Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nincs meg amit írtam... Kép

Indianyó
Mézest idén nem készítek! Kép
Kerámiáimat, egyéb apróságokat, karácsonyfadíszeket, képeslapokat, bélyegeket fogok árulni! Kép

Az időpont várhatóan dec 2. hétvégéje de írok majd pontosabbat!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mariannka: Csodálkozom ezen a málnalevél dolgon, én ittam anno és jó volt!
Majd kitalálunk helyette mást!Kép

Anita: A Faktumnál a Viktor bútorból rendeltetek?

Ninika: Én is feladtam a Libero jelentkezést úgy 2 hete. Mikor jön meg a csomag?

Ildi: Nekem a pogácsa a gyengém, tegnap este is felhívtam apát, hogy pogácsa nélkül ne merjen hazajönni, kutasson fel nekem! sajnos most rossz a sütőm és nem tudok semmit sütniKép Nem marad begyulladva a láng.

Nálunk apa villanyszerelő és bútorasztalos, de nincs még bababútorunk és nincsenek felszerelve a lámpáinkKépKép

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nicika-t akartam írniKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sose leszek így kész, ha mindig beleolvasok közbenKép

Tünde: igen!KépKészítettek hasonlót?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nicika,Tünde!
Figyu, mi az a Libero-s dolog, amiről beszéltek?

nadine81

Sziasztok!

Amikor oldalakat olvasok vissza, akkor nem írok mindenkinek, jó? Nézzétek ezt el nekem, mert úgyis reménytelen vállalkozás lenne Kép

A telefon már nem izgat. Nem hiszem, hogy kilopták a zsebemből, mert ültem, és csak a leszálláshoz álltam fel. De megtudtam, hogy magát a készüléket is le lehet tiltatni, és akkor semmilyen SIM kártyával nem tudják használni. A nemes bosszú Kép Egyébként nem volt egy drága telefon, mint kiderült, csak kicsit bonyolult az ügyintézés, mert a számomat csak a párom tudja megtartani (ő vette anno azt az első telefonomat, aminek ez volt a száma), a készülék, amit most kaptam, na azt meg anyukám a cég nevére vette, ráadásul a saját SIM kártyájával nem volt működőképes, mert összecseréltek valamit, szóval kicsit bonyolult, de majd intézem.

A szegfűszeges narancsra gyertyát is lehet "ragasztani", úgy még hangulatosabb. Nekem itt áll a narancsom meg a citromom a szárított karikákhoz, sütőpapírt is vettem, de még nem csináltam meg. Az adventi naptárat kéne megcsinálnom már S.O.S., mert hétvégén nem leszek az intimtorna miatt ugyebár (majd rákérdezek ott is az olajokra-teákra, és megírom Kriston Andrea véleményét Kép), de ugyanezen ok miatt tanulnom is most kéne Kép

Betti, minden elismerésem, hogy nem mész bele a genetikai procedúrába. Tényleg teljesen felesleges, ha az UH azt mutatja, hogy minden rendben. A régi meg a még régebbi kórusunk karácsonyi CD-it hallgatjuk a napokban - az jutott eszembe, hogy ha lesz CD-másolásos tali, ilyen zenéket is fel tudnék ajánlani. Színesre fénymásolt vagy beszkennelt és kinyomtatott borítóval szerintem teljesen jó ajándék. Kollégáim olyat is tudtak, hogy a CD-re magára nyomtattak szép matricát.

Itt is esett a hó, Kata barátkozott vele: megállapította, hogy hideg Kép Olyan édes, egyre több mondókát, éneket mond (ma is voltunk zenés foglalkozáson), a daloskönyvből, amit vettem neki, már az összes télapós dalt többször végigénekeltük, már tiszta "japó"-lázban ég, nagyon kiváncsi vagyok, mi lesz a reakciója, amikor élőben találkozik a Mikulással (aki ráadásul az apukája lesz - a tanárgyerekeknek rendezett ünnepségen Kép) Most meg, ahogy ült az ölemben, a tenyeremet fogva mondta, hogy "kere". Én meg nagyon koncentráltam, hogy ez most mit jelenthet, de rájöttem: van egy olyan mondóka, hogy "kerekeset" (akkor ujjunkkal kört rajzolunk a baba tenyerébe), "böködőset" (ehhez az ujjunkkal megböködjük), "simitósat" (simogatjuk), "csattanósat!" (ehhez meg belecsapunk /-tapsolunk a kezébe). Kata is csinálta nekem, simítós meg a csattanós ment a legjobban Kép

Bocsánat, hogy mindig Katáról írok, de nekem most ő a nagyobb csoda, ahogy napról napra okosodik.

Mamacka, szép, hogy el tudod engedni, aki elment.

Eszti, Vikó, további ilyen kicsattanó jókedvet! Kép Meg mindenkinek - úgy látszik, a hó mindenkinek meghozta a vidám boldogságot. Kép

Mézeskalácshoz még annyit akartam írni, hogy egy adventi kézműves foglalkozáson úgy csinálták, hogy abban a régi kis elektromos sütőben sütötték ki, amit talán grillnek tituláltak, de mi melegszendvicssütésre használtuk. És így amíg az egyik sült, addig lehetett díszíteni a másikat. Van valakinek jó mézeskalács meg cukormáz receptje? Úgy tűnt, hogy volt róla már szó, de én nem találtam receptet a hozzászólások között, lehet, hogy az is eltűnt. Meg arra gondoltam még, hogy Kata adventi naptárjába (ami egyébként egy bevont koszorúról raffiával lelógatott puha papírba csomagolt apróságokat tartalmazó naptár lesz) kis képeket is teszek, azok is boldoggá tudják tenni. Csak azon gondolkodom, honnan vehetnék vastagabb papírból kis képeket. Vagy sima képet ragasszak fel kartonra?

Na, eldugulok Kép

GyeZsu
gyezsu

Nicika,
megnéztem a honlapodat, nagyon szuper!! Mivel foglalkozol te tulajdonképpen? Számítástechnika? Kép

nadine81

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Halihow!

Nah. Hazaértünk jól. Lefoglalóztuk a lakást. Olyan szinten kész voltam, h a több oldalas szerződést, amikor olvastam, nem fogtam fel, mit olvasok. De elvileg rendben van, mert egy ügyvéddel átolvastattuk, és csak ilyen kis elvi dolgok voltak benne, amik nem tetszettek neki.
Szal most ott tartunk, h majd mennek Dunakeszire a földhivatalba, és pecsét, érkeztetés, majd futunk a bankba. Meg nekünk kellene a műszakis emberkével beszélni, h milyen burkolatok legyenek a lakásba, de nem igazán veszi fel a telefont.Kép
Ha minden flottúl megy, akkor már az új lakásban karácsonyozunk.Kép Annyira izgulok..Kép

Most megyek és eldőlök, és vércukor szintemet rendbe teszem, mert ma még nem ettem semmit. Úgy mentem el itthonról, h nem ettem semmit, mert nem bírtam, most meg alig vártam, h haza érjünk. Aszittem összeesek.Kép

Itt elállt a havzás.Kép

Pusza!

Nancsika & Alex 23+1</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Titati: ez nagyon jól hangzik! Ezek szerint vannak olyan főnökök, akikben van emberi tartás és érzés. Jó ezzel találkozni. Kép
Még én is dolgozom, de ha minden jól megy, akkor "csak" deceberben. Januártól nem szerertnék jönni, mert a mindennapi utazás nagyon fárasztó.

GyeZsu: Mézeskalácsrecept: otthon van egy, ha nem érek túl későn haza, akkor még ma este begépelem.

Tünde: nekem is nagyon kellene az a málnalevél. Majd utánanézek máshol, talán gyógyszertárban. Hol vannak a képek a babádról? Nem találom őket.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Nancsika: gratulálok! Ügyesek vagytok. Kép

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Nancsika,
sok sikert a lakáshoz, tényleg jó lenne, ha már OTTHON tudnátok karácsonyozni!

nadine81

Gyezsu
Pont nálam van a színes ötletek sorozatból a mézeskalácsos rész Kép
50 dkg liszt
15dkg porcukor
25dkg vegyes virágméz
5dkg margarin
1-1 púpozott kávéskanál őrőlt fahéj és szegfűszeg
4 púpozott kávéskanál szódabikarbóna

1.lépés: liszt, cukor, fahéj, szekfűszeg, szódabikarbóna (fakanállal összekever)
2.lépés: mézben felolvasztani a margarint
3. lépés: összekeverni a kettőt (inkább lágy legyen a tészta), lefedve szobahőmérsékleten pihentetjük

Íróka:
1 tojásfehérje
15-20 dkg krisálycukor (frissen darálva, vagy bolti 2x átszitálva)
kb 8 csepp ecet
A fehérjét félig felverni, lassan kanalanként hozzákeverni a cukrot.
Akkor jó amáz, ha a felemelt habverőről már csak egészen lassan folyik le. Ekkor keverjük bele a 8 csepp ecetet, ez akadályozza meg a cukor kikristályosádását.

Ehető receptem meg otthon van Kép Én narancs héjat is szoktam bele reszelni Kép

Titati
titati

Próbálok valamit...Kép

nadine81

SIKERÜLT!!

nadine81

Éljen Nadine!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

És akkor még egy!!Kép

nadine81

És még egyKép

nadine81

Nadine! Ilyen nagyon örülünk Kép
Kép

indianyo

Na, ma biztos fog Olivérnek és Katának tetszeni a Babanet, jól teliraktuk képekkel Kép

indianyo

Nagyon belelendültetek Mamik!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Bele ám! Én minden hozzászólásomhoz szeretnék ezentúl tenni valami képecskét! Olyan aranyosak és vidámak!Kép

nadine81

Úgy látom, mindenki elment tévét nézni... no sebaj, majd meséljetek! Nekem nincs tévém... Bár csodálkoznék, ha valami meglepően okosat találnának mondani... A mai egyik újságban még azt is vitatja egy "hozzáértő", hogy a magzat érez fájdalmat az anyaméhben. No, majd akkor ő is csak annyit érezzen, ha t*rúgják, vagy kinyomják a szemét.... Jól sikerült ezen felbosszantanom magam. XXI. század!

No de sebaj, azért szép napunk volt ma ezzel a jó kis havacskával.

Tsókok!

Vikó

indianyo

SZiasztok!

Egész nap mászkáltam, fiúk karácsonyi ajándékát nagyjából megvettem Kép Most meg megpróbálom behozni az elmaradásom Kép

Anita: a tél nekem is ezt juttatta eszembe Kép Tavasz elején láthatom a babámat Kép

Na, látom megint jöttetek a képekkel Kép

Mamacka: sajnálom Kép

Titati: többedik gyerek akár szülés közben is befordulhat!!!!

Ildi: nekem nagyon nem jött be. Úgy tűnik, nekem eddig csak első és harmadik gyerekem van. De akkor most mi lesz? :D

Omo: üdv itt Kép

cory 23+5

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Én már írtam ma, persze elveszett. rengeteget írtatok ma, becsülettel végigolvastam ámKép

Legyen már péntekKép Olyan jó lenne már túl lenni a vizsgán. Nem múlik rajta semmi, mégis idegesít... De utána fogok egy kicsit forraltborozni a legjobb barátnőimmelKép

Azt már nagyon váromKép Egy jó nevetgélős csajos buliKép Az kell nekemKép

Puszi
Zsu
24+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Kismami társaim!

Kb olyan 3 hete nem jelentkeztem, mert mint írtam is akkor, házat vettünk, amit teljes egészében felújítunk, és vagy időm vagy kedvem nincs irogatni, mert azért egy picit elfáradok nap végére.

De azért próbáltalak olvasgatni titeket, például olvastam a varró talcsiról, ami biztos tök jó lehetett, bár én abszolút nem tudok varrni, még gépem sincs hozzá, max gombot vagy jukat foltozni tudok Kép, de Ti nagyon ügyesek vagytok.

Az éttermi talcsiról is olvastam, és nagyon irigykedtemKéparra, aki el tudott menni.

Csema: örülök nektek hogy minden rendben van, és kívánom hogy a hátralévő időszak abszolút problémamentes legyen! (persze ezt mindenkinek)

Nicika: olvastam hogy kislányotok lesz, gratulálok így utólag is! (bár szerintem már ezt írtam)

Nancsika:tudom milyen fárasztó a lakásvásárlás, mint írtam az elején nemrég estünk át rajta mi is, de vigyázz nehogy túlhajszold magad, és legközelebb vigyél egy szendvicset magaddal ha nem tudsz reggelizni! Vagy én pl tartok magamnál kekszet, az is jó ilyenkor!

Nadine: Nagyon ügyes vagy hogy tudsz ilyen képeket felrakni!!

Üdvözlöm én is az újakat!!!

Mi most voltunk orvosnál, 18.-án, akkor voltam 27hetes + 2napos, leírom az adatokat nektek (már akit érdekel) :

súly:1322 gr
Bpd: 75,9 mm
OFD:96.2 mm
CRL:28 cm
HC:273,8 mm
AC:246 mm
FL:53,7mm
az adatok alapján a "kis"fiam,1 héttel idősebbnek néz ki, fejlett kis srác! Minden rendben van egyébként vele, nagyon sokat mozog, egyre erőteljesebben rudos oldalról.

Aminek még nagyon örültem hogy a vérképem nagyon jó lett, nem vagyok vérszegény, nem kell külön vasat szednemKép, és a vércukor vizsg. is jó.

Hát ennyi, nagyon boldog vagyok, de hát ezt ti érthetitek meg a legjobban!

Mi is a faktum bútorcsaládból rendeltük meg a babának az ágyat, pelenkázót, valaki írta hogy szintén, szerintem nagyon jók minőségre és árban egyaránt!

Nicika: Javítanád a tábliban hogy:+7 kg, hakörfogatom:94 cm, C3000 a méhszáj vagy mi.

köszönöm.

Nagyon vigyázzatok magatokra, kezdenek az utak csúszósak lenni!

Alina + Márk

Bocsi hogy ilyen hosszú lett.
Vendég

Azta nem semmi ez a 4 oldal amit ma termeltetek. Most hogy végigolvastam mehetek is fürdetni. Kép

Titati
Nekem is kb 2-3 hete megjött a Pampers csillagom pedig én is Sz betűs névsorvégi vagyok és még Újpesti is akárcsak Te. Örülök, hogy a mh-en rendeződni látszanak a dolgaid.
Szilvi
27+1

Szilvi és Katababa
szisz2

Szia Cory!

Most látom hogy írtál, hogy vagy? Rókák vannak még? Kiderült hogy kisfiad lesz vagy lánykátok?
Bocs kicsit le vagyok maradva....Kép
Vendég

Alina: rókák még vannak. Neme meg még titkos.

cory
Budapest

Feltűnően titkolja!!!Kép
Vendég

Szia Alina! Kép Jó, hogy jöttél? HOgy álltok a lakással? Nagyon szép súlya van már a kicsi Márknak! Gratula hozzá, és hogy minden rendben van veletek!
Amúgy mi rendeltünk a Fatkumtól, hasonló indokok miattKép

Cory: Szupi, hogy Te is haladsz az ajándékvásárlássalKép

Zsu: Megy a drukk péntekre!Kép

Anita és Botond (26+3)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szisz, Titati, el is felejtettem, hogy Újpestiek vagytok! De jó, hogy azért "errefelé" is lakik valaki! (Mondjunk mi a Duna túl oldalán Kép

Tünde, tudod, cipésznek cipője... Kép

Alina, Eszti, gratula az új lakáshoz! Nancs, örülök, hogy az első nagy lépésen túl vagytok Kép Hát nálunk nem tudom, mikor lesz belőle valami - mondjuk ma megnéztünk egy lakóparkot a környéken, éjjel meg azt hiszem, megint interneten nézelődöm majd.

Titati, Mariann, köszönöm, a kipróbált receptekre vevő vagyok Kép Egyszer már én is csináltam, de nem emlékszem, milyen lett Kép

Köszönjük a képeket és figurákat, de Kata most nem babanetezik, apjával táncikál éppen az ágyon (pizsamában) a Gryllus Nótás Mikulására Kép

GyeZsu
gyezsu

Szia Anita!

Azt hittem már senki nem is ismerKépKép
Köszi aranyos vagy! Már mindent megvettünk a lakásba, már csak a munkásokra várunk és költözünk, 2 hét múlva, úgyhogy már a vége felé közelítünk!!!
A fiam nevében is köszi a dícséretet!
És veletek mi újság? A kis Boti mennyit nyom? Mikor mentek vagy voltatok orvosnál?

Ti halottatok már a strepto coccus baktériumról? (lehet hogy nem jól írtam)Nálatok végez a nőgyógyi ilyen vizsgálatot? Mármint hogy kiderüljön van-e bennetek? Mert állítólag a 36. héten ezt el kellvégezni, mert nem "szabad" úgy szülni hogy ha bennünk van ez a baci, és nincs kezelve! Ezt 1-2 hete tudtam meg.
Vendég

Szia Cory Kép Rossz kedvűnek tűnsz... mi a baj a képekkel?

Gyezsu! Én nagyon bírom, hogy meséled Kata dolgait Kép A telefonletiltásokkal az a baj, hgoy mindenféle kódot fel lehet törni... Szóval nem biztos, hogy érdemes ezzel a letiltással tovább törődni. A telcsiknek gyári kódja van - és ahhoz minden telefonárus ismeri a feltörőszoftvereket (ugye a Westelnél húszezerért leveszik neked a hálózati korlátozást, ez a Verseny utcai piacon 1500... ) Én régi képeslapokat is fel szoktam ilyen képekhez használni, meg a legtöbb csomagolódobozon is vannak mindenfélék... És hát Katánál úgyis olyan nagy lesz az igénybevétel, hgoy a legerősebb karton is tönkremegy egyszer, tehát miért ne lehetne keménypapírra ragasztott képecske? Mit tanulsz? És miylen kórusban énekelsz/énekeltél?

Alina, Nancsika - Nektek akkor a baba mellé még lakásotok is lesz a fa alatt ajándékba, de jó Kép

Vikó

indianyo

Szép estét!

Köszönöm Nektek a drukkokat lakással kapcsolatban, nagyon édesek vagytok!
Kicsit szuszikáltam délután, és sokkal jobban vagyok. Drágám rendesen aggódott, mikor haza értünk, h a liftbe fogok össze esni, vagy a lakásban? Szegénykém.

Most meg elmentünk apával kabátot venni nekem, mert a bundámba nem igazán férek bele.Kép De még szétnézünk máshol is, mert csak a C&A-ban voltunk. Van valami tippetek, h hol lehet értelmes télikabátot venni? Nem szövetet akarok, mert az olyan nyanyás (nekem), meg anyu kikötése volt, h senéktakarós legyen. Szal még bóklászok kabát után.Kép

Amúgy tegnap voltam megint a Jánosba vérvételen, mert a CRP szintem, vagy mim nagyon magas volt, és sajna nem változott sokat 14-ről lement 11-re.Kép (0 és 5 között jó) Most szemicilint kell még szednem, és hétfőn megint kell mennem vérvételre.Kép Lehet ettől is, vagyok mostanában feszültebb. Az Orvosom is félt, nehogy korábban jöjjön Alex, mint kellene neki, mert ettől a bacitól, ami itt lakik még bennem, sajna előfordulhat. De nem fáj semmim, teljesen jól vagyok, csak most a ezek a paráim vannak.
Bocsika, h így kipanaszkodom magam, de olyan jó kiírni magamból a bajaimat. Kép Máris jobban érzem magam.Kép

Szerencsére apa nagyon nyugtatgat. ÉS nem mutatja ki, ha Õ is ideges valami miatt, mert akkor rám is rám hozza a parát. Annyira kis drága. És most meg mosogat a Szerelmem. Kész vagyok.Kép Hát nem édes?Kép

Nah, megyek pancsizni, meg tentébe!
Jók legyetek, és álmodjatok csakis csupa szépet!

Pusza!

<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

ALina! A streptococcus a vég- és vastagbélben tenyésző bakrétirum, kb., a népesség 35! %-a horodzza, szüléskor sajnos a kisbabára is átterjedhet, ha a mama fertőzött, és a babánál súlyosabb lefolyású betegség lehet az eredmény akkor is, ha a mama tünetmentes. Sajnos azt nem tudom, hogy hogyan szűrik, de az biztos, hogy fontos. Talán székletből??? Hű, msot érzem, hgoy ezzel jól megbolygatlak, és el is ekzdesz azonnal aggódni, nem volt szándékomban Kép
Biztosan tudnak majd neked itt a tapasztalt mamik mondani valamit a szűrésről.

Szija!

Vikó

indianyo

Alina!
Streptococcus a neve neki. Ez a kis dög lakik bennem is, és állítólag koraszülést okoz. Õ az akinek 0-5 között kellene lennie, ez most 11 nálam. Van még 2 cucc, korokozó baktérium és gomba, ami szintén koraszülést produkálhat.
Mondjuk labor alapján egyik sem tenyészett ki (bár fingom sincs ez mit jelent), de azért van az elsőből gazdagon.

Pusza!

<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Délután tényleg kicsit eltűntünk. Én bohóckodtam egy darabig, élveztem, hogy sikerült egy ilyen alap dolgot megcsinálnom, mint egy kis kép feltöltése! Kép

Alina,
neked azt hiszem még nem írtam, nem "találkoztunk". Látom te is akkora ász lehetsz varrásban, mint én! Kép Kép
Gratula a jó eredményeidhez, maradjon is minden ilyen rendben! Amúgy arról a baciról én nem hallottam még.. De így most már engem is érdekelne mi az, és mi van akkor, ha VAN..

Pá: Nadine 18+5 Kép

nadine81

Vikó

Háát az biztos ajándék pluszba nem nagyon lesz a fa alatt,mert minden pénzünket elköltöttünk, sőt még annál is többet.Kép

Gyezsu:köszi szépen, sajnálom hogy ellopták a telefonodat.Kép

Tündi: most olvastam hogy neked is ekkora a babád mint nekem! Gratulálok!
Vendég

Én is írigyelem a lakásvásárlókatKépKépKépKép MI leghamarabb három év múlva merjük bevállalni, amikor már nekem is lesz szakmám, meg dolgozni fogok. Addig nem. egy fizetés, meg a gyes nem elég ahhoz, hogy be merjünk vállalni egy ekkora hiteltKép

No meg önerőt is kell gyújteni mert semmink sincs. csak a két gyerek után járó szocpol...

De megbeszéltük a párommal, hogy ha majd már fél éve fent lakunk Pesten, és úgy látjuk hogy futja, akkor egy nem túl régi autóba beruházunk. Így az még a lakás előtt meglesz, nem kell egyszerre több hitelt bevállalni.

Addig meg szépen megveszegetünk mindent ami a lakásba kell, mert most még mosógépünk sincsKép

Zsu
24+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vikó!
Nah, ezt így nem tudom, de az bizti, h nem kellett kakilnom a dokinak.Kép És aszonta, h ez van.Kép
Szal nem toom, de valami van, úgyhogy szedem a bogyókat ezerrel, nehogy az bajunk legyen.

Pusza!

<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Alina! Megkérdeztem. A Szent Imrében például szűrik, hüvelyváladékból, a szülés előtt - te majd kérdezd meg a saját orvosodat erről - és ha találnak valamit, akkor a szülés előtt infúziót nyomnak antibiotikummal a mamába, hogy a baci ne terjedjen áta babócára. Szóval ne izgulj, kérdezd meg a nőkdotort!

Vikó

indianyo

Nancsika,
szuper, hogy ilyen szerető kis párod van! Olyan jó! Kép
Elég randa dolog ez a bacival, remélhetőleg ez az érték az elkövetkező hetekben csökkenni fog!

Indianyó,
te ilyen dolgokat, mint ez a baci, csak úgy tudsz, vagy utánanéztél gyorsan? Nekem sok dologhoz lövésem sincs!

Nadine

nadine81

Jajajaj, te szegény kicsi Nancsika! Akkor meg pláne ne szaladgálj, főleg ne étlen-szomjan! Pihizzél sokatKépKépKép

V.

indianyo

Zsófi,
sokan hozzátok hasonlóan indulnak neki az életnek. És lehet, hogy közhely, de a lényeg, hogy ti vagytok egymásnak! Amikor még csak "jártunk" Kép a párommal, de már komolyabbra fordult a dolog, sokszor mondogattam neki, hogy én vele akár egy szobában is leélném az életemet, csak Õ mindig legyen nekem. Ma szerencsére nem itt tartunk, elmondhatom, hogy megvan mindenünk, de a legfontosabb mégiscsak az maradt, hogy vagyunk egymásnak! És ha szeretet van, az minden apró kis lakást nagyon-nagyon be tud tölteni!! Kép

nadine81

Alina: lehet szülni ezzel a bacival is, csak kezelni kell az anyát antibioval, és akkor tökéletesen megelőzhető minden baj. Illetve, ha nem tudnak szülés alatt elég antibiot adni, akkor a baba is kap, meg váladéktenyésztést csinálnak. De ha tudnak róla, akkor minden oké, nem lesz semmi baj!

Viko: nincs rossz kedvem, csak még mindig émelygek a kaják láttán Kép

cory

cory
Budapest

Hehe, Nadine, persze, hogy utánanéztem! A férjem is azért szeret, mert csodákra vagyok képes - főleg az internettel Kép
1. beütöttem a baci nevét a google keresőjébe, aztán követtem a fonalat...
2. a barátnőm 2 hónapja szült, kapott egy infúziót a szülés előtt, hgoy ne fertőzze meg a babócát, szóval a kettőt összekombináltam és igen! így van ez...

No meg semmi dolgom a kötögetésen kívül, úgyhogy ráérek bármikor, bármit megkeresni a neten KépKépKép
Szóval forduljatok bizalommal Misszisz Időmilliomos Fehér Anyához Kép

indianyo

Ja, Cory, akkor már értem, milyen képekről beszéltél Kép Kipróbáltad már a fagyit? Nálam az a nyerő émelygés ellen. Bocs, ha ez is megbolygat.

Vikó

indianyo

Nancsika
Bocsi nem tudtam hogy pont ez van neked, ne haragudj, remélem nem idegesített fel a téma!
Nem tenyészett ki? Háát ez érdekes!
Remélem javúl majd az érték!

Vikó
Köszi hogy már utána is néztél, ari vagy, a dokimnál rákérdezek!!

Szia Nadine:Én is örülök hogy nem vagyok egyedűl a hozzánemértésben!Kép

Zsuzsófi:Remélem nektek is minnél előbb meglesz mindenetek!

NA megyek vacsizni kezdek már éhes lenni, mindenkinek jó éjszakát!
Holnap is megpróbálok mindenképp jönni, de szerintem csak késő délután tudok, mert délelőtt vásárolok, aztán Apával főzünk, és palacsintát sütünk (már most csorog a ny..),aztán végre eljutok fodrászhoz is!

Puszi Alina
Vendég

Cory
Köszi
Vendég

Előre is köszönünk mindent Misszis Időmilliomos Fehér Anya!!! Kép Kép Kép
Kép

nadine81

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?