Sziasztok!
Amikor oldalakat olvasok vissza, akkor nem írok mindenkinek, jó? Nézzétek ezt el nekem, mert úgyis reménytelen vállalkozás lenne
A telefon már nem izgat. Nem hiszem, hogy kilopták a zsebemből, mert ültem, és csak a leszálláshoz álltam fel. De megtudtam, hogy magát a készüléket is le lehet tiltatni, és akkor semmilyen SIM kártyával nem tudják használni. A nemes bosszú
Egyébként nem volt egy drága telefon, mint kiderült, csak kicsit bonyolult az ügyintézés, mert a számomat csak a párom tudja megtartani (ő vette anno azt az első telefonomat, aminek ez volt a száma), a készülék, amit most kaptam, na azt meg anyukám a cég nevére vette, ráadásul a saját SIM kártyájával nem volt működőképes, mert összecseréltek valamit, szóval kicsit bonyolult, de majd intézem.
A szegfűszeges narancsra gyertyát is lehet "ragasztani", úgy még hangulatosabb. Nekem itt áll a narancsom meg a citromom a szárított karikákhoz, sütőpapírt is vettem, de még nem csináltam meg. Az adventi naptárat kéne megcsinálnom már S.O.S., mert hétvégén nem leszek az intimtorna miatt ugyebár (majd rákérdezek ott is az olajokra-teákra, és megírom Kriston Andrea véleményét
), de ugyanezen ok miatt tanulnom is most kéne
Betti, minden elismerésem, hogy nem mész bele a genetikai procedúrába. Tényleg teljesen felesleges, ha az UH azt mutatja, hogy minden rendben. A régi meg a még régebbi kórusunk karácsonyi CD-it hallgatjuk a napokban - az jutott eszembe, hogy ha lesz CD-másolásos tali, ilyen zenéket is fel tudnék ajánlani. Színesre fénymásolt vagy beszkennelt és kinyomtatott borítóval szerintem teljesen jó ajándék. Kollégáim olyat is tudtak, hogy a CD-re magára nyomtattak szép matricát.
Itt is esett a hó, Kata barátkozott vele: megállapította, hogy hideg
Olyan édes, egyre több mondókát, éneket mond (ma is voltunk zenés foglalkozáson), a daloskönyvből, amit vettem neki, már az összes télapós dalt többször végigénekeltük, már tiszta "japó"-lázban ég, nagyon kiváncsi vagyok, mi lesz a reakciója, amikor élőben találkozik a Mikulással (aki ráadásul az apukája lesz - a tanárgyerekeknek rendezett ünnepségen
) Most meg, ahogy ült az ölemben, a tenyeremet fogva mondta, hogy "kere". Én meg nagyon koncentráltam, hogy ez most mit jelenthet, de rájöttem: van egy olyan mondóka, hogy "kerekeset" (akkor ujjunkkal kört rajzolunk a baba tenyerébe), "böködőset" (ehhez az ujjunkkal megböködjük), "simitósat" (simogatjuk), "csattanósat!" (ehhez meg belecsapunk /-tapsolunk a kezébe). Kata is csinálta nekem, simítós meg a csattanós ment a legjobban
Bocsánat, hogy mindig Katáról írok, de nekem most ő a nagyobb csoda, ahogy napról napra okosodik.
Mamacka, szép, hogy el tudod engedni, aki elment.
Eszti, Vikó, további ilyen kicsattanó jókedvet!
Meg mindenkinek - úgy látszik, a hó mindenkinek meghozta a vidám boldogságot.
Mézeskalácshoz még annyit akartam írni, hogy egy adventi kézműves foglalkozáson úgy csinálták, hogy abban a régi kis elektromos sütőben sütötték ki, amit talán grillnek tituláltak, de mi melegszendvicssütésre használtuk. És így amíg az egyik sült, addig lehetett díszíteni a másikat. Van valakinek jó mézeskalács meg cukormáz receptje? Úgy tűnt, hogy volt róla már szó, de én nem találtam receptet a hozzászólások között, lehet, hogy az is eltűnt. Meg arra gondoltam még, hogy Kata adventi naptárjába (ami egyébként egy bevont koszorúról raffiával lelógatott puha papírba csomagolt apróságokat tartalmazó naptár lesz) kis képeket is teszek, azok is boldoggá tudják tenni. Csak azon gondolkodom, honnan vehetnék vastagabb papírból kis képeket. Vagy sima képet ragasszak fel kartonra?
Na, eldugulok
GyeZsu