Új privát üzeneted érkezett!

Nóri, a próféta szóljon belőled!!!! Remélem, tényleg jelentkezik hamarosan. Mit mondott a csajszi, milyen légzést tanulunk a héten??? Kép Kép Kép
Nekem mázlim van, mert csütörtökig nincs a főnököm... KépEzért lehet, hogy mégis megyek szerdán! Kép
mezsu
 
 


Zsuzsi, sikerült elkéredzkednem (én nem tudom, hogy írják ezt a szót Kép )úgyhogy több, mint valószínű, hogy megyek.(Azért csak így írom, mert azt mondtam, hogy ha kell tudok maradni,tovább is,de remélem nem kell) Lehet, hogy utolsó pillanatban esek be megint, mert fél 5-kor indulok.

SZerintem a 4/5-ös légzést tanuljuk, illetve azt mondta, hogy pénteken (ami már elmúlt) viszi be a rajzot, ami mutatja, hogy kell csinálni.

Akkor, 5-kor! Kép Igyekszem!

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok Lányok!

Milyen volt a torna? Egyébként ott milyen gyakorlatok vannak, mennyi ideig tart az egész stb.?

Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 

 
 

Szia Julcsi, nekem tetszik. MOndjuk annyira nehéz, hogy alig bírjuk végigcsinálni, de jó!!!!! Kép Gyógytornász tartja az órát, így biztos, hogy csak olyan gyakorlatokat csinálunk, amit lehet. 1* voltam, amikor nem ő tartotta, hanem egy fitneszes csajszi, az nem volt nagyon jó. Még alhasra is kellett volna tornázni!!!
Szoktunk csinálni mell, kar, popsi, comb erősítést, gátizomtornát, és a végén tanuljuk a légzéseket. 50 percig tart, de én 15 perc után mindig nézem az időt, mennyi van még. A torna olyan 35 percig tart, aztán jön a gátizom, légzés és a relaxáció.
pusz, Zsuzsi
mezsu
 
 


Szia Julcsi,

Tényleg nagyon jó a torna!!! Mondjuk Zsuzsival pont azt beszéltük tegnap, hogy jó nehéz, de soha senki nem hagyja abba, így mi sem, de a végén már majd leszakadt a karunk. Kép
Ez azért ne ijesszen el, mert ki lehet bírni,(és abba is lehet hagyni közben) és nagyon jól esik. Nem vagyunk sokan kb. 10-en, és a lány aki tartja, nagyon odafigyel az újakra, hogy jól csináljuk-e. Én tegnap pl. nem oldalra emelkedtem, hanem előre és szólt, hogy az nem jó a hasamnak. Meg a légzéseket is külön elmagyarázza. Szóval csak ajánlani tudjuk! Kép (Nem beszélve a levásárolható pontokról Kép )

Tényleg Zsuzsi, szerinted sok lenne, ha most szerdán is, meg pénteken is mennék? Mert most pénteken ráérnék, a jövő hétfőn meg ugye nem, meg szerdán se fogok, mert megyünk az orvoshoz.És akkor csak jövő pénteken tudnék menni legközelebb. Vagy ne kockáztassak? Sok háromszor egy héten?

Kép
nóri8
 
 


Nóri, szerintem kérdezzük meg Ágitól szerdán! Jövő héten, ha nem utazunk el, én is szerdán és pénteken tervezem. Hétfőn ugye nem... Kép Épségben hazaértél???? Kép

Pusz, Zsuzsi
mezsu
 
 


Zsuzsi, Nóri!

Biztos nagyon jó lehet a torna! Nálunk a jógán egyáltalán nincs ilyen mell, comb, fenék stb. erősítés, csak simán nyújtás-lazítás. Úgyhogy a jóga mellett nekem is ki kellene valamit találnom, mert igazából ez is jó, csak azért nem "edződöm" tőle, meg azt sem szeretném, ha nagyon elhíznék. A jóga is sokat segít a légzésben meg a gátizomban, de nem kifejezetten torna. Lehet, hogy valami kismamás kazettát (vagy DVD-t) kellene keresnem, és akkor itthon is tudnám mindig csinálni.
Egyébként ugye a Brendonba jártok?

Zsuzsi! Babát érzed már újra? Mikor kell menned dokihoz?

Nóri! Te szerdán már a genetikai uh-ra mész?

Én a jógánál megkérdeztem, hogy heti mennyi ajánlott. Azt mondta a csaj, hogy egyszer, max kétszer szabad egy héten. Szerintem akkor a tornát is. Nehogy baj legyen!

Puszi, Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Szia Judy!

Ugye ma mész a dokidhoz? Vagy már lehet, hogy pont ott is vagy!
Milyen volt a baba? Kép Remélem minden rendben van!!!Ez már neked a genetikai volt, vagy még csak sima uh? Kérdezted tőle a jógát?

Egyébként még mindig tetszik, meg jó is, csak szerintem kevés, és valami igazi tornát is be kell mellé iktatni. De azért megéri ezt is csinálni!

Én is ma megyek a dokimhoz! Már alig várom Kép Kép Kép Nekem is ma 4 hete, hogy nem láttam a babát. Majd most gondolom megmondja, hogy a genetikai mikor lesz, mert most a magánba megyek. De remélem, hogy most is megnézzük meg majd ugye akkor is.

Puszi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Igen Julcsi, a Brendonba járunk.Végül is nincs olyan nagyon messze, bár én tegnap nagyon siettem és nagyon elfáradtam mire odaértem, de kb 5-6 perc séta a Gyöngyösi utcai metrómegállótól.

Igen,jövő szerdán a genetikai uh-m lesz. Már annyira várom, hogy nagyon. Előtte azért még izgulok egy kicsit, mert most csütörtökön lesz meg az AFP eredményem. Korábban írtál egy afp értéket, az a tiéd volt? Ezek szerint jó lett?

Én egyébként, majd kicsit később, jógára is szeretnék menni, mert az is nagyon jó lehet, a kapcsolat a babával, meg ilyesmi. Mennyibe kerül a Padmába a bérlet?

Tényleg Zsuzsi, az lesz a legjobb, ha szerdán megkérdezzük az Ágit, hogy mennyit szabad járni.
Amúgy nem akarnék ilyen sokat csak most a héten pont ráérnék és kedvem is lenne. Egyébként hazaértem épségben, szép lassan mert a mi utcánkban még mindig volt egy kis hó, meg jég. De nem estem el!

Na, puszi,elkezdek dolgozni Kép. Nóri

Kép
nóri8
 
 


Nóri!

Az nem az enyém volt, hanem a netről szedtem le. Ez a határérték volt megadva, ami között még normális. Ez 20-100, illetve MOM: 0,7-2,5.
Nekem ma hozza el a doki a kórházból, ha minden igaz. De úgy szeretnék vizsgálatot is! Szorítsatok, hogy legyen!
De ha Te mész csütörtökön is a dokihoz, akkor megint nem vizsgál meg, csak az eredményt adja oda? És rá egy hétre genetikai?

A jóga másfél óra. Egy alkalom 1.500 ft. De a bérlet olcsóbb. Van 4, 8, 12 alkalmas is. Én 12-est vettem és így egy torna 900 ft-ra jött ki. Szóval jobban megéri! És ha már eldöntöttem,hogy járok, akkor célszerűbb volt ezt megvenni. Ugye Te írtad, hogy az Örs körül dolgozol? Egyébként meddig tervezed még a munkát?

Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Oké szorítunk! Kép

Nekem az eredményt az Sztk a védőnőnek adja csütörtökön, és nekem a védőnőt kell felhívnom. Õ megmondja az eredményt és én viszem az orvosnak jövő szerdán. Ha rossz lesz az eredmény akkor fel kell hívnom az orvost, hogy mi legyen. Hát nálunk így megy...

Judy írta, hogy az Õrsön dolgozik, én arrafelé lakom. Pontosabban 20 percre az Õrstől, a XVI.kerületben. Februárig tervezem a munkát, illetve ha bírom akkor február közepéig. Eddig engedte maximum az orvos.
Igaziból mostanában egész jól bírom, kezd egy picit több energiám lenni mint az elején volt, meg hát sajna a pénz is kell.

Tényleg Zsuzsi, meg a többiek ugye tudtok a 91. nap utáni adókedvezményről? Nem sok pénz, de mégis valami.
Pusz

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok Csajszik!

Most jöttem vissza kórházból, végre láttam a babát is! Az afp eredményeim: 50,4 és 1,4 MoM, azt mondták ez teljesen jó. A vizelet bakterológia is negatív lettKép
Tök helyes volt a Lintner szépen elbeszélgettünk minden féléről.
Volt uh-m is, képzeljétek kukija van! De én ezt valahogy éreztem, biztos voltam benne. Úgy mozgott ide-oda az uh-alatt, hogy alig bírtuk össze szedni a végtagjait. Láttam a kezeit az egyik kezén sikerült telibe kapni az ujjakat, utánna elmozdult, láttam a gerincét, nagyon jól kivehetők a csontocskák, a lábait, a fejét, csak folyamatosan mozgott, úgyhogy éppen hogy el tudtuk kapni. Rákérdeztem ismét a nyitott gerincre, azt mondta a doki - egyébként a BAltschik volt - hogy nem nyitott, rendben van.
Úgy örültem, hogy végre látom a picitKép meg azt is hogy mozogKép
2 hét múlva megyek méhnyak vizságlatra, akkor nem lesz uh. Azt mondta a Lintner, hogy akiknél minden rendben van és egészséges a mama, nem szokta sűrűn nyaggatni őket, bár most felsorolt egy pár következő vizsgálatot, tehát méhnyak, hepatitis, cukorterhelés, most nagyjából ezekre emlékszem. Mondta, hogy majd meg fogja mutatni nekem a szülőszobát, úgyhogy tök jó fej voltKép

Julcsi, én dolgozom az Örsön. Megkérdeztem a torna felöl, azt mondta, hogy előszőr megnézi a méhnyakat, meg hogy zárt-e és utána megbeszéljük ,hogy menjek-e tornázni vagy sem.

Nóri, én is hallottam valami adó kedvezményről, ha jól emlékszem 3000 Ft/hó.

A héten szeretnék bejelntekezni 4D-re, úgy döntöttem a Praxisba megyek, a barátnőmtől kaptam egy doktornőnek a nevét, és hozzá szeretnék bejelentkezni.

Julcsi, nagyon izgulok érted, de biztos minden rendben van a babávalKép Majd mindenképpen írjál, hogy mi volt ma, meg hogy fiú-e vagy lány? Persze ha lehet látni.

Ti mentek 4D-re?

Pusz, judy

KépKép
judy1
 
 


Sziasztok Lányok!
Megjöttem a 4D-ről. Kisfiúnk lesz! Nagyon jó a Praxisban a pasi, csak ajánlani tudom mindenkinek!!!! Kép
Puszi
mezsu
 
 


Sziasztok Kismamik!

Judy! Gratulálok a pici fiúhoz!!! Kép Kép Kép
Milyen adatokat kaptál, vagy miket mért a Baltschik? És meddig tartott az egész? Párod bent volt? És ez ugye hasi uh volt, de le kellett vetkezni vagy elég volt kigombolkodni? Örülök, hogy minden rendben van!Kép

Én is voltam tegnap doki bácsinál! Kép Először volt méhszáj ellenőrzés, minden ok. Aztán mondta, hogy akkor 1 hét múlva kell mennem a nagy uh-ra, de azért megnézzük most is a babát. Tök jó volt!Kép
Ráadásul a múltkor (4 hete) még teljes egészében ráfért a képernyőre, most meg csak "részleteiben". Tök nagyot nőttKép! Azt viszont sajnos nem láttuk, hogy mi van neki Kép, de azt mondta a Balog doki, hogy a jövő héten már biztos kiderül!Kép Úgyhogy most ebben bízok!

Egyébként megdicsérte a súlyomat is, tök jó volt, ilyen sem mondott senki már vagy 6 éveKépKépKép!
Az AFP-m is jó: 57, a MOM: 1,7. A vizeletemben nincs semmi baci!
Judy! Ugye neked is volt az AFP-s vér mellett még vérvétel? Te annak az eredményét megkaptad a dokitól? Mert nekem is csak már amikor hazajöttem, jutott eszembe, hogy arról nincs papírom. Igaz, nem sürgős, de biztos azt is levették valamiért! Na majd rákérdezek! De igazából az AFP volt a lényegesebb!

De jó, hogy megmutatja neked a Lintner a szülőszobát! Kép Remélem majd én is láthatom egyszer! Majd meséld el, hogy milyen volt!

Jógára remélem jöhetsz majd! Jó lenne!

Mi is akarunk majd 4D-re menni! Még nem tudom, hogy mikor, hova! Majd jövő hét után, ha minden rendben lesz a genetikain, akkor majd eldöntjük. Tök jó, hogy 1 hét alatt kétszer is látom majd a babát. Kép Kép Kép

Nóri, Zsuzsi!
Mentek ma tornázni?

A 91. napról a doki ad egy igazolást, amit le kell adni munkahelyetek tb-jére, és akkor visszamenőleg is számfejtik. De azért kell még az idén elindítani, mert ez már jövőre megszűnik, viszont akiknél még az idén "elindul" a dolog, azoknál elvileg (nem 100%) folytatni kell.

Puszi mindenkinek!
Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Zsuzsi!
Neked is gratulálok a kisfiúhoz! Kép Kép Kép

Úgy látszik az április fiús hónap lesz! Az nlc-n vagy egy áprilisi babavárók topic, ahova írok még, ott eddig van 1 kislány (aki még nem 100%), és van vagy 8 kisfiú.

És milyen volt a 4D? Mit kaptatok, videót vagy képeket? Mennyibe került? Nem tudsz feltenni képet a kis trónörökösről? Egyébként mi lesz a neve?

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Julcsi, sajna a gyerekekre járó adókedvezményt törlik el, így teljesen mindegy, hogy mikortól kapjuk. Mi még 2005-re igényelhetjük, aztán sajna nem... Mi majd az adóbevalláskor kérjük vissza.

Igen, megyünk ma tornázni (én legalábbis mindenképp).

Puzsi, Zsuzsi
mezsu
 
 


Julcsi, képet mindjárt teszek fel. Köszi. Igen, tényleg úgy tűnik, hogy a fiúk hónapja.
A PRaxisban voltunk, nagyon jó fej szonográfus nézte a babát. 10.000 Ft a vizsgálat, kaptunk fekete fehér képet (a színes +1000Ft), ha cd-re írjuk a képeket, az is +1000 ft, a dvd +3000 ft. Mi dvd-t kértük, de azt beszéltük, hogy legközelebb megelégszünk a videóval, azon is ugyanolyan jól látszik minden. Szóval a 3000 ft-ot megspórolhattuk volna...
Nevét még nem tudjuk (én kislányra gondoltam). van egy nevünk, Balázs, de még meg kell néznem, mikor van a névnap. De még van időnk gondolkodni...
Zsuzsi
mezsu
 
 


Sziasztok Lányok!

Hát engem ráz a hideg a híreitektől!!!!Kép Annyira örülök, hogy mindannyiótoknak rendben van mindene, és, hogy már két áprilisi kisfiúnk is lesz. Kép
Nekem holnap lesz afp eredményem és már nagyon izgulok.

Zsuzsi, ma dél körül eszembe jutott, hogy most mész uh-ra és, hogy meg fogod tudni, hogy mi lesz, és úgy éreztem, hogy fiú lesz. És akkor arra is gondoltam, hogy te meg kislányt szeretnél. Azt is éreztem akkor, hogy én meg fiút szeretnék és lehet, hogy lányom lesz. És most jött el a pillanat, hogy megbarátkoztam a lány gondolatával is, úgyhogy nekem mostmár teljesen mindegy Kép. Ezt egy kicsit kacifántosan írtam le, de nagyon jó érzés volt így megvilágosodni. Ugye nem vagy csalódott? Szerintem biztos nem Kép.

Én megyek tornázni, és a bérletem is beraktam Kép, úgyhogy gyere Te is!

Julcsi, nálunk a bérszámfejtők (meg a védőnő is)azt mondták, hogy az adókedvezmény mindenkinek megszűnik januártól és beleépül a családi pótlékba. Persze azért jó lenne, ha folytatódna, mert én január-februárban nem kapok még családi pótlékot. Vagy kapok? Na, mindegy, nem tudom. Csak azért hoztam fel a témát, ha esetleg valaki nem tudná akkor nem árt odafigyelni, mert nekem szóltak a mkhelyemen, de biztos nem mindenütt szólnak.

Julcsi, már rá se fér a baba a képernyőre??? Ez hihetetlen! Tök jó nektek,csak irigykedek. Úgy látnám már én is az enyémet....Még egy hét.Kép

Na puszi, jók legyetek.
Nóri

Kép
nóri8
 
 


Zsuzsi!

Balázs névnap: február 3. Kép

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi gratulálok a kisfiúhozKép Te mikorra is vagy kiírva szülésre? Jó ötlet, tegyél fel lszi képet, ha tudsz én is kiváncsi vagyok a mütyürre.
Két hét múlva szeretnék menni és én is a Praxist választottam.

Julcsi, ezeket az adatokat kaptam:BPD 46mm, TAD: 48mm, FL 29mm. Ép koponya, gerinc, hasfal rekesz. Négyüregű szív. TElődő magzati gyomor és hólyag. Hiánytalannak tűnő mozgó végtagok. A Lintnertől megkaptam még a vizelet bakterológia és az afp eredményem papírját.
Maga az uh kb. 10 perc volt. Ez már hasi uh volt, úgyhogy csak szabaddá kellett tennem a pocit. Sajnos nem volt velem a párom, eredetileg szerdán mentünk volna, de én már nem bírtam és elmentem kedden, akkor ő meg nem tudott jönni. De sebaj majd jön a 4D-reKép

Örülök, hogy a méhszájaddal rendben van minden, nekem ezt 2 hét múlva vizsgálják.

Julcsi, te most hanyadik héten vagy?

KépKép
judy1
 
 


Lányok, köszönöm szépen!!!! Kép Nóri, köszi a dátumot. Szerettem volna az év közepére eső névnapot. Na, még meglátjuk. Csalódott nem voltam a kisfiú miatt. Ilyenkor már tényleg mindegy. Egészséges legyen!!!!
Megmutatta a doki a szívhangot. Hát, nem tagadom, akkor potyogtak a könnyeim. Nem gondoltam volna, de egyszerűen nem lehetett megállni...
Megszámoltuk az ujjakat, az adatokat nem hoztam el, de tudom, hogy 35 dkg. Kép
Judy, április 11 a "szülés várható időpontja"!
20 percenként hívnak párokat uh-ra a praxisban, de mi picit többet voltunk bennt. Amit nem is bánok! Kép Kép Kép
A képeket a fotóalbumban a "mezsu " névnél találjátok, de megpróbálom ide feltenni. Hátha sikerül!
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7618
mezsu
 
 


Sziasztok lányok!

Gratulálok a fiúkhoz Kép

Julcsi: az afp mellett hepatitisre vesznek le vért, és azt közvetlenül a védőnőnek küldik ki postán.

Családi pótlék csak a születés napjától jár.

Üdv. M.
mircike
 
 


Mircike!

De honnan tudják a laborban, hogy ki a védőnőm?
Nekem egyébént a védőnő soha nem csinál semmit azonkívül, hogy megméri a súlyt és a vérnyomást. Még a lakásra sem fog kijönni.
Csak megnézi amit a doki ad papírt (eredmény, lelet) és azt feljegyzi magának. Ennyi! És akkor neki kiküldik?
Nem a doki gépére küldik rá?

Judy! Én tegnap töltöttem a 18. hetet. Amikor a genetikaira megyek, akkor leszek pont 19. hetes. Naptár szerint, egyébként nem tudom.
Akkor neked meg most nem is nézték a vérvételnél a hepatitist?
A baba súlyát nem mérték, hogy most kb hány gramm?

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Szia Vera!

Köszi az e-mailt! Kép

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Julcsi!
Elvileg, amikor levették, akkor felírta a nővér. Ha a Jánosban vették le, akkor biztos így van. Nem a Jánosban nézik az afp-t, se a hepatitist. Nézd meg a leletedet, Schöpf-Mérei van rajta. Nemtom miért, de így van Kép
A védőnők egyébként terhesség alatt nem jellemző, hogy kimenjenek. Szülés után is csak az elején 1-2-szer. Én jóban vagyok a sajátommal, két hónapig ő jött mindig kéthetente, azóta én megyek havonta, méricskélésre vagy valamit feliratni (popsikrém ilyesmi).
Üdv. M.
mircike
 
 


Sziasztok Lányok!

Sajna nincs még afp eredményem. Hiába készült el mára, a védőnő csak hétfőn tudja meg. Úgyhogy nekem is várni kell. Egész nap ezen igzultam. Kép Na mindegy.
Egy jó hírem azért van: szinte egész nap ugrál ez kis Poronty! Kép
Szép napot nektek!
Puszi, Nóri

Kép
nóri8
 
 


Szia Mircike!

Az afp-t tudtam, hogy a Schöpf-M-ben nézik, minden pesti kórháznak oda kell küldeni. De az mit jelent, amit írtál, hogy a felírta a nővér. Milyen nővér? Mert már nem a terhesgondozóban (fsz-en) veszik le a vért, hanem mindent a laborban (a bejáratnál) és azt az egy kémcsőt, az afp-set kellett visszavinni a szülészetre. De nekem a laborban senki nem nézett semmit, csak beálltam a sorba, leültem, levették, egyet visszaadott a 4-ből, pisilés, aztán szevasz.
A védőnőt meg sajna meg sem tudom kérdezni, mert ő meg csak szerdánként van bent, és a genetikára meg kedden megyek. Akkor a dokitól szerinted ne is kérdezzek rá?

Puszi, Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Zsuzsi!
Megnéztem a képeket! De édes a pici Balázs!Kép
Az utolsó két képen olyan, mintha ölelgetne meg kapaszkodna beléd! Tök aranyosKép. És az a lényeg, hogy egészséges, mindene megvan, aminek kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judy!
Örülök, hogy minden rendben volt a genetikán! Köszi az adatokat is. Amikor végeztél a papírkával mentél a Lintnerhez? Õ egyébként hol "székel"? Nem az elsőn, a lépcsőtől balra, az 1. vizsgáló mellett? Vagy az lehet, hogy valaki más szobája. Mindegy! Ilyenkor ráér egyébként a dokid, mindig behív és beszélgettek? Tök jó! A 12 hetes uh után a dokim nekem csak a folyosón, a szobája előtt nézte meg a papírt, sokat nem is mondott róla, csak hogy minden ok. De külön beszélgetés nem volt. Talán most? Igaz, hogy nagyon dolgozott valamin, és szerintem rosszkor is mentem, meg tudom, hogy mindig millió dolga van. Hátha most majd ráér egy kicsit! Kép

Nóri!
Van egy számom a Schöpf-Méreihez, ha meg akarod tudni az eredményedet. Csak a TAJ számot kell bemondani, és már mondja is a nőci, hogy mennyi lett. Legalább kicsit megnyugszol, és nem kell hétfőig idegeskedned! T: 476-4400 /165 mellék.
Szerintem kérdezd meg nyugodtan! A védőnőnek nem kell mondani, hogy Te már tudod!
Csak majd írd meg, hogy minden rendben van-e!!!
Tök jó különben: Te szerdán mész uh-ra én meg kedden! Majd gondolunk egymásra!Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Julcsi!

Ezer köszönet! Felhívtam, megmondták és jó!!!!! Kép
AFP: 41,9 ng.
MOM: 1,1
Azt mondták, hogy már nov.18-án megvolt az eredmény. Én meg izgulok két hete. Meg azt is mondták, hogy ez a 17. hétre lett kiszámolva. Ezt nem tudom mit jelent, de megkérdeztem, hogy ez jó-e és azt mondta a nő, hogy jó.

Szóval még egyszer köszi!!!
Én szerdán fél 5-re megyek az orvoshoz, de kb 6 lesz mire bejutok, úgyhogy majd csütörtökön írom meg, hogy mi volt.
Remélem kiderül nekünk is a jövő héten, hogy kék vagy rózsaszín babaszobára lesz-e szükség. Kép
Puszi, Nóri

Kép
nóri8
 
 


Nóri! gratulálok az eredményhez!!!!!!! Kép Tessék megnyugodni. Akkor tényleg csak jövő pénteken találkozunk! Kíváncsi vagyok, mit rejt a babócád a lábai között!!!! Kép De már tényleg csak pár nap! Kép Kép Kép Milyen az autó?????

Julcsi, köszi szépen!!! Most még tényleg nem lehet sokmindent látni, de szerencsére tényleg azt sikerült megállapítani, hogy minden ok vele.Ez a lényeg.

Lányok, ki fog április elején szülni????

Puszi, Zsuzsi
mezsu
 
 


Zsuzsi, hát igen, most kezdek leereszteni az egész napos stressz után.
Ráadásul reggel egy kollégám részletesen elmesélte, hogy a felesége afp eredménye rossz lett, és milyen tortúrákon mentek keresztül (magzatviz minta stb.), úgyhogy az még külön jót tett.

Arra gondoltam, hogy jövő pénteken megnézhetnénk a Brendonban a terhességi csík kenőcsöt még torna előtt. Én lehet hogy veszek (hiszen aznap lesz fizetés Kép). Ha van kedved találkozzunk hamarabb. Én pénteken csak fél 3-ig dolgozom, úgyhogy nem fogok késni.

Az autó nagyon szép, nagyon örülünk neki, főleg Zsolti (a férjem), aki szabadságot vett ki mára, hogy "matathasson" rajta. Kép

Pusz

Kép
nóri8
 
 


Zsuzsi, szerintem négyünk közül Te vagy a rangidős, mert Julcsi, Judy meg én április végére vagyunk betervezve. Én 29-re, ők meg pár nappal előbb.

Kép
nóri8
 
 


Julcsi!
Ezek szerint egy év is sokat tud számítani Kép Akkor bocs, gőzöm sincs, hogy most hogy van. Nyugodtan kérdezd meg a dokit legközelebb, annó én is megkérdeztem, hogy mi van azzal a lelettel Kép Ha jól emlékszem nagyon sokára jött ki.
Pusz. M.
mircike
 
 


Nóri!

Örülök, hogy megnyugodtál, és nagy gratula az AFP-hez!Kép Csak feleslegesen izgultál volna hétfőig.

Neked nem a kórházba kell menni genetikára? Otthon csinálja meg a Serfőző? Nekem a kórházban lesz, és azt mondta a Balog doki, hogy olyan 10 óra körül menjek. Úgyhogy én már délután tudok nyilatkozniKép Kép

Eddig nagyon kislányt szerettem volna, a férjem (nekem is Zsolti) meg mindig azt mondta, hogy neki igazából mindegy, mert mindkettőnek örülni fog. Most már én is azt mondom, hogy mindkettő jöhet, akár fiú, akár lány, ugyanúgy fogjuk szeretni. A lényeg tényleg az, hogy minden rendben legyen vele!!!Kép

Zsuzsi!
Én április 25-re vagyok kiírva, utánnam 2 nappal jön Judy, és ő utánna 2 nappal meg Nóri!
Szóval április végén minden másnap születni fog egy egészséges és édes babuci Kép Kép Kép Na meg persze 11-én is! Kép

Puszi, Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Mircike!

Azért köszi! Akkor kedden lehet, hogy mégis rákérdezek majd a dokitól. Biztos tud valami okosat mondani. Kép
Úgyis meg kell majd keresnem az uh-s lelettel, külön ezzel nem akarom zavargatni. Majd akkor.

Köszi mégegyszer!

Amúgy mi van veletek? Jól vagytok?

Lnd-ről senki sem tudtok semmit? Az utolsó "hírem" róla, hogy 11.06-án még egyben volt, elvileg 11.11-re volt kiírva. Remélem minden ok volt velükKépKépKép!!!

Puszi, Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Nóri, találkozhatunk korábban tényleg! Meglátom, mikor tudok innen elszabadulni. OK????

Lányok, majd bejöttök meglátogatni, és friss élménybeszámolót kaphattok a kórházban. Kép Kép Kép

Zsuzsi
mezsu
 
 


Sziasztok!

Julcsi, nekem az orvos a genetikáról semmit nem mondott, csak azt, hogy 19-20. héten menjek legközelebb és akkor lesz uh. De Porcsoka (Tünde) azt írta nekem, hogy ha nem jó az afp-m, akkor kell mennem a kórházba, amúgy meg a rendelőjében csinálja. Azért résen leszek, és megkérdezem, hogy mindent lát-e és nem kell-e mennem a kórházba egy jobb uh-ra.

Úgy látszik Zsoltijaink egyformák Kép, mert az enyémnek is mindegy, hogy mi lesz a baba neme, még véletlenül sem hajlana egyik felé sem. De már nekem is mindegy, a neveink megvannak, úgyhogy bármi lesz csak puszilgatjuk majd éjjel-nappal. Kép

Zsuzsi, akkor a találkát majd még pontosítjuk!

Szerintem az lenne tök jó, ha mind a négyünk időpontja úgy változna, hogy a végén egyszerre szülnénk. (Bár, az nagy csúszás lenne, úgyhogy mégsem akarom.) De látogatni tutira bemegyünk majd! Kép

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok!

Julcsi, bocs, hogy csak most válaszolok,de betegek lettek a lányaim és nehezen tudok ilyenkor ideülni.

Balog doktor persze nem volt ott végig a 11 óra alatt, de nagyon gyakran rám nézett. Reggel 7-kor kezdődött neki a "műszak" (kedden és szerdán szültem) és rögtön burokrepesztéssel nyitott. A szülésznők voltak ott velem végig, rengeteg segítséget kaptam tőlük.
A kórházba jártam vizsgálatra havonta egyszer, és néha sokat kellett rá várni, de mindig korrekt és alapos volt!

Szia, Ibi
ibi
 
 


Hello Lányok!

Nóri, tök jó, hogy neked is jó az eredményedKép

Julcsi, a Lintner az 1. em egyenesen folyosó vége és ott jobbra. Tehát szemben az újszülött osztállyal. Amikor megyek, mindig be szoktam menni hozzá, kb. 25-20 percre és akkor beszélgetünk. Eddig csak 1x vizsgált manuálisan, 1 hét múlva lesz a következő, az a méhnyak vizsgálatom lesz. Ilyenkor szépen el szokott mondani mindent,nem is nagyon kell kérdezgetnem, azért azt mindig megkérdezni, hogy hogy vagyok. Szóval teljesen rendben vanKép

Egyébként lányok, tényleg amikor levették az afp-hez a vért, egy kémcsővel vissza kellett vinnem a nőgyogyira, az lenne a hepatitis? Akkor azt nekem is a védőnőnek küldik? Tényleg, mintha említett is volna a múltkor a védőnő valami ilyesmit, hogy azt ő kapja meg. No mindegy úgyis hétfőn jön "megint", mert a múltkor nem tudott jönni, egy frissen hazaengedett babuci miatt, majd most kikérdezem!

Zsuzsi, megnéztem a képeket, tényleg olyan mintha kapaszkodna beléd, tök édi. A 20 heteset kaptad a Praxisban?

Én most tervezem hívni a praxist és időpontot egyeztetni velük, ha lehet kb. 2 hét múlva hétvégére. Remélem sikerül.

Ti hogy bírjátok az időjárási frontot? Én tegnap tök kivoltam nyúlva, nem is jöttem be dolgozni.

Judy

KépKép
judy1
 
 


Sziasztok!
Látom mindenki jól van.
Ricsi szépen fejlődik,most voltunk a dokinál a 6 hónapos kontrollon és már 76 cm és 9950 grammKép
Eszméletlen izgága,non-stop hasalni akar és már kúszik is.
Egyenlőre még csak 2 fogunk van,de már felül is megdagadt az ínye.
Timtom,Porcsoka Bala és Norbi gyönyörűek,irtó cukik a képeken.
Én is rakok fel pár képet.
Terheseknek drukkolok,hogy minden oké legyen.Kép
Üdv
Adri és Ricsi
Így érdekesebb a világKép
Kép
Végre jön a bla-bla-bla(ebédKép)
Kép
A húsos ételeket nem szeretem,mint a mellékelt ábrán is látható
Kép
Ez az én új kis birodalmam
Kép
adler75
 
 


Judy!
Veled ennyit szokott beszélgetni a doki? Tök jó! De mit mesél 20 percig? Gondolom még nem a szülést beszélitek meg. Adnál ötleteket, hogy ilyenkor mi lehet nagyon aktuális téma? Hátha nálunk még nem került szóba, és akkor én is rá tudnék kérdezni, nehogy kimaradjon valami fontos dolog!Kép

Ezen a hepatitis dolgon én is eléggé agyalok, hogy hol lehet! Mert amit visszavittünk a nőgyógyra, az csak az AFP volt, amit egyből a Schöpf-M-be küldtek. Tehát a hep. valahol abban a 3 csőben rejtőzik, amit még a laborban pluszban levettek. De ott szerintem meg fogalmuk sincs, hogy kinek ki a védőnője.
Azért, ha hozzátok megy hétfőn a nőci, és megtudsz valamit, akkor légyszi még aznap írd már meg, ha nem gond! Ugyanis ha nála van, akkor én kedden nem fogom megkérdezni ezt a dokitól, mert szerdán megyek a védőnőhöz, majd úgyis ideadja. De ha meg nem is tud róla, akkor kedden csak rákérdezek, hogy ahhoz honnan fogok hozzájutni!

A hideggel kapcsolatban: egyre rosszabb. Kép Már sétálni sincs nagyon kedvem.
Pedig hetente azért 5-6-szor mindig lemegyek kb. 1 órácskára sétálgatni. De tegnap már annyira fáztam, hogy félóra múlva már itthon voltam. Le kellett rövidíteni a körömet. Mi lesz később? Kép

Nóri! Azért kérdezz rá a Serfőzőnél, hogy most akkor ez a genetikai uh, vagy menned kell a kórházba?

Azért tök jó, hogy mindenkinek jó az AFP-je!!! Kép

Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Szia Ibi!
Örülök, hogy jelentkeztél! Remélem, hogy a lányok is jobban vannakKép! Megfáztatok?

Tudtál már beszélni azóta a dokinkkal? Vagy már voltál is nála? Minden rendben volt?

Leírnád majd nekem, hogy mi az a burokrepesztés, mármint hogy hogy csinálják? Az fáj egyébként?

Az utolsó hetekben már neked sem volt uh, csak méhszájellenőrzés?

Én most kedden megyek a genetikai uh-ra.Kép Már nagyon várjuk a férjemmel! Hátha megtudjuk, ki lakik a pocakbanKép

Vigyázzatok magatokra! Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Sziasztok!
Judy, én pont most dühöngök!!!! Vagyis a hétvégén. Pénteken megnéztük a dvd-t, amit vettünk a Praxisban (ha javasolhatom, szerintem bőven elég a videókazi, amit adnak), de elfelejtették felvenni a 4d-s felvételt!!!! Csak a 2d-s uh látszik!!!! Most akarok majd délelőtt telefonálni. Szóval mindennek nézzetek utána.
De egyébként nagyon kedvesek a praxisban. A szonográfus is, a recin a csajszi is. Tényleg készüljetek nyugodtan kérdésekkel, mindenre válaszol a fickó. Kép

Nóri, sajna nem tudok menni pénteken, mert megyünk haza Patakra! Ha most nem mennénk, csak Karácsonykor tudnánk. Az meg még ehhez nagyon messze van! 1000 bocsánat!

Julcsi, nagyon drukkolok holnapra az uh-ra! Jó lenne megtudni, ki is rejtőzik benned!!!!
Puszi, Zsuzsi
mezsu
 
 


Sziasztok Csajok,

Julcsi, az Afp-s beutalómra nekem is ráírták a hepatitist, de annak az eredményéről én sem tudok semmit. Mondjuk nekem a beutalót a védőnő írja, így nálam tudják, hogy kinek kell küldeni az eredményt. Egyébként most telefonált a védőnő, hogy jó az eredményem (az afp), de értéket nem mondott. (Én meg nem kérdeztem mert úgyis tudom, hihihi. Kép ) De a hepatitisről nem mondott semmit. Szerda reggel megyek hozzá a papírért, úgyhogy azon gondolom rajta lesz.

A Serfőzőnél mindenképp rákérdezek a kórházi vizsgálatra. Egyébként ő is sokat beszél, én mindig 35 percig vagyok bent. A múltkor listát írtam és mindent megkérdeztem, ami egy kicsit is foglalkoztat, de aranyos mert türelmesen átadta magát nekem és válaszolgatott. (vasszedés, terhes torna, toxoplazma vizsg. stb. ilyenek voltak a kérdéseim, nagyjából azok,amiket itt is megbeszélünk.) Szerintem te is írj listát, biztos a te orvosod is válaszolgat. Mondjuk most nincs listám, se kérdésem, csak látni akarom a babát!!!!!

Kép
nóri8
 
 


Zsuzsi, semmi baj a péntek miatt. Szerdán azért mész? Nekem már hiányzik a torna, legszívesebben mennék ma is, de nem tudok. Ja, a mait nem is az Ági tartja....

Jaj, mennem kell, puszi

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok!

Már úgy várom a holnapot Kép Kép Kép

Puszi mindenkinek! Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Julcsi, már csak pár óra!!!! Kép Kép Kép

Nóri, így elmegyek szerdán. Ma én sem megyek Ági miatt, viszont képzeld, szétszakadt a dzsekim cippzárja. Éreztem, hogy baj lesz, mert a pocimon már mindig úgy kellett feleröltetni, de most meg is történt. Úgyhogy ma megyek nézni egy jó nagydarab olcsó kabátot! Kép A Tescóban lesz is olcsón nov. 30-tól. Csak nekem már ma kéne Kép
Puszi, Zsuzsi
mezsu
 
 


Hát ez jó! Nekem is szétment a kabátomon a cippzár, de én még meg tudtam csinálni. Mi szombaton megyünk kabátot nézni. Van egy ismerősöm aki egy hónappal fiatalabb terhes, mint mi, és úgy vett télikabátot, hogy kitömte a hasát egy sállal. Asszem én is ezt fogom...

Julcsi szorítunk neked nagyon!!! Már én sem nagyon tudok másra gondolni, mint a szerdára.

Na puszi, sziasztok!
Nóri

Kép
nóri8
 
 


Nóri,Zsuzsi!

Köszi, aranyosak vagytok!
Ha hazaértünk, akkor egyből írom majd a beszámolót Kép, remélem minden rendben lesz! Kép

A kabátról csak annyit, hogy van egy tök jó fekete szövet kabátom. A gond csak az, hogyha nagy nehezen sikerül begombolnom, úgy nézek ki, mint aki marhára kihízta, és legutóbb is azt kellett lesnem, hogy nehogy az úton pattanjon le valamelyik gombom. Szóval úgy néz ki, hogy ezt csak idáig tudtam hordani. A cippzárosba még szerencsére simán belférek, az eleve bővebb fazon volt.

Tegnap úgy esett az eső, hogy egyáltalán nem tudtam lemenni sétálni. Szörnyű ez az időKép

Nóri! És is szorítok Neked szerdára! Kép
Tényleg Zsuzsi! Te írtad már, hogy milyen adataid voltak a genetián?

Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Julcsi, siess vissza! Még nem írtam, mert mindig elfelejtem behozni az adatokat. De ígérem, a héten nem felejtem el. Azt tudom, hogy múlt hét szerdán (20hét +2nap) 37 dkg volt!!!! Igazság szerint annyi adatot adtak meg, hogy elfelejtettem őket! Szép kis anya vagyok, ugye? Kép
Örülök, hogy neked van még kabátod! Kép Remélem, este már nekem is lesz! Tegnap voltunk a Decathlonban, lehet, hogy ott veszek majd, mert ott nagyon jó kabátok is vannak!!!! Kép Kép Kép

Nóri, jó ötlet ez a sálas trükk! majd kipróbálom. nem tudod, mennyibe kerül az a krém, amit mondtak a lányok????
mezsu
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?