Sziasztok!
Kob
A guta üt meg a citromail miatt! Tegnap reggel óta nem enged sehonnan belépni a serverük! azt írja, hibás név, vagy login, dehát ez nem igaz! Már vagy 1 éve megvan ez a címem is! Regisztráltam magam egy másik néven, hogy egyáltalán elérhetőséghez jussak a rendszergazdák- v. szerkesztőhöz, mert a főoldalukon nincs semmi.. Írtam neki levelet, persze azóta sem reagált senki, és most azt írja Seriff, hogy nem is fogad levelet a fiókom! Mintha töröltek volna! Ja, és direkt kértem másik címre 2X is jelszóemlékeztetőt, és az sem jött!
Seriff
Addig, mig ezek a hirtelen reagálásúak valamit küldenek a rendszer hibájukra, légyszi, írj(atok) a minohetvenharomkukaccitromailponthu-ra!
Vagy: sweethetvenharomkukacfreemailponthu-ra!
Köszi! (aNNYIT KIDERÍTETTEM, HA AZ ALP nem jó, és mellé a máj-epe funkciók sem, akkor máj-epe problémára utal. De a bilirubin is jó.. Vagy csont problémát jelöl, és további vizs kell. Nekem duplája a legmagasabb elfogadott szintnél. De olvasom, ha megint elküldted amit kiolvastál nekem a könyvből! Nagyon-nagyon köszönöm!
Bálint nyűgös, szörcsög az orra, de a garatjából nem tudom leszippantani a cuccost..
Így néha kínlódik a szopival is!
Kob: a porszivattyű mélyrehatóbb???
Balim
Mostanában én sem adok Életkének semmit, csak a Normaflort, 1 dobozt és kész, meg marad a masszír és a torna!
De a héten alig volt görcs, feszelgés!
kop..kopkopkop Esztit biztosan imádták az újszülöttön, olyan ritka "répa" baba! Gyönyörű Kislyány!
Nagyon drukkolok a műtét, és a velejáró éhezés miatt! Aszívsővényen a lyuk pedig tényleg a leggyakrabban spontán záródik!!!!!
Kállai Tünde kérdezte, honnan ismered? Mondj légyszi valami könnyen beazonosíthatót! Csak a kislányod, és a keresztneved mondtam, de nem ugrott be neki. A fiúkat nem is említettem.. lehet, hogy arról már tudta volna..
Syg
..Inkább csak annyit írok, hogy lélekben Veled vagyok!
Ser-Syg
Arannyal kezelik a RA-t??? Hát elég aranyos vagyok én így is.. Nem???
Pat
Hát Nektek sem könnyű... az bizti! Akkor ugye Ti is jöttök Rozékhoz jövő szombaton a KEBATRA?!
Mrege
Ha hamarabb nem, hát ott talizunk!
Szoktam ám referálni a Tündének, hogy már jobban vagy!
Lilke!!
De csibészke a vigyorgója Zsófikának! Tényleg nagyon sokat változott a kis "konnektor orrú" Már nem is olyan!!
Sokat nyúlt a kis Gömbőcke! De hogy pont a hüvelykjét találta meg, hihetetlen! Bálcsi csak egyese ujjait, vagy az egész öklét majszolja! De precíz a Kicsilányotok!
Kit is hagytam ki????
Cukkermáz
Ha jól emléxem, Te ajánlottad fel a DM-s pontjaidat?
Nagyon szívesen elfogadnám! Szívesen vásárolnék Neked is, ha még fennáll a felajánlásod, vagy ha még nem kérte el valaki!
Zsoltiapu
Győzd meg Minopapát az úszásról! Bár, Beácska már meghívott nézőnek egy lubickos "előadásra"! Szerintem télleg látnia kéne, és nem ennyire őrülten félteni Bálcsit a fertőzésektől.. .8 .8
Bálint nyavajog, kellek Neki! Hát megyek!