Új privát üzeneted érkezett!

Ja még annyit, hogy Lilla pont tegnap volt 7 hónapos és Beáék voltak mérésen.

9210 gramm, 75 centiméter.

KépKép
KépKép
sbea

sziazstok Kép

nana
gratula babszemkéhez Kép hosszukás fejforma Kép ezt még nem hallotam de hátha bejön nektek Kép remélem szurkolok

beáék
lillácska egy tündércsajszi olyan édes Képés méretek nagyon szép Kép áki is e körül van Kép
talira jöttök akkor

kecsoné
nagyon jók a rucik egy pár badyra lehet hogy befizetnék én is
jaj míg el nem felejtem ti jöttök a talira ?

syg
örülök hogy kics leo jobban van pihenj egy kicsit te is Kép

seriff
annyira ügyes hanci olyan hihetetlen tényleg lassna vehet neki a kiscipőt

jaj
cipőről jut eszembe

nana
ti is kaptok sms -t ha kész a cipőtök mert képzeld mi kaptunk sms hogy mehetünk a cipőért kész van adriak nagyon kíváncsi vagyok milyen lett a hétnem nem tudjuk elhozni de jövöhéten már itt lesz

kob
ugy csináltam meg hópelyheket még csak egy párat mert apum még mindig nem ért vissza fénymásolótól tegnap reggel óta pasi Kép
de nem birtam kio és nyiomtatam még ki acsajok szobájába cérnával kötöttem 1-1 minden kis diszvilgitáshoz ugyhogy ott esik hó
hogy sikarült szánkózás??tényleg mesit hogy vitted, kendőben ?a tali utáni héten mentek szegre?

ezt el is feljtettem reggel most áki tovább aludt 1/2 8 ig és belestem mert nem szokott iylen sokáig és olyan édes volt a hasán aludt soha nem alszik ugy minidig a bal oldlán alszik vagy hanyatt ésahogy az arca megnyomodott oldalt a kicsi szájja olyan volt mint egy kis gyűrű kis kerek és nyitva volt olya gyönyörű volt Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok, jó reggelt!

Mi ma is, mint mindig, korán keltünk, fél ötkor. Utána már nem volt hajlandó aludni a kis hölgyKép.
De most megint alszik, hét óta a babakcsiban. Nappal csak abban hajlandó aludni.

Roz, megértelek, az itteni gyerekosztályra én sem megyek többet. Egyszer elég volt Kép. Akkor megfogadtam, hogy csak életveszély esetén. Ezért műttettem meg a fiúkat orrmandulával Pesten, a sérvet meg Szegeden. Nem állapot ami itt van.
Jaj, még azt akartam írni, hogy az előbb láttam a tescós újságban plútós törülközöt, egyből beugrott, hogy szereti a párod. De jó, hogy Ákos ilyen sokáig alszik, nagyon irigy vayok Kép).

Lina, hát ilyen végzettséggel nem valószínű, hogy ott találna állást. Ha valami kereskedő lenne, akkor valszeg több lehetősége lenne. Sógornőm is településmérnök Kép.

Kecsone, köszi kérdésed, megvagyunk. Eszter éjszaka általában 2, 3-szor ébred, de (most már) szerencsére evés után zuhan vissza. Este egyedül alszik el az ágyában, napközben azonban csak babakocsiban hajlandó aludni. Teljesen változó, hogy mennyit alszik. Van úgy, hogy szinte egész nap alig van fent, de olyan is előfordul, hogy alig, és nagyon nyugtalanul alszik. Olyankor fáj a pocikája. Fiúk egyelőre simogatják, rázzák neki a csörgőt. Azt nagyon nem szeretik, ha sír, pedig sajna sokat sír. Főleg délután szokott nagyokat szenvedni Kép. Egyébként a kiscsaj nagyon figyeli a bátyusokat, biztos megismeri a hanjukat.
És a Ti Katátok? Õ hogy viselkedik? Sokat alszik napközben? És éjjel? Lányok szeretgetik?

Dora, nekem meg az apukám dolgozott a KB-nél, még az is lehet, hogy ismeri anyukádat. Bár vannak ott pár százan Kép).

Nana, gratula az Uh-hoz, olyan jó, hogy minden rendben. Maszekban B.I.-hez én nem jártam, mindig a kórházban csináltattam a vizsgálatokat. De az tény, hogy ennyi pénzért az ember lánya kicsit többet várna. Nemeshez nem mennék, nekem nagyon nem szimpi. Olyan durván beszólt amikor a nagyfiam született, hogy azóta a nevét sem akarom hallani. Ma én is találkozom a dokival (azt hiszem ugyanahhoz járunk). Így tíz hét után már el is jutok a hathetes kontrollra. Kép)

Syg, örülök, hogy jól van Leo. Ne félj, annyira erősek ezek a kis picurkák, hogy nem is gondolnánk róluk. Biztos visszajön az étvágy is hamar.

Seriff, ez a kiscsaj hihetetlen. Ennyi idősen miket produkál? Hamarosan szaladhatsz utána. Nálam a fiúk ekkor még csak forogtak jobbra-balra. Nagyon helyes és formás Hanci.

Bea, Lilla baba is nagyon szép. Nem semmi méretek hét hónaposan. Marci fiam egy évesen volt ilyen súlyú Kép). Most sem kövér, csak 21 kiló.
balim

balim
köszi plutos infót Kép már lecsaptam törölközöre szerdán nyitásra ott volt a dédi hogy nehogy elfogyon és sikerült ismegszerezni nagyon fog apa neki örülni
Kép

egyébként áki is már volt fent egyszer 1/2 6 kor de sikerült visszaaludni megettem lettetem és gyorsan kiosontam hátha és vissza aludt ugy örültem neki Kép

ma mgyünk nikivel dokihoz kettecskén és ha lesz még hó megigértem neki hogy szánkóval megyünk Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,

Milyen dokihiz mentek? Niki jár most oviba, vagy a tüdőgyuszi óta nem? Hát nem lehet könnyű, hogy mind otthon vannak.
A havat az enyémek is imádják, alig lehet berángatni őket, mert hányják a havat. Persze nem ott ahol kéne, hanem hátul a füvön. Nagyon tetszik nekik, hogy hanyatt fekve (brr..., a hieg is kiráz) a hóban angyalkát "rajzolnak".
balim

Ha meg akarjátok nézni a gyönyörűségeimet, akkor kattintsatok ide:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=1205
balim

balim
nagyon édessek gyerköcök hu mekkorát nőtt ez csajszi hihetetlen édes pofi Kép fiúk szoktak vele "játszani " bár tudpm ő még kicsi de azért fiúkat érdekli ?
nem jár oviba niki már 1 hónapja itthonm van igazán én csak örülök neki hogy itthon van ákivel elválaszthatatlanok és nekem hatalmas segitség Kép imádják egymást Kép ááki mindig ott van ahol niki és foditva is niki állandóan cipelné ákit ha nézi mesét az ölébe ülteti áki ő meg hagyja Kép aranyossak adri meg kis mindenlében kanál lasann rá kjoban kell figyelnem mint ákira Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt

Balim néztem fotókat, nagyon kis életvidám és kópé fotók. Az egyiken, ahol Milán van, van rólam is egy tök ugyanilyen. Az a 2 hónapos csodálkozós. Gondolok rátok hétfőn.

Gyerekek örülnek a hónak? Áztatják a ruhákat?

Nana

A védőnők mellett van egy helység, ott adják a beutalót a vérvételre. Én ezt aznap intéztem, ahogy uh-án voltam, persze én nem maszekbe mentem.

Jól megfáztam, nem is aludtam az éjjel csak két órát, de most nem megy. Nasivinon gondolkoztam, de férjem mondta, hogy bírjam ki nélküle.

Bea

Lilla nagyon jó a céklás pofijával. Az ügye nem jön ki a ruhából? Kép)

Sygnum

Remélem már sokkal jobban vagytok. Vettem homeós bogyót viszérre. A golyókat szopogatni kell, vagy egyben lenyelni? Finom édesek.

Kép

Kép
cukkermáz

Vmi eszembe jutott. Ti szülés után a eltetettétek a köldökzsinórt, őssejtnek? Nem tudom pontosan mi az eljárás neve. Lehet ezt Kméten? Mennyibe kerül?

Kép

Kép
cukkermáz

Seriff!

"rózsás álmokat", te ismered ezt a kifejezést???
Nekem a drága jó nagypapim mondta mindig, de azóta sem ismertem senkit aki ismerte volna.
Felmelegitette a szívemet. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Bea, nagyon jol all a cekla a lanyodnak!Kép Edes kis mosolygos!Kép

Balim, fiad helyesek! Szerintem nagy esellyel ismerhetik egymast a szulok, foleg, ha apukad regota ott dolgozott (SZIM) es a foepuletben vagy kornyeken. Anyu berszamfejto volt, sokakat ismer nevrol is. Csoknyai Jenone Zsuzsanak hivjak.

Seriff, szerencsere nalunk a lany fel tizkor bealudt.Kép Most is alszik, pedig nagyon ritka az ilyen delelotti szunyoka.
Szerencsre nem lett laza, mondjuk kapta a kivezetoszert es egy fel kupot is.

Na eddig tartott a szieszta.Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

cukker

én nem tudom hogy itt kecsón csinálják e ezt meg ghogy menyibe kerül sajnálom nagyon én is mert most mikor voltunk mri és látták a tesókat a doki megkérdezte hoyg levetteük mert nálunk ha nikinél később műtétre kerülne a sor és akkor már fejlett lenne ez dolgog mármint az össejt akkor nagyon hasznos lenne ugyhogy nagyon bánom hogy em vettetük le
de itt neten bizti találsz valamit róla

balim
azt nem irtam házidokihoz megyünk nikivel mert elég gyenge még mindig sokszzor elfárad most ujra szedjük bérest de adnom kell neki mellé valamit mert minig szorulást csiál neki
most ajánlotta dokink ez bronco wax... valamit de mi ezt szedtük már és 2 tiszedet emelkedet az immuglobinja szóval nem nagyon használt nem tudom mit adhatnék neki

nana
dani az ovit elkezdi jövöre?
vagy még nem tudod

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Azt hiszem, túl vagyunk rajta. Egész éjjel evett, 2 óránként ébredt szopizni és most tényleg enni ébredt fel, nem azért mert nem tudott egyedül visszaaludni.
Reggel a gyógyszert is ügyesen megette, igaz, fel kellett hígítanom tejjel. Sztem sűrű neki a szirup, azért köpködi ki, nem az íze miatt. Ezek szerint a kaját is rám fogja köpködni?
Tegnap este óta hőemelkedése sincs, kúpot kedd éjjel kapott utóljára.
Most viszont én vagyok hulla fáradt. Várható volt. Na nem baj, örültem, h eszikKép

Bea,
nagyon tetszik a "kis" rúzsozott LillaKép
Hogy ízlett neki a cékla? Robi éppen tegnap hozott céklát (bio), úgyhogy ha lesz energiám, csinálom neki, de egyelőre még csak a fagyasztóba megy.

Roz,
én is úgy szeretem nézni Leonát, amikor alszik. Csak őt nem szabad zavarni, mert felébred.

Balim,
hogy bírod ezt a korai kelést? Nagyon rossz lehet.
Eszternek olyan szép kislányos pofija vanKép Õt biztos nem szokták fiúnak nézni.

Cukker,
golyókat szopogatni kell, szétrágni sem szabad és lenyelni sem. Előtte, utána fél óráig se inni, se enni, se fogat mosni, se rágózni nem szabad. Nem szabad mentol, kámfor, eukaliptuszolajat használni (ebben az 1 órában). A golyókat hőtől, hidegtől, elektromos sugárzástól (hűtő, mikro, tv, sütő...) távol kell tartani. Én a pelenkázó polcán a szobában tartom.
A szirupot és a kúpot sem szabad hűtőbe tenni.
Õssejtet nem tudom, vesznek-e Kméten, de van honlapjuk, csak nem emlékszem a címére. 300ezer körül van a tárolás 20 évre.

Nana,
én úgy ismerem, hogy "szép álmokat, rózsás csókokat"Kép
Hányingered elmúlt már?

megyek, rendberakom a lakást.

Kép
sygnum

Sziasztok,

Balim,ahogy megnyitottam azt a képet,amin a 3 gyerkőc együtt van,kicsilány rögtön odakapta a fejét,és bámult, a kis csábítóKép! Még egy közös,én is 10hetesen voltam a 6-os kontrollonKép. Hóban angyalkát úgy csinálják,mint a coca.cola reklámban?Édesek.Kép

Nana,Kép! Sikerlüt a randi a dokival és a védőnőkkel?
Írnék még,de mennem kell....

Kép
seriff

Na mégis bealudt.

Cukker,vesznek le kzsvért, beszéld meg a dokiddal.Mi nem vetettünk,de egy ismerősünk igen,azért tudom.

Roz,remélem jó lesz a közös sétátok Nikivel, azt a normaflore-t nem mondta a doki?Ilyen antibiotikumosbetegség után javasolt,kicsit helyrerázza a bélflórát.

Bea,naggyon édes CéklaLillaKép!

Mino,jól vagytok?

Kob?

Kép
seriff

Seriff,
ez a normaflore adható babáknak is? Vagy Leonának elég most az anyatej is? Bélflóra helyreállítására gondolok.

Kép
sygnum

seriff

doki nem mondta de vettem neki meg kap mindne nap egy élő flórás joghurtot állitólag az is jó

sam lili mino nagyon el vagytok veszve Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

csajok mi ez nagy pangás ma mire vissza jövünk dokitól meg bankból tessék jó sokat irni Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Babanetezésre lettem ítélveKép
Itt vagyok Pesten, pakoljuk össze a cuccainkat a szombati költözéshez, de most már a fiúk csinálják, én meg netezek.

Balim,
hol dolgozik településmérnökként a sógornőd, Kecskeméten?

Kob,
nem tudom, mikor leszek legközelebb netközelben, de ha addig nem, a jövő vasárnapi talira elhoznád a bogyókat, amit mondtál?

Az normális, hogy ma a lány akkorákat rúg az oldalamba, hogy kimondottan fáj? Úgy megijedtem, hogy esetleg ki akar jönni...

Lina
36+4

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Balim!Rólatok még nem sokat tudok!A te picurkád mekkora?Mi ma vagyunk 5 hetesek.A te gyermeked sem lehet még túl nagy,ha van hogy átalussza a napot!
Hogy bírtad ki,h.egész nap üvöltött,és ráadásul az első gyerek,amikor az ember alapjáraton is tele van aggodalommal,kételyekkel.Le a kalappal!
Rege napközben viszonylag sokat alszik,délután 4 után és éjjel kb.3 óra után fáj a pocakja,akkor sír.Hajnalban kel fel 5 körül a hasfájásra.3-5-ig meg nyögdécsel,feszeng,mocorog.Addig nem sír.
Ma megyek a Varga Judithoz homeoügyben.
Remélem tud segíteni!
mrege

Cukker,
a sógorom volt a pénztárcádért, de zárva volt pont az a bolt, úgyhogy holnap újra megpróbálja, és szombaton a férjem hazahozza.

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nem sikerült bekötni a netet,még néhány hét.Az albumba most tölöm a képeket!Drukkoljatok,h.menjen a dolog!Talán 1 már benne van!
mrege

Megjöttem!

Dokit sajna nem értem el. Kép De legalább kaptam beutalót a vérvételre és olyan szerencsém volt hogy le is vették a laborban a vért, pedig már majdnem dél volt.

A védőnőmhöz majd jövő hét kedden kell mennem, arra gondoltam, a dokit is csak akkor keresem meg. A férjem nem tud holnap megint aztán meg kedden is hazajönni, Danival pedig nem szeretnék menni.

KépKép
KépKép
nana09

Lina

Nagyon szépen köszönöm, remélem nem okozok túl sok gondot sógorodnak.

Közben megtudtam, hogy 350 ezer a levétel, ennyit én biztos nem fizetek, de azért megkérdem dokit is.

Kép

Kép
cukkermáz

kicsit lemaradtam, de amire tudok írok:
Balim: 301 ben voltam.du.16-tól első ágyon.
Seriff !Bea! tüncik a csajokKépa céklás fotó valami isteni

később folyt köv, ébredezik

KépKép
KépKép
bepa77

Igen Roz, Januártól megy oviba, ahogy betöltötte a 3. életévét. Lányok jól vannak? és Áki? és Te? Kép

Dani a Bocskai utcai óviba fog járni. ISMERI VKI?

Lilla rúzsos fotója, nem semmi Kép És olyan édes, látszik mennyire élvezhette a "szépitkezést" Kép

Syg, nagyon örülök hogy Leo jobban van Kép és nagyon ügyi hogy ilyen kis éhenkorász, gyorsan fel fog erősödni. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Hiba törént a kép feltöltése során!Folyton ezt írja ki!Na majd néhány hét múlva!Bocsi! Most megyek és pihizek,míg a barátnőm meg nem jön!Pusszantás!Ma már lehet,h.nem írok!Vissza kell fognom magam így,h.nem lett bekötve az új korlátlan net!További szép napot mnidenkinek!
mrege

SAM,
ezt most találtam. Nem tudom aktuális-e még de azért berakom. Naptárkészítő prog.
www.ingyenprogram.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=6

KépKép
KépKép
nana09

Dora, akkor tuti ismeri aput anyukád, mert ő is már a szimes időktől ott volt. Kovács Lászlónak hívják - micsoda ritka név Kép) - volt belőlük kettő, ő a termelésen volt talán csoportvezető vagy valami hasonló. De már hét éve nyugdíjas.

Mrege, hát tényleg nem volt könnyű az első babával. Az volt a szerencse, hogy éjjel viszont aludt, csak enni kelt fel kétszer, háromszor. No de reggel héttől estig egyfolytában sírt. Neki is nagyon fájt a hasa, mindent kipróbáltunk. Ami tuti bejött neki az az autózás. Akkor tudott aludni. Dehát nem autózhat az ember folyton. Esténként alig vártam, hogy megfürdessem és elaludjon. Hulla voltam Kép. Aztán két hónapos korától kezdett javulni a helyzet.
Nekem egyébként két kisfiam van 4 és 6 évesek és a kislány, aki szept. 15-én született. Éppen ma 10 hetes. Kisértetiesen hasonló a helyzet nálunk is: hajnali és délutáni hasfájás. Kiváncsi vagyok mit mond a doki rá.

Bepa, jobbra az első ágy, igaz? Akkor az én helyemre kerültél. Ugyanazok voltak a szobatársaink. Kép

Roz, remélem minden rendben lesz a dokinál. Ezt broncho... mi is szedtük. Hát nem is tudom már, hogy segített-e? Fiúk most egy Esberitox nevű vitamint szednek, P. ajánlotta. Nem tudom, hogy emiatt-e, de most ősszel még nem kellett antibiotikum egyiknek sem, pedig járnak közösségbe.

Nana, nem ismerem a Bocskai u. ovit, mi a Hosszú u.-ra járunk.

Seriff, hát ez az egyezőség Kép) hihetetlen. Hát a fiúknak is tuti bejön Hanci, annyira szép kislány Kép. Angyalka: igen úgy csinálják, gondolhatod, azóta az anorákok a radiátoron alszanak Kép).

Cukker, hát azt a köldökvért kidumáltuk a cseten. Jó lett volna, de most valahogy nem volt nálam annyi Kép). Jó volt "beszélgetni" Kép.

Lina, nem Kméten dolgozik, hanem Győrben az önkormányzatnál Kép.

Syg, szerintem adható a normaflore babáknak is. Nekünk is mondta a doki. Képzeld egyik nap a cseten megdícsérték Esztert, hogy "milyen helyes kisfiú" - jót mosolyogtam magamban, majd mondtam, hogy köszi, de kislány Kép). Leoval minden rendben? Ez nagyon jó.
balim

balim
igenKép
de a nevükre nem emlékszem. hiába a gyerek mellet elbutulok
roz!köszi a meghívást

KépKép
KépKép
bepa77

Balim, tenyleg ritka nev.Kép Sogorom is Kovacs Laszlo.Kép
Rakerdeztem, ismerik egymast. Kicsi a vilag.Kép

Nana, a Bocskai uti oviban ketszer jartam gyakorlaton, jopar evvel ezelott. Nem tudom a ped.-ek nevet.Kép Felerve az emeletre, az elso es a harmadik csoportban voltam. Az ottani ovonenik szimpik es kedvesek voltak, a csoportszobak altalaban jol felszereltek, tagas tornaterem, az udvar nem tul nagy, de elegendo a gyerekeknek.
A Hosszu utcai oviban is jartam parszor.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kösz Dora! Picilányod hogy van?
Mi ovonénit választottunk és igy jött a Bocskai utca. Majd december elején kell mennünk.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Betegek vagyunk! Bálint csak picit... Valszleg a foga miatt van hőemelkedése szinte állandóan, pont azóta, mint Leonak... Vagy talán 1 nappal hamarabb kezdődött nálunk?
Bálint tiszta nyűg! Nézelődik a székében, aztán üvöltésbe kezd, azonnal vegyem kézbe, állandóan szopizna. Este 2X altattam el (20-21:00), aztán kelt 1:28-kor, aztán 3-kor, aztán 5:12-kor.. szopizott kicsiket, és aludt tovább. Kezeit rágja... nyála ömlik, és nagyon nyűgős... Ma aludt hozzámbújva úgy, hogy készenlétben volt az orra előtt a cici, mert alvás közben is szippantott gyakran. Biztosan szomjas a hőemelkedéstől, és az ínyét is nyugtatja a cicizés..
Kissé hulla vagyok, szinte egész éjjel éberen öriztem az álmát Életkének. (Sygnum után szabadon.. Kép )
SbeaZsolti
Remélem Ti nem kaptátok el tőlem kedden!!!! Kép Kép Kép
Sygnum
Még mindig vacakul vagyok..A torkom azóta sem fáj, de a légcsövem kezd..orrfolyás, láz-hőemelkedés előfordul. Ma megvolt a vérvétel.. Rf-től kezdve vas felszívódást...kvant+kval. vérkép. Már 2 éve gyanítják, hogy a kisízületeimmel további gondok lesznek, és idén már a reumatológus is, és az orto-s doki is azt mondta, hogy ez nagyon úgy néz ki, hogy RA-s vagyok. A steroidoktól nem félek, mert egyáltalán nem kaphatok a diabetesz miatt. Tehát helyi tünetkezelés (kizárólag ha már nem szoptatok, addig még csak fájdalomcsillapító sem, és alternatív gyógymódok...homeo.. Amit írtál, (steroid mentes kezelés), annak megpróbálok utána nézni.
Balim
Valamelyik nap válaszoltam ám Neked!! Sikerült olvasnod? Eszterke nagyon Angyali! Jól láto, hogy a kék szeméhez vöröses a hajacskája? (bocsesz, ha tévedek színtévesztő vagyok, és életben jobban látható, mint fotón. Bálintot sárgarépa hajúnak vártuk.. KépKépKép )
Mindenki jól van?

KépKép
mino

Balim, Mrege
Én is írtam a hasfájásról múltkoriában.. És, hogy mennyi mindent kipróbáltunk már..
A hasfájásunk hónapról, hónapra ritkul.. KépKép
Tegnap óta én is adok normaflort Bálintkámnak!
Lehet adni csecsemőknek, és ami nagyon fontos:
ÉVA: NINCS ÍZE!!! Mintha víz lenne.
Mivel Bálcsi főleg már csak kaki érkezése előtt 15-20 percel görcsöl, valüszínű, hogy a természetes bélflórája még nem tökéletes a belei alsóbb szakaszában. Erre is jó, nem csak antibiotikumos kez. után..

Hú mekkorát recsegett a pelus, és ez a szag..KépKépKép

KépKép
mino

Mino, nem hangzik jol!Kép
Jobbulast a csaladnak!

Nana, koszonjuk jol van, most eppen alszik, sikerult elringatni a babakocsiban.Kép
Nagyon jo, hogy ovonenit valasztottatok elsosorban es nem ovit. En szerettem ott lenni a gyakorlatok soran, ugy tunt a gyerek is.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lilla csúcs acékla rúzzsal! KépKép Imádja a fotózást a Királylány!
A keddi közös képeket asszem csak holnap teszem fel... vagy még ma... majd Bálcsi megmondja!
Ja, Ti 23-án voltatok 7 hónaposak, Bálint 22-én volt 5 hónapos! Hihetetlen! KépKép

KépKép
mino

Syg,csatlakozom az előttem szólokhoz Normaflor ügyileg.Mi sem antibiotikus kez. után,miatt kaptuk, csak a jobb hasznosítás végett,hozzáteszem,én megkóstoltam,sztem nem ízetlen,hanem rossz.Mondtam is P-nek,aki szerint szeretik a babák,mert édeskés, h akkor egye ÕKép. Szóval én úgy 2x adtam,mikor azt a sokféle cseppet is kellett, aztán szépen mindet elhagytam,kivéve a Maltofert és a Vigantolt. És azt hiszem hosszabb ideig tartó AB kezelés után fontosabb, Leo csak most kap,és egyfélét,és már eszik is szépen.

Mino,akkor vmi aranykészítménnyel kell Téged kezelniKép, vicc nélkül,sajnálom, h rosszabbul vagy,és még meg is fáztálKép, Bálcsi miatt is Kép, de legalább tudod,h a foga miatt van Kép! Babynosos masszázs? Ébredés hajnalban ismerős,két napja mi is ezt játszuk,remélem, ma már nem,mint holdkóros botorkálok át hozzá, és amint kiveszem alszik tovább ernyedten,kipróbáltam a feje alá a pizsifelsőmet is,de nem jött be,ezért 6.30-kor beköltöztettük mellém,na így még félórát aludt,azátn vigyorgott, 4kézlábra állt a hálózsákban,és fel kellett vele kelniKép!Persze 1 óra múlva aludt az ágyában,meg azóta mégegyszer,és most isKép.

Kép
seriff

Sziasztok!

Múltkor írtam, és nem ment el...
Nagyon ritkán tudok írni, mert mire végig olvasom az adagot, addigra felkel Zsófi, vagy hangos segélykérésbe megy át. Kép

Hát én nem tudom lányok, de Zsófinak is ömlik a nyála, és egyfolytában cicizne, ja és eszi az öklét is....Mitől van? Õ még pici ahhoz, hogy jöjjön a foga, nem?

Nana, én is a Bocskaiban voltam gyakorlaton, én nagyon szerettem, aranyosak az óvónők. Jól döntöttetek szerintem. Megkérdezhetem, hogy ki az óvónő akit választottatok?

Dora, te mikor kezdted a Tanítóképzőt? Lehet, hogy még akkor oda jártál, amikor én kezdtem?

Syg, örülök, hogy jobban van Leo. Kép

Seriff, nagyon gyorsan fejlődik a mozgása Hancinak, nem semmi.... Kép

Roz, olyan kedvet kaptam a karáconyi díszítéshez tőled.

Na, megint mennem kell....
birolili

Lili, 1998-2002. Te mikor jartal oda?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

balim,
pedig sztem egyértelműen kislányKép

mino,
az a rossz, h sztem nonszteroidot se nagyon kaphatsz a májad miatt.majd beszélünk 1 kezelésről, ha találkozunk.
egyébként tényleg arannyal kezelik.

normafloret recept nélkül is adnak? mekkora kiszerelés ez és meddig tartható el?

seriff,
és aludt hanci veletek? régen nem maradt ott, nem?

Kép
sygnum

Syg,normaflor recept nélküli, de ha gondolod,nekünk van pár 10 műanyag ampulla van 1 dobozban miniknek napi 1 ajánlott felnőtteknek asszem 2. Igen,megmaradt vagy félóráig,szendergett ott velem, jó volt nagyon,kis pihe puha. De a krumpli se kell Neki,pedig almával próbáltam....

Lili,épp eszembe jutottál reggel, hogy vajon hogy megy az éjszakai alvás?Egyedül,vagy Veletek?

Kép
seriff

5 ampulla megvan még, 2007. májusig jó.Hihi,akkor tervezek visszamenni dolgozniKép.

Kép
seriff

Lili,

pontos nevét nem tudom, én nem igazán ismerem, a férjem főnökének a felesége. Szakálasné Saci.
Õt ismered?

Gyönyörüséges Zsófiról mikor láthatunk új képeket?

KépKép
KépKép
nana09

Hihi Seriff!Kép Én is azt terveztem hogy 1-1,5 éves kora után megyek vissza dolgozni, aztán egyszerüen nem birtam itt hagyni. Kép Ahogy nőt egyre jobban élveztem minden vele töltött percet. Azután elkezdett beszélni és majd meg zabáltam! Kép Szóval hihetetlenül boldog és hálás vagyok hogy megengedhettem magamnak hogy átéljem ezt a 3 évet. Kép Most már viszont tényleg itt az ideje az ovinak. Kép Szóval majd kiváncsi leszek! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Dora, én 2001-2005-ig jártam oda. Hát, akkor találkozhatunk is! Kép

Seriff, az éjszakáink, mióta bevezettem, h. nem ringatjuk, azóta talán 1x volt, h. nehezebben aludt el, és babusgattam. Már 4hete alszik el egyedül. Igaz, cumival a szájában, mert ilyenkor órákig cicizne. De aztán kiköpi pár perc után és nyomja a szunyát. Kép Szóval meztelenkedés, fürdés, cicizés, és aztán a jóéjt puszi apától anyától, szeretünk nagyon, itt vagyunk, nem megyünk sehova, és kimegyünk. El szokott aludni. Egyébként mostanában volt, hogy csak 1x kelt fel éjszaka, olyan 2-3 körül, most megint sűrűbben kelt, nem tudom, h. miért....De olyan jó, hogy ilyen kis tündér. Sokszor ki szokott merülni a nap folyamán, nagyon aktív, minden érdekli, és nem tud d.u.-án sosem jókat aludni, csak rajtam, a kezemben.
És reggel, mindig oda tesszükközénk, ezt is imádja, és jön az anyával való szemezés- apa hívja így- mert akkor óriásikat nevet, és gagyog hozzánk. A nevére pedig már most fordítja a fejét. Kis okos. Kép

Képzeljétek, ma besétáltunk innen a Hunyadiból Zsófival kenguruba, és nagyon jól érezte magát. Nézte a fákat, nagyon tetszett neki az utazás. Féltem ettől is, hogy majd hogy fogja viselni, de nagyon kis aranyos volt, egy hangja sem volt. Kép Kép Bátrabb lehetnék vele kapcsolatban, mindig félek új dolgokat kipróbálni vele. A következő tervem, hogy buszozunk egyet Zsófival, kenguruval.

Syg, mikortól lehet egyébként kenguruba tenni a gyerkőcöket? A kendőben is ugyanúgy ül, nem?

Szerintetek miért van ez az őrületes nyáladzás, és ökölrágás? Mikortól jöhet a foga? Nem csak 4hótól?

Beáék, gratulálok Lilla méreteihez, és a céklás képhez is! Kép Kép

Nana, sajnálom, hogy olyan rövid volt az uh, egyébként megértelek, én is mindig olyan izgalommal vártam, és olyan rövidkék voltak. Kép A sima nem fizetős uh-kat utáltam, mert sosem lehetett látni a babót. Bár én is inkább 4d-kre mentem Tankóhoz. Mikor tudjátok meg, h. kisfiú vagy kislány? Mi 18hetesen tudtuk meg, addig meg voltam győződve arról, hogy kisfiú. De titkon kislányt szerettem volna, csak készültem egy fiúra. Én félek kisfiút nevelni. De nagyon boldog lennék, ha a 2.kisfiú lenne. Apa már tervezgeti a 2.-at, én még fel sem ocsúdtam..... Kép

Sam, te merre jársz? Hanna hogy van? Kúszik, mászik???
birolili

Nana, csak Neked, és persze a többieknek is. Kép

Kép

Ez a pihenőszéke Zsófinak. Masszázsfotel, ha úgy jobban tetszik. Kép Kép
birolili

Nana, nem ismerem őt így.
birolili

Na, kellett nekem azt írni, h. csak egyszer aludt el azóta nehezebben....ikerház átka, főleg ha fiúk laknak a túloldalon: most este fociznak, pont ahol Zsófi szeretne aludni, a mellett. Fel is ijesztették egyszer a nagy újjongatásban. Kép De már sikerült visszaaltatnom.
birolili

Roz,
eszembe jutott, mit akartam még írni tegnap(így 24 óra utánKép), de az egyiket már megint elfelejtettem.
Szóval, hogy nekem sok olyan étel van, amit nem szeretek és pontosan úgy tervezem, ahogy mondtad, h ezt nem mutatom ki. De mit mondjak, én miért nem eszek a pacalból, zúzából...ő meg miért ehet? Te hogy csinálod ezt?

Seriff,
jól jöhet még az nektek is, de köszi.
Majd holnap elküldöm Robit patikába.
Kis válogatós Hanci! Én ezért kezdem zöldségekkel. Ha meg nem kéri majd, hát nem kéri.
Ill. nem is zöldséggel, hanem rizzsel kezdem, a jövő héten. Annak sztem semmi íze nincs, így anyatejjel keverve nem lesz új íz, csak új "állag", na meg nem ciciből jön, hanem a kanálról. Aztán krumpli, répa gesztenye, stök, cékla. Így tervezem, aztán majd meglátjuk, ő mit szól hozzá.

Egyáltalán, hogy kell ezt csinálni? Először csak néhány kanállal adjak, mondjuk 1 hétig csak 1 félét? Ha meg ízlik és kéri, akkor adjak többet? Aztán 1 hét után jöhet 1 másik íz?
Tapasztalt Anyucik!!! Hogy csináljam?

Lili,
Zsófi nagyon ügyes és ti is azok vagytok, hogy ezt el tudtátok érni nálaKép
A kenguru nem olyan, mint a kendő. A kendő minden ponton megtámasztja a hátát, mert pont akkorára kötöd, amekkora a baba. A kenguru meg nem mindenhol támasztja, ezért azt picit később kezdeném használni. 2-3 hónapos kora előtt semmiképp.
Mellesleg nekem kendőben sokkal könnyebb és nem fájdul meg a hátam egy 2 órás séta után sem, a kenguruban meg 45 percig bírom fájdalom nélkül vinni. Pedig jó a kenguru.
Hát igen, a szomszédok...

Éppen a recepteket keresgélem a Kismamákban és FittMamákban, meg a hozzátápis cikkeket.

Úgy látszik, mégsem megyünk moziba a 7végén, hiába lesz itt nővérem. Nem játszanak semmi normális filmetKép
Jó éjt!

Kép
sygnum

Lili,
mármint a mi kengurunk jó és mégsem jóKép Szóval érted?!

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?