Új privát üzeneted érkezett!

Hali,

Anitabori,
Köszi a leírást, nagyon remélem hogy nem lesz vészes. Csak nálunk annyival komolyabb hogy rengeteg van már, meg sem tudom számolni. Õt bódítják tehát egy kisebb műtétnek számít és utána is még benntfogják megfigyelésre. Nálatok a kaparás után hogy nézett ki a helye? Leragasztották? Nagyon szép ez a csizma! Hol vetted és mennyiért? Manónak hasonló színű kabátja van. Dorka nagyon szép Kép

Panó,
Igen itt lakunk Érden. Nem is tudtam hogy te is. Parkvárosban merre laktok? Az érdi topicba miért nem írsz? Bár az nem ennyire jó pörgős.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Andi: nagyon jok a kepek! Kép helyesek a lanyok egyutt. Remelem tudtok jonni csutortokon. Mutethez drukkolok. Majd irjal mi volt.

Pano: nagyon megorultem amikor irtal. Kép Nagyon regen nem hallottunk rolad. Eljottok a talira csutortokon?

Anita: Dorka nagyon szep. Kép A kiscipo is edes. En is kivancsi lennek, hogy mennyiert vetted es hol. Anyukam is vett allitolag egy belelt csizmat, de meg nem lattam. Majd Sztombaton megkapja Lili. Rem kivancsi vagyok. Kép
Varunk a talira. Remelem nem jon kozbe semmi nektek. Kép

Nalunk Lili mostani maniaja, hogy minden egyes cipot, csizmat felprobal es jarkal veluk. Leven az anyjae, apjae. Kép Egesz nap setalunk a hoban es mar szinte ugy elvezi a legjobban ha foghatja a kezem. Most mar jol lehet vele setalni. Jon mellettem rendesen. Szankozni meg nem szankoztunk, mert nincsen szankonk. Kép Majd apa beszerez egyet. Kép

Es kep. Lili ebed utani alvasa utan. Kép
Puszi nektek Rita
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok, Rita, Lili aranyos nagyonKépmint mindíg. Jó neked, hogy már fogja a kezed, és úgy tudtok sétálni.Nálunk még ezerrel megy az önfejüsködés. Szánkózni még mi sem voltunk, mert nincs még, de mi karácsonyra szeretnénk venniKép
gondolom lesz még hó jövőre isKép
Talit, remélem autó függő, de időben jelzem mi a helyzet!

Andi,sajna nem a közelbenKép 4 van ahova be szoktam nézegetni felválltva. Egy a budai Skálánál/XI.-ik ker./, egy a III.-ik ker-ben Óbudán, kettő meg a belvárosban egyik a Blahánál, másik a Keletinél!Az Óbudaiban megyek legritkábban, csak ha arra járunk akkor azért mindíg benézek, az elég messze van nekünk!Pedig naon jó, ott pl. csak ilyen márkásak vannak szakadt egyáltalán nincsKép
Jók a képek a minitalirólKép

Anikó,te is turis vagyKép ez tök jóKép Előbb írtam hova szoktam menni, de viszont engem is érdekelne, hogy hol van csak angol turi?????

Na, üdv mindenkinek, mennem kell, ébredés vanKépmanó
manóci

SziasztokKép

Húúú, nagyon örülök ám! Panó is és Bori is írt!!! HURRRRÁÁÁÁÁ!Kép

Panó
Olyan jó, hogy jöttél!Kép
Kép: köszi!Kép Azért nem felejtem el ám soha, hogy Te segítettél a minta beszerzésében! Aztán Nalika is, azt a mintát már jobban tudtam nyomtatni, így Nektek kettőtöknek örök hálám!!!Kép
Keretezés: a Brico Store-ban kereteztettem, 1556 Ft volt! De a drágább keretekkel is max 3000-ből kijött volna! És megcsinálta a fickó 10 perc alatt, addig körülnéztünk. Máshol ezt legalább 5000-ért keretezték volna, legalábbis a kolléganőm szerint, mert Õ is keresztszemezik és neki nagyon drágán kereteztek Gödöllőn. Most egy terítőn dolgozok, amit már 2 éve karácsonyra kezdtem el Anyunak, most végre kész lesz, majd teszek fel róla képet!
Beszéd: Gergő is karattyol a saját nyelvén, hihetetlen cuki!Kép De most egy pár napja mintha mondogatna dolgokat, pl.kanál, enyém, szóval lehet, hogy kezd bátorságot meríteni a megszólaláshoz.Kép

Bori
Te is úgy hiányzol ám!
Képek tündériek! A csizma meg nagyon tetszik! Hol vetted és menyiért?
Én is letettem már olyanokról, hogy elég lesz cipő, vagy csizma hosszabb ideig! Gergő is úgy nő, mintha húznák, tuti kell még neki venni a télen cipőt, szandált. Remélem csizmát már nem, azt most megpróbálok úgy venni. Nehéz, mert eleve, ha harisnya, meg zokni is van a lábán, már nagyobb kell.Kép
Hímzés: persze, csak este tudom csinálni, úgyhogy mostanság inkább csak hallgatom, mint nézem a filmeket.Kép Mondjuk a Megasztár műsor direkt jó nekem!Kép

Rita
Tündériek a képek!Kép

Én is hoztam képet óriásmókuskáról.Kép

Gergő 2 arcaKép
Kép
Kép

Mi is szánkóztunk ma, igaz csak itt az udvaron húzogattuk Mókuskát, de nagyon élvezte!Kép Holnap már csúszunk is egyet az utcában!

Na, most ennyi sikerült, mennem kell.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Hellóóóóóó!

Micsoda öröm,Panó,Bori!!! Kép De jó,hogy jöttetek!
Panó:sajnos nem jön össze a kocsicsere,pedig nagyon vágytam egy Picassora.KépAnnyira jó tágas.MIndegy,egy darabig marad a mostani,nem panaszkodhatok azért rá,mert nagyon jó kocsi.Suli Petinek:az nagyon jó.KépHál Istennek Katánál is megoldódtak a gondok,most már szeret járni.Benevezték matek-és ének versenyre is,úgyhogy meg vannak Vele elégedve.Kép
Börzére árulni vagy vásárolni mennél?

Bori:gyönyörű a lánykád!! KépNálatok hogy megy Daninak a suli?
Remélem nem veszed tolakodásnak,de a múltkor mondtad,hogy nagyjából útba esünk Ritáék felé...De nincs harag,ha nem!!!!!!!!!

Manó:nekem a kedvencem most a Nagymező utcánál van,közel a Nyugatihoz,de a Blaha és Keleti között is van egy nagyon jó,csak az nekem egy kicsit messzebb van.Ezek kifejezetten angol turik.

Rita:még mindig nagyon szép Lili.KépKis mosolyalbum.

Andi:drukkolok nagyon holnap!!!!!! Kép

Most mennem kell,apa elzavart.Kép

Puszi a többieknek is:

Anikó
vakili

Orsikám!

Pont egyszerre írtunk.Kép
Hogy sikerült a torna?
KÉpek Kép

Puszi:Anikó
vakili

Anikó
Meg sem lepődtem!Kép Egyszerre írtunk, egy napon kapták a fiúk a szurit, de hát egy napra is voltunk kiírva!Kép
Torna: tök jó volt, most már egész profi voltam, még azt is megnéztem, ki hogy csinálja és igazítottam a tartásukon. Már 4-en voltunk!Kép Ha így duplázzuk, akkor pár hét és be se férünk!KépKép

PusziKép

Orsi

avocado

Anikó!

Katának boldog névnapot kívánunk!
M+V

KépKép
viranka

Vera,Míra! Köszönjük,aranyosak vagytok.KépMi áprilisban tartjuk,de nagyon jól esett,hogy gondoltatok Ránk.Puszi-puszi!!!!

Orsi:9.nap? Mi újság?
Torna:akkor hajrá! Nagyon ügyes vagy.KépKözös képek még mindig a gépben vannak,de majd átküldöm őket,nem felejtettem el.Van benne egy édes négykezes a fiúkról.Kép

Szép napot:Anikó
vakili

Hello!

AnikoKép kicsit tobbet is lelkendezhettel volna rolam, most hogy megismertel a borzen...Kép Minimum 10 soros meltatast vartam volna.

OrsiKép olvastam az agycseret. En is arra keszulok, hogy decemberben (majd ha szabadsagon lesz Laci) leszereljuk a racsokat az agyrol. Csak egy leesesgatlot kell csinaltanom es egy jo kis falvedot, aztan hatha rajtunk is segit. Balazs nagyon sokat forgolodik es utalja, ha nincs helye. Az utobbi par napban magahoz kepest is borzasztoan alszik.

Tegnap elott kapta meg az elmaradt 1 eves oltast, olyan csunya lett a kis combja, ego, voros folt lett rajta. Nem tudom ezert alszik-e meg rosszabbul (de nem hinnem, elotte nap is rosszul aludt).

RitaKép Lili tovabbra is hajas baba, ennyi haja Bazsinak az erettsegi bankettjen sem leszKép Orommel nyugtaztam a kepeken, hogy neha nalatok is legalabb 1-2 papir szet van szorva, teljesen frusztralt voltam, hogy milyen rend van mindenkinel a kepeken.Kép

KostyikaKép Szurkolok a szemolcsozeshez, remelem jol viselitek majd az altatast.

elgaloppozok...en is szeretnek Picassot, de csak Panoeknak futja, ugy latom Kép

szoszi
szoszi

Helló Szöszi! Kép
Én Tőled egy sort sem kaptam.Ezek szerint Te nem annyira örültél nekem.Kép
Oltás Kép
Alvásban kezet foghatunk,ritka szarul alszik Bence is az utóbbi napokban.Most óránként keltünk,csak 3-6-ig aludt egyben többet.Hullaság van nálam.Kép
Ha látnád a mi lakásunkat,elmúlna a frusztrációd.Kép

vakili

Sziasztok!

Köszi a kedves fogadtatást!Kép
Megnéztem a fotókat, minden baba nagyon szép!Kép

Szöszikém!Kép
Mikor egy gyerekünk volt, nekünk se volt még Picasso. Még elfértek kisebb autóban is, nem?Kép

Anikó!Kép
Akkor drukkolok majd Katának, hogy jól szerepeljen a versenyeken!Kép
Börzén jó lenne árulnom is (lenne mit), de arra tuti nem vállakozom, úgyhogy csak vásárolni mennék.

Orsi!Kép
Nekem azt mondták a törökbálinti Brico-ban kb. másfél éve, hogy kézimunkát nem kereteznek. Akkor próbálkozzak még egyszer szerinted?
Szívesen elmennék a tornádraKép, kár, hogy olyan messze van!Kép

Rita!Kép
Köszi a meghívást a talira, sajnos aznapra épp fogorvoshoz vagyunk bejelenkezve Fehérvárra. De azt hiszem amúgy se vállalkoznék rá, hogy keresztülvezessek Pesten:Kép

Bori!Kép
Nagyon jó kis csizmát vettél Dorkának!Kép
Uszodaszemölccsel mi is szenvedtünk párszor Petivel.Kép

Kostyika!Kép
Érdi topikot még régebben nézegettem, de nem volt túl nagy nyüzsgés ott. Nagyjából a Totál kút környékén lakom.

Panó
panó

AnikoKép
Azert nem irtam Rolad, mert teged ismernek a tobbiek, es tudjak, hogy olyan bosszantoan csinos vagy, hogy csak na...A suliban is biztos a gyerekeid noverenek neznek Kép
Ma mi is pont orankent keltunk, minden ora 40 perckor, szopi utan is nehezen aludt vissza, minden zavarta...

PanoKép
Miota vagyunk ilyen joban, hogy Szoszikem-nek szolitasz???
(halkan kerdem nem lehet, hogy a Brico Store-ban csak a te kezimunkaidat nem keretezik be??? Biztos kell bizonyos szinvonal, kulonben nem pocsekoljak a keretet Kép Kép Kép)

Hahh, most latom csak, hogy a reggeli hsz-om jo bronzra!!!! Kép

szoszi
szoszi

Szöszikém!Kép
Igazad van, nem is vagyunk jóban!(Ide egy mérges smiley-t szerettem volna, de sehol sem találok már egy fél órája, több időt viszont nem szeretnénk Szöszire vesztegetni!)

Panó
panó

Most csak gyorsba, mert még vasalnom kell meg főzni, és megyünk ma apávalKépszalagavatóra! A kerilányoméraKép

Orsi, nagyon jók a két arcos képek mókuskárólKépKép

Andi, holnapKép gondolunk rátok ezerrel!Majd jelentkezz, ha lesz időd hogy hogy mentek a dolgok!

Léptem is, pá manó
manóci

Most csak gyorsba, mert még vasalnom kell meg főzni, és megyünk ma apávalKépszalagavatóra! A kerilányoméraKép

Orsi, nagyon jók a két arcos képek mókuskárólKépKép

Andi,Kép gondoltunk rátok ezerrel!Majd jelentkezz, ha lesz időd hogy hogy mentek a dolgok!Kép

Léptem is, pá manó
manóci

Hali,

Na túlvagyunk a szemölcsdolgon hát... Nem volt túl kellemes. Manó reggel még jól türte h nincs szopi se reggeli, amint felkelt gyorsan öltöztettem és már mentünk is. Aztán a kórházban először bekenték krémmel, minden darabot egyesével és utána befóliázták. Úgy nézett ki mint egy kis kötözött sonka Kép Kapott kiskanálban Cataflamot is. Utána a folyosón kellett várnunk 50 percet hogy hasson a krém. Közben jött az altatóorvos aki nagyon kedves volt és elmagyarázott mindent majd kapott nyugtatót ismét kiskanálban. Ettől már bekábult így kicsit könnyebb volt kibírni ezt a hosszú várakozási időt. Na utána jött a neheze. Egy maszkot tettek rá, ebből jött a bódító gáz. Két orvos egy nagyon apró kanálszerű dologgal szó szerint kikaparta a szemölcsöket. Vérzett az egész teste, én majdnem elájultam a látványtól. Kb háromnegyed óra alatt végeztek mert majd 100 szemölcs volt rajta. Utána lefertőtlenítették és egy lepedőbe csavarva jöttünk ki és kaptunk egy ágyat az osztályon. Szegénykém még jó fél órán keresztül zokogott és alig tudtam megnyugtatni. Aztán ihatott és mivel nem hányt, végre ehetett is. Aztán már nagyon gyorsan kidobtak minket a kórházból bár papíron ugye még ott van. Betadine-nal kell még kennünk és nagyon figyelni hogy kijön-e több. Ha igen azonnal vissza kell menni az ambulanciára.
Köszönöm mindenkinek aki szorított, remélem hogy most már rendben lesz minden.
Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Szöszikém! (Csakazértis! Kép )
Most már késő,hiába hízelegsz.Kép Csinos én????? Igaz nem volt Rajtad szemüveg.Kép Egyébként nem is erre gondoltam,csak,hogy mennyire örültél,hogy végre találkoztunk személyesen,vagy valami hasonló.Már arra gondoltam,hogy biztosan csalódás voltam Neked.Kép
Mi történt Veled,már egy bronznak is így tudsz örülni? Régi szép idők,amikor még Swennel versenyeztetek az aranyért.Kép Kép
Azért nagyon-nagyon örülök,hogy írtál egy kicsit!!!!!Gyere gyakrabban légyszi-légyszííííí!

Panó:én is azóta szeretnék nagyon Picassot,mióta 3 gyerkőc van,mert a Seat nagyon jó kocsi,de nagyon szűk.KépDe egyre többen lebeszélik apát róla,hogy nem megbízható,pedig úgy örültem,amikor Neki is megtetszett.Úgyhogy szerintem ha lecseréljük,akkor sem Picasso lesz sajnos.Kép

Andi:hogy vagytok?????? Kép

Manó:szalagavató Kép Jó bulizást!

vakili

Andi:látom,közben írtál.Örülök,hogy túl vagytok rajta,jobbulást a picurnak!!!!! Kép Borzasztóan hangzik,ahogy leírtad.Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!
remélem most már enged a gép engem is hozzászólni!
Kipróbálom!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Andi, mielőbbi gyógyulást a kislányodnak! Atyaég, 100 szemölcs??

Anikó, a mi Picassónknak az égvilágon semmi baja nem volt a 4 év alatt (kop-kop!), ami alatt több mint 60.000 km-t sikerült beletenni. Évente egyszer elviszi a férjem szervízbe és ugyanannyit fogyaszt mint újkorában (bár ezt már írtam, bocsi).

Orsi, Nektek hogy sikerült időpontot szerezni a Heim Pál bőrgyógyászatára, nekem a héten azt mondták hogy nem adnak időpontot, menni kell és várakozni. Õk lennének a legboldogabbak ha időre lehetne menni a betegeknek. Dávid bőre valami tragédia, hiába kenem, hiába mentünk vissza most már többször a bőrgyógyászatra, szegény tragikusan néz ki. Szerintem nem jó krémet kaptunk.

Lépnem kell, nyűglődés van.

Sziasztok
Andrea
tandrea

Sziasztok!
ÉÉÉÉÉs igen! Újra tudok írni és nem tagad ki ez a mocsok!
Talán végre képeket is tehetek majd fel!

Kostyika!
Hű!!!! Elég horror amit írsz! gratula csemetédhez! Kis hős! Én legalábbis minden babát annak tartok, akiknek ilyen vacak dolgokat kell kiálnia! Drukk, hogy sose többet!

Rita!
TAliiii! Jujj! Mi is mi is! Jó? Kép
Lánykád még mindig meseszép! Szöszi bazsijával ellentétben, ha örökölte Apáját, nemhogy ballagásra nem lesz annyi haja, de addigra a mostaninak is csak a fele lesz! Kép
No, de nem a haj számít. Már a fiúknál! Kép

Anitabori!
Hagymácskám 17 és fél hetes már. Kucorog és nagyon jól érzi magát. teszem hozzá most már én is! Kép Azóta is kakaó és tejecske! Kép Merthogy az első harmadban letiltotta drágám ezek fogyasztását. Rókakoma helyett tejérzékenység! Kép
Szintén egy szőke hercegkisasszony! nagyon jó képek!

Panó!
A mérges smiley, de ne kelljen használnod \ rögtön utána clipart aztán {angry} Szóval minden egymás után közvetlenül. És akkor Kép!

Orsi!
Dögös gyerekszoba édes cicákkal! Bár a fotók is remekül sikerültek!
hajrá torna4 Olyan jó hallani, hogy ilyen sikersztorik vannak az ismerősök körében!
remélem a mi gyerekszobánk is jól fog sukerülni, már az asztalosnál vannak a paraméterek, megrendeltük az ágybetétet és most várunk. Ágy még idén lesz, de a többi valószínűleg csak január második felében. Ilyenkor mindig drukkolok, hogy érthetők legyenek a rajzaim. Tiszta stressz, ha magad tervezed!Kép

Anikó!
És mi az aléternatív autómárka?
ja! És Szöszi bosszankodásás én is osztom!
Olivér szerencsénkre újra jól alszik este 8-tól reggel 8ig, bár szerintem már előbb felkel, csak elmotyogja magát a párnájának. Mikor bemegyek mindig épp azt a lapos semmi párnát ölelgeti és magyaráz neki, vagy elbújik mögé! Kép

Manóci!
A Keletinél van kettő is. Az egyik a Balaha felé eső szakaszán a Rákóci út azt hiszem páros oldalán, ott vállfás, beárazott rucik vannak, a másik a Thököly úton két sarokra a keletitől, ott minden 1500ft/kg, kivéve a lakástextilt, mert az 1200.
Épp voltam ma is. Hoztam 11 rucit 4-et Nagyinak, 2-t Olivérnek a maradékot Hagymácskának, és egy cipőt Olivérnek. Otthagyhatatlan volt. És ha kiszámolom a teljes összeget osztva 12felé, akkor ez a teljesen új cipőcske komoly 289ft volt!

Ezt most gyorsan elküldöm, hogy ne legyek annyira egybenduma! Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Kostyika!
Két hét múlva biztosan megyek uh-ra, csak be kéne végre jelentkeznem. merthogy teszem ezt már 3 napja és mindig este jut eszembe, hogy oóóó!
Na de majd hétfőn!Kép

Olivér már mondja a magáét, bár zömében csak ő érti. Minden esetre holtra fel tud háborodni, ha nem értem! A vau, cica, mama (nagyi!), apa beben a sorrendben már kb két hónapja megy, most a legújabb a gyejtya! Igaz most minden ami világít gyertya, de nem baj! Had gyakorolja! A tea is már szépen érthetően hangzik, úgyhogy halad a csemete!
Egyébként jön-megy, magyaráz, öltözködni még mindig utál, de egy csoda, hogy hogy fejlődik a kis esze!Kép
Jómagam ellpva Veráék ötletét nagyi naptárával küzdök, de mivel a hivatalos és "félhivatalos" programajaim nem kedvelik egymást... szóval kicsit nehézkes. Emellett Apunak is dolgozom a fotóin, hogy jók legyenek a honlapján. Van egy rakás korábban készült fotó modelcsajszikon bundákról, csak fel kell kicsit javítani őket és a sminket is kicsit aktualizáni kell, mert hát csak 80-as évek közepe, és annyira azért nem akarok retrot.
Mindemellett kísérletezem a mosódióval is és egy elfogadható árú bébiőr beszerzésével is.
na legyen ennyi elég belőlem! Kép

Még egy pár kép, ha sikerül!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

és most már tényleg befejezem!Kép
Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

grrrrrqKép
akkor is!
Kép

15hetesen hagymácskával

Kép
Ahol nem csak egy két papír van szanaszét4Kép

Kép
a mosás Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hali,

Eszter,
Most láttam az Auchan katalógusban bébiőrt (márka nincs) csak annyi róla h mobil, szobahőmérős és hangerőszabályozós 5890 ft-ért. Ez a katalógus mától érvényes december 1-ig. Szerintem nézd meg milyen. Poci gyönyörű Kép

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Ezt a boldogságot!!! Hogy mennyit tudtam visszaolvasni!Kép Panó mégegyszer és még Szöszi is!Kép
Olyan jó, hogy jöttök lányok! Tényleg gyertek gyakrabban!Kép

Anikó
Katának nagyon boldog névnapot!Kép
Oltás: Nekünk eddig semmi! Kopp-kopp!Kép
Képek: majd én is átküldöm az enyémeket.Kép
Picasso: sajnálom, hogy kicsit csalódott vagy! Én is imádom azt a kocsit, de mi is azért nem azt vettük (az anyagiakon túl), mert lebeszéltek róla.Kép De szerintem minden márkában kifoghat az ember nagyon jót és nagyon rosszat. Ez olyan, mint a hangszerek. Futószallagon gyártják és nem sikerülnek egyformára. Csak amíg én bemehetek a hangszerüzletbe és kipróbálhatok akár 20 fuvolát és eldönthetem, hogy nekem melyik tetszik a legjobban, addig egy kocsit nem hozhatsz el 1 hónapra, hogy na hogy fogyaszt, stb. Így végül is minden autóvétel egy lutri. Na, most nagyon okos voltam!Kép

Andi
Annyira sajnálom, amin keresztülmentetek! Húú, elég durva lehetett ez az egész! Szegény picurkád! Jobbulást Neki!

Eszter
Nagyon jók a képek!Kép
Köszi!Kép
Sikersztori?Kép Majd akkor lesz az, ha sikeresen megszabadulok a fölös 5 kilómtól, ami eléggé elérhetetlen álomnak tűnik nekem, mert megint édességőrületben vagyok, egyszerűen nem bírok ellenállni. És a forró csoki is nagyon csúszik.Kép

Panó
Szerintem próbáld meg, nekem simán bekeretezték és jó lett. Ok, lehet hogy ha goblein, amit ki kell ugye húzni előtte, az nem ment volna neki, de egy sima keresztszemest tök egyszerűen bekeretezett a pasi.
Torna: pedig nagyon örülnék Neked!Kép

Szöszi
Sziaaa!Kép
Ágy: nálunk bejött, igaz azóta megint köztünk vanKép, mert a fránya rágófoga bántja szegénykémet. De egyszer csak kijön az összes foga!Kép

Manó
Köszi!Kép

Na, megyek vissza a terítőmhöz, ma este be akarom fejezni, holnap lefotózom és megmutatom nektek is!Kép

Puszi mindenkinek!Kép

Orsi

avocado

SziasztokKép

Sehol senki?
Sajnos a terítőt mégsem fejeztem be...de ha kész lesz rakok fel képet.Kép

Anikó
Megkapam a képeket, annyira cuki mind! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!KépÉn is elküldöm még ma, de valószínűleg csak este.
Sajna elég ramaty állapotban vagyok, tiszta depi, és még takarítanom is kell.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Hali,

Orsi,
Hasonló cipőben mármint takarítás ügyben. Holnap jönnek az anyósomék és pakolnom kell. Miért vagy depi? Küldök egy kis mosolyt KépKépKép

Szerencsére manó ma már jól van, láthatólag nem fáj neki a sok heg.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Szia Andi!
Olyan aranyos vagy! Komolyan felvidítottál!Kép
Manócskádnak sok gyógypuszit küldök, és örülök, hogy nincsenek fájdalmai! Szerencsére még ilyenkor hamar elfelejtik az ilyesmiket!
Takarítás: a nagyjával kész lettem, de felmosni már csak holnap reggel fogok és sajna a tűzhelyre megint nem maradt energiám. Most meg már semmi kedvem nekiesni, így az is holnapra tolódik.

Most megyek, megnézünk valami jó kis filmet!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Lehet, már nem is emlékeztek ránk, ezért először felteszek 2 képet Alináról és Tomikáról.
Kép

Kép

Mi jól vagyunk. Az elmúlt néhány hónapban átestünk egy-két vírusos gyerekbetegségen, de szerencsére nagyon hamar átvészeltük mindegyiket. Lassan mind a két gyerek kezd beszélgetni, egyszerűbb szavakat mondani, szorgalmasan járunk zenebölcsibe és most elkezdtük a Helen Doron angolt is. A gyerekek nagyon élvezik a sok vidám dalt halgatni, néha naponta 5-6 alkalommal is bekapcsoltatják velem a CD-t. Önállóan esznek, már a levest is, igaz jó sűrűn adon nekik, és teljesen körbe bástyázom a ruhájukat, hogy tiszták maradjanak, persze ez nem mindig sikerül. Tomika nagyon szeret enni:
Kép
Alina sokat dúdolászik, nagyon ügyesen mozog. Imádnak mindenre felmászni, nagyon kell figyelni rájuk, mert a múltkor Tomikát az étkező asztal tetejéről szedtük le, éppen a pénztárcámat pakolta ki.

Szóval jól vagyunk, csak a szabadidőm kevés. Számítógépezni pedig egyáltalán nem lehet tőluk Kép.

Remélem még lesz időm egy kicsit most olvasgatni és megtudok rólatok is valamit.

Sziasztok!

Vali
cvali

SZIA VALI!!!!!

Húúú, annyira örülök!!!! De komolyan! Olyan régen voltál már!
Mekkorák lettek az ikrek!Kép És tündériek! Annyira látszik, hogy mennyire szeretik egymást!Kép
Azt elhiszem, hogy nem tudsz tőlük géphez ülni, Gergőtől sem lehet, pedig Õ egyedül van.Kép Akkor jutok ide, ha alszik, vagy így hétvégén kicsit többet, mikor Apázik.Kép

Nem értek rá a jövő héten csütörtükön? Mert tali lesz Ritáéknál, és annyira jó lenne, ha el tudnátok jönni!Kép

Írj magatokról még és gyere, amikor csak tudsz!Kép

Sok-sok puszi Nektek!Kép

Orsi

avocado

sziasztok!

egy gyors bejelentkezés tanulás közben..

Andi, remélem jól van manó, szegényke, én még az oltásnál is úgy sajnálom, hát még1 ilyen kórházasdi! de hamar elfelejti!

Eszter,
szép kis pocid van már!

Manóci, asszem te irtad a turit Óbudán, pontosabban meg tudod mondani? Még sose voltam, de a H&M- et nagyon szeretem, Levinek is vannak cuccai onnan, ha Bécsbe megyünk, pedig terveztem, de aztán elmaradt. Meg én is vettem pár jó cuccot ott magamnak.
Levinek másfél hete üldözök dzsekit, azt hittem egyszerűbb lesz, de kifogytak a boltok, sehol sincs méret.(már ahova beugrottam, C&A, Kenguru, pár kis bolt) sapit is akartam, vettem is, de nem az igazi. A dzsekijében már kis kötözött sonka. Most hogy végre van autóm, hiába megyek, nincs kabát :-) van ötlete v.kinek, hova menjek, ahol nem 10ezerért adnak kabátot. Még ki kéne mennem Budaörsre (után) a Trend- be, ott vettem tavaly is nagykerben 3000ért dzsekit. DE már innen messze van :-) szóval hátha turi.
Kezeslábas- a C&A- ban tavaly (febr) nagyon jó minőségű, vizhatlan overallok voltak, de most egy se volt :-(

Rita, mi megyünk! Levike bemutathatja tudományát :-) azóta el sem esik, mióta elindult. Na kérem, megvárta, mig tutira megy, nem kockáztat őkelme sérüléseket :-)

de sokan megjelentek a régiek közül a jó hirre :-)
üdv nektek, tessék sűrűbben jönni!

Minden baba képe tünemény, mint mindig :-)

Levi csütörtökön fodrásznál volt (most viszont eltört a mécses, eddig meg se mukkant, most sikitott!) Legközelebb anyu vágja le, megegyeztünk.

Vera, altatás???
meg kell mondjam, volt visszaesés azóta, de sokkal jobb az alvás, nekem is, neki is :-) épp 2 napja volt balhé, f4-kor és f6-kor, (apa ment, Levi sikitott kb először 5 percig, majd a köv alkalommal 1 percig) majd 9- kor kelt. Igaz, este később feküdt, mert vendégségben voltunk. Aztán előtte volt hogy félálomban magamhoz vettem, majd észleltem később, hogy jé, itt van, de hülye vagyok, és visszatettem :-) de haladunk!

na már megyek, mert értékes tanulóidőt veszitek, hopp, de késő is lett.
jóéjt, sziasztok

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok,

Idő????KépKép lehangoló!!!Szakad az eső, pedig múlthéten még olyan szép fehér volt mindenKép

Mese, én írtam az Óbudai turit!
Szentendrei úton mész kifelé, és elmész addig a lámpáig ami a Római kempingnél van! Ott befordulsz jobbra, és a Plusz közért parkolója után megint jobbra.Asszem az a Torma K. utca, és azon mész egyenesen, kicsit kanyarog az út, de te azon mész tovább a házak közt, és mielőtt kétfele menne az út balkézfele lesz a bolt!Nem tudom mennyire vagy ott ismerős, ezek 3 emeletes panelok, és az üzlet is egy ház aljában lesz pont egy sarkon!De megtalálod tuti! 10-van nyitva!
Amúgy én is a C&A-t szeretem még nagyon, meg a Kengurus cuccokat, de ez utóbbi kicsit drága!
Remélem szerencsével jársz kabátügyileg!Kép

Andi, nagy gratula, hogy ilyen hősiesen átestetek ezen a szörnyű dolgon!Kép De nagyon meglepődtem, hogy mennyi volt csórikámon, én azt hittem csak 1-2!Jobbulást, és soksoksok gyógypuszi megyKép

Vali, mi nem ismerhetjük egymást, mert én nem olyan rég írok ide, de engedd meg, hogy először is le a kalappal az ikrek miatt!Kép Én néha ezzel az eggyel elvesztem a türelmemKépKép
Nagyon szépek a babácskákKépés ügyesek nem utolsó sorban!Kép
Helen Doron, jó??Hallottam róla már sok véleményt ilyet is olyat is, csak azért kérdezem.

Eszter, pocak szépKépOlivér mégszebbKépKép
Én nem a kg.-osban voltam, hanem a vállfásban!
De elnézek legközelebb oda is! Ugye,ugye, nem csak én nem tudok úgy kijönni egy ruhaüzletből, hogy ne vegyek valamitKépKépEz őőőrület, pedig most a Karácsonyra kéne összpontosítani a GYED-et!KépKép
Jó éjt, mert mindjárt kelhetek!manó
manóci

AnikoKép

Itt egy arany nekem, hopp!!! Kép Csak pillogtok, mi???
szoszi
szoszi

Sziasztok!!!

EszterKép
Hahh, ott is csak jatekok vannak szetszorva...nalunk ugyanezen a helyen az osszes hatterben levo konyv is a foldon lenne. Mosas: Balazs is imadja, ki- bepakolni es a titkos rekeszben (a gumi alatt) keresni beragadt-e egy zokni...Kép

ValiKép
Biztos nem hiszed el, de a multkori irasomnal gondolkodtam, hogy megkerdezzem tud-e Rolatok valaki... Tenyleg szepek az ikrek angyon es tenyleg latszik, hogy szeretik egymast. Jo Rajuk nezni, tenyleg!

OrsiKép
Hetvegen megtortent a racs leszerelese. Csak legelso benne altatasnal akart elmaszkalni, akkor nem engedtem, sokat kinlodtunk, de elaludt. Kovetkezo alkalommal (este) mar megadta magat, nem is akar elmenni. Van egy kis rendje a lefekvesnek most: szopi, agyba be, babat megkapja, anya simogat es enekel. Ha birnam, akkor azt kellene, hogy ejjel ugyanigy visszaaltatni es nem bevinni magunkhoz. Na, majd talan decemberben, ha Apa is szabadsagon lesz megprobaljuk.

AndiKép
Akkor ez a gazos altatas nem is volt olyan rossz. Nekunk rosszabb volt, igaz injekcioban kapott altatot, es a venas szuri ugye mar magaban is ...Gyogyulni meg hamar tudnak ezek a picikek meg!!!

Tobbieknek nem tudok mar irni, pedig Balazs is hajvagas elott all (Meske)es turkalni is imadok (Mano) Kép

Puszi:szoszi

szoszi
szoszi

SziasztokKép

Szöszi
Biiiizoooony!Kép Pill-pill!KépKépKép

Mese
Kabát: sajna nem tudok segíteni, mert mi anorákkal együtt vettük az újpesti börzén összesen 4000 pénzért. Esetleg ha van a közeletekben börze, arra érdemes kinézni!

Manó
Nálunk ma már süt a nap. Remélem nálatok is és kicsit felhangolódsz!Kép

Képzeljétek, Gergő tegnap belázasodott, 39,1 volt popsiban és ma reggelre megint.Kép Dokinénink azt mondta, hogy ez még lehet az oltástól, mert amúgy jókedvű és nincs semmilyen tünete. Viszont így bentragadtunk a lakásban, mert lázasan nem merem kivinni.Kép Nem tudom, hogy viseli majd, nagyon szeret kimenni, ráadásul most az idő is szép!

Anikó
Nálatok mi van? Bencus jól van?

Na, megyek.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

Ha minden igaz és senki nem előzött be, akkor ez egy ezüst!Kép

avocado

Sziasztok!
Ha nem írom sokáig bronzos is lehetk!Kép

Kostyika4
melyik újságban nézted? Én nem találtam. Az az igazság, hogy Auchan nem szeretem, mert eddig ha kimentünk is vagy már elfogyott az akciós himihumi, vagy kirakatak egy lepedőt, hogy bocsika elírás! Szóval hamm be a fülem, így inkább felhívnám őket, csak mire hivatkozzak?

Orsi!
Ha van ugrabugra kakaó és forró csoki sima ügy! És márpedig sikerstory! Kép
Láz!Kép
Ém ha csak az a baj, akkor hamar átvészeli!
Egyébkén elég párás nálatok a levegő? Vagy nincs túl meleg a lakásban? Hátha az a baj.

Cvali!
Bár mi még nem...
De gyönyörűek a babák! Gratula!

Szöszi!
ha tudnád hogy be vannak taposva oda a könyvek! Se ki, se be!Kép
Titkos rekeszeket meg egyenlőre megtartom magamnak, mert még betitkolna nekem oda valamit, aztán úszunk!Kép

Manóci!
Menj csak a kilósba! Jó kis cuccok, bár inkább felsők, de nagyon tutik is vannak! NNNa, majd fényképelek egyszer!Kép
Innen nem is lehet üres kézzel kijönni, mert néha jobb cuccokat találni, mint a vállfásokban 1000/dbért!

Cuuppanós bucikra!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szia Eszter!
Pára, meleg: mindig is ugyanannyi volt, mint most, így nem hiszem, hogy az lenne a gond. Párásítunk, mindig van a radiátoron dupla párásító, tele vízzel!
Remélem, hogy nem kapott be valamit Mókuska, és tényleg csak az oltástól van!

Neked is cuppanós!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Orsi,lázKépKépHányadik napon tartotok az oltás után?
Amúgy jobb a kedvem igenKépnálunk is sütött a nap, és kint is voltunk!
Mostanában annyira akaratosan kérlel, hogy hazafele a közértből már kiveszem a kocsiból és gyalog jönKépMondjuk az antennáim ilyenkor ezerfele, mert tolom a kocsit közben ugrásra kész, hogy mikor honnan kell visszarántanom a járdára! De megzabálom, mert ahogy bandukolunk hazafele mond már mindent amivel találkozunk. Pl:fa, miaú, vaú,vaú, alma,néni,autó,stb.Ebben a sáros időben meg overállt az pár naponta mosni kell, mert néha ha nem néz a lába elé azért van huppanásKépCsak írnám, hogy overáll barack színűKépKép
Amúgy már egyre többet csinálgat itthon is. Mosógépezés az megy nálunk is, segít mindíg bepakolni/elöltöltős/így könnyen megy nekiKépAztán a cipőjét ha leveszem róla magától rakja már a szekrénybe,adogatja a ruhákat a teregetésnél. Ma megKépporszívóztam, ő persze asszisztál hozzá mindígKépés csengett a telefonom, de én nem hallottam. Fönt volt a konyhapulton. Erre nem hiszitek el, de szólt, hogy tel,tel!Mert ez a telefonKépOlyan édes volt és izgatott, mintha őt keresték volnaKép
Meg most nem is tudom ki írta már, de a kispárna őrület nálunk is van!Már napközben is cipeli egy csomószor magával, kirángatva a kiságybólKép
A cuppanós puszi viszont pár napos, és azóta serényen nyomja is nekünk!Ahol érKép

Szöszi,KépturiKép

Eszter, vállfásra rádumáltálKépmindenképp bekukk, ha megyek arra!

Andi, hogy vagytok?Kép

manó
manóci

Manó!

köszi, közel rakunk a Pók u.i ltelephez, úgyhogy megnézem, hátha. Ez még belefér holnap, vizsga ide vagy oda..
köszi a tippet!

Orsi, nálunk 3 napig tartott, 7. napon kezdődött, ha ez segit v.mit.

Helen Doron vélemények engem is érdekelnének, van itt egy a Sübában. Már nézegettem kivülről. .

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

na akkor még 2 kép Levikéről.
Kép fordász előtt
Kép
fodrász után

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Hali,

Délelött írtam sokat erre manó elnyomta Kép
Akkor újra

Eszter,
A katalógus elején trappista sajt van és a ha megnézed az auchan honlapján az akciós újságoknál van olyan h dec 1-ig érvényes, ebből a ruhák első oldalán jobbra lennt van ez a bébiőr. Az Auchanra egyébként én is pipa vagyok pont azért amit te is írtál. Bár legutóbb pont kaptam mindent amiért elmentünk.

Vali,
Szia azt hiszem mi sem találkoztunk még. Az ikrek gyönyörűek Kép Helen Doronról engem is érdekel a véleményed

Orsi,
Mi van Gergővel, lement már a láza? Csütörtökre tessék meggyógyulni

Meske,
Én kb 1 hónapja a Cora-ban vettem 3000 pénzért kabátot. Viszont most akarok venni egy váltót mert állandóan összepiszkolja. Manó is hasonlít Levire járásilag. Ugye tök későn indult el de most már teper ezerrel.

Manóci,
Mi is hasonlóképpen sétálunk, ha intéznivaló van akkor odafelé babakocsival, visszafelé egy jó darabon már sétál mellettem. Harmadik variáció hogy csak a játszóig megyünk le babataxival. Szerintem manó ezt szereti legjobban. Bár tegnap hatalmasatt esett és pont egy nagy sártócsába Kép Õ is egyre többet beszél, le is nyügőzte a doktornénit mert mondta hogy néni meg bácsi Kép Kedvenc szavajárása még az Apájé (mostanában minden apáé) a szia baba, csicsija babája ( nekiállt babázni)

Maccs,
Kaptatok babakonyhát? Láttam a Cora-ban is jót.

Amúgy jól van, gyógyulgatnak a sebhelyek és eddig még nem jött ki új, lekopogomKép

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Rita,

Kérek útleírást a kostyika@citromailre.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Itt vagyok ujbol. Kép Megint tanulas-dolgozas-Lilizes fazisban vagyok. Kép Mindezek mellett sajnos meg tart az allando emelyges, hanyinger es indonkenti hanyas. Pedig Lilivel ilyenkor mar reg elmultak. Kép
Majd ha jottok csutortokon megmutatom miert kelek hajnalban es fekszek keson.
Varok mindenkit szeretettel. At ital-etel tovabbra is a szokasoknak megfeleloen. Mindenki azt hoz amit szeretne.

Orsi: Gergonek jobbulast. Remeljuk csutortokig elmulik.

Mese: Levente nagyon edes. Kép Szep legeny. Kép Jo lett a haja. Szerintem roviden jobban nez ki.

Mano: Lili is ugyanazokat csinalja mint Veronika. Annyi kulonbseggel, hogy Lili mar szinte csak ugy hajlando velem setalni, ha fogja a kezemet. Kép Mar a kozertben is jol viselkedik. nem pakolszik mindent. Ha valamit levesz, azt vissza is teszi. Kép

Szerencsenkre Lili mostanaban nagyon jol alszik. Teljesen atalussza az ejszakat es este mar magatol alszik el mindenfele altatas nelkul. Kép Most szamoltam meg es mar 13 fogunk van, de ebbol 3-nak csak a csucsa van kint. Kép

Vali: Nagyon edesek az ikrek. Tudom en jol, hogy mennyi idodet lekoti. Kép Hiszen nekem is ikertesom van. KépAnyu sokat meselt es velem kulonosen nehez volt, mert nagyon rossz gyerek voltam.

Szoszi: Jo hogy jottel. Kép Nalunk meg nincs racs leszereles. Ugy dontottunk ferjemmel, hogy tavasszal ugyis atkoltozik egy nagyobb szobaba Lili, mert a mostani ovet az uj baba kapja, es akkor kap egy rendes agyat. Kép Majd ha akkora lesz a kisebbik is, hogy atalussza az ejszakat, akkor bekerul o is Lili szobajaba. Kép

Eszter: szep a pocid. Kép Enyem is noveget rendesen. Kép mar erzem feszulni a nadragokat. Mikor mentek legkozelebb UH-ra? AFP volt mar?
Talira varunk! Kép

Andi: elkuldtem az utleirast. Kép Jo, hogy gyogyulnak a sebek es nem jon ki uj. Kép

Na, megyek, de elotte egy kep, amit apa keszitett Lilirol a munkavedelmi sisakkal. Kép

Puszi nektek Rita
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok,

Rita, mi nem tudunk menni sajnaKépmert csütörtökre bejelentkezett anyu, és a kocsit se kapnánk meg, mert apának aznapra kellKép
Viszont pénteken megyünk mikulás ünnepre, már várom kiváncsi leszek mit szól majdKépDe ki az a Veronika??Ezt biztos nekem akartad írniKépKépmert az én kiscsajom Eszti!
Jó neked, hogy Lili fogja a kezed! Nekem meg annyira önfejű, hogy egyáltalán nem hajlandó fogni a kezem Õ egyedül megy, meg csinál mindent!És mondja közben, hogy Etttti.Ettttti/ez ő/KépNéha már az idegeimre megy a nagy önálóságával!
Lili haja......Képtovábbra is lenyűgöz!

Andi,Örülök, hogy jobban vagytok és nem jött ki újabbKépJátszóteret messze kerülöm, ha nem akarok, vagy nincs időnk menni. Eszti, ha meglátja már a kocsiból gerjed, és nyafog!
Babaőrület nálunk is van. Van vagy 4 babája, mindet imádja, ölelgeti, puszilgatja, eteti,viszi sétálni a kis babakocsival, és ha a tv-ben lát babát....hát akkor meg van őőrülve! Babababababababababa,és már simogatja, meg puszilja a tv-t is!KépJa, meg ha újságban lát!Akkor is vége van. Az összes ki nem olvasott kismama, baba-magazin újságokat el kell dugnom, mert gyűröttre "olvassa"!KépMiután kivégzem mindíg az övéKép

Mese, nagyon szivi a tippet a turivalKépRemélem kapsz valami jó, és használhatótKépMajd írdd meg mi volt a tapasztalatodKép

Mennem is kell, mert nyafika vanKép
manó
manóci

képzeljétek, ma el akartam ugrani a turiba, lefektetés előtt volt még fél óránk, felcuccolunk, cipő, táska, stb, nyitom a kocsit, hááát nem elvitte apa a babaülést!
Ezt nekem, kellett nekem is autó, állandóan pakolgatjuk az ülést.
na le is döbbentem, gyalog meg szerintem nem 5 perc, így inkább sétáltunk egy kicsit utcánkban, majd vissza tente lefekvés.
holnap vizsgázom, de majd utána megnézem, és jövök a tapasztalataimmal. :-)

sziasztok
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Mano: Bocsanat. Kép Tenyleg elirtam Eszti nevet. Osszekevertem a lanykadat massal. Kép
Sajnalom, hogy nem tudtok jonni. Most se jon ossze a talalkozo. Kép Most mar csak remelem, hogy majd legkozelebb.
Most jottunk meg setabol. Lili imad setalni es vegig fogta a kezem. Kép
Lili is babas, de nem annyira. Szereti oket, de hamar megunja. O inkabb a pluss kutyakat kedveli. Kép
Ujsagot o is olvassa. A prospektusokat, meg szettepi. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Úgy néz ki, hogy Gergő jobban van, ma délután már nem ment fel a láza! Így holnap el tudunk meni a baba-mama klubba, csütörtökön meg a talira!Kép

Rita
Sütit szeretnék sütni, de majd kiderül, hogy sikerül-e. Nagyon fincsi túrós, megpróbálom összehozni, mert ezt a legutolsó tali óta tanultam és nektek is meg kell kóstolnotok!Kép
Gergő is nagyon szereti a prospektusokat és Õ most már nem nagyon tépkedi szét, inkább úgy tesz, mintha olvasna.Kép
Kép tündéri!

Ja! Lányok!
Előre szólok, hogy az én Mókuskám most éli sikítozós korszakát, és nem tudom milyen lesz ott! Eddig társaságban még nem csinálta, csak velünk itthon, de azért szólok, hogy ne nagyon akadjatok ki. Mert van ám hangja!KépKép

Mese
Képek édesek!Kép Jó lett az új frizura!Kép
ÜlésKépKép Venni kell egy másikat is!Kép
Turi: irígykedek! Én is nagyon szeretem!Kép

Manó
De kár, hogy nem tudtok jönni! De majd legközelebb!

Andi
Örülök, hogy nincs gond!
Parancsnak eleget tettünk, úgy néz ki ok lesz Mókuska csütörtökre.Kép

Kb.10 perce csináltam egy csomó cuki fotót Gergőről, mindjárt lekicsinyítem és felteszem.

Addig is pusziKép

Orsi

avocado

Gyí, Te Apa!Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Orsi

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: