De igen Seriff!
Viccet félretéve, dehogyis haragudtam meg!!!
Csak én ezekkel tisztában vagyok, amiket írtatok, na de "végigmegyek" rajtuk.
Nana,
Leonának extrém érzékeny kis antennái vannak, mindent megérez rajtam. Ezt én mindig is tudtam.
Azt is tudom, h olyankor is szoronghatok, görcsölhetek, amikor nem is érzem, de ez ellen ugye nem tudok mit tenni.
Ezért kezdtem el szedni az ignatiát, ami pont ilyen szorongásra jó és mint kiderült, azoknak, akiknek nehéz gyerekkoruk volt. Erre ráhibáztam, pedig ezt nem is tudtam.
El is kezdett akkor javulni minden, amikor elkezdtem szedni.
Csakhogy.
Aztán elmentünk a nagyiékhoz, jött a 1,5 órás sírás és onnantól megint nincs alvás.
Mindez azért, mert nem őt tartottam szem előtt és elmentem vele, ott semmivel nem tudtam megvígasztalni.
Ebből én azt vonom le, h nem hagyhatom sírni, mert ismételten én fogom megszívni.
Most meg ez a betegség is közbejött, arról nem ő tehet, h én nem aludtam, hanem őt "őriztem".
Én mindig szorongó ember voltam, ez sosem lesz másként, ezen képtelen vagyok változtatni.
Szorongó, pesszimista, maximalista. Ez van.
Én nem tudok úgy pihenni, ha ő sír. Erre képtelen vagyok. Ma éjjel nem sírt Robinál, csak nem aludt, már ezt sem bírtam, felkeltem és inkább elaltattam.
Megetetni nem tudja más. A fagyasztott tejet még sosem próbáltuk, friss most nincs. A cumisüveget nem fogadja el, az én éhenkórász, cicibolond Leonám nem bírná kivárni, h pohárból jóllakjon.
Szval max. 2 órára tudnék elmenni, ezért is akartam moziba menni.
De őszintén szólva nekem most az alvás hiányzik, ülni is alig tudok, nemhogy elmenni bárhova.
Nem tűnt kioktatásnak és tudom, h ez egy ördögi kör, de nem tudom megszakítani.
Ja, és azt is tudom, h nem tudom őt elengedni. Ez az elején még ment, amikor még Robinál is megnyugodott, elaludt. Most már nem megy, mert tudom, h sír utánam és mint Ludas Matyi, 3* adja vissza nekem, ha nem segítek neki.
Seriff,
biztos ez is közrejátszik, h anyám nem volt anya, de én nem csak emiatt vagyok ilyen.
Én úgy érzem, h azért vagyok az anyja, h megtaláljam a problémáira a megoldást és ez nem az, h magára hagyom, azaz sírni hagyom.
Te sem tudnád sírni hagyni Hannát, mert tudod, h azért sír, mert vmi gondja van és nem poénból.
És ami talán a legnagyobb probléma, h nem tudok nappal aludni, mivel én is alvászavaros vagyok. Bármennyire is fáradt vagyok -sőt minél fáradtabb, annál inkább nem megy az alvás- nem tudok nappal elaludni.
És egyáltalán nem haragudtam meg, mert mondom, ezekkel én tisztában voltam/vagyok. Egyedül azzal nem értek egyet, h azzal bármi jót el tudnánk érni, ha sírni hagynám. Attól csak méginkább szoronganék és kezdődik előlről az ördögi kör.
Katáknak boldog névnapot!