyelembe venni. Az etetéssel fél évig úgysem lesz gondod Kép, aztán meg csak szép fokozatosan bevezetni az újdonságokat. Mindenféle táblázatok léteznek arról, hogy mit mikortól lehet - és persze a táblázatok nem feltétlenül egyeznek meg Kép

Hát aki aludni megy, annak jóéjt, én még csak most látok neki a hf.mnek holnapra...

GyeZsu
gyezsu

Ez nagyon szép volt, Mesi, köszönöm Kép
A tippeket is Kép Ez a pelus-dolog nagyon megragadt a fantáziámban Kép

Gyezsu! Mi a hf-ed? már többször említetted, hogy mész tanulni, de mit is?
Igen, némi fürdetőt meg popsikenőcsöt kell venni persze, és sajnos nem a térfogat, hanem a súly számít... Tudod te, mennyi az a 2o kg, ha külföldre utazik az ember???? SEMMI! Gyakorlatilag egyetlen könyvet sem tudok magammal vinni, és a zenéim is itthon porosodnak sajnos Kép De a baba popsija fontosabb Kép Noha remélhetőleg nemigen lesz rá szükség Kép

Ez egyébként jó játék, képzeljétek el, hgoy most elmentek egy hosszú időre családostul egy teljesen más kultúrába élni(mondjuk nem angolszász és európai kultúráról beszélünk, jó?). Mit vinnétek magatokkal? Ne felejtsétek el, hogy kifizetett jegyenként 20 kg vihető. És mondjuk az átlagosnál valamivel szerényebb anyagiakkal rendelkeztek... Én korábban erre nem gondoltam, mert turistaként más dolgokra van szükség, mint az állandó élethez. Nos, nem könnyű Kép

No, azt hiszem, visszavonulok olvasgatni még egy kicsit, jó éjszakát mindenkinek és lift- és kígyómentes szép álmokat!

Vikó

indianyo

GyeZsu,
A ... tudod te...? kezdetű mondat elég hülyén hangzik... Úgy értettem: ismered a dolgot vagy el tudod képzelni? Mostanában mondok olyanokat, hogy magam is elcsodálkozom... Kép

indianyo

Csatlakozom az éjjeli Baglyokhoz, de csak 1 szólásra, utána megyek aludni.

Bori: Nálunk a 10 éves elpakol, büszke magára, mire egyet fordul a 2 éves már szét is rámolt.
Aztán feladja és ő is szétrámol mindentKép
Én rendmániás vagyok, de ezzel egyedül vagyok a családbanKép

Gyezsu: én az apró magok miatt csak 1,5 éves kortól adtam kivit.

Nicika: Én már most kaptam recepteket a picinek, de nincs rajta dátum, úgyhogy majd szülés után Peti kiváltja.
Szép lett a koszorú!

Babetta: Igen, mindig fiús pocim volt, a derekam megmaradt, csak fenékre híztam és előreállt a hasamKép

Vikó: Mi Tunéziába utaztunk, visszafelé mindenféle dobokat vettünk, meg homokot hoztunk haza, éppenhogy nem volt több 20kg-nál.
Én nem is tudom hogyan fogsz "átköltözni".
Azért vannak kint is dolgaid, nem?
Csomagként nem lehet feladni pár dolgot?

Holnap mi elutazunk 4 napra. Majd pénteken tudok jönni, Mindenki vigyázzon Magára és a Babákra!!!

Tünde 29+3

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde Kép
ÁTköltözés lehetetlennek látszik sajnos Kép a legfontosabb dolgaim itthon maranak -a könyvek és zenék Kép Küldeni lehet bármit, de iszonyú sokba kerül. Most pillanatnyilag csak a saját mindennapi holmim + némi napi "luxus" (szabásminta, kötőtűk, fűszerek, gyógyteák, kenőcsök)fér a 20 kilóba. Majd meglátjuk, esetleg legközelebb, ha együtt jövünk, viszünk sok-sok könyvet. Anélkül én nem tudok meglenni, és hát a babuskának is kell majd az "olvasnivaló" Kép

Jó utat Nektek és sok-sok örömöt! És tényleg, a pocid a fiús pocik tipikus esete - apukám is mondta - aki ugye "óriási" szakértő Kép

Szia! Vikó

indianyo

Vikó: akkor marad a net olvasgatás!

Nicika: Nézd meg a freemail-edet!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

http://www.inetcom.hu/andrea/nyito.html

Ez egy érdekes oldal, van rajta BPD/FL stb. ultrahan kiszámoló is, meg sok egyéb hasznos dolog

Jójcakát mindenkinek Kép

indianyo

Sziasztok!

(Azért aludtam is, most folytatom az olvasást.) Szociálpolitika doktorira járok, most épp egy döbbenetes tanulmányt olvasok a segélyezésről.

Vikó, az öcsém Japánban tanult másfél évet, és én pakoltam neki (közben hazajött egy hónapra) - tudom, miről beszélsz Kép (Piros Arany, tormás majonéz és társaik Kép)

Tünde, jó utat nektek!

GyeZsu
gyezsu

<font color="119911"> Jó reggelt!
Scullyx,
el is felejtettem gratulálni tegnap a
kislányhoz! Szép neve lesz! Kép
Nici,
a Tena fix csak pár száz forint.
Tünde,
jó utat Nektek!
Gyezsu,
de édes a Kata. Jó lehetett ez a tánc a szoba közepén.Kép
Puszi:
Angi
29+3</font>
angi79

Sziasztok, jó reggelt.

Három pakolós, vendéglátós nap után mára teljesen kifáradtam, úgyhogy azt hiszem, ma még a pizsamából sem leszek hajlandó kibújni....
Költözés nagyja lezárult, tegnap pedig négy barátnőm jött hozzánk családdal, gyerekekkel együtt, jó nagy buli volt.

Aztán tegnap estére már jól be is dagadt a lábam, és a kezem is a sok házimunkától, úgyhogy ma szigorú fekvést írtam elő magamnak.

Egyébként jól vagyunk, pici gyerekem sokat mocorog, és ez minden pillanatban boldoggá tesz.

Puszi nektek

Eszti
27+5

Ne haragudjatok, de négy nap kihagyás után lehetetlen mindenkinek reagálni.....de mostantól megint vagyok, sőt apa itthon hagyta a gépet, szóval ma még napközben is leszek. És most megyek reggelizni. Kép
Vendég

<font color="119911"> Szia Eszti,
akkor jó pizsinapot neked! Képzeld, megvettük a concord bébiülést és a PP-ből találtam egy olyan színt, ami nagyon megtetszett, így szerintem az lesz (ahol nektek sárga csík van, ebben piros, de szintén szürke). Jó étvágyat!

Tettem fel újabb pocakképet! Nőtt, a haskörfogatom már 87 cm.</font> Kép
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7204&page=3&image=177865
angi79

Sziasztok Kép
Meg sem kisérlem visszaolvasni a lemaradásom Kép Remélem mindenki jól van Kép

Bori Kép
Nagyon cuki a Tena naci Kép

Angi Kép
Tényleg szépen nőtt a pocid Kép Gratula hozzá Kép

Mi jól vagyunk, a tegnapi napot végig takarítottam, ma meg délután díszítjük a lakást a lánykámmal Kép

Annácska 22+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!!!
Angi megnéztem a képeket, nagyon helyes kis pocakod van, egész megnuygodtam, mert most láttam, hogy neked 22. hetesen kb akkora volt, mint nekem, szóval nem én vagyok lemaradva... Kép
Mi is COncorde hordozót néztünk ki, ti melyiket vettétek meg? Mennyiért és hol? ÉS fel tudod tenni a képét? MI az X-Line-t néztük ki, 34 ezerért láttuk.

Esztipeszti!!! Pihend ki magad!!! Éljen a pizsi!!! Bárcsak befekhetnék én is a pihizők közé ma!!! Kép

Vikó! Édes, hogy ennyire aktív vagy... Kép Te egész nap figyeled a netet? Kép Jó tudni, hogy ha nem tudok majd aludni, akkor Te a közelben leszel... Kép

Apropó alvás!!! Van valakinek ötlete hol lehet olcsón szoptatós párnát venni, mert amit a Brandonban láttam az 12 ezer volt, majdnem elvágódtam amikor megláttam.. Kép Jól tudnám már most is használni az alváshoz, mostanában mindenféle kipolcolással oldom meg az alvást... Kép

Olyan Tenafixet én is éppen most vettem, le volt olcsózva, 5 darab volt egy csomagban és 1250 forint volt DEbrecenben... Olyan jó volt, anyummal elmentünk vásárolni és vettünk Pöttynek egy csomó mindent, amit persze a büszke nagyi fizetett... Kép

Gyezsu! Tündéri a kis Kata!!! Kép
Ritaa! Nagyon tetszik a koszorútok!

Nici!!! Nagyon irigyellek, hogy ennyi mindent megvettetek már! Én olyan nehezen szánom rá magam a vásárlásra, állandóan csak ruhákat veszek, mert az a legcukibb, a többi meg a drága dolog, azt "fájóbb" megvenni... Kép Gyönyörű a te koszorúd is!!! Kép Kérünk szépen pocakfotót! Régen láttunk!!! Kép
Mamacka!!! Nagyon tetszik a fényképetek! Olyan jól látszik a babó is, pedig feketében vagy! Kép Miket lehet kapni a karácsonyi vásáron? Van belépő?

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, még ma úgyis jövök!
Puszi:

Bartika+Pötty
22+0

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Jóóóóó reggelt!

Esztipeszti, Gondolom, még a lustálkodás is jobban esik az új lakásban Kép

Angi! Ahol az energiát osztották, ott neked 3 ember helyett is jutott KépKépKép

Mindenkinek szép napot - itt már süt!

Vikó

Ui. most egy ötvenes évekbeli csíkos könyvet olvasok(szeretem néha a gyerekkori könyveket újraolvasni, nagoyn viccesek így utólag), ilyenek vannak benne: bakfis, ideál, a nylonkombiné céda viselet, az én időmben a fehérneműnek még a tisztességes nevét sem illett kimondani! Te meg...izé...gatyának nevezed! KépKépKép

indianyo

szia BArtika! Tudod, én itthonlevésre vagyok ítélve... úgyhogy, mivel kb. fél óra alatt minden tagom elgémberedik, felváltva fekszem és csücsülök a gép előtt. Ja, és nekem nincs tévém, úgyhogy az interneten fellelhető adásokat nézem, meg a rádiónak is van fantasztikus hangtára, így mindent végig tudok hallgatni. Ja, és hát ez az egyetlen eszköz, aminek a segítségével gyermekem apjával tudunk kommunikálni. Szóval nálunk átlag reggel 7-től másnap 1-2-ig megy az internet.

Neked is szép napot! és inkább csak tudjál aludni! Kép Én is már három párnával alszom, fincsi csak néha fordulásnál lezuhannak a földre, és akkor keresgélni kell őket Kép

indianyo

Angi, én is szeretném kérdezni, hogy hol vettétek meg az ülést?
Gratula a kocsihoz, biztos nagyon szép. Ha tudsz, felteszel majd róla képet?

Vikó, még nem az új lakásban vagyunk, csak a költözés nagyja lett meg, a ruhák és egyéb apróságok még itt vannak, azt a héten, szépen lassan, több menetben visszük majd át. Azért itt sem rossz pihenni. Kép
Vendég

Vikó! Igen, az éjszakai "hol a párnám" akció nálam is játszik... Kép
És mivel beszélsz az uraddal? Skype vagy MSN?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Kép

<font color="119911"> Köszi a pocakdicséretet! Kép
Eszti, Bartika,
Brendonban vettük és 34e volt. Azért itt, mert volt választék. Egyébként az X-line és a másik között csak anyagában van különbség, megkérdeztük.
A babakocsi még nincs meg, azzal ráérünk akár januárban is.

Vikó,
ezt már anyum is momdta, de miért? Pedig most nem is pörgök annyira.</font> Kép
angi79

Angi!!! Mi is pont ezt néztük ki!!! Kép De jóóóóó!!! Kép Én még várok, hátha épp ezt olcsózzák le az egyik kuponakcióban... Kép
A színek közül is ezt választottátok?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Igen, ezt a színt választotta a férjem. Kép
angi79

Jó reggelt Mamik!

Csak kutyafuttában beugrok hozzátok, sajnálom, de nem tudtam még visszolvasni.
S.O.S-ben segítségre van szükségemKép
Miközben bejöttem dolgozni, kirepedt a pocakom. A fene se gondolta, hogy ez ilyen gyorsan megyKép Reggel még semmi, aztán mire beértem már szép piros csíkokkal büszkélkedhetek.
Ezekkel lehet még vmit kezdeni? A köldököm két oldalán vannak, hosszában kb. 1-2cm-sek.

Ugye tudtok vmi okosat? Bennetek van minden reményem! Tudom, hogy ti mindent tudtok!
Délután lesz időm rendesen visszolvasgatni, hogy mi történt veletek a hétvégén.

Azért van jó hírem is, holnap megyünk UH-ra, bár a papája nélkül, mert ő No-ban lesz!

Előre is köszönöm!

Puszi mindenkinek,

Medike és Eszter (20+2), aki kinőni látszik a babaházátKép Vagy ez félidő után már nem bajKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Medike: most már semmit nem tudsz tenni. Az idő segít rajta. Összehúzódik, és ezüst színű lesz. Ennyi.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Megint jó rég nem jöttemKép Iszonyat sok a meló, lóg a nyelvem, elegem van!!!!! És ez megy márciusig...

Kérdésem van: emlékszem, valaki anno tett fel egy listát a turikról. Kérhetném még egyszer? Már nem emlékszem, ki volt. Köszi!

Nézegetem a pocimat, szerintem már hatalmasKép Erre vasárnap 3 olyan házaspárral találkoztunk, akik szintén babát várnak. 2-en mindenórások, egyikük meg februári. Hát, mellettük teljesen eltörpültünk...Na, nem baj, lesz ez még nagyobb is!Kép

Ja, és végre mi is túl vagyunk a felén!!!Kép

Maminti
20+1

Kép
Kép
maminti81

Medike! Ne bánkódj! Nemes cél érdekében mindenki elnéző lesz úgyis a csíkokkal szemben... Kép

Maminti! Szegénykém, én megértelek, én is dolgozom, de Te még tovább! Muszáj végig melóznod? Kép Én már alig bírom a 8 óra ülést, fáj a derekam... Kép Mekkora a pocid átmérője, hogy ilyen hamar repedt?

Lányok! A Praxisba december 12-re kaptunk időpontot. Kell vinni kazit, vagy benne van minden az árban? És kazit és DVD-t is kap az ember lánya?

Bartika+Pötty
22+0

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika: kazettát vigyél, a DVD meg asszem egy ezres pluszban.

cory
Budapest

<font color="119911"> Maminti, Medike, Vok
gratula a félidőhöz!
Medi,
Nem tudom, hogy mit tegyél a pociddal. Nekem nem csíkos, de kenem is naponta 2* a Milupa krémmel.
Maminti,
én tettem fel a turik címét. Már nincs meg a link, de kettőt tudnék ajánlani.
Renoválás, ami a Dohány utca és az Erzsébet krt sarkán van a volt Bástya mozi épülete mellette Este Bank van.
A másik a Rákóczi és a Szövetség utca sarka, ez egy agol turi. (a Keleti pu fele van)
Plussz a lányok írtak még egyről, ami a Keleti után a 2. sarkon van a Thökölin. De én ott még nem voltam.</font>
angi79

Medike, sajnálom a csíkokat, de én is úgy tudom, hogy utólag már csak enyhíteni lehet, visszacsinálni nem nagyon. Kép Vannak szuper jó krémek, persze marha drágáért, és vannak csodareceptek.....én még nagyon nem hallottam olyanról, akinek elmúlt végleg. Kép
Szerencsére eddig én is megúsztam, én is Milupázok, illetve elkezdtem a rózsafaolajos kezelést is, nagyon sokan esküsznek erre a természetes gyógymódra. Kellemes mindkettő. Illetve kollégáimtól kaptam ajándékba High Care krémet, az állítólag utólag is nagyon hatásos tud lenni.....viszont ennek horror az ára (mint minden High Care). Illetve ismerek még szülés utáni feszesítő, "csíktalanító" kezeléseket, ezeket is szintén horror áron.......háááááááát.......

Maminti, én is ajánlok neked egyet: Tátra u. és Radnóti u. sarka: Pöttöm Panna, én ott turiztam nagyon klassz rucikat.

Pussz
Vendég

Eszti! A rózsafaolajos kenegetésről tudnál írni bővebben?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok! Tegnap óta még nem olvastam vissza! Nem rég értem haza a védőnőtől! Megint hallgattunk szívhangot is!
Hoztam 28 hetes pocifotót is:
Kép
A kép nagyon becsapós, kicsinek néz ki rajta a hasam!
Itt az összehasonlítás is:
Kép
Itt is kisebbnek tűnik a 28 hetes, mint a 27 hetes! Érdekes!Kép Ami a centiket illeti, immáron két hete változatlanul 99cm! Viszont kilóilag már 66 kg vagyok. Illetve múlt héten is annyi voltam, szóval plussz 3 kg-ot számolhatok! Ez egy hónap alatt 1.5 kg hízás!

Na nézzük csak mit hoztam még nektek! Kép
A védőnénitől kaptam Chicco Sensitive melltartóbetét mintákat, meg a Kismama magazinhoz is volt egy.
Kép

Voltam a gyógyszertárban is. A Tenafixet elfelejtettem megkérdezni, no de majd legközelebb. Viszont vettem Tena betétet:
Kép
Jó vastag, szerintem sokat elbír! Szárnya nincs, viszont oldalt gumírozott. Normált vettem, mert a Super szerintem nagyon széles és kényelmetlen lenne! 24 darabos és 1024ft-ba került! Szerintem egészen jó ára van!
Vettem még steril vattát is:
Kép
Na ennek az árán meglepődtem, mert szerintem drága, 514ft volt!
Ja és vettem hozzá gézt is:
Kép
5*10cm-esek. Ez nem volt drága, a 4db volt 239ft!

KépKép
nicika

Nicika: nekem most tűnik kisebbnek a pocakom, mint mondjuk 2 hete volt. De azért, mert valahogy oldalra húzodott. Mármint elterülősebb lett, eddig meg csak előre nőtt.

cory
Budapest

Cory! Valószínűleg nálam is ez történt! A Picikém még mindíg úgy néz ki hogy haránt fekvésű. Nagyon tetszik neki ez a póz, nekem meg kevésbé! Kép Azért szülésig még van idő, szóval bízom benne hogy befordul!

KépKép
nicika

Bartika, rózsafaolajos kezelés: ez tulajdonképpen egy bázisolajba kevert rózsafaolajos kezelést jelent. Mivel a természetes illóolajok nagyon kedvező hatásúak, én ezért kezdtem el. Ismerőseimnek csíkok ellen bejött ez. Utánanéztem, és lehet használni terhesség alatt (az illóolajok vérpezsdítőek lehetnek, ezért van olyan, amit nem lehet), sőt, ajánlják is. Én avokádóolajat használok bázisnak, 50 ml-be kell tenni 1 ml rózsafaolajat és ezzel kenegetni a hasat, lábat, cicit (de nem a bimbit!!!), csípőt, fencót. Nem kell sok belőle, mert akkor olajos maradsz, de a megfelelő mennyiséggel nagyon fincsi puha lesz a bőr, tele van természetes tápláló anyagokkal. Fontos, hogy ne szintetikus olajat használj, hanem természeteset (bio- és natúrboltokban), ami drágább, de így van értelme.

Remélem segíthettem. Kép

Nicika, tényleg kisebbnek tűnik a pocid, de azért aranyos, és csini vagy! Kép Gratula a hízáshoz!! Kép
Vendég

Nici!!! Dehogy becsapós!!! Hatalmas a pocakod!!!!!! Kép Kép Kép
Én meg halálra vagyok rémülve, mert a hasam nem nő, nem eszem sokat, édesség nuku, sok gyümi, este 6 után semmi... de a heti 0,5 kg hízás megvan... de akkor hova mennek a kilók???? Már 4,5 kg-nál tartok. Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Jaj Eszti, lassabban... Kép
Mit keverek miből és mit hozzá? És hol veszem meg? Kezdjük ott, hogy bemegyek a bioboltba és miből mennyit veszek? És miben keverted össze? Bocsi az értetlenkedésért, de ma amúgy is lassú vagyok... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Maminti, Bartika!

SAjnos, még én is dolgozomKép Én nem is a munkába szakadnék bele, hanem abba, hogy egész nap ülök egy széken. nagyon fárasztó. De ha nem bent ülök, hanem terepre megyek, akkor oda több száz km-t kell autóznom és hulladéklerakókat látogatni. Fene se tudja, hogy mi a jobb.
De az tuti, hogy legalább márciusig én is itt fogok üldögélniKép

Bartika!
Én is múlt héten voltam a Praxisban. DVD-t meg képeket is kapsz helyben, ha szeretnél. Ha viszont videóra tartasz igényt, akkor kell vinni kazettát.

Angi,
A Milupának mi a becsületes neve, mert kerestem már így körülírva, de minden drogériákban pasik dolgoznak újabbanKép

Eszti,
Kérhetek bővebbet a rózsafaolajról?

Cory,
A visszacsinálásról én is letettem egy percen belül, már csak szeretném megakadályozni a többitKép Nem árt az, ha nem nagyon látszikKép
Vannak egyébként is csíkjaim, de azok a fenekemen és a combomon, így csak a papa szembesül vele gyakrabban, engem annyira nem zavarnak. De hogy naponta lássam én is.....BrrrrrrKép

Nicika,
Nagyon szép a pocid! Nagyon ügyes vagy vásárlás terén is, én még csak fejben gyűjtögetem, hogy mire is lesz majd szükség. De a papucs-köntös témánál leragadtamKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Bartika Kép Kép

Alapolaj (bázisolaj): ez az az olaj, ami tulajdonképpen a mennyiségi olaj, ez általában avokádóolaj, vagy mandulaolaj. Ez nagyobb kiszerelésben (50 ml) kapható. Úgy kell elképzelni, mintha ez lenne a testápoló. Ugyanis az illóolajból csak cseppek kellenek, mert elég erős hatásúak, így pl. egy-két cseppet nem tudnál szétkenni a pocakodon.
Viszont, ha veszel bázisolajat, akkor ebbe már bele tudod keverni az 1 ml (kb. 10-15 csepp) illóolajat.

Én az illóolajat (rózsafa) a bázisolaj (avokádóolaj) üvegcséjébe szoktam belecsepegtetni, és aztán ebből kiönteni picit a tenyeremre, majd belemasszírozni a pocimba. Ezt sokszor nálunk apa csinálja, nagyon kellemes.

A rózsafa illóolajat nagyon ajánlják striák megelőzésére, az avokádóolaj pedig tele van tápláló anyagokkal. Így ez a párosítás remélem jó lesz.

Ha vásárolni akarsz, akkor a boltban ezt kérj:

50 ml-es kiszerelésben avokádóolaj (vagy másfajta bázisolaj)
10 ml-es kiszerelésben rózsafaolaj

A boltban tudni fogják, de mindenképpen csak természetes olajakat vegyél, a mesterségesnek csak az illata olyan, de nincs benne a növényi tápláló anyag.

Így világosabb???? Kép Ha nem, próbálkozom még egyszerűbben. Kép
Vendég

Sziasztok!

Nicika: Hogyhogy ennyi mindent kapsz a védőnődtől?? Ezt kérni kell? Vagy mi mert én semmit eddig nem kaptam.Kép
Tényleg kisebbnek tűnik a pocidKép. Sajna én is 66 kg-nál tartok. vagyis +8 kg.Kép

Angi: Nagon aranyos pocakod van a hordozótok is nagyon tettszik.

Csajok: Ti az újszülött babákat is beleteszitek majd a hordozóba? Mert én úgy hallottam abszolút nem jó a gerincének, legjobb a mózeskosár.
A másik amiről hallottam hogy káros az a baby komp. Annak a gyereknek aki még nem tud járni, gerincferdülést okoz ha sokat van benne. Kérdés mennyi az a sok idő.
Nektek mi a véleményetek?

Indianyó: Mi az hogy a te idődbe? Mér' hány éves vagy? Nincs TV-tek? Mi is gondolkoztunk már hogy ki kéne dobniKépKép
Vendég

Eszti! Kép
Köszi! Már értek mindent! Már csak egy kérdés... Honnan lehet tudni, hogy az 1ml az 10-15 csepp? Kép
Na jó ez már csak kekeckedős kérdés! Kép Megyek is és veszek ma!!! KÖSZÖNÖM!!!!!

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Hát Ti aztán termeltek rendesen Kép Lehetetlen ennyi mindent visszaolvasni. De annyi jó praktikát és ötletet írtok, hogy ha lesz időm biztosan visszalapozgatok! Kép

Nekem Vichy (vagy nemtudomhogykellírni) terhességi csíkok elleni krémem van, de attól tartok hogy nem sokat fog érni. A cicim már így is csupa csík a 14.héttől kezdve, és szerintem a pocómmal is így fogok járni.

Nicika!szép nagy a pocakod Kép

Tőlem folyton azt kérdezgetik hogy nem lehet hogy ketten vannak a babócák, mert nagy a pocim. De mikor ide lesek és megnézem a képeiteket, akkor rájövök hogy egyáltalán nem nagy, sőt Kép
Tettem fel az albumba pár új képet:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7330&page=3&image=177896

Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol lehet Chicco hordozót venni? Kinéztük hogy milyet szeretnénk, de eddig sehol nem találtunk. Kép
Ezt keressük:
http://shopping.lycos.it/11175it9460.html

Mindenkinek szép napot!
Faby & Dominik
22+3

faby

Medike: én így szoktam kérni a patikákban: Milupa terhességi csíkok elleni krém.
Vendég

Ja magunkról nem is írtam. Azt vettem észre hogy az én drága kisfiam feltűnően sokat mocorog. Sokat csúszkál egyik oldalról a másikra, aztán hirtelen lent érzem, és egy villanás alatt a bordámnál felűl, ahol rendszerint rúg is nagyot.Kép Neketek is ennyit mocorog? nyugtassatok megKép
Szerintetek kint is ilyen aktív lesz? Mert akkor nekem végem...Kép
Megyek ma manikűröshoz, anyukámhoz kocsonyáért, és ami borzasztó : fogorvoshoz. Kiesett az egyik tömésem. Remek nem? Mikor jobbkor.Kép

Alina 28+5
Vendég

Sziasztok!

Angi! Nagyon szép nagy pocakod van!
Nicika, a tied is szépen nődögél.
Az enyém mlg mindig kicsi, a széles csípőm miatt.

Eszti, irigyellek az új lakás miatt. Mi már hónapok óta újjitunk, de olyan lassan haladunk. Még kell konyhaszekrény és csak utánna jöhet a babaszoba. A hozzávalók már megvannak.
Ez a rózsafa kúra engem is érdekelne, tudsz róla többet irni?

Még mindig nagyon meg vagyok fázva. Este megyek dokihoz.

Szép napot nektek! O.

https://babafalva.hu">https://babafalva.hu/tickers/g4.png" alt="babafalva.hu vonalzó" border="0"/>
omo

Köszönöm mindenkinek a turi infokat!Kép

Egyébként nekem is az a nehéz, hogy napi 8 órában a gép elött ülök...Fáj a nyakam meg a derekam. Már nagyon várom a karácsonyt, kiíratom magam elötte 1 hétre!Kép

Én rendeltem az AVONtól csík elleni krémet, remélem, beválik!

Kép
Kép
maminti81

Alina! Az az igazság hogy itt a faluban nagyon kevés a kismama! Gondolom néha kap mintákat és azt odaadja a mamiknak! Én már kaptam két Avent krém mintát tőle, meg most a 2*2db Chicco melltartóbetét mintát! Én az ilyeneknek mindíg örülök! Kép

KépKép
nicika

Faby,
Eddig nekem is a "nemtudomhogykellírni" krémem volt. Bár nem vittem túlzásba, mert igazából soha nem volt szükségem testápolókra, de sajna, nem jött be.
Képzeljétek, most olvastam, hogy a kenegetéssel felpuhított szövetek könnyebben repednek.
NA, akkor most lazábbak és jobban tágulnak vagy könnyebben repednek?
Vagy kinek mi jön beKép

Omo,
Gyógyulj meg gyorsan!!!

Eszti,
Jól hangzik ez a rózsafaolajos micsodácska, délután beszerzem és este apa már kezdheti is a gyógysimitKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?