Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Régen írtam.
K. Dorina vagyok, tudjátok, a Sárás Dorina.
Úgy dr., hogy minden bajra tudok megoldást.
Hogy hogy? Megmondom!

1. Én is gyerek vagyok.
2. Én is forgatom a Kismamát, nem csak Anya. Kép

Álaírás: Tudjátok milyen Dorina.
dr_dorina

Myra
Mi a pelusos oldal címe?

Kép
Kép
Kép
cas

Móni!
Kép
és Kép ezek szerint hiába rajzolgatok
de biztos szép lesz nélkülem is Kép

hajrá Dorina!
fent aláírás vagy elírás? Kép

ma reggel anyósom öltöztette Enikőt, amíg Kingát elvittem a bölcsibe. mondta, hogy kicsit nagy volt rá a body, amit talált (mert olyan kevés van)
peluscserénél látom, hogy Kingáét adta rá. Így tényleg nagy volt Kép
szilvamag

Boglárka
Akkor már ketten leszünk a sütőtök itallal, de ha csak a pénztárhoz viszed és nem sikerül, mert ismeretlen árucikk és otthagyod, akkor még ugyan úgy nem történik semmi, szóval javaslom a panaszkönyvet. Már csak arra leszek kíváncsi mikor válaszolnak, mert a törvényt most farigcsálták, vagyis kihagyták, hogy 30 napon belül válaszolni kell.
Igen, és megint gyönyörű a hó. Még mindig van!
Aranyholddal értek egyet! Eleinte én is figyeltem rá, de aztán én is veszek cukros dolgokat.

Kriszti
Végre valaki más is, aki imádja a havat! Én is, de nem csak innen bentről!

Aranyhold
Meglepődtél, hogy nincs bp-i a topban? De miért? Szinte mindenhol befásult emberek dolgoznak az egészségügyben, mivel megfizetve se nagyon vannak, ezért a hozzáállás is más. Szerintem ezen a területen eléggé a pénz beszél.

Szilvi
Kori helyett én, minden csoda 3 napig tart.
Tényleg jó nagy lehetett. Kép

Viki
Kicsit későn, de mi is boldog névnapot kívánunk! Neked meg BOLDOG SZÜLINAPOT!

Hójelentés: utcánkba van hó, csak fagy is volt, szóval havas jégpálya mindenhol!!!!

Cas
Pelus: http://www.gportal.hu/portal/damarisz78/
nikcsi

Sziasztok!

Kati: az, hogy mennyit tudsz fejni, nem sokat jelent. Ha ebből indultam volna ki, egyik gyereket sem szotpattam volna, mert vért izzadva bírtam napi 40-et lefejni! A baba sokkal jobban csinálja, mint bármilyen szerkezet vagy a kezünk.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cas,
Kép
myra

Viki!
boldog szülinapot!!!
szilvamag

Háziállatok versenyeznek, hogy melyikük a legfélelmetesebb.
Azt mondja a disznó:
- Belehempergek a sárba, visítva rohangálok körbe, az összes baromfi
megijed
tolem.
Mondja a bika:
- Felszegem a fejem, fújtatok egy kicsit, rohangálok a réten, az összes
tehén, birka szerteszéjjel fut.
Mondja a csirke:
- Úgy teszek, mintha döglött lennék, a fél ország befosik a félelemtol.
szilvamag

Csak gyorsan...
Pali-tali jövő kedden nálunk?

Kép
Kép
Kép
cas

igeeeeen!!!!!!!!!!!!!!
szilvamag

Nikcsi! Azért lepődtem meg, mert sokan vidékről is fővárosi kórházakba járnak fel mindenféle vizsgálatokra.

Cas! Nem jut eszembe, hogy lenne egyéb elfoglalságunk! Kép

Viki! Boldog szülinapot! Kép
aranyhold

ma voltunk oltáson, Enikő hősiesen tűrte a megpróbáltatásokat. remélem az éjszaka is ilyen nyugis lesz
drukkoljatok nekünk
szilvamag

Myra!
kiszabtam a fejvédőt
mennyire mászik a sarkokba Lilla? a mintát követve 4 darabból van most, de összevarrom, ha nagyon bepréseli magát.
szilvamag

Szilvi
Bocsi, hogy nélküled rendeltem meg, de az idő rövidsége miatt voltam kénytelen ilyen galád dolgot elkövetni.

Cas
Ránk számíthatsz Kép
Remélem addig nem kap el valami nátha féle minket. Én naponta kb. 15-öt tüsszentek, de ez por, autóillatosító, stb. miatt van.
hmmc

Sziasztok!

Mi is ma kaptunk szurit. Elég jól viselte, de a védőnőtől és a doktornőtől teljesen kikelt magából. Nagyon fél tőlük, meglátta őket és ki kellett vinnem a rendelőből....
Utána egy huzamban aludt 3 órát, és nagyon vidáman ébredt.

kriszti
kriszti1

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket! 32-őt töltöttem, de egyáltalán nem nézek ki annyinak se kívül, se belül. Kívül inkább 10-zel többnek, viszont belül jó 20-szal kevesebbnek. Igaz, Peti egy ma esti megnyílvánulásomat inkább Olivér színvonalán értékelte:-))))))

Viki
ccviki

Lányok ti semmibe néztek? Kérdezek és nem válaszoltok. Nincs véletlenül valakinek meg az a kis füzetecske, amibe a kaja előtti és utáni súlyt lehet írni a babának. A kórházi csomagba kapott mindenki.

Azt is kérdeztem mikor lesz megint babatali? Csönd van a mikulási dologról, sőt a mézeskalácsozásról is. JAVULT A HELYZET! Kép

Hójelentés: sűrűn hull a fehér hó. Viszont éjjel fagy lehetett, mert a hó alatt jég van. Akinek férje még nem indult el és figyelmeztetni tudja, akkor szóljatok. Én többször majdnem eltanyáztam, mennyivel könnyebb a kutyának 4 lábon.

Egy hete járok rendszeresen tornázni személyedzővel, ja és ingyen. Nem semmi a csaj, azt hiszem tényleg jó kis változáson fogok keresztül menni testileg. Hulla fáradt vagyok utána, de mégis annyira jó!

Cas
DM kuponfüzet? Na és milyen a pelus?
nikcsi

Annyira gyönyörű a hó!!!!!!! Kép

Nikcsi
Azért nem válaszolunk a füzetesre, mert nincs meg (legalábbis nekem). A talit meg már szervezem.
Elégedett vagy?! Kép
(Egyébként mindenkin kiütközött a bambulás, én is rendszeresen kérdezek, néha senki nem válaszol... pl. most te se, akkor most jöttök talira vagy nem?! Kép)
DM: reménytelen eset vagyok, bár lassan a törlőkendőn és a kölespelyhen kívül semmiért nem járok oda.
Nekem így kívülről a mylove típus tetszik a legjobban (széles oldalt, széles a ragasztócsík, puha, keskenyített a combjánál, mindenhol gumírozott, nem is túl vastag a töltete... hát azért nem egy libero, de az ár-érték arány ennek a javára fog dönteni asszem - egy 100-as csomag erejéig biztosan).

Tali
Akkor kedden várunk mindenkit szeretettel. Mézeskalácsozást nem vállalok... (nem vagyok én vasorrú bába... Kép)

Kép
Kép
Kép
cas

Kriszti
Kíváncsi vagyok, Sebi mikor fogja hasonlóan megutálni őket! Eddig amint vége lett az oltásnak, nagyokat vigyorgott rájuk - úgy látszik Sebi egy ilyen megbocsájtó típus. Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Nikcsi!
én is azért hagytam reakción kívül a kérdésed, mert nincs Kép
de nem lehetne ezt egy sima kockás füzetbe vezetni?

a hónak én is nagyon örülök, mint már írtam, de sajna olvad itt lent a "síkon"
ha majd fagy (Kép) fellocsoljuk a sportpályát és akkor lehet csúszkálni
a mézeskalácssütést pedig megbeszéljük kedden, ha ott lesz mindenki
hova jársz tornázni?

a Mátyáson az új tornaterem nagyon jó, eddig még nem sikerült 3-nál többen lennünk, "normál" órán sem. Sőt Enikő is jól tűri, és dögönyözik is őt, ha megunta. Igazi kényezetés mindkettőnknek Kép

valószínűleg a jövő hét végén megyek a DM-be, ha valakinek kell még -15% írja össze keddre mi kell, vagy jöjjön majd velem (Süba)
szilvamag

Sziasztok
Hú, de le vagyok maradva. Számon se tudom tartani, nem hogy még a fejembe.
Netünkön valami elállítódott, csak ma tudtam feljutni.

Minden ünnepelőnek utólag és előre is sok boldogságot.

Nálunk a tali későbbre halasztva a felújítás sajnos elmaradt, apukám lehet, hogy nem is megfázottt, hanem a gyomrában van valami, most feküdt be a Margit kórházba. Kép Nagyon remélem, hogy azért nem komoly.

Viszont ha nem leszünk betegek megyünk kedden.

Cas
Barackot kaptál?

Nikcsi
Füzetet én elhasználtam. A havat én is imádom, azt se bánom, ha utánna latyak van, akkor is megéri!!!

Cukros cuccokat nem azért nem akarok adni, mert "méreg", hanem hogy először a rendes ízével ismerkedjen meg, mert hát megkostóltam például a fagyasztott barackot és nem a legfinomabb. Ha már ismeri az ízeket én is fogok adni neki. (Most hogy így leírtam, hülyén hangzik, mert akkor a fagyasztottnál sem az igazi ízével ismerkedik meg Kép, na mindegy, még átgondolom.)Egyébként a Kecskemétiben van cukor.

Hmmc
Irigyellek.

Kati
Elgondolkodtam, én is még mindig mérem mennyit eszik Fanni (6 hós), nincs mit tenni, mérnökök vagyunk. Na mostantól erőt veszek magamon és csak ha épp úgy adódik, akkor mérek.

Mucus
Rég jelentkeztél.
boglarka

Nikcsi
Én is egy kis szótár füzetbe vezetem, mennyit eszik, mikor, kaki volt-e, stb. Na erről is le fogok állni.
boglarka

Boglárka
Hát igen, a reál beállítottságú emberek átka, hogy mindent szeretnek számosítani. Én is mérem általában, Sebinek mennyi szilárd kaját gyártok, abból mennyit hagy meg.
Bár most egyszerű: a tápi az tápi, tízórai 3 kanál kölespehely vízzel felfőzve meg egy nagy vagy két kis alma, ebédre 3 szem krumpli, két kis répa. Slussz... Kép
De legalább nincsenek új kiütései pár napja. (Mióta tartjuk a fenti diétát, teljesen beszűntettem minden bébiételt-bébiitalt és tápszert is váltottunk, ez már a 3., viszont a teától szerencsére kutya baja, mert a vizet nem hajlandó inni.)

Kép
Kép
Kép
cas

Majd jövök válaszolni mindenki kérdéseire, de Lilla beteg lett, és várjuk a dokinénit. Elég viccesen néz ki, olyan mint valami rajzfilmfigura. Vörös az orra vége, és kétoldalt az arcán kerek foltban is piros. KépKép
myra

Sziasztok

CCviki boldog szülinapot. Üdv a 32-esek táborában, bár én csak már rövid ideig.

Eszti: 110-et eszik általában, nő is tőle ezerrel. Az időközök viszont elég össznye-vissznyák. 2-5 óra között mozog. Naponta 6-7 szer eszik, éppen mennyit alszik.
Most például tegnap délutántól úgy bealudt, hogy csak enni kelt fel, de azt 2 óránként. Evett pár percet aztán szunya vissza. Ilyen még eddig nem történt. Lehet, hogy most pótolja be az eddigi alváshiányát :o)

Cory, tényleg a babák a legjobb fejőgépek. Teljesen ki tudják üríteni az embert :o) Szerencsére most van mit.

Boglarka: tetszik ez a mérnökök :o) Azt hiszem engem megnyugtat, ha tudom, hogy eleget evett a gyerek.

Kati

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Myra
Szegény Lilla! Lázas is? Kép
Remélem nem kaptuk el! (Sebi egyénként kajától is tud így kinézni... Kép)

Kép
Kép
Kép
cas

Mérnökök!
ha megnyugtat, ez csak az 1. gyereknél van így Kép
szilvamag

Utólag is mindenkinek Boldog Névnapot és Születésnapot Kívánok!!

Cas,
Szerencsére csak hőemelkedése van, de lehet, hogy olyan lesz mint én, akinek 5 évben egyszer van láza, viszont a hőemelkedés is már nagy bajt jelent. Nagyon pocsékul van. Sír és fetreng egész nap. Iszonyúan folyik az orra és tüsszög. Na meg a piros folt az arcán és az orrán. A doki néni szerint a füle is kezd hurutos lenni. Azt mondta lehet, hogy megússza ennyivel és hétfőre már kutya baja sem lesz, de lehet, hogy belobban jobban. Kép
Remélem nektek nem jutott a baciból.
A keddi bulit majd a hétfői kontrolltól tesszük függővé.

Nikcsi,
Azért nem válaszoltam mert nekem sincs ilyen füzetem. Nem is volt. Valószínűleg tavaly én még más összetételű csomagot kaptam.

Szilvi,
Hát azt hiszem szorosan a sarokba bújva nem szokott aludni. Viszont nagyon vándorol. Ha negyed óránként ránézel mindig máshol, más pozícióban fekszik. KépKép
Nekem lehet, hogy kéne majd a DM-ből ez-az.

Boglárka,
Ne félj gyógyítható. KépKép Én is nagyon kis precíz számmániás vagyok. Lilla 7 hetes koráig az összes szopi mennyiséget mértem, aztán felhagytam vele. Most már annyit adok neki amennyit éppen kér. Hol többet, hol kevesebbet, és nem izgatom magam. Szépen lassan, de biztosan hízik, más meg nem számít. KépKép
myra

Sziasztok!
Beköszönök ide is, mert 10-én megszületett az én kislányom is! Kép A történetet és képeket a szülészet topicban olvashattok/láthattok, ha érdekel benneteket!
Nem tudom mennyit tudok majd jönni, de igyekszem majd, minden Manókától függ. Kép
Egyébként a szopizás megy, csak az egyik mellbimbóm kisebesedett egy picit, de már kenem Garmastannal. Tejcim van bőven szerencsére, de azért iszom a teát is, nehogy elapadjon. Az éjszakák egész tűrhetőek, csak enni kel fel, és már alszik is tovább, de így is elég kimerítő....

Visszaolvasni most nem tudok, de remélem mindenkivel minden rendben van!

Sziasztok:
Hajni

Aisa és Hajni
odex

Odex
Gratula! Üdv a babás topicban.

Nikcsi
Azért nem válaszoltam én sem, mert nincs.

Sára egy hét alatt felült, felállt, és elkezdett négykézláb mászni. Mostmár semmi sincs biztonságban. Ha szólok neki, hogy nem szabad akkor "angyali" szemekkel néz rám és folytatja azt, amit csinál, csak nem figyel oda. Azt hiszi, hogyha ő nem látja akkor én sem Kép
Arra gondoltam, hogy bekerítem a bútorokat dróthálóval és akkor semmit sem tud lepakolni.
hmmc

Szia Odex!
Üdv a csapatban! Kép
Az éjszakai felkelések javulnak majd, hidd el, gyorsan megtanulsz félálomban (vagy teljes alvásban) szoptatni! Kép
Amúgy Aisa veletek alszik? Vagy külön szobája van?

Myra
Lillának jobbulást! Remélem keddig eltakarodnak a bacik, és tudtok jönni!!!

Valaki!!!!
Az lehet, hogy annyira zavarja Sebit vmi vegyszer, hogy épphogy csak hozzáér a nyakához az idegen cuccal mosott ruha, egyből kicsapja, és belobbanjon az arca is tőle? És amint levesszük az adott ruhadarabot, rövid időn belül a viszketés-pír is elmúljon?

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
Elég!!! Pl. a Silan öblítőtől Sára is tele lesz pöttyel. Próbálgatni kell.
Van olyan gyerek is aki a kókuszmatracra allergiás.
hmmc

Mostmár tutira meg fogok őrülni... Kép
Hétfőn irány az allergológus, aztán a gasztródoki...

Kép
Kép
Kép
cas

Szegény Saci, Sebi!
már nem csak belülről, hanem kívülről is allergiás Kép

Myra!
Lillának jobbulást!

Hmmc!
erről eszembe jutott a kínai műemlékvédelem:
Kép

Hajni!
gratulálok a kicsihez, remélem hamarosan meg is dögönyözhetem

Szilvi
szilvamag

Szilvi
Kép Kép Kép Kép

Myra
Jobbulást nektek!!!!
hmmc

Szilvi
Voltatok vmikor Kínában?

Kép
Kép
Kép
cas

Cas,

A tesóm gyerkőcei az Arielre allergiásak, azt modndta az orvos, túl erős nekik. Én az egyik ismerősömmel hozatatok Ariel Németo.-ból Kipróbáltattam a tesómmal és semmi bajuk nem lett. Úgy lászik más, mint a magyar. Mondjuk ezt én is tapasztaltam a ruhák nagyon puhák lesznek tőle. És a Gergő is bírja. Szokott hozni öblítőket is, és szerintem azok is másak. Különben múlt héten én is kétszer álmodtam, hogy szülök. Mindkétszer amikor odaadták a kisfiút és megkérdezték, hogy mi a neve, mondta, hogy Gergő. Jaj, mondom nem is Gergő, mert már van egy Gergőm. Reggel jót nevetgéltem rajta.

Hmmc,
Nálunk is ugyanez a helyzet a nem szabaddal. Sikerült végül is a házat megvenni? Csak a konyhabútorból gondoltam.

Myra,
Lillának jobbulást!

Szilvamag,
Nagyon jó az ötleted bútor elrekesztés területén. Gergő ma leszedte az öszes dvd-t és kinyitogatta őket. Most végeztem az összepakolással.

Odex,
Üdv. a topikban!

Nikcsi,
Sajnos nekem sincs füzetem, elhasználtam.

Mindenkinek szép napot!

Kriszti
kriszti1

Cas!
Aisának külön szobája van ugyan, de egyelőre mi költöztünk be mellé. Éjszakára még nem merem egyedül hagyni, úgy tervezem, hogy 6 hetes koráig éjjel is vele leszek, utána meg megpróbálunk visszaszokni mi a hálóba és ő maradna a szobájában. Mi erről a véleményetek, menni fog????

Hajni

Aisa és Hajni
odex

Hajni!
miért ne menne???
szilvamag

Sziasztok!
Régen nem írtam, de néha végig szaladtam egy pár hsz-en....
Egy fórumon ahol régóta rendszeresen vagyok történt egy nagyon szomorú dolog így sem erőm sem pedig kedvem nem volt írni.

Cas
lehet allargia.
A kolleganőm fiának volt olyan fém allergiája, hogy egy fém toll vagy kis autó érintése is pillanatok alatt kiütötte. És ez még nem minden. Nagyon sok élelmiszer tartalmaz valamilyen fémet és azokat sem ehette. Hosszú listát kaptak róla mik ezek Pl. kakaó, csoki. Nem moshatott, fürödhetett akármivel stb..

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Aranyhold
Az hogy sokan járnak vidékről Bp-re kórházba még nem jelenti azt, hogy sokkal elégedettebbek lennének. Talán az orvosok képzettsége jobb?

Szilvi
Szuri utáni éjszaka milyen volt?
De biztos lehet másba is vezetni ezeket a súly dolgokat, csak nekem volt, nem használtam és odaígértem. Nem szeretek segget csinálni a számból.
Tornázni EuroCenterbe fit4fun-ba járok. Nagyon kemény! Jó ez, de azért sajnálom is magam. Ma is kicsinált a csaj, szinte négykézláb jöttem haza, de most már szinte semmi (1,5 óra edzés és a VÉGÉN 15 perc futás, főtt a fejem rendesen).
Szégyen gyalázat, én még az elsőnél sem vagyok ilyen írós, de a fogait írom.
Szilvi Neked van a legkisebb tünci-büncit és máris Aisát akarod dögönyözni???? NEM, előbb én szeretném!

Kriszti
Mi is így vagyunk. Hétfőn kellett visszamenni, hogy Kori rendben van-e. Behívtak, a doki még az előző kb. 6 éves kisfiúval foglalkozott, Korira rá sem nézett, de már sírás volt. Ilyenkor nagyon rákezd, de aztán pár másodpercig egy hang se jön ki rajta, aztán megint. Ja és szerdán megint megyünk, hogy megnézzék mennyire alultáplált a gyerek, mert ugye 2 hónap alatt csak fél kilót hizott. Na azt nézzétek, ez a gyerek alultáplált? Kép

Cas
Igen elégedett vagyok, egyet leszámítva dm kupon. Nagyon haragudnál, ha elintézném Neked?
MICSODA KÉRDÉS??? Persze, hogy megyünk! Eddig egyszer, de lehet, hogy kétszer maradtam le taliról többről nem!!!!
Én mindig megkérdezem, aztán nem lesz belőle semmi, de azért inkább így tiszta. Szóval hozhatok még valakit, picibabás. Ja és a húgom nagyon szeret nálatok lenni, szólhatok neki is? Vagy állítsak magamon és örüljek, hogy Korival mehetek?

Szóval ha valamire nem reagáltok, akkor nincs vagy nem voltatok?! Senki nem volt aláírni a kórház miatt sem. Sajnálom, írtam az Óbuda újságnak, de semmi válasz, pedig e-mailen küldtem, tehát már odaérhetett. (Sőt 2 cím is volt, és mindkettőre elküldtem.)

Boglárka
Esetleg Hipp, abba talán nincs cukor. De jó volt az eszmefuttatás, mert a fagyasztott nem az igazi, én se enném szívesen!

Myra
Hogy van Lilla? Javult?

A gyerek minél nagyobb, annál kisebb dolgokban fürdetjük (nézzétek a fogacskáit is).Kép

Hajni
Mielőbb külön szobába tenni, később nem lesz szíved! Így vagyok ezzel én is!
nikcsi

Nikcsi!
van egy kis játék bababögrénk, kölcsönadjam a fürdetéshez, ha még nő egy kicsit Kori? Kép
az első éjszakánk szerencsére ugyanolyan volt mint a többi, de ma csak egy negyed órája sikerült végre elaltatnom. Állva elalszok, de azért még bekukkantottam ide lefekvés előtt.
A fagyasztott barack pedig igenis finom, igaz én turmixba használtam
szilvamag

Szilvi
Azt hiszem, akkor egyformán fáradtak vagyunk. Én ma reggel már hisztis is voltam, amikor Laci simogatott és bújt. Mondtam idő van és keljen fel, menjen dolgozni, hagy aludjak még. De persze Királylány már fel is ébredt. KépKépKépKépKép
Tegnap aludni akartam de./reggel, erre most folytatják az utat, tudod amit múltkor csináltak. Szóval előttünk kezdték el megint fél 8-kor. KépKép MA ALUDNI AKAROK!
nikcsi

Nikcsi!
Nagyon aranyos Kori! Kép És látszik rajta, hogy éheztetve van szegényke! Kép

Na, ezért félek én is a külön szobába helyezéstől. Hogy nem fog menni, nem lesz szívem egyedül hagyni, és örökre egy szobában leszünk majd! Kép Még van néhány hetünk majd meglátjuk hogy alakul a dolog, de kénytelen leszek keménynek lenni! Kép

Itt egy kép, a tegnapi első levegőzésen készült! Kép

Kép

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok,

gyors bekukk, csak hogy vagyok megint. Majd jövök.

Laga
laga

Sziasztok

Odex, nagyon édes Aisa!Ennyire szereti ezt a cumit?

Nikcsi, Kori tényleg úgy néz ki mintha alultáplált lenne..Kép Szerintem tök jó húsban van!

Nem tudom mi van mostanában velem, de annyira magam alatt vagyok, valahogy olyan rossz dolgok történnek folyton.
Édesapám nagyon beteg, 1 éve találtak a bőrén egy foltot, megműtötték, kiderült hogy rosszindulatú daganat, kapott különböző kezeléseket, vizsgálgatták össze-vissza majd mondták hogy van a tüdején is egy folt. Elkezde kapni a kemoterápiás kezelést, amitől tökre szarul van, és most újabb vizsgálatok után megállapították hogy az egy foltból mára már 4 lett és egyre rosszabb az állapota, sajnos. Soha nem volt köztünk valami jó a kapcsolat, de azért most nagyon rossz, mert tudom hogy ilyen áttétekkel nem lehet sokáig húzni, nagyon elkeserít..Kép

Emellett, az egyik kutyánkat el kellett altatni, kiderült róla is hogy daganata van..Kép

Én meg jövő héten fekhetek be a Margitba, mert valami nem stimmel, így szülés után, nem tudják mi, úgyhogy ki kell vizsgálni, már csak ez hiányzott a boldogságomhoz..

Szerencsére kis Ancsim jól van, nagyokat alszik éjjel, szépen gyarapodik, már 6,70 kg.

Ne haragudjatok hogy ez a sokminden kijött belőlem..Kép

Eszti
eszti2

Sétáltunk itt a San Marcón a művház felé, és dec. 10-én lesz megint babaruhabörze. mi biztos megyünk, asszem 10-től lesz.

Kriszti
Szülős sztori Kép

Odex
Mi nem bírtunk együtt aludni Sebivel, őt zavarták a mi zajaink, én meg arra is egyből felültem az ágyban, ha csak 1-et sóhajtott.
Szóval mi is kiköltöztünk, átengedtük neki a hálónkat teljes egészében úgy 6 hetes kora körül, és nekünk nagy megkönnyebbülés volt. Kép
Aisa aranyos kis rózsaszín mackóbaba a képen! Mit szólt ehhez a hideghez?
TÉnyleg szeretheti azt a cumit... Kép

Mucus
Végre újra itt! Remélem legalább egy kicsit fel tudunk vidítani!
Az a fémallergia nem semmi... Kép
(Melyik topicról van szó?)

Nikcsi
Hozz nyugodtan bárkit, a hugodat meg pláne. Amúgy ő mit csinál, hogy simán ráér hétköznap talizni? Kép

Laga
Üdv újra itt! Hogy viseltétek a költözést?

Eszti
Húúú, elég nehéz neked mostanában!!! KépKépKép
Veled érzek nagyon!
A picúr hogyan fogja tűrni a hiányodat, amíg a kórházban leszel? Ki lesz vele addig?

Kép
Kép
Kép
cas

Eszti
Írtam privibe.
A többi dolgot meg nagyon sajnálatos! Kép Mikor mész a kórházba? Ancsi is veled lehet? Akkor nem is tudsz jönni a talira????

Cas
Köszi, a húgom nagyon odáig van!
nikcsi

Helyesen így szól a mondatom:
A többi dolgot meg nagyon sajnálom, vagy a többi dolog nagyon sajnálatos! Bocsi!
nikcsi

Sziasztok!
nálatok hány nap múlva jelentkeztek az oltás hatásai? Lehet, hogy 2-3 nap múlva lett csak nyűgi Enikő? Tegnap este óta alig bírok vele, most már szerencsére beájult, de egész nap alig aludt, és még ölben is sírt.

Eszti!
Kép
gondolunk rád

Odex!
kicsi lány a nagy ülésben Kép

Nikcsi!
sikerült aludni?
én ma fogtam a csajokat, és átmentünk anyuhoz, ha már a párom nincs itthon. Gondoltam, végre lepasszolom őket és addig én alszok egy kicsit. Murphy bejött. Amikor végre csöndben volt mindkettő (persze egyik biztos nem aludt), akkor csörgött a telefon és csöngetett a szomszéd. Ezt már anyu sem bírta félkézzel, persze a csöngetésre is kipattant mindkét lány szeme és mondta a magáét.
Na megyek, elhozom az uram a pályaudvarról
Szilvi
szilvamag

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?