Szia Mesi
Most akkor megint kérdés, mert ez a mama-pelus -ügy nem hagy nyugodni
Ez a TEnafix hálós szerkezetű rögzítőnadrág olyan, mint egy hajdani gumibugyi, azaz kell bele plusz betét is? vagy olyan, mint a mai bugyis eldobható pelusok?
Soha nem gondoltam voltam, hogy egy gywerekszüléshez ennyi mindenben kell otthon lenni
És hogy vagy, Mesi?
Az a jó, hogy itt olyan sokan vagytok már meglévő egy- vagy több csemetével, úgyhogy a kezdő magamfajtáknak minding tudtok megnyugtató válaszokat
Ja, nagyszülőkről egy másik: Csúcsómászó életkorú unokaöcsém nagyon kedves gyerek, csak akkor veszti el a türelmét, ha nem a megfelelő ritmusban - értsd túl lassan
kapja a következő falatot. A minap szőlőt ettünk, persze az óriási magokat kihámoztam a gyümihusiból, s ez egy kis időbe telt. Bubó jelezte, hogy már rég lejárt a az idő a következő falatig... Apukám drága - 60 éves, 2 gyermekes családapa - szerint mi teljesen hülyét csinálunk a gyerekekből. Ugyanis annak idején a már ülni képes gyerekeket ők kivágták a kertbe, aztán szolgálják ki magunkat! Azaz gyümölcsöt a bokorról, répát a földből... Bezzeg a mai nemzedék
Azért jó látni, hogy máshol is ilyen remek megjegyzésekkel és tanácsokkal "segítik" a gyermeknevelést