Magdi
A baratnomnek is a Jonassal szuletett ket kislany utan egy kisfiu,kb 20ezer penz volt tavaly
De ehhez tudni kell hogy pontosan mikor szulettel,anyu meg nem emlkeszik ra,a korhazban ahol szulettem mar megsemmisitettek a regi adatokat
Bar en nem emiatt kerzedeztem csak ugy erdeklet volna asztrologiahoz
Nyuszi
Koszi
Huha,nem semmi hogy mar kezditek a tetoteret,jo munkat,bar gondolom titeket csak a kosz elviselese fog erinteni
Jo nagyon kep,latszik hogy ritkan ulnek meg fotozni
De ez igy jo
Ez a recept mar komplett?Osszegyurni es kesz?Mert iden en is raszanom magam a sutesre egyedul.Szoval please segits ki egy kicsit
Tegnap muffint sutottunk Alexxal delutan amig vartuk apat,hat azt a boldogsagot az arcan amikor kevert meg rakta be a tesztat
Kryss,
Enyem profilom eppen friss
Na voltatok szankozni,mi talan holnap fogunk anyueknal meg van ho
Parazita
Na a harmas ikrek azert kemeny lenne,tesod jol megalmodta
Szerintem ez nem onzoseg.UGye a noveremnek 3 fia van es O mellettuk csak ugy tud dolgozni hogy nem teljes munkaidoben hanem orakat ad az egyetemen.Ez meg OK is,mert csinal is valamit (bar a keresete nagyresze megy a baby siterrnek
De nalunk ugye nem igazan van multja a 4-6 oras munknak,pedig csak igy lehetne ertekesen gyereket nevelni.Te szandekzool 8 oraban dolgozni ha Csongi ovis lesz?Bar gondolom anyukad tud segiteni,igy megis mas.
Mikibulira nem kell elore fizetin,Nyuszinak majd ott a helyszinen es a jatszohaznak elmenetelkor
Sasha
Nagyon hasonlitanak a fiuk,Gabi tobbnek nez ki mint 3 eves
Gondolom terhesen meg rosszabbul viselted Dani kinzasat.Egyetertek azzal hogy ha te is sirtal volna ,kar bent maradni.Ha valaki tud megnyugtato lenni az tamasz a gyereknek
Panda
Koszi
Adamnak jobbulast
Banyoci
Na akkor Gyurci mar ovis,kerdezni is akartam
Es fent laktok meg vagy mar a bolt kozeleben?Milyen ovit valasztottal?
Agi
Nem semmi lelkierod van a hisztiben lezuhanyozni.En nem birnam,nalunk bar meg ilyen nem volt,de egy nagyobb hisztinel ha en nem birom cernaval apa megnyugtatja,O a turelem mintakepe,eddig meg bejott
De megnyugtat hogy ejjel mas sem birja a hisztit elviselni nem csak en
Ilke
Narancslikor engem is megerintett,de amiert meg gondolkozom rajta az az hogy a Spektrumon volt egy musor hogy a narancs heja mennyire veszelyes,mert ugye honapokkal elotte leszedik es tartositokkal bepermetezik,es az annyira beivodik hogy nem ajnaljak elelmiszeri celokra felhasznalni
Hiaba a sok mosas mar beivodott a heja belsjebe.Bar nem tudom talan a Vodka semlegesiti ezt?Persze tudom iyen alapon ne egyunk semmit,csak ugy megfordult a fejemben...
Szerintem igazad van segitseg nelkul eleg a 2 gyerek,plane ha meg baby sitter sincs.Talan ha Lili nagyobb lesz jobban elfogad majd valakit ,ez nagy segitseg lenne neked.
Hat abban is igazad van hogy torodni kell apaval amig nem keso.Mostanaban 2 kisgyerekes baratnomet is otthagyta a ferje
Es sosem gondoltam volna roluk,nagyon ferjtipus volt mindketto
Es utolag azt mondjak Ok is hibasak mert nem jutott idejuk erejuk a ferjre mar este 2 kicsi mellett
Ugyhogy igaz az hogy egy kapcsolatot apolni kell,ezert is van az hogy Alex mar 8 utan alszik mi meg nyugalomban elvezzuk egymas tarsasagat
Nekem is kell ez,lehet hogy onzoseg,de en no is vagyok nem csak anya
Conti
Nagyon szupi hogy megis maradhatsz
Ez meg nem hianyzott volna neked most.Targyalashoz sok erot,bar a kozos megegyezes az meg all ugye?
Jol tetted hogy jelszoval vedted a gepet
Magdi
Koszi
Pedig en ugy vagyom neha egy segiteo anyosra,aposra....Bar most mar nem panaszkodom mert 3 ev utan vegre van valaki (remelem nem kiabalom el es hosszu tavu lesz) akivel nagyon jol erzi magat Alex,es bar fizetni kell erte nem is keveset,de igy tudok egyedul is intezkedni
Marknak jobbulast,en is ezen agyalok egy takonykor hogy hol fer meg ennyi trutyi
Homeos bogyokkal a nathai s rovidebb,tapasztalat
Gumicukor
Jo hogyDani meggyogyult,otthon voltal vele egesz heten?Es a munkahelyen nem gaz hogy ovi ota tobbet vagy otthon?vagy ezzel szamolnak?Mert tudom hogy nalam sem lenne problema,de a helyettesites az nem tul aktiv igy magammal szurok ki ha visszamegyek,nem ferek az asztalhoz a sok tennivalotol...
Akkor mar komplett a konyhad?Hurra
En is a napokban akartam irni hogy Alex rajzolasa nagyon megugrott,felismerheto csigat,hazat,autot rajzol
Es mindig szigoruan fekete kerekkel
A vedono szerint egy 5 eves szintejen vannak a rajzai
De nem tudom mitol,mert eddig is rajzoltaunk sokat,talan most erett meg ra
Na jo hetveget tovabbra is
Kataa