Sziasztok!
Jó híreim nincsenek
Leona éjjel megint belázasodott a semmiből 15 perc alatt, de szerencsére csak 1 óráig tartott és lement.
Reggel visszamentünk a drnőhöz, még mindig nincs semmi, a torka picit duzzadt, de ennyi. Meg a láz.
Most már kapott antibiotikumot, mert valószínű van vhol egy góc, de hol?
Egész nap aludt, délben 2,5 órát, most is 2,5 órája alszik.
Ma még nem kellett lázcsillapító, mert nem ment 38 fölé.
És olyan kis elesett
Cukker,
dehogy bántottál meg! Ugyan mivel? Mond csak el a véleményed, én is azt teszem, na meg mindenki
Nana,
NB az orrcsont, én sem tudtam, de rákérdeztem. Ha jól emlékszem, 2 mm alatt rossz. Down-nál nagyon rövid v nincs.
Nem szép dolog, ha magánrendelésen 8E Ft-ért így bánnak az emberrel. Õszintén szólva, ezt a KH-ban is megkaptad volna - ingyen. Igaz, az nem 4D.
Roz,
nem értem, miért változnak meg a pasik
Robi is változott.
Én is így tervezem a dolgokat, ahogy te írtad. Cukor, só, tej nélkül 1 évig, inni meg víz.
Húúú, nem tudom, miket akartam még írni.
Mrege,
nekünk V.J. a gyerekdokink
Mirelit: nem tudok rájönni, h miért ne lehetne adni. Sztem is inkább az, mint permetezett, műtrágyázott, ilyen-olyan szerekkel kezelt primőrök.
Főleg, h azokat olyankor teszik el, amikor a legolcsóbb az a gyümi-zöldség, azaz a legérettebb, legkevésbé "kezelt".
Bébiételek: nem mondom, h soha nem fog kapni, de én már kóstoltam és némelyiknek brutális íze van. A répa nem répaízű,a stök nem sütőtökízű...
Na meg az elején, amikor még egyesével kell adni őket, ráadásul csak 2-3 kanállal, akkor még nem az igazi.
Később persze jól jöhet.
Felébredt Manó 3 óra alvás után.
Puszi