Jóreggelt Lányok!
Úristen annyian írtatok és annyit, hogy nem győzöm visszaolvasni, olyan aranyosan vagytok tényleg.
Annyira jólesik.
Zsófi!
Ekcéma: Ismerős, Noncsi ha sok tejterméket kap, tehát gondolok itt a joghurtokra, akkor elég sok piros pötty kijön rajta, azt mondta a dokink, hogy mellőzzem a tejtermékeket ebben az időszakban, és inkább helyette kapjon más szilárd ételt főzelék stb. Nehéz eset, mi szteroidos kenőcsöt kaptunk rá amit 7 napig lehet kenegetni aztán egy-két hét szünet. Ha nem múlt el akkor megint kellett kenegetni.
Az nekünk bevállt, csak azt utálom, hogy szteroidos.
Ti is jó sok mindent kaptok ajándékot, nekem már anyósomék közölték hogy vettek egy nagy valamit Noncsinak Karácsonyra és ne szídjuk őket ha alig fé majd be a nappaliba. Nagyszerű és ők csak az egyik fele a családnak. Szóval gáz lesz, mert ha Noémi eléri az 5 éves kort, tényleg vehetünk egy kertes házat, amiből az egyik szoba tele lesz a játékaival. :-)))
Kalapálás: Nálunk is volt egy ilyen egyik este 11-kor kalapáltak a gyerekszoba fölött. Férjem fogta magát felment a 7-ikre és megvárta, hogy ki a jóég az az elvetemedett, aki ilyen későn kalapál, szegénykém ott állt és várt, nehogy rossz helyen kezdjen el vitázni, aztán sikerült kideríteni és becsöngetett. Kiderült, hogy új lakók költöztek be és a nőci csak ennyit mondott, hogy bocsi, nem tudtuk hogy ennyire hallatszik. Hát noooooormálisak? Nem tudom mit szólnának ha én is nekiállnék ütvefúróval szétfúrni a falat este 11-kor. Aztán megkérdezném, hogy tényleg hallatszott? :-O
Szóval megértelek.
Melinda!
Noncsiról este megpróbálok feltenni képeket.
Teljesen elvagyok még mindig olvadva Marcitól.
Annyira szép arcocskája van, és a szemei, hát mondjuk amikor itt voltatok először nálam én már akkor is mondtam neked, hogy vigyázz erre a gyerekre mert nagy nőcsábász lesz belőle.
Szopi ügyben tökéletesen igazad van, mától összeszedem magam eldöntöttem és megpróbálom leszoktatni, elhúzom úgy az időt, hogy kijöjjön a 3 szopira egy napra vagy négyre, annál több nem lehet.
Hát ha beválik, de jó lenne. Most éjjel felkelt 1/4 12-kor és hajnal 3-kor, aztán meg 6 helyett 7-kor.
Már nem is aludt vissza. Ül a kiságyban és letépi a zenélő körforgóját és azzal játszik és közben kilóg a tappancsa a rács között. Majd erről is van kép küldök. Meg kell zabálni.
Egyre huncutabb.
Kata!
Noncsi sem volt ennyire követelőző, de ahogy egyre nagyobb egyre jobban érvényesíti az akaratát, és ettől megőrülök, mert nem tudok kemény lenni vele, pedig próbálkozom, csak megsajnálom és ő ezt nagyon jól tudja.
A feltépést ne úgy értsd hogy minden egyes alkalommal, nem, csak ha nem kap cicit amikor éppen neki fáj a foga, vagy valami nyűgje van, akkor kieszközli, hogy felvegyem és ha akkor sem kap cicit akkor elkezdi túrni magát bele a pólomba, és utána kezdi el cibálni, meg dörgölődzik, elég idegesítő.
No erről kell leszoktatnom úgy, hogy nem veszem fel. Ha üvölt üvölt, ez lesz és kész. Muszály nevelnem mert ránő a fejemre egyszercsak.
Suli, hát be regisztráltak jövő őszre Irodavezető + Angol tanfolyamra, de a sógornőm tegnap vizsgázott angol szóbeliből és meghúzták, no ha őt meghúzták akkor engem tutira. A többi tantárgy nem nehéz meg a legtöbb tantárgy már nekem meg van ilyen gazdaságtan, gyorsírás, gépírás, ecdl, közgáz ismeret, stb, csak pénzügy nincs, statisztika, meg marketing, stb, de igazából a férjem azt kérte, hogy ha meglesz a köv. gyerek akkor kezdjem el a sulit. Amiben tökéletesen igaza van, ugyanis, jövő szeptemberre tervezzük, hogy terhes legyek, és akkor 2007 májusában szülnék, ez így jó is lenne.
Aztán suli. Azért mert jövő októberben kezdődik ez a suli, egy éves és utána vizsga, no ha én szeptemberben terhes leszek akkor pont vizsga előtt szülnék és utána már nem tudom befejezni, meg hát állítólag az angol része is gáz. Szóval még azért várok vele egy kicsit, aztán higgadtan nekiülök, addigra Noncsika is már ovis lesz a másik 1 éves talán megint nekiugrok. Neked azért is jó, mert már meg van a két gyerkőc.
Meg tudod most ha elmennék suliba akkor mire odajutok hogy visszamenjek dolgozni az angolt tuti elfelejtem mert a második gyermeknél szintén nem tudok semmit sem tanulni amíg picike. Tehát ennek akkor van értelme amikor az utolsó évemet töltöm itthon a második gyermekkel és abban az évben frissen levizsgázni és úgy menni vissza dolgozni a papírokkal.
De neked kéne valamit tanulni, remélem sikerül megtalálnod a megfelelő sulit.
Na jó hosszan megmagyaráztam mi? Bocsi.
Germicid: Tudod néha az orvosok és védőnők nem normálisak, olyan hülyeségeket tudnak mondani.
Hogy mondhat ilyet, hogy germicidet adj neki cici helyett, ez lökött, inkább mondta volna azt, hogy teát adj neki. Én ezt nem értem.
Barbi!
Köszönjük, gyógyulgatunk, de annyira nehezen lábalunk ki, hogy már azt sem tudom milyen vitaminokat tömjek magunkba. Homeos bogyikat még nem próbáltam pedig már annyian mondják, a Csepel Plázában van is egy ilyen bolt, most már tényleg elmegyek, mert nem akarom tömni őt ennyi gyógyszerrel.
Nagyon sajnálom én is ami a szüleid között történik, neked a legrosszabb ezt végignézni, én is átéltem ezt csak annyiból könnyebb volt, hogy 6 éves voltam. Sajnálom őket nagyon és téged is. De hát ha két ember nem egyezik, talán ez a legjobb mindkettőjüknek. Elég szomorú és idegtépő dolog.
Vesetágulat, hát eléggé kivagyok már, pedig többen mondják, hogy még nincs baj, igen még nincs, de nincs is rendben minden, mivel nem húzódott vissza,sőt tágabb lett, szóval igenis van baj, tényleg érdekelne ha segítenél a telcsiszámmal nagyon szívesen elvinném oda Noncsit tényleg én is aztmondom mindig, hogy több szem többet lát.
Előre is köszönöm, hogy segítesz, e-mail címem:
tellerne.andrea@freemail.hu megköszönöm, hogy ha oda leírod, vagy ide a babanetre. Köszi.
Asszem jó hosszúra sikeredtem bocsika.
Akinek nem írtam elnézést, még később írok.
Puszi mindenkinek:
ANDI