Aranyhold
Az hogy sokan járnak vidékről Bp-re kórházba még nem jelenti azt, hogy sokkal elégedettebbek lennének. Talán az orvosok képzettsége jobb?
Szilvi
Szuri utáni éjszaka milyen volt?
De biztos lehet másba is vezetni ezeket a súly dolgokat, csak nekem volt, nem használtam és odaígértem. Nem szeretek segget csinálni a számból.
Tornázni EuroCenterbe fit4fun-ba járok. Nagyon kemény! Jó ez, de azért sajnálom is magam. Ma is kicsinált a csaj, szinte négykézláb jöttem haza, de most már szinte semmi (1,5 óra edzés és a VÉGÉN 15 perc futás, főtt a fejem rendesen).
Szégyen gyalázat, én még az elsőnél sem vagyok ilyen írós, de a fogait írom.
Szilvi Neked van a legkisebb tünci-büncit és máris Aisát akarod dögönyözni???? NEM, előbb én szeretném!
Kriszti
Mi is így vagyunk. Hétfőn kellett visszamenni, hogy Kori rendben van-e. Behívtak, a doki még az előző kb. 6 éves kisfiúval foglalkozott, Korira rá sem nézett, de már sírás volt. Ilyenkor nagyon rákezd, de aztán pár másodpercig egy hang se jön ki rajta, aztán megint. Ja és szerdán megint megyünk, hogy megnézzék mennyire alultáplált a gyerek, mert ugye 2 hónap alatt csak fél kilót hizott. Na azt nézzétek, ez a gyerek alultáplált?
Cas
Igen elégedett vagyok, egyet leszámítva dm kupon. Nagyon haragudnál, ha elintézném Neked?
MICSODA KÉRDÉS??? Persze, hogy megyünk! Eddig egyszer, de lehet, hogy kétszer maradtam le taliról többről nem!!!!
Én mindig megkérdezem, aztán nem lesz belőle semmi, de azért inkább így tiszta. Szóval hozhatok még valakit, picibabás. Ja és a húgom nagyon szeret nálatok lenni, szólhatok neki is? Vagy állítsak magamon és örüljek, hogy Korival mehetek?
Szóval ha valamire nem reagáltok, akkor nincs vagy nem voltatok?! Senki nem volt aláírni a kórház miatt sem. Sajnálom, írtam az Óbuda újságnak, de semmi válasz, pedig e-mailen küldtem, tehát már odaérhetett. (Sőt 2 cím is volt, és mindkettőre elküldtem.)
Boglárka
Esetleg Hipp, abba talán nincs cukor. De jó volt az eszmefuttatás, mert a fagyasztott nem az igazi, én se enném szívesen!
Myra
Hogy van Lilla? Javult?
A gyerek minél nagyobb, annál kisebb dolgokban fürdetjük (nézzétek a fogacskáit is).
Hajni
Mielőbb külön szobába tenni, később nem lesz szíved! Így vagyok ezzel én is!