Lányok
+ Papafan
Most nem sorolok fel, de látom, hogy kivétel nélkül mindenki írt pár kedves sort! Köszönöm szépen, borzasztóan jól esik!
A kórházakat tényleg meg kellene reformálni, szörnyű, hogy milyen fejetlenség uralkodik... de ezt most nem részletezem. Azt sem tartottam a szervezés csúcsának, hogy egy 6 ágyas szobában 5 terhes nő mellett feküdtem, mellettem egy ikerterhes... nna mindegy.
11-kor "végre" mehettem a műtőbe, s f4-re már ott is volt értem az én szerelmem! Persze pocsék volt felébredni, meg el is határoztam, hogy ott, a II-es női klinikán tutira nem fogok szülni... de lehet, hogy igazságtalan voltam, mert egyetlen másik kórház sem jobb, sajnos.
Fura, de csak az altatás előtt könnyeztem picit, azóta nem is. A vérzésem szerintem a nap végére teljesen abbamarad, már így is alig-alig akad. Lezártam a "múltat", s pislákoló reménységgel nézek a jövőbe.
Nekem Kovács doki azt mondta, hogy a 3 hónap elegendő regeneráció a testnek és a léleknek is (utóbbi nyilván csak később derül ki), s én hiszek neki. Persze majd még meglátom, de szerintem a februári kezdést be fogom és be is merem vállalni.
Mégegyszer köszönet a pozitív energiákért, többet ne is beszéljünk róla, jó?
Timi
Egész biztos vagyok benne, hogy jó mami lennél és az is leszel! Reméljünk mihamarabb!
Zsuzsi
Még nem beszéltünk! Az újakat, meg akik csak nagyon ritkán jönnek még keverem, de majd ha lesz egy újabb topik tali és mind eljöttök, akkor majd már nem fogom
Stella
Õrület, milyen szép, formás a pocid!
Norka
Másik poci fotós! Szépen gyarapodgatsz, nem mondom!
Niki
Bevallom Neked őszintén, hogy a legeslegjobban spontán babát szeretnék! Majd én is írok a Mikulásnak, hogy a Nikinek hozzon 1-2 babát
Leona
, Edina
Hatalmas drukkok!
Kriszta óta, így már 17 hete nem volt lombikos siker! Rajtatok a sor, hogy biztonyítsatok!
+1 info, de szerintem a mostaniaknál már késő:
Légteleníteni akkor kell mindenképp, ha izomba megy a szuri! Bőr alá nyugodtan mehet levegő, abból nem lesz baj!
Fanni