Új privát üzeneted érkezett!

Sasha
Lelki szemeim elött én már látom is, mekkora fazékkal kell föznöd KépKép 3 fiú nem semmi!!!!
Remélem mi majd helyrebillentjük a mérleget és kiscsaj lesz - de maradok annál, hogy meglepi gyerköcöt akarok!! KépKép

Kataa
Majd +nézem. Nem tudtam, hogy ott van egy nagy park, csak a templom + a kutyafuttató jutott el az agyamig Kép
Tök jó, hogy a fiúk is így énekelgetnek, akikkel én idáig taliztam - rájuk nem volt jellemzö Kép

Panda
Hát ez szerintem is durva és én még pici baba esetén sem érteném meg igazán. És az a sok fertötlenítés szerinte olyan jó??? Így aztán soha nem erösödik majd meg az immunrendszere..

Beszti
Hát nálunk a rokonság nem mérvadó.. Anyósom már asszem nem kell bemutatnom, anyánál inkább a túlzott imádattól kell félteni így is, más rokon meg nincs is, aki foglalkozna egyeltalán velünk. Kép

Te jó ég, mennyien betegek megint!! Szerencsére mi még mindíg megúsztuk, remélem ez így is marad - kopp-kopp-kopp. De minden kis betegnek gyors gyógyulást kívánok!!!!!!!!

pusz
Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Kryss!

LétezikKépKép. Csak kicsit körülményes felrakni (a Babanet nem enged akármekkora képet fölrakni, emiatt mindig szórakozni kell vele, hogy mekkorára is kellene kicsinyíteni stb.), emiatt elég ritkán kerül rá sor. Na jó, most kívételt teszek, mert már én is nagyon hiányolom a táblátKépKép.:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Rit, Sasha!

Próbáltam utánakeresni (hátha írtátok), hogy mikor is lesz a nagy találkozás, de nem találtam meg. Nem írnátok meg?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

május 9 Kép

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

MAgdi
Jol dontottetek,nem bizti hog az ovoneni megfeleloen reagalta volna le a dolgot,jobb a bekessebKépPersze nagyobb dolgonal azert nem art ha anyuka odaszolKép

Panda
Hat a tesod nem semmi.De hatha megjon az esze,talan az elos nyaron ha mar onalo lesz a pici es minden megeszik majdKépNehezen jott a baba ugye?talan azert ilyen.Nalatok mar kesz a penesz irtas?MErt ido elott ezert csak ne menj haza.

Kryss
Rakj fel kepet a gyerekekrol.

Agi,
Szerintem is eleg 100 nm 2 gyerekkel,nekunk most 1-el meg nagy is.

Csics
Mikor koltoztok?

Rit
Hat szerintem a szulon mulik,ha sokat enekel akkoregy fiu is tud nagyon muzikalis lenniKépKép
En miota Alex van inkabb szavazok ujra fiura mint teso,persze tudom nem kivansagmusorKépKép
Nekun jo nagy rokonsagunk van,de en elvezem,persze akik nem jonnewk be azokkal ritkabban talalkozunk.A ferjemeben van nehany fura ,de mar megszoktamKép

Beszti
Pocok legkisebbje Zita baba ,csak hogy pontos legyen a legkisebb.Csabitanam vissza netre de Svajcba koltoztek es ottonh nincs nekiKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Manó
Emmának boldog névnapot!

Petra
Olivérnek is kívánunk boldog névnapot!

Kryss
Üdv a fedélzeten, sztem mi még itt nem...

Sasha
Gratula hármaskához!

Ilke, Judy
jobbulást nektek!

Gumicukor Danija is lebetegedett ezért nem jön a héten.

Mi jól vagyunk, várjuk a mikibulit!
bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

beszti,
édes vagy, hogy fiatalítasz, de januárban már 34 leszek Kép. Már csak ezért is meggondolandó a 3. csemete Kép.
parazita

Zita

Micsodaaa?34????Kép En mar 36 leszek egy honap mulva es nagggyon, naggyon szeretnek egy 3.kat.KépKépKép Es nem jovore, hanem majd ha Danny bogyo 3 eves lesz. Szoval leszek legalabb 37 mire megint szulok.
( a sogornom 40 volt az elsonel es 42 a masodiknal)
Na ezzel nem azt mondom, hogy hajra csotroganyok elore, szulni, tudom en hogy sok veszelyt is rejt a kesoi szules, csak kicsit sziven utott a megjegyzes...Kép
Amugy en is sokszor ugy erzek a 3. gyerekkel kapcsolatban, ahogy Te irtad. De minden nehezseg ellenere mindig felulkerekedik bennem a vagy egy ujabb utan.Kép Es a paromon nem mulik. Inkabb az en fizikumomon.

Sasha

Megegy fiu, nem semmi!Kép Nev van mar?

Panda

Tenyleg jo paras a tesod, te beszeltel mar vele errol? Vagy a mamad? Vagy csak rahagyjatok?
Igaza van Zsuzsanak es Kataanak, majd tenyleg rajon, csak nem art felhivni a figyelmet arra, hogy a nagy vedelemmel nem biztos, hogy jot tesz.Sot.

Ilke

Jobbulast. Mi sem mentunk oviba megint, es Danny is taknyos.Tegnap hajnali fel 3 kor birtam lefekudni, addig tutujgattam, mert negyedorakent felsirt.Aztan eleteben eloszor koztunk aludt el a halonkban. Reggel 8.15-ig aludtunk,Kép szoval ugy dontottem Emi se menjen, ugyis kohog. Meg amilyen lassan keszul el, nem ertunk volna be 9-ig.Kép
Holnap elnyargalok a postara es feldobok vagy 10 ujsagot.OK?
ATdobnad sms-en megint a postacimet? Bocsi, de nem talalom....

Mikicsomag

Minden megvan, ma megvettem a csokimikiket. Mar csak a gyumi kell.
Tenyleg, mi legyen akkor, banan, narancs,vagy mandarin???

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

No jelentem beszéltem apával! Azt mondta hogy ha senki nem vállalja akkor lesz Õ a Télapó!

Judy
Azért vésztaraléknak tartsuk meg a férjedet. Te is beszélj vele, hogy tudjon róla. Õ lesz a beugró ember! Kép Kép

Kryss
Üdv. újra itt! Kép

Sasha
Gratula a harmadik kukishoz.

Levi mai kérdése:
- Anya a télapónak mi a jele????

Képzeljétek ma elég gázosan indult a napunk, reggel öltözés, pakolás és amikor kiléptünk a házból akkor láttam, hogy tiszta hó minden. Na, kocsitakarítás, Levit bekötöttem, beülök én is indítok és nem indul. Kifogyott a benzinem!! (Ma reggel akartam tankolni, reméltem hogy kibírja) Telefon apósnak hogy vigyen el az oviba és a benzinkútra. Telefon a melóhelyre is hogy késni fogok! Benzinkútról haza, após el, én meg ahogy bementem a kocsibeállóra, hogy betöltsem a benzint a tankba, akkorát zakóztam hogy a 10 l-es kanna benzinestül berepült a kert közepére. Azt sem tudtam hírtelen hogy mi történt, felkászálódtam, nyakig havas voltam és a jobb oldalam majd leszakadt. Betöltöttem a benyát és mentem dolgozni. Ez aztán a jó reggel!!! Kép
Ma valszeg csak a bal oldalamon tudok majd csicsikálni, mert a jobb oldalamat leamortizáltam esés közben.

No mára ennyi, joccakát mindenkinek.

Forti

Kép
Kép
forti

Forti!
Jó kis reggel Kép! Nekem a tegnapi nap volt ilyen a melóhelyemen. ElQször ráejtettem egy jó nagy fa zsámolyt a gyürüsujjam körmére, azt hittem, betojok, annyira fájt. Aztán bevertem a könyökömet, pont jó helyen, az ízületnél, úgyhogy zsibbadt egy darabig a kezem. És a végén egy müanyag bottal (vigyorogva, tök direkt, miután szóltam neki, hogy vigyázzon...) az egyik kisfiú teljes eröböl kupánvágott.

Tesóm
Nem lehet vele beszélni, mániákus Kép. A betegségtöl meg egyszerüen olyan szinten retteg, hogy az agyrém. Mikor hazahozták Mátét a kórházból, másnapra felment a höje 37,2-re. Bögve hívott fel, hogy mi van a gyerekével, csak nem beteg??? Mondtam neki, hogy ne parázzon, a pici babáknál ez normális jelenség, egyszerüen még nem állt át a kinti világra, nem tudja olyan jól "szabályozni" a testhömérsékletét. De azért csak felhívták a Gyerekklinikát, ahol szintén megnyugtatták öket (szerintük lerázták öket Kép), hogy semmi baja a gyereknek. Erre ö képes volt az egész éjszakát bögve a gyerek ágya mellett tölteni, hogy szegény biztos beteg, és vajon mi lehet a baja. Szóval, csak ennyire "minimálisan" félti a picit. Különben viszont a világ legjobb tesója, mindenben segítünk egymásnak stb., csak ezzel a betegség-máiával tud az örületbe kergetni.

Zsuzsa!
Egyetértek én is azzal, hogy tök betegen azért mégse menjünk kisgyerekhez. De azért ez a maszkozás Kép...

Ja, a penészirtásnak vége, kiszellözött a lakás, most itthon vagyunk. Remélem, ezt a telet kibírja a fal, és nem kell újra irtani.

Beszti!
Én már 29 vagyok Kép.

3. gyerek
Igazándiból csak azért várunk, mert nagyon nagy szükség van az én (nem túl magas) fizetésemre. Ha átköltözünk és látjuk, hogy hogy élünk törlesztés, rezsi mellett, akkor döntünk, hogy vágjunk-e bele jövöre, vagy várjunk még. A férjem januárban államvizsgázik, talán sikerül neki egy jobb állást találni, ami mellett nem szorunlunk rá az én fizumra, és nyugodt szívvel vállaljuk a harmadikat.

Háziállat
Itt van három kutya, de egyik sem a mienk. Egy darabig tuti nem lesz semmiféle állat. Aztán, ahogy nönek a gyerekek, biztos akarnak majd valamit, talán lesz is. Nekünk is volt hörcsög, tengreimalac, akvárium, papagáj, kutya (nem egyszerre Kép. De mi már nagyok voltunk,mi etettük és takarítottuk öket a tesómmal. Csak az akváriumba segített be anyu, mert az nagy volt ahhoz, hogy mi pucoljuk, de mi etettük a halakat.

Na, megyek, elteszem magam holnapra, minden jót,

Panda

panda
Halásztelek

Sziastok!

rossz a billentyűzet ezen agépen, ragad befele, úgyhogy nem is vesződöm a helyesírással annyira.

Köszönöm a gratulát a 3. babához. Igazság szerint nem szerettem volna 4. gyereket, mert már a 2-től is néha kiborulok, mi lesz majd hárommal, na de olyan jó lenne egy nunisKép

Kryss!

Hát igen, Dani most december 19 lesz 1 egész évesKép

Magdi4

az a durva, hogy ezt a dalocskát szoktam énekelgetni a gyerkőcöknekKépKépKép bejöttKép:D

Beszti!

Pocaklakó április 26 körül érkezik.

Rit!

Hát ja, jó nagy fazekat kell majd vennem:D de egyelőre Gabit úgy kell megtömni mint egy libát, mert nem eszik. nagyon rossz evő. ma reggel is mondta, hogy éhes melegszendvicset kért. ok megcsináltam erre 4 falat után közölte, hogy ő kész és nem kér többet. Dani már más, ő benyom 1 szelet kenyeret simán, és a főzelékből is képes megenni másfél merőkanálnyitKép

ahogy elnézem nem lesz túl sok korkülömbség a pocaklakóink közöttKép

Forti!

Jó kis reggel, remélem a végén azért nevettél egy jót, mert ezen, már mást nem lehet. sajnálom, hogy ennyire fájdalmasan estél, remélem hamar múlik.

Rólunk is nagy vonalakban

Dani
múlt héten szerdán felszúrták szegénynek a jobb fülét. szégyen nem szégyen én kijöttem a vizsgálóból mikor csinálták. nem tudtam volna lefogni a kicsit miközben tudom, hogy az hogy fájhat. a folyosón zokogtam közben, nem tudtam magam tartani. szerencsére azóta már a füle jól van és elvileg meggyógyult, de mára már megint köhög és ömlik az orra... mint a családban mindenkinek

Gabi
ovis, félnapos, mert a kaka még a pelenkába megy, ezzel nem tudok mit kezdeni sajnos. ovónő és védőnő szerint se eröltesem, hiszen még elöttünk áll a költözés is...
hétvégén benyelt egy nagyon ronda vírust. hányt, hasmenése volt, minden kijött belőle.még a folyadék is, de szerencsére 3 napos volt csak ez a történet. mennem kell
puszi
sasha

Kép
sasha

SziasztokKép!!!!

Néha be szoktam lesni, hogy kivel mi újságKép, csak már irni nincs időm soseKép. Most itthon vagyok, mert várom a gyerekorvost, hogy egészségessé nyilvánitsa a lurkót, mert beteg volt a héten. Meg én is az vagyok már vagy 2 hete, de én nem javulok sajna.

Micsoda hirekKépKépKépKép!

Rit!
Szivből gratulálok a babóhoz, tudom mennyire vágytál ráKépKépKép.

Sasha!
Neked is nagy gratula a 3. fiúhozKép. Nekem is pont ez a dal jutott eszembe rólatokKép.

Most hirtelen nem is tudom mit irhatnék még...
Jobbulást a betegeknek és üdv mindenkinekKép.
Megpróbálok feltenni a profilomba egy viszonylag friss képet.

Sziasztok
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Örülök, hogy jelentkeztél, gyere többször!! (Én mondom, aki szintén olvasó üzemmmódban van egy ideje)Kép

Én is szeretnék NARANCSLIKÕR recpetet! Kösziköszi!

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

bocsi, Banyócinak írtam.
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok,

MAr csak egy het a Mikibuliig,latom Forti ferje vegul beadta a derekatKép Ugyi vagy FortiKép
Amirol meg nem beszeltunk, hogy ott vannak muanyag prharak azt nem kell vinni.Suti+udito boven eleg szerintem.???

Halacska
Ne mer szukszavunak lenniKépKép

Zsuzsa
Egyet gondoltunkKépKép
Uj hazba koltoztetek?Mert az nem semmi hogy mar most peneszesKép

Nyuszika
Ne aggodj 25-nel tobbnek nem nezhet senkiKépUgyhogy johet a 3.KépKépMostanaban Magyarorszégon is kitoldik a szules,de en oszinten szolva 40 felett mar nem mernek szulni.
A mandarin jo otlet,tuti edes es az illata is fincsiKép

Forti
De ezek utan csak jobb johetKépKépMeg jo hogy nem lett nagyobb bajod.

Panda
Na akkor a te munkad sem veszelytelenKép
Hu a tesod,akkor aggodasban viszi a palmat.Enyem is ilyen volt az ikreknel,de csak azert mert ugye korababak voltak es 1 evig nem ajanlottak oket vinni nagyon sehova.Na aki element hozzajuk az mindig ferotlenitokremet kapott mar az ajtobanKépBar ezt en is atvettem, Alex 3hos koraig ha valaki jott mindig megkertem hogy kenje be a kezet.De senki nem tiltakozottKép

Sasha
Szegeny DaniKép
Nem gondolnam Gabirol hogy nem szeret enniKépCsak mostanaban ilyen?

Banyoci
De joKépKépsziaKépHogy vagytok??A boltban dolgozol?Gyertek Mikibulira!!!!Nagyon jo a kep,Gyurci megnott rendesenKép

Na pusz en megyek hazafeleKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Ez a narancslikőr-recept felkeltette az érdeklődésemetKép Valaki elküldené nekem? magdolnamate@freemail.hu KÖszönöm!!!

Banyóci! De jó, hogy írtál! Bővebben is írhattál volna kicsi fiadrólKép Nagyon megnőtt Gyurika, helyes kisfiúKép

Sasha! Akkor tényleg boszi vagyKép Negyedikre valami nőcis dalocskát kell énekelgetni.
Van egy barátnőm, ők 2 kislány után akartak egy kisfiút. Jónás módszerrel sikerült is nekik. Ha aktuális lesz, szívesen megadom a doki telcsiszámát, aki ezzel foglalkozik. Persze csak ha hiszel az ilyen dolgokban és tényleg rástartoltok majd egy kis nunisra. Szerintem érdemesKép

Nyuszika! Mikicsomagban szerintem legyen 1 banán és 1 mandarin. Mindkettőt könnyű megpucolni. A naranccsal én néha közelharcot vívok, ráadásul csöpög, ragad.

Nóri nagyon várja a Mikulást, ma levelet is írtunk neki. Testvéri szeretet megnyílvánulása a levél diktálása közben:
"Az öcsinek virgácsot hozzon a Télapó!" Magának persze felsorolt egy csomó ajándékotKép

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Hali

Forti

Ez az eses eleg durva!Kép
Levi dumaja naggyon jo...Kép

Panda

Tesod nehez eset, de majd hatha tenyleg javul, ha lesz meg gyerek.
Szurkolok, hogy a penesz ne terjen vissza.

Banyoci

HAho!Irhatnal kicsit bovebben is, tenyleg.Kép
Mikibulira nem akartok jonni???

SAsha

Szegeny Dani baba...de azert mar rendbejott???
Gabinal hatha csak atmeneti ez a nem eves. Most biztos eszre gyur...KépKépKépGyujti a sok uj elmenyt az oviban.Kép

Magdi

Nori is jo kis firma am, akarcsak az en janyom! Az is beosztana a dolgokat, mindent neki, ocsinek meg semmit.KépKépKépNori meggyogyult mar?
Akkor legyen mandarin, meg banan, azt tenyleg konnyebb pucolni.

PArom megint elhuz holnap hajnalban egy hetre.Kép Hetfon meg kezdik a tetoteret...lesz itt moka-kacagas...Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Beszti!
Köszi a tablat , nagyon jo volt atböngeszni...Ja es en is majusban lettem 34 evesKép!

KAtaa!
En meg mindig olyan bena vagyo, hogy a paromra kell varnom, hogy segitsen kepet felrakni, de fogok feltenni...olyan jo a profilokat nezegetni...föleg, ha aktualisak...Kép

Halacska!
Nem nem igazan talalkoztunk...en csak gyakran hallottam rolad, es kb. akkor kezdhettel el dolgozni, amikor mi elköltöztünk, es nem volt netem...Es igy te kb. azota irsz...legalabbis, ha jol emlekszemKép...

Forti!
Nem semmi egy ilyen napkezdesKép...ezek utan mar scak jio dogok következhettek...lotto ötös es hasonlokKép....

Sasha!
Hu, nem semmi a harmadik lurko...es tenyleg nem lesz leanyalom...de biztos, ogy gyönyörü lesz...Ti most hol, hogy laktok? En meg csak ott tartok, hogy anyosekhoz költöztetek le...
FülfelszurasKép - en azthiszem akkor sem birtam volna ott hagyni...De alenyeg, hogy jobban van...

Mindjart indulok a gyerekekert az oviba, talan ma vagy holnap fog havazni es mehetünk szankozni..en nem varom, de ök mar annyira emlegetik!
Es meg adventi koszorut is kell csinalni...Majd holnap...

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Valami hihetetlenül ráérek ma. Totál el vagyok ettől szokva. Gyerkdoki még sehol, Gyurcim alszik. Igazából semmi rendkivüli nem történt velünk az utóbbi időben. Egész évben keményen dolgoztunk, aminek szerencsére meg is lett az eredményeKép. Tán sosem ment ilyen jól az üzlet mint az idén.
Gyurciból időközben okos nagyfiú cseperedettKép. Olyan dumája van, hogy haláli. Teljesen átvette az apja stilusát, mind beszédileg, mind mindenhogy. Úgyhogy van 2 totál egyforma pasim. Szeptembertől oviba jár Õ is. Eleinte vacilláltam rajta, hogy maradjon e bölcsiben, vagy menjen tovább, de örülök, hogy igy döntöttünk. Egyrészt 2 gyerek kivételével mindenki elment a csoportból, ráadásul a kedvenc gondozónéni is, másrészt a nyári szünet után már nem szeretett bölcsis lenni. Most egy csoportba jár a bölcsis legjobb barátjával (Tomo), ez a barátság úgy néz ki egyre szorosabbKép. Amúgy kézműves oviba jár és iszonyú jó dolgokat csinálnak.
Na ennyit röviden rólunk.

Aranyosak vagytok, hogy ilyen kedvesen fogadtatokKép, köszi. Mikibulira szivesen mennénk, de nem hiszem, hogy fogunk tudni. Bár a pasik már egészségesek, de én keményen köhögök és tiszta takony vagyok. Úgy néz ki idén kénytelen leszek én gondoskodni egy mikulásról a gyereknekKépKép.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Ja, még valami lemaradt.

Beszti!
Néztem én is a táblát, éa ha megtennéd, hogy nálunk is javitasz, azt megköszönnémKép. Az a kisebbik, hogy időközben már én sem 24 hanem 26 vagyok ( a fiatalitással sosem volt bajomKép), inkább az a gond, hogy nem augusztus 17. hanem augusztus 18. a szülinap. KösziKép.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Kryss

Tettem fel egy csaladi kepet a profilba...Képkb 1 honapja keszult.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi,
Elnézést, ha a lelkedbe gázoltam Kép. Nagyon dícséretes, ha bevállalsz egy harmadikat! Egyáltalán nem vagy öreg hozzá! Valójában én se vagyok az, csak sokszor úgy érzem... Valószínűleg csak önző vagyok. Meg sajnos a melóra is kell gondolni: ha 36 évesen (előbb nem!) szülök egy harmadikat, akkor 39 évesen menjek vissza dolgozni 3 kicsi gyerek mellett??
Ezzel együtt a kérdés nincs lezárva... És azért jó lenne egy kislány. Ma éjjel azt álmodtam, hogy terhes vagyok, a tesóm meg a múltkor azt, hogy 3-as ikreket szülök...Kép

Sasha,
Gratulálok!!!! Kép

A Mikibulira kell valamit befizetni? Ha igen, mennyit és kinek?

Zita
parazita

Csajok,
Aki látott már PIKOLO márkájú esernyőkocsit, és tudja, hol lehet kapni, az lécci szóljon!
ehoppan@gmail.com

Köszi!
parazita

Kryss!

Engem is rág a bűntudat, hogy arra a fél percre (mert nem volt több) kijöttem és cserbenhagytam, de azt hiszem ugyanígy döntenék mégegyszer.

Tudod mikor a Gabit csak orrszívásra kellett vinnem már akkor minden alkalommal bőgtem, nem is tudom miért. Talán mert nem hivatalosan a védőnőnk szerint is az a nő egy sintér és az anyukák 90%-a egybehangzóan állítja. Én bizony akkor is kikaptam a Gabit a kezéből és féltem, hogy a fülszurásnál is megteszem. Az meg nem biztos, hogy olyan jó dolog. Meg hogy még én fogjam le a gyereket miközben iszonyat kínokat kell kiállnia? Ehhez aszisztáljak? Igazán nem is értettem egyet a fülfelszúrással és próbáltam alkudozni is. 1 napot, hátha hat az antibiotikum, de sajnos nem lehetett.

Így meg mint egy mentsvár ott voltam azonnal.
Így is zokogtam amikor már kiértem a vizsgálóból, hátha még bentmaradokKép

Ez a legfrissebb kép a kettőről.

<!--attachment: DSCF0023-301308.unk*attachment_icon.gif*image/jpg*87.5**DSCF0023%2ejpg --><center><pre>
Kép
DSCF0023.jpg (87.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

sasha

Kép
sasha

Sasha,
Szegények! Elég szörnyű lehetett... Én már a könnycsatorna-mosástól is kiakadtam, pedig az nem is olyan nagy szám, de Solymi még elég kicsi volt akkor.
Nagyon hasonlítanak egymásra a fiúk!

Újabb OFF: Hol lehet tutira kapni 104-110-es fiú fehér inget? Sötétkék nadrágot már szereztem, de ing nincs, és jönnek az óvodai ünnepségek...

Zita
parazita

Banyóci!
De jó, hogy újra vagy Kép! Jól megnött ám Gyurci is, kész férfi.

Ilke!
Mi lenne, ha a narancslikör receptjét ide írnád, és akkor nem kellene mélezgetni Kép, úgyis nagyon sokan kértük. Azért a gluténmentes dolgokat várom. Meggyógyultatok?

Kataa!
Kicsit késö van, és már biztos nem olvasod, de azért BOLDOG NÉVNAPOT!

Sasha!
Én is bögös vagyok, megértelek. Mikor Noémitöl vettek vért szeptemberben, és is sírtam. Szegény az ölemben ült, és üvöltött, tudtam, milyen rossz neki. Tudom, hogy rossz volt otthagyni, de az sem lett volna jobb, ha látja, hogy mennyire sírsz. Az csak stresszelte volna a nyugtatás helyett.
Hihetetlen, mennyire hasonlítanak egymásra a fiúk Kép.

Ádám is beteg, de rendesen Kép. Reggel, mikor felkelt, annyira köhögött, hogy öklendezett, az orra folyik ezerrel. Szegénykém most anyósoméknál van, mert én holnap reggel 7-kor indulok suliba, a férjemnek meg ma van osztálytalálkozója, és nem tudja, mikor jön haza. Ha esetleg csak hajnalban, akkor gáz lenne neki 6-kor kelni Ádámhoz. Ez már vagy 1 hónapja meg van beszélve a nagyszülökkel, csak sajna, ez a betegség közbejött Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Kataa

Boldog nevnapot!!!Kép

Zita

Nem gazoltal a lelkembe...Kép
Neha en is ketelkedem benne ,hogy kene egy harmadik, foleg hisztisebb napokon.

Ilke

Az ujsagokat feladtam, csak annyira siettem, hogy akkor jutott eszembe, hogy egy sort sem irtam bele, amikor mar lezartam a csomagot.Bocsika....Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket!

Az elmúlt éjszaka katasztrófális volt. Felváltva keltek a gyerekek. A Petra köhögütt és nem tudott tőle aludni, mikor végre sikerült neki akkor az Olivér ébredt fel. Hallom, hogy "kiszállok, anya ágyába". Fogtam áthoztam magunkhoz de csak vergődött meg vakarózott. Sajnos még mindig nagyon csúnya a bőre. Egy óra múlva elegemlett abból, hogy össze-vissza ficánkol erre vissza vittem az ágyába erre annyira elkezdett bőgni, hogy erővel sem tudtam lefektetni mert egyből felállt. Vissza feküdtem de már olyan ideges voltam, hogy mondtam apának, hogyha nem hagyja abba akkor tuti felkötöm magam. Persze a Petra is felkelt és vinnyogott, hogy nem tud az Olkától aludni erre a változatosság kedvéért most az Olivért zuhanyoztam le. Hatásos volt mert abbahagyta csak remegett a szája mert fázott és folyamatosan mondta, hogy a szeme, szeme... mivel belefolyt a víz. Én olyan fáradt voltam egésznap, hogy aludtam velük ebéd után. Nem tudom, hogy mit kellene tenni de egyszerűen nem bírom elviselni ha hisztiznek pláne nem éjszaka. Van valakinek valami jó ötlete?

Ilke
Mikor alszik Lili ha hagyod 1/2 5 ig aludni. Én 3-1/2 4 felé keltem fel őket és ma is mind a kettő 10-kor aludt el.
A Petra a három hónap alatt csak egyszer volt úgy komolyabban beteg, hogy nem vittem. Akkor itthon volt 1 hétig. Én adok nekik hetente fél oscillót, meg gondoltam, hogy veszek bérescseppet is. Az a baj, hogy mikor meggyógyult és vittem az oviba a fél csopotnak folyik az orra vagy köhög. Ma is mentem érte és mondta az ovónő az egyik anyukának, hogy hasmenése van a gyerekének. Szóval így nagyon könnyen el lehet kapni mindent.

Judy, Ilke
Jobbulást!

Sasha
Gratulálok a 3.KISFIÚHOZ!

Rzsuzsa
A Petra is állandóan télapózik. Mikor esett a hó az volt az első kérdése, hogy a télapó miért nemhozta a karácsonyt?

Na mennem kell mert a Petra felébredt, megint kezdődik.

Ági
petra2

Sziasztok,
Akkor közkívánatra íme a narancslikőr recept:Kép

10 alaposan megmosott és megtörölgetett narit krumplihámozóval vékonyan meghámozunk. Aztán a héjat beletesszük egy jó nagy üvegbe, tálba (a lényeg, hogy jól zárható legyen a teteje) és ráöntünk másfél liter olcsóbb vodkát, majd kb. 1 hétig állni hagyjuk. Közben megtörténik a csoda, az illatos héjdarabkákból minden finom aroma és színanyag beleoldódik a semleges ízű és unalmas vodkábaKép. Ha letelt az 1 hét leszűrjük és összekeverjük másfél kiló cukorból és másfél liter vízből főzött cukorsziruppal (a szirupot előbb le kell hűteni). A kész likőrt (kb 4 liter lesz belőle) csini üvegekbe töltjük, a palack nyakára jöhet még egy masni és egy szárított narancsszelet is ha ajándékba készül. Hűtött poharakban szervírozva tökéletesKép. Természetesen citromból is el lehet készíteni, de akkor az eredeti recept két szem lime-ot is ír hozzá. Elrontani nem lehet, pasiknak karira tuti jó ajándékKép.

Lili végre jobban van, nagyon durva volt az elmúlt 3 nap. Tegnap de. kihívtam a dokit is hozzá, mert éjszaka be is lázasodott. Aztán délutántól valahogy mint akit elvágtak, sokkal jobban lett, és az éjszakát is átaludta (cserébe Bala ébredt 2 óránként, de már ez is szuper volt, ahhoz képest, hogy az előtte való két éjszaka semmit sem aludtam, mert végig Lilinél voltam és hol az orrát szívtuk, hol mézet adtam neki a torkára, hol teát, hol hányni szaladtam vele stb.). Szóval a lényeg hogy ma is egész jól volt, lehet hatnak a bogyók. Sőt nekem is úgy néz ki, hogy működik a homeos bogyó amit szedekKép.

Panda,
A recepteket hétvégén megírom, bocsi de eddig nem volt rá időm.
Minták jöhetnekKép.

Kataa,
Boldog névnapotKép!
Köszi a kérdésedet, az arcom már oké, csak a fogorvoshoz nem jutok el, hogy a fogamat is befejezze, remélem jövő héten sikerül.

Csics,
A szoptatás miatt én 20x is meggondolom, hogy mit veszek be, szerencsére most időben el tudtam kezdeni szedni a homeós bogyót (nemrég vagyunk ennél a dokinál), így ez is elég úgy néz ki a gyógyuláshoz.

Nyuszi,
Mi bancsit kérnénk a csomagba ha lehet, mert azt jobban szeretik, no meg az nem maszatol annyira, ha ott rögvest meg akarják kóstolniKép.
Már most kezditek a tetőteret, azt hittem csak tavasszal? Kitartást hozzáKép.
Nagyon ari a kép rólatokKép.
Köszi az újságokat!

Forti,
Rendi a párodKép!
Jobbulást a derekadnak, nem semmi reggeled volt.

Banyóci,
Jobbulást!

Manó,
Emmának utólag is boldog névnapot!

3.baba,
Hát lányok, én is úgy vagyok vele, hogy elég a két gyerek. Főleg így hogy totál semmi segítségünk nincs, mindenhova vinni kell őket, senkire nem tudom őket bízni. A bébiszittert meg azért nem is erőltetem, mert Lili nagyon nehezen fogad el valakit. Néha még az apja sem jó, csak visít, hogy anyát akarom. Szóval ő nehéz eset. Balával már kicsit könnyebb. És most jön az önzőség: én is vágyom már kicsit rá, hogy apával többet is együtt töltsek, mint az elalvás előtti 3 másodperc, mert általában hulla fáradtan esünk be az ágyba. Lili ma fél 12-kor! volt hajlandó elaludni. Igaz most biztosan bekavar neki a betegség is, de majdnem minden nap elég későn alszik el. Szóval várom már, hogy kicsit nagyobbak legyenek és többet el tudjunk menni apával kettesben, néha egymásra nézünk és csak annyit mondunk, hogy olyan jó lenne...és nem is folytatjuk, csak mosolygunk egymásraKép. Várjuk már, hogy megint tudjunk egymással is foglalkozni kicsit. Ha vállalnánk egy 3-at, félek nagyon megsínylené a kapcsolatunk. Mindezek mellett imádom őket, és olyan csodásak, de az sem elhanyagolható szempont amit Ági írt, hogy majd jó pár év múlva el is kell őket majd indítani, és még addig-azért sokat kell dolgoznunk. No meg az sem szól mellette, ahogy mostanában én vagyok. Nehéz azt az embernek bevallania magának, hogy jó ahogy most van, persze sosem lehet tudni mit hoz a jövő. Lehet pár év múlva, majd mindent megteszünk egy újabb kis csodáértKép.

Ági,
Nálunk szerencsére csak 1x volt éjszaka hiszti eddig, miután a próbálkozásaink csődöt mondtak, bezártuk az ajtaját, hogy ne ébressze fel Balát és hagytuk kicsit egyedül Lilit. Aztán szép lassan lenyugodott, és győzött az álmosságKép. Sajnos a hisztit én sem viselem jól, néha rákiabálok ilyenkor Lilire, pedig tudom hogy nála ez nem működik, de sajnos nem mindig van türelmem higgadtan magyarázkodni fél órát, no meg nem is mindig van rá lehetőség, pl ha nem itthon vagyunk. Miért csinálhatja ezt éjszaka Petra? Most olvasom, hogy köhög, akkor lehet csak a betegség miatt nyűgös, nem?

Pusz, bocsi a litániáértKép.
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok
Panda
szerintem a tisztaságmánia nem egéséges egy gyereknek Kép bár én is külön mosom a mai napig az ö ruhájukt az inkább megszokás meg az hogy nekik elég sok koszos ruhájuk van ahoz hogy megtöltsenek egy mosogépet Kép .cümiüvegüget meg már csak kimosom és nem fzöm régota .

Beszti
javitsd ki légyszi a korom 6 hét mulva 30éves leszek Kép .

Kataa
nem tudom pénz kérdése igy karácsony elött Kép mert ugy most ujra tapétáztatjuk +lapoztatjuk + még az ujbutorok, fügönyök,stb szerintem csak a jövöre de legalább lesz egy szépen felújitot nagyobb lakásunk Kép .

nyuszika
én 32-33 éves leszek mire 3. beválalom
már ha beválalom mert hogy hol szeretnék hol nem igazábol ha meglátok agy pici kis csajt akor babázhatnékom támad de amugy egyelöre nem mert néha még a 2 sokk Kép föképp hulla fáradtan .Kép

Sasha
petike most hogy ovis 2x anyit is megtud enni mindenki dicséri az oviba hogy menyit megtud enni és este itthon is 1-2tányér tésztát utána joghurtot és turorudit,mandarint imike viszont csak az bölcsibe eszik meg mindent itthon válogatt Kép egyedül a jughurt,a turorudi,és a mákostészta jön be neki Kép.

Magdi
petike viszont néha kérés nélkül is megosztja a dolgait imikével ha meg olyanja van akor nem .

Hiszti
hisztit és sem birom föként ugy hogy hulla fáradt vagyok vagy azt mikor szándékos elvesz mindent az öcsétöl ö meg elkezd sirni tulságosan kialuszák magukat a bölcsi oviban ezért itthon megy a nyüzsgés,és a nem akorok aludni szöveg .

Lányok
ujabb 2 ember kari ajándéka van ugyhogy ha lassan is de haladok a kari ajándékok megvásárlásával .

pusz csics
csics

Sziasztok!

Banyóci, Kryss nagyon jó, hogy újra itt vagytokKép

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok!!

Sasha, gratula az újabb kiskukishoz! Sok erőt és türelmet. A férjed szeret focizni? Kép

Beszti, 37 vagyok.

Lányok, újabb verzió a kikészülésre: lányaim a számítógépen veszekednek újabban. A nagy megmutatta a kicsinek, hogy milyen érdekes a webkamera, látja magát a képernyőn, kicsit késleltetett mozgással, ismeritek. Na, azóta megy a harc, vísítás, kiabálás minden nap, ki ülhet a gépnél. És a 16 évesnek semmi agya nincs, hogy felfogja, hogy talán osszuk be az időt amit a gépnél lehet tölteni. Egyik nap két órát bőgött, miután kikapcsoltam a gépet és levédtem jelszóval, így nem tud belépni sem. Teljesen kikészítenek idegileg.
Más: Az első válóperes tárgyalásom január 25.
Más: A cégem egyesül januártól egy másikkal, és hiába vagyok a legjobb pénzügyes, nem engem tartanak meg, mert magasabb a fizum, mint akik 8 órában dolgoznak. Az új főnök egy milliárdos, aki opellal jár, na képzelhetitek a fogához veri a garast, még egy tollat sem vehetnek az irodába.

Na becsukom a panaszládát.
Ja még annyi, egyik pénteken gyökérfőzelék volt a bölcsibenKép XXI. század. és nem Afrika

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Conti! GyökérfőzelékKép Kép... az fehérrépafőzlék akar lenni???? Nem is hallottam még ilyenről.
Barátnőm kisfia még csak 11 éves, de már igazi kis számítógépmoly. Szerintem nagyon jól teszed, hogy nem lehet hozzájutni korlátlanul a géphez, egy gyereknek igenis határt kell szabni, én még magamnak is korlátokat szabok ezen a téren.

Ilke! köszi a receptet! 3. gyerekkel kapcsolatban maximálisan egyetértek. Idejét nem tudom, hogy mikor voltunk úgy igazán kettesben apával. Segítség nálunk sincs nagyon, még szerencse, hogy apára rá lehet bízni a babákat. Anyósom 1-2 óráig bevállalja a gyerekeket, de .... Alapból minden szobában van náluk TV, reggeltől-estig nézi a hülye sorozatokat max hangerővel. Amikor hozzánk jön első kérdés, hogy hányas csatorna a Viasat, mert azon lesz a sorozataKép Azt hiszem értehető, hogy nem szívesen bízom rá a gyerekeket.
Apósom jó fej, de .... Múltkor a mínusz 4 fokban kabát nélkül kivitte Nórit a kertbe. Mikor rászóltam, hogy ez azért nem lesz jó, litáníát adott elő arról, hogy túlkényeztetem a gyerekeket, nincs immunrendszerük, igenis edzeni kell őket a hidegben stb....Kép Szóval őt se sűrűn kérem meg gyerekfelvigyázásra.

Nálunk Nóri kijött a náthából, viszont Márk elkezdte, negyedóránként porszívozom az orrát, és minden alkalommal hatalmas mennyiség ürül. Honnan jön ez a rengeteg taki??? Ráadásul nekem is folyik az orrom.

Ági! Amikor Nóri beteg első előjel, hogy HISZTIZIK!!! Még a nátha is tökre megviseli, éjszaka 20x felkel, hogy folyik a nózija. És nem elég a zsepi, ő porszívózást akar! Na a huszadik kelésre én is nagyon ideges leszek, de utána elszégyellem magam. Egy felnőttnek is tök rossz a nátha, pláne egy gyereknek. Kihez forduljon segítségért, ha nem hozzám??

Sasha! Fiaid, mint 2 tojásKép Nagyon aranyosak!

Kata! Boldog névnapot kívánok!

Szép hétvégét Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Hali

Kicsit eltűntem, Dani uis beteg lett, múlt hét szombaton anyuéknál voltunk és belázasodott, vmi virnya. most már jól van, hétfőn ovi. dokinéni homeoja ismét segített. bámulatosn, milyen gyorsan hat Daninál is.

közben elkészült az "álomkonyhánk". de kellett egy kis tökráncigálás a fővállalkozónál is, mert ők is linkek, akárcsak a szerelő alvállalkozók. felhívtam hétfőn és köpni nyelni nem tudott, bedobtam az ügyvédet és a fogyasztóvédelmet is, ha a héten nem lesz kész a konyha, akkor rájuk küldöm. na még aznap kijött a fél fönökség, hogy megnézzék mi kell még a konyhánkhoz. ennekeredményeképpen 3 hét után előkerítettek egy villanyszerelőt a lakoparkból, akik
megnézték a megfúrt vezetéket. "csak" 3 vezeték volt elfúrva.... aztán tegnap jött két másik hapsi, és befejezték a szerelést. ezek mások lehettek, mert sokkal gondosabban ls szakszerúbben dolgoztak, nem nézték hülyének az embert.

tegnap óta van netünk is, most éppen már az ebédfőzés után vagyok, beizzítottuk a WIFI-t is.

betáraztam favonatból anyuéknál a jászberényi tescoban. fullra volt minden, úgyhogy tudtam miből válogatni. dani ezt kapja tőlünk karira.

Kataa
Mi jövöhéten megyünk LCD tv-ért Kép nekünk a hely miatt kell, meg régi vágyunk, feltesszük a falra. lassan tűnik el a kupi, legalább is anappaliból. a mi szobánkon van még mit csinálni, jelenleg Fujitsu-Siemens gardróbszekrényünk van, PC-s dobozok Kép

közben a szobafogság alatt, danival sokat rajzoltunk színes papírból formákat vágtunk ki és ragasztottunk papírra. látszik, hogy az oviban mát tanulják a ceruzafogást, mert már nem marokra fogja. cuki volt, ahogy illesztgette a kezébe Kép olyan kis megható, ahogy igyekszik. és változatlanuk balos. rajzolt nekem polipot, ami inkább meduzára hasonlít Kép de azért felismerhető, meg autókat kezd pingálni, de totál felismerhető. nevettem, hogy mind a 4 kereket berajzolja egymás mellé egy sorba Kép

állatok
anyósoméknál volt kutya macska. kutyát még tartanék, ha lenne rá elég időnk. talán majd nyugdíjas éveinkben. vagy ha kertesben laknánk. én a macskát nem szeretem a lakásban a szőr miatt, mindenhol az van, borzalmas. az emberi hajat sem szeretem, ha szembejön velem. ennek ellenére szeretem őket, de jobb, ha másnál van. én most papagájon gondolkodom, vagy vmi teknősön Daninak.
amúgy anyósoméknál nem látszik abútorokon a kutya és szaga sincs, uis minden este megfürdetik. ellenben a szomszédban folyton kutyabüdi volt.
a macsek sem volt büdi sosem, csak amikor beteg lett tavasszal és el kellett altatni, akkor már nem gondozta magát, összetapadt a szőre, meg acetonszaga volt, tönkrement a veséje. 16 éves volt.
Panda
Sok sikert a spanyolhoz. én a fősulin tanultam 1 évig egy anyanyelvi tanártól, aki eg ykukkot sem tudott magyarul, így angolul magyarázott. nagyon szerettem. és szerintem nagyon jó a nyelvtana. a német után nekem nem tűnt bonyolultnak. persze 1 év semmi sem, így már csak pár szót tudok. A gondok meg oldódjanak meg hamar!!!

Mléna
én 11 évesen imádtam kötni, így mindig örültem ha fonalat kaptam. keresztszemezni nem szeret a kiscsaj? vagy az nem menő ennyi idősen?

Parazita
A Fenomén divatnagykerben vannak ilyen díszmagyar Kép rucik. nekem van kártyám, kölcsön tudom adni. de ha érdekel, ma pont megyek du-án, megnézem neked a mértetet és árat.
siemens mobile. megnézem, de a siemens mobilokat már nem a siemens gyártja, hanem egy másik cég. nekem van egy eladó 2 éves piros Siemens SL55, ha érdekel, de gondolom újat szeretnél.

Ilke
Daninak is köhögés, takonykór volt, csak most láz is. mi most itthon elkezdtünk aromalámpázni citromolajjal és levendulaolajjal. fürdővízbe is lehet tenni, csak tejjel vagy mézzel kell elkeverni és úgy beletenni. baciölő mindkettő, tisztítja a légutakat. van eukaliptuszos is, de mi azt a homeos dolgok miatt nem használjuk. rithez hasonlóan én is viszek be az oviba párologtatni, hátha jobb lesz... nektek jobbulást.

Sasha
Hajrá férfiuralom!!! KépKépKép Rit Fazék Kép Én is ápr. 26-ai vagyok Kép fülszúrás Kép muzsáj volt?
A Jónást egy asztrológus is ki tudja számítani, a születési idő alapján, a Jónásos doki is uezt csinálja, csak 20e pénzért.

Panda
Hát sajnálom a tesód kisfiát KépKép ez már burok.

Nyuszi
Legyen mandarin, abból több jut, meg jól lefoglalja a gyerkőket a pucolás (leaglábbis nálunk igen).

Banyóci
De jó, hogy jöttél!!! Gyurci nagyon nagy fiú!!! Mikibuli?

na, eldugulok Kép
gc

KépKép
KépKép
gumicukor

Magdi, igazad van, most korlátozom a használatot. A nagylányomnak 3 honlapja van és azok nagyon sok időt igényelnek, foglalkozni kell vele. Na meg az msn-en a barátokKép
Régebben kérdezted a 11 éves lány ajándékot. Végül mit vettél? Az én nagylányom annak idején még bőszen barbizott. Meg érdekelték a természettudományos dolgok, mikroszkóp, ilyesmi.

Jó hír: felhívott de. a főnökasszonyom, hogy megtartanak. Hurrá, akkora kő esett le a szívemről!

Gumicukor, ügyes vagy, hogy elintézted a konyhát. Dani milyen ügyes a rajzban. Bettikém inkább embereket rajzol, nekem külön a fülbevalómat is.

Conti

conti

Hali

AKkor szerintem a csomagban legyen egy mandarin es egy banan, legfeljebb majd cserelnek akik csak az egyiket szeretik...Kép

Agi

Nem semmi ez a sok hisztiKép Az ejszakait en is nagyon rosszul birom, de nalunk ejszaka azert altalaban oka van a nyafinak. Bar volt mar, hogy mikor Danny 2 ora maszkalas utan sem volt hajlando elaludni,odaadtam az apjanak, hogy kesz, en feladom. Na erre kitort a hiszti, de legalabb beijedt a fiatalur es 10 perc mulva aludt...Kép

Gumicukor

Helyes, jol helyretetted az okos szakikat!!!Kép
Emike meg csak most kezd probalni rajzolni, eddig nem nagyon erdekelte. Inkabb kirakozott.Kép

Conti

Szamitogepes vita a batyameknal is van, ott 3 gyerek nyomja. Merik az idot oraval, hogy ki mennyit ul rajta...Kép

Magdi

Unokahugom 10 lesz februarban, ugyhogy az ajandek engem is erdekelne. En tavaly vettem neki pici keresztszemest, de nem igazan volt eleg turelme hozza. Inkabb a sportokban jo a kiscsaj, versenyszeruen uszik. Ugyhogy lehet valami meno sportcuccot kap. Nem vagyok nagy Barbi fan, meg szerencsere nincs nekik bevezetve a csaladi jatektarban...Kép
Meg esetleg lehetne ilyen ablak matricafesto keszlet. En most gyartom ezerrel a teli dekoraciot itthonra.

Panda

Ugye ez volt a nem kemenyedos mezessuti recepted???

60 dkg liszt
20 dkg porcukor
2 kk szódabikarbóna
1 cs. mézecskalács fűszer

2 tojás
2 ek. puha margarin
20 dkg méz

Tavaly nagyon jol sikerult, sutok gyorsan egy adagot, viszek belole az angol rokonoknak 10 nap mulva.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

11 éves kislány: Úgy döntöttem, hogy könyvet veszek neki, Brunella Gasperini valamelyik könyvét. Én imádtam az összes könyvét, kb. 125x elolvastam őket, a mai napig nagy kedvenceim. Az anyukát még felhívom, remélem nincs meg nekik.
Tavaly üvegfestőkészletet vettem neki.
Nyuszi, Gumicukor! a keresztszemező mennyibe kerül, egy kisebb minta? Hol lehet megvenni?

Conti! Mikroszkóp tök jó ötlet, de szerintem drága... vagy nem? Azért körülnézek.

Én is lakásdekorálásban vagyok, a gyerekszoba ablaka már készen vanKép Márk hangos hütyüzéssel és ÓÓÓÓ-zással nyílvánította ki örömét.
Megyek, mert azt mondtam apának, hogy csak 10 percre engedjen ide.

Pussz:
Magdi

Magdi
mléna

Magdi
A baratnomnek is a Jonassal szuletett ket kislany utan egy kisfiu,kb 20ezer penz volt tavalyKépDe ehhez tudni kell hogy pontosan mikor szulettel,anyu meg nem emlkeszik ra,a korhazban ahol szulettem mar megsemmisitettek a regi adatokatKép Bar en nem emiatt kerzedeztem csak ugy erdeklet volna asztrologiahozKép

Nyuszi
KosziKép
Huha,nem semmi hogy mar kezditek a tetoteret,jo munkat,bar gondolom titeket csak a kosz elviselese fog erinteniKép
Jo nagyon kep,latszik hogy ritkan ulnek meg fotozniKépDe ez igy joKép
Ez a recept mar komplett?Osszegyurni es kesz?Mert iden en is raszanom magam a sutesre egyedul.Szoval please segits ki egy kicsitKép
Tegnap muffint sutottunk Alexxal delutan amig vartuk apat,hat azt a boldogsagot az arcan amikor kevert meg rakta be a tesztat Kép

Kryss,
Enyem profilom eppen frissKépNa voltatok szankozni,mi talan holnap fogunk anyueknal meg van hoKép

Parazita
Na a harmas ikrek azert kemeny lenne,tesod jol megalmodtaKépSzerintem ez nem onzoseg.UGye a noveremnek 3 fia van es O mellettuk csak ugy tud dolgozni hogy nem teljes munkaidoben hanem orakat ad az egyetemen.Ez meg OK is,mert csinal is valamit (bar a keresete nagyresze megy a baby siterrnekKép De nalunk ugye nem igazan van multja a 4-6 oras munknak,pedig csak igy lehetne ertekesen gyereket nevelni.Te szandekzool 8 oraban dolgozni ha Csongi ovis lesz?Bar gondolom anyukad tud segiteni,igy megis mas.
Mikibulira nem kell elore fizetin,Nyuszinak majd ott a helyszinen es a jatszohaznak elmenetelkorKép

Sasha
Nagyon hasonlitanak a fiuk,Gabi tobbnek nez ki mint 3 evesKép
Gondolom terhesen meg rosszabbul viselted Dani kinzasat.Egyetertek azzal hogy ha te is sirtal volna ,kar bent maradni.Ha valaki tud megnyugtato lenni az tamasz a gyereknekKép

Panda
KosziKép
Adamnak jobbulastKép

Banyoci
Na akkor Gyurci mar ovis,kerdezni is akartamKépEs fent laktok meg vagy mar a bolt kozeleben?Milyen ovit valasztottal?

Agi
Nem semmi lelkierod van a hisztiben lezuhanyozni.En nem birnam,nalunk bar meg ilyen nem volt,de egy nagyobb hisztinel ha en nem birom cernaval apa megnyugtatja,O a turelem mintakepe,eddig meg bejottKép
De megnyugtat hogy ejjel mas sem birja a hisztit elviselni nem csak enKép

Ilke
Narancslikor engem is megerintett,de amiert meg gondolkozom rajta az az hogy a Spektrumon volt egy musor hogy a narancs heja mennyire veszelyes,mert ugye honapokkal elotte leszedik es tartositokkal bepermetezik,es az annyira beivodik hogy nem ajnaljak elelmiszeri celokra felhasznalniKépHiaba a sok mosas mar beivodott a heja belsjebe.Bar nem tudom talan a Vodka semlegesiti ezt?Persze tudom iyen alapon ne egyunk semmit,csak ugy megfordult a fejemben...
Szerintem igazad van segitseg nelkul eleg a 2 gyerek,plane ha meg baby sitter sincs.Talan ha Lili nagyobb lesz jobban elfogad majd valakit ,ez nagy segitseg lenne neked.
Hat abban is igazad van hogy torodni kell apaval amig nem keso.Mostanaban 2 kisgyerekes baratnomet is otthagyta a ferjeKépEs sosem gondoltam volna roluk,nagyon ferjtipus volt mindkettoKépEs utolag azt mondjak Ok is hibasak mert nem jutott idejuk erejuk a ferjre mar este 2 kicsi mellettKép Ugyhogy igaz az hogy egy kapcsolatot apolni kell,ezert is van az hogy Alex mar 8 utan alszik mi meg nyugalomban elvezzuk egymas tarsasagatKépNekem is kell ez,lehet hogy onzoseg,de en no is vagyok nem csak anyaKép

Conti
Nagyon szupi hogy megis maradhatszKépEz meg nem hianyzott volna neked most.Targyalashoz sok erot,bar a kozos megegyezes az meg all ugye?
Jol tetted hogy jelszoval vedted a gepetKép

Magdi
KosziKép
Pedig en ugy vagyom neha egy segiteo anyosra,aposra....Bar most mar nem panaszkodom mert 3 ev utan vegre van valaki (remelem nem kiabalom el es hosszu tavu lesz) akivel nagyon jol erzi magat Alex,es bar fizetni kell erte nem is keveset,de igy tudok egyedul is intezkedniKép
Marknak jobbulast,en is ezen agyalok egy takonykor hogy hol fer meg ennyi trutyiKépHomeos bogyokkal a nathai s rovidebb,tapasztalatKép

Gumicukor
Jo hogyDani meggyogyult,otthon voltal vele egesz heten?Es a munkahelyen nem gaz hogy ovi ota tobbet vagy otthon?vagy ezzel szamolnak?Mert tudom hogy nalam sem lenne problema,de a helyettesites az nem tul aktiv igy magammal szurok ki ha visszamegyek,nem ferek az asztalhoz a sok tennivalotol...
Akkor mar komplett a konyhad?HurraKép
En is a napokban akartam irni hogy Alex rajzolasa nagyon megugrott,felismerheto csigat,hazat,autot rajzolKépKép Es mindig szigoruan fekete kerekkelKépA vedono szerint egy 5 eves szintejen vannak a rajzaiKépKép De nem tudom mitol,mert eddig is rajzoltaunk sokat,talan most erett meg ra Kép

Na jo hetveget tovabbra isKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Magdi

Egy kisebb minta fonallal egyutt par szaz forint. Keszletet is lehet kapni, amiben fonal is, meg anyag is, meg tu is van. Lelohelyek:

www.keresztszemes.hu

Ott feletek szerintem inkabb Panda tud boltot. En itt helyben vasarolok, netrol rendelek, meg Ujpesten a kulso Vaci uton a fonalgyar mintaboltjaban. De van a Foltvarazs nevu bolt is Pesten.
Budapest, IX. Soroksári út 54.
Nyitva:H-P: 10-18, Sz: 10-14; 10-17.Csütörtök 10-20-ig

Egyebkent most a keresztszemes ujsag novemberi szamahoz hozza van csatolva egy nagyon edi kis maci minta, anyaggal, fonallal. Illetve minta az ujsagban van.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa

Nekem ez a mezessuti recept tavaly nagyon bejott es legalabb egy honapig elall a suti dobozban. Mar ha addig nem eszik meg.Kép Ez komplett recept, disziteni dioval szoktam, vagy cukormazzak, vagy tortadrazseval.(egerkakiKép)

Azert abban nem kis szerepe van az apukanak is, hogy estere a mama mennyire dol ki a gyerekektol, meg mennyi ereje marad a ferj patyolgatasara. Nalunk is volt nemregen egy kis elbeszelgetes, mert kicsit fajt, hogy a parom hazaesik az egesznapos melo utan ugy fel7 es 7 kozt es leul a szamitogep ele, vagy hetvegen mindig talal maganak programot. Kicsit megbeszeltuk hogyan kene az egeszseges egyensulyt beallitani.KépTudod, hogy kecske is jollakjon....Kép
Sok ferj gondolja azt, hogy egesz nap nem csinalsz semmit, mig o gurizik, csak azt felejtik el, hogy ok alt. szellemi munkat vegeznek, tehat agyilag faradtak, mig mi,(legalabb is en) fizikailag vagyok hulla.KépPl. nagyon tetszik az, ami Magdieknal van, hogy este a ferje a gyereksereg. Nalunk is besegit a vacsiztatasba,furdetesbe, meselesbe.Eddig boszen hivatkozott arra, hogy ugyis en kellek nekik, aztan a mult heten kemenyen raallt a temara es lass csodat, Emike 4 este is apat akarta hogy meseljen , Danny egyik alkalommal ot hivta, mikor ejjel felsirt.Kép
Csak most megint elutazott...Kép

bocsi hogy ilyen hosszu voltam, csak ugy kikivankozott belolem.

nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Halacska
Alex azota mar tobbszor kerte megnezni Anna kepet KépKépNem semmi ez az interaktiv vilagKép

Nyuszi
Koszike,kimentettem magamnak,talan nekiesek a jovo heten valamelyik este proba szintenKépKép
Ez olyan hogya tesztagyuro gepben is ossze lehet gyurni vagy kezzel kell???

Teljesen egyetertek apuka temaban,es szerintem ugy a jo hogy mint ti, idonkent leultok es megbeszelitek ha valakinek valami nem jo.Szerintem az is a baj hogy ilyenkor mar elfeljetenek beszelgetni egymassal az emberek es vegen meg mar keso.
En amiota dolgozom elhiszem hogy abban is el tudnak faradnia pasik,DE nekem ugye meg utana menni kell a gyerekert, jatszani vele+hazimunka+vacsora.Szoval nem csak hazajonni es leulni.Ferjem tudja ezt es segit sok mindenben,bar akkor is megtette amikor meg otthon voltam.O vasarol be,furdeti.vacsiztatni nem kell mar segiteni,mert Ott ul velunk es eszik.Vacsi elott is elvannak a szobajaban.Egyutt meselunk enekelunk elavs elott.Persze tudom ket gyerekkel mas,nehezebb,mert mindket felnek ott kell lenni hogy anyukanak ne legyen olyan nehezKép
De pl en igenylem a tarsasagat,es masrol is szeretek beszelgetni mint arrol hogy epp mi volt aznap a gyerekkel.

Nam egyek mert eppen fozi a vacsorat nekem meg szorakoztatni kene AlexetKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa

Tesztagyuro gepet nem ismerem...KépVagy a kenyersutore gondolsz? Tenyleg, az meg eszembe sem jutott, lehet hogy az iden megprobalom azzal...de amugy kezzel sem nagyon nehez, nem kell sokaig gyurni.Kép

Hat igen en is szeretek masrol is beszelni, meg tudom hogy ot meg azert nem erdekli a Mi napunk minden perce. Pl, a mai napig elmeseli a fontosabb munkahelyi dolgait, a legtobb kollegajat ismerem, meg kikeri a velemenyemet is es ez nagyon jolesik.

Ilke

Kohogorohamoknal hanyas ellen probaltad mar a mezet? En gyakran adok nekik es imadjak is.KépMondjuk ok nem is hanyosak szerencsere.

Lanyok

Van valakinek otlete hol lehet jo kis sakkeszletet kapni? Komolyabbat. Na nem aranybol vagy ilyesmi, de nem is muanyagbol.KépA parom ujabban megint imad sakkozni es a neten nyomul,(egyik angol haverjaval szokta nyomni) de ha van sakkszereto vendeg itthon is jatszik.
Amugy ajandekok teren sehogy sem allok, ugyhogy a jovo heten beindulok, mert aztan egy hetig nem leszunk, Angliaban meg minden iszonyu draga.Es mire hazajovunk mar dec15 lesz, tomeg hegyek a boltokban.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa
Eddig nem szóltak, hogy gond lenne, eddig igazán nem panaszkodhatnak, mert Dani elég ritkán beteg. amikor oviban beteg volt, akkor az pont a költözés szabira esett, így fel sem tűnt, most meg 1 hét. meg az új főnökömnek is hasonló korú a kislánya, és mindig mondja, hogy első a család. bár még nem ismerem annyira, de remélem nem csak mondja.

gc mennem kell a másik gépen webkamerázunk anyósomékkal.

KépKép
KépKép
gumicukor

Nyuszi
Nem a kenyersutore,bar az nekem nincs is(anyueknak vettu kajanekba karira).Ez tesztagyuro,de van hozza habvero+mixer kiegeszitot szett is.Egy baratnom ajanlotta hogy igy konnyu pl kelt tesztakat kesziteni.Nemreg vettuk,meg tesztailag nem probaltam ki,csak a tobbi funkciojat.
De ha nem kell sokaig gyurni akkor megprobalom kezzelKéptudom hogy korulmenyes vagyok sutes teren,de valahogy az nem vonz annyira mint a fozes,azt meg elvezem isKép apu szerint orokoltem a szakacs venajatKép
Sakkeszletben nekem nagyon bejott az uveg,persze tudom hogy az nem olyan komoly mint a fa,viszont naggggyon dekorativ tud lenniKép
Fa sakkeszletet a Vamhaz teri Csarknok felso szintjen arulnak aszuvenir boltokban nagyon szepeket fabol.

Gumicukor
Dani tudta mikor kell betegnek lenniKép
Nalam sem a fonokkel van a gond,hanem azzal hogy aki helyettesit az ugye nem csinalm eg mindent aztan probaljam magam utolerni.KEt unnep kozt szabin probaltam lenni,mert ugye bolcsi szunet,es anyu elutazik a tesomekhoz.Persze ebbol annyi jon ossze hogy 1 napot be kell mennem mindenkepp.Most hogy uj teruletet kaptam ezekhez kell a papir ket unnep kozt is:Expressz ujsag es noi hetilapokKépKépApa 1 napra itthon tud maradni Alexxal,ha meg be kell mennem masnap is par orara akkor viszem magammal,titkarno majd csak elszorakoztatjaKépKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Nyuszi
Milyen helyes göndörkei vannak Dany-nak!Emi meg meg van aldva az egyenes hajjal! NAlunk Aaronnak egyenes es Rebi göndör!

Sasha
NAgyon hasonlit a ket fiad egymasra!GAbi eztan nagyon nagyfius!

Conti
NAlad meg valasra fordult a dolog?KépSajnalom hogy igy alakult...
Mi szeptemberben tartottuk az esküvönketKépKépKépKép...

Mi ma nagy bevasarlast csaptunk, padlolapot vettünk, meg ajtofelfat...legalabb egy szoba legyen vegre kesz...ja! es kek fessteket, meg hozza valami elkenö szivacsot, hogy ne legyen olyan unalmas a kekfal...Nem tudom hogy hivjak..de ettöl olyan foltos lesz a fal...Ugye azert erthetö...?
Talan jövö het vegen be lehet költözni...Kép
Es jövö hetem eleg maratoni a beosztasom...Képhetfö, kedd, csütöetök, pentek 7-19-ig...De viszont karacsony környeken szinte mindig szabad leszek!Valamit valamiert!

Joccakat, Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Kryss, hát igen, közös megegyezéssel válunk, így két tárgyalás és kész. Az esküvődhöz gratulálokKép

Magdi, a mikroszkóp egy készletben volt, nem csúcsminőség, pár éve volt 4 ezer.

Lányok, karácsonykor nálam lesz az egész családom, bátyám, hugom, anyukám, és a hugom kislánya. Mindenki szingliKép Sütünk főzünk úgy váromKép Ma Betti nélkül vagyok, van időm átnézni a több év alatt összegyűlt karácsonyi újságaimat.

Conti

conti

Kryss

Danny nem gondor, csak kocos a kepen...Kép Egyebkent tok egyenes a haja, annal is inkabb, mert azota geppel megnyirtam.Kép

Conti

Csaladi kari lesz nalatok, az tok jo.Elhiszem hogy varod.KépTobbiek is elvaltak, hogyhogy mindenki szingli?
Nalunk is sokan elvaltak a csaladban, de a kozvetlen csaladban szerencsere nem.kopkop

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi, a bátyám még vagy húsz éve elvált, ott nem volt közös gyerek, a hugom meg most válik 3 év házasság után. A tágabb családban nincs egy válás sem, mi bezzeg belehúztunkKép
C.

conti

Gumicukor!
Végre kész a konyha! Azért nem semmi, hogy ennyire elhúzzák, mikor köti öket a szerzödés. Mert az még hagyján, hogy mi ki tudja, mikor fejezzük be, de mi ugye saját magunk csináljuk.
A spanyol tényleg nem annyira bonyolult (így a 8.óra után Kép), bár, ki tudja, mit hoz a jövö... A könyvem 3 tanfolyamra szól, úgyhogy azt a hármat végig szeretném csinálni, aztán majd meglátom.

Ilke!
Tényleg nehéz lehet egyedül. szerencsére, azért nekem itt van mindkét nagyszülö, és most már sokat tudnak segíteni. Eleinte nem, mert Ádám egyáltalán nem volt hajlandó sehol sem megmaradni egy óráig sem nélkülünk, de mostanra megváltozott.

Nekem már viszonylag könnyü dolgom van, mert nálunk a kicsi akkora, mint legtöbbeteknek a nagy Kép. Jól eljátszanak együtt, viszonylag hosszú ideig. Mikor már a lakásban található legkisebb gyerek is minimum 3 éves, akkor jön el az aranyélet Kép.

Kryss!
Bevásárlás Kép! Mi is ilyesmiket veszünk mostanában. Még néhány dolog hiányzik, aztán, ha bekötötték végre a gázt, akkor a maradékot gyorsan megcsináljuk, és költözünk.

Na, megyek, mert Ádám Micimackót szeretne nézni...

Panda

panda
Halásztelek

Ügyeskezű Barátnőim!
Egy gyors kérdés: Szárított narancskarikákat hogyan kell csinálni?
Hogy szép is maradjon, ne barnuljon meg...

Köszi előre is:
Magdi

Magdi
mléna

Ilke,
Igazad van, amit a párkapcsolatról írtál: már így is alig van időnk egymásra - apa ezerrel melózik, aztán gyerekezünk, aztán lezuhanunk aludni... Bár újabban néha bemegyünk a városba Csongival napközben, és gyütt ebédelünk apával, de "romantikus" pillanatokról nem igen lehet szó...

Gumicukor,
Megköszönöm, ha megnézed a Fenoménban! Ha minden igaz, a sógoréknak is van oda kártyájuk, és ha érdemes, el tudunk menni.
Telefon jó lenne új, a C75-öst néztem, mert az nem is olyan drága partnerprogramban.

Zita
parazita

Sziasztok

Hétvégére hazaugrottunk anyukámékhoz. legközelebb már karácsonykor megyünk. Gergő meggyógyult, holnap mehet oviba, hát szerintem megint lesz sírásrívás.
Akartam már kérdezni, hogy az óvónénik névnapjára mit szokás vinni?
ma meggyújtottuk az első gyertyát a koszorún, meg előkerültek a díszek, ablakfények, Gergő nagyon feldobódottKép
ajándékokkal viszont én se állok sehogy. na majd ha megint egygyerekes leszek a héten.

Kataa
Boldog névnapotKép

Nyuszika
Nekünk mind1, szeretik a banánt is, mandarint is.

Zita
Mi a Corában vettünk 104-es fehér inget.

Magdi
Én csak simán felszeletelem a narit egy éles késsel, egy múanyagtácára rakom, rá a raiátorra és időnként megfordítom őket. pár nap alatt kész. tényleg kéne megint csinálniKép

3. gyerek:
nekünk sincs segítségünk, párom viszont sűrűn emlegeti, hogy mikor lesz GerzsonKépKép na majd kábé öt év múlva, de én inkább Blankára szavazok.

na puszi
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?