Rita! Én sem tudom,hogy várjam-e a havat,vagy sem! Ha ide szeretne érni, akkor inkább ma, mert holnap, holnapután suliba megyek... az már gázos lenne
Eszti! Akkor nagyon ügyesen beöltöztél
Hajrá! Én vigyázok magamra, főleg itt a lakásban. Ma megint itthonülős napom lesz...
Remélem, ma már tényleg nem fogok úgy görcsölni, de nagyon paráztam este! Szerintem pici fiam is rásegített, ráfeküdhetett vmire
(Attól,hogy Boti a méretei alapján 1 héttel idősebb, lehet szegénykémnek csak a fejecskéje, combocskája, karja nagyobb,hosszabb
)
Angi, szerintem tuti a front! Kismamatornán rajtam kívül még volt 2 csaj (az ötből), aki nem bírta csinálni a hasazós feladatokat, mert ők is görcsöltek...ez kicsit megnyugtató volt! Vagy lehet Lidike is nyomott vmi ideget! Ilyenek ezek a Törpék
Titati! Óriási gratula a 30.hoz!!! Klassz ugye, hogy már 3-as kezdődnek a hetek száma???
Cory: Neked a 24-hez gratula! Biztos furi lesz a fiúknak a kistesó, főleg, ha esetleg még kiscsaj lesz...
Mariann! Még jó, hogy meg tudtál állni, hallod! Szegénykém, biztos megijedtél!
Tehát mamik, nem győzőm hangsúlyozni innen a meleg szobából, hogy aki kilép otthonról: VIGYÁZZATOK!!!
Anita