Sziasztok Kismamik!
Judy! Gratulálok a pici fiúhoz!!!
Milyen adatokat kaptál, vagy miket mért a Baltschik? És meddig tartott az egész? Párod bent volt? És ez ugye hasi uh volt, de le kellett vetkezni vagy elég volt kigombolkodni? Örülök, hogy minden rendben van!
Én is voltam tegnap doki bácsinál!
Először volt méhszáj ellenőrzés, minden ok. Aztán mondta, hogy akkor 1 hét múlva kell mennem a nagy uh-ra, de azért megnézzük most is a babát. Tök jó volt!
Ráadásul a múltkor (4 hete) még teljes egészében ráfért a képernyőre, most meg csak "részleteiben". Tök nagyot nőtt
! Azt viszont sajnos nem láttuk, hogy mi van neki
, de azt mondta a Balog doki, hogy a jövő héten már biztos kiderül!
Úgyhogy most ebben bízok!
Egyébként megdicsérte a súlyomat is, tök jó volt, ilyen sem mondott senki már vagy 6 éve
!
Az AFP-m is jó: 57, a MOM: 1,7. A vizeletemben nincs semmi baci!
Judy! Ugye neked is volt az AFP-s vér mellett még vérvétel? Te annak az eredményét megkaptad a dokitól? Mert nekem is csak már amikor hazajöttem, jutott eszembe, hogy arról nincs papírom. Igaz, nem sürgős, de biztos azt is levették valamiért! Na majd rákérdezek! De igazából az AFP volt a lényegesebb!
De jó, hogy megmutatja neked a Lintner a szülőszobát!
Remélem majd én is láthatom egyszer! Majd meséld el, hogy milyen volt!
Jógára remélem jöhetsz majd! Jó lenne!
Mi is akarunk majd 4D-re menni! Még nem tudom, hogy mikor, hova! Majd jövő hét után, ha minden rendben lesz a genetikain, akkor majd eldöntjük. Tök jó, hogy 1 hét alatt kétszer is látom majd a babát.
Nóri, Zsuzsi!
Mentek ma tornázni?
A 91. napról a doki ad egy igazolást, amit le kell adni munkahelyetek tb-jére, és akkor visszamenőleg is számfejtik. De azért kell még az idén elindítani, mert ez már jövőre megszűnik, viszont akiknél még az idén "elindul" a dolog, azoknál elvileg (nem 100%) folytatni kell.
Puszi mindenkinek!
Julcsi