Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

PatrikKép
Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk neked, Gigi és a Takonypóc!
Kép

ZsófiKép

Alvás, nagyon szuper nálatok. Olika tegnap 11-kor aludt el, én már azt hittem, hogy végkimerülésbe elpatkolok. És hét után már kukorékoltKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok! Kép

Drága Patrik Kép nagyon sok boldog szülinapot kívánunk neked. Zsófi és Bence

Kép

Szia te kukorica cső Dia Kép Kép
Remélem nem mondod komolyan, hogy miattunk takarítasz?! Majd megyünk és csinálunk jó nagy kupit Kép Kép
Nem tudom egyébként, hogy mitől van ilyen mázlink Bence alvásával, hogy ez a nevelés (hagytuk mindig kicsit sírni...tudom ezért sokan megvetnek)vagy magától alakult így, de nagyon szupi.
A mail címemre elküldöd a címeteket, hogy odataláljunk Bencével Kép.

Gigi Kép
Abszolúte de nem akarok beleszólni, de szerintem a saját érdekedben próbáld meg előbb letenni ezt a kis lurkót, ha ehhez hozzászokik, akkor aztán jajj nektet. Lehet, hogy el tudna aludni ő korábban is, még akkor is, ha az ágyikójában még egy darabig fent van, csak túl van pörögve és azért alszik el nehezen. Bence is van, hogy még az ágyikójában dumálgat, van, hogy fél órát is, de aztán elalszik. De tényleg nem akarok belszólni. Én ezt a 8 órás lefekvést találtam ki még anno, és ehhez ragaszkodom. Kép Mumus vagyok ilyen szempontból, de valamikor nekünk is pihenni kell, és ezeke a gyerkőcök aztán nem tudják, hogy hol a határ. Kép Na de befogom a szám, nem okos tojáskodom. Kép

Puszi
nmzsx

Sziasztok! Kép

Drága Patrik Kép nagyon sok boldog szülinapot kívánunk neked. Zsófi és Bence

Szia te kukorica cső Dia Kép Kép
Remélem nem mondod komolyan, hogy miattunk takarítasz?! Majd megyünk és csinálunk jó nagy kupit Kép Kép
Nem tudom egyébként, hogy mitől van ilyen mázlink Bence alvásával, hogy ez a nevelés (hagytuk mindig kicsit sírni...tudom ezért sokan megvetnek)vagy magától alakult így, de nagyon szupi.
A mail címemre elküldöd a címeteket, hogy odataláljunk Bencével Kép.

Gigi Kép
Abszolúte de nem akarok beleszólni, de szerintem a saját érdekedben próbáld meg előbb letenni ezt a kis lurkót, ha ehhez hozzászokik, akkor aztán jajj nektet. Lehet, hogy el tudna aludni ő korábban is, még akkor is, ha az ágyikójában még egy darabig fent van, csak túl van pörögve és azért alszik el nehezen. Bence is van, hogy még az ágyikójában dumálgat, van, hogy fél órát is, de aztán elalszik. De tényleg nem akarok belszólni. Én ezt a 8 órás lefekvést találtam ki még anno, és ehhez ragaszkodom. Kép Mumus vagyok ilyen szempontból, de valamikor nekünk is pihenni kell, és ezeke a gyerkőcök aztán nem tudják, hogy hol a határ. Kép Na de befogom a szám, nem okos tojáskodom. Kép

Puszi
nmzsx

Szia Zsófi!Kép
Természetesen nem kukoricacsőre hasonlítottam csak méretben majdnem akkora voltam.Kép
Írtam emailt.Pont ma jutott eszembe,hogy nem is tudod merre lakunk ideje lenne megírnom.KépPersze,hogy nem CSAKKépmiattatok takarítok!KépÉn nem vetlek meg,csak nekem nincs szivem sírni hagyni Domit.Mindig az jut eszembe,hogy olyan sokáig vártunk rá,most már viseljem el ha ő csak ringatva tud elaludni stb...Persze volt már olyan,hogy besokaltam és ott hagytam sírni,de 10 percnél nem birtam tovább hallgatni és bementem hozzá.KépPuszi.Most megyek mert már nagyon nyűgi az úrfi.D

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Olika
nagyon sok boldog névnapot kívánunk neked

Kép

Gigi és az anyukája

Puszi
MÁrti
márti05

Olokám!
Boldog Névnapot kivánunk!Dia&Domi
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Bocsi: Olikám lenne a megszólítás.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért!

Kedves Márti!

Azért írok ide, mert nem tudom az e-mail címedet, ill. az E-meghajtómon van a babanetes táblázat, de nem bírom megnyitni, egyszerűen lefagy a gépem.
Nagyon köszönöm, hogy érdeklődtél felőlünk nagyon aranyos vagy és nagyon jól esett, néha benézek ide és még több oldalra mint olvasó.
Olvastam ami veled történt, nagyon sajnálom, hogy bírod?
Kislánykád hogy van?
Mi jelenleg nagyon betegek vagyunk, Noncsi arcüreggyuszi és homloküreggyuszival kűzd, begyulladt a füle és köhög, tiszta takony, sárgás váladék jön a nóziból és félóránként kell szívni az orrát.
Én torokgyuszi, hangom nincs, előtte lázasan betegen voltam, férjem meg most kapta el.
Noncsi veséjével sincs minden rendben szóval nem mondom, hogy köszönjük jól vagyunk.
Kúráljuk magunkat.
Most anyukám beteg nagyon és 3 napja megállapították, hogy cukros, szóval még ez is.
Ha nálam ebédel anyu akkor mindent ki kell mérnem miből hány dekát ehet. :-(
Noncsi egyébként 10.200 gramm és 78 cm.
Napi 6-7-szer szopizik, éjjel ebből még mindig 2-3 alkalommal.
Mindent megeszik emellett amit mi.
Kis zabagép. :-)
Már felállt és próbál curikkolni oldalra de még nem totyorászik egyedül. Szinte rohanva mászik és életveszélyes dolgokat művel néha a szívinfarktus kerülget.
Már beszél: anya, mamma, papa, lálázik, dede, igen, nennem, tessék az tetys, köszönömöt úgy mondja, hogy köss, ha álmos odabújik és a mellkasunkra fekszik és mondja, hogy dende, az a tente, szóval nagyon édes, és persze el van kényeztetve minden irányból. Mindkét nagyi agyon kényezteti.
Szóval röviden ez van velünk.
Ha megírod az e-mail címedet akkor bővebben írok és tudnánk tartani a kapcsolatot, hogy veletek is mi újság van? Persze ha van hozzá erőd és kedved. Valamint ha uncsizol közel lakunk egymáshoz át is jöhetnétek lánykáddal, ha bármiben segíthetek szólj.
Írjál és sok puszi és köszönjük hogy érdeklődtél felőlünk.
e-mail címem: tellerne.andrea@freemail.hu

Mindenkinek további szép telet kívánunk.

Puszi:

ANDI
tandi

Kedves Olika!

Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Neked!

Kép

Puszi
nmzsx

SziasztokKép

Köszönjük a köszöntést! Nagyon aranyosak vagytok, de nyáron tartjuk. Kicsit sok lenne a jóból így egyszerre. (szülinap, névnap, miki, karácsony)

Délután írtam egy csomót, de elszálltKép

ZsófiKép
Nem ítéllek el, inkább benevezném a fiam a kiképző táborotokbanKép Csatlakozom Diához, én sem bírom hallgatni ha sír a gyerök. Fegyelmezhetem eleget még. Most megy a kényeztetés.

Mit szóltok az első hóhoz? Olyan szép volt, csak nagyon hamar elolvadt. Olikámat annyira nem izgatta, a kutya viszont teljesen bevadúltKép

Jók legyetek, puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Nagyon régen írtam, de valahogy nem volt hozzá erőm. Anyámék a válás közepén vannak, vagyonmegosztás, stb. Undorító az egész és én vagyok a közelben, így minden itt landol. Néha már ott tartok, hogy kirohanok a világból. Arra vágyom, hogy felébredjek és rájöjjek, hogy csak egy rossz álom volt az egész. Kép

Utólag is mindenkinek boldog mindenfélét kívánunk!

Dia!
Gratulálunk Domi sikeréhez! Gyönyörű nagy legény lett belőle.

Szonja szuper kiscsaj. Életveszélyesen közlekedik már. Az emeletre 2 perc alatt mászik fel 29 lépcsőfokot. Még nem jár, de négykézláb repeszt a lakásban.
Tegnap jött ki a harmadik foga. Nagyon megkínozza szegényt. Már 3 hónapja kűzdünk a fogakkal és nagyon lassan akarnak kibújni.
Persze a fogai miatt legyengült az immunrendszere, így benyeltünk egy alapos megfázást is. Másfél hétig szenvedtünk vele - napi hat orrszívózással. A végén szegény már egész jól hagyta. Most már szerencsére jobban van, bár még mindíg elég nyügi.
Még rendületlenül szopizik - nappal és persze éjszaka is. 8 kg és 76 cm.

Ha valakit érdekel mi tegnap vettünk nagyon jó műanyag szánkót a Metroban. A támlája egybe van öntve az ülő részzel és ki is van párnázva. Van hozzá heveder is, amivel be lehet kötni a gyereket. 3500,- forint volt.

Ahogy már korábban is ígértem, megpróbálok többször jönni. Már megrendeltük az ADSL-t csak még nem kötötték be.

Puszi

Barbara
babar

SziasztokKép

BarbaraKép
Tudod, hogy megörűltem amikor láttam, hogy írtál????!!!!!! Sajnálom anyukádék válásátKép Az a legrosszabb, hogy nem tudsz kimaradni belőle. És általában ilyenkor állást kell foglalni valamelyikük mellett.Kép Gondolj törpe Szonjára és rögtön jobb kedved lesz! Köszi a szánkó ötletet, igaz anyuék vettek, de nekünk is illene. Szerintem el fogunk menni hétvégén. Jó lenne ha tényleg tudnál gyakrabban jönni. És kérünk képeket a csajsziról!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Már eddig is sokat olvastalak Benneteket, de most úgy gondoltam, hogy írnék is. Az én fiacskám is közel 1 éves, mint a Tiétek, Marcinak hívják. Nagyon édes, egy igazi rosszcsont. Már megtette első lépéseit KépRemélem bevesztek ebbe a jó kis csapatba. Kép Akinek ellenvetése van, szóljon nyugodtan Kép Kép Kép Ha írhatok Nektek, akkor bővebben is írok (alias Tolsztoj).

Pusz: Melinda

ui: egyenlőre ennyi, mert Marci még alszik (kissé felborítottuk a mai napirendünket)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Most csak rövid leszek mert Domi ma 2x 15 percet aludtKépígy nagyon nyűgi,de később jövök ám még!Üdvözlet az új tagunknakKépés a régi elveszetnek!Írok nektek is majd bővebben!KépTeszek fel pár képet a mai kis minitalinkról,ami szerintem jól sikerült.KépPuszi.Dia
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Vissza jöttem Domi már alszik.Kép
Zsófi!
Örülök,hogy eljöttetek,nagyon aranyos Bence és Te is szimpi csaj vagy!KépA popsikrémet is itt felejtetted.Most jutott eszembe,hogy kedden a Heim Pálba kell menni Domival,de a szerda jó nekem.Neked jó?

Barbi!
Nagyon örülök,hogy jelentkeztél!Pont a napokban gondoltam rád,hogy írni kellene már sms-t neked.Kép
Köszi a dicséretet.Szonjáról kapunk képet?Nemsokára itt a szülinapjuk,mit szólsz,hogy elment az idő!Nálatok nagy buli lesz?Majd légyszi tegyél fel képeket róla!KépMegfázás.KépTök jó lehet az a szánkó,de sajna nem tudunk elmenni a metróba...puszi,aztán légyszi gyakrabban gyere közénk!Szülők:Sajnálom nagyon,szörnyű lehet most neked!Kép

Melinda!
Szia Te elveszett!Hiányoztál ám nagyon.KépMarcikával mizus?Olyan édes,mosolygós fickó úgy megzabálnám.KépJött ki már több fogacska?Nálunk semmi,dekkolunk a 8-nál.Gratula az első lépéshez!KépHázzal mizus?Van vevő?Képzeld ma már volt érdeklődő a szőlőre.Jaj csak venné már meg valaki!!!!!Sikerült a netet elintézni?Most már gyere gyakrabban irgum-burgum!Kép

Gigi!
Szia.KépVettél hámot?Barátom jól van?Puszi

Mindenkinek szép álmokat elhúzok aludni,mert hulla vagyok!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Örülök, hogy eddig semmi ellenvetés Kép Na, komolyra veszem a dolgokat!!!

Dia-Zsófi!
Édik a fiúk! Két kis szöszke. Biztos jól elvoltak egymással, ahogy Ti is egymással Kép Ja, és irigy vagyok a tali miatt!

Dia!
Fogacska ügyben mi is megragadtunk a 8-nál, de most nem hiányzik több, mert fognövesztés nélkül is elég nyűgös, zizis a lelkem már a hétvége óta. Épp tegnap gondoltam, hogy csak mi állhattunk-e le fogügyben, de látom, Ti is dekkoltok Kép
Köszönjük a gratulációt! Annyira édes Marcuskám, ahogy lépked, illeg-billeg, mint egy részeg tengerész, majd lehuppan a popsijára. Biztos az égiek azért intézték ezt a vastag pelusborítást a sejhajukra, hogy valami puhára essenek ezek a kisördögök Kép De már akár 2 méteres távolságot is levág, ha úgy van kedve.
A házra eddig már egész sok érdeklődő volt, de eddig érdeklődésnél tovább nem jutottak. Épp vasárnap nézték volna meg, de akkor meg mi nem voltunk itthon. Úgyhogy bizakodok ezerrel, de tudom, hogy egy háznézés még nem szerződésaláírás, de legalább történik valami. Szorítok, hogy Nektek is legyen valami előremozdulás.
A net kész katasztrófa volt. Az összes internetszolgáltató cég átvágja az embereket ott ahol tudja, illetve próbálkozik vele. Inkább nem írom le a tortúránkat, nem kívánom senkinek. Kép

Lányok!
Idővel mindenkinek írok, csak először vissza kell rázódnom. Megpróbálok visszaolvasni és akkor reszkessetek! Bár napközben el nem tudom képzelni, hogy hogy fogok tudni írni, mert Marci már tényleg ön- és közveszélyes, így amíg fenn van, egy pillantra nem lehet szem elől téveszteni. Alvása alatt meg ugye, megváltom a világot, így szerintem marad az este. De azért lehet, hogy nem bírok majd magammal Kép

Amíg el nem felejtem! Ezúton (is) kívánok minden 1 éves babának NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! Azaz:
Márti Gigije! Anikó Krisztikéje! Kata Patrikja! Ezt Nektek küldöm!

Kép

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Dia Kép
Örülök, hogy találkoztunk, te is szimpi csaj vagy Kép. Domiról csak úgy áradoztam itthon, hogy milyen kis ügyi és mennyire aranyos. Kép Tényleg el vagyok ájulva tőle, hogy miket tud. Kép Legjobban a virág szagolgatásos tudománya tetszik. Kép Olyan aranyosan grimaszolt közben. Kép Képzeld, mire haza értünk, tiszta jég volt a járda, meg az úttest itt Káposztáson. Szerencsére máshol semmi gáz nem volt.

Melinda Kép
Akkor kezdjél csak el Tolsztojkodni. Kép Gratulálok az első lépéshez!! Nagyon ügyi!

Barbi Kép
Sajnálom anyukádékat! Kép Kép El nem tudnám képzelni, hogy szüleim külön éljenek és ne egyszerre lássam őket! Sok erőt kívánok ehhez az időszakhoz neked is és a szüleidnek is.
Aranyos lehet Szonja, ahogy mássza az emeletet. Lefelé is tud már jönni. Bence anyóséknál elég hamar fölmászik, aztán gondol egyet, megpöndörödik (na ilyenkor jó, hogy ott vagyok), hogy akkor ő most jön le. Kép Küldjél képet a csajsziról, biztos nagyon jól néz ki, nagyon kis ideális a súlya. Kép

Gigi Kép
Ti, hogy vagytok? Olika már meggyógyult?

Puszi
nmzsx

SziasztokKép

Itt vagyok, csak egyszerűen nem tudok mikor írni. Csatlakozom Melindához, Olikám is köz és önveszélyes.
Ma voltunk zene oviban. Nagyon élvezte. Délután meg átjött a kis barátnője. Tök jókat röhögtek együtt. Szerencsére már nem beteg. Éljen-éljen.

MelindaKép
Üdv közöttünkKép Talán még barátők is lehetnénkKép

Mindenkinek puszi! Jó éjt

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!Kép
A szülinap végül is jól sikerült,Patrik nagyon élvezte,bár egy óvatlan pillanatban belenyúlt a mutatóujjával az égő gyertyába-de csak meglepődött,nem történt baj.Ilyen kis égetnivaló mostanában szegény.
Vasárnap,az igazi szülinapján Raullal ketten köszöntöttük,Ruszlán pedig felhívott 23.20.-kor,pedig már azt hittem el is feledkezett rólunk.
Az egy éves nagyfiúnak mára kibújt az 5. foga és már szalad egyedül-a küszöbök és egyéb akadályok figyelmen kívül hagyásával.

Melinda!
Örülök,hogy újra itt vagy!KépMobilos net-ezés nem jó Nektek?Azzal nincs sok gond.
Gratulálok az önálló lépegetéshez!Kép
Szerintem Patriknál állt le igazán a fogzás,még csak az 5. jött ki,eddig nagy csend volt ez ügyben,csak nem aludtunk éjszaka.De az lehet mástól is.
Míg el nem felejtem:üdvözlöm a kabátomat!Kép

Barbara!
Jól elhúzódik a szüleid válópere.KépGondolom nem egyszerű a helyzet.Kitartást Neked!
Én is szeretném legalább képen látni Szonját!Kép

Dia!
Patrik is alig aludt ma,nem tudom mi volt a levegőben.Lehet,a hótól kergültek meg a fiaink.Akkor viszont mi lesz ezután,nyakunkon a tél?!Kép
Jó lehetett a minitali!Domikád is jól megnyúlt most,igaz?

Zsófi!
Bence nagyon nagyfiús!Kép
Lehet,hogy rosszul gondolom,de meggyőződésem,hogy a fiaim nem elégedtek volna meg 10 perc sírással,ha otthagytam volna Õket(Raul is ilyen volt babakorában,képes volt teljesen kikészülni,ha nem látott).Lehet,hogy ez szoktatás kérdése,de minden gyerek más,én két nem jó alvót "fogtam ki"Kép
Patriknál az elalvással nincs sok gond,annál inkább az átalvással...

Andi!
Jobbulást kívánok Noncsinak!Szegény kislány,ennyi baj még egy felnőttnek is sok lenne!Kép
Anyukádnak sok erőt kívánok,remélem nem kell szurkálni majd magát,elég lesz"csak"tabletta és diéta.
Puszillak Benneteket!Kép

Gigi!
Mi örülünk a hónak.Elsősorban Raul,még az oviba indulásért sem kell könyörögni most.Kép
Örülök,hogy Oli jobban van!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Szia Kata!

Köszönjük szépen, hogy írtál, jólesik, sajnos Noncsi nincs jól, hiába minden gyógyszer visszavittük a dokihoz és megint újabb gyógyszereket kapott. Azt mondta a doki, hogy nyugodjak meg, mert van amelyik gyereket hat hétig hordják vissza az anyukák ilyen kis influenzás betegséggel, szóval akkor nekem még hátra van ezek szerint négy hét.
De hála az égnek láza nincs most, az orra szegénykémnek ömlik, szóval eljutottunk az óránkénti orrszíváshoz és még ráadásul az 5-ös és a 6-os foga is jön ezerrel.
Közben persze ahogy szívjuk a nózit nagyon sír, néha már a férjem fogja le a két kezét mert úgy kapálózik, hogy alig bírunk vele. A veséjével meg az van, hogy 4,5 volt mindkét vesében a tágulat, és most meg 5,8 és a jobb vesében nagyobb a tágulat. Szóval nem húzódott vissza hanem nagyobb lett. Amitől nem lettem nyugodtabb, bár aztmondta az ottani doktornő, hogy 10-ig állítólag nincs nagy gáz. De annak ők sem örültek, hogy nagyobb lett és nem húzódott vissza, félév múlva megint mehetünk kontrollra. Jó lenne ha már végre kinőné, annyira megnyugodnék. Persze lehet hogy én rinyálom túl a dolgot, de mikor mondják már azt, hogy nincs tágulat.
Nekem a hangom olyan mint a repedt fazék. Már másfél hete benne vagyok, most meg a férjem kapta el tőlem, szegény betegen megy dolgozni, tiszta takónykór.
Anyukám január 17-ig kőkemény 2-es számú cukordiétára van fogva, 175 gramm szénhidrátot ehet meg egy nap és a napi kalória 1400 lehet annál több nem, és mindent sajnos ki kell mérnie.
Kapott könyvet és le van írva milyen ételeket készíthet, teljes étrend van benne napra lebontva.
Hát elolvastam, őszíntén szólva felkopna az állam tőle. Ha januárig nem fogy le és nem áll vissza a rendszer nála akkor sajna még gyógyszer, vagy szuri lesz belőle attól függ, mennyi a triglicerid értéke és a cukor érték. Meg persze mennyire van akarat ereje fogyni. Kb 8-10 kg-ot kell leadnia. Emiatt egy kicsit azért kivagyok, mert apósom is ugyanezt csinálja és eléggé gáz a hangulat a családban amikor fennt van a cukra, mert akkor hisztis és ingerült, szóval nehéz elviselni ráadásul nincs jól. Itt volt nálam anyu pénteken és pont meggyes piskótát sütöttem, el is tűntettem előle, mert nem akartam kínozni, ugyanis nagy sütievő velem együtt képes megenni fél tepsivel.
Ti hogy vagytok? Patrik, Raul hogy van, hogy bírod?
Férjed jól van sokat utazik még?
Nagyon boldog szülinapot kívánok Patriknak így utólag is. Ha van kedved írj e-mailt is. Küldhetnél oda nekem képeket is a gyerkőcökről. Én is küldök neked csak írd meg az e-mail címedet, mert nem jutok be az e-meghajtóra és ott van mindenkinek az összes adata.
Micával mi újság van? Ezer éve nem írt ide én sem az igaz néha jól eltűnök aztán megint írok, hát így jön össze.
Ha találkozol Micával, puszilom őket.

Puszi mindenkinek

ANDI
tandi

Sziasztok!Kép
Kata!
Szerintem is nyúlt egy kicsit Domi.Most vettem neki egy 80-as kezeslábast és már kicsi.KépBence tényleg nagyon nagyfiús főleg Domi mellett.De azt néztük Zsófival,hogy ha a két gazfickó egymás mellett áll akkor egyforma magasak.Képtamás szerint Bence azért néz ki nagyfiúsan mert sok haja van.KépÖrülök,hogy jól sikerült a buli!Bocsi,de Patrikot mintha vonzaná a tűz a meleg.KépAzért remélem nem bibis az ujjacskája!

Zsófi!
Tegnap "elrabolta"a szomszédasszonyom Domit így kihasználva az alkalmat elmentem vásárolni Dominak.Nos hazafelé gondoltam rád vajon,hogy értetek haza,mert annyira csúszott a járda,hogy alig tudtam haza botorkálni.KépÍrtam emailt.

Melinda!
Örülök,hogy vannak érdeklődők a házra.Kivánom,hogy minél előbb sikerüljön eladni és megvegyétek álmaitok házát.KépGratula a részeg tengerésznek,igazán ügyi egy fickó!Kép
PUSZI MINDENKINEK.DIA

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Már ezt a pár hozzászólást sem tudom elolvasni, amit tegnap óta írtatok, az elmúlt egy hónap terméséről már ne is beszéljünk. Egyszerűen bérletet vettünk a diliházba, Marci tiszta gyagya. Nem az az igazi "fogam jön" sírás van, hanem olyan mint én, amikor meg akar jönni Kép Jobb hasonlatot nem találtam. Ha valami nem úgy van, ahogy az Õnagysága akarja, rögtön nyüszizik, majd sír, végül cirkuszol. Épp hogy aludt 1,5 órát, pedig átlagban még mindig tartja a 2-3 óráját. Késő délután szerintem közösen fogjuk kaparni a falat kínunkban a fáradtságtól Kép Na, nyávogásból ennyi, este ahogy Gábor hazajön, legalább egy kicsit visszaolvasok és írok.

Remélem mindenki más jól van Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Igaz, hogy a délutáni firkálmányom után nem volt itt senki, de azért az ígéretemhez híven itt vagyok!

Kata!
A kabátod is viszontüdvözöl, már akartam írni, hogy nyugalom, gondját viselem Kép És tényleg jól érzi magát! Tavaszig csak találkozunk már valamikor és akkor visszakapod! Kép
Az internet most már jó lesz, csak ahová akartunk menni (Enternet)ott jól átba..ták a fejünket, amibe a kedves T-online is komoly segítséget nyújtott. Kész maffia, ami ebben az országban folyik. De most már remélem tényleg okés lesz. Mert ugye a remény hal meg utoljára Kép

Dia!
Kár, hogy nekem nincs ilyen jófej szomszédasszonyom, aki "csak úgy" elrabolja Marcit és én esetleg kiruccanhatnék Kép A picuri kezeslábason kívül mit vettél még Dominak? (Nem vagyok ám kííííííííííváncsi Kép). Egyébként én már nem merek semmit úgy venni Marcinak, hogy nincs ott és nem próbálom rá. Tényleg hihetetlen, hogy mennyire megnőttek ezek a kis vakarcsok. Néha elnézem Marcit, ahogy fekszik a földön, hogy milyen hosszú, úgy érzem, hogy fele ekkora volt a születésekor.

Andi!
Sajnálom, hogy Noncsi ennyire lebetegedett és még a fogacskája is növekszik Kép A lényeg, hogy mielőbbi gyógyulást kívánok Nektek (hisz Te is beteg vagy) és sok-sok puszit! Anyukádnak is szorítok és akaraterőt a fogyáshoz!

Gigi!
Lehetek a barátnőd???????!!!!!! Hú, de jóóóóóóóóó! Kép Kép Kép
Milyen az a zeneovi? Gondolom zenélnek a manóknak. De mégis mit, mivel, hogyan, miért stb.stb.

Zsófi!
Ez a második lépésem a Tolsztoj lét felé, de asszem egész jól haladok Kép
Apropó, örülök, hogy megismerhettelek Benneteket, a pasijaid tényleg jóképűek és nem a fényképek voltak csalókák! Te is nagyon csini vagy, úgyhogy megmaradtam irigynek. De most már én is gőzerővel rákapcsoltam az alakformálásomra, mert így télen az emberre még inkább rakódnak a kilók, úgyhogy odafigyelek mit eszek és rendszeresen elkezdtem tornázni is. Csak sajna Marci nem partner benne, mert ma is félbe kellett szakítanom az edzést, mert a Drágaság megelégedett 1,5 órányi szunyával.

Barbi!
Sajnálom a Szüleid válását, tényleg szomorú lehet látni Õket így Kép Kitartást hozzá!
Szonjáról én is kérek szépen fényképeket! Szorítok, hogy a fogacskák ne kínozzák annyira és gyorsan kibújjanak!
Az internetbekötéshez szorítok ezerrel, mi is épp most mentünk ugye át rajta.

Lenne, egy-két kérdésem! (Már biztos hiányoztam a kérdezz-felelekjeimmel, mi?!)
Marci az utóbbi 1-2 hétben keservesen sír, amikor a fürcsi az igazi csutakoláshoz ér, előtte és utána játék alatt fülig ér a szája, de amint vízszintesbe kerül, hogy az alfelét suvickoljuk, nem pityereg, hanem keserves sírásba kezd. Másnál is van ilyesmi?

Másik: Egyre többet van olyan, hogy ha valamit akar, de néha minden ok nélkül elkezd ültében feszíteni, mintha kakit nyomna, még be is vörösödik a feje. Olyan mintha így akarná az akaratát kifejezni, vagy nem tudom mire gondoljak. Ez előfordult már valamelyikőtöknél?

A harmadik nem gyerkőcös: most már ádvent első vasárnapja lesz? Szerintem igen, mert dec. 25. lesz vasárnap és az már nem ádvent. De anyósom szerint igen (már megint ezek a kavarós anyósok! Kép)

Most megyek, holnap jövök! (Asszem ez lesz a szlogenem, tetszik Kép Lehet, hogy fáradt vagyok kissé?)

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!

Melinda
örülök, hogy ismét közöttünk vagy.
Gratula Marcika önálló járásához.
Fürcsi ügyben mi is így vagyunk, üvölt amikor vízszintes helyzetbe kerül.
A késő délutáni flvakarás ismerős, nappal alig alszik Gigi és délután már nagyon nagyon nyűgös, újabban 7 kor le is fekszik aludni.

Dia, Zsófi
nagyon cukik a fiúk.

Kata
mi van Micáékkal? Tudsz róluk valamit?

Nálunk most ismét működésbe lépett a fogmanó így éjjel óránként van sírás, az a legérdekesebb, hogy általában álmában sír, persze én felébredek minden egyes alkalomnál, kezdenek begyógyulni a szemeim.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

SziasztokKép

MelindaKép
Rinyapajtásommá fogadlakKép Olikám is elkezdte a hisztit. Szerencsére nem vágja földhöz magát, de veszettűl ordít. Pl ha nem mehet fel a lépcsőn stb... Gondolom ez csak rosszabb lesz. Emil címed ugyanaz??

MártiKép
Nem jártok felénk? Holnap még itthon leszünk, de pénteken nem érünk rá. Majd írjál légyszi!

Vettem ma a Libriben egy hangos könyvet. Nagyon jópofa, minden oldalon más hangok vannak. (pl. apa rálép a macsak farkára, összetöri a tányért a végén meg holkol a fotelban) Nem volt egy olcsó darab. Be volt csomagolva és már itthon vettem észre, hogy használt!!!!! Azt hittem, hogy felrobbanok a méregtől. Ekkora pofátlanságot. Visszavittem, és még annyit sem mondtak, hogy elnézést!!! No comment.

Ma Született feleségek!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!Kép
Andi!
Sajnálom,hogy betegek vagytok jobbulást kivánok mindenkinek!Anyudnak kitartást!

Melinda!
Tetszett a menszisz hasonlat.KépOlyan jó,hogy újra itt vagy mindig mosolygok a leveleiden.Domi visít mostanában amit elég nehezen tűrök.Szét megy tőle a fejem.Sajnos néha önkéntelenül is hangosan rászólok,hogy hadja abba.Persze ő még jobban rákezd.Séta közben is velünk van tele a ltp.KépBiztos anyáznak egy páran.KépA szomszédasszony tényleg jó fej,szerencsére Domi is imádja.Szinte a csaj kéri,hogy menjek kicsit bóklászni,vásárolni.Hát lehet erre nemet mondani?KépA kezeslábast/turiban/vettem 1 hónapja és már kinőtte.KépTegnap már szülinapjára vásároltam.Vettem 1 harisnyát,2 bakancs zoknit,1 farmert,2 badyt,1 teher autót aminek a platóján legó van és egy ügyességi játékot.Ez olyan bizbaszKépvan olyan kanyargós pálya és golyókat kell rajta huzogatni.Na értelmesebben le se írhattam volna.KépTudod,az Ikeában is lehet ilyet kapni.....Mást már nem veszek nekiKépmert úgy is sok ajándékot kap még másoktól.Meg hát karácsonyra is kell hagyni valamit.KépÉn csak cipőt nem merek nélküle venni.
Kérdéseidre válaszom.Kép
1)Nem csutakolod erősen?KépAmúgy passz.Domi nem sír csak ha már ki kell jönni a vízből.Kép
2)Domi ilyenkor kakil.KépNa de félre a tréfával,Domi régebben csinálta ezt.Mindig a frász kerülgetet,hogy nehogy megpattanjon egy ér a fejében annyira durván csinálta.De egyszer csak nem csinálta többet.Szerintem ez hiszti.
3)Nem tom,biztos.Nem szoktam ezt figyelni,csak akkor amikor már arany vasárnap van,hogy ujuj elkéne gyorsan rohanni ajándékokat venni.Kép

Márti!
Kitartást!KépHányadik fogacska jön?Én is észre vettem ma,hogy alul hátul mindkét oldalon megvan dagadva Domi ínye.Lehet,hogy hozzánk is hamarosan eljön ismét a fogtündér.KépGyöreszék jól vannak?

Mindenkinek szép álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Nos, megvagyunk meg, csak kicsit suru a napom, este pedig atadom a gepet paromnak, kikapcsolodik egy kis jatekkal, mert mostanaban ugy latszik, hogy mindenutt sok a melo, es igy pihentetjuk az "agyunkat".

A helyzet velunk: Gyuszko rendbejott, jar oviba, igaz egetnivaloan rosszKép Most kohog egy kicsit, foleg ejszaka, de nem veszes, a hideg hatasa.
Zolcsi mar kicsit durvabb helyzetben van, hetfon ejszaka lazas lett, kedden dokineni: hurutos a dragam mindenutt, ugyhogy antibiotikumot kap, orrtakaritas es minden egyeb.. tegnap nappal mar nem volt lazas, csak delutan indult el folfele a homerseklete, igy lefekveskor kupozas, es altalaban ejjel 2-3 kornyeken megint. Ez igy megy hetfo ota. Halistennek nem nyugosebb, csak anyasabb, igy nehezebben haladok mindennel. Viszont ami nagy hir, hogy hetfon este, 38,8-as homerseklettel a lurko megtett elso onallo lepesetKép Tegnap mar tovabbfejlesztette, 2 lepest is tett meg egyedulKép

Most bocsi, hogy nem irok egyesevel, de orulok, hogy ennyit bepotyogtem, megyek, mert almos, es a szagok alapjan a pelusaba is alkotottKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok Lányok!

Szia Melinda!

Jó olvasni újra téged, néha akkorákat nevettem, mert olyan jó a humorod, azt szeretem benned, hogy sokszor a problémákat amik összejönned nálad sokszor viccesen fogod fel, tudod ez a legjobb felfogás.
Én néha olyan ideges tudok lenni, és a férjem mindig nyugtat, hogy miért nem fogom fel lazábban.
Hát tényleg igaza van.
Köszönjük szépen a jókívánságokat neked is, gyógyulgatunk kúrálgatjuk magunkat, de én nem tudom mikor voltam ennyire beteg.
Noncsika kezd gyógyulni, de még mindig tiszta takony és olyan bágyadt szegénykém, éjjel megint 3-szor keltem már úgy kivagyok ettől és nem fogadja el a teát, csak cici, és már fáj is ahogy szopizik.
Elég gáz már így, lassan egy éves és még mindig rengeteget szopizik, a szilárd kaját is megeszi, de most hogy beteg csak nyammog, pacsálok mindent össze-vissza de nem kell neki.
Szóval egy kicsit most odavagyok idegileg.
Egy percig sem lehet letenni, állandóan rajtam lóg.
Marcikáról rakj fel képet, már olyan régen láttam.
Miért költöztök el? Egy kicsit bocsika de lemaradtam holott olvaslak benneteket, csak most nem tudom, hogy azért mert nagyobba szeretnétek e menni, vagy miért?
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön remélem szép házat sikerül vennetek.
De jó nektek Istenem én úgy kiköltöznék már ebből a panelból, de hát csak a jóég tudja, hogy mikor jön el ennek az ideje, néha úgy érzem soha. Anyukámra kemény idők jönnek, csak rajta múlik, hogy mi lesz ennek a vége.
Köszi még egyszer hogy írtál aranyos vagy. Ja igen és azt akartam még írni, hogy láttam az utóbbi képeidet nagyon szépen lefogytál nagyon ügyes vagy.
Én még mindig kűzdök, hol van kedvem fogyizni, hol nincs. Tiszta őrület ez a diétázás. Semmi akaraterőm nincs rájöttem.
Puszi neked

Szia Dia!

Köszönjük szépen, igyekszünk gyógyulni, de már rég voltunk ennyire betegek, Noncsi is néha fél napig sír, és fogalmam nincs, hogy mit csináljak vele.
Anyu tudod milyen, ez most neki egy nagyon kemény feladat, és ha nem bíztatom és nem segítek neki, akkor feladja és abból nagy baj lesz.
Ti hogy vagytok? Ha gondolod írj e-mailt is, szívesen válaszolok. Utólag is gratulálunk fiacskád sikeréhez a mosolyával.
Puszi

Szia Márti!

Hogy vagytok?
Jó volt dumcsizni majd ha lesz időd te is nyugodtan hívj, írtam e-mailt is.
Fogacskákhoz kitartás, nekünk most jön az 5-ös, 6-os. Képzeld a teát megint kiborította Noncsi a folyosóra és a cseppekkel játszik mint Gigi. :-)

Zsófi!

Nagyon szép kisfiad van, és Domival igazán jól néznek ki a képeken. Hatalmasat nőtt Bence.

Gigi!

Olivérnek utólag is nagyon Boldog Szülinapot kívánok. Nagyon nagyot nőtt már és a tortáját ügyesen elkészítetted aranyos az etetőszékében.
Könyv: Hát tényleg elég kellemetlen helyzet.
Én inkább attól vagyok ki, hogy elmentünk Noncsi szülinapjára venni mesekönyveket az Auchanba és tényleg nagyon jókat láttam, no de az áruk.
Egy kis képes mesekönyv 2500 forint volt. Felháborodtam én is rendesen.

Mennem kell mert megint nyűgi szegény.
Ha tudok azért jövök közétek persze csak ha nem bánjátok.

Puszi mindenkinek:

ANDI
tandi

Szia Mica!

Pont elkerülték a leveleink egymást.

Jobbulást nektek! Sok puszi és ne hajtsd túl magad, nem is értem hogy bírsz ennyit pörögni. Azért kicsit pihenj is.

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Most csak gyorsan írok, mert míg kicsi fiam alszik, addig gyorsan főzök neki kaját. Képzeljétek, ma voltunk védőnőnél (tudod meséltem Dia, hogy kiütések vannak rajta és most lementünk, hogy megnézzék, hogy mitől is van rajta). Hát okosabb nem lettem, mert mehetünk a bőrgyogyóba (de már van is holnapra időpontunk), viszont tudom, hogy hány kg és hány centi. Ui. szerintem vagy 2-3 hónapja nem volt lemérve, de akkor is csak úgy kb. mértük itthon. Ránézésre jó volt, és nekem ez elég volt. Kép Kép Akkor közzé teszem a méreteit: 77,5 cm hosszú és 9,5 kg a súlya. Olyan aranyos volt, teljesen jól viselte. Mosolygott nagyokat, a mérlegen sem moccant meg. Bezzeg itthon fizikai képtelenség lemérni. Kép
Mindjárt megőrülök, valakire most délben jött rá a kalapálhatnék. Kép

Minden visszatérőnek nagyon örülök, már elég kihalt volt a topic.
Most megyek, de később még írok!

Puszi
nmzsx

Sziasztok

Ez aztán a nem semmi, végre ismét belendül a topic.
Hurrá hurrá.
Persze mondja az aki szintén néha el el tünik.

Gigi
szerintem nem megyünk a héten felétek.
A könyv elég érdekes húzás volt, nem jött be nekik mert visszavitted.

Dia
én is irigykedek a szomszédodra.
Giginek 5 foga van, viszont fent és alul is végig be van dagadva az ínye, szóval fogalmam sincs melyik fogacska fog előbújni.

Mica
jobbulást nektek

Andi
úgy látszik Noncsi is rájött a legegyszerűbb játékra.

Györesszel beszéltem ma, kicsit náthásan igaz de megvannak. Norbika igazi kisfiú, dobálózik, fut, rohan.

Csajok ti hogyan tudtok a kicsikkel vásárolni menni, Gigi tegnap az Auchanban a játékokig bírta, onnantól üvöltött végig.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Zsófi!

Szép nagy gyerkőc Bence, sajna Noncsit a dokibácsi csak úgy hívja, hogy húspogácsa. Nem is értem miért :-)))

Márti!

Egész nap felmosok, mint egy mosómaci.
Ez a muci mindent kiborogat, most tényleg ez a legújabb játéka. De legalább nem rajtam lóg.
Vásárlás: Hát ne tudd meg, mi úgy szoktunk menni, hogy jól telekajáltatom mielőtt elindulunk, így kibír kb. egy órát, aztán üvöltés és kénytelen voltam megszoptatni, úgy, hogy rátettem a lábam egy dobozra és állva hát marhára élveztem a dolgot.
Mögöttünk két árumenedzser beszélgetett, arrébb nem mentek volna két lépést, és természetesen mindig jött valaki akinek arról a polcról kellett áru, ahol én szopiztattam, kicsit ki is akadtunk ezen, mert hihetetlen hogy nincs egy nyugodt hely ahol esetleg az ember leüljön és normálisan ellássa a gyermekét.
Szóval nálunk sem megy egyszerűbben a vásárlás. :-(((
tandi

Márti!

Györeszéknek jobbulást és puszilom őket.

Pusza:

ANDI
tandi

SziasztokKép

MártiKép
Szerencsére Olivér elég jól bírja a vásárlát, igaz általában akkor megyek amikor vigyáz rá Viki. Nekem a jövőhét is jó!Kép

AndiKép
Mindenkinek jobbulást kívánok. Az Alexandra könyvkiadónak vannak nagyon szuper könyvei. Én a Lurdy házba szoktam járni. Az árak is jók.

MicaKép
Szokás szerint nálatok zajlik az életKép Szumó Zoltánnak jobbulást!!Kép

Megyek mert pakolnom kéne. A ház kissé viharvert.

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Köszönjük szépen.
Örülök, hogy írtál, köszönöm az infót a könyvekről, a férjem pont ma megy fényképekért a Lurdy Házba és majd mondom neki, hogy ugorjon már be az Alexandra könyvesboltba.
Remélem vesz Noncsinak aranyos könyveket. Nem sok könyve van és imádja ha mondjuk neki az Ecc-pecc kimehetsz-et stb, szóval jó lenne valami mondókás kiskönyv, képeskönyvek.

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!Kép
Györesz mindenkit puszil!!

Andi!
Köszi a gratulációt.Mi jól vagyunk,szerencsére Domi nem beteg.Kop-kop!!!Ezerrel készülünk a szülinapra buli,bulit követ.Kép

Márti!
Domi mint a férfiak többségeKéputál vásárolni.Persze mégis muszály vonszolnom magammal.Két módszer van amivel el van egy darabig.1)Kiültetem a bevásárló kocsiba onnan tud nézelődni komunikálni a vásárlókkal/integet,puszit küld,kacsint stb..Kép/2)Kukival tömöm.KépAz mindig van nálunk.

Mica!
Zolcsinak jobbulást kivánok!Küldök neki gyógypuszit.Kép
Kép

Mindenkinek szép estét!Ma helyszinelők lesz.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Jöttem egy kicsit dicsekedni: Marci ma ANGYALKA VOLT!!! Normális időben kelt, szuperjó volt de., rendesen tízóraizott, ripsz-ropsz elaludt délben, aludt 4 (!) órát, majd azóta is tündérke. Remélem ezt a jó szokását egy ideig megtartja Kép

Márti!
Jaj, de jó, hogy Te is itt vagy végre! Kép Ne tűnj el most már! Györeszéket én is üdvözlöm és jobbulást Nekik! Mikor lesz újra nete Györesznek?
Szegény Gigike a fogacskáival Kép Téged is nagyon sajnállak, hogy még mindig, folyamatosan kelned kell.
A vásárlás nálunk (hála az égnek) nagyon jól megy. Nagyon élvezi Marci, a menet közepén azért van egy kis holtpont, de akkor a kezébe nyomunk egy sajtos stangli darabot és az minden figyelmét leköti Kép Hazafelé azért néha elszakad a cérna.

Dia!
Tudom, milyen az a teherautós drótos játék. IKEA-ban mi is vettünk 2 hete, Marcival kipróbáltattam, és nagyon tetszett Neki. De elraktam, mert Õ is csak szülinapjára vagy karira kapja majd meg.
Ennél a feszítésnél, amit mostanság Marci művel, nekem is Domi jutott eszembe, mert Te meséltél Nála hasonlókat. De megnyugtató, hogy kinövik Kép A sikítás is megy nálunk ezerrel, síri csend, majd velőt rázó sikoly, néha azt hiszem, hogy rögtön szívinfarktust kapok. Kép
A csutakolás biztos nem erős, de látom Mártiéknál is ez van. Remélem ez is a kinövős dolgok közé tartozik.
Örülök, hogy megmosolyogtatlak a leveleimmel Kép

Andi!
Jó, hogy Te is jókat nevetsz a leveleimen. Egyébként én sem fogom fel először ennyire poénosan a kínjaimat, de idővel már csak röhögni tudok rajtuk. Gábor is állandóan azzal jön, hogy ne görcsöljek mindenen annyit. Ezek a pasik már csak tudják, hisz nem Õk vannak nonstop a Vakarcsokkal.
Marci is csípi a vízcseppeket. Õ az etetőszéke tálkájára szereti az üvegből kinyomkodni a teát, utána meg abban pancsikol Kép Én meg csak takarítok utána, hisz az édesanyáknak már csak ez jut Kép
Mennyit szopizik Noncsi? A sokszor keveset esete áll fenn Nálatok? Mert nálunk az lenne, ha nem reguláznám meg Marcit, de "beszabályoztam" a dolgot. Ugye reggel, este szopizunk, aztán a nappali altatása cicin történik kb. délben, majd du. 4 körül van még egy szopi. Persze a kis Francossa egész nap nyamnyogna rajtam, hanem "marad" ez a 4 alkalom, de akkor rendesen kiüríti a cickókat. Vagy egyszerűen addig nem hagy békén Noncsi, amíg cicit nem kap?
A házvásárlással azért még várunk, először ezt kéne eladni. A mostani méretével nincs semmi baj, meg totál felújítottuk, úgyhogy tökéletes lenne, ha nem Érden lenne. Sajnos én abszolúte nem érzem magam itthon itt, csúnya a város, infrastruktúra nulla, Anyuék messze, óvoda-bölcsőde férőhelyek elég gázosak. Pl. ha Marcinak születik a közeljövőben kistesója, akkor Marcit valszeg fel sem veszik majd 3 évesen óvodába, mivel itthon vagyok a kistesóval gyesen. Egyszerűen nincs elég férőhely! Jó, mi?!
A képek akkor nagyon kellemesen csaltak, amiket rólam láttál, mert abszolúte nem fogytam mostanság Kép Én is így vagyok vele egyébként, hogy egyszer teljesen belelelkesülök, aztán ha rossz passzba kerülök, már nincs lelkierőm a fogyihoz. Pedig én "csak" a Norbisat csinálom. Na jó, egy kicsit azért csalok Kép

Zsófi!
Gratula Bence méreteihez. Kép Látom Nálatok is mérnek hosszt, nálunk talán egyszer, ha megmérték Kép De most 1 éves kora környékén végre elviszem mázsálni (utoljára szeptemberben voltunk) és akkor remélem alaposan megmérickélnek rajta mindent.
A kalapálósok abbahagyták vagy sikerült felébreszteniük Bencét?

Gigi!
Szerencsére azért most Marci sem földhöz vágva cirkuszol Kép Látod, minden rosszban van valami jó, csak nagyítóval kell keresni Kép
A könyv nem semmi, aranyárért még használtat is kaphatsz! Kép
Megváltozott az emilcímem: gyetvai.melinda@t-online.hu. Ide várom a kedves levélkéket Kép
Eleget pakoltál ma?

Mica!
Jobbulást Zolikának és nagyon nagy gratula az első lépéseihez! Puszi az Égetnivalónak is Kép
Neked pedig kitartást, de úgyis nagyon ügyi vagy!!!

Azt hiszem eldugulok, mert kisebb-nagyobb megszakításokkal már vagy 3/4 órája írom a regénykémet. Asszem alakul a régi formám! Kép

Akinek külön nem írtam, bocsi!
Millió pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Még egy kicsit vagyok, rakok fel egy-két képet Marciról!

Kép Kép
Kép Kép
Kép

Most már tényleg dugulás van nálam! Melinda

KépKép

KépKép
bujka

MelindaKép

Nektek van macskátok????? Eddig hol dugtostad???KépKépKép HOgy tetszik a nagyfiúnak a kockafaló viziló??? Az első képen annyira édes azzal a kis plüss állatkával. Egyre szebb ez a gyerek. 4 órát alszik?????????????????? Ez aztán a rendes gyerekKép

Puszi

KépKép
gigi28

Melinda!
Már biztos,hogy jön a fogacskánk az egyik hegyét már látni.KépTi,hogy álltok?Ma még nem írtál.KépUgye nincs gond?Megírnád az email címed?Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Na ezt jól elnéztem!KépKépÍrtál csak én nem látok.Marcika gyönyörű!Jaj úgy megnyomorgatnám!!!!!KépMilyen az a viziló?Jó?Én is gondolkodtam,hogy kéne venni Dominak.Eddig csak az ára tartott vissza.KépTeee nőszemély!!Jól össze kutyultad a dolgokat.A teherautó egy játék és a golyó húzogató egy másik játék.KETTÕ külön játék nem EGY!!KépKépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!

Jó filmezést neked, örülök, hogy Domika egészséges, nincs is annál rosszabb amikor látja az ember őket szenvedni, annyira megvisel megmondom őszíntén.
Nonóka egész nap ma nyűgi volt, nagyon aranyos és jó kislány, csak ez az üvöltés ne lenne, szétmegy a fejem a nap végére.
Sétáltunk egy órát, de már az utolsó negyed órában lefagyott mindenem, alig vártam, hogy fürödjek a jó meleg fürdőkádacskában.
Jó bulizást nektek, hihetetlen hogy Domika már 1 éves lesz mikor is 8-án? Sok ajándékot kapjon a lelkem. Nagyon szép lett a pofija. Olyan csábos. :-))) Bár én a puszijai óta belevagyok zúgva engem levett a lábamról.
Nagyon megy az idő.

Melinda!

Noncsi úgy szopizik, hogy reggel fél 6-kor kel akkor cici visszalszik, aztán fél 8-8-kor szopi de csak kicsit a jobb ciciből. Utána 10 órai.
Aztán 11, 1/4 12-kor szopi és alvás kb másfél órát lezavar aztán ebéd, délután fél 4 4 felé cici, aztán 5 fél 6 uzsi utána cici, aztán 7-től fél 8-ig fürcsi, és utána cici. Aztán a kisasszony éjjel kel fél 1-kor vagy éppen amikor felijed, ez mindig változó de általában mostanában már beállt a fél 1 -es kelésre, akkor is cici, ugyanis nem fogadja el a teás üveget, aztán hajnal 3, fél 4-kor cici, vagy ha sikerül ringatás 15, 20 perc és én közben lefordulok már az ágyról, vagy ha állva ringatom akkor összeesek, szóval utána jön a fél 6, vagy 6 és utána megint előlről a fél 8, 8.
Õ sokszor keveset eszik szindrómában szenved.
Nem mondom hogy jól vagyok, már néha kínlódás az egész.
Voltam tanácsadáson és a védőnő jól leszidott, hogy nem kéne ennyit szopiztatni, hanem toljam ki a szoptatásokat tereljem el a gyermek figyelmét ha rángat, hogy cicizni akar, mert hogy Noncsi követeli a cicit, például ha az ölemben van, egész egyszerűen felemeli a pólómat vagy ráncigál. Erőszakosan sokszor.
Nos elég nehéz elterelni a figyelmét, mert állandóan rajtam lóg és ha rajtam lóg, akkor már cibálja a pólóm szóval nem szabad felvennem, tehát marad a hiszti egész napra. Most ezt játszuk, nagyon sajnálom őt, de ha nem így csinálom akkor kikötök a Lipóton.
Igaza van a védőnőnek, de hát ők könnyen beszélnek.
Marcika is ilyen erőszakos? Õ is ennyire követeli, vagy elfogadja a teát? Képzeld éjjel már néha hagyjuk üvölteni, és nem megyek be, megpróbálom néha azt, hogy ha törik, ha szakad akkor sem megyek be, a szívem majd megszakad, mert ordít, és ha kell fél órán keresztül üvölt, de ha megállom általában egyszer csak csönd és alszik tovább. Csak ott szúrom el, hogy a következő sírásnál ugrok és mint egy alvajáró bemegyek hozzá és megint minden megy előlről ismét ő győzött.
Nagyon nehéz eset.
Házikó: Hát nem irigyellek hallod, de nem is gondoltam volna, hogy Érden ilyen körülmények vannak.
Tényleg jobb ha elmentek onnan, mert ez gáz, hogy Marcika tesója ha megszületik, akkor Marci nem tud ovis lenni, mert nincs hely. Hihetetlen. Azért ez elég szomorú.
Norbi fittness nem rossz, csak neki kéne állnom, annyira nincs energiám semmihez. Most tunyulásos időszakomat élem, meg is látszik.

Na eldugulok, kicsit most már apával is beszélgetek.

Puszika mindenkinek és jóéjt nektek.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Melinda!

Köszi a képeket, nagyon szép kisfiad van, nagyon helyes a kis pofija és nekem a vödrös kép tetszik nagyon.
Édes, megmutattam a férjemnek, mert itt volt pont mellettem, ő is olvadozik, de azért is mert nagyon szeretne egy kisfiút is Nonó mellé.

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Melinda Kép
Nagyon aranyos Marci! Kép Olyan édi vödörrel a fején, meg a plüss állatkával. Kép Bence is úgy tud bújni a kedvenc plüss zsiráfjához. Meg tudnám zabálni (még jó, hogy nem vagyok kannibál) Kép
A méricskézéssel az a helyzet, hogy most voltunk először, mi nem járunk le a védőnőhöz. Õ jön havonta, két havonta aztán ennyi. Próbáltam itthon sac/kb lemérni, de ennyi. Mivel látom, hogy jól néz ki, nem érdekel a súlya, most sem ezért mentem, hanem a kiütései miatt, arra viszont csak azt tudta mondani, hogy vigyem el bőrgyógyászhoz. Holnap megyünk, valszeg ekcéma, de, hogy mitől?!
A kalapálósok nem hagyták abba, de nem ébresztették fel Bencét...aludt két órát! Kép Ez azért nagy szám, mert ő 3/4 órákat szokott aludni, persze ennek az volt a következménye, hogy du. nem aludt semmit. Kép

Dia Kép
Te mennyi ajándékot veszel Dominak? Annyi mindent írtál már, hogy csak na! Kép Mi egy-egy, max két játékot veszünk, mert annyi ajádékot szádékoznak hozni a rokonok, hogy már lassan kéne egy újabb szoba, ahol csak az ő cuccai lesznek. Kapunk hintát, dömpert, baby taxi (olyan, mint a kismotor), szánkót..., hogy hova teszem ezeket még nem tudom. Kép
Képzeld ma kb. egy órába telt, mire Bence elaludt. Nem sírt, csak valamit játszott, csak tudnám, hogy mit a sötétben. Kép Szerencsére már csönd van.

Andi Kép
Húspogácsa Kép Kép Nem rossz!

puszi
nmzsx

Sziasztok!

Patrik egyszerűen nem tűri a kesztyűt a kezén.Másnál is probléma ez?
Egész nap megy,ülve szinte nem is látni.Én azért még megyek utána,úgy látszik nehéz leszoknom erről.Kép

Zsófi!
Nálunk nagyjából tojnak rá,hogy viszem-e a gyereket méretni.Én ritkán szoktam,de mivel egy éves lett,lehet,hogy kíváncsiságból elviszem.
Gratulálok Bencéd paramétereihez!Kép
Nálunk a családban érdekes szokás alakult ki:nekem sem mondják meg,mit kapnak a gyerekek ajándékba.Így én is Velük örülök.Kép

Andi!
Ismerős az estére megőrülök-érzés.
Nem semmi,tényleg sokszor szopizik Noncsi,Patrik is még 5-6x kéri,de Õ nem az a ruhatépős,követelő fajta.Inkább csak elalváshoz kéri,amúgy eszébe sem jut.
A doktornőnk azt javasolta,megbotránkozva,hogy még mindig ennyiszer szoptatok,hogy éjszakára"nyomjak a fenekébe egy Germicid c kúpot"attól majd alszik.Jó,mi?Nesze neked kúp cici helyett.Kép
Tesókát mikorra tervezitek?
Mi van a tanulási terveiddel?Én is tervezgetek,de nem tudom összejöhet-e.

Melinda!
Nagyon-nagyon irigy vagyok a 4 órás alvásért!Patrik ma úgy gondolta,hogy elég Neki 30 perc is.Pedig úgy elterveztem,hogy ma aztán nem érdekel semmi,én is alszom,amíg Õ.Hát,gyorsan kialudtam magam.Kép
Nálunk fejdobálós hiszti van.
Amióta az orrát kellett szívni(a lábaim közé fektetve fogtam le),azóta Õ sem akar lefeküdni a kádban (sem).Így ülve csutakolunk és mosunk kukit.A hajmosás már gázosabb,akkor ordítás van.
Több helyről is tudok,ahol nem mehet oviba a nagyobb gyerek,ha Anya otthon van a picivel.Sajna ez elég gyakori dolog.Kép
Nagyon tetszenek a képek,Marcikád igazi nagyfiú!Kép

Gigi!
Hát,nem semmi a könyv!Kép
Született feleségek vége előtt 10 perccel ébredt Patrik.KépMindig ezt csinálja újabban:a filmek végét ki szoktam találni.

Dia!
Máris buli-hegyek vannak,vagy majd lesznek?
Milyen tortát kap Domi?
Tényleg közel a Nagy Nap!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Nem tudtam megállni, hogy ne írjak Kép
Köszönöm szépen Marcus nevében is a bókokat! Szerintem is gyönyörű! De én talán egy kicsit részrehajló vagyok Kép

Andi!
Ha zavaró Neked ez a sok szopi, akkor szerintem még most próbáld "lenevelni" Noncsit róla, mert később nehezebb lesz. Persze nekem könnyű mondani, mert azért Marcival egész könnyen ment a dolog, bár én már 8 hónapos kora környékén gatyába ráztam szopiügyileg. Nálunk nem volt akkor sem ilyen pólórángatás, de sok helyről hallottam és már anno akkor megijedtem és inkább előbb léptem, nehogy Õ diktáljon nekem. Lehet, hogy ez lelketlenül hangzik, de szerencsére semmi kárát nem látom Nála, tökéletesen beállt erre a 4 alkalomra és ha olyanja van, hogy mászik a sejhajomba, akkor inkább összebújunk, de a másik pillanatban már ugrik is ki a karomból Kép Persze, Te tudod legjobban, hogy mi a jó Nektek, de ha gondolsz egyet, akkor légy eltökélt és következetes! Sok szerencsét a további szopihoz, bárhogy is döntesz!
Elhiszem, hogy szétmegy a fejed a folyamatos sírdogálástól. Nálunk hosszabb-rövidebb ideig vannak nyüszizős időszakok, akkor én is a hajamat tépném. Most volt egy szűk egyhetes nyüszi, remélem most szünetet tart a Nagysága! Kép
Szívesen nézegetnék képet a kis Nonóról!

Zsófi!
Nem tudtam, hogy Neked ilyen jó dolgod van, hogy házhoz jár a védőnéni! Én nem is ismerem a miénket!!! Kép Jó, mi?! Egy helyettesítő még Marci születése után kijött, majd 2 hónapos korában kaptunk újat, na annak se híre, se hamva.
Érdekes ez a kiütés dolog. A vádliján van, ugye? Marci ekcémával született, de már egy jó ideje tünetmentes, remélem hamar kinövi. Nem is gondoltam, hogy ilyenkor is kijöhet az ekcéma Kép Szorítok Nektek, hogy valami futó kis pötyik legyenek. Bár az ekcémától sem kell megijedni, jó krémmel kezelhető! Kép

Gigi!
Nem a miénk a macsek, anyóséknál készült a fotó Kép A vízilovat szereti, bár most már túl vagány ahhoz, hogy vele sétáljon, hisz Õ már maga is tud menniKép De imádom, amikor tolja és megáll vele, leguggol, kézzel pakolja bele a kockákat, feláll és megy tovább.
A mai 4 órával szerintem a tegnapi 1,5 miatt akart kiengesztelni. Sikerült Neki Kép

Dia!
Azért gondoltam, hogy a teherautó és a drótos játék egyben van, mert a Cora-ban árultak ilyet. Nem baj, legalább Dominak 2 játéka van és nem EGY Kép
A vízilovat a Cora-ban akciózták (lehet, hogy még most is?) 8000 Ft volt és van hozzá 5 kocka is. Nem mondom, hogy olcsó, de annyira élvezte Gigiéknél a kisszarosom Oli zenélő toligáját, hogy megkegyelmeztünk Neki Kép
Fogügyben azt hiszem megelőztök minket, mert nálunk semmi. Hajrá Domi! Kép
Ne félj megnyomorgothatod majd Marcit, ha én is Domit! Kép

Na most már tényleg megyek!
Jó éjszakát és sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Kata!

Elkerültük egymást.
Eddig kesztyűt jól bírta Marci, bár egy idő után -mint minden mást, ezt is - elkezdi rágni.
A kúpos dolgot épp akkor mesélted, amikor itt voltatok nálunk, de még most is elámulok és elmélázok, hogy vajon mennyiért adhatták a diplomáját ennek a nőcinek az Ecserin.
Ez a mai 4 órás alvás, azért nem mindennapos, de azért 1,5-2 hetente megajándékoz ilyen szupi nappal. Én is hunytam félórácskát (hú, de jól esett) és igencsak meglepődtem, amikor az órára néztem Kép
Nézd a jó oldalát, hogy Patrik mindig felkel a film vége előtt: Neked minden filmnek lehet happy end-je. (Hú, de gonosz vagyok! Kép)

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Akkor is az enyém az utolsó szó!Kép
Dokinő most a kézégetésnél kivételes ügyességet és együttérzést,sőt-gyorsaságot mutatott.Magam is meglepődtem.Lehet,kissé fásult,rengeteg kisebbségi(hú,de szépen megaszontamKép)jár Hozzá,nem is az illatos fajtából.No persze ez nem magyarázat arra,hogy általában milyen.
Egyébként lehet,hogy szegény Patrik azért gyűlöli a kesztyűt,mert a kötésre emlékezteti?No,ez most jutott csak eszembe.De akkor most égetés után lefagy a keze???Ajjjjaj...
A kreativitásom is nő,ha nekem kell a film végét kitalálni,be-be!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kibújt a 4. fogacska és úton van az 5., 6. is - szóval a nappalok és az éjszakák elég nyűgösek, de azért bírjuk.

Andi!
Jobbulást kívánok Noncsinak. Mi is átmentünk ezen, de szerencsére az arcüregére nem ment rá. Mi mindenféle homeos bogyóval gyógyítotunk és elég jól bejött. Bár a gyógyszertárban néha a hajam hullott.
Vesetágulat:
Van itt egy kismama Nagykovácsiban - akivel együtt sétálunk és az Apám titkárnője is volt - akinek szintén vesetágulattal született a kisfia. Sokáig szenvedtek vele, úgy volt, hogy meg kell műteni de találtak egy specialistát, aki nagyon szépen rendbehozta a gyereket. Ha érdekel megkérdezem a számát. Szerintem nem árt több embernek is megmutatni

Puszi

Barbara
babar

Jóreggelt Lányok!

Úristen annyian írtatok és annyit, hogy nem győzöm visszaolvasni, olyan aranyosan vagytok tényleg.
Annyira jólesik.

Zsófi!

Ekcéma: Ismerős, Noncsi ha sok tejterméket kap, tehát gondolok itt a joghurtokra, akkor elég sok piros pötty kijön rajta, azt mondta a dokink, hogy mellőzzem a tejtermékeket ebben az időszakban, és inkább helyette kapjon más szilárd ételt főzelék stb. Nehéz eset, mi szteroidos kenőcsöt kaptunk rá amit 7 napig lehet kenegetni aztán egy-két hét szünet. Ha nem múlt el akkor megint kellett kenegetni.
Az nekünk bevállt, csak azt utálom, hogy szteroidos.
Ti is jó sok mindent kaptok ajándékot, nekem már anyósomék közölték hogy vettek egy nagy valamit Noncsinak Karácsonyra és ne szídjuk őket ha alig fé majd be a nappaliba. Nagyszerű és ők csak az egyik fele a családnak. Szóval gáz lesz, mert ha Noémi eléri az 5 éves kort, tényleg vehetünk egy kertes házat, amiből az egyik szoba tele lesz a játékaival. :-)))
Kalapálás: Nálunk is volt egy ilyen egyik este 11-kor kalapáltak a gyerekszoba fölött. Férjem fogta magát felment a 7-ikre és megvárta, hogy ki a jóég az az elvetemedett, aki ilyen későn kalapál, szegénykém ott állt és várt, nehogy rossz helyen kezdjen el vitázni, aztán sikerült kideríteni és becsöngetett. Kiderült, hogy új lakók költöztek be és a nőci csak ennyit mondott, hogy bocsi, nem tudtuk hogy ennyire hallatszik. Hát noooooormálisak? Nem tudom mit szólnának ha én is nekiállnék ütvefúróval szétfúrni a falat este 11-kor. Aztán megkérdezném, hogy tényleg hallatszott? :-O
Szóval megértelek.

Melinda!

Noncsiról este megpróbálok feltenni képeket.
Teljesen elvagyok még mindig olvadva Marcitól.
Annyira szép arcocskája van, és a szemei, hát mondjuk amikor itt voltatok először nálam én már akkor is mondtam neked, hogy vigyázz erre a gyerekre mert nagy nőcsábász lesz belőle.
Szopi ügyben tökéletesen igazad van, mától összeszedem magam eldöntöttem és megpróbálom leszoktatni, elhúzom úgy az időt, hogy kijöjjön a 3 szopira egy napra vagy négyre, annál több nem lehet.
Hát ha beválik, de jó lenne. Most éjjel felkelt 1/4 12-kor és hajnal 3-kor, aztán meg 6 helyett 7-kor.
Már nem is aludt vissza. Ül a kiságyban és letépi a zenélő körforgóját és azzal játszik és közben kilóg a tappancsa a rács között. Majd erről is van kép küldök. Meg kell zabálni.
Egyre huncutabb.

Kata!

Noncsi sem volt ennyire követelőző, de ahogy egyre nagyobb egyre jobban érvényesíti az akaratát, és ettől megőrülök, mert nem tudok kemény lenni vele, pedig próbálkozom, csak megsajnálom és ő ezt nagyon jól tudja.
A feltépést ne úgy értsd hogy minden egyes alkalommal, nem, csak ha nem kap cicit amikor éppen neki fáj a foga, vagy valami nyűgje van, akkor kieszközli, hogy felvegyem és ha akkor sem kap cicit akkor elkezdi túrni magát bele a pólomba, és utána kezdi el cibálni, meg dörgölődzik, elég idegesítő.
No erről kell leszoktatnom úgy, hogy nem veszem fel. Ha üvölt üvölt, ez lesz és kész. Muszály nevelnem mert ránő a fejemre egyszercsak.
Suli, hát be regisztráltak jövő őszre Irodavezető + Angol tanfolyamra, de a sógornőm tegnap vizsgázott angol szóbeliből és meghúzták, no ha őt meghúzták akkor engem tutira. A többi tantárgy nem nehéz meg a legtöbb tantárgy már nekem meg van ilyen gazdaságtan, gyorsírás, gépírás, ecdl, közgáz ismeret, stb, csak pénzügy nincs, statisztika, meg marketing, stb, de igazából a férjem azt kérte, hogy ha meglesz a köv. gyerek akkor kezdjem el a sulit. Amiben tökéletesen igaza van, ugyanis, jövő szeptemberre tervezzük, hogy terhes legyek, és akkor 2007 májusában szülnék, ez így jó is lenne.
Aztán suli. Azért mert jövő októberben kezdődik ez a suli, egy éves és utána vizsga, no ha én szeptemberben terhes leszek akkor pont vizsga előtt szülnék és utána már nem tudom befejezni, meg hát állítólag az angol része is gáz. Szóval még azért várok vele egy kicsit, aztán higgadtan nekiülök, addigra Noncsika is már ovis lesz a másik 1 éves talán megint nekiugrok. Neked azért is jó, mert már meg van a két gyerkőc.
Meg tudod most ha elmennék suliba akkor mire odajutok hogy visszamenjek dolgozni az angolt tuti elfelejtem mert a második gyermeknél szintén nem tudok semmit sem tanulni amíg picike. Tehát ennek akkor van értelme amikor az utolsó évemet töltöm itthon a második gyermekkel és abban az évben frissen levizsgázni és úgy menni vissza dolgozni a papírokkal.
De neked kéne valamit tanulni, remélem sikerül megtalálnod a megfelelő sulit.
Na jó hosszan megmagyaráztam mi? Bocsi.
Germicid: Tudod néha az orvosok és védőnők nem normálisak, olyan hülyeségeket tudnak mondani.
Hogy mondhat ilyet, hogy germicidet adj neki cici helyett, ez lökött, inkább mondta volna azt, hogy teát adj neki. Én ezt nem értem.

Barbi!

Köszönjük, gyógyulgatunk, de annyira nehezen lábalunk ki, hogy már azt sem tudom milyen vitaminokat tömjek magunkba. Homeos bogyikat még nem próbáltam pedig már annyian mondják, a Csepel Plázában van is egy ilyen bolt, most már tényleg elmegyek, mert nem akarom tömni őt ennyi gyógyszerrel.
Nagyon sajnálom én is ami a szüleid között történik, neked a legrosszabb ezt végignézni, én is átéltem ezt csak annyiból könnyebb volt, hogy 6 éves voltam. Sajnálom őket nagyon és téged is. De hát ha két ember nem egyezik, talán ez a legjobb mindkettőjüknek. Elég szomorú és idegtépő dolog.
Vesetágulat, hát eléggé kivagyok már, pedig többen mondják, hogy még nincs baj, igen még nincs, de nincs is rendben minden, mivel nem húzódott vissza,sőt tágabb lett, szóval igenis van baj, tényleg érdekelne ha segítenél a telcsiszámmal nagyon szívesen elvinném oda Noncsit tényleg én is aztmondom mindig, hogy több szem többet lát.
Előre is köszönöm, hogy segítesz, e-mail címem: tellerne.andrea@freemail.hu megköszönöm, hogy ha oda leírod, vagy ide a babanetre. Köszi.

Asszem jó hosszúra sikeredtem bocsika.
Akinek nem írtam elnézést, még később írok.

Puszi mindenkinek:

ANDI
tandi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?