Már itt is vagyok! Beindult a szomszád riasztója, arra riadtam fel, de jól esett ennyi alvás is. Egyből leragadt a szemem! Bocsi Titati!
Angi! Biztos voltam benne,hogy nem állod meg,ha kimozdulsz, ne vegyél vmit Lidikének!!!
Csak én vagyok ilyen kis rendes,hogy mindent,amit mond a doki, be is szedem??? MOndjuk a múltkor is elég rendesen kiakadtam a patikában fizetés után...Én még mindig szedek Elevitet (bár ritkítom, ált. már csak 2 naponta), folsavat, MaltorFer-t (vérképző) és Magne B6-t + a visszereimre a Detralex-t... Szegény gyermekem!
Melyiket hagyjam el??? Ráadásul úgy kell figyelni, mert a mg és vas bevétele között el kell telnie 2,5 órának, mert gátolják egymás felszívódását... Tök izgi nap mint nap koncentrálni!
GyeZsu! Nem azon akadtam ki,hogy annyira preferálták az otthonszülést függetlenül attól,hogy én nem értek vele egyet (főleg első baba lévén)! Volt egy nő, aki azt hitte,hogy minden első szülő nő ostoba,tudatlan! Szerinte "bevonulnak mindenféle szép 2 példányban készült szüléstervvel, odaadják a választott szülésznek, szülésznőnek hogy hogy szeretnének szülni" és nincsenek tisztában dolgokkal! Lehet amúgy,hogy csak én vagyok túl érzékeny... Én is szüléstervvel készülök, de tisztában vagyok azzal, hogy nagyon sok minden befolyásolni fogja a szülés lefolyását! Attól,hogy az ember megfogalmazza magában (akár minden eshetőségre gondolva),hogy képzeli el, vagy hogy szeretné,ha zajlana gyermeke születése,nem jelenti azt,hogy ő csak is úgy és sehogy másképp szüli meg a babáját! Elég összeszedetlenek a gondolataim, bocsi, de vmi ilyen volt a lényege, ami felhúzott!
Pedig én még tornázok is hetente 1*, és tényleg nem zabálok!!! Reggeli,ebéd,vacsi - de tök normál mennyiségben,semmi extra adad, semmi nasi...mégis +7!
(Amúgy olvasom a Barátnőim a terhességről című könyvet, és a szerzőnő szerint (aki 4 gyereket szült) nagyjából tök mindegy,hogy ki mennyire figyel magára a terhessége alatt, hozzávetőleg ugyanannyit hízik, ergo mindenkinek a maga szervezete határozza meg! Õ is volt,hogy tornázott,nagyon figyelt mégis annyit hízott, mint mikor nem vigyázott...Hát, nem tudom...!)
Kellett nekem aludni, le sem lehet lőni...
Anita