Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Szia Anita és szia Tünde! Jól vagytok?

indianyo

Jujj,
mindjárt írok ám másnak is, csak most nagyon benne vagyunk Indianyóval ebben a sz.gép, e-mail, stb. témában. Elment a mail, ami nem biztosítás!
És miért van az, hogy én picit úgy érzem, ti a dödörgés alatt valami mást értetek? Kép Kép Kép
Kép

nadine81

Csak azért, mert én már nem láttam a pasimat 2 és fél hónapja... úgyhogy már azt a kis dödörgést is irigylem KépKépKépKépKép

indianyo

No a képek (nagyon le kellett törpítenem, nem tudom hogy fog itt kinézni!)
Kép
Kép
Kép
Kép
A fagyi lehet, hogy itt a képen nem valami bizalomgerjesztő, de nagyon fini volt!
Kép

nadine81

JAAAAAAAJ de finomnak néz ki!!!!!

Nadine! Rajtad nem is látszik a pocakocskád!

Nagyon ügyes vagy!!! Akkor a következő kurzust számítógépelésből már te tartod KépKépKép

indianyo

JAAAAAAAJ,
nem látszik, mert még pirinyó! Kép Ezért nem csináltam még képet..
De nőni fog, NÕNI!!!!
Kép

nadine81

Azon a kurzuson előbb diákként kéne részt vennem, aztán oktatóként! Kép
Kép

nadine81

Nem is úgy értettem, hanem hogy eldugtad az asztal mögé KépKépKép

No, akkor mindjárt fel is rakok egy képet magamról (pasi anyatigrisnek hívKép azokból a gyönyörűségekből, amiket küldtél. Persze kicsit át kellett szerkeszteni őket, de msot már nézegethetők. KÖSZÖNÖM!!!!
Kép

indianyo

Ja, értem! Kép
Mikor látod újra a párodat? Ti mikor tudtok legközelebb dödörögni?
Kép

nadine81

Még megvárom a válaszodat, aztán lehet megyek alukálni.. Hosszú volt a tegnap éjszaka. Ritkán vagyok fent éjjelig! Kép Most is fellőtték már a pizsamát, csak még nem kaptam el! Meg hát megyek még dödörögni! Kép

nadine81

Ha én erre a kérdésre válaszolni tudnék, akkor Mindnehatónak hívnánakKép Nem tudom sajnos...Kép De én most nem is akarok ezen nyavalyogni, inkább tréfával ütöm el a dolgot. Nekem könnyebb, én itt csücsülök a melegben, babóval többé-kevésbé összhangban Kép de apa szegény ebből semmit sem érez Kép Remélem, mire már nagy focimeccseket rendezünk, ő is a közelben lesz Kép Addig is szeretjük a mi nagydarab, hangos apócánkat KépKépKép

A pocakom nekem se látszik nagyon, nem mert pici, hanem mert körbe nő KépKépKép

Azért a dödörgést nem hagyjuk ki majd KépKépKép

indianyo

Hát akkor jójcakát Nektek! Meg egyéb jókat isKép

indianyo

Köszönjük szépen, hallgatunk Rád! Kép
Ha te nem akarsz ezen szomorkodni (amit teljesen megértek), akkor én sem akarlak ezzel húzni sokat! Csak annyit írnék, hogy szívből kívánom, hogy mielőbb újra találkozzatok, egymáshoz bújhassatok mindhárman, dödörögjetek sokat! Kép Az a csöpp kis ember a pocakodban pedig teljesen biztosan tudja, hogy van egy apukája, aki nagyon-nagyon szereti, és nagyon-nagyon várja Õt! Nemsokára együtt lesztek biztosan, és mindketten élvezhetitek, ahogy a Babó mocorogva, aktívan készül arra az Életre, amit tőletek kapott!
Kép
Most megyek birkákat számolni, mindenkinek jóéjt, álmodjatok szépeket!
Kép

Nadine 19+1 Kép

nadine81

Sziasztok!

Na, megvolt tegnap a nagy nap, voltunk 4D ultrahangon. Nagyon jó volt, nagyon élveztük. Minden szerve teljesen egészséges és most már teljesen biztos, hogy kislány. A férjem majd kiugrik a bőréből, hogy lányos apa lesz. Olyan aranyos, egész nap a 4D-s fényképpel járkál.

Scullyx
25+4

KépKép
KépKép
scullyx

Vikó, Nadine, csendben jegyzem meg, hogy párom kórusmappáján is ez a tigrises kép van... Egyébként a www.wwf.hu honlapon gyönyörű állat- és természetfotók vannak, a nyitóoldalon kell legörögni, jobb oldalon alul. Itt meg magyar műalkotások láthatók http://www.hung-art.hu/, és innen is lehet képeslapot küldeni.

Nadine, a joghurt nagyon-nagyon bio Kép, ellenőrzött biotermék, innen: http://www.vargabiogazdasag.hu/ De épp beszéltem apukámmal, hogy valahol még megvan egy NDK-s joghurtkészítő (emlékeim szerint egy elektromos termosz, amelybe egy üvegben teszel tejet egy evőkanál joghurttal, és akkor megfelelő hőmérsékleten az a kis joghurt joghurtot csinál a tejből - hú, de tudományos volt! Kép És sajtot nem készített még otthon senki? Azt is úgy szeretnék! Fehér, lágy sajtokat, nem trapistát Kép

Tünde, a lándzsás utifűt ismertem, az van nekünk is, de nem igazán jött be (nálunk a Stodal a nyerő). A Sinupret jól hangzik, de remélem, nem lesz rá szükségünk Kép

Anita, jó sulit holnapra!

Zsu, mesélj, mi volt????

Mariann, jól emlékszem, hogy ma is tartottál előadást? Vagy majd hétfőn?

Este egyedül voltunk Katával, mert gólyabál volt a suliban. Ahogy ültem az ülőgarnitúrán mögém állt (ezt szokta, aztán belémcsimpaszkodik, vagy nekem dől - kiprovokálja, hogy játsszunk), és elkezdte birizgálni a hajam. Olyan jó volt Kép Elképzeltem, Tündééknél a három lány, Boriéknál a négy hogy fogja kényeztetni majd anyát Kép

Altatásnál meg igazi családi jelenet volt (apa nélkül), a nagyágyban altattam, odafeküdtem Kata mellé, simogatta a pocim, aztán átfordult a másik oldalra, de továbbra is a karomon feküdt, a picur meg örömtáncot lejtett odabent Kép

GyeZsu
gyezsu

Scullyx, gratulálok! Kép A kispapák már csak ilyenek Kép A pocakom még nem is látszott, amikor a boltos néni gratulált - vajon kitől tudhatta? Kép De azért a te boldogságod-büszkeséged is többszöröződik, ha apa így tud örülni, nem? Kép

Borka, mindig elfelejtem kérdezni, megvannak már a lánynevek? Kép

GyeZsu
gyezsu

Scullyx: Jaj, nagyon jó, hogy minden rendben a babával!!!KépKépKépKép Mi is lesz a neve?
Képeket kérünk!!

Gyezsu: Hát igen amíg nincs itthon apa, addig engem birizgálnak, reggelente meg apával hemperegnek, amíg csinálom a reggelitKép
Dorina mindenben utánozza a nővérét, múltkor "összevesztek", hogy ki csináljon nekem új frizurát. Ez abból áll, hogy ülök és 10-50 gumi és csatt kerül a hajambaKép
Mostanában ha Dorinát öltöztetem mindig megjegyzi, hogy neki milyen sima a bababőreKép
Olyan jó, hogy ők még elfogadják magukat olyannak amilyenek, fel sem merül, hogy kövér- sovány ..stb.

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vikó: Köszönöm kérdésed jól vagyok, a lányok alszanak, Apa meg tv-t akart nézni, de már ő is szundít a fotelbanKép

Kép

Nadine: Nagyon jól nézel ki a képeken, csinos kismami vagy!
Na ,akkor holnap kell ennem egy fagyikelyhetKép
Persze szigorúan délig, met Norbi mérges lesz rám!

T

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Gyezsu: A bio gazdaságból zöldségeket is lehet rendelni, mert azt nem láttam a honlapjukon?

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

No, elalvás előtt még beugrottam hozzátok egy kicsit. De Jó Scullyx, gratula a leánykához! Lesznek képek is?

Tünde, hát igen, jó sok gyerek kényezteti a mamát, az nagyon jó lehet... Kedves egészségedre a fagyikát Kép

GyeZsu, én már nem is csodálkozom semmin, miért pont a tigrisen KépKépKép Joghurtkészítésben a legprofibb profi vagyok, Indiából őshonos az elkészítés, szívesen küldöm bárkinek - az elkezdett kisokos irományba is már bevettem, ott vannak sajtok is.

Azt hiszem, hülyeséget csináltam, mert már másfél órája nem bírom az örökbebabás fórum ovlasgatását abbahagyni - ez még jó - csak hét közben elfelejtettem, hogy nem jó iylen sokat üldi, úgyhogy méhszájtájékon fáj, Kép Hgoy lehet ennyi mindenre odafigyelni?????? HA gyereke van az embörnek, akkor kevésbé lesz szétszórt???

No, mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat, szép hétvégét!

Indianyó

indianyo

Sziasztok!

Tünde - erre gondoltam Kép Nem közvetlenül a gazdaságtól rendeltem, van egy szállítószolgálat, majd átküldöm az e heti listájukat.

Vikó, az örökbabások olvasásán nem csodálkozom, én akkor találtam rájuk, amikor az első UH után nem bírtam elaludni, és szerintem végigolvastam az összes archívot ott együltőhelyemben. Lelkileg viszont biztos feltöltődtél Kép Joghurt- és sajtkészítést kérek, kérek, kérek!!!

Na, rohanok, mert még szendvicseket is készítenem kell.

GyeZsu
gyezsu

Jó reggelt! Kép Munka van Kép

Gyezsu:
a zoknikhoz egy tipp: a szárait picit fordítsd egybe, és akkor 10 párból 9 egyben jön ki a mosógépből Kép Nálunk bevált.
Szép estéd lehetett Kép

Lyly: végre valami hír rólad Kép Örülök, hogy rendben vagy! Csak óvatosan szervezkedj!

Scullix: gratula a 4D-hez Kép

Titati 30+4
titati

Jó reggelt mindenkinek!

GYezsu! Hát igen... örökbebabások csodálatosak, sírdorgáltam rajtuk egy sort... Gyorsan elküldöm a joghurt- és sajtkészítős szöveget, vágatlanul, csak kiollóztam a készülő kisokosból.

Joghurt házilag - Babanetes forrásból

Egy liter tejet felforralunk, langyosra hűtjük. Egy pohárban két kiskanál joghurtot elkeverünk a langyos tejjel, majd hozzákeverjük a többihez. Langyos helyen 5-6 óra hosszat állni hagyjuk, majd jégre tesszük. A következő joghurt készítésnél már ebből vesszük az oltóanyagot.
(VIKÓ: Ezt egy topikban láttam, annyit fűznék hozzá, hogy tartóstejet nem kell forralni, csak kézmeleggé tenni, finom belőle, a sima tejet forralni, tovább, mint rendesen, hogy picit összesűrűsödjön, majd kézmelegre hűteni. Lehet a sima tejet kis tejporral sűríteni, ettől krémjoghurt-szerű, ízű, állagú lesz. A hőmérséklet fontos! Hidegen nem alszik meg, túl melegen pedig meghal a joghurtbaci… Ha belekevertünk 1 kanál joghurtot, akkor vagy meleg helyen hagyjuk egy napra vagy éjszakára, vagy télen pulóverbe/kabátba/törülközőbe csavarjuk, hogy csak nagyon-nagyon lassan hűljön ki. Higgyétek el, ez a titka! Ez az indiai tradicionális joghurtkészítés receptje. Ja, és egy nagyobb kanál joghurt kell hozzá, amit a tejben is el lehet keverni, de külön még jobb, még egyszer: figyelni a hőmérsékletekre!).
A kefírhez ez a recept nem jó - mindenféle újságban található állítás ellenére -, mert a kefír gombával szaporodik, míg a joghurt baktériummal ’fermentálódik=alszik meg’

SAJT – Szofitól, babanet
Kenősajt: (babáknak 5 hónapos kortól már adható) NONO, BIZTOS EZ AZ 5 HÓNAPOS KOR???? NEM EGY ÉVESTÕL LEHET TEJTERMÉKET? ÉN MONDJUK KEZDÕ VAGYOK… - VIKÓ
1/2 kg túró, 10 dkg vaj, 1 csapott kk szódabikarbóna, 1 tojás, só.

Az alapanyagokat összekeverjük és gőzfürdőbe állítva állandó kevergetés mellett kb. 10 perc alatt összefőzzük. Főzés után lehet ízesíteni ha akarjuk:
darált köménnyel, vagy pirospaprikával, vagy petrezselyemzölddel, vagy kaporral, vagy fokhagymával stb. A még meleg sajtot kivajazott tálba (tálakba) töltjük és hagyjuk kihűlni. (Ha több benne a vaj, jobban kenhető)
Ui. később a Babaneten is parázs vita alakult ki a tejtermékekről…
Azt hiszem, ezt a sajtreceptet ismered, mert a környezettudatos mamiknál találtam, de hátha mégse...

Már többedszer említetted a zsidó hagyományokat, úgyhogy valamit el kell mesélnem: a Waldorf- isiben a harmadik osztály a teremtésről szól, ilyenkor minden ekörül forog. Persze, mesélünk az Ószövetségből is - természetesen életkornak megfelelően - és énekelünk sokat, sokfélét, például zsidó népdalokat jiddisül és héberül is. Ehhez kapcsolódik az az élményem, amikor Indiában tanítottam egy ilyen isiben és az egész iskola zengett a Shalom chaverim kezdetűtől meg az Evenu shalom aléchemtől - kánonban és több szólamban!... ezek a kis indiai barna csöppségek soha azelőtt ilyesmit nem hallhattak, de ez nem is volt gond, sőt...

Titati Kép Nem igazság ez a szombati dolgozás... Jól bírod a jövés-menést?

Szép napot Nektek, kicsi mamócák, vigyázzatok nagyon magatokra ebben a fura változó időben!

Vikó

indianyo

Sziasztok! Van egy vadiúj eladó babakocsim, hátha érdekel valakit...
Részletek itt: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=49510476&t=9025595
nanna

Sziasztok!

Tegnap este elkészültünk az adventi koszorúkkal.

Ilyenek lettek.Kép
Kép

Ezt a lányom csinálta, persze kis segítséggel.
KépKép

Semmi ötletem a mai ebédre. Ti mit készítetek?

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

ez itt az éneklő lovak animációs oldala, nagyon vicces Kép

http://svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html

Szia Rita! Gyönyörűek a koszorúk!!! Nálunk krumplis tészta van Kép

indianyo

Rita! Ezek a bordó papsajtforma dolgok a lányod koszorúján csak díszek vagy gyertyák? Nagyon izgalmas... Kép

indianyo

Viko!

A piros bogyók, üregesek, csak díszek. Egy virágkellék nagykereskedésben vette, így színre fújva.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok!

Na most sikerült végre leülni a gép elé a héten. Annyit írtatok, hogy képtelenség visszaolvasni rendesen, de átfutottam .Hétvégén bezzeg nem írtok ennyit, mert akkor van időm itt ülni!

Paga
Ezt már biztos nem olvasod, de azért leírom. A többiek után és se tudok mást írni, mint őszinte részvétem. Nagyon sok erőt kívánok nektek.

Nadine
Nagyon helyes kismami vagy és ha jól láttam szemtelenül fiatal.

Mariannka
Megy a drukk ezerrel a hétfői eredményhez!

Angi
Nekem 116 a vasam ,így nekem is szednem kell napi egyet. És ez a legjobb hír a vérképből a többit a végén írom. Csak félek, hogy megint szorulásom lesz ,mert jó magas vassal rendelkeztem az elején, és szerintem ahogy csökkent a vas ,úgy múlt el a szorulásom is.

Eszti
Jó költözködést nektek ,és ne vidd túlzásba a takrítást és pakolást!

Bori
Nagyon édesek a kislányok és próbálj meg most feküdni, bár tudjuk hogy nem az erőséged a fekvés.

Vikó
Hogy van a pocakod ?

Medike
Remélem már nem görcsöl a pocid!
Nagyon tetszik a tologatható fűnyíró

Nagyon szépek a koszorúk lányok !!!!

Nancsika
Akkor már volt esküvő is ? Lehet gratulálni?

Anita
Örülök, hogy hiányoltál!
Írom a híreket csak nem tudom melyikkel kezdjem jó vagy rossz hírrel.
Kezdem a rosszal:
Baktérium van a vizeletembe ezért antibiotikumot kell szednem 1 hétig utána újra vizeletvizsgálat. A vas 116 és 120 a minimum
A cukorvizsgálat eredménye is magas 3.5 - 6.1 van az érték megadva és nekem 6.4 lett a doki azt mondta kicsit magas, de nem mondott semmit hogy csináljak valamit, csak a baktériumra. Szerintetek a 6.4 nagyon gáz?
Ezek után lementem a sebészetre, hogy meg mutassam a visszeremet, erre a doki kivágott hogy mit képzelek neki vizitelni kell ,és műteni. Valahol jogos volt, mert este hétkor csak ügyelet van de máskor is voltam már így ott,.és akkor megvizsgáltak. De inkább menjen műteni, mint hogy valaki meghaljon a visszereim miatt .Majd legközelebb megyek addig kenem krémmel .Csak a rossz lelet után olyan rosszul eset ahogy kivágott. Persze erre a kocsiba elkezdtem bőgni. Apa egész este vigasztalt hogy nincs nagy baj ,de én már a kicsi bajon is nagyon kiborulok.
Valakinek akinek szintén volt baktérium a vizeletébe megnézné a leletét hogy milyen értéke volt?
És kitudja hogy m iaz a LYMPHOCYTA?
És ez mit jelent?
St:Uterus fundusa:4/K.Kissé contarctilis. Zárt méhszáj,megtartott portio.
Ja: és a végén BNO kódokKép2690-Veszélyeztetett terhesség, k.m.n ezt miért írták ilyenről nem beszéltünk, hogy az lennék!

Akkor a jó hírek:Levente jól van már csak 1héttel nagyobb 25+5-nél 68mm a BPD. Anita nálatok mekkora volt? És szép nagy a pocid és a konyha is és persze Boti szobája is!!!!!
Sajnos más méretem nincs és nem is láttam, mert úgy volt a monitor.
Azt mondta a nővérnek, hogy fejvégű vagy hogy mondják amikor irányba van, de gondolom még elfordul majd.
Tegnap megvettük a bútort és a pelenkázó asztalt Már csak a kiságy hiányzik! És meg vettem az első ruhát is. Olyan édi !!!!

Most abba hagyom ,mert Levi nagyon bokszol és már így is sokat írtam

Babetta ée Levente 26+0

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nicika, Babetta! JÓL VAGYTOK,UGYE?

indianyo

Sziasztok!! Kép

Sajnos én is dolgoztam ma, de elég nyugis volt. Most még vár egy kis mosogatás, aztán pihi. Lehet, hogy megnézek valami filmet, amit már rég láttam. Egyedül vagyok ma este, mert párom focis évzáró vacsin van. Ez a hét nálunk az évzáró vacsik hete!Kép

Scullyx,
örülök, hogy mindent rendben találtak az UH-n, és gratula a kislányhoz is! Nevetek már van?

Gyezsu,
én még nem készítettem itthon sajtot, ebben is az egyszerűbb dolgok híve vagyok, inkább leveszem a polcról a trappistát. Kép Tuti, hogy a saját készítésű és/vagy bio egészségesebb, de nekem nem mennek ezek a dolgok. De neked sok sikert hozzá, ha megtalálod azt a masinát a joghurthoz! Kép

Tünde,
köszi a dícsérő szavakat a képekhez! A bánatom csak az, hogy még nem valami nagy a pocim. De lesz ez jobb is! Kép

Rita,
nagyon szépre sikerültek a koszorúk, kislányod is nagyon ügyes! Az, hogy segítséggel történt, most nem is fontos! Fő, hogy kivette a maga kis részét az ünnepi készülődésből! Kép

Mindenkitől kérdezem, hisz ti már túl vagytok ezen: most hétfőn megyünk UH-ra, simára. Csütörtökön betöltöttem a 19. hetet. Elvileg (ha úgy fordul..) meg lehetne már mondani, hogy fiú-e vagy lány? Szóval a hetek alapján tulajdonképpen megállapítható lenne?

Köszike: Nadine 19+2 Kép

nadine81

Ja, Drága Babetta, éppen akkor hiányoltalak írásban,m mikor elküldted a hsz-t. De jó! A lymphocitát mindjárt küldöm, ez a fundus dolog engem is izgat, előttem is mondta a dokinéni, hogy uterus fundus... mondjuk a fundus alapot jelent, de hát olyan a méhnek honnan lenne?

indianyo

a lymphocita a fehérvérsejt jelölőneve

indianyo

Babetta,
szóval fiatal vagyok?? Kép Nahát! Kép Akkor jól tartom magam! Kép
Nekem nem volt még baktérium a vizeletemben, így nem tudok neked eredményt mondani, és sajnos abban sem tudok segíteni mi is az a LYMPHOCYTA. Kép
Kíváncsiak vagyunk a bútorra! Kép Kép Meg az első ruhácskára is! Kép

Nadine

nadine81

Szia Nadine! Nekem a kedvencem a paradicsomos spagetti Kép Jó néha egyedül lenni... No nem túl sokáig, de mégis ilyenkor izgalamasabb a semmittevés Kép

Babetta! A pocakom most épp egy kicsit jobb de tegnap estétől kb. ma délig egyszerűen elviselhetetlenül fájt - már feküdni-ülni is alig tudtam... Kép A szeméremcsontom is fáj, őrület! A sógornőm keresztanyja gyerekorvos, ő megnyugtatott, hogy ez a dolog sokkal gyakoribb, mint gondolnám és egyszerően arról van szó, hogy erőteljesebb a méhaktivitás, ergó a babóca nyom mindent maga körül... és tényleg, ma többször is szundítottam egyet és most már jobb. Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy férj rámparancsolt, hogy menjek el a borzasztóan drága vizsgálatokra, majd legfeljebb később utazom - fájósan úgyse lehetne... Úgyhogy jövő pénteken megyek 4D ultrahangra én is! Ettől máris sokkal jobban érzem magam Kép
Ja, GYeZsu! Már nem is meglepetés, de ahogy megnyitottam a 4D rendelő honlapját, az első, ami szembeötlött: Gyenes Zsuzsa babája KépKépKép

Szép estét mindenkinek!

indianyo

Sziasztok!
Babetta!
Nekem az előző terhességnél 6,7 volt a cukor nem mondott rá semmit a doki.Ez miatt ne izgasd szerintem magad.
Baktérium passz.......

Becsi 26+1
becsi
Iklad

Babetta! megvan az uterus fundus: méhfenék. Ez nekem nem mond semmit... a portio: rész, darab

És mindezt itt találtam: http://www.pirula.net/mszotar/a.htm

És itt azt írja a kisokos, hogy a lymphocyta = nyiroksejt (no ezt máshol fehérvérsejtnek írték, lehet, hogy ez ugyanaz a dolog? ennyit biológiai szakértelmemről Kép

indianyo

Köszi lányok

Becsi
Akkor megnyugodtam! Mi van veletek olyan régen jártál erre ?
Kicsit sűrűben is jöhetnél!

Nadine
A bútora még várni kell, majd ha teljesen kész a szoba akkor mutatom.
A ruhát, pólyát, pocakot mutatom. A pólyát kaptam az egyik barátnőmtől szerintem nagyon szép! A kék felsőt egy másik barátnőmtől kaptam és a fehéret és v kék nadrágot vettem.

Vikó
Sajnos nekem is nagyon nyomja Levi a lenti dolgaimat a WC dolog nekem rémálom,akkor olyan mintha ki akarna esni szegény, én meg teljes pánikba esek. A kocsiba beszállás és ki szállásról ne is beszéljünk ,és még sorolhatnám, de gondolom nem csak nekünk ilyen.
Ha át küldöm a képeket email-be feltudod ide nekem rakni? Ha nem elkezdem feltölteni az albumomba csak az olyan sokáig tart mire ennyit feltöltök.

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nem örülök neki, de egy picit megnyugtat, hogy másnak is van ilyen baja... én annyira akartam, hgoy problémamentes legyen nálam ez a dolog, és hát tulajsdonképpen az is, csak ez a fájdalom olyna félelmetes tud lenni... meg amikor látom, hogy mások iskola-munka-gyerekek-társasági élet mellett várnak babát harmóniában, akkor egy kicsit bűndatom van, hogy én "elhagyom" magam és ez nem ois olyan nagy dolog... aztán persze gyorsan összeszedem magam, elhessegetem a bolond gondolatokat és élvezem a jó meleget és a babanetet Kép

Felrakom, de hová? Ide? küldd bátran Kép

indianyo

Jól vagyunk, szoktam olvasgatni, de ha mindenre reagálni akarnék akkor álladóan itt ülnék, azt pedig nem akarom, kényelmetlen is.
Én jövő héten készülök cukorra, utána doki, remélem továbbra is tartja magát a méhszáj, méhnyak.

Babetta nem tudom Te dolgozol, nem betegácsiban vagy?Mert esetleg azért írhatta a doki hogy veszélyeztetett vagy.
Szülésznőt fogsz választani?Kit?

Becsi
becsi
Iklad

Becsi

Betegácsiba vagyok lehet hogy akkor azért?

Még nem választottam és nem ismerek senkit majd januárba megyek szülés felkészítőre háta okosabb leszek. Te tudsz valakit? De lehet hogy a doki csak saját szülésznővel, csinálja a szülést és akkor nem is választhatok ?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vikó
Megkaptad? Lehet hogy nem tudod lekicsinyíteni .Olyan rossz hogy nem tudom egyből az írás után ferakni a képeket.

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

még nem ért ide Kép vikofulop@yahoo.com

indianyo

Indianyó,
én is szeretem a spagettit, vagy makarónit vagy mindegy! Csak husi, sajt, ketchup legyen rajt! Kép Nyam-nyam! Kép
Sajnálom, hogy fájt a pocakod és örülök neki, hogy kicsi alvással jobb lett!
De még véletlenül se használd azt a buta szót magaddal kapcsolatban, hogy "elhagyod" magad! Irgum-burgum! Nem jókedvből vagy ágyban, hanem a magad és a Csöpp egészsége érdekében. És ez mindennél fontosabb.

Babetta,
na jó, akkor valahogyan, nagy nehezen kibírjuk a bútor képei nélkül! Kép Várjuk a többit! Kép

Nadine

nadine81

Nadine Kép Igenis! Értettem! KépKépKép

Ketchup nálam nem jön be(brrr... cukor és paradicsom együtt nem nekem való), én maradok a paradicsomszósználKép no de tészta tésztával egyébként bármikor! akár csak fokhagymás olivaolajjal is megeszem Kép mmm. no már megint meg is éheztem Kép ezért is vacak az ágylét, egész nap csak tömöm a pocakot Kép
Azt hiszem, leginkább attól lettem jól, hogy embört látom megnyugodni, félt nagyon, hogy a távolság tönkreteszi a kapcsolatunkat - és egyáltalán nem így van! Úgyhogy azt sem bánja, hgoyha a drága vizsgálatok maitt majd később tud csak velünk lenni, mert mégiscsak mi vagyunk most a fontosak Kép Drága nagy oroszlánom KépKépKép

indianyo

Sziasztok!

Babetta: A terheléses cukor nálam a múltkor 7,9 volt, azt mondták kicsit magas, de nem vészes!
Uterus undus 4/K: 4 újjnyival van a méh teteje a köldök felett.
A többit mindjárt!

Rita: szépek a koszorúk, ügyes a lánykád (is)!

Nadine: Nekünk a 18. héten sima UH-n megmondták, hogy kislányKép

Vikó: Tök jó, hogy elmész 4Dre, remélem ott Te is kapsz részletes adatokat a babáról.

Babetta, Vikó: Nekem már természetes, hogy reggel negyed óráig tart, mire fel tudok állni az ágyból. A kocsiba nyőgve szállok be és ki.
Éjjel ha kell pisilni, nagyon fáj kimenni, a lábaim nem működnek, néha nem is érek ki időben...
A méh alsó része sokszor begörcsöl, a keresztcsontom hátul nyilall, ha sétálok, akkor a hasam "leszakad".
Szóval szuper mindenKépKép
Ez nem panasz volt,csak bíztatás Nektek!Kép

Tünde 29+2

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Jaj, Drága Tünde, de jó, hogy ilyen kriplik vagyunk mindannyian KépKépKép Köszönöm a megnyugtatást és megerősítést ! Kép

Vikó és 21+5

indianyo

Babetta, küldd el még egyszer, nem ért ide Kép

indianyo

Babetta: Milyen baktérium van a pisidben?

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Babetta!
Szerintem akkor biztos azért, különben csak tudnál róla, hogy veszélyeztetett vagy.Nekem is külön rákérdez mindig a doki mikor a papírt írja, hogy állunk ezzel.......

Elsőnél nem volt szülésznő, de nem volt gond.Másodiknál választottam nagyon aranyos volt, de mivel itt lakik a környéken és ha fel kell még őt is szedni félek nem fér bele az időbe, így most nem ő lesz.
Van kiszemelt áldozatom, de azért megkonzultálom a dokival.Nem hiszem hogy saját szülésznővel akarna a dokid, legfeljebb ajánl valakit.
Januárban intézem majd.

Becsi
becsi
Iklad

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?