Dora, én 2001-2005-ig jártam oda. Hát, akkor találkozhatunk is!
Seriff, az éjszakáink, mióta bevezettem, h. nem ringatjuk, azóta talán 1x volt, h. nehezebben aludt el, és babusgattam. Már 4hete alszik el egyedül. Igaz, cumival a szájában, mert ilyenkor órákig cicizne. De aztán kiköpi pár perc után és nyomja a szunyát.
Szóval meztelenkedés, fürdés, cicizés, és aztán a jóéjt puszi apától anyától, szeretünk nagyon, itt vagyunk, nem megyünk sehova, és kimegyünk. El szokott aludni. Egyébként mostanában volt, hogy csak 1x kelt fel éjszaka, olyan 2-3 körül, most megint sűrűbben kelt, nem tudom, h. miért....De olyan jó, hogy ilyen kis tündér. Sokszor ki szokott merülni a nap folyamán, nagyon aktív, minden érdekli, és nem tud d.u.-án sosem jókat aludni, csak rajtam, a kezemben.
És reggel, mindig oda tesszükközénk, ezt is imádja, és jön az anyával való szemezés- apa hívja így- mert akkor óriásikat nevet, és gagyog hozzánk. A nevére pedig már most fordítja a fejét. Kis okos.
Képzeljétek, ma besétáltunk innen a Hunyadiból Zsófival kenguruba, és nagyon jól érezte magát. Nézte a fákat, nagyon tetszett neki az utazás. Féltem ettől is, hogy majd hogy fogja viselni, de nagyon kis aranyos volt, egy hangja sem volt.
Bátrabb lehetnék vele kapcsolatban, mindig félek új dolgokat kipróbálni vele. A következő tervem, hogy buszozunk egyet Zsófival, kenguruval.
Syg, mikortól lehet egyébként kenguruba tenni a gyerkőcöket? A kendőben is ugyanúgy ül, nem?
Szerintetek miért van ez az őrületes nyáladzás, és ökölrágás? Mikortól jöhet a foga? Nem csak 4hótól?
Beáék, gratulálok Lilla méreteihez, és a céklás képhez is!
Nana, sajnálom, hogy olyan rövid volt az uh, egyébként megértelek, én is mindig olyan izgalommal vártam, és olyan rövidkék voltak.
A sima nem fizetős uh-kat utáltam, mert sosem lehetett látni a babót. Bár én is inkább 4d-kre mentem Tankóhoz. Mikor tudjátok meg, h. kisfiú vagy kislány? Mi 18hetesen tudtuk meg, addig meg voltam győződve arról, hogy kisfiú. De titkon kislányt szerettem volna, csak készültem egy fiúra. Én félek kisfiút nevelni. De nagyon boldog lennék, ha a 2.kisfiú lenne. Apa már tervezgeti a 2.-at, én még fel sem ocsúdtam.....
Sam, te merre jársz? Hanna hogy van? Kúszik, mászik???