Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

alvás: Emese alvása is bekavarodott a betegsége óta, azelőtt csak 3-4 körül kelt éjszaka, most viszont ahogy elaludt, 1/2 óra múlva kel Kép Kép Remélem sikerül helyreráznom, olyan jó volt, hogy az estéim legalább szabadok voltak. Így tanulni sem tudok annyit.

Roz,
remélem szép lesz a kisházatok! Tegnap megsütöttem az első adag mézeskalácsot, most díszítjük őket. Csinálok belőle én is olyan vendégváró feliratot, amit egyszer írtál. A helye már megvan. Készül a koszorú is, meg dekupázsoltam egy asztali díszt is. Szóval lassan jöhet a karácsony Kép

Holnap vendégeink jönnek, már készen van a gombócleves, ma még sütni akarok meggyes lepényt is. Zajlik az élet Kép

Dora, MRege, elkülditek a babák adatait a táblázathoz? Biztos nem olvastátokKép

Lili,
nagyon aranyos Zsófi! Édesek, ahogy szopják az ujjukat, de én jobban örülnék,ha az sem kellene Emesének.

Még jövök

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Kob
A guta üt meg a citromail miatt! Tegnap reggel óta nem enged sehonnan belépni a serverük! azt írja, hibás név, vagy login, dehát ez nem igaz! Már vagy 1 éve megvan ez a címem is! Regisztráltam magam egy másik néven, hogy egyáltalán elérhetőséghez jussak a rendszergazdák- v. szerkesztőhöz, mert a főoldalukon nincs semmi.. Írtam neki levelet, persze azóta sem reagált senki, és most azt írja Seriff, hogy nem is fogad levelet a fiókom! Mintha töröltek volna! Ja, és direkt kértem másik címre 2X is jelszóemlékeztetőt, és az sem jött!
Seriff
Addig, mig ezek a hirtelen reagálásúak valamit küldenek a rendszer hibájukra, légyszi, írj(atok) a minohetvenharomkukaccitromailponthu-ra!
Vagy: sweethetvenharomkukacfreemailponthu-ra!
Köszi! (aNNYIT KIDERÍTETTEM, HA AZ ALP nem jó, és mellé a máj-epe funkciók sem, akkor máj-epe problémára utal. De a bilirubin is jó.. Vagy csont problémát jelöl, és további vizs kell. Nekem duplája a legmagasabb elfogadott szintnél. De olvasom, ha megint elküldted amit kiolvastál nekem a könyvből! Nagyon-nagyon köszönöm!
Bálint nyűgös, szörcsög az orra, de a garatjából nem tudom leszippantani a cuccost.. Kép Így néha kínlódik a szopival is! KépKép
Kob: a porszivattyű mélyrehatóbb???

Balim
Mostanában én sem adok Életkének semmit, csak a Normaflort, 1 dobozt és kész, meg marad a masszír és a torna! Kép De a héten alig volt görcs, feszelgés! KépKép kop..kopkopkop Esztit biztosan imádták az újszülöttön, olyan ritka "répa" baba! Gyönyörű Kislyány! Kép Nagyon drukkolok a műtét, és a velejáró éhezés miatt! Aszívsővényen a lyuk pedig tényleg a leggyakrabban spontán záródik!!!!!
Kállai Tünde kérdezte, honnan ismered? Mondj légyszi valami könnyen beazonosíthatót! Csak a kislányod, és a keresztneved mondtam, de nem ugrott be neki. A fiúkat nem is említettem.. lehet, hogy arról már tudta volna.. KépKép
Syg
..Inkább csak annyit írok, hogy lélekben Veled vagyok! Kép
Ser-Syg
Arannyal kezelik a RA-t??? Hát elég aranyos vagyok én így is.. Nem??? Kép Kép Kép Kép
Pat
Hát Nektek sem könnyű... az bizti! Akkor ugye Ti is jöttök Rozékhoz jövő szombaton a KEBATRA?! KépKép
Mrege
Ha hamarabb nem, hát ott talizunk! Kép Szoktam ám referálni a Tündének, hogy már jobban vagy! Kép
Lilke!!
De csibészke a vigyorgója Zsófikának! Tényleg nagyon sokat változott a kis "konnektor orrú" Már nem is olyan!! Kép Kép Kép Sokat nyúlt a kis Gömbőcke! De hogy pont a hüvelykjét találta meg, hihetetlen! Bálcsi csak egyese ujjait, vagy az egész öklét majszolja! De precíz a Kicsilányotok! Kép Kép

Kit is hagytam ki????

Cukkermáz
Ha jól emléxem, Te ajánlottad fel a DM-s pontjaidat? Kép Nagyon szívesen elfogadnám! Szívesen vásárolnék Neked is, ha még fennáll a felajánlásod, vagy ha még nem kérte el valaki! Kép Kép
Zsoltiapu
Győzd meg Minopapát az úszásról! Bár, Beácska már meghívott nézőnek egy lubickos "előadásra"! Szerintem télleg látnia kéne, és nem ennyire őrülten félteni Bálcsit a fertőzésektől.. .8 .8
Bálint nyavajog, kellek Neki! Hát megyek! Kép Kép

KépKép
mino

Sziasztok

Roz

Én csak itt örültem a talinak, de azt elfelejtettem mondani, hogy persze megyünk. Nagyon várom. Viszek tejespitét. Remélem jön Syg, mert azt hiszem múltkor ő kívánta nagyon.

Mino

Ti jöttök talira vasárnap? Elvinném a pontot, de sajna most csak egy van, de szerintem még egy biztos lesz dec 31-ig.

Advnti koszorúnk kész van, de most egyszerűsítettük. Vett apa egy bambusz kör tálcát, így ünnepek elmúltával megmarad, nem úgy, mint a koszorú.
Apa ma egész nap takarít. Szét kapta a két szobát, minden lukat kitakarít.
Linával ma beszéltem. Képzeljétek fest a lány. Nem semmi.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Annyi mindent irtatok es annyi mindenre szeretnek reagalni, de felek keptelenseg lesz, pedig uuugy szeretnek!

Sbeaferj! Tok jo, hogy irogatsz a forumra, ferfiszemmel biztos maskepp latod kicsit a dolgokat, mint mi nok. Es ez jo!Kép

Roz, koszonjuk a meghivast, de nem tudunk elni vele, mert akkor valoszinuleg nem leszunk Kmeten. Sajnalom, mert szivesen talalkoznek veletek eloben is! Remelem a kesobbiek folyaman sor kerul majd erre is!

Balim, en ismerem a Goldea Krisztat! A batyamnak alt. iskolaban volt osztalytarsa, ill. a foiskolai eveim alatt volt egy terdserulesem es negy honapig jartam hozza gyogytornara. En nagyon kedveltem. Molnar Eniko nevu osztalytarsam nekem is volt, de en 79-es vagyok.Kép

Syg, nagyon sajnalom, hogy ilyen rossz ejszakaitok vannak, nem csodalom, hogy kimerulsz testileg, idegileg teljesen. Nekem ennel kevesebb is be tudja tenni a kiskaput.Kép
Az elso ket hetben itthon volt a ferjem is, tobbszor atadtam neki Katat, par napja voltam itthon, mikor mar en vittem le a kutyat setalni, mig Kati aludt (persze apja itthon volt). Azota is, ha tehetem hetente egy-ket alkalommal en megyek bevasarolni, vagy csak a DM-be, turiba ugrok le vagy kutyat setaltatni. Ha nem nyugszik meg az apjanal, akkor jon hozzam, de ha beke van, akkor nyugodt szivvel megyek el itthonrol. Mindig feltolt egy kis kimozdulas.
Az jutott eszembe, amikor olvastam a soraidat, hogy idonkent lehet hogy azert kellene sirni hagyni (nem orditani), hogy Leona megtanuljon egyedul megnyugodni. A kesobbiekben az onbizalom es akarat szempontjabol ez is fontos lehet es a te dolgodat is megkonnyiti. Remelem nem haragudsz meg ram, hogy leirtam ezt.

Kobudo, mindjart kuldom az adatokat!

Birolili, akkor ha jol szamolom, te elsos voltal, mikor en negyedeves. Akkor mar csak az elso felevben kellett bejarnunk, a masodikban nem. En nagyon szerettem a fosulit, szerencsere nagyon jo csoportunk volt es tobbsegben a legjobb tanarokat fogtuk ki. Kedvencunk volt Kulcsarne Papp Eniko, de azt hiszem, te mar nem talalkozhattal vele, mert nyugdijba ment.
Edes a lanykad!Kép Nekunk is van ilyen bodynk, egy kedvenc, de mostmar bekerul a kinott ruhak koze, mert csak a kozepso kapcsat tudom becsatolni.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Bepa, Zsófi királylányunk, "nacsasszonyunk" most alszik, megfigyeltem, ha lefekszem vele délután, akkor olyan jókat alszik. De ha nem, hát nyűglődik egész délután, hiába dög fáradt és majd le ragadnak a szemei. Akkor sem tud elaludni. Most bezzeg, hog yanya is ott volt, ciciillattal, hát bealudt. Kép
Bepa, Te hogy bírod Benivel? Milyenek a napjaitok? Jöttök talira? Tök jó lenne! Lehet, hogy mi iy megyünk.

Mino, Zsófi már 2hetesen megtalálta a hüvelykujját. A precízséget pedig és a maximalizmust a szüleitől örökölte....hogy jó-e????? Kép

Kob, sajnálom, hogy felborult az alvásotok. Biztosan helyreáll. Kép Nem irigyellek...két gyerek mellett tanulni. Hogy bírod?

Syg, ti ma mit csináltatok?

Seriff, Neked akartam írni, hogy imádom a rigójancsit!!!! Kép Kép Egyből meg is kívántam, hogy írtad. Mióta szoptatok, hát nagyon édesszájú lettem. Táblánként eszem a csokikat. Jössz talira?

Hát, Dora én még ismertem Kulcsárnét, azt hiszem 2.-ban is tanított még. Mi is szerettük. Milyen szakon voltál? Én éneken végeztem és duplán (Tanító és óvó). Nekünk is nagyon jó kis csapatunk volt, még most is összejárnak, mert én már nem tudok, de voltak baba látogatóban is, meg az utolsó évben voltunk közösen nyaralni is. Megünnepeltük a diplomaosztót. Vagyis én már nem, mert ott volt a pocakban Zsófi. Kép Kép De a csajok igen, minden este. Jó volt, én is jószívvel emlékszem ezekre az éveimre. Bár kemény volt Smutával.....

Na, még majd benézek, hátha írtok még. Kép
birolili

Dora, Te nem ismerted Hajdu Ágit és társait? Én vele tartom a kapcsolatot is.
birolili

Lili, ismerem Hajdu Agit, ha o nemet tanito szakon vegzett.Kép Kik a tarsai?Kép

En is ketszakost vegeztem, magyar muv. teruleten. ( Galuskanal irtam a szakdogamatKép )
Az elso evet en is enek szakon vegeztem, bevalogattak a jo hangom miatt, de mivel nem volt elokepzettsegem es az elmelethez semmit sem konyitottam igy masodevben atigazoltam.Kép Szoval egy evig enekkaros voltam.
Smuta tenyleg nem egyszeru figura. A noveremet kozepsuliban is tanitotta.

Tobbiektol bocs az offert, de annyira jo kozos ismerosokre akadni!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora, én Galuskánál védtem. Kép
Ja, és én 2.-ban mentem énekre. Magyarra akartam, de énekhez húztam.

Hajdú Ági, és társai: Ildi, nem tudom, hogy milyen, aztán a vallásos lányok, hosszú barna haja van a lánynak, most tanító, Zsuzsi, Fazekas Zsuzsi. Megvan.... Kép
Rájuk gondoltam.
birolili

Igen, Fazekas Zsuzsit ismerem, de szinte csak latasbol. Ildi nem remlik...Kép
Valamelyest ismerem azt a kort (Czuczor/mostmar Simon Anna, Urhegyi Andi - ok csop.tarsaim voltak). Te is jartal fel a kolesz Piros szobajaba?
Esetleg ide is irhatsz, hogy ne offoljuk szet a topicot: zdora kukac externet pont hu

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mino, köszi a szurkolást remélem minden rendben lesz. Jó lenne két, na nem inkább három nappal öregebbnek lenni. Érdekes, hogy Eszternek a kórházban még nem volt olyan répa haja, meg most sem mindenhol. De valszeg be fog neki barnulni. Én világéletemben barna voltam, az apja volt kicsinek szőke. Igazából Tündét a párja révén ismerem. Lehet, hogy így már beugrik majd neki Kép. Ha nem akkor nem is érdekes, lehet, hogy nem emlékszik a nevemre. Lehet, hogy nem is tudja, hogy kislányom született. Régen találkoztunk személyesen. Egyébként ma ők is ünnepelnek, Virág nap van Kép. Bálint egyébként hányszor kakil egy nap? Ö is feszeleg hajnalban? Eszternek olyankor fáj leginkább a pocija, remélem hamar kinövi Kép. Bálintnak szívjátok a nóziját sokszor? Eszter is taknyos volt a héten, sokat takarítottam, kapott egy kis kalciumot, most már okés.

Syg, küldd át hozzánk is a párod, lécci, lécci Kép)

Lili, tündéri a kiscsaj

Dóra, Kriszta gimiben volt osztálytársam. Tényleg kicsi a világ. Én meg 69-es vagyok. Kép
balim

Sziasztok Lányok!

Csatlakozhatok hozzátok? Befogadtok?

rövid bemutatkozás:
Hunyadiváros, 29 év, 3 hónapja szeretnénk babát, PG 53-at, Babymark-ot használok, de eddig semmi.

Tudtok jó szülész-nőgyógyászt?

Nana, ki az orvosod? (bocs, ha direktbe ment)

Én úgy irigykedem minden pocaklakó birtoklóra, valamint a pocakon kívüliekre!

sziasztok,
Ági
kocsisné

Sziasztok!

Nagyjából néztem mit írtatok. Nemrég értünk haza élményfürdőből. Olyan jó volt úszni, rögtön nem éreztem a szeméremcsont fájdalmat a vízben! Kép

Lili: Gyönörűek a képek!!!!!! Kép

Kocsisné: üdvözlet itt köztünk! Merre laktok a Hunyadiban, mert nekem a fél családfám ott lakik. Lehet hogy látásból ismerjük is egymást. Kép

Balim: nektek minden jót!! Kép

Lányok: én már egyre türelmetlenebbül várom Minijanikát!! Olyan kíváncsi vagyok rá és olyan jó lenne megpuszilgatni!!!!
Ma kaptam egy csomó kismamarucit és olyan jó mert igy már nem kell többet vennem a végéig!

Mindenkinek szép estét!

KépKép
erszényes

Üdvözöllek én is Kocsisné, mi is itt lakunk a Hunyadiban, és Sbeáék is. Kép Ti merre laktok?

Ja, és köszönjük a dícséreteket! Kép

Dora, megy az e-mail! Kép
birolili

Erszényes, Azt el is hiszem, hogy várod, hogy magadhoz ölelhesd! Kép Kép Nagyon jó érzés, az tuti!!!!!!!!!!! Én imádom puszilgatni, meg dögönyözni, meg simizni, meg szaglászni.... Kép
Hihetetlen milyen jó érzés anyának lenni.
Ahogy egyszer Syg írta: valaki, aki tőled függ..... fú, ez nagyon jó, de félelmetes is. Kép
birolili

Hát én már most félek, de akkor ez gondolom természetes. Kép Viszont nagyon várom már, még ha soxor nehéz is lesz ahogy itt tőletek olvasom!

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Szia Ági!

Seriff,
én szóját sem adnék neki, az is allergizálhat.
Ma csináltam neki tejberizst. Nagyon tetszett neki. Jó hígra csináltam, sztem azt hitte, h tej, de élvezte a kanalazást. Mindjárt teszek fel képet is az első kajcsizásról.

Roz,
ezt a Sinlacot refluxos babáknak szokták adni, h sűrítse a tejet, nem?
Még mindig nincsen ez a keresősávunk v mink. F11 a legfölső sort tünteti el, én meg a keresett címet nem tudom hova beírni.

Balim,
persze, h ismerem őket. Rita és Enikő is az Izsákin dolgozik, mint én.
Eszternek szurkolok hétfőn, a lyukacska meg reméljük bezárul.
Kék szem? Nem tudom. A dédpapáinak volt kék szeme. Mi barna szemű-hajúak vagyunk.

Mrege,
Lajosmizse sincs messze, a lényeg, h jó legyen.
Nincs baja Leonának, de nem bízok a piaci és áruházi zöldségekben és gyümölcsökben. Lehet bennük (sőt, tuti, h van és nem lehet)mindenféle vegyszer, de ami a legrosszabb, az a nitrát. Ez meg nem lehet a bioban, ha az valóban ellenőrzött biotermelőtől van.

Kob,
remélem, Leonát is a betegség zavarta meg. Na meg a szélre nagyon érzékeny és az fújt ma rendesen.

Mino,
de aranyos vagy!Kép
Az ALP-re én is a májproblémát akartam írni, sztem nincs köze az RA-hoz.

Balim,
miért küldjem át a párom?

Lili,
nem sok mindent csináltunk ma. Csak a gépet nem kapcsoltuk be. Valahogy elment az idő.

Az éjjelünkről kár lenne bármit is írnomKépKépKép

De. megpróbáltam még aludni, bezavartak a szobába. El is aludtam, hát 1 óra múlva ébresztettek, h nem tudnak mit kezdeni Leonával. Ennyit bírt nélkülem. Nem véletlenül nem merek én csak fél órára elmenni itthonról.

A kajcsizás nagyon felcsigázta, csak úgy kapkodott a kanál után. Először összeszorította a száját, aztán amikor lenyalta róla a kaját és rájött, h ez nem a gyógyszer (mást még nem kapott a szájába), akkor meg kapott utána.

Nézzétek ezt az összpontosítást

Kép

Na nem csak ő összpontosít, hanem én is, pedig nem is én etettem, elhappolta nővérem az első etetést.
Este meg befalta az összes maradékot. Olyan édes volt.
De ma szopizni is sokat szopizott, úgy látszik, tényleg visszatért az étvágya. Remélem, jól is lakott és nem kel éjjel, bár tegnap sem enni kelt 1000*, hanem csak úgy.

Jó éjt!

Kép
sygnum

Sziasztok,

Kocsisné (lehet Ági?),
üdv itt, meglásd, hamar elrepül az idő, és Te is babázhatsz!

Mino,
nem tudom, milyen az elemes orrszívó, én csak porszisat használtam. Azt viszont tudom, hogy az nem a porszívó erejével szív, hanem átalakítja a szívóerőt. De még magamnak is, ha folyik az orrom, használom. Szerintem nem olyan drága, ha gondolod próbáld ki.

Seriff,
én is akartam írni, hogy a szója is allergizálhat, 2 éves korig én sem adtam.
Milyen a rigójancsi? Mindig azt csinálsz, és nem igazán emlékszem rá. Jó sokat kell legalább belőle csinálni? Kép

Sygnum,
édes ez a kép, ahogy Leo falatozik. Nekünk is megvan az első falat fényképen (persze Kamilláról), ő egy nagyot fintorgott. Eszembe jutott az is, hogy régebben lehetett fagyasztott biozöldségeket kapni az Alföldi alján a bioboltban. Akkor a sütőtököt, meg még valamit próbáltam, jó volt, előkockázva, csak párolni kellett. Állítólag 4-5 nap hűtőben tartás után elpárolog, vagy mi a vegyszer a zöldségekből. Bár az igazi bio a saját kertedben termett Kép Jövőre én is veteményezek Emesének.
Címsor visszavarázsoláshoz: a felső részen jobb gom, majd Címsor pipa? Nálam ez most működik, nos?

Balim,
szorítok a műtéthez. Kipróbáltad a kisujj-szopizást? A Medela babaetető poharat ismered? Emesének sem akarok cumisüvegekt adni, ha viszont egyetemen vagyok, abból elfogadja a tejcsit. Persze 2 óránál tovább nem hagyom ott még, de végszükség esetére van otthon.

Lili, Dóra,
jó, hogy így egymásra találtatokKép Milyen kicsi a világ, nem?

Puszi Mindenkinek

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

már megint a régi unalmas kéressel zaklatlak benneteket, segítsetek nekem szülésznő ügyben, kérlek benneteket!
ti kinél szültetek?
princes

üdv itt ági Kép
reméljük hamar köszöntjetünk pocakosok sorában Kép

syg
édessss leo meg te is Kép mintha magamat látnám Kép sokszor még a számat is nyitom én is apa szerint Kép sinlac hátt... nm tudom reflux részét mi tejallergia miatt eszzük mert van egy tök jó rendelet hogy 6 hós kor felett nem irhat ki doki csak 2*210 ml tápszert Kép igy kellet még valami mert áki nem fogadta el ennyiszer a főzit gyümit igy is még 3 szor sőt van hogy 4 szer is eszik tápit + még sinlac
nálunk áki most eszik hogy
8 kor 210 tápi
10 kor gyümi
12 főzi
2-3 között gyümi
4-5 között tápi
este 8 kor sinlac
és ha éjszaka ébred akkor még 2 szer tápi bár most pár napja megint alszik most volt az 1 hetes tonusa amit irtam 1hónapban 1 htig minidg ébred 4 óránkét
most igazán 4 foga is jön egyszerre ugyhogy nem tudom ogy az miatt e de keveset eszik demégsem ébred éjjel nem értem én mikor napközbe teli eszi magát akkor meg ébred ezt a gyerköcöt kiforditották Kép
mit evet leo ???!! azt nem is irtad

megyek mert már mindnki alszik én meg hópelyheket vágdosok konyhába pedig mosogatnom kellene de ugy nincs kedvem
nem is meséltem áki ma pedig imádja anyukámat amint kiértem látoszögéböl márt sirt is anyum megfogta és ha csak földre ültem le már sirt olyan cuki volt jól esik hogy valakinek ennyie függö irántam Kép ja és képzeljétek pár napja esténként mindig apa altatja amigén adrit altatom ő ellatatja ákit olyan jó bár nem kiabálom el Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

princes
mi erre a kérdésedre már sokszor válaszolltunk de szivesn irunk mégegyszer csak most olvasd el Kép

én a nagylányomat kkfélágyházán Altorjainál sültem őt nem ajánlom félegyháza nagyon jó aranyossak szülésznők csecsőmősők mit itt ,nem mindiegy odavaló
a két kicsit itt kecsón a nagy juditnál
ő nem olyan rossz de nem a legtutibb a csajok dicsérik itt nagyon kazocsayt őt probáld meg én nem ismerem Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

jó reggelt

kob
teszel majd fel fotot a kaláácsról én is megszertném sütni az első adgot nem tudom még hogy mikor lesz rá időm a felirattal vigyázz ne kerüljün túl megelg helyre vagy párába mint pl. konyha mert anyukám odatette és neki lepotyogott cérnáról átvizesedett és szinte lefolyt

princes

tiszta dilis vagyok nem is dokit kédeztél Kép Kép
szülésznőt
én kosa csillát ajánlom ( őt egyébként személyessen is ismerem évfolyam tásram volt általánosban igaz ő nem szülésnél segitett de néha azért odajött lelket önteni Kép szerintem ő aranyos meg van egy hosszú barnahajú csaj neki nem tudom a nevét de ő is csillával egyidős ( őis évft. volt Kép ) nagyon aranyos
de én ugy tudom hogy itt kecson nem választhatsz szülésznőt

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Ser
Az emilem megint működik! minokukaccitromail...KépKép

Syg:Kösszke! KépKép
Na végre, egy csepp változás nálatok! A kis Rizsevőnek ízlik a kaja! Ez nagyon jóóóóóóóóóóKépKép
Szétfőzted vízben, és egy kis anyatejjel dúsítottad, édesítetted? Vagy turmixoltál is rajta? Hogy csináltad a magatok házi rizspépjét?
Olyan jó volt, tegnapelőtt beszélgettem bébidoki barátunkkal, és annyi jó dolgot mondott a kajákkal kapcsolatban! Összefoglalta azokat a dolgokat, amik itt hétről-hétre kerülnek témára, és folyamatosan bővülnek. Pocakról is beszélgettünk.

Bocs, félbehagyom, most rohannom kell, még jövök!

Pussz!

KépKép
mino

Sziasztok!

Kobudo,
azt a boltot megnézem majd. Majd. Ha lesz erőm felöltözni. Meg elindulni.
Sosem jártam még ott, mert sosem foglalkoztam biodolgokkal, de ha lehet, Leonának azt adok, amíg pici.
Éppeb tegnap olvastam vmelyik Kismamában, h a mirelit cuccok tápértéke szinte uolyan, mint a frissé. Akkor ezek szerint mégis lehet adni?
Lesz, lesz majd saját kert, de sajna még nincsKép
Címsor ki van pipálva mégsincs.

Roz,
nekem van egy doboz bontatlan tápszerem, igaz, az még kezdő. Nekem nincs rá szükségem.
Leona rizst evett anyatejjel.
Tudod, mit csinál Leona esténként? Amikor fürdök Robi azzal szokott szórakozni, hogy ha elfordul és elindul kifelé a fürdőből, akkor Manó elkezd szirénázni. Ahogy visszafordulnak és meglát, abbahagyja. Elfordulnak, sziréna, visszafordulnak, csönd. Vicces a dolog, csak fárasztó.
Ma éjjel is megpróbált segíteni, hiába minden, csak én kellek.

Mino,
megfőztem vízben, aztán átnyomtam szitán, mert olyan kis mennyiség volt, h nem lehetett turmixolni. Ezt az átnyomott pépet hígítottam friss tejcsivel és ennyi.
Jó hígra csináltam, h először szokja, h kanálból kap vmit és mivel a rizsnek nem sok íze van, sztem csak a tejet érezte. Hát, mit mondjak, falta.
Miket mondott kajákkal kapcs?És pocakról?
Jobban vagytok már?

Seriff,
mekkora buli volt nálatok?Kép Azt mondja Robi, tele volt előttetek autókkal a parkoló.
A Mikulás meg beköltözött a szomszédotokba?

Kép
sygnum

szia mino syg Kép

syg
ma is kap kicsi leo rizst ? és hogy telt az éjszaka??

mino
hogy vagytok
nátha? szerintem a porszívos orrszívó erőssebb nincs olynotok? én kiszoktam fertőtleníteni mindig ha gonndolod odadpm a miénket kiprobálni bár sok kifőzéstől fertőtlenitéstől már elég csunya eredetileg az pisze üveg volt nekünk de azt miután szer összertötrem döntöttünk műanyag mellet csak ezt fertőtlenités megviszeli mint minden műanyagot ha gondolod ugraszd el eréte papuszt mondanám hogy magatokat de ti pihenjetek és gyógyuljatok balcsival Kép
probálj párologtatno hogy ne sűrűsödjön be manó orra nagyon

Kép

Kép

Kép
roz23

SYG!
Olyan édes kicsi Leo ahogy eszik! Kép És annyira szép! Kép Édes kis manó... hát anya kell neki és kész! Én se tudnék ám nemet mondani neki...csak a szám nagy. Kép Rám nézne ilyen kis édesen és már rohannék is. Kép

(kicsit sok volt az édes, bocsi, ezt váltotta ki belőlem)

KépKép
KépKép
nana09

nana
hogy vagy hányinger ??? fiúk pihiznek ?

syg
én is ugyanezt csináltam tegnap anyuéknál bujkáltam el áki elől Kép Kép ilyen kis gonosz vagyok de olyancuki volt ahogy görbült szájja Kép aztán meg vissza Kép

tegnap elősször ment áki felfedező utra nemvoltak itthon a csajok igy nekikellet megküzdeni egy egy darab játékért Kép kimnet az étkezőbe a fürdő tetszett neki legjobban Kép
ma az egész házat egybenyitottam neki ugy élvezi mehet minden felé tegnap a mamánál megmajdnem fel állt Képkis lusti Kép
anyum ost telefonált kimennek lajosmizsére elviszika csajokat is hu ezt meg fogom szokni ezt sok szabad napot Kép megyek is öltöztetem őket Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Syg!
Leírom mindkettőt!

Köves Zsuzsanna
06/30-9638717
06/76-328-748
kovzsu@freemail.hu
Kmét,Füzes u. 1.

Holczhauser Zsuzsanna
06/30-3433146
Lmizse,Szabadság tér ?.

A kméti szakmailag előrébb van,mert már oktatja is a kineziológiát.A szomszédunk édesanyja,ha esetleg kérdezné,h.kitől kaptad meg a számát(Pataky Bálintnak hívják a fiát,én is találkoztam már vele,de névről lehet,h.nem ugrok be neki elsőre)
A lmizsei csaj is nagyon jó,nekem használt.Õ egyébként egyben a kolléganőm is.

Én a helyedben kipróbálnám először a kmétit,és ha nem válik be,vagy nem szimpi,akkor nyugodtan lehet váltani.Kméten nagy neve van.Azt mondja Bálint,h.nagyon őszinte a kezelések során,és sokan ezt nem szeretik.Majd meglátod!

Tényleg nagyon édesek vagytok a képen együtt!Nem lesz itt gond!Ebben biztos vagyok!
Hajrá!Puszi!
mrege

Üdvözöllek én is!Végre nem én vagyok a csapatbana legújabb tag!

Ami 3 hónapot illeti,szerintem még ne aggódj!
A dokik közül a Temesvárit tartják ebben az ügyben specialistának.Nekem is van egy ismerősöm,akik sokáig próbálkoztak,és a Temesvári segítségével végül ikreik lettek.2 gyönyörű kislány.Meg aztán a Temesvári andrológus is.Így a férfi tag oldaláról is tud közelíteni a problémához,ha kell.

Bocsi,ha hozzá jársz és mindezt tudod.

Más jó dokit Kméten nem ismerek,én is hozzá jártam,de végül Kkfélegyházán szültem,és ezért váltanom kellett.
mrege

Kobudo!
Bocsi!Láttam a táblázatot,de odáig nem jutottam el agyilag,h.a hiányzó adatok rám is várnak!

Rege adatai tehát:
Kmét(Sutus falu,Felsőszéktó)
2005.10.20.
40+2
37 nap(életkor,ha jól számolom a napokat!)
3500g/52cm
mrege

Roz!Helyileg hol lesz a találka?Az időpont jó!Nem tudom elképzelni,h.h.lesz,és ne haragudj ha butaságot kérdezek,de,ha szopiztatni kell épp akkor,akkor lesz rá mód?

Várom már,h.lássalak már titeket személyesen is.Érdekes ez a netvilág!Mennyi mindent tudok már rólatok,de nem ismernélek meg az utcán!

Pussz!
mrege

rege te hogy-hogy félegyházán szültél ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Princess!
Én is Kkfélegyházán szültem, dr.Rigó Imrénél.A szülésznők tényleg nagyon rendesek,kivétel nélkül.Nekem egy idősem Marcsi nevű volt,aki először mufurcnak tűnt,de a végén még meg is kínálta Petit(a férjemet) lekváros kenyérrel.Nagyon családias volt az egész szülés!A csecsemősök is jobbak mint Kméten,de nem a legtutibb.Szemlélet kérdése az egész,és ha jó szemlélettel akar az ember találkozni,akkor Pest.

Kméten nem ismerem a szülésznőket,bár jókat még nem hallottam.Megnézem a Hol jó szülni című könyvben,lehet-e egyáltalán választani,mert nem biztos!

Pussz!
mrege

Roz!

Nagyon rosszakat hallottam a kméti kórházról.Főleg a csecsemőosztály hozzáállásáról.Ezért semmiképp nem akartam itt szülni,Pestet nem mertem bevállalni(túl messze van).Így lett félegyháza.Nem volt ez sem a legtutibb,de azt hiszem a következőt is ott szülöm!
Pusz!
mrege

Sziasztok,

MRege,
ne aggódj, olyan sokan szoptatunk, hogy mindig van szoptatós különítmény Kép Majd meglátod! Egyébként tényleg érdekes ez a fórumozás, több segítséget kapok Tőletek, mint azoktól, akikkel már találkoztam. Persze jók ezek a találkozók is, más így beszélgetni, hogy már be lehet azonosítani az emberkéket Kép

Zsolti,
Kamilla már vár Rád Kép

Sygnum,
jóga vagy babaklub? Túl drasztikus lenne,ha rögtön másra hagynád, nem próbálod meg, ha rendszeresen eljárok valamelyikre a kettő közül együtt? Ezt már régebben is írtam,nekem a depiben is sokat segített a klub, nagyon jó barátnőim lettek ott. Ha Leo is ennyire érzi a rezdüléseid, és tetszene a jóga, az ottani nyugodt mozdulatok is hatnának rá.
Hát, én is próbálkozom segíteni, nem tudom, bejönne-e...

Roz,
oké, majd fényképezek. Remélem, elbírják a kalácsok a súlyukat, direkt vastagabbakra csináltam őket, hogy bírják. Még nem sikerült kidíszíteni, majd talán ma délután.

Nem tudom, hogy a vacsira evett mákostészta-e az oka, de Emese megint 3-kor kelt először Kép Kép Majd ma este kiderül...

Most ennyi,
puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

mrege

a cimes táblázat meg van nektek abban benne van cimünk szopi miatt ne aggódj megolgjuk Kép syg kob is szopiztat mino is ugyhogy nem lesz gond Kép

kob
éppen kérdezni akartam már multkor hogy nem jártok még jógára annyit beszéltetek már róla Kép hova fogtok járni ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
még nem volt rá érkezésem, hogy beszéljek Etelkával. Egyébként a Klapka utcán van egy jógastúdió, oda szeretnék menni.

MRege,
ha a címemre küldesz egy levelet, beírom a Te elérhetőségedet is (ha akarsz tel.szám, cím is lehet), és visszaküldöm Neked a többiekét is összegyűjtve.

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Hát, az éjjel most nem ismétlődöt meg a tegnaoi jó kis alvásunk.... de azért jót aludtunk. Kép

Ma készítettem adventi koszorút, megmutatom. :

Kép

Apával és Zsófival sétáltunk egyet, tobozt gyűjtöttünk, és itthon elkészítettem.

Syg, nagyon jó ez a kép. Hogy koncentrálsz. Kép
Ja, és nem azért írtam, hogy mi milyen jót aludtunk! Remélem nem gondolod. Már az után jutott eszembe, hogy nehogy azt hidd, hogy én kárörvendő módjára miután olvastam, hogy Ti hogy aludtatok, én meg jól leírom, hogy Zsófi milyen ügyes volt. Tényleg ne haragudj, nem ez volt a szándékom!
birolili

Sziasztok!

Van egy órácskám.

Mikor lesz a Kebat III?????????????(vagy már volt?)

Nagyon-nagyon-nagyon megfáztunk. Zsémbes Zsivány is, meg én is. Így már annyit sem alszunk mint eddig. Szegénykémnek rendesen "húz" a háta, úgyhogy holnap dr.

Remélem ti jól vagytok!

ÍÍÍRRRJJJAAATTTOOOKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
patriot

Szia Patriot,

sajnálom szegény ZsombitKép Mi a múlt héten keveredtünk ki ugyanebből, lehetett érezni a hátán a kezemmel, hogy mennyire hörög Kép Antibióvl 1 hét alatt múlt el, az alvásunk összekavarodott akkor nekünk is.

Kép

Kép
kobudo

Lili,
szép a koszorúd, majd én is lefényképezem a miénket, meg lassan készen van a mézeskalács felirat, most szárad...

Pat,
jövő vasárnap Rozéknál van a KEBAT III, gyertek el, ha meggyógyultok addig!

Kép

Kép
kobudo

Kob!
Teljesen kilábaltatok??? Én egy kicsit félek, mert az egyik ismerősöm 6hós babájánál tüdőgyusziba csapott át. Az borzalmas lenne. Ez az orrszívó-porszívó elég gáz. Nem tudtok enyhébb megoldást???
patriot

Syg!
folytatva a témát: Leona sokat alszik nappal???

Nagyon szupi lenne Kebatolni, csak ahhoz tényleg meg kell gyógyulniKép
patriot

Pat,
ne félj az orrszívástól, muszáj eltávolítani a váladékot! Emese rájött, hogy ez neki jó, és egyáltalán nem sírt! Néha még éjszaka is kiszívtam. Amikor elkezdett folyni, már jó volt, mert ürült a váladék.
Nem volt tüdőgyuszi, bár igazából nem tudom a pontos diagnózis.

Kép

Kép
kobudo

Kob!
A lányok mindig is jobban tűrik a "fájdalmat"!! Zsombi hadakozik, ami nagyon nehezíti az egész folyamatot. Addig jutottunk, hogy le kell fogni a mancsait. Pedig próbáltam kíméletesen. Ez van. Tudom, hogy az Õ érdeke.

Syg!
Leonánál mikor kezdődtek az alvás problémák?

Mino!
Bocikám????Mentek Kebatra?

Annyira jó lenne találkozni veletek!
patriot

sziasztok

nekem még koszorút nem volt időm készíteniKép nem is leszKép

lányok segítsetek, magam alatt vagyok
2 napja hajnali 1 kor alszik el manókám (és fél óra múlva ébred) csak ha ringatom úgy alszik el eddig se mindig ment magától de tegnap megpróbáltauk lerakni de 20 percen át sírt és már tovább nem bírtam
front miatt van cvagy én rontottam el valahol?
Lili! hoyg csináltátok, hoyg berakod és alszik (ha fórumba nem akarod lsz gaszabohetvenhétkukacfreemailponthu-ra)napközben nekem is nehezen alszik el vagy cic vagy ringatás (most nem mertem kivinni oylan hidegek voltak.

TaliKéphmmm kicsit félek mert még nem találkoztunk élőben és hogyismondjam, nem vagyok olyan nyitott.de még gondolkozok.Papák lesznek?

syg! szupiügyik vagytok.tuti fini lehetett leo arcából gondolomKép

Ági! sziaKép kitarttás:én amikor már feladtam akkor jött össze prüntyike

puszilok mindenkit

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa!
Ezek a Manók szuper érzékenyek! Sok sok minden felboríthatja az alvást, de hogy konkrétan mikor mi a gond, annak én is nagyon örülnék, ha tudnám.
Lehet, hogy pont a séta hiányzik a Picurnak, vagy ez a szeles hideg idő borított....Lili szerencsés. Hidd el, hogy ezt nem lehet irányítani. De azért szorítok, hogy megoldódjon. Én 2hónapja magyarázom mindig más és más indokkal, hogy éppen ma éjszaka miért nem alszunk. Kitartás! Bizti, hogy csak átmeneti.
patriot

Na, most, hogy már símán felhasználó lettem , (nem kezdő Kép) megyek.
Sajnos mennem kell. Kép Próbálok jelentkezni még a jövőhéten. Ha meggyógyulunk, akkor főleg benézek a Kebat miatt is.

puszi mindenkinek
patriot

sziazstok

senki ne legyen gátlásos elvileg ismerjük már egymást Kép
és igen elvileg mindenki babástól papástól mamástól mindenestől jön Kép

bepa
gyere!!!!!!!!!!!!!! Kép nagyon várunk Kép
nálunk is szokottilyen lenni hogy pár napig nehezen alszik el áki nem fájhatott neki valmilye ?? ákinak most 4 foga is jön lehet hoyga zért volt páér nap nyugtalanság

patriot
ti is ha zsivány zsémbes meggyógyul nagyon várunk Kép !!!!

ma csináltam egy gyors számitást leszünk vagy 15 en Kép

képzeljétek mi történt a mam elvitte csajokat
apa felbontott egy tábla csokit amit ugy adri miatt nem szoktunk és kint maradt az asztalon mikor hazajöttek a csajok niki egyből hogy ő kér mondtam is tibornak na most lesz jó kis hiszti mert ugye adri nem eheti és erre a kis békám megfogta tábla csokit letört egy darabot odadta nikinek visszacsomagolta és lettete és mondta na kész adri nem eheti Kép hát leesett az állunk még nincs 2 éves és milyen ügyi Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok, mi ma Bp-en voltunk régi osztálytársakkal,barátnőkkel találkoztunkKép.

Szóját,tudom, h allergizál, csupán gluténmentes,azért írtam.Kép

Kob, életemben 3-szor csináltam rigójancsit, 2 csokis piskótalap, közte csokis krém, egyszerűbb elkészíteni,mint ahogy kinézet alapján gondolja az ember, Horváth Ilonában benne van, tuti recept.

Syg, a férjem régi kollégái jöttek babalátogatóba tegnap.

MAnókám, az ég világon mindenhol fel akar állni, a kerek puff, a ruhaszárító, az etetőszék,minden mellett. Most meg fekszik a szőnyegen, és angyalkázik.

most mennem kell, holnap jövök
puszi Jó éjt mindenkinek!

Kép
seriff

ami allergizálhat

a szója tej tojás fehérje a mogyorófélék és a búzaliszt a szója nehezen emészthető elvileg nem is használhatnék gyermek étkeztetésben egyáltalán de ugye a legjobb vízmegkötő ezért a felvágottak félkész káész termékek csókoládék mind tartalmzzák ez az ételeknak a 90 % ban van valamilyen szója termák hát ezért nehéz álunk adrinak bármit is adni mert még a leveskockákban vegetákban is van szója és tejpor vagy tejsavó por remélem kinövi a drágám Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?