Sziasztok csajok,
Mennyit irtatok szerda este ota
Hol is kezdjem....
Fanni,
Azert meg utoljara en is megkonnyeztelek, de latom hogy tenyleg kemeny csaj vagy es mar nezel is elore...Tiszta szivembol kivanom hogy februarban ujra atelhesd ezt a csodat, es veled is maradjon a pici....Addig is kitartas, meg persze most mehet a fogyokura, attol a lelked is jobban erzi majd magat. Bar en inkabb a sportos fogyas hive vagyok mint a koplalase
Nori,
Sajnos ez a hulye benti internet csatlakozas valahogy nem hozta le nekem a kepet, de majd otthon megnezem, tuti hogy nagyon csinos kismami vagy
Voltal mar vedo neninel ? Lassan indulhat nalad is a vizsgalatdomping
Stella,
Gratula a kistokosokhoz !!!
Szerintem mar el is kezdheted a focimeccsek nezeset
Aztan surun konzultalhatsz Orsival
Tenyleg jo lenne egy UH kep, mikor mesz 4D-re ? Meghogy nem nagyszam a pocid
En meg nagyon emlekszem, amikor tavaly ilykor sovarogva neztuk Lara es Woodi pocaknoveszteset...igenis nagy szam..hiszen miota erre vartunk, es itt mindenki erre var, tehat ne fosszuk meg a topicot egy kis remenytol
De hogy te ikrekkel a 20 hetben sem hordasz meg terhescuccot, az csak azt jelentheti hogy nagyon karcsu vagy
En mar egy honapja nem tudok mast felvenni
Unique,
Szuper a kep, orulok hogy a sok fiu melle lanyok is jonnek
legalabb lesz majd kivel randizni
Megertem a ferjed felteset, de azert mindig orulunk ha benezel
Remelem mostmar sorba csak jo hireket olvashatunk
Reno,
Remelem most kicsit fiokba tetted a paramamat
Es a kovetkezo 3 honapban a legboldogabb kismami leszel...aztan lehet majd megint parazni a vegen
Ugye minden pocakoshoz szoltam ?
Edina, Leona,
Valoszinuleg epp mar tul vagy kozben vagytok a punkcionak... ++++++++++++++++++++++++++++++++ennyi petitek legyen
Varjuk a hireket es nagyon drukkolunk
Viki,
Ez a mondas naggggyon tetszett
Niki,
Remeljuk azert mikulasig nem fogsz elfogyni nekunk ? Akkor mi marad a babanak
Nekem is van egy baratnom aki inkabb a keves kiloval kuszkodott, de o sajnos endo-s lett, es az elmult 2 evben kapott lorugasos fogigatloktol 12 kg-t hizott....Persze ez nem a legjobb modszer a hizasra... nem is tudom mi a jo, talan a vitaminbombak....a lombik alatt sem tudtal felszedni egy par kilot?
Timi,
Igaz hogy ez mindig viszonyitas kerdese, de az en szemem szerint is nagyon messze vagy a hajastol !!! A 'hajszobromat' feltetlenul le fogom fenykepezni nektek, valoszinuleg januarban fogok menni, ugyhogy mire a baba megjon, mar nyoma sem lesz....ne felj, nem akarom ijesztgetni
Zsebi draga,
Ezt a paramamas kepet elmentem, fantasztikus hogy miket talalsz
Ma ot orara kell menni a Schopfibe a szuras eredmenyeert, de valahogy egyaltalan nem izgulok, mivel tudom hogy minden rendben. Ott remelem a fiucska is igazolast nyer, bar en a dokinak is elhiszem, hogy jol latta az UH-n.... Aztan ket het mulva en is elmegyek egy 4D-re, hatha ott szepen fog latszani
Most hetvegen toltom a 20. hetet, ugyhogy igerem teszek fel friss kepet
: Szerintem siman lekorozom Stellat
marmint nagysagban, nem csinossagban
Bar epp tegnap szabadultam be az Arkadba karacsonyi vasarlas cimen, de persze a vegen megiscsak magamnak is vasaroltam a Promodban. Olyan szuper felsoket lehet kapni, vagy hatot felprobaltam, de 'csak' kettot vettem
Hiaba mondom apanak hogy ne hagyjon engem egyedul mert mindig ez a vege
Judit,
Mint Timinel irtam, fenykep keszul majd a hajkoltemenyrol....
Szotar ugyben mar Orsi adott tanacsot, en is az oxfordra szavaznek
A tanulas jo otletnek tunik, szerintem amint elkezdesz valami teljesen massal foglalkozni, azonnal megjelenik a pocaklako, meglasd
Junius most tenyleg messzinek tunik, de szerintem iszonyu hamar itt lesz
Amig ti orjongtok a koncerten, en az otthoni orjongoben fogok kuzdeni Mateval
Azert majd meseljetek el milyen volt !
Kriszta
19+6