Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lányok, bocs, de megint panaszkodni fogokKép

Most teljesen ki vagyok készülve fizikailag és kétségbe vagyok esve, muszáj legalább kiírnom magamból.

Este Leona elaludt 8-kor, 10-kor felébredt és legközelebb fél 1-kor aludt el. Ezután felébredt 2-kor, 3.20-kor, 4.50-kor, 6-kor és végül 7.50-kor.
Minden ébredésekor felébredt rendesen és 20-30 percig tartott, mire elringattam.
2-kor úgy megszédültem -vele a karomban-, hogy nekiestem a falnak. Mi van, ha nincs ott a fal? Elvágódok?
3.20-kor megszoptattam és nem voltam hajlandó felkelni vele, hiába sírt. Robi felkelt, Leona meg csak nézelődött nála, esze ágában nem volt elaludni. Akkor mégis felkeltem és 10 perc múlva már az ágyában aludt.
Miért csinálja ezt?

Annyira szar, h fél éve csak a megoldást keresem és nincsen.
Fél év alatt 1 hét volt, amikor minden éjjel többet aludtam, mint 4 óra folyamatosan - akkor is beteg voltam.
Egyébként meg aludtam kb 5-6* 4 ótánál többet.
Az utóbbi 2 hónapban a 3 óra is boldoggá tett.

nem tudom, mit tehettem előző életemben, h most így büntet a sors.
Nem értem, miért kell mindig mindenért ennyit küzdenem és szenvednem.
Legszívesebben bemondanám az unalmast.

Még jó, h jön ma a nővérem, ő az egyetlen, akit elfogad Leona, rajtam kívül.

Persze cicik üresek, de ezen most nem is csodálkozok. Ugyan ki bírná ezt? Nem vagyok én robot, végesek az energiáim.

Muszáj volt leírnom, tudom, h nem tudtok segíteni, mert úgysincs megoldás, Leona nem engedi, h bárki is segítsen, de most itt ülök és bőgök, h nekem ebből elegem van.
Szerencsére nem haragszok Manóra, mint régebben, de nem fog erőt adni, ha a szép kék szemeibe nézek v rámkacag. Attól még ugyanolyan kimerült leszek.

Kép
sygnum

sziazstok Kép

hu annyi mindnet olvastam hogy szinte már el is felejtetem az elejét Kép

syg
én a normaflort 872 ft vettem 10 ampulla van benne
igazán az ailyenket amit én nem szeretek tibor adja nekik
ő aztán tényleg mindent megeszik ő semiben nem válogat mindent megkóstól és szinte nem is tudok olyat mondani amit nem szeret

mino
sajnálom hogy betegek vagytok gyógyuljatok minnáél hamarabb
ki javasolta nektek a normaflor ? ez tök jó ötlet hogy természetes módon probáéljátok viszahozni bélflorákat iiz igazán é nsem sok izét éreztem

lili
ti jöttök talira ?

teganp bevásároltam sudocremből(1551 ft volt ) mert uj popsi törlöt vettem amit eddig nem használtunk és regglre méga bőre is lejött ákinak Kép

mennem kell áki üvölt még folytatam

Kép

Kép

Kép
roz23

syg

nagyon sajnálom Kép
nem is tudom mit irjak nem irom azt hogy ez átmeneti meg majd elmulik mert ugy látom nem negyon akar ez a helyzet változni
reméljük me ha jön nővéred kicsit legalább tudsz aludni már az is nagy kincs lenne anyira sajnálom ugy segitenék de nem tudom hogy tehetném

Kép

Kép

Kép
roz23

SYG!

Amit írni fogok nehéz ... nem akarlak megsérteni...
Már írtam, hogy az vmi hihetetlen hogy milyen kapcsolat van anya és gyermeke között. Nekem mindig mondta az anyukám a gyerek mindent megérez, ha az anyának kicsit rosszabb kedve van stb. Én ezt azért nem hittem el mert ha vele kedves vagyok, mit venne észre??? Aztán amikor nagyobb lett a Dani megfigyeltem hogy a legkisebb hangulatváltozásaimat is megérzi. HIHETETLEN de ha csak egy kicsi problémám is van, rögtön nyügösebb, akkor is ha vele ugyanolyan kedves és nyugodt vagyok (legalábbis én azt hiszem)

Szóval Leona azért ilyen mert ki vagy borulva. Tudom jön a kérdés miért ilyen az elejétől fogva? Mert szóval szerintem és ne sértödj meg, mert görcsös voltál! Én is az voltam, tudom milyen ez. Annyira meg akarunk feleleni, annyira a legjobbat akarjuk, óvni félteni mindentől a mi kisdedünket és sokszor sok mindenen bepánikolunk, görcsölünk, kiakadunk... Ezt a babó mind érzi! A babának nemcsak fizikai hanem lelki biztonság is KELL! Õ érzi rajtad ezt az instabil lelki állapotot és "megrémiti" szegényt.
Szóval Syg kicsit el kell őt engedned. Ha még tudod is hogy sirni fog. PIHENNED KELL!
Probálj hétvégén legalább egy napot kikapcsolodni. Menj el mozogni, színházba...egyedül, legalább egy pár órára. Leot hagyd ott a férjeddel, kérd meg a nővéred. Van tejcsi, majd megetetik. Én tudom hogy nagyon nehéz lesz, de fel kell töltödnöd!!! és nem magad miatt hanem LEONA miatt.

Bocs hogy ilyen hosszú, lett bocs ha kioktatásnak tünik, hidd el már van tapasztalatom. Voltak nehéz időszakaink is Danival, néha már nagyon kész voltam tőle. Ez egy ördögi kör. Õ kiakasztott engem én ideges, kimerült voltam, ő ezt megérezte és még nyügösebb volt. Ilyenkor drasztikus megoldás kell. Én amikor Dani 1 éves volt, elmentem 3 napra egy Wellness hétvégére. A férjemtől kaptam ajándékba. Azt hiszem ő már felismerte a BAJT. Utánna mintha kicseréltek volna és Dani egy sokkal kiegyensulyozottabb anyukát kapott vissza.

KépKép
KépKép
nana09

Syg, rám se haragudj meg, de már régebben eszembe jutott vmi,persze lehet, h nincs igazam.Azt hiszem, h azért vagy ennyire görcsös-ahogy Nana mondta-,mert Veled olyan volt az édesanyád,amilyen, és mindenképp máshogy akarod csinálni, ami persze természetes is,csak vhol azt érzem, h ez mindig Benned van, h "nem hagyom sírni,mert engem anyám hagyott",stb. Próbálj egy kicsit ezen felülemelkedni-de ez nem jó szó rá, ne gondolni rá.Jó anya vagy, engedd el a Tiédet,ne akard bebizonyítani, h Te akkor is máshogy csinálod! OK? És remélem, h tényleg nem haragszol meg rám, mert nem szeretnék jó szomszédi iszonytKép!

Roz,milyen popsitörlőtől jöttek a pirosságok?Ilyenkor mindig elhatározom, h nem váltok újra,nincs próba,marad a megszokott,pedig épp terveztem én is másikat.

Mi ma végre jobban aludtunk,mert nálunk is volt 2 Leo-féle éjjel,vagyis hajnal, szerencsére most csak 2x ébredt Hanci.És elkezdődöt a hablablaKép.

Syg, asszem 3-5 naponta célszerű új dolgot bevezetni, és úgy tudom, h ha vmi nem jön be,még egy próba, aztán pár hétre érdemes félretenni.1 nap 1 kanál, második nap 2, 3-on 4, 4-en 8 és így tovább. Inkább d.e próbálgasd, h ha bármi problémát okoz, az ne éjjel derüljön ki. Egyébként mi is az alma után a répával próbáltuk, de Kép, azért nem izgulok, előbb-utóbb csak megeszi majd, csak ez is türelemjátékKép!

Nana,a Te férjed hihetetlen!Kép

Kép
seriff

Szia Seriff!

A kaja bevezetés pont igy van. Attól meg nem kell izgulni hogy nem szereti a répát vagy más zöldségeket. Dani se evett meg semmilyen zöldséget kb. 1,5 éves koráig, most meg... bármit. Már az uborkát is imádja. Kép

és a férjem nevében köszi. azért vannak ám rossz tulajdonságai is. Kép de sokan mondják: "megfogtam az Isten lábát" (vagy vmi ilyesmi. Kép )

KépKép
KépKép
nana09

Nana, el ne áruld a férjednekKép!

Kép
seriff

Kecsóné, Boldog Névnapot!És minden más Katalinnak is, Dora kislányának is!Kép

Kép
seriff

nana

férjedez küldöm tibort gyorstalalóra Kép hogyan kell a feleséget szertni megbecsülni és meglepni Kép tényleg nagyon csuda figura Kép

seriff
rózsaszin jonson hu ezt most lehet hogy nem jól irtam most jól bevásároltam mert egy csomagabn 3 csomag 72 darabos volt tökjó mit csinálok vele na mindegy

jaj azt nem isirtam hogy niki nem mehet még oviban pedig nagyon hiányzik neki Kép azt mondja a doki hogy gynege még de szerintem is sokat mondja hogy fáradt ésmég most is ALSZIK

Kép

Kép

Kép
roz23

Szép jó reggelt!

Először is a Katalinoknak boldog névnapot!

Kép

Képzeljétek, három gyerekes anyuka lettem délelőttre Kép Vigyázok a tejtesónkra, a nagyot szoktatják a bölcsibe, kipróbálom, milyen, ha ikreim lennének.
Tegnap sem volt időm írni, hátha most a lányok engedik egy kicsit.

A szánkózás tök jó volt, és bár a férjem próbált meggyőzni, Emesét nem a szánkón vittük,hanem toltam a babakocsiban, Apa húzta a szánkót Kamillával. Nagyon jó, családias délután volt, utána közösen teáztunk egyet, hangulatos volt.
Tegnap meg Emesét vittem tanácsadásra, de szerencsére javult a köldöke, így még várunk, lehet, hogy nem kell többet ragasztani.

Roz, rakd egy kicsit félre a törlőkendőt, nem biztos, hogy ki kell dobni, próbálj egy másikat, aztán térj vissza. Biztos, hogy ettől lett kiütéses Áki posija?
Egyébként én is mindig kaukázusi kefírrel "gyógyítom" Kamillát az antibiotikum kúra után. Még a salmonellája is attól gyógyult meg gyorsan Kép Babának szerintem elég a tejecske, most Emesének nem lett hasmenése.

Hozzátápi:
szerintem sem baj, ha most nem fogadja el az összes zöldséget. Nálunk szinte 1 éves koráig semmit nem evett, ill. nem jelentős mennyiségben, a bébiételeket pedig ha ebédre adod, és nem fogy el, vacsira nyugodtan adhatod ugyanazt. Nem romlik el, nem megy veszendőbe. A nagy kedvenc a Hipp zöldséges húspépje volt.
Egyébként, amit nagyon nem szeretek, azt nem szoktam dni Kamillának, bár "miatta" megszerettem pl. a halat, tököt, szóval a belsőségek maradtak ki, meg a zöldbab. Azokat meg kóstolhatja a nagyszülőknél is, ha ízlik, akkor ott eszi. Nem marad ki semmi jóból, ha nem eszik pacalt, zúzát, májat. Szerintem.

Még jövök...

Kép

Kép
kobudo

Ja, és Syg,
próbálom majd leírni du. a mi történetünket, tudod, mondtam, hogy Kamilla is ilyen többemberes, cicifüggő volt.
Most csak annyit, még ha nem is adnak jó filmet, a hétvégén menjetek el Robival kettesben, jót fog tenni!

Kép

Kép
kobudo

Katáknak én is boldog névnapot kívánok!!!

Kob, tegnap már hiányoltalak. Kamillának már volt salmonellája? Szegényke! Nekem is volt, az vmi borzalom! Kép

Kob, tegnap betöltöttem a 12 hetet. Felkerülhetek a táblázatra?

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam, csak nagyvonalakban olcastam át a történteket, meg persze láttam hogy megint gyönyörű sztárfotókkal gazdagodtunk. Kép

Syg: sajnálom hogy ki vagy készülve Kép, én nem nagyon tudok segíteni tanácsokkal sajnos mint a többiek, mert nincs még ilyen tapasztalatom, de annyi szerintem is biztos hogy pihenned kell és kijár szerintem egy kis törődés magaddal. Kép

Nana: Kisfiút vagy kislányt szeretnétek inkább? Bocs lehet hogy volt már róla szó csak lehet hogy lemaradtam. Kép

Tegnap iszonyú napom volt. Kép Egész nap fáradt voltam mert nem bírtam rendesen kipihenni magam. Párom azt mondta egész éjjel csak vergődtem, meg forgolódtam. Már 3. napja egyfolytában fáj az ágyékom meg a szeméremcsont körül (meg se tudom mondani pontosan hol) bal oldalon. Néha alig bírok járni. Eddig semmi ilyen gondom nem volt, remélem ez nem marad így a végéig mkert baromira fááj. Holnap megyünk párommal úszni, hátha az segít.

KépKép
erszényes

Szia Erszényes!

Kislányt!!! persze nagyon fogok örülni akkor is ha kisfiú. Én Danit is lánynak vártam, de aztán gyorsan megmutatta mi van a lábacskái közt.Kép

Hú, ezek a fájdalmak nagyon rosszak lehetnek. Nekem danival nem volt ilyen vészes, még a vége felé sem.

KépKép
KépKép
nana09

Nana: mi meg pont kisfiút szerettünk volna elsőre és sikerült! remélem azért nektek is inkább a kislány jön össze! Kép

Másodiknak én is kislányt szeretnék majd, de az szerintem csak később lesz, mármint 5 éven belül most nem terveztünk másikat. Aztán ki tudja lehet, hogy született anya típus vagyok és beindítjuk a sorozatgyártást. Kép

Néztem hogy a kisfiam Halak jegyében volt születni 99,9%. Én meg rák vagyok, úgyhogy passzolunk is. Kép

KépKép
erszényes

Nana,
rajta vagy Kép Pontosan mikorra várjátok? 2006. jún. eleje, ennyire emlékszem.
MRege,
ha gondolod, Te is elküldheted Rege szül adatait, felvettelek a táblázatba, de ezeket nem tudom.
Dora,
Te is elküldenéd emilben Kati adatait még egyszer? Akkor nem írtam be, most meg nem találom.

Köszi

Kép

Kép
kobudo

Kob,igazad volt,este néztem a Gabonapelyhek A-Z dobozán, h van olyan,h Bio 7gabonapehely.Kép Azért nem tudtam róla,mert még nem láttam a boltban, de majd ma-holnap jobban figyelek, hátha.

Most olvastam el a felszívódási zavarokat a gyerekgy. könyvben,merthogy P szerint,lehet, h az van Hancinak, hát sztem meg nincs,abszolút semmi tünet nem passzol Rá, szerencsére.Kép Azért gondolta,merthogy napi 4-5 kakis pelus sok szerinte, na ja gyümölcs+tejtől, csoda,h nem többKép.Amúgy már csak 2-3 van. Ez max. a Tipegők hasmenése c. kórképbe fér bele, ami nem is igazán betegség, nincs is terápiája,és idővel csökken. Amúgy meg majd 20 dkg-t hízott az elmúlt héten. De engem már télleg nem érdekel ez, LÕJETEK le,ha mégegyszer szóbahozom Hanci súlyát!KépKépKép

Syg,ugye nem haragudtál meg ránk?!Kép

Kép
seriff

Köszi Kob. Június 8. Beszurod majd megint a táblázatot?

KépKép
KépKép
nana09

Kép

Kép
seriff

Nagyon huncut! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
látom, kíváncs vagy :o Íme:
Kép
Kép

Seriff,
Hanna megint nagyon huncut Kép

Kép

Kép
kobudo

Köszönöm Kob! NAGYON JÓ VOLT LÁTNI!!! Kép

KépKép
KépKép
nana09

De igen Seriff!

Viccet félretéve, dehogyis haragudtam meg!!!

Csak én ezekkel tisztában vagyok, amiket írtatok, na de "végigmegyek" rajtuk.

Nana,
Leonának extrém érzékeny kis antennái vannak, mindent megérez rajtam. Ezt én mindig is tudtam.
Azt is tudom, h olyankor is szoronghatok, görcsölhetek, amikor nem is érzem, de ez ellen ugye nem tudok mit tenni.
Ezért kezdtem el szedni az ignatiát, ami pont ilyen szorongásra jó és mint kiderült, azoknak, akiknek nehéz gyerekkoruk volt. Erre ráhibáztam, pedig ezt nem is tudtam.
El is kezdett akkor javulni minden, amikor elkezdtem szedni.
Csakhogy.
Aztán elmentünk a nagyiékhoz, jött a 1,5 órás sírás és onnantól megint nincs alvás.
Mindez azért, mert nem őt tartottam szem előtt és elmentem vele, ott semmivel nem tudtam megvígasztalni.
Ebből én azt vonom le, h nem hagyhatom sírni, mert ismételten én fogom megszívni.
Most meg ez a betegség is közbejött, arról nem ő tehet, h én nem aludtam, hanem őt "őriztem".
Én mindig szorongó ember voltam, ez sosem lesz másként, ezen képtelen vagyok változtatni.
Szorongó, pesszimista, maximalista. Ez van.
Én nem tudok úgy pihenni, ha ő sír. Erre képtelen vagyok. Ma éjjel nem sírt Robinál, csak nem aludt, már ezt sem bírtam, felkeltem és inkább elaltattam.

Megetetni nem tudja más. A fagyasztott tejet még sosem próbáltuk, friss most nincs. A cumisüveget nem fogadja el, az én éhenkórász, cicibolond Leonám nem bírná kivárni, h pohárból jóllakjon.
Szval max. 2 órára tudnék elmenni, ezért is akartam moziba menni.
De őszintén szólva nekem most az alvás hiányzik, ülni is alig tudok, nemhogy elmenni bárhova.
Nem tűnt kioktatásnak és tudom, h ez egy ördögi kör, de nem tudom megszakítani.
Ja, és azt is tudom, h nem tudom őt elengedni. Ez az elején még ment, amikor még Robinál is megnyugodott, elaludt. Most már nem megy, mert tudom, h sír utánam és mint Ludas Matyi, 3* adja vissza nekem, ha nem segítek neki.

Seriff,
biztos ez is közrejátszik, h anyám nem volt anya, de én nem csak emiatt vagyok ilyen.
Én úgy érzem, h azért vagyok az anyja, h megtaláljam a problémáira a megoldást és ez nem az, h magára hagyom, azaz sírni hagyom.
Te sem tudnád sírni hagyni Hannát, mert tudod, h azért sír, mert vmi gondja van és nem poénból.

És ami talán a legnagyobb probléma, h nem tudok nappal aludni, mivel én is alvászavaros vagyok. Bármennyire is fáradt vagyok -sőt minél fáradtabb, annál inkább nem megy az alvás- nem tudok nappal elaludni.

És egyáltalán nem haragudtam meg, mert mondom, ezekkel én tisztában voltam/vagyok. Egyedül azzal nem értek egyet, h azzal bármi jót el tudnánk érni, ha sírni hagynám. Attól csak méginkább szoronganék és kezdődik előlről az ördögi kör.

Katáknak boldog névnapot!

Kép

Kép
sygnum

Sziasztok!

Syg, az embernek ha születik gyermeke, az nem azt jelenti-szerintem-hogy önmagát elfelejti, és nem törődik azzal, hogy pihennie kell, és hogy fel kell töltődnie! Én még mindig azt mondom, ha Neked nem is tetszett, hogy a gyerek érkezik a családba, és meg tud ő is szokni dolgokat. A szülő tanítja meg aludni, A szülő mutat mindenben példát.... persze van egyénisége a babának.....
Drasztikus megoldás kell, el kell menned, úgy ahogy Nana mondja, kikapcsolódni! Én heti 1órákra el szoktam kéreckedni apától, el is mehetek, múltkor már csak a fodrász után annyira jól éreztem magam. Az is igaz szerintem, hogy a baba megérez minden fezültséget! Ma reggel Zsófi már 6órakor kukorékolt. Betettem a mi ágyunkba, ő próbált kommunikálni velem, kereste a tekintetem, mosolygott, és én aludni akartam, de persze nem lehetet és nem tudtam mosolyogni, fáradt voltam, megint többször kelt, mint szokott. Szóval ezek után hangos bömbölésbe kezdett, 8-ig üvöltött. Érezte, h. nem annyira jó a kedvem. De ha kipihenten ébredek, akkor ő is nyugodt, boldog. Érdekes, hogy milyen receptoraik vannak, mennyi mindent megéreznek. (Persze most már bánom, hogy nem mosolyogtam vissza, és nem foglalkoztam vele, mint minden reggel...) Minden séta alkalmával, amikor így délelőtt elmegyünk, végig gondolom, hogy annyira kemény ez az egész gyerekneveléses dolog..... Tökéletes anya szeretne lenni az ember, lelkiismeret furdalása lesz, ha valamit nem tud neki megadni, vagy ha nem úgy szól hozzá....

Nana, láttad a képet, amit feltettem Zsófiról Neked? Kép

Seriff, nagyon szép Hanci! Kép Milyen kis huncut!
birolili

Huncut Hanci!

Most akkor van glutén ebben a gabonapehelyben vagy nincs?

Kép
sygnum

Egyszerre küldtük el a levelet, bocs, én sem akartalak bántani.
Te érzed, hogy tudod csinálni, mi csak tanácsokat tudunk adni. Lehet, hogy most ezek a tanácsok sem annyira jók Neked. Úgy is magadnak KELL rájönnöd szerintem, hogy mi a jó.
birolili

lili,
nem nem tetszett, hanem nem értek vele egyet.
nem kérte, h megszülessen, én akartam őt.
persze, h vannak dolgok, amiket meg kell tanulnia és szoknia. de milyen áron tehetem ezt meg?
nem a sírni hagyás árán.
arról meg megint nem én tehetek, h nincs partnerem abban, h én akár csak 1*1 héten 1 órára elmenjek nélküle.
mert ha nincs itt senki, akkor kire hagyjam? este 7-8-kor nem megyek már sehova.

egyébként igazatok van sok dologban, de ha drasztikus megoldáshoz nyúlnék, az sem rajtam, sem leon nem segítene, mert az én lelkemnek egyáltalán nem tenne jót és így az övének sem.
én nem tudok még egészségesen önző sem lenni.
persze ezzel magamat készítem ki.

Kép
sygnum

Én is Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok minden Katának!!!!! Kép
Virágot nem tudok ide beszúrni....de ha tudnék, lenne itt....Kép
birolili

és sosem fogok azért megsértődni, ha őszinték vagytok! akkor szoktam megsértődni, ha gonosz vki. ti meg nem vagytok azok.

Kép
sygnum

el is feljtettem hog ma van katalin Kép

sok boldog névnapot minden katalinnak Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Jaj Seriff, ez a fotó szenzációs. Kép

Syg

Én is akkor hozzá szólnék a témához. Nanával tökéletesen egyetértek. Szokták mondani, hogy a gyerek kb. 6 éves koráig az anyja aurájába tartozik. Ezt először baromságnak tartottam, de így van. Röhejesen hangzik, de még a nagy dolgaink is egyeztek Bencével. A kicsi babák fantasztikusak. Azért mert nem beszélnek, nem járnak stb, hihetetlen figyelmesek és éreznek mindent. Én még abban is hiszek, hogy pici babók érzik a pocaklakók közelségét is.
Szóval egymás hangulatára hattok pici Leonával. Úgy látom kis csajszi nem egy elveszett gyermek. Talán keménynek hangzik, de kihasznál. Kihasználja, hogy olyan odaadó vagy. Igenis fogadja el apucit, te pedig fokozatosan szoktasd rá, hogy bírja ki nélküled. Tudod milyen isteni, amikor nagyobb és akár barátoknál eljátszik, ott lehet hagyni, amíg te elintézel vmit. Egyik barátnőm is így járt anno, mint te. Már vagy 5 éves lehetett a fiúcska, amikor elterveztük, hogy nálunk alszik, ők meg elmennek szórakozni a férjével. Nagyon aggódva hagyta itt, alig tudott elindulni, aztán telefonált többször is. A kisfiú pedig úgy el volt Bencével, nem is kérdezte hol van anya. Innentől kezdve megnyugodott. Jó sokat írtam, és hidd el a legjobb szándék vezérelt.

Ami a másik kérdésedet illeti: Látni fogod, hogy mi ízlik Leonának. Én úgy csináltam, úgy adtam a különböző ételeket, ahogy javasolta a könyv. Aszerint hány hónapos kortól lehetett. Viszont Bence az égvilágon mindent megevett, és nem lehetett 1-2 kanállal, mert követelte a többit. A narancsnál volt is ebből probléma. Legközelebb okosabb leszek.

Katalinoknak boldog névnapot kívánok én is.

Napi 5-6 szor keményedik a hasam. Ez normális 30 hetesen?

Kép

Kép
cukkermáz

Nem tudom, hogy nem jó-e, hogy egészségesen önző sem tudsz lenni.....igazából én sem nagyon tudok, de van olyan, hogy muszály, mert csak rosszabb lenne nekem is és Zsófinak is, és akkor inkább elmegyek egy kicsit, ha csak fél órára is....jobb úgy visszamenni hozzá, ha kiszellőztem.
Anyukám sem tud egészségesen önző lenni...hát, most megnézheti magát szegénykém, mert jönnek ki rajta a betegségek sorban....ő is pont úgy nem akart minket nevelni, mint ahogyan őt....önfeláldozó a mai napig....biztosan, hogy kifizetődő egy idő után, de magadat teljesen tönkre teszed így. Tudom, hogy könnyű beszélni, anyunak is hiába beszélünk...már össze akarunk fogni, hogy elküldjük apával egy kis kikapcsolódásra. 15éve, mióta a hugom megvan, azóta nem voltak sehol. Kép És mindig annak adnak pénzt, meg mindent, akinek éppen szüksége van rá. Ha nővérem költözött, akkor neki adtak mindent, ha született Zsófi, akkor jött hozzám takarítani, főzni, segíteni....szóval ő is olyan önfeláldozó, de bánja, vagyis tudja, hogy ennyire nem szabad. De büszke arra, hog yvan gyümölcse, mert örül, hogy mind a két nagylánya jó úton van, a hugomhoz pedig szegénynek még rengeteg energiára lenne szüksége, de sajnos lassan el fog fogyni.....mindig kezdi elölről, ha úgy érzi, hogy már kimerült.
birolili

LILI
Persze hogy láttam! Kép csak nem akartam addig válaszolni mig nem tudom itt vagy-e. Még mindig gyönyörű, már a férjemnek is megmutattam, milyen csodaszép kislány.Kép
És honnan van nektek ilyen hiper-szuper "masszázsfoteletek"? kaptátok? vagy hol lehet ilyet venni?

Persze SYG, megértelek. Azért 1 éves kora elött én se tudtam volna ott hagyni Danit, főleg ha szopizott volna (ezt a nagy mondokámba teljesen el is felejtettem)
És hozzá kell tennem nagyon hiányzott a Dannus a 3 nap alatt és lelkiismeret furdalásom is volt, sőt amikor hazaértem haragudott rám. Nem tudott még beszélni, de egyértelmüen kifejezte mérges rám mert ott hagytam. na volt is sirógörcs. Kép De hosszútávon nekem akkor jót tett és igy neki is.
És sírni én se hagytam soha egy percet se.
Persze most már a hisztis sirásokat ráhagyom

Tegnap is kitört rajta a hiszti-sirás, mert apa sietette az öltözködéssel. Rohant hozzám, hogy "ana vigasztalni meg". Én csak néztem rá kérdően. Aztán mondtuk neki az apjával "danika még egy könnycseppet se sikerült kierőltetned". Erre ő odanyúlt a szeméhez és közölte "egyet sikerült" és már nevetett is saját magán. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Csak gyorsan, mert rohanok. Képzeljétek FÕZÕK!!! Cukker ez hihetetlen mi is ugyanakkor szoktunk szinte percre pontosan k...ni.(BOCSI Kép)

KépKép
KépKép
nana09

Nana

Már látatlanban nagyon tetszik nekem Dani. Édes pofa, lelkileg gazdag lehet. Jó, hogy neked is ilyen párod van, szerintem ez is nagyon fontos a gyermek egészséges fejlődéséhez. Mi is nagyon igyekszünk megadni Bencének a teljes családi békét. Mindkettőnk életéből kimaradt a férjemmel.

Miért olyan nagy szó az, hogy főzöl? Kép Én is megcsináltam az instant levesem. Kép Meg sütök egy kis kóbit, ubival nagyon fincsi lesz. Jó étvágyat!

Kép

Kép
cukkermáz

Csak egy gyors mondat, nem kell tökéletesnek lenni, elég "csak" jónakKép. Sztem.

Kép
seriff

Hát azért cukker, mert NEM TUDOK! Kép Kép
Ráadásul az elmult 2 hónapban a hányinger miatt, még a konyhát is kerültem. JA, egyébként én is zacskós levest csinálok, de azért csinálok gyümölcsrizst is (azt tudok Kép) és Dani és Apa is imádja.
Dani ebben a pillanatban szólalt meg:
"Ana ott a konyhában jó illat van" MEGZABÁLOM.

KépKép
KépKép
nana09

Képzeljétek: Jó dolgom van. Iszom a Kubu italt-sárgarépa, alma, őszibarack. Nagyon finom. Bence sajnos nem szereti, de miatta iszom, mert kell neki a kupak pöckölni. Kép Ez most az új divat a suliban.

Kép

Kép
cukkermáz

Rozi, Neked akartam még írni, hogy Zsófinak is kicsapta a másik popsi törlő, és a doktornő azt mondta, hogy Canestent kenjünk a popsikrém alá, mert nem ugyanaz a ph-juk, és gombás lesz a kicsi popsija emiatt, és 1hét alatt helyre is jött. Próbáljátok ki, hátha nektek is bejönne. Kép
birolili

Nana))

A zacskós leveseket útálom, hanem ezek az instant krémlevesek nagyon finomak.
Amúgy mi inkább csak hétvégén főzünk, mert ilyenkor Bencének be van fizetve, apa is hordja és abból marad nekem. Hétvégén nagy főzés lesz, mert jönnek vendégek. Csinálni szeretnék sajtos rudat, ma kikérdem anyut hogy kell. Én sem vagyok konyhatündér, de amit kell megcsinálom.

Kép

Kép
cukkermáz

Nana, interneten rendeltem. Fisher Price. Nem tudtam, hogy van ilyen funkciója, de nagyon örültem neki, Zsófi nagyon szereti amikor nem nyűgös. Kép
birolili

Cukker,
én nem tartom baromságnak, a babák nagyon érzékenyek. Na meg a kisgyerekek is.
Állítólag még az aurát is látják, h ezt hogy találták ki, nem tudom.

Tudom, h rá kéne szoktatni, de hogy? Elmehetek én, csak előbb szoptassam meg aztán felöltözök -ezzel eltelik fél óra, ezután elmehetek kb. fél órára, mert utána már nyűgös (1-1,5 órát van ébren) és mehetek haza. Az a fél óra meg arra elég, h lemenjek a Plusba.

Igen, kihasznál, de nem készakarva, mert olyat még nem tud. Õ csak a legjobbat akarja magának.

Kaját majd meglátom, h mit szeret és mit nem, erőltetni semmit nem fogok. Csak azt nem tudtam, hogy kezdjek hozzá.

Keményedés attól függ sztem, h történik-e vmi a méhszájjal. Nekem még több is volt naponta, de nem nyíltam ki.

Látod, Nana, tkp. egyetértünk. Nehéz dolog megoldást taklálni, főleg így, h ő is és én is ilyen érzékenyek vagyunk.
A hisztis sírás már más lesz.

Lili,
én is ilyen leszek, ezt tudom előre. de itt már nem az én életem a fontos, hanem az övé.

Kép
sygnum

Seriff,
van olyan, h tökéletes?

Kép
sygnum

Ma jön haza férjem fél 2-kor és este 7-ig kettesben leszünk. Olyan jó. Bence megy az egyik osztálytársához. Közben apának focija is lesz, mondtam neki, hogy elmegyek megnézni. Úgy örült neki. Kép Remélem gólt is rúg majd.

Kép

Kép
cukkermáz

Birolli egy ekkora árunak mennyi a posta költsége? Nagyon bátor vagy, hogy mertél így rendelni. Én folyton nézegetem ezeket a honlapokat, de nem merek bele vágni.

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker, mi is csak brokkoli- és gombakrémlevest veszünk zacskósat, mást mi se.

SYG, Én elhiszem hogy a babák látják az aurát. Erre az a bizonyitékom, hooogy...A volt munkahelyemen volt egy kollégám, édes, aranyos mindenkihez kedves ember. én is ezt hittem róla egy pár hónapig, míg rá nem jöttem igazából milyen "gonosz". Na mármost, amikor Dani pár hónapos volt és bementem vele, hangos üvöltésbe kezdett amikor meglátta és azóta is fél tőle. Senki mástól.

Lili, és pontosan honnan rendelted? És megkérdezhetem hogy mennyibe került?

KépKép
KépKép
nana09

Cukker, én már korábban állandoan keményedtem. Én kaptam rá gyógyszert és nálam sem lett semmi baj.

KépKép
KépKép
nana09

Cukker, a postaköltség 600forint.
Nana, a vateráról rendeltem. Ott van egy nő, aki ilyen termékeket árul, teljesen újonnan.10ezer volt.
birolili

Lányok a szülésznőt mikor és hogyan választja ki az ember? Vagy majd az orvos szól hogy mikor kell?

KépKép
erszényes

lili
köszi de közben már beugrottt hogy miért nem vettem ezt fajta törlőkendőt anno nikináél ugyan ez volt akciós volt ez johnsons és vettünk pár nap mulva olyan volt a fenek hoyg félalmetes tisza nyilt seb volt ez kb 2-3 nap után vittem házidokihoz szörnyülködött hogy ő még ilyet nem látott aztán kiderül hogy gomba amin a zárt pelekna csak rontott nagyon megijedtem mikor bőrgyógyi azt mondt hogy reméli hüvelybe nem ment fel neki mert nagyon veszélyes állítólag meddőséget is okazhat mikr hazaértem egyból kidobtam és azóta semettem ilyet nem is tudom hogy felejthettem el 4 hét volt mire rendbejött niki feneke batrafennel meg minden féle krémmet irt ki rá doki gyógyszertárban kevrtet mident vettem ezt fexises pellenkázó takarót vagy hogy hívják és pelenka nélkül aludt niki 3 hétig igy jött csak rendbe popija ugy sajnáltam szegényt mert rettenetessen fájt neki

nana
cípőért ti mennyit fizettetk ki voltam akadva tibor csak ki tudott ugrani cipőért és ha nem lenne rá recet meg közgyógy meg hasolnó kezdvezmények 29272 ft lett volna cipő nagyon durva ez hihetetlen tiborral nem hittünk szemünknek kiváncsi vagyok sima receptre mennyibe került mert mi közgyógyra megkaptuk
ja és képzeld bármilyen kopást bármit 1 évig ingyen javitanak rajat szerintem ez tök jó

keményedésre én magne b6 kaptam

kob

miylen a 3 gyerek ? Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?