Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok. gyorsan visszaolvastam.

Roz: szomorúan olvastam hogy mennyire nem becsülnek meg téged Kép, pedig szerintem le a kalappal előtted hogy mi mindent megteszel értük.
Ha csak egy napra eltűnnél hidd el már felborulna minden. Nagyon rossz dolognak tartom hogy ha egy anyós a fiát a menye ellen próbálja fordítani. neki pont az lenne a dolga hogy a caládot jobban összefogja nem pedig az ellenkezője, hogy ellened hangolja aférjedet.

Nana: majd lécci számolj be az UH-ról, hogy mi volt nagyon kíváncsi vagyok, biztos minden Ok lesz ne aggódj! Kép
Képet is kérj ha tudsz. Kép
Én is úgy várom már hogy mehessek B.I-hez, de még kereken 4 hét van addig. Kép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Talán végigolvastam.

Eszterrel tegnap volt apája vérvételen. Azt mondta, hogy jobb, hogy nem voltam ott, mert nem volt egyszerű. Marcit vitte oviba és még előtte beugrottak vérvételre az Izsáki útra. Én itthon maradtam, mert a kisebbik fiam még aludt (sajna beteg lett), nem akartuk felébreszteni. Olyan jó, hogy ilyenekben is számíthatok a páromra. Szinte mindig ő viszi, hozza a fiúkat oviból, usziba, boltba járnak, tegnap fodrászhoz vitte őket, este segít a vacsoráztatásban, fürdetésben.

Roz! Én csodállak, biztos nem bírnám, ha a párom nem segítene ilyen sokat. Anyósodat pedig nem értem. Alapban a 3 gyerek tényleg iszonyat meló. És te még mellette csinosítgatod a lakást, rendezed a dolgokat. Lehet, hogy Tibort csak egy napra kellene ott hagynod a gyerekekkel (mondjuk te meg elmennél kikapcsolódni, ahogy ő is szokott) és egyből megérezné, hogy nem csak a lábad lógatod otthon. Lehet, hogy ki kellene próbálni. Bár amilyen igazi anyatípus vagy, szerintem félóra múlva hiányoznának a skacok, igaz?

Syg, Leonak jobbulást, remélem gyorsan átszalad rajta ez a betegség.

Mrege, én is hasonlóan "megszenvedtem" az első gyerekkel. Marci kéthónapos koráig egész álló nap üvöltött, csak öt perceket aludt. Ráadásul télen született, be voltunk zárva, annyira rossz volt. Gyere ide minél többet, próbálj menni ismerősökhöz, ha tudtok. Szerencsére most is süt a nap, már ettől sokkal jobb kedve van az embernek!

Bepa, köszi a sulis tanácsot. Még gondolkodunk. Van ott egy ismerősünk, ő mondta, hogy januárban nézzünk be a suliba. Mindenkitől jókat hallok erről a suliról. Benedek hogy van? Azt akartam még kérdezni, hogy melyik szobában voltál szülés után? A 301-ben vagy a 302-ben? Lehet, hogy pont a helyemre kerültél, mert mi 21-én jöttünk haza.

Nana! szurkolok az uh. miatt, ne izgulj, minden rendben lesz.

Lina, neked akartam még régebben írni, hogy nagyon jó dolog ám az, hogy a párod más nyelvet is beszél. Én biztos azt kérném tőle, hogy ha lehet beszéljen hozzá mindig oroszul. Olyan előnnyel indulna neki az életnek ezzel a tudással! Manapság már nem sokan beszélik az oroszt a fiatalok közül, pedig micsoda kereslet van rá... Tudom, én is így helyzkedtem el gyes után. Még az sem volt baj, hogy van két gyerekem (akkor még "csak" kettő volt), sőt még én szabhattam feltételeket.
balim

kob cérnára én is gondoltam de szerintem csjok leszakitanák uhgyhogy marad cellux nem isz rá léllek hogy kimenyjek teraszra olyna hodeg van

receptek nagyon jók azerintem valami hasonló volt nekem is a tavalyi én szoktam még belnyomkodni diót meg mazsolát meg mandulát az is tök jól néz ki
hópehely apikámat köüldtem el fénymásolni szgényt azt sem tudta hol lehet fénymásoltatni de már reggel 8 óta oda van Kép
igazán sokat agyalok változáson igazán ha jól belgondolok tudom mi baja tibornak szerintem még a nyári nagy vitánk anyóssaon/ al nem tudom mit csináljak bár tegnap mintha megtörni látszott volna jéég anyósnál de zet még nem kiabálom el
a nyári vita az volt hogy anyós ha jött adrit soha nem vette fel nem is köszönt neki csak niki volt az isten és én szóvá tettem hogy e tegyen külömbéséget de én ezt tibornak mondta ő meg visszamondta addig egyet is értet velem de aztán mikor anyósnak is elmondta ő elsirta magát mármint anyós és onnatól neki adott igazat és hoy én kiforgatom a szavaikat meg hogy ő ugyan uyg szerti az adrit mint nikit és azóta vagyok én roszindulatú de már tojok az egészre majd megbékül csak tiborrol szállna le

Kép

Kép

Kép
roz23

balim

ti tali ???

Kép

Kép

Kép
roz23

Nem merek semmit igérni tali ügyben. Én egyelőre most csak hétfőig látok. Akkor visszük Esztert műtétre. Majd meglátjuk, hogyan viseli ezt az egészet.
balim

balim ne hari ezt el is felejtettem de tuskó vagy ne haragudj Kép olyan hülye vagyok

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, ne hülyéskedj, ezer meg egy dolgod van. Meg egyébként is annyian vagyunk itt (szerencsére Kép), hogy nehéz mindent és mindenkit fejben tartani. Meg én aztán sajna csak ritkán jövök.
Bejelentekztünk a Gyenes dokihoz még két hete, most péntekre kaptunk időpontot. Pár perce hívott telefonon, hogy kik is vagyunk. Mondtam neki, hogy mi a helyzet, erre mondta ő, hogy akkor természetesen menjünk. Anyum az ántsz-ben dolgozik, ő kérte az időpontot és valszeg csak sokkal későbbre kaptunk volna, ha nincs protkó. Persze csak remélni merem, hogy protekció nélkül is kaptunk volna időpontot ilyen sürgős esetben.
balim

Sziasztok!

Vagyok újra, nem tudtunk menni a házikóhoz lyukakat eltüntetni a falról, mert a régi tulaj nem tudta elvinni reggel a kutyákat a hó miatt, a nagy költözésben csak a téli gumijaik maradtak itt, mi meg nem akartunk kockáztatni két farkaskutyával.

Balim, hol lehet orosszal jó állást kapni, itt Kecskemét környékén? Szerintem a férjem érdekelné. Már én is nagyon szeretném, ha nem a mostani helyén dolgozna...

Roz,
apa Pesten van, én itt, sőt, még egy csomó vidéki utat is bevállalt. Kicsit azért rosszul esik, hogy úgy érzem, csak második vagyok a munka után. Persze tudom, hogy ez nem igaz, csak most már nagyon félek attól, hogy úgy fog rámjönni a szülés, hogy ő nincs itt. Úgyhogy csatlakozom Syghoz, én is szoktam itthon sírniKép
Védőnéninél minden ok volt, bár talált fehérjét a vizeletembe, este meg 150/80 volt a vérnyomásom, kezdtem beparázni, de inkább csak attól lehetett, hogy úgy éreztem nem tudok mindent egyedül csinálni. Villanyszerelőt keresni, festeni, ja, és lassan szülni is kellene.
Jövő vasárnap lesz nálad végül tali? Mert ha még tudok, szívesen mennék ám!!!

Egy hét múlva megyünk UH-ra, elvileg az utolsóra, aztán pénteken doki, kíváncsi vagyok, mit mond. A volt kolleganőmnek hétfőn mondta, hogy kezd alakulni a méhszáj, és hogy lehet, hogy nem húzza dec. 14-ig, erre másnap reggel 7.15-kor megvolt a baba 37+1 naposan. Na azóta aggódom egy kicsitKép

Lina
36+3

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

balim gyeneshez nekünk is nagyon menni kellene nikivel de probálom ugy intézni hogy egy napra essne bensével hogy ne keljen annyt menni
csajok ki itt a jó gyerek alergologus kecsón?hívtuk a gógot 3 hete azt mondta hogy hívjuk 2 h-3 hét mulva tegnap hívta tibor akkor meg azt mondta hivjuk 1 hét mulva mert csládi problémi vannak ...
nikit is meg adrit is vinni kellene hozzá

Kép

Kép

Kép
roz23

lina december 4. elvileg lesz a tali pont ezt hiányoltam hogy nem tudtuk megbeszélni de akkor várunk iteket remélem még egyben Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, allergológust nem tudok, szerencsére arra még nem volt szükségünk. A házi orvosotok nem tud valakit ajánlani? vagy a védőnő?
Mi is bejáratosak vagyunk a Gyeneshez, Marcinak is van szívzöreje Kép - szerencsére ártalmatlan, kétévente vizsgálják.

Lina, amit biztosra tudok az a Knorr- Bremse, terjeszkednek kifelé és most több területre keresnek oroszul tudókat. Bár kell mellé vagy az angol vagy a német. Nem tudom, hogy párod miyen területen dolgozik, de mindenképpen érdemes lenne körüljárni, egy önéletrajzot küldeni nekik. Én a helyében benéznék fejvadász cégekhez is, nincs mit vesztenie.
balim

Balim,
a párom tud angolul is, oroszt meg úgy, hogy 10 éves koráig ott élt, mindent ért, meg folyékonyan beszél, de előfordul, hogy olyan szavakat, amit az ember általában 10 éves kora után tanul meg, azt nem tud, de gondolom ez csak némi nyelvhasználat kérdése. Amúgy településmérnök, szerintem Knorr-Bremsehez nem sok köze van ennekKép

Roz,
és hány óra fele lesz a tali?
Remélem már jövő héten lesz netünk, azért jellemző, az első, amit elrendezünk a házban, az a net. Elvileg műszaki akadálya nincs, csak 30 napos határidővel dolgoznak. Már azért intézkedtem, hogy na de kollegák...Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina Kép

te kis függő Kép Kép
nem tudom órát mondjanak a babások hogy nekik mikor jó alvás evés szempontjából monjuk nekünk az egész vasárnapunk szabad jöhhtek reggel 6 tól este 10 ig Kép

balim
a madart mondták de akiket ismerek ők meg őt nem ajálják tök tanácstalan vagyok az biztos hogy a kórházba tbbet nem megyünk

kob
e is felejttem megyek pénteken a nyagykerebe ha jó akko rmegnézem

seriff
el is felejttem mondani igen sajnos ezt neked egy 3 év mulva tudnod kel mi az az intehaktviv baba Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Egyre termékenyebbek vagytok! Alig győzöm az olvasást.Annyi mindent szeretnék irni de szerintem felét már most se tudom fejbe tartani.

Sygnum
Remélem hogy tul vagytok a betegség nehezén . Láz , hát én nem szoktam belázasodni egyáltalán de szerintem az se jo mert akkor más szervekre megy rá a betegség nálam ált gyomromra és nem egy kellemes dolog. Tarts ki az mellett hogy ne menjetek vendégségbe, ha Leonának nem tesz jot. Nem lehet hogy Te is eleve ideges vagy ha oda kell mennetek , ezt nagyon könnyen megérzik a babák, én is ilyen voltam Domikával tiszta depi meg minden , igaz Õ hasfájos is volt de már féltem hogy egyedül kell vele lennem, nem egyszer volt hogy együtt sirtunk , nem tudtam már hogy mit csináljak hogy jo legyen neki.

Cukkermáz
Kata 1277g /3600g/. Domika 1479g /2800g/. Enikő 1871g.volt/3250g/. Ezek szerint lehet még bármekkora a babád , szerintem nem sokat mutat még ez az adat.

Roz
Hát irigyellek az energiád miatt még mindig Én nem tudnám ezt megcsinálni 3 gyerek mellett. Nekem nagyon sokat segit pedig Feri nem is tudom hogy mi lenne velem nélküle néha.Nem semmi hogy a sok munkád mellett megcsinálsz még egy talit is . Gratulálok!!!.Találtam egy oldalt ahonnan tudsz leszedni lányoknak képeket. http://www.art.com/asp/display-asp/_/ID--7790/cinderella.htm?TNID=1&ui=31A8A0F14 5D642118CF06CC1337F70B0 szerintem nagyon jok vannak rajta, ha ki tudod nyomtatni mondjuk a/4-be akkor keretbe szerintem klassz kép a falra a lányoknál.

Balim
Éjszakai alvással hogy álltok? Tudod még szopiztatni Eszterkét? Fiuk gondolom nagyon szeretik a hugicájukat, megy a kényeztetés? Szülinap jol sikerült?

Nana
Jo nektek, hogy Dani megeszi a gyümölcsöket. Nálunk Domika gyümölcsellenes max alma vagy banán amit megeszik, másra nem tudom rábeszélni. Tegnap is csináltam itthon őszibarackból rostost és nem volt hajlandó inni belőle, azt mondta hogy szürjem le hogy ne legyen benne rost , pedig én pont azért szeretem mert nincs agyonra átszürve és van benne valami eredeti is.

Mino
Bizti hogy közbejött valami hogy nem jöttetek. Azota voltunk megint badyért és most vannak, meg hoztunk bébi zoknikat is nagyon aranyosakat /szerintem/. most nem jo a héten mert nem szeretném hogy Bálcsi elkapja a lányoktól a megfázást de jövőhéten már szerintem jöhettek , de ha leméred a hosszt akkor , megtudom mondani neked hogy milyen szinekben van az a méret.

Nálunk is beütött a betegség de szerencsére csak megfázások semmi komoly folyik az orruk ugyhogy egész nap megy a porszivózás.

Érdekel valakit bady, zokni, pulcsi stb. itt meg tudjátok nézni:http://kep.tar.hu/kecsone/50177923#2

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok lányok!
Valaki tudna nekem segíteni? Ismeri közületek valaki a kecskeméti4D ultrahangot?
Mik a tapasztalaitok?
Köszi a segítséget!
Üdv: Csema

KépKép
csema

HÁÁÁT!

Voltam Uh-án. Villám Uh-án. Nagyon rövid volt és emiatt csalodott vagyok egy kicsit. Persze a férjem azt mondja elég ez ha ennyi idő alatt is látják hogy minden ok-e, mert nem jó a babának ha sokáig nézegetik Uh-val.
Nekem csak az a hihetetlen hogy ennyi idő alatt, hipp-hopp mindent pontosan letudnak-e mérni. Ráadásul magától semmit nem mondott, amikor meg mertem kérdezni... "meg van keze lába, ez a lényeg, nem?" volt a válasz.
Szóval lehet hogy naiv vagyok hogy azt várom el ha már magánrendelésre megyek, 8e Forintért akkor majd alaposan tájékoztatnak stb. hozzáteszem anno Nemeshez jártam és ő sokkal jobban... mindegy.

Szóval örülök mert láttam az én kis pindurkámat, de ugy 100% nem érzem azt a megkönnyebülést amire számitottam.

Izgett-mozgott, kaptunk képet, törökülésben ül és "imádkozik". Kép

a nyaki redő: 1 mm
A babát 5,4 mm-esnek mérte.

KépKép
KépKép
nana09

Nana: gratula a picihez, amikor én voltam nyaki redőn nekem is ripsz-ropsz mindent megmért aztán mehettem is. Emlékszem én szinte semmit nem is tudtam abból kivenni amit látok, de B.I azt mondta minden oké és én elhittem. Úgyhogy nyugalom, mert ő ért hozzá és tuti hogy jól van az apróság. Kép
Én meg ott voltam veled szemben a gyógyászati segédeszköz boltban, még mondtam is páromnak, hogy pont ott vagy te meg az Ildinél. Kép

KépKép
erszényes

Nana: képet fel tudod rakni??

KépKép
erszényes

Csema,
gondolom olvastad Nana hozzászólását, szerintem sokunknak van tapasztalata, de ennyire friss nincs Kép
Én egyébként a Fráter u-i 4D-s uh-n voltam Nemes Andrásnál, meg voltam vele elégedve. Kedves volt, közvetlen, sok mindent elmondott, és legfőképp megnyugtatott mindkétszer Kép

Kép

Kép
kobudo

Köszi Erszényes, kicsit megnyugodtam.

Képet ha hazajön a férjem beszkenneli és akkor felteszem.

Ami még nekem kicsit ilyesztő...szóval nem is tudom hogy mondjam, olyan kis furának látom a fejecskéjét, olyan "hosszukás". Daniank már a 12 hetesen is olyan kis kerek volt. Ugye nem mutatja jól az Uh a fejformát??? TE JÓ ÉG most biztos óriási ökörségeket irok!

KépKép
KépKép
nana09

Kecsone,
honnan hozzátok ezeket a ruhákat? Nagyon szépek, bár szerencsére mi elég jól el vagyunk látva.

Mino,
hogy vagy? Holnap vagy inkább a jövő héten?

Lassan indulunk Kamilláért az oviba szánkóval!!!Kép

Syg,
Leona hogy van? Ugye nincs semmi komoly, hogy nem jelentkezel?

Kép

Kép
kobudo

Nana,
nekünk a fejformája alapján mondták 2 mp után, hogy lány Kép Methogy olyan szép keskeny lányos! Ez most jó hír, ugye?

Kép

Kép
kobudo

Én is inkább Nemesre szavazok. Anyukám olyan édes volt hívtam, mondtam mi volt, mondta hogy akkor karácsonyra azt kapom, hogy dec 20. körülre bejelent a Nemeshez. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Ja,
és Nana, ugye 5,4 cm? Kép

Kép

Kép
kobudo

Nana,
ne aggódj, én a 19. heti UH-n is azt mondtam, hogy olyan kis majomfeje van. Erre anyu közölte, hogy hát...ő nem akarta mondani...Kép
Most meg már gyönyörű, legalábbis nekem az.
Nekem a B.I-vel jó tapasztalataim vannak, bár a férjem nem is hagyja békén addig, még mindent el nem mond, kérdez, kíváncsiskodik...
Nekem 5,6 cm volt ekkora korában Lili baba, de akkor még csak a kórházban voltunk, nem is láttamKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

De aranyos vagy KOB!!! ez nagyon kedves volt! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Aranyos Anyukád van Nana!

Kép

Kép
kobudo

Igen 5,4 cm Kép 11 hét + 6 naposan. Nagyobbra számitottam, a multkori "extra" méretei alapján. Kép De lehet hogy tényleg kislány???

KépKép
KépKép
nana09

Kobudo

Pestről hozzuk öket , a zoknik a bébi kivételével magyar termékek pesten van a gyára www.ozis.hu. A pulcsik állitólag török , de én nem értek hozzá, hogy tényleg az-e. Badyk is magyar áru cimkével vannak , de hogy az-e nem tudom, én használom őket és már sokat eladtunk belőle, még nem jött vissza negativ vélemény.

Kép
Kép
Kép
kecsone

???

Az NB minek a rövidítése? Tudja vki?

KépKép
KépKép
nana09

Syg!!! Mi van veletek? Leo??? Nagyon várom már hogy bejelentkezz és megnyugtass minket.

KépKép
KépKép
nana09

Nana,hova van írva az NB? A leletedre? Mert sokmindent lehet így rövidíteniKép! Biztos minden ok a BabszemmelKép! B.I. nekem az első(9hetes) UH-t csinálta, túl kedves akkor sem voltKép. Az mwg,h milyennek látod a fejét,attól függ,h épp milyen síkban készült a fotó, lehet,h az övé is tök kerek,csak kicsit döntve volt a vizsg.fej a fotó készítésekor,és ezért látod hosszúkásnak! Nyugi!

Kob,hogy teszed rá Mesit a szánkóra? Kép

Manóka meg kb. 2 órája alszik,mondjuk jól is teszi,mert elég gáz hajnalunk volt, nemegészen kétóránként felébredt, 5-10percre,persze rögtön kapott cicit,h ne ébresszük fel Apát,de én elég kóma voltam reggelKép.

Syg,jól vagytok?

Roz, allergológus passz.

Kép
seriff

Nana

Ez a rövidités miben van , uh papiron?

Kép
Kép
Kép
kecsone

Igen Seriff a leletemen van és számomra ismeretlen. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana: Nekem is volt az első UH papíromon ilyen adat: NT: 1,9mm
NB: 3,3mm

(asszem az egyik a nyaki redő, a másik meg ha jól emlékszem ugyancsak a fejen vminek a hossza amiből tudnak következtetni, hogy nincs fejlődési rendellenesség.)

Csak ilyeneket találtam a neten, későbbiekben szerintem ez is jól jöhet.
Kép

http://inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm

http://inetcom.hu/andrea/babasmamas/kiszamolo.htm

KépKép
erszényes

Nana,van utána szám?
Mert lehet a tarkóredő,bár az NT, és lehet az orrcsont (nose bone), de ezt még nem látam angolul rövidítve,és lehet, h nem is így hívják. Merthogy ezt mérik még ilyenkor,mint Down kór jelzőt.

Kép
seriff

Most olvasom Erszényes hozzászólását, és tuti íg már, h az orrcsont. A Down kóros babáknak ez nagyon pici,ill. nincs a 12.heti UH-n.

Kép
seriff

Seriff: pont ezt akartam én is írni hogy tuti a kettőnkéből hogy az. Kép

KépKép
erszényes

csak én már nem emlékeztem pontosan hogy a fejen minek a hossza. Kép

KépKép
erszényes

Erszényes,
azokat a linkeket én is minden UH után kitöltöm, olyan jókat mosolyogtunk, mikor mindig csak a hasa volt nagyobb a koránál, a többi meg kisebb, vagy éppen jó, lehet, hogy tényleg apára hasonlít Lili babaKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszi Kobudo Kép

KépKép
csema

Kópéka erősen koncentrál, de el nem engedné a rácsotKép:Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

Jó híreim nincsenekKép
Leona éjjel megint belázasodott a semmiből 15 perc alatt, de szerencsére csak 1 óráig tartott és lement.
Reggel visszamentünk a drnőhöz, még mindig nincs semmi, a torka picit duzzadt, de ennyi. Meg a láz.
Most már kapott antibiotikumot, mert valószínű van vhol egy góc, de hol?
Egész nap aludt, délben 2,5 órát, most is 2,5 órája alszik.
Ma még nem kellett lázcsillapító, mert nem ment 38 fölé.
És olyan kis elesettKép

Cukker,
dehogy bántottál meg! Ugyan mivel? Mond csak el a véleményed, én is azt teszem, na meg mindenkiKép

Nana,
NB az orrcsont, én sem tudtam, de rákérdeztem. Ha jól emlékszem, 2 mm alatt rossz. Down-nál nagyon rövid v nincs.
Nem szép dolog, ha magánrendelésen 8E Ft-ért így bánnak az emberrel. Õszintén szólva, ezt a KH-ban is megkaptad volna - ingyen. Igaz, az nem 4D.

Roz,
nem értem, miért változnak meg a pasikKép Robi is változott.
Én is így tervezem a dolgokat, ahogy te írtad. Cukor, só, tej nélkül 1 évig, inni meg víz.

Húúú, nem tudom, miket akartam még írni.

Mrege,
nekünk V.J. a gyerekdokinkKép

Mirelit: nem tudok rájönni, h miért ne lehetne adni. Sztem is inkább az, mint permetezett, műtrágyázott, ilyen-olyan szerekkel kezelt primőrök.
Főleg, h azokat olyankor teszik el, amikor a legolcsóbb az a gyümi-zöldség, azaz a legérettebb, legkevésbé "kezelt".

Bébiételek: nem mondom, h soha nem fog kapni, de én már kóstoltam és némelyiknek brutális íze van. A répa nem répaízű,a stök nem sütőtökízű...
Na meg az elején, amikor még egyesével kell adni őket, ráadásul csak 2-3 kanállal, akkor még nem az igazi.
Később persze jól jöhet.

Felébredt Manó 3 óra alvás után.

Puszi

Kép
sygnum

A mireliteket teszik el olyankorKép

Kicsit zizi vagyok, de éjjel "őriztem" Leonát.

Most már beszélget és mosolyogKép

Kép
sygnum

Sziasztok!

Nana, gratulalok a picurkahoz!Kép

Balim, ferjem KB-nel dolgozik (egyelore meg Bp-en, de sokat jar le Kmetre is). Anyukam is ott dolgozott.

Roz, egy ferfi nem is sejti (tisztelet a kivetelnek), hogy milyen faraszto (de nagyon szep) dolog nevelni a gyerekeket es emellett ellatni a haztartast. Ha csak egy napot is nekik kene egyedul vegigcsinalni, biztosan maskepp latnak a dolgokat! Sajnalom!Kép
Ahogy itt olvasgatlak mar az elso perctol az a benyomasom, hogy nagyon odaado anya vagy es csodalom, hogy ennyi masra is van energiad! Engem Kata egyedul lefaraszt a nap vegere...

Seriff, nagyon tetszik a lanyod, annyira bajos!Kép

Ma voltunk oltason, a szurasig mosolygott, beszelgetett a doktornenivel, aztan alig gyoztem vigasztalni. Eddig semmi nyoma mellekhatasnak, es meglepoen jokedvu.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

A bébiételeknél, főleg a zöldségeknek van nagyon gáz ízük,olyan egyenízűek. A gyümik jók, mármint a Hippek,azok ált. nem cukrozottak,kivéve a sárgabarackot talánKép.
Délután olvasgattam a babaszobán a recepteket, h ötleteket merítsek.

Syg, sajnálom az újabb lázat, remélem, mostmár nem lesz több!

Dora, köszi, kedves vagyKép! Biztosan nem lesz semmi utóhatása az oltásnak Katánál sem, Hanci pont ennél volt, h estére beszédes kedvű lett, és 1-ig be nem állt a szája, nem sírt, csak gaygarászott-vgy mi, 2 hónaposanKép...

Kob, milyen volt a szánkótúra?

Nana, dokihoz is mentél ma?VAgyis holnap rendel, bocs, szóval mész?

Kép
seriff

Seriff, Hanna olyan édes, de már annyiszor mondtam Kép

Dokihoz holnap a korházba kell bemennem. Azt mondta az Uh után hivjam fel és ott találozunk. Csak azt nem tudom hogy ... szóval nem tudom hogy a doki hogy gondolta először hozzá vagy először a védőnőkhöz? Hiszen mennem kell vérvételre is. De arra a doki ad papírt vagy a védőnők? De gondolom a védőnők nem foglalkoznak velem addig amig a doki nem ad papirt...hogy vegyenek terhesgondozásba vagy...
HELP!!!

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
nekem csak UH leletem volt, amikor a védőnőhöz mentem - elég volt.
Milyen vérvétel? Elméletileg arra is a védőnő adja a beutalót.

Leona elaludt, este 1 órán belül mind a 2 cicit kiszippantyúzta, úgyhogy azt hiszem, h a gyógyulás útjára lépettKép
Csak éppen a gyógyszert köpködi ki, pedig nem is olyan rossz az íze, megkóstoltam. Elleste AdritólKép

Roznak akartam még vmit, de elfelejtettemKép

Jó éjt!
Én még őrzöm Pirinyót.

Kép
sygnum

Nana,nekünk nem volt 12hetes vérvétel,így passzlom a kérdéstKép! Dokit vagy hívd 8kor,vagy 3/4 9kor,ha nem beszéltetek meg mást,és majd elmondjaKép!Ja,és kösziKép.

Syg,mostmár pihenj Te is! Sztem mostmár újra a hízás útjára is visszatalál Leo,szerencsére!

Jó éjt,rózsás álmokat!

Kép
seriff

Jó reggelt!

Még nem volt idő mindent visszaolvasni, de ezt a pár képet mindenképpen fel szerettük volna tenni. Címe: Lilla és a cékla

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?