Új privát üzeneted érkezett!

Nana,
tényleg vannak olyan emberek, akiket a gyerekek imádnak és vannak, akiket nem viselnek el. Tudod, mi a fura? Robit nagyon szeretik a gyerekek. Leona is jókat játszik vele, én nem tudom úgy megkacagtatni, mint Robi, megnyugtatni, elaltatni mégsem tudja. Az első 2 hónapban meg ő tudta megnyugtatni és én nem. Ez egyik napról a másikra változott meg. Az okát azóta sem tudom.

Elaludt, megyek kicsit okosodok hozzátápi ügyben, tegnap este előkerestem a Kismamákban a cikkeket.

Kép
sygnum

Roz,
eszembe jutott a másik dolog is. Az almareszelő. Én nagyon szerettem gyerekkoromban a reszelt almát keksszel. Most Robi nagyija előkereste az ősrégi üveg almareszelőt, úgyhogy az is van márKép

Kép
sygnum

Sziasztok!

bocsi hogy nem voltam néhány napig de egy picit élveztem a baba mentes napokat.
Apa sajnos beteg és itthon van egész héten, de van jó oldala is mert így non-stop Hannával van.
Tudok pihenni sőt csavarogtam barátnőmmal a városban is egyik délután.
Nagyon jó végre egy kicsit nem vele foglalkozni. Lelki ismeret furdalásom volt miatta eg ykicsit de most már nem érdekel. Nyolc hónap után ennyire lehetek önző nem?
Nagyon megváltozott Tamás és Hanna kapcsolata, mert eszméletlen módon ragaszkodnak egymáshoz. néhány nap mit kihoz belőlük...
De én örülök neki mert nem annyira van így rám hagyva.
Most jön a drágám foga mert néha nagyon ömlik a nyál és érzékeny neki az ínye.
Sőt!!
Tegnap előtt a telefonom az ágyon volt, oda mászott és addig sportolt amíg fel nem állt az ágy mellett és le nem vetteKépKép
Kezd stabilan ülni és mostmár szinte csak így játszik. Néhány nap alatt annyi minden újat mutat nekünkKép
És ami az egészben a legjobb hogy már két éjszaka nem ébredt fel. Este 11-ig nyűglődik és akkor mélyen alszik és csak olyan 5-6 körül kel megint.
Lehet hogy ez is annak köszönhető hogy napokig nem mindíg velem volt?

Nana!
Köszönöm a címet megnéztk és nagyon jónak tűnik.

Most megyek is mert lassan megyünk a városba.

Kecsone!
nagyon boldog névnapot kívánok Neked és kis Katának is!

Kép

Kép
samchee

Cukker, én több dolgot is így rendeltem.
A kengurunkat is. Chicco, és a képről látszódott, hogy jó masszív. Fektetve is lehet benne tartani a babát. Bár ezt a babaszobáról rendeltem.
Valószínű, h. járókát is így fogok venni.
birolili

Syg!

Végigolvastam a problémádat,és az összes hozzászólást is.Teljesen igazak azok a dolgok,amiket a csajok elmondtak,és én is egyetértek velük.Ha így beszélget az ember a problémájáról,és a barátai reagálnak rá,az azért jó,mert akkor abban a helyzetben oldja benne a feszültséget. De ahogy te is mondtad,te ezekkel a dolgokkal mind tisztában vagy, és az a baj,h.nem tudsz az érzéseiden,szorongásodon,maximalista pesszimizmusodon változtatni.Lehet ezekről a dolgokról beszélgetni,és kell is,de nem elég.Szerintem,ha az ember úgy érzi,h.valamihez ő már kevés,akkor nem szabad röstelni,vagy késlekedni segítséget kérni. Én,mikor megismertem a páromat,az első néhány mézes hónap után fokozatosan egyre görcsösebbé,és szorongóvá váltam.Egész egyszerűen ő olyan erős egyéniség,h.teljesen elnyomott.De viszont nem akartam elhagyni.Ekkor kezdtem el pszichodrámára járni,ahol megtanultam,h.hogyan védjem meg magam vele és más hasonló emberekkel szemben.Mikor vége lett a kurzusnak,éreztem,h.vmire még szükség van,mert ezt a magabiztosságot csak időnként érzem, és bizonyos hangulatokban vagyok képes erre a bizonyos "önvédelemre".Ekkor jött a kineziológia,aminek lényege,h.oldja a stresszt,a feszültséget,amik meggátolnak téged abban,h.a számodra(és ezáltal Leona számára is) helyes megoldásmódokat megtaláld.Számodra nem elfogadható az,h.sírni hagyod.Ez teljesen rendben van,ne is tedd,mert igaz,ez nem fog megnyugtatni, sőt!Meggyőződésem,h.ha magadat egy néhány kineziológiai oldással rendbetennéd,akkor Leona is kiegyensúlyozottabb lenne.Nekem pontosan erről szólt az első 3-4 hetem.2*oldott a kineziológus,és ezután jött a megoldás!Hívjam fel Noémit!És most mondhatni jól vagyok.
Ha te megnyugszol,ott fogod tudni hagyni néhány órára.
Én nov.1-én (Rege okt.20-án született) Petivel kettesben kimentem Anyukámhoz a temetőbe.Addig a mamával volt,és végig békésen aludt.És azért mertem ezt megtenni,mert tudtam,h.ez az én lelkemnek jót tesz,és ez pozitívan hat majd rá.Így is van a mai napig.Ma voltunk ügyeket intézni a Vodafone-nál,meg a biztosítóban.Végig békésen aludt.Fogtam a kezemben,h.érezze a közelségemet,és nem kellett neki ennél több.
Most ezeket a gondolatokat nyilván érted,de nem érzed,h.képes lennél rá.
Nekem az az elméletem,h.túl rövid az élet ahhoz,h.rosszul érezzem magam,ha van segítség.
Nem tudom el merjem-e küldeni,mert nem igazán ismerjük még egymást,remélem nem veszed majd tolakodásnak.Azonban annyira érzem a problémádat,és szerettem volna segíteni.
Remélem nem tartod teljesen baromságnak,amit írtam,ez az én véleményem,aztán annyit fogadsz el belőle,amennyit jónak látsz!Puszi és fel a fejjel! Kép
mrege

Erszényes, itt nincs szülésznő választás. Azzal szülsz, aki éppen ott van.
birolili

Milyen jegyű a férjed Mrege?
birolili

Apropó!Képzeljétek!Tegnap eszembe jutott,h.kipróbálom mit csinál,ha evés után(böfi,tisztábatevés..stb.)csak egyszerűen hasra fektetem,anélkül,h.elaltatnáma a kezemben.És elaludt.Néhányszor a szájába kellett dugni a cumit,mert mindig kiejtette,ahogy forgatta a fejét,de ennyi.Nem rögtön,nézelődött forgolódott,nyögött,ha kiesett a cumi.Nem figyeltem mennyi idő alatt,de nem is fontos.És azóta is.Most is így aludt el.Teljesen el vagyok tőle olvadva!Csúcs ez a gyerek.Ezek szerint velem is rendben van minden,mert ő a tükör!?
mrege

Ikrek!
mrege

Erszényes!Van egy könyv:Hol jó szülni?-eza címe,a Kismama magazin kiadványa.Hallottál már róla!Abban nagyon sok kórháznak a leírása megtalálható,többek között az is,h.lehet-e szülésznőt választani.
Én a kecskeméti kórházról nagyon rosszakat hallottam,ezért Kkfélegyházán szültem.Szülni tuti,a csecsemősök ott sem a legjobbak.Ott lehet szülésznőt választani,de mind nagyon kedves.
mrege

Hú!Már megint mennyit időztem veletek!Megyek is sütök egy piskótát,mert jönnek a barátaim,h.társaságot nyújtsanak egy szegény,besavanyodott,elárvult anyukának.Pusszantás és további szép napot mindenkinek!
mrege

sziasztok

syg!én totál megértelek a problémáddal,én se nagyon különbözök.tudom mi lenne jó,de...itt vol pótmami én épp beteg.benedek sírt nála és nem bírtam pihenni pedig magas lázam volt.de nekem most au is feltöltődés, hogy itthonhagyom apával amíg bevásárlok.

lili!beni is 2 hete ezt csinálja,folyik a nyála eszi a kezét.tuti fog de még nem látszik.ja,és én is próbálom cumival alttni de az én fiamnak nem kell.ha megtallálja kezét azt eszi...amúgy nagyon ügyik vagytok elaltatással.

lina?hogy bírod még?

???4-kakis pelus nem sok 2 hónaposan??

pusz

KépKép
KépKép
bepa77

duna 15.30 gyereknevelés
nemtom milyen,de én nézwem

KépKép
KépKép
bepa77

bepa, nekünk több van. Kép
birolili

Kép

KépKép
KépKép
bepa77

Koszonjuk a nevnapi koszonteseket! Kedvesek vagytok!Kép

En is boldog nevnapot kivanok a forum tobbi Katalinjanak!
Kép

Sajnos most csak ennyire futja...

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

boldog névnapot KatinkákKép

KépKép
KépKép
bepa77

Most sajna csak olvasni volt időm, míg Hanci elaludt,most pedig mennem kell sütni, holnap vendégek jönnek d.u és Rigójancsisak....

Kép
seriff

Mrege,
megadod a számát a kineziológusnak?
És sztem ő a tükör.
Ha elmegyünk vhova itt Kméten, Leona is alszik rajtam, csak azt nem tudom, mit művelne, ha egyszer itthon hagynám vkivel 1-2 órára.
Bár kétlem, h jól érezném magam ez alatt az 1-2 óra alatt, legalábbis az első alkalommal. Mert ha tudnám, h apával elvan, de nem.
Egyszer kénytelen leszek kipróbálni. Csak aztán nehogy megint én szívjak.

Bepa,
én is csak egy gyors vásárlásnyi időre tudom itthagyni, azt is többnyire olyankor, mikor elaltattam.

Nyilván ennyi kínlódás után már félek is elmenni tőle. Félek a következményeitől- amik lehet, h nem is lennének.
Ha vmitől félek, akkor az nem úgy lesz, ha meg nem félek, akkor biztos rosszul sül el. Érdekes ez.

Akartam már régen írni, h tudjátok-e, h a Bambiniben 14 éven aluliaknak 10 % kedvezményt adnak mindenre a név- és születésnapjukon.

Kép
sygnum

Lehet Kméten vhol biozöldséget-gyümölcsöt kapni?

Kép
sygnum

Syg!

Zsombor 2 hónapja űzi sportszerűen az éjszakai nem alvást. Mindig azt gondolom, hogy ennél rosszabb már nem lesz, és Õ bebizonyítja, hogy de, IGEN!!!! Az utóbbi 1 hónapban a napi átlag alvásidőm 3-4 óra. Állatian meg tudlak érteni!!! Én is totál kikészültem, és hullámokban tör rám a fáradtság, a depresszió, az elkeseredés, és persze az öröm is, mert hogy Õ van!!!!! Sokan írtak sokfélét, de mivel 1cipőben járunk, tudom, hogy nem olyan egyszerű ez!!! Nem vagyunk egyformák, és hiába a sok tanács, ezek nem személyre szabottak!!! A legnehezebb nálam (is), az, hogy magammal szemben elviselhető legyek. A szüntelen megfelelni akarás minden téren mindenki felé őröl fel szépen lassan. Engem is rugdos a család, hogy aludjak nappal, de nem megy. Annál is inkább, mert Gombóc nappal sem alszik egyhuzamban 40 percnél többet. Ennyi idő alatt el sem tudok szundítani. Meg ugye a házimunka. Ha az nincs elvégezve, akkor az stresszel. Szóval semmi okosat nem tudok mondani. Az orvosunk már mindenféle szert ajánlott, természetesen addig sem jutottam el, hogy kiváltsam. Gyógyszert adni azért, hogy aludjon.........???? Éjszaka, totál kikészülve, mindig megfogadom, hogy nem érdekel semmi, holnap beadom neki, de hála! mindig jobb belátásra térek. Sírni én sem hagyom, mert miért is baj az, hogy a gyerek a közelségemet akarja??? Syg! Bírni kell, bírni kell, és bírni kell, és kérlek, nekem is írd le ezt néha!!!

Katalinok Boldog Névnapot!

Mindenkit puszilok!!!

Patriot
patriot

(ZSOLTI)

Sziasztok!

Boldog névnapot a Katáknak !!!

Mi egyedül vagyunk itthon Lillával. Bea elment fodrászhoz. Ez minimum 3 órás program.

Tegnap auchanba vettünk bütyöknek szarvasagancsot a fejére 99 Ft-ért. Halálian néz ki benne. Majd rakok fel róla fotókat.

Syg!
Szerintem is mozdulj ki !! Ha más nem hozzd ide Leot, majd Én játszok vele. Kép Amúgy az altatást meg lehet "tanulni". Én is sokat próbálgattam, és mostmár elég hamar el tudom altatni Lillát. Mondjuk most 25 perc kellett hozzá, de már alszik kb 30 perce. Olyan nincs hogy apa nem tudja elringatni. Küzdeni kell!Kép Ha meg elmész és éhes lesz akkor ott a pépes kaja. Már csak ezért is érdemes lenne minél hamarabb bevezetni. Bárki tud turmixolni egyy kis gyümit, zöldséget.

Mi először gyümivel kezdtünk. Alma volt a kísérlet első alanya. az ment pár napig aztán barack stb. Utána jött a zöldség. Mostmár felváltva eszi. reggel tejpép, tízórai gyümi, délben főzelék (krumpli, borsó, brokkoli, répa stb) uzsonna gyümi, este tejpép.

Roz!
Kb hány gyerekre készüljek fel jövő héten? Tele kell magamat szívni energiával Kép
Mi is vettünk akciós rózsaszín Johnsont. Szerencsére nem volt probléma még, viszont a popsikenőcs váltás nem tett jót a fenéknek. Elfogyott a gyógyszertári és vettünk gabit. Lett egy kis gombásodás, de a canesten segített és azóta megint szép a fenék és mostmár a gabi kenőccsel sincs semmi baj.

Lili!
Rég találkoztunk Kép

Mino!
Képek? Sajnálom, hogy nem jöttök úszni. Kár.
Az is kár, hogy más se jár innen. Jó volna pár ismerőssel ott is összefutni.

Seriff!
Hanna fantasztikus. Lillácska még kúszni sem akar. Túl nehéz a feneke, ezért inkább csak forog.

Nemsokár jönnek hozzánk vendégek. Eljegyzési meghívót hoznak. Jó kis hétvége lesza jövőheti. Szombat eljegyzés, vasárnap KeBaT III.

KépKép
KépKép
sbea

SYG!

Ezt neked találtam:
"Kecskeméti Biopiac. Piaccsarnok, Izsáki út (Erdősi ház előtt) Péntek délelőttönként Csányi Istvánné, 6116 Fülöpjakab, Alkotmány u. 5., T: 76/378-137"

Azt nem tudom mennyire aktuális, de egy telefont megér. Kép Szerintem jövő héten én is megprobálom.

KépKép
KépKép
nana09

Melyik az az Erdősi ház?

Zsolt,
egy probléma van az altatással. Már meg sem próbálja.
Kajcsi ilyen szempontból jó lenne, majd meglátjuk, h kell-e neki. Van egy olyan érzésem, h ha igen, azt is csak tőlem fogja elfogadni.

Patriot,
én is gondoltam rá régebben, h adok neki egy germicid-c-t, abban ugye van altató. De aztán azt mondtam, h inkább nem mérgezem.
Aztán most kellett adnom, mert kihányta a panadolt. Gondolod, aludt tőle? Alig tudtam elaltatni. Más gyereket meg órákra kiüt a fenobarbitál.
Én is azt gondolom, h tanácsot adni igazán az tud (vagy pont nem tud), aki átéli, átélte, végigcsinálta.

Kép
sygnum

Syg!
Én is adtam már Gombócnak muszályból este germ-c-t, aludt kemény 2 órát egyfolytába. Ennyi. Én még abban bízok, hogy ha jobbam mozog, mászik űl stb. akkor esetleg fáradtabb lesz, és végre alszik, mert ugye nálad sem az a baj, hogy nappal keveset szunyál? Más lenne minden, ha kipihenhetném magam. Egyszer csináltunk olyat, hogy apa tartotta a frontot éjjel. Rámcsukták a nagyszoba ajtaját, és aludtam. Próbáld Robit befűzni. az az 1 éjszaka 2 hétre feltöltött!!! Én már komolyan kezdtem kinyiffani. Ez Zsombornak sem volt jó. Valamit ki kell találnotok, hogy kicsit pihenni tudj. Beszéljétek meg a pároddal, mert valamilyen megoldás csak van.
patriot

űl=ül (bocs)
patriot

Hú, ma is körbejártuk férjemmel a várost. Minden megvan karácsonyra, télapóra, adventi naptárhoz. Ilyen ügyesek még nem voltunk.

Még nem aggódok a keményedés miatt, mert rövid időkre csinálja. Jövő héten megyek dokimhoz. Amúgy a viszér miatt nem jó a Magne B6.

Jó éjt

Kép

Kép
cukkermáz

Patriot,
nehéz ez. Leona éjjel cici nélkül nem alszik vissza, még ha csak cumizik is rajta. Próbáltuk már.
Ha nem én veszem ki őt az ágyából, akkor rögtön üvölt, az a 1,5 m sok neki, amit az apja megtesz vele hozzám.
Vissza kéne dugni a pociba.
Most este is alig tudtam elaltatni.
És igen, nappal többnyire alszik. Na meg ha nem, az sem zavar. Igaz, olyankor sokat van kézben, de nappal, nem akarok én sem aludni.
Tudom, h neki is jó lenne, ha ki tudnám aludni magam, na de hogyan?
Volt, hogy füldugóval, párnával a fejemen hamarabb felébredtem rá a másik szobában, mint az apja ott mellette.

Na jó éjt!

Kép
sygnum

Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenkinek a névnapi köszöntéseket, nagyon jól esett főleg hogy én nem is vagyok itt nagyon aktiv tag. Kicsi Katának mi nem ilyenkor tartjuk a névnapját hanem áprilisban , mert mi nem Katinak hivjuk hanem Katának és nem szeretem ha le Katizzák, ezért döntöttünk ugy hogy a névnapja is legyen igy külön.
Puszi mindenkinek

Kép
Kép
Kép
kecsone

Szép jó reggelt!

Syg, hogy aludtatok most?
Mi aludtunk az első felvonásban 3/4 3-ig. Csak ekkor kelt először enni. Nem is volt még ilyen sosem. Lehet, hogy hatott rá, hogy mondtam neki d.u.-án, hog ymit szólnál, ha ma 2-ig aludnál? De csak nevetve.... Kép Kép

Beáék, mennyi idős kortól lehet a babákat vinni úszni? Nem árt a fülüknek? Mi szeretnénk vinni.... Kép
És tényleg régen találkoztunk! Kép Mikor jöttök felénk? Ma egyedül vagyunk Zsófival. Apa Pesten van egész nap. De azért csavargok majd a kicsi lánnyal, elmegyünk a városba kenguruval.

Lehet, h. ebben a hónapban kiszúratjuk Zsófi fülét. Annyira kíváncsi vagyok, hogy fog állni neki. Igazi kisasszony lesz. Kép

Kecsóné, Zsófi is csak Zsófi, nem Zsófia.

Ma megint leszek szerintem többet.
birolili

sziasztok

nem nagyon tudtam visszaolvasni

lili
te még talira nem irtál semmit jöttök Kép

patriot
te sem ti jöttök ?? Kép

zsolti
egyenlőre nem tudom hányan leszünk eddig mino ti syg kob mondták biztosra seriff még nem igért semmit lináék meg ha addig nem osztódnak jönnek
baliméknál műtik hétfőn picilányt igy ők nem jönnek nanaák Kép sőt azt hiszem samék sem Kép
de mindjárt fel is szólitok mindenkit és akkor többet tudunk majd Kép

szóval

<font color="ff0000">figyelem

patriot
kecsoné
erszényes
lili
bepa
cukker
mrege
dora

ti még nem nyilatkoztatok tali ügyben szertnék ha jönnétek
többieket azért nem irom mert őket tudom hogy jönnek e vagy sem

szóval válszokat várjuk zsolti apu mennyire töltödjön energiával hány babát kell levenni majd a lábáról Kép Kép </font>

ma sem nagyon leszek megyek megvarrni a kisházunkra húzatot mert a kedvnc sógorom kisfia szétszaggata szép micimackóc huzatát Kép teljessen tönkrement igy vettem uj anyagot és az egészet bevonom

na puszi majd belesek még amig nem idnulok anyuékhoz varrni
bár ahogy tegnap 1/2 11 ig aludt niki ugyhogy lehet hogy egy darabig még itt ülök

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Lili, e nagyon jó, h ilyen sokáig aludtatok! Reméljük, h tartós lesz! Minden okés Zsófi fülével?

Engem is érdekelne, h hol van ez az Erdősi ház, mert hiába nyúzom a férjemet nem jön ráKépKép?

Syg, ez a 7gabonáspehely sem gluténmentes-nem is tudom van- e olyan ami csak rizs, szója, kukoricából van- és ez tejmentes, úgyhogy vagy anyatej vagy tápszer kell a hígításához. A gabonapelyhek A-Z-hez meg forralt víz,vagy szsavmentes ásványvíz kell. Ezekben nincs hozzáadott cukor. A sima rizspép,meg a gyümölcsösek is gluténmentesek, de azokban meg van cukor. JA, és jó nagy szám van ám, de én se hagynám senkire Hancit, meg sírni seKép!
De azért ha ideköltöztök, majd hol nálunk, hol nálatok összeeresztjük őket, és akkor tudsz pihenni! OK? Kajcsit meg sztem majd próbáljátok úgy, h szopi után többször Robi adja a gyümit, zöldséget. Nálunk is főleg én adom, de azért néha kiharcolok egy mosogatásnyi időt magamnak,amíg Apa megeteti-persze nem túl gyakran.

Mino, nincs elefelejtve, csak még nem volt érkezésem, de máris megyek!

Kép
seriff

Mino, mail ment!(mmm)

Kép
seriff

most nem vagyok benne biztos hogy erről beszéltek mert nem ismerem ezt 7 gabonás pelyhet vagy mit
de áki eszik egy pépet ami a nem allergiásoknál tejpép vagy mi nem imerem nagyon ezeket ez olyan sűrűségű mint tejbegriz
ez teljessen tej szója és glutén mentes
az a neve hoy sinlac ez szentjánokenyérmag és rizs vegeréke édeskés ize vvan lehet gyümölcsel adni és a náélkül ákinak most ez vacsija és nagyon szerti ( csajok utálták )
nekem ez egy nagy segitség mert használhatom sütemény és étel készitéshez is nagyon sok oldalú pép a háziorvos irta fel bár mi ugy kapjuk hogy 10 % ot kell csak fiztetni mert ugy ez nekünk gyógytápszernek minősül ja és baromi laktató áki azóta aluszza át az éjszakát amióta ezt eszi

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, vacakolt a net.

Mino, ne haragudj, hogy kihagytalak. Persze olvastam amit nekem írtál és köszönöm. Azt hiszem a hasfájásról tényleg rengeteget tudnánk írni mindannyian, akiknek hasfájós a babája. Sajnálom, hogy kicsi Bálintot is így megviseli, de az idő majd segít. Mi is kipróbáltunk már sok mindent. Most az jön be, hogy masszírozom a hasát, emelgetem a lábait. Egyébként majdnem minden szopi után (na jó, éjjel nem) van kakis pelus. Már látom rajta, hogyha evés közben feszeng, csapkod, akkor felemelem és már jön is a rotty. Nagyon szoktunk neki örülni Kép. Eszter is megkönnyebbül. Ha bentmarad és bántja, akkor meg jön a masszír. Én már nem adok neki semmiféle szert egy ideje, úgy vettem észre, hogy felesleges. Egyébként jobbulást kívánok, vigyázz magatokra! Ja igen, jól látod, kis vörös a lányka kék szemekkel. Amikor erölködik, akkor még a bőre is vörös, imádom Kép), olyan szép (kicsit sem vagyok elgfogult).

Syg, köszi. Hát szerintem is lányos pofija van Kép. Akartam már kérdezni, hogy ismersz-e valakit a következő gyógytornászok közül? Goldea Kriszti, Sutus Rita, Molnár Enikő? Osztálytársaim voltak. Leonának gyönyörűek a szemei, kitől örökölte ezt a kékséget? Nálunk tiszta nagyapja a csajszi.

Dóra, hát tényleg kicsi a világ, már több soron beigazolódott. Nagyon sok boldogságot kívánok kicsi lányodnak. Volt ünneplés?

Kecsoné, bocsi, hogy csak utólag, de nagyon boldog névnapot kívánok neked is névnapod alkalmából! Kérdezted, hogy Eszter szopizik-e? Igen, szerencsére van elég tejcsi, ezen a téren teljesen rendben vagyunk. Nem hajlandó elfogadni a cumit és a cumisüveget sem. Pedig most jó lenne a teáztatás miatt. No majd kanállal.

Seriff, voltam így tíz hét után a dokinál. Egészségesnek nyilvánított. Remélem nem csörög két hét múlva a telefonom (rákszűrés).

Lili, nagyon ügyi a kis Zsófi. Mi is csak berakjuk esténként az ágyba, néha kicsit sír, kicsit nyöszörög, de van úgy, hogy egy hang nélkül elalszik. Kezdi megtalálni a kezét, cumi nem kell neki. Hát nem is tudom melyik jobb. Fiúk cumisak voltak, aztán elmaradt. De a keze mindig kéznél van, arról nehezebb leszoktatni Kép.

Roz, jó neked, hogy Áki ilyen jól elvan Nikivel. Nálunk ez még sajna nem működik, meg a fiúk nem olyan babázósak, nagyon gyorsan megunják Kép. A sírás pedig kifejezetten zavarja őket. Nem is baj, hogy nem megy Niki oviba, rengeteg a baci mostanában. Erősödjön csak szépen otthon.

Bepa, két anyukára emlékszem, mert őket ráadásul korábbról már ismertem. Ivett és Kriszti. Egyébként mindenkinek lánya volt a szobában, ti Benedekkel javítottátok az ivararányt.

Hirtelen ennyi, tuti megint kihagytam valakit Kép.

Most magunkról: tegnap voltunk kardiológián, mert mint írtam szívzöreje van Eszternek. Hát sajna megtalálta doki az okot uh-on. A pitvari sövényen van egy 5 mm-es lyuk. Nem kell megijedni, mondta a doki, mert általában magától záródik egy éves korra. Egyébként nyugodtan műthető hétfőn. Bár arról nem volt szó, hogy mi van akkor, ha nem záródik egy évesen. De úgy döntöttem, hogy nem idegesítem magam emiatt, bízom benne, hogy rendbejön magától. Fő az optimizmus!
balim

balim
leirnád nekem megint a az e betzűs vitamint amit szedtek ez milyen csep szirup tabletta ??? meg az árát ha tudod kösszi bár most bőszen szedjük a bérest meg hozzá mindig valai joghurtott mert még mindig csinál szorulást nikinél

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz. Esberitox N a neve, tabletta, (kicsi mint a C vitamin). Hát nem olcsó, mert úgy 2500 ft körül van, 100 darabos kiszerelés. Reggel, este kell szedni, így egy gyerekre kb. másfél hónapra elég egy doboz.
balim

itt egy ma reggeli kép. Kép

Kép
birolili

lili

de édes ez csöpp csajszi igazi kislány nagyon cukki Képtali?

balim
nagyon szépen köszön
nem is olyan vészes az ára ahoz képest hogy ez a bronco 3800 egy doboz és 1 havi adag van benne
megprobáljuk ezt a ha béres sem jönne be
ugyan még van egy üveg vitacolanunk is

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Jó reggelt!

Syg !
Bocs a hallgatásért,de most léptem be újra.Én egy lajosmizseihez járok,de megpróbálok keríteni neked egy kecskemétit!Megírom,ha sikerült.
Leonának van valami érzékenysége,h.biozöldségeket akarsz neki szerezni?
mrege

Roz!Nem emlékszem a pontos dátumra,h.mikor lesza tali!De nagyon szivesen megyünk!Számíthattok ránk!
mrege

syg
én tudok kemét kinezilógust nikivel voltunk egyszer nála sárla klinikán van nem tudom azt tudod e hol van megkeresem számát
ha érdekel syg a multkor el s felejtetem de gondolom azóta megoldóddot hoyg el tünik cimsor meg a többi blabla ott fent akkor csak egy f11 billentyűt kell nyomni csak onnan jutott ez most eszembe hogy most én is véletlenül megnyomtam Kép

mrege
december 4. idáig a dátum és szerintem mivel csajok nem nyilatkozatk óra ügyileg olyan 3-4óra körül ha neketek jó és persze mindenkinek

Kép

Kép

Kép
roz23

Rozi, még nem tudjuk...
birolili

Balim, Zsófi is megtalálta a kezét: Kép

Kép
birolili

lili annyira édes ez kiscsaj Kép olyan sokat változott amióta láttuk zsoltiéknál olyan szép gyönyörű baba Kép

olyan jó ez a kis csend csajokat elvitte anyum én is megyek nem sokára csak áki bealudt és nem akartam felébreszetni és még most is alszik közben jó szétpakoltam itthon Kép mindent kikapcsoltam nincs tv nincs rádió csend béke és nyugalom de rég volt ilyen Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,
Minimanó aludt 10-délig, én meg megcsináltam a rigójancsit, letörölgettem,meg a fürdő is kész, most meg Apa eteti:KépO, csak közben beszélget isKép

Lili, nagyon édes Zsófi mindkét képenKép!

Mino, mailer daemon visszadobta a levelet, csak citromailes címed van,vagy másik is, mert akkor elküldöm mégegyszer, szívesen.Kép De az itthoni könyveimben RA és emelkedett ALP között nem sok kapcsolatot találtam, ill. leírást erre vonatkozóan.

Roz, ugye akkor pihentél Te is?!Kép

Kép
seriff

Ma itt tudnék többet lenni, mindig annyit írtok, erre ma nincs itt senki. Kép
birolili

seriff
mire megnyomtam küldés gombot felébredt áki Kép ugyhogy elkiabáltam Kép de igymostmár evett ivott játzsot tizsta popi indulhatunk mamázi Kép vidáman Kép

lili és még nén is itthagylak
mónika mondta ha eljötteök talira errejönnek mert lógnek nekem egy cd vel és akkor hoznák el hogy lássák zsófit

Kép

Kép

Kép
roz23

Mónikáéknak toll a fülükbe..... Kép
Még nálunk nem is voltak látogatni. Kép
birolili

roz
nem tudom,inkábbnem mint igen

lili
zsófi tünemény.most mit csinál?
beni itt alszik a kezemben