Sziasztok!
Tegnap nem tudtam jönni, vacakolt a net.
Mino, ne haragudj, hogy kihagytalak. Persze olvastam amit nekem írtál és köszönöm. Azt hiszem a hasfájásról tényleg rengeteget tudnánk írni mindannyian, akiknek hasfájós a babája. Sajnálom, hogy kicsi Bálintot is így megviseli, de az idő majd segít. Mi is kipróbáltunk már sok mindent. Most az jön be, hogy masszírozom a hasát, emelgetem a lábait. Egyébként majdnem minden szopi után (na jó, éjjel nem) van kakis pelus. Már látom rajta, hogyha evés közben feszeng, csapkod, akkor felemelem és már jön is a rotty. Nagyon szoktunk neki örülni
. Eszter is megkönnyebbül. Ha bentmarad és bántja, akkor meg jön a masszír. Én már nem adok neki semmiféle szert egy ideje, úgy vettem észre, hogy felesleges. Egyébként jobbulást kívánok, vigyázz magatokra! Ja igen, jól látod, kis vörös a lányka kék szemekkel. Amikor erölködik, akkor még a bőre is vörös, imádom
), olyan szép (kicsit sem vagyok elgfogult).
Syg, köszi. Hát szerintem is lányos pofija van
. Akartam már kérdezni, hogy ismersz-e valakit a következő gyógytornászok közül? Goldea Kriszti, Sutus Rita, Molnár Enikő? Osztálytársaim voltak. Leonának gyönyörűek a szemei, kitől örökölte ezt a kékséget? Nálunk tiszta nagyapja a csajszi.
Dóra, hát tényleg kicsi a világ, már több soron beigazolódott. Nagyon sok boldogságot kívánok kicsi lányodnak. Volt ünneplés?
Kecsoné, bocsi, hogy csak utólag, de nagyon boldog névnapot kívánok neked is névnapod alkalmából! Kérdezted, hogy Eszter szopizik-e? Igen, szerencsére van elég tejcsi, ezen a téren teljesen rendben vagyunk. Nem hajlandó elfogadni a cumit és a cumisüveget sem. Pedig most jó lenne a teáztatás miatt. No majd kanállal.
Seriff, voltam így tíz hét után a dokinál. Egészségesnek nyilvánított. Remélem nem csörög két hét múlva a telefonom (rákszűrés).
Lili, nagyon ügyi a kis Zsófi. Mi is csak berakjuk esténként az ágyba, néha kicsit sír, kicsit nyöszörög, de van úgy, hogy egy hang nélkül elalszik. Kezdi megtalálni a kezét, cumi nem kell neki. Hát nem is tudom melyik jobb. Fiúk cumisak voltak, aztán elmaradt. De a keze mindig kéznél van, arról nehezebb leszoktatni
.
Roz, jó neked, hogy Áki ilyen jól elvan Nikivel. Nálunk ez még sajna nem működik, meg a fiúk nem olyan babázósak, nagyon gyorsan megunják
. A sírás pedig kifejezetten zavarja őket. Nem is baj, hogy nem megy Niki oviba, rengeteg a baci mostanában. Erősödjön csak szépen otthon.
Bepa, két anyukára emlékszem, mert őket ráadásul korábbról már ismertem. Ivett és Kriszti. Egyébként mindenkinek lánya volt a szobában, ti Benedekkel javítottátok az ivararányt.
Hirtelen ennyi, tuti megint kihagytam valakit
.
Most magunkról: tegnap voltunk kardiológián, mert mint írtam szívzöreje van Eszternek. Hát sajna megtalálta doki az okot uh-on. A pitvari sövényen van egy 5 mm-es lyuk. Nem kell megijedni, mondta a doki, mert általában magától záródik egy éves korra. Egyébként nyugodtan műthető hétfőn. Bár arról nem volt szó, hogy mi van akkor, ha nem záródik egy évesen. De úgy döntöttem, hogy nem idegesítem magam emiatt, bízom benne, hogy rendbejön magától. Fő az optimizmus!