Sziasztok
Hat ezt a hideget,nekem is befagzott mindenem egy szombati setanal...
Anyueknal voltunk,apa dolgozott.Alex imad ott lenni.Annyi meg kulon jo volt benne hogy anyukammal vasarolni voltunk amig Alex dedizett,es csini-bini ruhakat vettem,meg ajandekokat meg karira.
Detti
Ja Te is dolgozol??Es miota?Kell egy kis mas mielott jon a teso,jol donottel
Igen o is nagyon foglalkoztato lett,de mivel mar 1 eve bolcsis,igy mar megszoktuk.Nekunk a hetvegen mindig menni kell.Otthon is szeret lenni de max 20 perc egyedul jatszas utan mar igenyel minket.Plane telen nehezebb programot csinalin,mert ilyenkor a baratnok is inkabb apaznak,igy jatszohazba jarunk minden hetvegen egyszer.Beszelni mindig is sokat beszel,hihetetlen hogy fiu letere be nem all a szaja
(Lehet hogy volt kitol orokolnie
)
Szemem mar OK,hat akarmi is volt,nem tecett,de lehet hogy tenyleg ez a betegseg,mert az arpa nem mult volna el 3 nap alatt,szerintem.
Nyuszimami
Danika nagyon kis picurka aranyos
Hat igen a vagas jovo heten mar alig lesz erezheto,tudom hogy nehez elhinni
Dori
Fiuk nagyon aranyosoak
latszik hogy nem egy megulos fajtak,de ez a lenyege a fiuknak
Hoka
Nekunk is azert lett Alex ,mert nemzetkozi nev,es O is kettos allampogar,amerikai meg.Bar ott ez elegge divat nev,de mindegy
Milyen volta borze?En meg nem voltam sosem.Valahogy nem vonz a tomeg.
Csatlakozom Katushoz: a fiad mar mostegy kis macho
Katus
Alexnal vagy 1 honapig is eltartott a kiutes.A vegen mar borgyogyasz adott ra kremet,amitol elmult.
Manoci
Koszike,mindenhez a drukkot
Hat pozitiv hozzaallas az megvan,most azt hiszem meg erossebb.De a felelem is bennem van,ezert gondoltam hogy lekuzdendo jo lesz ha profi segitseggel inditok
Nagyon ugyi vagy ,gondolom hogy a leszoktatas sem egyszeru dolog
Kataa