Új privát üzeneted érkezett!

Borsókás!
Nagyon jó ez a kép. Egy hatalmasat kacagtam itt a gép előtt.

Timi
latimi

Borsókás!

El akrtam hagyni a csúnya szót, de elküldte az internet.

Timi
latimi

Borsókás!
Én is ezt nézem a kép tényleg nagyon jó! Kép

Kép

Edina!Kép
Vajon miért nem jelentkezel?

Jó éjszakát!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!

Még most búcsúzóul küldök egy kicsit brutál képet, 11 hetes pocakról, így vacsora után... azt mondta apa, ne hagyjuk ezt ki. Kép

Norka

Kép
s_norka

BorsókásKép
Azért szerintem érdemes végigcsinálni a kezeléseket a dokinál, csak alombikkal nem érdemes várni miatta. Nálunk nem is a párom volt annyira kibukva, hanem én, hogy ne tököljünk már.

NorkaKép
Szép kis pocid van neked is Kép

NikiKép
Ha nem is csíkos szerkóban jön a mikulás, a szánkóját tuti zebrák fogják az idén húzni Kép

Szurikat mi mindig légtelenítettük mindegyiket, de máshol is halottam már, hogy ezeket már nem muszáj.

wish

Leona!
Lassan mehet be a szurid! Kép

Nóri!
Szuper a pocakod!

Nóri, Renó!
A két parás lánynak nézzétek csak ha ide néztek mindig látni fogjátok a pocitokban ki is lakik! (Remélem nem sértésnek veszitek csak olyan jót mulattam ezen a képen. Kép)
Kép

Na mentem aludni mert holnap így fogok kinézni: Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Csak benéztem, hátha Edina jelentkezett...

Jó éjszakát Zsebi - igen, lassan szúrok...

A többieknek is szép álmokat!

L.
leona

Itt vagyok már.Csak szépen sorban. Először is visszaolvastam.Aztán közben beadtam a tüszőrepit.
Úgy gondoltam, hogy a végére hagyom magamat,de annyian aggódtok értem, hogy nincs szívem az üzi végén leírni a híreket.
Szóval a tüszik 15-16-17-18-asok.Kaptam egy utolsó jó nagy adag szurit,ez egy kicsit még felturbozza őket.A méhnyh mára már 11 volt.Tehát pénteken punkció. Most már kezdek igencsak izgatott lenni, na meg félni is.De azért nagyon bízom, hogy sikerül és jövő augusztusbanmajd boldogan tartom a kezemben a kisbabá(i)mat!Kép

Leona
Nagyon szorítok neked!Legalább annyira,mint magamnak!KépÉn is légtelenítettem.

Fanni
Remélem a körülményekhez képest minden rendben van nálatok!Én még mindig nem fogtam fel!És rohadt igazságtalannak érzem!

Sezi
Szeretnémbebizonyítani.A tüszőim szépen megnőttek, de ezt már fentebb részleteztem.Köszi hogy gondoltál rám!

Viki
Köszi a drukkot! Azt hiszem segített is!Kép

Borsókás, Stella, Fanni na és Mindenki
Nagyon jól esik, hogy szurkoltok!Köszi mindenkinek!Igazából rámis fér nagyon!

Farkasok Juditja
Kicsit messze van az a február,de azért ki lehet várni, ha nagyon muszáj.Remélem minden rendben lesz odabenn!Kép

Stella
Nagyon szép a pocid!Kép És milyen nagy!És még mekkora lesz?Kép

Niki
Ez már aztán sok a rossz hírből! Remélem a 6-ai teszt zebrás lesz!

Norka
Jó utat!És nagyon vigyázz magatokra!Szépen növekszik a pocid!Ezt már tényleg könnyen észrevehették a diákjaid!

Kriszta
Remélem ti jól vagytok? Te nem szeretnél fel tenni egy pocis képet?Már biztos, hogy sokat nőtt a pocid!
dedina

Edina!
Szuper neked is mennek a drukkok ezerrel!!!!!!!!!

Lányok!
Reggel elnéztem az időt és fél hat helyett fél ötkor mértem a hőmet az szerintetek nagy gáz, vagy azért értékelhető a hőgörgbém majd? Igazából két éve hőgörbéztem utoljára, de nekem akkor nem nagyon mutatott semmit, most bíztam, de félek ezzel el is rontottam. Kép

Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
Te mindenkire emlékszel?
Nem nagyon aktivkodom itt a fórumon, mégis eszedbe jutok, köszönöm.
Tegnap megbeszélgettük a Kaaliban a következő lombikot. Kép
A szövettani eredmény szerint nem lehet miomatozis, mert a simaizom amit találtak László doki szerint normálisan a méhet tartó szalag egy darabja, mivel onnan származik a minta. Nem tudják mi az ott belül, László doki szerint endo gyanus vagyok továbbra is, annak ellenére, hogy a szövettan nem mutatta ki. De megegyeztek abban, hogy legyen újabb lombik.
Szóval lesz Kép
kb. január közepén indulunk, long protokollal.
Miknek nem tud örülni az ember lánya?!
Senkinek nem kívánom a múlt hetemet, mint ne mondjak megkönyebbültem. Ezek után a lombik maga "gyerekjáték" lesz.
Köszönöm szépen mindenkinek a bátorító hozzászólásokat.

Fanni, megkésve bár, sok-sok erőt kívánok ahhoz, hogy felépülj mihamarabb testileg és lelkileg egyaránt.

Mindenkinek szurkolok, sokszor eszembe juttok, annak ellenére hogy ritkán jövök.

Mka
Vendég

Lányok Kép + Papafan Kép
Most nem sorolok fel, de látom, hogy kivétel nélkül mindenki írt pár kedves sort! Köszönöm szépen, borzasztóan jól esik!

A kórházakat tényleg meg kellene reformálni, szörnyű, hogy milyen fejetlenség uralkodik... de ezt most nem részletezem. Azt sem tartottam a szervezés csúcsának, hogy egy 6 ágyas szobában 5 terhes nő mellett feküdtem, mellettem egy ikerterhes... nna mindegy.
11-kor "végre" mehettem a műtőbe, s f4-re már ott is volt értem az én szerelmem! Persze pocsék volt felébredni, meg el is határoztam, hogy ott, a II-es női klinikán tutira nem fogok szülni... de lehet, hogy igazságtalan voltam, mert egyetlen másik kórház sem jobb, sajnos.
Fura, de csak az altatás előtt könnyeztem picit, azóta nem is. A vérzésem szerintem a nap végére teljesen abbamarad, már így is alig-alig akad. Lezártam a "múltat", s pislákoló reménységgel nézek a jövőbe.
Nekem Kovács doki azt mondta, hogy a 3 hónap elegendő regeneráció a testnek és a léleknek is (utóbbi nyilván csak később derül ki), s én hiszek neki. Persze majd még meglátom, de szerintem a februári kezdést be fogom és be is merem vállalni.
Mégegyszer köszönet a pozitív energiákért, többet ne is beszéljünk róla, jó? Kép

Timi Kép
Egész biztos vagyok benne, hogy jó mami lennél és az is leszel! Reméljünk mihamarabb!

Zsuzsi Kép
Még nem beszéltünk! Az újakat, meg akik csak nagyon ritkán jönnek még keverem, de majd ha lesz egy újabb topik tali és mind eljöttök, akkor majd már nem fogom Kép

Stella Kép
Õrület, milyen szép, formás a pocid!

Norka Kép
Másik poci fotós! Szépen gyarapodgatsz, nem mondom! Kép

Niki Kép
Bevallom Neked őszintén, hogy a legeslegjobban spontán babát szeretnék! Majd én is írok a Mikulásnak, hogy a Nikinek hozzon 1-2 babát Kép

Leona Kép, Edina Kép
Hatalmas drukkok!
Kriszta óta, így már 17 hete nem volt lombikos siker! Rajtatok a sor, hogy biztonyítsatok!

+1 info, de szerintem a mostaniaknál már késő:
Légteleníteni akkor kell mindenképp, ha izomba megy a szuri! Bőr alá nyugodtan mehet levegő, abból nem lesz baj!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Dedina!
De jó, de jó!!! Szép nagyok a tüszők! A mnyh is nagyon OK. Hajrá nekünk. Kép Kép Kép
-légtelenítettem, biztos ami biztos.

Kedves Fanni! Kép
Öröm olvasni, hogy jól vagy! Kórház ügyhöz no comment.

Zsebi!
Látom beírtad a punkció dátumát a táblicskuba. Köszi!
leona

Sziasztok!

Fanni: A gondolataidat olvasva a folytatásról az jutott eszembe, amit a párom szokott mondani:
Kemény vagyok , szöget sza...ok!

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Helló Csajok!

Tegnap voltunk dokinál. A Picik behozták a múltkori lemaradást. Az egyik pont megfelel a korának, a másik még ennél is nagyobb egy picit.
A fejük most 50 mm és 53 mm.

Mindkettő harántfekvésű, vagyis vízszintesen egymás fölött vannak. A doki szerint ennél rosszabb nem is lehetne. Szerintem viszont ezen még korai aggódni.

ÉS VÉGRE TUDJUK A NEMÜKET!!!!!!!!!!!!!!!

Mindketten fiúk Kép!

LányokKép
Köszi a pocakdícséretet, de azért ennyire nem nagy szám.

TimiKép
tényleg nagyon jól sikerülhetett a kép, ha karcsúnak tűnök rajta. Sosem voltam az, és a lombikos úszógumim nekem is megvan, csak most már nem látszik Kép!
Stella

Kép
stella9

Jó reggelt!

FanniKép
Úgy örülök, hogy ilyen hamar jelentkeztél. Nem ismerlek még személyesen, de látom, hogy nagyon erős, kemény csaj vagy. Igazad van, a múlt lezárva, előre a következő lombikra!

Edina, LeonaKép
Nagyon szorítok mind a kettőtöknek. Én még nem éltem meg itt a fórumon senkinek az eredményes lombikját. Remélem ti lesztek azok, akik hitet adtok nekem hozzá a sikeretekkel.

Stella, NorkaKép
Micsoda gyönyörű, nagy pocakok!!!!!! Kép

Wish
Nálunk is én vagyok a türelmetlenebb, nekem tűnik úgy, hogy a sok vizsgálgatással csak értelmetlenül telik felettünk az idő. A párom sokkal nyugodtabb, megfontoltabb. Õt inkább az zavarja, hogy nem tudja miért kell olyan dolgokra is megvizsgálni, és gyógyszerezni, amiről a doki is megbizonyosodott már, hogy rendben vannak. Megbeszéltük, hogy néhány hétig még csináljuk az előírt vizsgálatokat, de aztán már jó lenne, ha valami konkrétumot is hallhatnánk.
Ma reggel 6-kor már megjártuk a Szabolcs utcai andrológia laborját. Gyönyörű volt Bp. a reggeli havazásban.

Szép napot mindenkinek!
Borsókás
Kép

Borsi
borsókás

Norka!

Te is nagyon csinos vagy. Ti egy helyre jártok a Stellával? A fogyi receptet küldjétek! A hájammal nem szívesen állnék mellétek.
Na de hagyjuk.

Fanni!
Örülök, hogy jól vagy.

Viki!
Jó humorú a párod.

Edina!
Gyönyörűek a tüszőid. csak a beültetésnél jobb minőségű ragsztót tegyél rájuk, mint én.

Mindenkinek szép napot.
latimi

Stella Kép
gratula a két pasihoz!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Stella : ez igen, úgy tűnik a kispasik duplán szeretnek jönni Kép
Orsi biztosan hasznos tanácsokat fog adni hogyan viseljünk el egyszerre 3 pasit KépKép
Egyébként ne szerénykedj, persze, hogy nagy szám a pocid KépKép csinos vagy !!

Nóri : komolyan, olyan, mintha már legalább 18 hetes kismama lennél. Vagy csak az én köreimben vannak "kis pocakú" kismamák ?!
Édesanyádnak jobbulást kívánok !

Dedina : húú, nagyon ügyes tüszőid vannak, megérte ennyit szúrkálni ! Holnapra egy kalappal..

Leona : tök jó, hogy neked is holnap lesz a punciód, Dedinával kézenfogva fogtok zebrásodni KépKép

Kriszta : gratulálok a nyereményedhez, ne felejts képet készíteni majd az új frizurádról !!

Borsókás : meddig kell szedned a fogigátlót ? Tök jó, hogy ti is elkezdtétek !!! Én eleve fenntartásokkal fogadom a nagytudású andrológusok véleményét. Férjemet majdnem elkezelték... aztán kiderült, hogy szuper az eredménye Kép

Mka : úristen, jól beparáztattak téged, szó se róla !! Kép A lényeg, hogy neki lehet fogni az újabb kezelésnek, meglátod ez most sikerülni fog !!!

Zsebi : annyira jó képeket küldesz, mindig mosolyt csalsz az arcomra. Puszillak !

Fanni drága : a február a ti hónapotok lesz !!!!
Említetted, hogy a SoteII-n nem akarsz szülni, ezek szerint dokit váltasz majd ?
Én hosszú ideje vacillálok mi legyen váltás ügyben, de már tudom, amíg nem leszek kismama, addig nem születik döntés...

mniki

Mi a gond a sote IIvel???
én mindenkinek azt a kórházat ajánlanám, ha tehetném.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni, örülök, hogy már tervezel. Szerintem nem kell már sokat várnod...

Nóri, édes a pocid. Mikor mész UH-ra?

Zsebi, tetszik a paramama UH hasa!

Edina, ezek tök jó hírek. Szorítok holnapra!

Stella, 2 pasi, ez igen. Párod mit szólt?

Voltam a 18. heti genetikai UH-n, hála Istennek minden rendben van a babával. Egyre erősebben "kislánygyanús", szépen növöget. Most jó sokáig nem kell menni semmilyen vizsgálatra, nincs más dolgom, mint növeszteni a pocakomatKép

Orsi, te tudod mit jelent a THQ? UH. rövidítés, vmilyen méret.

GYakran benézek majd, hogy lássam éppen kinek kell örülni!

reno
17+6
renoka

MkaKép
Ez igazán jó hír Kép

FanniKép
Örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagy. Nagyon sokat gondoltam rád tegnap, hogy mi lehet veled. Külön puszik neked Kép

Borsókás Kép
Hajrá előre Kép

TimiKép
Te mikor néztél utoljára tükörbe? Vagy tali óta felszedtél plusz 10 kilót? Nem vagy hájas egyáltalán Kép

ZsebiKép
Szerintem nem toltad el a hőmérőzést. Én azt figyeltem ki, hogy kb egy óra eltérés a mérésben nálam 0,05 fokot jelentett. Ez nem akkora ingadozás, ami tönkrevágná az egészet.

EdinaKép
Szuperek ezek a tüszőméretek, péntekre mennek a drukkok Kép

Puszi:
Wish

wish

Wish!

Tudom, egy kissé beteges nálam ez a hájasság. De én eredetileg 46 kg voltam.
Egy szoknyámba nem férek bele, a nadrágaimat le kellett cserélni.

Bocsi, hogy ezzel idegellek benneteket.
Tudod, azért ilyenkor befittyen az egészséges női irigység, ha vki mellettem csinosabb.

Timi
latimi

Stella-tüszőnövesztő, petegyáros Istennő,
Gratula a kiscsávókhoz! Szíjjártó Zolival mi lett végül?!

Dedike, Leona,
Sok sikert a holnapi szippancshoz, drágáim nem idegeskedni, egy kis borocska enyhíti a feszkót, még akkor is ha nem szeretitek,a szarosokért mindent!

Fanni,
Mikor mész dolgozóba? A férjed milyen orvosbácsi?

Mka,
Ez aztán a jó hír! hajrá a januárért!Mindjárt itt van!

Kriszta,
Feltétlen örökítsd meg a frizkót, már ha majd belefér az objektívbe, mert amit ezek a szobrászok alkotni tudnak, szerintem örülj, hogy nincs hosszú hajad!

Zsebi,
Hogyhogy újra hőmérőzöl? Amikor én csináltam vagy nagyon szarul csináltam , mert abból aztán nem jött ki semmi, vagy az én hőm olyan stabil, hogy nem látszik a változás! Hátha Nektek meghozza sikert! Lábmaszizással hogy haladsz?

Timi,
Amíg nem megy le a pocód, mondd azt, hogy vesetáska, vagy csoportosan hozzuk újra divatba!

Orsi,
Hány vizsgád lesz? Te most spéci közgazdasághoz tartozó jogi részt tanulsz az általános mellett, vagy nem? Érdekelne a dolog, nem mintha közgázt végeztem volna, de most gondolkodom, hogy esetleg valamit kellene tanulni!

Szakértők jelentkezését várom!
Nem tudja valaki, hogy melyik a jó spanyol-angol + angol-spanyol szótár, mert Krisz megy angolhonba és lehet hogy ezt kérek tőle, de csak valami minőségit szeretnék, ja fontos, hogy kellően nehéz legyen(súlyban)!

Hölgyeim,
Kezemben vannak a Robbie jegyek, és még a csávókám is rajta van! Na erre mondjátok, hogy mindjárt itt a július!

Snori,
A havat ne dobd arébb anyukádnál, mert holnap úgy is elolvad! Pihentessetek, vagy esetleg béreljetek egy MArgitot és csak nézni kell meg irányítani.

Puszi FArkasok J

Kép
farkasok

Zsebi
Szerintem sem rontottad el. Egy évig én is hőmérőztem. Nekem egész jól el lehetett igazódni, hogy mikor lesz és aztán, hogy pontosan mikor volt peteérés. De azért nekem is volt olyan, hogy elcsúszott a mérés időpontja. Szerintem a legfontosabb ilyenkor,hogy még ne kellj fel.

Mka
Nagyon szurkolunk neked is! Januárig van még egy kis időtök mélyre tenni az elmúlt pár hét szörnyűségeit!

Fanni
A három hónap, az pontosan három menstruációt jelent? Vagy "csak" a naptári hónapok számítanak?

Leona
Gondolni fogok rád! Remélem igazuk lesz a lányoknak, és együtt babásodunk! Én egy kicsit félek, de remélem te azért nyugis vagy!Kép

Stella
Gratula a fiúkhoz! Három fiú fog egyszerre kényeztetni!Kép

Zsebi, Fanni, Leona, Borsókás, Timi, Niki, Renoka, wish
Köszönömszépen a drukkokat,meg az energiákat. Igazán rám fér,mert egy kicsit izgulok is,na meg félek is! De teljesen bizakodó vagyok!

Edina
dedina

Reno Kép
THQ: a mellkas harántátmérője
ne kérdezd, hogy ez mit jelent, mert én is csak ennyit találtam róla. Nekünk ilyet nem mértek sosem.

Judit Kép
megvannak a Robbie jegyek? úúúúú én is mennék Kép hova vettétek?
3 vizsgám lesz. Ez végzett közgazdászoknak jogi másoddiplomás képzés, 2.5 év. de dr. képesítést ugye nem ad, mert nem jogászképzés.

OXFORD!!!!!!!!!!!!!!!! csak azt szabad venni szótárban!!!!!!!!! mind1 milyen nyelvről angolra!!! három féle méret van.
a pocket az még 1 kötetben van az ide-oda
a többi már ált. 2 kötetes, de szerintem a normál is még talán 1 kötetes. A spanyol gondolom színben sárga-piros-kék Kép
(nekem a német és a francia van meg, azok királyok)... meg az összes oxford szótár nagyon klassz.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Timi,
Én 63 kg voltam ez első lombik előtt, most vagyok 75 kg! Nem férek bele csak egy farmeromba, azt is a nővéremtől örököltem.
Nagyon szarul érzem magam a bőrömben. Ha nem sikerül a decemberi fagyi, akkor nekiállok koplalni. Addig nem érdekel. A szart nem!
No mindegy.

Most már jobban érzed magad?????!!!!!

Éljenek a kövérek! Különben meg nem is vagyunk kövérek csak erotikusan duzzadtak.

Hi-hi-hi

További szép napot!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Farkasok Juditja

Kösz neked is drukkot! A borocskán gondolkodom, de az alkohol szagát sem nagyon bírom,nem hogy azb ízét! De ahogy írtad "a szarosokért mindent"!Kép

Hogy őszinte legyek az a július nincs túl közel, de igazából csak viszonyítás kérdése az egész!Kép

Edina
dedina

Lányok

Én most 15kg-ot fogytam,de én nagyon kövér voltam. De még így sem vagyok olyan "dagi" ,mint ti!
Majd a szoptatás után lehet fogyizni!Kép

Edina
dedina

RenokaKép
A párom is örült, de egy ici-pici felhőt mintha láttam volna az arcán, de csak egy tizedmásodpercig. Végig úgy érezte, hogy vegyespáros, de most nagyon örül a Tökiknek és már tervezi hogyan készítenek ki és szorítanak sarokba.
A végén tényleg kénytelen leszek megszeretni, vagy legalábbis elfogadni a foci létezését Kép!

VikiKép
Nem akarlak riogatni, de én a fagyiknál jobban híztam. Akkor nyomatják az ösztrogént és ez igazi mennyi lakoma a zsírpárnák számára!
De a baba az első, majd szopi közben, vagy után lemegy!

Farkasok JKép
Sz. Zoli azóta nem járt erre Kép!
nekem valahogy nem tűnik olyan közelinek a július. Főleg most, hogy gyönyörűen esik a hó!
Stella

Kép
stella9

Halihó!
Ez a hülye itthoni gépem reggel óta nem engedett fel... így ha véletlenül eltűnnék, akkor az nem szándékos, hanem a gép a hibás!

Viki Kép
Tetszik a mondás, megjegyzem Kép

Niki Kép
Hmmm, szerintem orvost és kórházat valahogy együtt, okosan kell választani. De most ugyebár nekem ez még ráér egy kicsit... Remélem, hogy Neked nem Kép

Orsi Kép
Annyira hosszú, hogy miért nem a SE II-es, hogy majd inkább szóban, a legközelebbi talin, jó?

Stella Kép
2 fiúcska! No ismét fiúk a topikon Kép
Gratula majd amikor kijöttek Kép

Timikém Kép
Oh, az a fránya súly! A gyilkos mérleget minden reggel előveszem, s látom, azt a sok szörnyű számot! Én tavasszal még 50 kg voltam... aztán ma reggel is még 54,5... de most nekem jön a fogyikúra, jövő héttől torna... s a következő lombikot ismét 50 kg-ról szeretném kezdeni... vagy max. 51-ről!

Renóca Kép
Végre egy kislány babóca! A genetikánál nem vizsgálják a baba nemét?
Egyébként képzeld, az én "tegnapi dokim" egyből mondta, hogy 2 hét múlva menjek be egy UH-ra, hogy megnézzék minden OK-e! De a figyelmeztetést nagyon köszi! S nekem mielőtt elaludtam, nem csináltak semmit, szerencsére...

Wish Kép
Külön köszönet...

Farkasok Juditja Kép
Sajnos hétfőn már megyek dolgozni Kép
Egyáltalában nem akarom tájékoztatni a kollégákat, hogy mi volt a bajom... de ezt még nem is tudom, hogy csinálom, tekintve hogy már majd' 1 hónapja nem voltam bent...
Sebész a drágám.
Krisztiánnak üdvözlet, ő már nagyon rég írt!

Edina Kép
A 3 hó nem is tudom, hogy értendő. Kovács doki azt mondta, január végén hívjam. Így nem 3, hanem 2 hó, noha long protokollnál ugyebár mégis ott van még egy +hónap.
Aki tegnap a beavatkozást végezte, azt mondta, 2 hónapig ne essek teherbe. Jajj, és hogy 1 hónapig nincs házasélet Kép Szóval nekünk a karácsony azért lesz ünnep, mert végre... Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni Kép
persze hogy jó, de ha nem akarsz róla beszélni, vagy bármi, maximálisan megértem azt is.

Stella Kép
nem tudjátok még most elkézelni, hogy mikre képesek Kép Kép minden rémálmotokat felül tudják múlni Kép
(pl. amikor egy dobozra felállva, féllábon egyesúlyzva próbálják elérni a tiltott távirányítót Kép Kép Kép)

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Bármire is készülünk, úgyis tudnak majd meglepetést okozni, de ez szerintem nem nem-függő Kép!

Azért látom a Te napjaid sem unalmasak Kép!
No, de mi lesz akkor, ha majd jön a két eszkimó-hölgy KépKép!
Stella

Kép
stella9

Stella!
Mi az hogy nem nagy szám a pocid????? De igen is az, hisz itt mindenkinek ez az álma!!!! Kép Kép
Tök jó ismét két fiú Kép Bár már én úgy örülnék lányoknak is, de ez a legkisebb részletkérdés lényeg legyenek egészségesek. Kép

Mka!
Ez aztán a "jó" hír, mármint a múlthetihez, mert a legjobb egy spontán lenne, de ahogy te is írtad az ember lánya miknek tud örülni. Kép

Reno!
Most látom nálad is kislány lesz, esetleg! Kép
A lényeg minden rendben. Kép

Fanni! Kép
Nagyon örülök,hogy ilyen kemény vagy és ezt csak így lehet végigcsinálni, mondom én aki már 9 hete padlón van. Kép

Judit!
Hát valamit kell csinálni, én is próbáltam hőmérőzni (szájban ahogy az okosok mondták) most hüvelybe csinálom eddig alakul a görbém aztán meglátjuk, hátha.... Ja meg akkor még hagyományos hőmérővel csináltam most meg digitális gyorsabb és nekem pontosabban olvasható egyszóval proba cseresznye. Kép
Maszi nagyon jó nekem bevált + a lelki segítség. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Lányok,

Picit röstellem, hogy eltűntem. Most viszont nagyon jó hírekkel jövök:
ma voltunk 4D UH-n, minden rendben van, gyönyörű és egészséges kislány!!! Kép Úgyhogy marad a Laura név. Zsebikém, most már kérlek, írd bele a tábliba!
Mindene a helyén van, a doki szerint nagyon szépen fejlett kisbaba.
(igaz, hogy az anyja már +9 kg-nál tart de sebaj...) Kép

Dobok róla képet (lássátok, nem vagyok elfogult ámKép)

Kép

RenoKép
gratula a kislányhoz! Kép Örülök, hogy minden rendben van Veletek.

Lányok,
tudom, hogy most önzőnek fogok tűnni, de a múltkor amikor benéztem és annyi rossz hírt olvastam, bőgtem. És apa kérte, hogy ne nézzek be olyan gyakran... Nagyon érzékeny vagyok mindenre főleg az ilyen jellegű rossz hírekre. Bocsi, nagyon drukkolok mindenkinek és rettentően fáj, amikor valakinek nem sikerül... Kép Bocsi érte...

Pusza

Unique
22+0

KépKép
unique

Basszuskulcs lányok ! Itt sokan azért keseregtek, mert többet mutat a mérleg. Nos hát én mindig azon, hogy KEVESET ! Épp ma reggel akadtam ki, mert megint lement 2 kg és hát ha azt vesszük, hogy eddig is 50 alatt voltam... Kép
Hiába, nem tudok hízni, pedig néha jó lenne, szörnyű érzés, amikor a a múlt héten még feszes nadrád leesik a fenekemről KépKép

Ma nálunk alszik egy kedves barátnőm, aki 20 hetes kismama, már olyan kíváncsi vagyok mekkora a pocója Kép

mniki

én nem kesergek,pedig 90kg vagyok
wolves

Fanni drága,
jó hogy túl vagy rajta és már a jövőre gondolsz.

Stella,
gratula a pasikhoz Kép

Reno, Unique
nektek pedig a kiscsajokhoz Kép

Nem jelentkezem túl sokat, mert Andor miatt alig van időm. Mivel még mindig bukik, újra zselét kell ennie. Ha ez nem jön be, akkor ki kell vizsgálni, hogy nem refluxos-e. Tele a zsákom, hogy mindig van valami. Hétfőn megyünk az izotópos vizsgálatra.

Pusza:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Aki babát vár, az ezt ne olvassa!
Csajok!
Most azért izgulunk, hogy végre teherbe essünk, aztán ha az megvan, akkor azért, hogy megmaradjon, aztán hogy a 9 hónap alatt szépen fejlődjön, aztán hogy rendben legyen minden a szülésnél, utána pedig hogy a baba ne legyen beteg, vagy ha az, hamar meggyógyuljon... és később jön a java, hogy az életben megállja a helyét! Te jó ég! Hogy még mi mennyire az elején vagyunk!

Unique drága Kép
Én teljesen megértelek. Azért tessék mindig új UH-t feltenni, hogy gyönyörködhessünk benne! Meg pocisképet is! Kellemes babavárást és jó pihit!

Lara Kép
Kitartás! Remélem minden gondotok hamarosan megoldódik!

Zsebi Kép
Te is felépülsz, ne aggódj! Remélem, mielőbb! Persze ma is sirdogáltam egyet, mert van egy délutáni sorozat, ahol még akkor születtek ikrek, amikor azt hittem, esetleg az én pocimban is ketten vannak... szóval annyira én sem vagyok ám kemény... de igyekszem!
Abban mondjuk szerencsés vagyok, hogy én a bizonytalanságot ugyan nagyon rosszul kezelem, de a bajban "profi vagyok". Szóval ott már konkrtétan van mit kezelni. Azért nem vagyok teljesen mazochista, a biztos örömnek hihetetlenül tudok örülni, de felhőtlenül csak a 100%-osnak... A hülye maximalizmusom... De ez van.
Ma elég nagy csend volt a topikon, de holnap nagy drukkok mennek Edinának Kép és Leonának Kép
Nikinek Kép meg folyamatosan!

Jó éjt mindenkinek!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni Kép
és amikor majd megszületik, akkor jön rá az ember igazán, hogy mennyi mindenen lehetne aggódni! Kép Kép
de meg kell próbálni az aggódást a minimumon tartani.

puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

StellaKép
Nagyon gratulálok a két pasihoz. Valóban kénytelen leszel megszeretni a focit. Bár szerintem mindannyian "elviselnénk", ha néhány fiúka rohangálna már labdával a kertben.

Edina, LeonaKép
Nagyon szorítok mindkettőtöknek holnapra!!!

NikiKép
Való igaz, nem a kedvencünk az andro-doki. Hogy kezelték majdnem félre a párodat? Nem is volt rossz a lelete?
Hat napja kezdtem még csak el a fogigátló szedését, tehát kb. 2 hét van még hátra belőle minimum. Jövő szerdán megyek a Kaáliba UH-ra, akkor eldőlnek a továbbiak is. Legalábbis remélem.
Nem tudom, mikor érünk majd a célegyenesbe. Olyan lassan telik az idő..
Kép

Borsi
borsókás

FanniKép
Te kimaradtál az előbb. Teljesen egyetértek azzal, amit az előbb írtál a folytonos aggódásról. Szerintem ez egy anya életét végigkíséri. Én évek óta sérült gyerekekkel dolgozom. Tudom, milyen apró dolgokon múlt az egészségük. Korábban nem is gondoltam arra, milyen különleges "adomány" ép testben élni.
Mikor nagyon depis vagyok a késő babók miatt, arra szoktam gondolni, hogy boldogan várnék még soká rájuk, ha ez garantálná az egészségüket. Nagy kár, hogy erre sosincs garancia...

Borsi
borsókás

Unique!
Nagyon szuper ez a kép a babádról. Kép Beírtam a nevét a táblába! Kép
Elmúltak a rosszullétek?

Stella!
UH-képet majd ha tudsz vagy küldjél és felteszem vagy tegyél fel be vagyok sózva!!!!!! Kép Kép Kép

Lara! Kép
Kitartás. Nagyon remélem hogy minden rendben lesz és nem találnak valamit ezzel a bukással kapcsolatban, sjanos én tök hülye vagyok ehhez így ennél okosabbat nem tudok írni. Illetve hétfőre nagyon durkkolok, hogy a lehetőségekhez képest a legjobb dolgot mondják. KépKép

Borsókás!
De telik az az idő és ez a lényeg hamarosan már érted izgulunk! Kép Kép Kép Kép

Niki!
Drukk megy ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zebrát akarok osztani!!!!!!!!!!!!!!

Fanni!
Az első bekezdéseddel 100%-osan egyet értek.
Ha már te így leírad, ezt a bizonytalanságos dolgot, elmondok valamit. A párom mindig kérdezi kivel mi van na persze modom magamtól is bár a jó híreket és a rosszakat is leolvassa az arcomról. Szóval mikor kiderült náld ez az egész, mondtam neki hogy ha úgy nézem még szerencsésnek mondhatom magam három nappal később hittük hogy megtörtént veled a csoda és már az milyen rég volt (9 hét) és addig hittél bíztál és ..... szóval ez így nagyon rossz ennél tényleg jobb a biztos rossz. Remélem nem írtam félreérthetően és érted mire gondolok.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Leona, Edina!
Holnapra nagyon nagy kalappal kívánok... Szorítok értetek és a kicsikért hogy ügyik legyenek. Írjatok ha hazaértetek mert tényleg iztulunk értetek. Kép Na a tiétek nem fog így elszaladni utoléri a sperma és gyönyörű embriók lesznek belülük.

Kép

Kriszta!
Már eltelt a három hét nincs még eredmény? Tudom megküldte SMS-ben, de engem így hogy minden rendben izgatna hogy kislány-e vagy kisfiú mikor tudod meg?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jó éjszakát mindenkinek!
Holnap reggel 7-re megyek EKG-ra,meg vérvételre. Ha most nem megyek lassan aludni, már csak intravénásan adagolt kávéval lehet holnap életet verni belém.

Szép álmokat!
Kép

Borsi
borsókás

Leona, Edina! Kép
Nagyon sok drukkot küldök nektek MÁRA! (atyaég, de gyorsan eljött ez a nap!)

Mka!
Kép Kép Kép Kép
Jajj, de jó! Annyira örülök, mikor olvastalak, önkéntelenül is ugrottam egyet a székben! Kép A helyzetedet meg maxi-megértem, én is csak azon imádkozom, hogy bár eljuthatnánk a lombikig, simán én lennék a legboldogabb abban a percben az egész földkerekségen!

Fanni! Kép
Gondoltam rád nagyon sokat! Szerencse, hogy ilyen jól reagált a szervezeted, és a lelkedet is ügyesen készíted a következőre! Kép
...egyébként tudod, milyen szépen be lehet csomagolni egy ilyen "karácsonyi ajándékot"??? Kép

Viki! Kép
Hát nekem nagyon ott van ez a mondás! Kép Lassan - úgy érzem - én is kezdek szöget sz..ni: páromnak is és anyunak is vasárnap van a szülinapja, és nem hiszed el, de apu remekül kiválasztotta ezt a napot egy frankó "lelkizéshez". Mármint, hogy mi ápoljuk le az ő lelkét a még meg sem kezdett lombikos aggodalmai miatt... node erről szót se többet. Legalább edződök. Kép

Stella! Kép
Köszi a bókot! Kép Egyébként én is bármikor bevállalnék egy ilyen helyes dupla-kispasis "úszógumit". Kép Bírnám, ha bejönne, amit írtam.

Zsebike, Kép
Én sem hiszem, hogy az az egy óra akkora gáz lenne. Gondolom nem keltél fel, ugye?

Jó éjt!
Seszi (a sajna szalma)
seszi

ZsebiKép
Ha meglesz a 4D, akkor próbálok feltenni képet.
A doki bácsim mostnában elég smucig lett ilyen téren, de azért így is ő számomra a legjobb doki a világon!!!!

NikiKép
Ez a fogyás nem hangzik túl jól! vizsgálták már az okát? Pajzsmirigy jól működik?

WolvesKép
Ez érdekes, az én párom sem panaszkodik a 110-es karcsú dereka miatt Kép!

LaraKép
Szegénykém. Jobbulást Andornak és felhőtlenebb napokat!
Stella

Kép
stella9

Stella : stressz.. Kép no és az, ha nem eszem eleget x napig, leugrik a kg..A pajzsmirigyet szoktam nézetni, mert anyukámnak túlműködik, de eddig minden OK volt.

Lara : Andornak nagyon-nagy puszit küldök és mielőbbi jobbulást ! Nehéz időszakot éltek...

Borsókás : egy spermavizsgálat után olyan eredményt kaptunk, ami szerint semmi esélyünk nem lenne, csak lombikkal, a páromnál pár száz db élőt találtak, ennek is csak max 10 %-a volt normális. Az orvos említette, hogy esetleg gyógyszerrel, injekciókkal kezelné, de mi nem akartuk, így azt mondta, hogy menjünk le Tapolcára, majd ott csinál nekem gyereket KépKép
Így, ilyen szavakkal mondta..
Nos, szerzett nekünk majdnem 1 év idegbajt, mire kiderült, valami gebasz lehetett, mert a férjem eredménye tökéletes. Azt persze nem mondta, hogy a vizsgálatot meg szokták ismételni... akkor talán hamarabb kiderül. Egyébként egy oka lehetett, hogy ilyen eredmény született : olyan körülmények között kellett leadni a produktumot, hogy valszínűleg benne maradt a többi Kép Kép

Milyen lett az EKG-d ?

Tegnap olyan jót beszélgettünk a pocakos barátnőmmel, tök szép pocija van neki is, csak a gyomorsav kegyetlenül kínozza Kép

mniki

NikiKép
Akkor kerüld a parás helyzeteket és egyél jó sokat!

Jófej lehetett ez a doki. Az ilyentől mentsen meg mindenkit az Ég!
De azért Tapolca jó hely, a mieinket is ott csinálták KépKép!
Stella

Kép
stella9

Niki
Nem akartam elmesélni, de ha már így rákérdeztél... A BM-kórházba mentem, mert korábban jártam már ott néhányszor nődokinál, a saját háziorvosom meg vidéken dolgozik. Előtte a párom odatelefonált, hogy megcsinálják-e mind a kettőt ma délelőtt. Persze, menjek. Beadtam a beutalót, TAJ-kártyát, leültem a 15-20 ember közé a váróba. Pár perc múlva hallottam, hogy az üvegfal mögött rólam "beszélgetnek". Hogy mit gondol a Kaáli, miért nem csinálják meg maguk a vizsgálataikat, még egy beutalót se tudnak rendesen kitölteni...stb. Aztán kijött Tankaranka, és a maga bájos módján leteremtett. De mivel egyedül nem volt elég hangos, kijött hozzá még egy másik nővér is. Teleordították a várót azzal, hogy attól hogy én lombikos vagyok,még ne gondoljam, hogy bármilyen papírral jelentkezhetek a laborban. Ilyen papírt ők is tudnak írni.
Háttérinfó az egészhez, hogy tegnap éjjel alig aludtam. Hála a rengeteg antibiotikumnak, szépen haza lett vágva a természetes egyensúly ott, ahol az amúgy nagyon kéne. Vagyis rettenetesen égek, viszketek(Próbáltam finoman, de érthetően fogalmazni).
Tehát ilyen állapotban épp csak annyira futotta, hogy elosontam onnan, még mielőtt kibuggyantak az első könnyeim. szörnyen megalázó volt.Kép
Borsókás

Borsi
borsókás

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?