Kryss!
Szia
! De jó, hogy felbukkantál! A harmadik gyerekkel én is így vagyok. Néha úgy érzem, hogy lemaradtam valamiröl, mert még nincs meg a harmadik, máskor meg úgy gondolom, hogy még ez a kettö is túl nagy kihívás a számomra, nem merek bevállalni mégegyet. Bár, ha rajtunk múlik, lesz. A kolléganöim kérdezgetik is gyakran, hogy mikor, de az azért még odébb van.
Kataa!
A sulit ne is emlegesd... Végül, mivel nem sikerült a jelnyelves buli, és az a tanfolyam sem indult, amire jelentkeztem, nyelvtanfolyamra járok. De mivel én nem bírom a stresszt, nem mertem angolra vagy némerte jelentkezni, mert azoknál szintfelméröt kellett volna írni/beszélni, mert azért ugye nem a kezdö szintre mentem volna. Így hát jelentkeztem spanyolra... Hát, ne tudd meg! 4x45 perc volt, de én úgy jöttem ki, hogy a fejem majd' szétrobbant. Semmit nem értettem abból, amit a nöci mondott, tök sötét voltam, pedig koncentráltam ezerrel. Rajtam kívül szerintem jó sokan tanultak már valamilyen szinten a csoportból, úgy érzem, én voltm a leghülyébb
. Ehhez az érzéshez még nem szoktam hozzá, de nem is akarok, úgyhogy tanulok majd nagy hévvel, hogy okos legyek
.
A tévé tök jó
. Nekünk egyelöre nincs is tévénk, a mamámét nézzük általában.
Manó!
Miki-para
. Az enyémek már alig várják. Azért remélem Emma is megbékél a gondolattal. Ha meg nem, akkor nem kötelezö odamenni, majd dobja neki a Mikulás az ajándékot
.
Holnaptól 2-3 napra átköltözünk anyukámhoz, mert a férjem penészt fog irtani. Azt hittem, ezt a telet már megússzuk, de sajnos nem így lett. Most pár napig megint eszméletlen klórszag lesz a házban, de muszáj, mert a fürdö, az ebédlö és a mi szobánk katasztrofális
. Az ebédlöben letettem a sarokba a hátizsákot, amit csak vasárnaponként szoktunk használni, és egy hét alatt csupa penész lett
. Még jó, hogy tök üres volt. Mindig ott tartom, egy nem látható kis zug, és kéznél van, amit oda teszek. Hát, ezentúl jobban figyelek...
Költözés
Úgy tünik, megint változnak a dolgok. Katasztróa közeleg
. A nagybátyámat (aki nekünk csinálja a burkolás-festést) kirúgták a munkahelyéröl. Ezt mi elvileg még nem tudjuk, csak anyukám mondta sírva ma a telefonba, hogy mi van, és, hogy hiába kérlelte a nagybátyám fönökét (ö is szokott alkalmi munkát vállani nála, tehát ismert), de nem veszi vissza
. De a nagybátyám ezt már hetek óta tudja, mert volt itt egyszer 2-3 hete a fönöke, találkoztam is vele. Én azt hittem, csak megnézi, hogy halad a meló, de ma derült ki, hogy akkor mondta meg, hogy nincs szükség a munkájára. Nekem persze nem mondott semmit, csak azt, hogy tetszett a fönökének, amit csinál... Szegény nagyim még nem is tudja, és anyu nem meri megmindani neki. Így is elég labils az egészsége, volt már 2 agyvérzése meg egy infarktusa, az hiányzik, hogy megint legyen. De a nyugdíjából nem tud két embert eltartani, pedig mi nem fogunk tovább fizetni a nagybátyámnak, mert már nincs mit csinálnia. Ha itthon lesz, akkor még az ö házának a rezsijét is nekünk kell fizetni (minden közmü közös a két háznak), plusz az új házat is füteni kell, hogy száradjon az emelet, és ne fagyjanak el a csövek, ezt pedig anyagilag egyszerüen nem bírjuk
. Most lehet, hogy az lesz, hogy amint megvan a gáz, letesszük a parkettát, veszünk egy tüzhelyt a konyhába, hogy tudjak fözni, és megyünk át. Bútorunk meg lesz, ha tudunk venni, de így, hogy 3 házat fütünk, és fizetjük a rezsit, sosem lesz bebutorozva a ház
. De lelkifurkám is van, mert pont most vannak itt a nagy számlák, télen, és elég mocsokság itthagyni a nagyimat vele. Szóval, nem tudom. egyszerüen képtelen vagyok az egész család gondját a nyakamba venni, azt hiszem, ezt azért mindenkinek meg kell értenie...
Bocs, hogy kifakadtam, tudom, hogy nem tudtok segíteni, de jó volt kiírni magamból. Jön a karácsony, én meg megyek a diliházba...
Panda