Sziasztok!
ÉÉÉÉÉs igen! Újra tudok írni és nem tagad ki ez a mocsok!
Talán végre képeket is tehetek majd fel!
Kostyika!
Hű!!!! Elég horror amit írsz! gratula csemetédhez! Kis hős! Én legalábbis minden babát annak tartok, akiknek ilyen vacak dolgokat kell kiálnia! Drukk, hogy sose többet!
Rita!
TAliiii! Jujj! Mi is mi is! Jó?
Lánykád még mindig meseszép! Szöszi bazsijával ellentétben, ha örökölte Apáját, nemhogy ballagásra nem lesz annyi haja, de addigra a mostaninak is csak a fele lesz!
No, de nem a haj számít. Már a fiúknál!
Anitabori!
Hagymácskám 17 és fél hetes már. Kucorog és nagyon jól érzi magát. teszem hozzá most már én is!
Azóta is kakaó és tejecske!
Merthogy az első harmadban letiltotta drágám ezek fogyasztását. Rókakoma helyett tejérzékenység!
Szintén egy szőke hercegkisasszony! nagyon jó képek!
Panó!
A mérges smiley, de ne kelljen használnod \ rögtön utána clipart aztán {angry} Szóval minden egymás után közvetlenül. És akkor
!
Orsi!
Dögös gyerekszoba édes cicákkal! Bár a fotók is remekül sikerültek!
hajrá torna4 Olyan jó hallani, hogy ilyen sikersztorik vannak az ismerősök körében!
remélem a mi gyerekszobánk is jól fog sukerülni, már az asztalosnál vannak a paraméterek, megrendeltük az ágybetétet és most várunk. Ágy még idén lesz, de a többi valószínűleg csak január második felében. Ilyenkor mindig drukkolok, hogy érthetők legyenek a rajzaim. Tiszta stressz, ha magad tervezed!
Anikó!
És mi az aléternatív autómárka?
ja! És Szöszi bosszankodásás én is osztom!
Olivér szerencsénkre újra jól alszik este 8-tól reggel 8ig, bár szerintem már előbb felkel, csak elmotyogja magát a párnájának. Mikor bemegyek mindig épp azt a lapos semmi párnát ölelgeti és magyaráz neki, vagy elbújik mögé!
Manóci!
A Keletinél van kettő is. Az egyik a Balaha felé eső szakaszán a Rákóci út azt hiszem páros oldalán, ott vállfás, beárazott rucik vannak, a másik a Thököly úton két sarokra a keletitől, ott minden 1500ft/kg, kivéve a lakástextilt, mert az 1200.
Épp voltam ma is. Hoztam 11 rucit 4-et Nagyinak, 2-t Olivérnek a maradékot Hagymácskának, és egy cipőt Olivérnek. Otthagyhatatlan volt. És ha kiszámolom a teljes összeget osztva 12felé, akkor ez a teljesen új cipőcske komoly 289ft volt!
Ezt most gyorsan elküldöm, hogy ne legyek annyira egybenduma!