Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
én is jövökKép ok?
zsofy

VikkKép
Írtam a mi topikunkba is, de a biztonság kedvéért ide is betolaxomKép
A profilodban nem találtam címet, örülnék neki, ha itt Pesten is össze tudnánk futni valamikorKép Az én profilomban van cím, arra tudsz írniKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Nekem is jobban tetszik ez a felület, erről már kifejtettem a véleményem akkor is, amikor átköltözött a topik.
Ha mások is jönnének, én is szívesen visszaköltöznék. De sajnos arra nem sok esélyt látok, hogy jöjjenek. Kép

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Lanyok!

En jovokKép

BannamariKép
Hogy van Adam??

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

En is itt vagyok! Kép
falina

Sziasztok!

Ide is írom, Ádám sokal jobban van. Kaptunk gyógyszert, amit napi 3x kell adni neki. Ettől sokkal kevesebbet bukik.

Kriszta!
Veletek mi van? Szinte semmit sem tudni rólatok, odaát nem nagyon írsz, azaz egyáltalán. Mekkora a trónörökös? Miket csinál már? Ti ugye itt laktok Bp.en?

Falina!
Neked is örülök. Mindig az a rengeteg fekvésed jut eszembe, ahányszor megpillantom a felhasználóneved. Nagyon becsüllek érte.

Zsófy!
Persze, gyere! Rólad semmit sem tudunk. Vagy igen?
Írj magatokról minél többet, minden érdekel.

Puszi mindenkinek
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Rita!

Végülis itt vagy még?

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Hello!

AnnamariKép
Orulok,hogy a javulas utjara leptetek!!!
Rakhatnal fel friss kepeket a fiukrol!!Kép

Igen,Bp-en lakunk a 7. keruletben.
TromorokosKépKép 8kg es 75cm,hatalmas baba.Mar tud kuszni,maszni meg nem,neha megemeli a popojat,de a labait meg nem hasznalja.Ul,ha ultetve tesszuk le.Barhova eljut,nagyon oda kell ra figyelni!!Mi csak DuracellAkosnak hivjuk,mert egesz nap porog.
Kb 10 perce aludt el nagy nehezen es ez minden nap igy van...
Kuzdunk a hozzataplalassal...a kanalat uuutalja,cumisuvegbol par dolgot megesz,de ha rajta mulna,csak tapin elne...

Akos is honapokig sokat bukott,komolyan,kb 30szor egy nap,aztan naprol napra csokkent.Erdekes,a Sinlac-tol nekem is szokott bukni...
No,most meg szofosasom lettKépKép
Ja igen,a masik topikba valoban nem igazan irok...majd egyszer kifejtem,miertKépKépKép

FalinaKép
Jazmint is nagyon szeretnem latni!!

Jo ejt!
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

No, talan visszacsabulnak meg paran, csipaznam.

Bannamari,
hol van mar az a sok fekves. Hala eg, torolt az agyam rendesen! Csupan erosen el kell majd gondolkodnom, h. kibir-e majd a szervezetem meg1 babat. Kép

Bkriszti,
eccola: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7765&page=2&image=177591

Zsofy,
udv itt is!
falina

Sziasztok! Csatlakoznek en is, ha szabad.

Pont akkor koltozott el a csipetcsapat tavasszal, amikor jelentkeztem volna kozetek, es nem volt kedvem egy masik "vilaghoz" is, jo nekem a Babanet - gondoltam.

Remelem befogadtok! Nem fogok tul sok vizet zavarni, naponta altalaban egyszer van idom Mate mellett netezni.

Vanda
vanda72

Sziasztok,

No mi történik mindenki visszajön ide a végén? hmmmmmmm pedig én sok dolgot jobban csípek ott, de a többség akarata elött én is meg fogok hajolni. Én imádom ott a másikban, hogy nem kell állandóan azonosítot begépelni és jelszót, nem kell még egyszer megerősíteni az elküldést, meg hogy látható, hgoy kinek mekkora a gyereke és ráadásul linkként bármikor ott lehet a fotóalbum és van pü is. De ezek apróságok ahhoz képest, hogy ha a társaság ide vissza akar jönni, akor jövök veletek. Csak kiváncsi lennék, hogy miért szeretitek jobban eme felületet? de komolyan nem vitából csak kérdés... :-)

Vanda: persze, hogy befogadunk.... és örülnénk, ha sok vizet zavarnál. Irjál magadról pár szót.

Bkriszta: ha visszajövünk, ígérd meg, hogy többször irsz nekünk.

Annamari: örülök, hogy Ádám jobban van és remélem hogy hamarosan már erre a gyógyszerre sem lesz szükség.

Falina: beszéltél azóta a hollés sráccal?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
nem valaszolt a levelemre, pedig megigerte anno.
Nekem a csaladinet mindig keri a jelszom, nickem es nagyobb tortura odaig is eljutni. Bizta nem allitottam csak be vmit...
En anno is napokig hezitaltam, hogy atkoltozzek-e utanatok a csaladinetre, nagyon hozzaszoktam ehhez a felulethez. Sztem sok ember vesztettunk emiatt. Szal mind elonyere valik a cs.netnek, amit leirtal, de nekem ez jobban bejon vmiert. Nem tudok ervet mondani, talan csak mert nem szeretem a valtozast es anno tores volt nekem a valtas, amit le is irtam akkor.
falina

Sziasztok!

Odaát is kifejtettem, nekem miért is tetszik ez a fórum jobban.
Amúgy szerintem is más annak a fórumnak a hangulata, szerintem itt jobb lenne, de én mindenképp írok ide is, nekem fontosak azok is, akik ilyen vagy olyan okból nem írnak oda.

Vanda!
Persze, szívesen látunk. Írj magatokról, mindenre kíváncsiak vagyunk. Mekkora a bébi, hol szültél, hogyan élted meg. Mindent, amit szeretnél, ami kavarog benned, amire büszke vagy, amit csak el szeretnél nekünk mondani.

Kriszta!
Ádám is utálja a kanalat, de annyira, hogy csak úgy tudtam etetni, hogy sírás közben tettem a kanalat a szájába, mert csukott szájjal nem tud sírni. Amit nem tudott kiköpni, azt lenyelte. Komolyan, gargarizált az étellel.
Aztán vettem neki variábilis cumit, most abból megy a szilárd. Most valahogy teszek rá, hogy nem kanalazik, itt mások a prioritások, mint hogy kanálból eszi-e meg vagy sem.
Hát, remélem, igazad lesz és minél előbb elmúlnak ezek a bukások. Mondjuk, az a baj, hogy régebben is bukott, de nem ennyire.
A Sinlaccal eddig az volt a baj, hogy nem tudtam neki eleget adni, így utána szopott is, ami felhígította. Hát, azt könnyű volt visszabukni.
Most, hogy üvegből eszi, kevesebb jön vissza. No meg, persze, a gyógyszer is használ. A főorvos azt mondta a kórházban, h valószínűleg nem sokáig fogja kapni a Coordinaxot. Minden esetre remélem, hogy minél hamarabb kinövi.

Az enyéim is kezdik emelgetni a feneküket, egyre mobilisabbak, most már sehol nem lehet biztonsággal otthagyni. Az ágyon azért nem, mert leesnek, a járókában pedig addig pörögnek-forognak, vontatják magukat, amíg elérik a másikat, aztán gyepálják egymást. Állandóan elorozzák egymás cumiját. Hiába van a cumi a szájukban, nekik a másiké is kell.
Képet mindjárt nézek, bár mostanában elég keveset fotóztunk.
Hm, az ok érdekel, akár magánban is.

Falina!
Szerintem nem kérdés, hogy kibír-e a szervezeted még egy terhességet. Ha jó emlékszem, nem említetted, hogy az orvosod ellenjavallta volna a következőt. És ugye rossz helyen tapadt a lepény? Az meg semmit nem vetít előre. Javíts ki, ha tévednék.

No, puszi mamáknak, babáknak
Annamari és két 8 hónapos

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Bannamari,
hat, meg ha csak a rossz helyen tapadt magzat lett volna a problema, az csak a kezdet volt. Nem tudtam jarni, mert fajt a hasam kulonben alul. Valszeg nem volt megfelelo a verellatas, mert bogyo utan ez elmult, viszont jottek a kemenyedesek, akkor meg azert kellett fekudni. Es meg sorolhatnam. Nah, de nem is folyataom tovabb, szerencsere tulvagyunk rajta. Kép
falina

Sziasztok,

Falina: okés elfogadom az érveidet:-)) nekem végül is mindegy, hogy hol írunk, csak legyen együtt a banda és ne okozzon szakadást. Nekem az a fontos, hogy folytonosság legyen a dologban, mert ez a szerver tényleg soxor szarakodik. De ha ilyen nem lesz többször, akkor jó nekem itt is. Nem a felület a lényeg, hanem, akik itt vannak, a körítés mellékes. Odaát van néhány kényelmes dolog, pl a szalat, meg a kis kép, ami nekem innen hiányzik.

Ja és szerintem is nyugodtan vállalj egy következőt. Nem lesz semmi gáz, és ügyes vagy, hogy ilyen jól bírtad anno a fekvést.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

FalinaKép
Gyonyoruek vagytok!!!
Gegebetegseg javuloban van mar?
Csodallak a kitartasidert!!!!!En "csak" a fekvest tudtam,mint problema.

VandaKép
UdvKép
Meselj Materol!

JohannaKép
IGEREMKépKépKépKép

AnnamariKép
kepet,kepet,kepet!!!
A Ti sorsotokat kulonoskeppen figyelemmel kisertem/kiserem,es ugy egyaltalan minden ikres kismamat(nagyon sok ikres topikot olvasok).
Ugyanis en is iker vagyokKép Csak sajnos az ikertestverem meghalt,3 napos korabanKépKépO volt a fejlettebb,nagyobb es megis meghalt.28 hetre szulettunk,en 1200grammal,O 2 kg-on folul volt.3 honap inkubator meg minden volt es ilyen szep nagyra megnottemKépKépKép
Mikor megszulett Adam es Gergo,amultam es bamultam,hogy milyen picik voltak es el sem tudom kepzelni,hogy en ennel is kisebb voltam...

Mi is varibialic cumival eszunk.Mar ha eszunk.Ugyanis 2. napja nem akar enni Akos,-nem tudom,mi van Vele.Tegnap ossz. 400ml tapot evett,semmi mast nem tudtam beleeroszakolni.Egyebkent jo kedvu,jelenleg a habtapit akarja szetszedniKépKép

Okot szivesen leirom.profilodban levo mail cimre mehet??

Megyek etetni.hatha eszik.

Puszi
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta: szóval neked ez a fórum sokkal jobban bejön, mint a családi? De miért? nem kötexem, kérdezem....
Hú kicsit elpityeredetem azon amit irtál, ikres történeten. Szegény tesókád és persze te is. Gondolom egész életedben hiányzott, mert nagoyn erős kapocs lehetett köztetek már pociban. Te szegény.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

JohiKép
Nem a csaladinettel van problemam...

Igen,nagyon hianyzik Balazs...kep sincs rola.Es rolam sincs kb 1 eves koromig,mert addig azt hittek a szuleim,dokik,hogy en is...
Egyszer kiskoromban megtalaltam Balazs zarojelentesetKépKépKépIgazabol akkor tudatosult bennem a dolog.

Kriszta es felebredtAkos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta!

Jöhet erre is, persze. Majd mindjárt jövök, csak modt egy kis dolgom van. Azaz ennénk.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Hello-hallo!
Krisztám mondta, hogy ujra van itt élet, ugyhogy garázdálkodok kicsit a gépükön, amig alszanak a skacok (azon ritka alkalmak egyike, amikor egyszerre aludtak el)
Most csak ennyit, merthat megiscsak vendeg vagyok, majd jovok am meg otthonrol.
Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Bkriszta,
a torteneted valoban nagyon szomoru. Sajnalom. Kép
A terhessegemhez meg annyit, hogy barnas verzesek voltak a 10 hetig. Majd a 14.-en elontott a ver, azt hittem vege a vilagnak, meg ilyesmik. Rohanas a korhazba -en total kikeszulve-, ahol is mutatott az ugyeletes egy dobogo szivecsket a monitoron. Eletem legszebb pillanata volt! Alig akartam elhinni. Szal igy indultunk.

Remelem mihamarabb eldol, hogy melyik forumon nyomulunk tovabb a 2 kozul!!!
falina

Bkriszta,
elfelejtettem valaszolni a masik kerdesedre. A gegebetegseg mintha javulgatna, igazi javulas kesobb varhato.

Az en lanyom is sztrajkol az evest illetoen egy ideje. 450-eket enne csak 760 helyett. Kihagyja a 4. es az 5. evest. Igy ebresztenem kell a 4.-hez, kulonben elkezdene fogyni. Ebresztes utan viszont megissza, ez kulon erdekes szamomra.
Ha kerdezel errol szakit, megirnad, hogy mit mondanak?!
Nekem csak annyit mondtak ma, hogy ameddig hizik, addig nincs gond. Mindenesetre megprobalunk egy masik tapit (Bebarol Humanara). Ti melyiket eszitek?
falina

Hello Lanyok!

Itt vagyok.Gyermek persze nem alszik,de most odaadtam kicsit ApajanakKép

FalinaKép
Tenyleg nem lehetett konnyu a varandossag,-de minden jo,ha jo a vegeKépKép
Orulok.hogy javulgat a gegebetegseg.Ez amugy mitol van?Lehet tudni?

Hala az egnek,2 napja ujra eszunk.Bar nem annyit,mint azelott,de mar tobbet.Mi Beba HA/AR-t eszunk.Eloszor Beba Startot ettunk,csak ugye sokat bukott,de ezt ugy ertsd,hogy FOLYMATOSAN,egesz nap!!!Ezert kaptuk az AR tapszert,amitol megjegyzem,ugyanugy bukottKépKépSzoval nalunk csak az ido segitett.
Nekem is doki azt mondta,hogy amig hizik,nincs
baj.Dehat azert eleg szornyu latni,hogy ez a pici baba napi kb 30szor bukott es ugye nekunk sem jo,ha feljon ilyen savas ize...+kaptunk Sinlacot,hogy majd attol nem bukik.Persze ez sem segitett...
Ma mar napi 1-2-t bukik,de azt is azert,mert amiota forog allandoan hason van es ugy ugye konnyebben jon a bufi is.

AnnamariKép
Mindjart megy az email.Es KEPEKET szeretnek!!!

Es a nap hire:
AKOS ELKEZDETT MASZNI!!!Teljesen szabalyos,csak nem emeli teljesen el magat a foldtol,de hasznalja a kezeit es a labait isKépKépKép

Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Bkriszti,
nem tudjak az orvosok, hogy mitol alakul ki ez a rendellenesseg. Egeszseges terhessegben is ugyanolyan aranyban elofordul. Azota mar tobb esettel talakoztam, szal nem is olyan ritka. Egyik keruleti vedono gyereke, gyogytornasz lanya stb.
falina

Bkriszta,
erdemes lenne kiprobalnotok a anyatejbe/tapszerbe keverheto Nutriton nevezetu surito port. Mi ezt kapjuk es nekunk nagyon bejon. 1000 Ft felett van picivelaz ara, 4 hetig lehet felbontva eltartani. Kerdezd meg a dokidat, mi a velemenye errol!
falina

sziasztok!

aki kért,hogy meséljek,
Zsófi vagyok, van egy lányom
Lilla,Kép
4hónapos lesz majd 10-én.

én is akkor szerettem volna csatlakozni, mikor elköltöztetek innen.
zsofy

Zsófi,nagyon szép a kislányod Kép
Nem írtál te még pocakosként ide?

Tünde.

Kép

Kép
tündérke26

szia Tünde,
köszi!
írtam pocisként is annoKép
csak aztán itt annyival előrébb volt mindenki, hogy az ősziben voltam utánna.
zsofy

Szia Zsófi,akkor ezek szerint jól emlékeztemKép
tündetündérke

hülye ez a babanet,nem is így regisztráltam ááááááááááááááááá,de utálom ezt,mért nem lehet már rendesen megcsinálni????????
tündetündérke

Sziasztok!

Kriszta!

Nagyon sajnálom, ami a tesóddal történt, és főleg azt ami veled meg anyukáddal, hiszen nektek volt gazán nehéz Balázs nélkül. Nekem is volt két ikertesóm, de ők sajna nem is tudtak élve megszületni. Igaziból az anyukám előző terhessége volt ikerterhesség. Amikor anyum a tesómat szülte, elszakadt a méhnyak, anyum épp túlélte, h a tesóm 4,5 kilósra nőtt. Aztán négy terhességet és 5 gyereket vesztett el, mert a méhszája nem bírta a terhelést. Aztán megszülettem én 2900 grammal 35 hétre, hogy ne terheljem agyon.
Ez persze messze nem olyan történet, mint a tietek, csak eszembe jutott. Nekem nem volt kötelékem az anyaméhben. Úgy képzelem, olyan lehet, mint amikor az embernek a másik fele nincs meg, mintha levágák volna a kezét vagy hasonló.
Persze meg lehet tanulni ezzel együttélni, mint ahogy teszed Te is, de örökre ottmarad az űr betöltetlenül, és jöhet másik tesó, sosem lesz ugyanaz.
Igaziból, amikor megszülettek a picik, én is nagyon féltem, nehogy valamelyiket elveszítsem. Épp két nappal a szülés előtt néztük ki a kiságyakat, de aztán nem mertük megvenni, nehogy valamelyikre ne legyen szükség. Aztán a klinikán sírva kérdeztem a docens asszonyt, hogy hány százalék esélyük van a túlélésre. Õ mondta, h 99, de csak azért ennyi, mert egy orvos 100-at nem mond. Ennek ellenére én végigbőgtem az éjszakákat amíg bent voltam, és nem tudtam úgy bemenni, hogy ne sírjak az inkubátor mellett, olyan szörnyű volt a bizonytalanság. Csak láttam két pici embert küzdeni, akik nagyon akartak élni, tőlem meg csak annyi telt, hogy folyamatosan mondtam nekik, h itt van anya, és azért van itt, h ti meggyógyuljatok, és hazamenjünk. Mások énekeltek, sosem fogom megérteni, hogy van egyeseknek erre is erejük. Aztán, amikor mondták, hogy átkerülünk a Péterfybe, majdnem könyörögtem, hogy maradjunk, mert annyira féltem, hogy avatatlan kezekbe kerülnek.
Aztán igazán ott nyugodtam meg, amikor első nap már megengedték, hogy hozzájuk érjek, sőt ölbe is vehettem. Annál nagyobb boldogságot talán csak akkor éreztem, amikor kiléptünk velük a kórházkapun.
Na, jól elkanyarodtam a témától, de jólesett kiírni magamból.
Szóval szerintem a gyerekek nagyon ragaszkodnak egymáshoz már most is. Van úgy, hogy csak az egyik van a járókában, és addig sír, amíg egy helyre nem kerülnek. Ja, és most a kórházban így aludtak el:

Kép

Nutritonról én úgy tudom, vízzel kell kikeverni, mert nagyon hamar mekeményszik, és egyébként is arra szolgál, hogy dugót képezzen a gyomorszájon. Mondjuk, ádám a Nutritont is ki tudja bukni, ha olyanja van. Tápszerügyben, én szerencsére nem tudok segíteni. Most épp azzal küzdök, hogy nem szopizzák ki az összes tejet este, így kezd becsomósodni a cicim. No meg nappal is fejni kell, mert már egyszer esznek szilárdat is, és a mellem nem tudja tartani a kicsi lépéseket.

ákosnak hatttalmas gratula a mászáshoz!!!! Nagyon ügyes a pici fiú! Azazhogy nem is olyan pici.
Képet én is szeretnék ám látni!
Én olyan béna fotós vagyok, hogy ihaj, de azért még felteszek egy-kéz képet.

Falina!
Jó, hogy ki lehet nőni ezt a gégebajt. Én is azzal vígasztalom magam, hogy Ádám egyszer kinövi a refluxot, aztán már sokkal könnyebb lesz neki is.
Most így visszaolvasva rengeteget szenvedtél te is a terhesség alatt. Persze, ez elbátortalanítja az embert. Én egyáltalán nem rettegnék egy újabb koraszüléstől. Valahogy úgy vagyok vele, h egészséges nő vagyok, és természetesen ki tudom hordani normálisan is. De ez csak elméletben van, sajna az anyagiak nagyon behatárolják ezirányú bizonyítási lehetőségeimet.

Zsófi!
Csodaszép királykisasszony a lányka. Igazán csak csodálnivaló. A fiaim azért próbálkozhatnak? Hátha valamelyik bejön neki!
Gyere gyakrabban, és írj egy kicsit bővebben magatokról. Így nem sokat tudtunk meg, de mindenre kíváncsiak vagyunk.

Na, most már csak képet csatolok, mert fosom itt a szót, meg aztán nagyon szalad az idő.

Puszi mindenkinek,
Annamari

Gergő kékben:

Kép

Ádám:

Kép

Kép

Gergő:

Kép

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Bannamari,
micsoda vidam pasikkal vagy korulveve! Kép
Egyetertek, jo kiirni magunkbol neha a fajdalmakat, nehez hetek vannak mogottunk.

A Nutritont lehet tejbe/tapibakeverni, sztem a csomijan is rajtavan. Nekem nem szokott bekemenyedni, igaz csak fele adagot keverem az eloirtnal.
falina

Sziasztok, hogy beindult itt az élet, amikor először néztem a társalgót, alig voltatok, úgyhogy az őszibe mentem csokibalhézni.
Nórika amióta játszócumit kap, két hete, azóta sokkal rövidebb ideig szopizik. Van, hogy csak 5-5 percig. Nem túl rövid idő ez? És már csak egy nap 5x. Furcsa. Ha éhes lenne, biztosan többet enne, mert van tejci, csak nem kéri, úgyhogy fejhetek. Kaka van, úgyhogy ne izguljak. UGYE?

KépKép
KépKép
jdora

Sziasztok,

Én még nem írtam ide azt hiszem de mindig olvastalak benneteket, most mégis azért írok mert:

ZSÓFY: ugye te az a Zsófy vagy akivel a chat-en pocakosként dumcsiztam? Lehet, h te már nem emlékszel rám.

Ha megengeditek én is csatlakoznék hozzátok mivel
nekem is megszületett azóta a kisfiam aki dec. 22-én lesz 5 hónapos.

Memo
memo

Jdora,
rovidnek tunik az 5 perc, de ki tudja, elvileg lehetseges, hogy eleget sziv ki ennyi ido alatt is. Sztem vidd hetente meretni, ha nincs meg az elvart sulygyarapodas, akkor a fejt tejet probald meg odaadni cumisuvegbol.
falina

Sziasztok!

Memo!
Szívesen látunk, gyere bátran!
Írj még magatokról! Olyan jó, hogy éledezik a topic!

Jdora!
Én nem tapastaltam ilyesmit, de ha tényleg kevesebbet szopizik a lányod, érdemes figyelni a súlygyarapodását.
Amúgy az én fiaim is megszopták 5 perc alatt az adagjukat, amíg nem szopiztak 100 fölött. Most is 10 perc a szopi. Sokszor felmerül bennem, h nem elég nekik a tej, de aztán mindig megnyugszom, mert sokszor még azt sem szívják ki, ami a ciciben van.
Lehet, hogy a szopik utáni fejéstől több tejed van, mint amire szüksége van. Próbáltad elvenni tőle a cumit egy napra?
Szertintem is mérd gyakrabban mostanána.

Kriszta! Hol vagy? Én is várom a képeket!

Pussz
Annamari és két 8 hónapos örökmozgó

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Bannamari,
a masik forumunkon Lara megvalna a 28-an kibontott Nutritonjatol. Bar lehet, azota mar elbizniszelte.
falina

Jdora,
talan nem vetted jo neven, hogy ebben a topikban is engem latsz. Viszont vigasztalhat, hogy itt megtobben vannak (azaz meg visszacsabitas alatt a mostani forumunkrol, ahova aprilisban atkoltoztunk), akik a babajukat egeszseges eletmod szerint szeretnek felnevelni, amiben term. nem szerepel a csoki. Sot egyre tobb a bio fun. Szal, itt nagyobb lett volna az irgum-burgum a temaban.
Igerem tobbet nem hozom szoba, de teged meg mindig lebeszelnelek arrol a bizonyos felesleges cselekedetrol! Please, legy okos es akarj jot a babadnak!
falina

Jdora,
biztos nem rajongsz a csoki-ügy kapcsán, de én is itt vagyokKép
de én sem szólok már egy szót semKép
ne menekülj elKép

Annamari,
nagyon helyes srácaid vannak és minden elismerésem a tiéd!
én ezzel az egy huncuttal is alig bírok...hogy lehet 2 manóval egyszerre ilyen klasszul helytállni????
Lillának van ám az őszi topicban udvarlójaKépKépKép a KisnyúlKép
Így most monogám, de ha esetleg újra szingli lesz, természetesen megtiszteltetésnek veszi és nagyon örül két ilyen klassz kispasinak, de lehet, hogy nem tudna dönteniKép

basszus...a lányom egyKép
még mindíg nem akar aludniKép
ezért virrasztok itt.
de akkor sem kegyelmezek, már egy hete az ágyikójában alszik, bele kell szoknia!
nem sÍr, csak röfög, szuszog, nyafizik, karatézik nagy hangosan...néha rázendít, akkor megvígasztalom és visszateszem...vajon kifárad valaha???

MEMO!!!Kép
hello!
mesélj, mik történtek veled? ha jól emlékszem voltak problémák neked is a terhességed elején, hogyan oldódtak meg? hogyan szültél?
gondoltam ám rátok azótaKép
jó, hogy itt tudunk megint dumálniKép

Lilla ma dézsában fürdöttKépKép
szétröhögtem magam, ahogy lepénykedett benneKép
ő meg tisztára meg volt lepődveKép
de nem sírt.
Kép
Kép
olyan kis mukiKép

Annamari, ez a kedvenc képem a csajomrólKép
szóban nem nagyon tudok mit Írni, mire vagy kíváncsi rólunk?
Kép
ez is a kedvencemKép
Kép
és ez, amikor kicsike volt és még aludt isKépKép

bocs, hogy ennyi helyet foglalok!

Falina,
Kép
különben én is bio fun vagyokKép

Zsofy
zsofy

Zsofy,
en is bagolykodom, de en nem lanyom miatt. ;) Majd apuci etet reggel, igy konnyen vagyok.
falina

Sziasztok Lányok!

Én Vandához hasonlóan akkor akrtam csatlakozni, amikor épp elköltöztetek, de örülök, hogy megint a babaneten vagytok. Így ha nem gond, én is jönnék Kép

Szóval 2 gyönyörű Srác anyukája vagyok, csak nagyobb korkülönbséggel, mint Annamari Nálatok Kép
A nagymanóm, Ádika dec 15-én lesz 6 éves, a kisebbik, Dávid pedig 13-án lesz 5 hónapos. Így 14-én nálunk nagy buli lesz, egyszerre kapnak oltást, és megjegyzem, nem a Mini miatt aggódom Kép

Annamari,
Sztem a kórházban elalvós kép MINDENT kifejez az ikerérzésről, bevallom, könnybe lábadt a szemem, ez hihetelen! És tündériek!

Zsofy,
Mi is gondolkoztunk a Tubon, de végül Apa nem merte kipróbálni és nálunk ebben az ő szava döntő, övé a fürdetés. Pedig én csak jókat hallottam róla.
Bocsi, egy blőd kérdés: látom, hogy te is pelust teszel Lilla buksija alá, én is Mininek. De én csak háromszögre hajtva tudom begyűrni a széleit, így meg mindig összeszedi a Fiatalúr elalvás közben. A kiságyatok keskenyebb, vagy extra méretű textilpelust használtok???

Jdora,
Nálunk is rövid ideig szopizik, de a védőnéni azt mondta, ha elég, tud aludni és szépen fejlődik, nem gond. ha még éhes, én adok neki cumósüvegből pluszba (sztem csak addig szívja a kis Mohókám, amíg ömlik belőle ...)

Üdv Mindenkinek,
Kata
pankata

Sziasztok!
A tavaszi babáktól vagyok (2005), de most muszáj megírnom Zsofynak, hogy annyira helyes a kislányod!!! Ezek a képek szuperek, a dézsás is és mindegyik, pl ahol a rózsaszínű ruciban van. Gratulálok a pici lányhoz!! Kép

Mindannyiótoknak sok boldog percet kívánok a babákkal! KépKép
Vezso = 3 leány anyukája
vezso

Sziasztok,

Zsofy,
nagyon édes a kislányod, hogy mentek a dolgok? Emlékszel mennyit aggódtunk az elején aztán minden megoldódott.

Írok egy kicsit magamról ahogy kértétek:

Zsófi kérdésére válaszolva, a terhesség borzalmas volt ha valakit részleteiben érdekel leírom, de inkább nem is gondolok rá. A szülés hát... mivel császár volt nem hagyott túl sok élményt leszámítva azt a csodát amikor először meghallottam a sírását és megláttam.

Most így két lurkóval vagyok itthon a lányom 3 éves most kezdte az ovit igaz csak " levelezőn" jár mert minden betegséget megkap és sokat van itthon. Ennek eredmény, h a kicsi is gyakran taknyos dehát ez van. Szerencsére a nátha nem hat a szopizásra mert már egy igazi kis gombóc (3040g-mal született és most 4,5 hónaposan 7350g)
Amúgy nem unatkozom a nagynak 14-én lesz a mandulaműtétje a kicsivel pedig egy héten 2x járunk a Dévény Alapítványhoz tornázni mert egy picit kötött.

Memo
memo

helloKép

holnap este jövök, anyum itt van, vele akarok lenni amÍg el nem megy,ugye elnézitek nekem?Kép

köszönjük a dÍcséreteket LillávalKép!!!

Zsófy
zsofy

Sziasztok!

Bocsanat az eltunesert!!!!
Igerem,holnapra kisregenyt fogok irnim,de most egyszeruen nincs energiam.Duracell Akos 5 oratol fennt van es meg mindig porog ezerrel.Jelentem,mar 4kezlab hintaztatja magat es igy is maszik par "lepest"

Minden babo csodaszep!!!!!!!!!!!!!

BannamariKép
Itt vagyok-itt vagyok!!!
Gergo es Adam kepeket koszonomKépKépNekem nagyon hasonlitanak egymasra!!!Jol ertelmezem,hogy meg korhazban vannak?Remelem,mar nem.
Csatolok gyorsan 2 csajozos kepet,es holnap jovok!!!!!(akosom termeszetesen kekbenKépKép )

Pusz
Kriszta es Akos

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Istenem, de szép!
Már, ha lehet ilyet mondani egy fiúra. De komolyan. A sajátjaim a legszebbek, de komolyan vetekszik velük Ákos.
Mászáshoz gratula, nagyon ügyes. Nagyon jól haladt a lányka felé, úgy látom.
Jól értelmezem, erre mondják, hogy kutyázik? Hogy megemeli a fenekét és hintáztatja magát előre-hátra? No, ma Gergő is csinált ilyet, Ádámot is felemeltem, hátha csinálja, de csak túrta a plédet az orrával.

Jaj, ne is mondd! Nincsenek már kórházban, isten ments!

Zsófi!
Ezúttal elnézzük. Kép
Nagyon szép a kisasszony, Vezsonak igaza van. Amúgy biztosan te is ugyanígy helytállnál a két manóval. Nem sok választásom van. De imádom őket, és minden fáradtságot megérdemelnek. És persze meg is hálálják. Elolvadok, amikor egymásra nevetnek.
Ma Gergő egész nap dumált, zabálnivaló.

Memo!
Nagyon jót nevettem. Levelezőn jár, hehe.
Hm, igazán termetes a pici. Ádám 8 hónaposan nincs akkora Kép. De hát koraszülött a lelkem. Hiába, nálunk másak az értékrendek, örülünk, hogy így is haladunk. Rosszabb is lehetne.

Na, megyek fejni, mert már hulla vagyok.

Falina!
Mit csinálsz te az éjszaka közepén? Kép

Puszi mindenkinek, jó éjt!

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok lányok! Én is átcsábultam, bár Johihoz hasonlóan joban szeretem a másik felületet.

Annamari, a teák lassan megromlanak Kép. Szégyen, hogy itt lakunk egymástól pár percre és nem tudunk összefutni Kép Kép Kép.

De jó, hogy új, vagy visszatérő arcok is vannak! Kép

A babák gyönyörűek, jó nézegetni ezeket a képeket. Olyan gyorsan nőnek Kép.

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!
Ez az első levelem ide.Azért néztem be mert kisfiam Andris aug.11.-én született és érdekel van e hasonló korú baba itt.
Ha jól olvastam Zsofy Lillája egy nappal fiatalabb.Mesélj miket csinál a kisasszony.
Jövök máskor is,ha nem zavarok.
Floci

Kép
flocika

Sziasztok!

FalinaKép
Nutritont en is fel akartam mar iratni.Regi dokink szerint felesleges,mert Akos hizik,azt mondjuk nem vette figyelembe,hogy kb 4 hos koraig volt,hogy havi 1 kg-ot hizott,most meg van,hogy 1 honap alatt 200 grammot.Uj dokit meg nem kerdeztem errol,de ha legkozelebb megyunk,informalodok.

ZsofyKép
Tunderbogar a kislanyod!!

Dora,Memo,KataKép
Meseljetek meg magatokrol!!!

MemoKép
Engem erdekel a terhesseg,de nem szeretnek fajo sebeket feltepni...

AnnamariKép
Nem is tudom,mit irjak...szornyu lehetett atelni Anyukadnak a testvereid elvesztesetKépKépKépKép
A korhazban toltott napokrol irtakon edig itt bogtem a gep elottKépKép Csodas dolog lehet az ikrek kotodese egymashoz!!!

En 17:50kor szulettem,Balazs 17:55kor,es a szulinapomon mindket idopontban koccintunk.Csak az elsonel mosolygunk,a amasodiknal sirunk...es tok rossz,mert meg foto sincs Rola.Pedig erdekesek lehettunk,en kopasz(most barna egyenes haj),Balazs pedig oriasi,szoke,gondor hajjal szuletett...

Vasarlassal mi is ugy voltunk,hogy nem mertunk semmit venni,nehogy baj legyen...(Akos elott meghalt az elso baba 9 hetes magzat koraban)
Igy,bar a terhessegem problemamentes es gyonyoru szakasza volt az eletemnek,a 9 honapot vegigrettegtem.Minden UH elott sirtam...es draga jo orvosom minden alkalommal kb 15szor megmutatta:latja Krisztina???DOBOG a baba szive!!!KépKépKép

Vegul,de nem utolso sorban:KOSZONJUK a dicseretet Akosomat illetoen!!!KépKépNagyon jol estek a soraid!!!!!
Ja,meg valami:emailemet megkaptad?

PusziKép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok,

Örömmel látom, hogy itt újra van élet Kép
Emlékeztek még rám, én is itt kezdtem, VELETEK? Kép Én is voltam "odaát", de nem jött be nekem ott, néhány dolog... vagy sokminden???
A tavaszi babásokkal is tartottam a kapcsolatot 2004 szeptemberétől, de mikor MZX megnyitotta a topikot, én is jöttem ide. Szóval most a tavasziaknál "törzstag" vagyok (remélem Kép Kép Kép ) nagyon jó ott a csapat, de ti is nagyon klasszak voltatok, így jönnék hozzátok is, ha nem gond Kép
Majd a családinet-en megnézem újra, hogy kik is vagytok, mekkorák a babók. Hanee táblázata nagyon jó ehhez Kép

Akiren
akiren

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?