Angi
Tyúkanyó
ez jó! (azt is tudok kötni
Azért a pasimnak nem mondom ezt a tyúkanyó-dolgot, mert mindig azért panaszkodik, hogy olyan független vagyok és túlságosan is szeretek egyedül is lenni
Ja, hogy megnyugtató, az nagyon rendben van
Jól van, Eszter! Hát igen, egy "jószándékú" anyát várandósan és ifjú mamócaként a közelben tudni nagyobb veszélyt jelent, mint egy hurrikán, ha az embör önbecsüléséről van szó
Sajnos nekem továbbra sem javul a pocakom, ez már egészen elszomorító! Most már egy hete lesz ez az ágyikó-dolog... Nem is volt kedvem a feleségeket nézni
Cory, az is eszembe jutott, hogy mondjuk mit is csinálnál Te a már meglévő babókkal, míg az legújabb csemete a világra készül kies otthonodban... Takarítás-ügyben kezet foghatunk...
Szelivi, akkor ez volt a lakótelepi közösségi tévé egyik adása
Brrr... Azért vannak dolgok ezen a világon!
Ugye hivatalból a 20. heti genetikai UH után már csak a 36.héten küldenek? Szóval addig, ha én szeretném látni, hogy minden rendben (no meg hogy mekkora a súly irgum-burgum), akkor önálló akcióra lesz szükség?
Mariannka, remélem, rendben volt a fogorvosi randid! Nekem szeptemberben volt egy hónapos gyökérkezelés műűsoron, ordítós-fájdalmas, és még abban se voltunk biztosak, hgoy jó fogat kezelünk, mert ugye ilyenkor egy fogorvos se akar röntgenezni... Szóval most Neked nincs könnnyű dolgod (egyetem, fogorvos, munka)
Nadine, te már most profi vagy!
CSak mi hosszabb ideje használjuk a kompjútört
No, aki megy szundítani, annak jójcakát, mi még egy kicsit kukorékolunk ( ill. kotkodáluunk
Indianyó