Új privát üzeneted érkezett!

Borsókás
Jaj, de rémes, amit írsz!
Ezt azért emberibben kellett volna intézniük!
Van elég bajuk az ő bunkóságuk nélkül is!

Kép
Stella

Kép
stella9

Sziasztok csajok,

Mennyit irtatok szerda este ota KépKépKép Hol is kezdjem....
Fanni,
Azert meg utoljara en is megkonnyeztelek, de latom hogy tenyleg kemeny csaj vagy es mar nezel is elore...Tiszta szivembol kivanom hogy februarban ujra atelhesd ezt a csodat, es veled is maradjon a pici....Addig is kitartas, meg persze most mehet a fogyokura, attol a lelked is jobban erzi majd magat. Bar en inkabb a sportos fogyas hive vagyok mint a koplalase Kép

Nori,
Sajnos ez a hulye benti internet csatlakozas valahogy nem hozta le nekem a kepet, de majd otthon megnezem, tuti hogy nagyon csinos kismami vagy KépKépVoltal mar vedo neninel ? Lassan indulhat nalad is a vizsgalatdomping Kép

Stella,
Gratula a kistokosokhoz !!!KépKépKépKép Szerintem mar el is kezdheted a focimeccsek nezeset KépKép Aztan surun konzultalhatsz Orsival Kép Tenyleg jo lenne egy UH kep, mikor mesz 4D-re ? Meghogy nem nagyszam a pocid Kép En meg nagyon emlekszem, amikor tavaly ilykor sovarogva neztuk Lara es Woodi pocaknoveszteset...igenis nagy szam..hiszen miota erre vartunk, es itt mindenki erre var, tehat ne fosszuk meg a topicot egy kis remenytol Kép
De hogy te ikrekkel a 20 hetben sem hordasz meg terhescuccot, az csak azt jelentheti hogy nagyon karcsu vagy KépKép En mar egy honapja nem tudok mast felvenni KépKépKép

Unique,
Szuper a kep, orulok hogy a sok fiu melle lanyok is jonnek Kép legalabb lesz majd kivel randizni KépKépMegertem a ferjed felteset, de azert mindig orulunk ha benezel KépKépKép Remelem mostmar sorba csak jo hireket olvashatunk Kép

Reno,
Remelem most kicsit fiokba tetted a paramamat KépKépKép Es a kovetkezo 3 honapban a legboldogabb kismami leszel...aztan lehet majd megint parazni a vegen Kép

Ugye minden pocakoshoz szoltam ?

Edina, Leona,
Valoszinuleg epp mar tul vagy kozben vagytok a punkcionak... ++++++++++++++++++++++++++++++++ennyi petitek legyen KépKépKép Varjuk a hireket es nagyon drukkolunk KépKépKép

Viki,
Ez a mondas naggggyon tetszett KépKépKépKép

Niki,
Remeljuk azert mikulasig nem fogsz elfogyni nekunk ? Akkor mi marad a babanak Kép Nekem is van egy baratnom aki inkabb a keves kiloval kuszkodott, de o sajnos endo-s lett, es az elmult 2 evben kapott lorugasos fogigatloktol 12 kg-t hizott....Persze ez nem a legjobb modszer a hizasra... nem is tudom mi a jo, talan a vitaminbombak....a lombik alatt sem tudtal felszedni egy par kilot?

Timi,
Igaz hogy ez mindig viszonyitas kerdese, de az en szemem szerint is nagyon messze vagy a hajastol !!! A 'hajszobromat' feltetlenul le fogom fenykepezni nektek, valoszinuleg januarban fogok menni, ugyhogy mire a baba megjon, mar nyoma sem lesz....ne felj, nem akarom ijesztgetniKép

Zsebi draga,
Ezt a paramamas kepet elmentem, fantasztikus hogy miket talalsz KépKépKép
Ma ot orara kell menni a Schopfibe a szuras eredmenyeert, de valahogy egyaltalan nem izgulok, mivel tudom hogy minden rendben. Ott remelem a fiucska is igazolast nyer, bar en a dokinak is elhiszem, hogy jol latta az UH-n.... Aztan ket het mulva en is elmegyek egy 4D-re, hatha ott szepen fog latszani Kép
Most hetvegen toltom a 20. hetet, ugyhogy igerem teszek fel friss kepet KépKép: Szerintem siman lekorozom Stellat KépKépKép marmint nagysagban, nem csinossagban Kép
Bar epp tegnap szabadultam be az Arkadba karacsonyi vasarlas cimen, de persze a vegen megiscsak magamnak is vasaroltam a Promodban. Olyan szuper felsoket lehet kapni, vagy hatot felprobaltam, de 'csak' kettot vettem KépKép Hiaba mondom apanak hogy ne hagyjon engem egyedul mert mindig ez a vege Kép

Judit,
Mint Timinel irtam, fenykep keszul majd a hajkoltemenyrol....Kép Szotar ugyben mar Orsi adott tanacsot, en is az oxfordra szavaznek Kép A tanulas jo otletnek tunik, szerintem amint elkezdesz valami teljesen massal foglalkozni, azonnal megjelenik a pocaklako, meglasd KépKépKép
Junius most tenyleg messzinek tunik, de szerintem iszonyu hamar itt lesz Kép Amig ti orjongtok a koncerten, en az otthoni orjongoben fogok kuzdeni Mateval KépKépKép Azert majd meseljetek el milyen volt !

Kriszta
19+6

Kép

KépKép
kriszta71

Seszi!
Felkeltem mert már egy fél órát fent voltam (konyhában főzöcske ilyesmi) mikor észleltem hogy valami nem stimmel... mostmár mindegy ma is annyi volt a hőm úgyhogy szerintem nem maradtam le semmiről. Kép

Borsókás!
Ez nagyon gáz. Nekem spedciel ott dolgozik az orvosom, akivel meg voltam elégedve mindaddig maximálisan míg nyáron ne mentem rákszürésre plusz ugye a hülye clamédia (vagy hogy kell írni) vizsgálatra. Egy éve szeptemberben csinált ilyet nekem, most előálltam kéne megint (mert ugye a Kaáliba kell beutaló nélkül) mire ő ha egy éve nem volt most sincs, különben is miért nem csináltatom meg ott. (Mindezt úgy hogy éppen kotort bennem a rákszürés miatt). Mire én megcsinálják ott, csak x ezer forintért és mivel fizetem a tb-t itt köteles ingyen megcsinálni, mire ő vegyek a patikába tesztet hátha elfogadják. Na nekem se kellett több eljöttem szintén a sírás határán, hogy mit gondol nincs jobb dolgom mint hetente túratni magam???? Aztán nem vittem ilyen leletet nem is kérték..... Akkor el is gondolkodtam egy ilyennél akartam én szülni a gyerekemet, hát lehet hogy nem fogom... de ezen még ráérek gondolkodni, hogy hol szüljek. Kép

Leona!, Edina!
Már biztos túl vagytok a punkción és a kicsik valamkor nemsokára egymásra találnak. Drukk megy ezerrel.!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi
A barátnőmnek is ott volt orvosa, és néhány évvel ezelőtt én is ahhoz a dokihoz kezdtem járni. Aztán a barátnőm terhes lett, veszélyeztetett. 20 hetesen már kissé nyitott méhszájjal feküdt benn a BM-kórházban. Szinte könyörgött a dokinak, hogy ne varrja csak úgy egyszerűen össze, vegyen kenetet, tenyésztesse ki...stb. Nem történt meg. A vége az lett, hogy 27 hetesig húzta, aztán beindult a szülés. Azonnal átszállították a SOTEI-re, végül megszületett a pici lány 900 gr-mal. Ott rögtön tenyésztettek, és találtak babában és mamában is clamídia vírust. Állítják, hogy ha a nődoki körültekintőbb, a baba időre születik. A kislány azóta 16 hónapos, és már a korának megfelelő fejlettségű. Természetesen én is azonnal eljöttem ettől a dokitól.
Az irónia az egészben, hogy tegnep pont ez a barátnőm mondta, hogy egy vérvételt, és egy EKG-t még ott se tudnak elrontani. Hát ez lett belőle.Kép
Nem valószínű, hogy én oda még egyszer beteszem a lábaimat.

Borsi
borsókás

KrisztaKép
Várom a pocakképet, biztos jó nagy már!!!
A kép viszont csalóka. Terhesrucikat hordok, de az utazáshoz sima (baromi nagy méretű) farmert húztam, mert azt ki lehet gombolni Kép!

Borsókás
Ennyi rémtörténet elég egy hétre is, nem hogy egy napra!!!

ZsebiKép
Újra meg kell szokni a régi reggeli rutint!
Ébredés, hőmérő, felkelés Kép!
Stella

Kép
stella9

Unique!
Látszik, hogy nagyon kiegyensúlyozott kismama vagy, mert a babócád mosolyog.
Egy kicsit el is pityeregtem magam, ahogy nézegettem a képed. Ez csak az örömtől van. (vkinek sikerül)

Fannikám!
Ilyenkor az ember nem tud kemény lenni, és nem is kell.

A Jósiten megkímélt egy beteg gyerektől. Tudom nagy genyóság ilyet mondani. De mi annyit megszenvedünk egy babáért, igazán kérhetünk egy egészségeset.
Bőgj, amennyit csak kell. csak ez enyhít vmennyit a fájdalmadon.

Nagyon jó, hogy tervezgetek, meg "látom" az út végét, de bevallom, nagyon vissza kell magam fogni, amikor látok egy pici babát, nehogy elbőgjem magam.

A férjem munkahelyén már nagyon suttognak a hátunk mögött. A múltkor odajött hozzám egy kolléganője: "Szia, mikor lesz már gyereketek?"
Nem tudom, miért bassza ez a téma annyira a csőrüket.
Szerencséje volt, hogy siettem, mert pofánvágtam volna.

Lara!
Sokat gondolok rátok. Andornak mielőbbi gyógyulást. Nektek meg kitartást.

Borsókás!
Sajnálom, hogy ilyen megaláztatásban részesültél.

Timi
latimi

StellaKép
Sajnálom, hogyha elrontottam itt a hangulatot. Igazából nem is akartam elmesélni nektek, hisz aki babát vár annak azért, aki meg babásodás előtt áll, annak meg épp azért nem kellene ilyeneket hallania.
Ígérem, megpróbálok a jövőben kevésbbé negatív lenni.

Leona, EdinaKépKép
Remélem minden jól zajlott, és a kiskatonák ügyesen végzik a feladatukat. Nagyon szorítok nektek!!!!

Borsi
borsókás

Borsókás!
Én is ezért nem írtam annak idején meg a sztorit ide a netre, de most hogy olvasom a második hozzászólásodat, igenis úgy gondolom írjuk meg a negatív élményeket, hiszen lehet hogy pont ezzel m entünk meg egy terhességet!!!!!! Egyszóval nem hangulatrontás csak ha valaki itt szeretne szülni, vagy orvoshoz járni az jobb ha tud ezekről a dolgokról.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi
Szerintem a tiszta forrásból származó sztorikból sokat lehet tanulni.Egyrészt hogy melyik dokihoz nem érdemes járni, másrészt hogy sokkal rámenősebbnek kell lenni. Nekem is keményebbnek kellett volna lennem ma reggel. Nem azért, hogy mégis levegyék a vért, hanem hogy ne ilyen módon és stílusban kommunikáljanak velem. Késő bánat.Kép

Borsi
borsókás

Borsókás : húúú, nem piskóta hogy beszéltek veled Kép
Az a baj, h annyira kiszolgáltatottak vagyunk, ráadásul tapasztalatom szerint ilyen megalázó helyzetben még csak egy jó visszaszólást sem tudunk megejteni, pedig egyszer jól helyre kéne őket tenni

Kriszta : várjuk a pocakos képet és... én is biztos vagyok abban, hogy teljesen negatív lesz az eredményed !! Kép
Ja, a mostani lombiknál feljött pár kg a túlstimu miatt, de az duplán le is ment Kép

Nem is mondtam, tegnap óta olyan furin görcsölget a pocim, remélem ágyaznak a kölkök Kép
Mennyivel könnyebb így várni a 2. hét végét, mint lombiknál ... nincs az a nyomás, stressz az emberben.

Kellemes hétvégét mindenkinek Kép

mniki

Kriszta,
pocakfotót már én is várom Kép

Nóri, Stella,
nagyon helyes a pocitok Kép

Zsebi,
az a baj, hogy mi sem vagyunk okosak. De azért bízom abban, hogy nem refluxos Andor. Jól beijesztett a dokinéni, mert 24 órás gyomorszondás kórházi megfigyelést emlegetett. Már csak ez hiányzik a vese-mizériához. És hab a tortán: tegnap kapott oltást, éjszakára belázasodott, még mindig lázas és nyűgös, alig eszik. Szóval kész vagyok, bedobom a törülközőt Kép
Lányok,
tényleg nagyon köszi mindenkinek a drukkokat és jókívánságokat! Biztos vagyok benne, hogy segíteni fognak!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok,

Nagyon megható volt, amiket írtatok, köszönöm! Kép

TimiKép
Igen, én is észrevettem, hogy mosolyog a drága. Valószínűleg amiatt is, hogy előtte kb. 1 órával kapta meg a jó adag ebédjét és aludt mint egy kisangyal. Kép
Kiegyensúlyozott kismama: hát, amennyire a meló engedi, igyekszem. A férjem mindenben a kedvemet lesi, így mondjuk könnyű. Na meg a család is, anyuék. Ha megkívánok valamit, másnapra megvan Kép Nem panaszkodok Kép
Köszönöm amit írtál, nagyon jól esett!

FanniKép
Édes vagy! Nagyon erős lány vagy, azt látom az írásaidból. Kitartást kívánok, hogy Te is feldobjál nekünk ilyen kisképet a picidről Kép
És köszönöm a megértést, igazán örültem neki, hogy ezt írtad. Kép
Az aggodalmakról: eleinte és in paráztam. De aztán kezdtem elfogadni, hogy a természet ellen nincs mit tenni, így megnyugodtam. Hiszek benne, hogy az Égtől kaptuk ezt a kisbabát és úgy szeretnék Õk is, hogy egészséges legyen, így aztán teljesen nyugodt vagyok Kép Persze én is para-mama vagyok/voltam is, de már sokkal jobb. Kép (ebben persze az állandóan nyugodt férjemnek óriási szerepe van)

ZsebiKép
Köszi! A rosszullétek elmúltak, már csak a hasfalamat átszakítani akaró rugások maradtak helyette Kép Ma a dokinál majdnem megsüketültünk, mert a drágám nem épp ott rúgott egyet, ahol épp a szívhangot szerette volna a doki meghallgatni? Kép Kép Kép Jót nevettünk rajta a dokival... Kép
Szóval minden ok. Kicsit vizesednek a lábaim, már nem jönnek rám a tavalyi csizmák, úgyhogy most majd meg kell mérnem, mennyit iszom ls mennyit pisilek. Ha bennem marad, akkor vízhajtó tea Kép

KrisztiKép
Igyekszem olvasni mindig amint lehet, amit írtok, pláne mert nagyon drukkolok mindenkinek és olyan jó olvasni a sikerekről Kép
Kíváncsi vagyok, mit mond ma a doki, lesz-e benne újdonság Kép

LaraKép
Nagyon köszönöm és Andornak pedig küldenék nagy-nagy buksisimiket és puszikat a fejére, hogy minél hamarabb túllegyen ezen a mizérián Kép

BorsóKép
Iszonyú, nagyon sajnálom, amit műveltek Veled. Olnya érzéketlen, tuskó emberek dolgoznak az egészségügyben, sokszor én is megelpődök. Néhányukat komolyan át kellene pakolni mondjuk utcaseprő szakmába, ahol mindegy mit és hogyan mondanak... Ahol emberekkel bánnak emberek, ott az ilyen szerintem megengedhetetlen Kép

Puszi mindenkinek és kellemes hétvégét!

Unique

KépKép
unique

Edina, Leona
Remélem mindketten jól vagytok!
A hétvégén pihenjétek ki a fáradalmakat.

Jó hétvégét mindenkinek!
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Unique,
a vizesedéssel ne törődj, szülés után elmúlik. Én a vízhajtót nem javasolnám, mert a vízzel együtt sok ásványi anyag, só, vitamin stb távozik a szervezetedből, amire a babának szüksége lenne. És a folyadékbevitel korlátozását sem javasolják már manapság. Fogd fel úgy, hogy a terhesség velejárója. Lesznek jobb napok és rosszabbak. A vizesedésnek csak akkor van jelentősége, ha magas vérnyomással és a vizeletben fehérjével társul, mert akkor az toxémiára utal. Bocs a belekottyért Kép

Puszi
Lara

Lara

KépKép
lara77

Borsókás!
És végül most hova fogsz menni????

Lara!
Ez a legtermészetesebb, hogy izgulunk érted, milyen érdekes kb. pont egy éve is érted izgultunk. Kép
Küldöm neked az energiát!!!!!

Niki!
Hát igen így is van tét, de azért a nyomsá nem akkora az embren fáj ha nem sikerül, de kicsit úgy érzi mint egy spontán hónapban szerintem...

Edina, Leona!
Úgy várom, hogy jelentkezzetek. Nagyon szorítok!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara,

Délben nem is írtam hogy én is gyogysimiket küldök Andornak. Most az oltás miatt duplán is !!! Hogy a baj nem jár egyedül, az már biztos...sok kitartást kívánok neked, és drukkolunk hogy minden baj hamar elmúljon...Vegul is mikor derul ki hogy kell-e műteni ?

A leletem teljesen negatív és minden a legnagyobb rendben KépKépKép Természetesen Benőke/
Máté továbbra is fiú, mostmár 100%KépKépKépKép
Képet csinál apa amint ma hazaér Kép

Borsókás,
No comment a SoteII-re...a baj csak az, hogy nincs is olyan kórház, ahonnan ne hallana az ember ilyen-olyan rémtörténetetKépKép Ugyhogy az egyetlen fegyverünk, hogy nem szabad magunkra venni és keményen helyre kell tenni őket ha lehet, vagy egyszerűen tudomást sem venni róluk...Azt hiszem más megoldás nincsKép Hátha a mi gyerekeinknek már jobb lesz a helyzet....

Unique,
A doki nem is volt ott, csak a leletet adta oda egy nőver 3 mondat kíséretében Kép Szerencsére a 8 lány közül, akikkel együtt szúrtak, senkinek sem lett beteg babája.
Ja, és a nővérke azt mondta, hogy szeretettel várnak vissza a második babával Kép A babában én is benne vagyok, de oda vissza nem megyek az tuti, csak ha tényleg valami nagyon rosszul alakul Kép

Kriszta
19+6

Kép

KépKép
kriszta71

Norka,
Most láttam a képet, már alakul KépKépKépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok lányok!

Mi is a Kaáli intézetbe járunk ma volt az első petesejt leszívásom,és a pihenőben megismerkedtem Hajnival,aki rendszeresen olvas titeket,de nem írt még soha,innen szeretném üdvözölni és üzenem neki hogy egyen sok fehérjét Kép
limbi

Sziasztok!

Zsebi, neked külön köszönöm a drukkot Kép és persze mindenkinek, aki gondolt rám!
Most, a csökkentett gyógyszeradag mellett 17 petém lett (múltkor 18). Picit kevesebbet vártunk, de inkább legyen, mint ne!
Már nagyon izgulok, hogy vannak, s bizakodom, hogy most talán szép érettek voltak.
Az altatás ezúttal jobban kiütött de sebaj Kép
Ha lesz energiám visszaolvasok, addig is mindenkit üdvözlök, Leona

Edina, remélem, te is jól vagy, s izgulunk együtt a mai telefon miatt Kép
leona

Kriszta,
köszi, átadtam a gyógysimiket. Biztos használt este a sok gyógyító energia, mert már nem keltünk éjszaka és sokkal jobban van Andor. Szóval az oltáson már túl vagyunk. Műteni biztos kell, csak azt nem tudjuk mikor. Jó lenne minél hamarabb túl lenni rajta.
Nagyon-nagyon örülök, hogy rendben van a leleted. De hát ez természetes, jó kis pasi Benőke (Máté) Kép

Zsebi,
hát igen. Tavaly nov. 17-én költözött a pocakomba és most nov. 17-én közölték, hogy műteni kell. Jó kis évforduló lett. De túl leszünk ezen is Kép

Limbi,
szia, üdv itt. Hajni, ne csak olvass, gyere és írj is. Hidd el, mindenkit szeretettel várunk Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok,

Ime a pocis kép (5. hónap, vacsi utánKép :
Kép

Lara,
Örülök hogy legalább az oltáson túl vagytok, a műtétig lankadatlanul drukkolunk Kép

Mindenkinek szép hétvégét,

Kriszta
20+0

Kép

KépKép
kriszta71

Leona,

17 peti az szuper....ebből bőven jut majd a fagyiba is KépKépKép Jó pihenést és előre a transzferre KépKépKép
Hányat kértek vissza ?

Edina,
Jól vagy, minden rendben ??

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok! Kép

Borsókás, Zsebi,
Hát ezek bizony nem valami szívderítő történetek, de azzal egyetértek, hogy inkább írjuk meg, hátha van akinek segít eligazodni legalább a "hová NE"-ben.

Kriszta! Kép
Csinos, lakályos kis otthont rendeztél be az úrfinak! Kép

Unique! Kép
A kislányod egy igazi Tündérke!!! Olyan bájos, ahogy mosolyog! Kép

Leona! Kép
De jó, hogy jöttél, izgultam érted, de látom, nem hiába! Kép

Edina! Kép
?? MIZUUU ?? Téged is várunk!

Limbi, Hajni! Kép
Gyertek bátran, írjatok is nekünk! Kép

Seszi
seszi

Kriszta,
hatalmas már a pocód! Kép Én is úúúúúúúúúúúúúgy szeretnék megint! Jövő augusztusban megyünk ám vissza Kovács dokihoz a kis eszkimókért Kép

Lara

KépKép
lara77

Leona!
Szép sok petike lett megint. Tessék megírni hogy sikerült a randi a pöttömöknél!

Kriszta!
Akkor már színezem is a te rovatodat kékre! Szuper hogy minden rendben! Kép
Szuper a pocakod! Kép

Edina!
Hol vagy úgy aggodom érted!!!!!!!!!

Limbi, Hajni!
Nektek is sok sikert kívánok ismeretlenül is. Kép

Renóca!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Edina??? Remélem, otthon pihengetsz és minden rendben Kép

Kriszta,
Helyes vagy nagyon! Olyan jó mosolygós kismamikat nézegetni. Erőt ad!

Szia Limbi!
Lehet, hogy mi is találkoztunk?

Unique, a büszke kismami Kép Édes a babó!!!

Borsókás,
most olvasom - hát nem semmi! Sajna, én is átéltem hasonlót, nem is lehet minősíteni ezeket az eü-s dolgozókat...

Lara, Andor baba képeit ismét megnéztem! Sok gyógyító +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nálunk a randi ismét csak fél siker, egyelőre 6 manó indult be. Tudom, hogy ICSI esetén, meg egyébként is jó hír, de aggaszt, hogy hova lett 11?
A múltkor is hasonló volt az arány...
Na, de nem panaszkodom, küldöm pozitív gondolataimat a 6 manónak Kép
Hétfőn megyünk, szerintem megint 2-t hozunk haza.
(bár még kacérkodom a 3-al...)
leona

Leona Kép
Te egy igazi petigyáros lettél, gratulálok. Szerintem a 6 manócska is nagyon szép eredmény (én legalábbis már nagyon boldog lennék tőlük). Mit jelent az, hogy ICSI esetén ez jó hír? Nem igazán értem, pedig nekünk is az lesz valószínűleg.
Küldöm a pozitív sugárkákat a nyerő hatosnak+++++++++++
meg persze a többieknek is++++++++++++++++++

Edina????Kép
Ugye nincs semmi baj? Miért nem jelentkezel?

Köszönöm mindenkinek az együttérzést a pénteki kaland miatt. Most már helyrebillent a hangulatom. Tegnap este voltunk a barátainknál, pizzát sütöttünk, babáztunk(16 hónapos a pici lányuk), és persze szidtuk az egészségügyet. Legközelebb már biztos nem adom majd ilyen könnyen magam hasonló helyzetben.
Kép

ZsebiKép
Egyenlőre halvány gőzöm sincs róla, hova menjek laborra és EKG-ra. Azt sem tudom pontosan, tényleg hiányzik-e valami kód, vagy pecsét a beutalóról. Lehet, hogy szerdán, mikor UH-ra megyek, megkérdezem Szmatonát, nem hagyott-e valamit róla véletlenül. De hogy aztán hol próbálkozzak? VAn valakinek ötlete?

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!
Körzeti orvos nem tudja megcsinálni az EKG-t és ő ott tudja is mondani hol lehet a labort megcsinálni. Jobb ötletem nincs.

Leona!
Nekem is mindig pont hat embrióm lett akár hány petike volt. Õk lesznek a befutók meglátod!!!! Nem akarok neked okoskodni, de én simán kérném vissza a hármat. Ahogy nekem mondta a dokim még mindig kisebb az esélye annak hogy egyse mint hogy három (mikor először én is attól féltem mi lesz ha hárman lesznek). Holnap is írjál mi van a babókkal drukk megy ezerrel!!!!!!!!!!

Edina!
????????????????????????????????????????
Kép

Nálunk nagyon hideg van! Fú jó is itthon! Kép

Holnap advent első vasárnapja, már feldíszítettem a lakást olyan szép ilyenkor minden! Ti hogy álltok?

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsókás Kép
a háziorvosod nem tud ebben segíteni? laborba ő is beutalhat, EKG-t meg lehet, hogy nála is lehet csinálni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsókás,
én a kaális papírral a háziorvoshoz mentem és ő adott beutalót a laborra és az EKG-ra. Azt hiszem, a kaáli nekem csak egy listát adott, nem hivatalos beutalót. Ha jól emlékszem. Szóval szerintem is a házidokinál próbálkozz!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok lányok Kép

Köszönöm szépen a fogadtatást,igérem megpróbálok mindenkivel képbe kerülni.

Lara 77,Seszi,Zseboroszlán:köszönöm hogy befogadtatok Kép

Leona én is ezen gondolkoztam hogy szerintem találkoztunk,nem vagy véletlenül szemüveges barna hajú?Olyan 10.30 körül toltak ki téged a pihenőbe?Mert én 10.45 kor leléptem Kép

Nekünk 3 petike indult be a 7-ből,ez az első lombikunk.

Limbi
limbi

Icsilya, LaraKépKép
Én vidéken születtem. Ott van a háziorvosom is, aki nagyon jó fej, nagyon jó szakember. Tehát nem szívesen hoznám el tőle a TB-kártyámat. Eddig meg tudtam oldani, hogy ha kellett, hazaugrottam hozzá innen Bp-ről is. Bár ez az elmúlt 7-8 évben talán ha kétszer volt szükséges. Most már én is úgy látom, hogy hozzá kell fordulnom.

LimbiKép
Üdv itt a fórumon. Én is még csak néhány hete vagyok itt, de nagyon jól érzem magam. Nagy igazság, hogy együtt könnyebb!
Gratulálok a beindult petikékhez, és drukkolok mint gép neked is.

ZsebiKép
Én is megkezdtem a karácsonyi készülődést. Kész az adventi koszorúnk is már. Szeretek a díszítgetéssel bajlódni, ez még az én kézügyességemmel (ill. -ügyetlenségemmel) is mindig sikerélmény.
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Limbi!
Ki az orvosod ha nem titok?
Nálatok miért van szükség a lombikra? Sima IVF volt vagy ICSI?

Edina!
Megőritesz itt engem, annyira izgulok, remélem nem történt valami rossz dolog. Kép

Zsebi Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!
Nehogy eseménytelenül teljenek napjaim. Képzeljétek ülünk itt a gépe előtt egyszer csak egy hatalmas robajlás a másik helyiségből (WC) megyünk hogy mi lehet hát egy felexibilis cső teljesen szétment és ömlött a víz sikerült elzárnom, de még jó hogy nem a forró ment szét. Úgy remegtem amíg takarítottam fel mint a kocsonya. :-(

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kismamák!

Böngészve a neten (mert imádom nézni a kisbaba cuccokat) találtam egy szerintem elég jó oldalt online is lehet rendelni fel vannak tüntetve az árak és viszonylag nagy a választék. Kukkantsatok be háthat tudtam valakinek segíteni. Kép

www.bambino.hu

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Zsebi!
Mára én is 3 párti vagyok... Szerinted fel lehet a Kaálit ma is hívni? Kiváncsi vagyok én is, de nem tudom, van-e ott valaki...
Szegény, akkor a vasárnapi ébresztő meg volt!

Limbi, lehet, hogy én voltam... Kép Rád nem emlékszem, ne haragudj. Biztos a narkó... Na, majd a boldog eredményhirdetésen találkozunk! Ok?

Borsókás!
Én is a háziorvosnál voltam, morgott is rendesen: miért kell ennyi minden, ezt-meg ezt nem csinálja meg, hülyeség... de végül, amit kellett megcsinált.
Az ICSI-nél állítólag több lehet a "veszteség" mivel eléggé meggyötrik a spermiumokat és a petikéket is. Ha belegondolsz érthető.

Mindenki!
Nincs valami tuti receptetek takonykórságra (bocsi)? Még előkészítés közben jött rám, szedek folyamatosan gyógyit, de nem használ. Kedvenc K. dokink nem aggódik, de én már úúúúúúúúúnom. Meg nem is hiszem, hogy ez ilyenkor szerencsés. De legalább lesz mire fognom, ha nem sikerül...
leona

Leona Kép
a kaáliban mindig van ügyelet, bármikot lehet őket hívni.
Takonykórra sajna nincs ötletem.

Hogyhogy ICSInél több a veszteség? ezt mire írtad?
ICSIvel nagyobb a megtermékenyített petesejtek aránya annál, mintha csak összeeresztenék őket.

Az meg, hogy sok petesejted lett, de csak kevebb, ami megtermékenyült azt jelenti, hogy a stimu még mindig sok egy kicsit és nem megfelelő minőségűek a petesejtek.

Kellemes hétvégét mindnekinek,

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Leona!
Próbáld meg bár ilyenkor már nem szoktak felvilágosítást adni! Elvileg 11-ig lehet őket hívni, de hátha van még bent biológus. Kép Azt tudod már holnap hányra mész transzferre????
A takonykorra annyit hogy elvileg ilyenkor a szervezet azzal foglalkozik és a kicsi szépen suttyomban beköltözik, szóval annyira ne izgulj. Kép Remélejük jobban nem jön ki, de szerintem az ágyban fekvés forró tea mézzel mindenképp jó. A mézet 30 fok alatt tedd bele, mert különben nem ér semmit. Kép
C vitamin is jó lenne az 1000 es de azt hallottam az gátolja a megtapadást. Szóval nem tudom.

Hát most olvasom Orsi szerint mindig vannak. Nem tudom én egyszer hívtam őket azt mondták nem tudnak segíteni mert már minden biológus elment aki meg van az a transzfernél segédkezik és ő így sajnos nem tud segíteni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jah... bocs, én úgy értettem, hogy üygelet, azaz nővérke van mindig. Ne haragudjatok, nem olvastam vissza, hogy pontosan mire is vonatkozott a kérdés.
Biológus ált. úgy van, hogy punkció után ill. transzfer előtt van ott.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

BorsókásKép
Köszi a drukkot,most jól jön,persze ez viszont is így van!

Zseboroszlán Kép
Dr Kovács Péter az orvosom,a párommal vannak gondog és ICSI volt.Túl vagytok a szerelésen?

LeonaKép
Holnap találkozunk?13.30-ra megyek.Azért nem emlékszel,mert nagyon fájt a pocid és kértél még kataflamot még és én akkor mentem ki az öltözőbe,remélem már jobban vagy?!
limbi

LányokKép
Van valakinek friss infója Edináról?Visszakerestem, de nem találtam utalást arra, hogy a hétvégén nem tud, vagy nem akar jelentkezni. Nagyon aggódom érte! Csak nincs baj??

Kép

LeonaKép
Én ezt így nem értem. Nekünk is ICSI lesz. Úgy gondoltam, nagyobb is így az esélyünk, mert a kiskatonát direkt a petike belsejébe juttatják. Neki már csak innentől kezdve kell dolgoznia. Nem így lenne???

ZsebiKép
CSillog-villog megint minden? Van újra hideg vizetek? Látod, az élet gondoskodik róla, hogy sose unatkozz.Kép

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
jól gondolod az icsis dolgot, ezt írtam én is.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok Segítsetek Kép

Holnap kell mennem ET-re,reggel még tegyek fek utrót?Mert ugye gusztustalan Kép
limbi

Lányok Segítsetek Kép

Holnap kell mennem ET-re,reggel még tegyek fel utrót?Mert ugye gusztustalan Kép
limbi

Borsókás!
Igen már el van hárítva a gond, hála apukámnak! Kép
Szép lett az egész lakás, tök tesztik! Kép
Én is ezért izgulok, mert nem mondta hogy nem fog jelentkezni se telcsiszámot én nem tudok ha valaki tudja esetleg dobhatan neki egy SMS-t.

Limbi!
Csak úgy kíváncsiak vagyunk hogy ki kihez jár meg mi is a baj. KépÉn is tipródtam hogy a délutáni utrót bedugjam-e de bedugtam és nem is volt vele gond ami nem szívodott fel kimosták amúgy is kimossák alul az embert ilyenkor. Nem fáj ha nem figyelsz külön rá nem is érzed!

Holnapra drukk!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép

Köszönöm!Holnap jelentkezemKép
limbi

Kép
Kép

Nóri!
Anyukád hogy van? Már haza mehetett a kórházból?
Holnapra drukk a genetikai uh-hoz! Kép

Lara!
Neked is nagy drukk holnapra, remélem a körülményekhez képest a lehető legjobb híreket fogjátok kapni!!!!!

Leona, Limbi, Edina!
Holnapar nagy drukk és remélem Edinával is minden rendben van és holnap már ringatja a babókat a pociban!

Niki!
Hogy vagy? Telnek szépen a napok! Durkkolok nagyon!!!!!!!!! Már annyira fogyatkozik a felső rész muszáj odatennem alakit!!! Kép Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

az ICSI dolgot a Bencsik féle könyvben olvastam
"Az eljárás során a peték sérülhetnek, ezért ez eredményesség érdekében nagyobb számú tüszők érlelsére és petesejtek leszívására van szükség, mint a hagyományos lombikbébi-eljárásnál."
Mondjuk, K. dokinak meg van a véleménye a könyvről... Lehet, hogy hülyeség az egész...

Kúrálom magam, de mára a hőm is felkúszott kissé Kép K. szerint "ez miattuk van" nem gáz. Na, szépen indulok neki a holnapnak!

Limbi! Igen! Én voltam a hasfájós! Én 12.30-ra megyek.

Végül nem hívtam fel őket...
Hú, Zsebi, látom, már a tesztet is beírtad Kép
leona

Leona, Limbi, EdinaKépKépKép
Gondolom a hangulat már a tetőfokán mindannyiótoknál. Ahogy látom, kb. egy időben mentek. (Edina???)
Nagyon fogok szorítani értetek, és a nyerő manócskáknak holnap!!!!!!!

Most már eltűnök, jó éjt mindenkinek!
Kép

Borsi
borsókás

Limbi Kép
tegyél fel. A méhed úgyis kiöblítik előtte.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?