Új privát üzeneted érkezett!

És egy uccsó,de csak azért,hogy lássátok:szeretni is tudják ám egymást!!!
Kép
angelheart

sziasztok!

sikerült! köszi Kópé!
Danika név alatt megtekinthető!

Dóri
Naon arik a gyerkőcök, huncutka mind a kettő!

Ma még alig csináltam valamit és már a nap lement és a munka maradt. Danika sokat szopizik, éjjel 2-3 óránként kell etetni. Nálatok is így kezdődött?

Megyek fürdetni,majd gyorsan alszok egy keveset.

Nyuszimami
nyuszimami

Dóri ! Nagyon édes ez az utolsó kép a két kis manóról. Olyan édesek amikor ilyen picik.Alig várom,hogy újra babázhassak/ Még kb.10hét/
Én is próbálkozom feltenni fotót a fiamról,eddig nem sikerült,de rajta vagyok az ügyön.(Azt hiszem a képek eredeti méretével van a gond)

Kataa,

A Chiara "K"-val biztos ,hogy anyakönyvezhető."CH"-val nem vagyok benne biztos,de mi ragaszkodunk ehhez,már csak azért is mert valószinű;,hogy kettős állampolgár lesz.
Néhány év múlva vissza szándékozunk menni Olaszo.-ba.Majd meglátjuk...

Jön valaki holnap bababörzére a BNV-re /V.pavilon/?

Detti!

Szoritok neked ,hogy a pici megmutassa a nemét szerdán/ persze csak,ha szeretnéd tudni/ Mi hétfőn megyünk az utolsó előtti UH-ra/apuka is jön, végre szabadnapos lesz /
hoka

Szisztok!

Köszi mindenkinek a dícséretet,a fiúk nevében is.
Két huncut gazember...

Nyuszimami,

Marcinál arra emlékszem,hogy 2 hetesen már kihagyta a 23 órási szopit.Innentől 2-kor és 5-kor evett,de az 5 órási után még nagyon sokáig,kb. fél éves koráig nem aludt vissza,csak 8 körül.Én meg az éjszakai szopi után is a fürdőben kotlottam és fejtem,mert tejem annyi volt,hogy csak na...
Botinál úgy emlékszem,hogy ez kicsit más volt.Õ sürübben szopizott.Aztán 2 hónaposan csinált olyat,hogy se cici,se semmi,csak séta,éjjel kettőig!!!Ha álltál vele,akkor csönd,és VIGYOR!!!
Ha leültünk,üvöltés.Na,akkor bekeményítettünk,és megtanítottuk aludni.Nagggyon bevállt,és szépen átalussza az éjszakákat.Súlya pedig 9.5 kg.16.-án volt 11 hónapos.
Kitartás,lesz ez még jobb is,amikor nem érzed úgy,hogy csak szoptatásból áll a napod.

Hoka,

biztos nagy a kép.500 alá vedd le,akkor engedi.

Dóri
angelheart

Lányok,

gondolom a ti gyerekeiteknek is volt tejkiütése. Lizának is 3 hetes korában jött elő,Beninek is, jó durva, tiszta ragya a feje. Nem emlékszem meddig is tart ez?

Nyuszimami hajrá, Beni is 2 óránként habzsol éjjel...Kitartás!!!

Dóri,

a fiúk továbbra is naggggyon édesek!

Hoka,

nálunk van egy régi gyerek:Liza, ő 16 hónapos. Az új gyerek meg: Benedek, 3 hetes. Van még egy régi férj, meg én, a nagyon régi magyar anya...KépLegalábbis sokszor úgy érzem...

Katus
Vendég

Katus

Jó egészséget mindannyiotoknak! Nem lehet könnyü két picikével. Van segítséged ,vagy egyedül kell megbírkóznod ezzel a nem kis feladattal?

Üdv.! H.KATA
hoka

Szia Kataa,

Ügyi vagy, megfejtetted a titkotKépKép
A lényeg, akkor jó, ha ismered őket, és majd kéred a segítséget. Szerintem most biztos bejönKépTudod a pozitív hozzáállás sokat számít.Nekem annó ezt mondogatta a védőnőm, és már baromira untam, de végülis nekem volt olyan + hozzáállásom, hogy nagyobb nem is lehetett volnaKépViszont most 17 hós a lányom, és nagy nehezen elértük egy hete,Képhogy már a reggeli cicit elhagytuk csak este van!
Szóval, csak akard, és tuti menni fogKép
De előtte a projekthez azért megy a drukkKépKépKép

Dóri, cukik a tökikKépKép

manó
manóci

Katus,

köszke!
múltkor nem is kérdeztem,pedig akartam,mekkora már Beni???Szopi rendben,seb,bimbóvédő...??Bár gondolom minden okés,mert már biztos "kipakoltál" volna nekünk.

Rohadt hideg lett!!!!Voltunk ma de. kint,de majd' befagyott a seggem.Brrr....

Tök jój alakult a hétvége-eddig.tegnap Apa mégsem dolgozott,és elmentünk vásárolni.Iszonyat nagyot léptünk előre,már alig kell venni valakinek valamit!!!

ManóKép

Dóri
angelheart

tényleg nagyon hideg van,De muszály szívni egy kis friss levegőt a gyerkőcöknek is.Az enyémnek nem nagyon akaródzott kimenni a kertbe,de ki hajtottam egy fél órácskára a kutyával együtt.Olyan szép piros volt az arca amikor bejött.(mármint a Leninek,a kutya színe nem változott)

Itt egy kép a "kispasiról",bár ez még tavaly készült. ..jövő héten majd teszek fel újat.

Holnap megyünk UH-ra ha kapok jó képet a babócáról azt is megmutatom nektek.

Üdv mindenkinek! H.KataKép
hoka

H Kata,

ha esetleg Leni facér lenne 15-20 év múlva, ismerkedjenek már össza Lizával! Hihetetlen jó pasi már most...Kép

Katus
Vendég

Sziasztok

Hat ezt a hideget,nekem is befagzott mindenem egy szombati setanal...
Anyueknal voltunk,apa dolgozott.Alex imad ott lenni.Annyi meg kulon jo volt benne hogy anyukammal vasarolni voltunk amig Alex dedizett,es csini-bini ruhakat vettem,meg ajandekokat meg karira.

Detti
Ja Te is dolgozol??Es miota?Kell egy kis mas mielott jon a teso,jol donottelKépKép
Igen o is nagyon foglalkoztato lett,de mivel mar 1 eve bolcsis,igy mar megszoktuk.Nekunk a hetvegen mindig menni kell.Otthon is szeret lenni de max 20 perc egyedul jatszas utan mar igenyel minket.Plane telen nehezebb programot csinalin,mert ilyenkor a baratnok is inkabb apaznak,igy jatszohazba jarunk minden hetvegen egyszer.Beszelni mindig is sokat beszel,hihetetlen hogy fiu letere be nem all a szajaKép(Lehet hogy volt kitol orokolnieKépKép )
Szemem mar OK,hat akarmi is volt,nem tecett,de lehet hogy tenyleg ez a betegseg,mert az arpa nem mult volna el 3 nap alatt,szerintem.

Nyuszimami
Danika nagyon kis picurka aranyosKép
Hat igen a vagas jovo heten mar alig lesz erezheto,tudom hogy nehez elhinniKép

Dori
Fiuk nagyon aranyosoakKéplatszik hogy nem egy megulos fajtak,de ez a lenyege a fiuknakKép

Hoka
Nekunk is azert lett Alex ,mert nemzetkozi nev,es O is kettos allampogar,amerikai meg.Bar ott ez elegge divat nev,de mindegyKép
Milyen volta borze?En meg nem voltam sosem.Valahogy nem vonz a tomeg.
Csatlakozom Katushoz: a fiad mar mostegy kis machoKépKép

Katus
Alexnal vagy 1 honapig is eltartott a kiutes.A vegen mar borgyogyasz adott ra kremet,amitol elmult.

Manoci
Koszike,mindenhez a drukkotKépHat pozitiv hozzaallas az megvan,most azt hiszem meg erossebb.De a felelem is bennem van,ezert gondoltam hogy lekuzdendo jo lesz ha profi segitseggel inditokKépNagyon ugyi vagy ,gondolom hogy a leszoktatas sem egyszeru dologKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Katus,

nekünk is hetekig eltartott a tejkiütés.És ahogy elmúlt,egy hét múlva megint újra jött...Nem szerettem,olyan kis ragyásak voltak tényleg.Én bekentem a bóraxos popsikrémmel,és sitty-sutty elmúlt,többet nem is lett.

kataa,

hát az biztos,hogy nem megülősek!
Jövő héten én is megyek be a városba,csini-bini rucikért.Nem tudom,te hogy vagy vele,engem ezek a szar kínai göncök egyre jobban irritálnak.Nem azért mert kínai,hiszen rengeteg márkás,minőségi dolgot gyártanak ott,de ezek a bóvlik tényleg szart sem érnek.Inkább a jó kis túrkálók,vagy outletek...

Csajok,na nem a frissen szültek!Ti ne haragudjatok...Szilveszterre ki mit trevez???Csak,hogy feldobjak valami jó kis témátKép

Hoka,

ezt a kishapsit még én is bevállalnám,ha nem lennék ilyen vén öregasszony...Eszméletlenül sármos!!!Kép

Dóri
angelheart

Hű csajok, de ráindultatok erre a kis 9 éves Don Juanra! Kép

Különben is stip-stop, nekünk is van egy korban hozzáillő lánykánk! KépKépKép

Dóri, Kataa! De jó nektek, hogy már ilyen jól álltok a karácsonyi előkészületekkel Én sehogy! Kép Tegnap elmerészkedtem az Árkádba, de nagyon rövid ideig bírtam azt a tömeget! Utálom! Nem is vettem semmit, csak egy jövő heti unokatesós gyerekzsúrra ajándékot a rég nem látott gyerkőcöknek, de már ez kikészített.

Kataa,

Ha aktuális lesz, én is szívesen segítek (osztom az észtKép) szopi ügyben, bár nem vagyok szakember, de végül is Zsoltinál másfél év, Anikónál kitudja mennyi, úgyhogy ha bármi kérdés van rendelkezésre állok Meggyőződésem, hogy ha annak idején a csecsemősökre hallgatok, akkor nem sokat szoptattam volna...

Katus,

Hát nálunk jól elhúzódott a tejkiütés, szerintem Anikónak 2 hónaposan múlt el, de a Zsolti is elég sokáig ronda volt tőle.

Dóri,

Szilveszter? A tavalyi volt a legjobb. Aludtunk 10-kor. A műsor nézhetetlen volt, viszont -kisgyerekesek lévén- végre nem volt kínos otthon maradni. A magam részéről sosem szerettem a szilveszterhez kapcsolódó bulikényszert. Még anno ilyenkor a legjobban elutazni szerettem pár napra, de ez most szóba sem kerül! Kép

Katicuska,
Én ugyan gyűjteném a pontokat neked, de nem jött semmi az emailemre.

Kópé
Vendég

Par kep tolunk isKépKép

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
kataa

Dori,
Egy fiu persze igy jo,csak legyen aki lepest tart vele...Nagyon ismneros a szitu,persze neked duplanKép
IGazas can,en sem veszek semmi kinait,persze igen kulfoldrol a markas is kinai,de nem ez a rossz minosagu amit arulnak mindenhol.Nemreg rabeszeltek egy melegito nacira Alexnak,mondom jo lesz a bolcsibe,.Hat 2 mosas utan mar sehova nem lehet felvenni...
En szerencses vagyok ,mert Alex legtobb ruhaja kulfoldrol van,mert itt ha jot kaarok venni ,nagyon dragak..Bababorzezni szoktam meg Marcibanyi teren,ott lehet jokat kifogni,persze fiura mindig nehezebb.Kép
Szilveszter:tavaly itthon voltunk,es baratok jottek de csak 11ig,mert Alexra mi vigyaztunk.IDen ugy van hogy mi megyunk el,de kozben anyukam elmegy a noveremekhez 3hetre.Ugyhogy talan apu lesz vele meg az unokatesoval.Mi meg 3barati parral megyunka az egyikuk ettermeben levo buliba.Hat majd meglatjukKép

Kope
Gondolom hogy tomeg volt,nem embernek valo ez mar.Mi lesz meg a jovo hetvegetol......
En amr azt varom hogy a jovo hetvegetol lehessen szepen disziteni a lakast.minden aplakba van fenydiszem es imadom ahogy este kivilagitja a lakastKép
Koszi ari vagy,majd anno igenybe is veszemKépKép.Hat igen az en mellgyulladasommal is elinteztek a dolgot....Persze hogy utana mar nem birtam felhozni a mennyiseget...

Jo ejtKép
kata

Kép
Kép
kataa

Jó reggelt Mindenkinek!

Olyan fura érzésem volt,kinéztem az ablakon,ahogy kikeltem az ágyból,és tényleg esett a hó!Legalábbis itt a város szélén.Ez borzasztóKép

Kópé,

kitartás vásárlás ügyben!Ez valóban csak rosszabb lesz!Mi Nov. végéig "leszeretnénk tudni" a dolgot.
Onnantól terror lesz vásárolni menni,akkor is kell persze,mert Corába ,piacra kell menni .
Szilveszter:igen a kötelező bulikat már régóta én sem szeretem.Az elutazás okés,de amíg ilyen picik,addig ez szóba sem jöhet.ha igen,akkor meg jönnek ők is!
A tavalyi nekem is emlékezetes marad!Éjfélkor is pont szoptattam.Hülye állatok a ház elött is petikét durrogtattak,fülem szét ment,de Botika meg sem rezdült,csak szívta...és sz@rt a világra.
Idén kicsit van kedvem menni,de nem vagyok beindulva.lehet,hogy csak tesókkal,unokatesókkal leszünk,még nem tudjuk mi lesz.

Kataa,

Alex is jó kis pasi!De,hogy tényleg hogyan sikeredett szőkére????!!!Azért ez érdekelneKép
Amúgy ez mi volt?Farsang,vagy csakamolyan hétköznapi bohóckodás?!
Én meg a bőrzéekt nem szeretem annyira,mert ott is tömeg van,inkább túrok...

Dóri
angelheart

Sziasztok!

Kataa
Már lassan két hónapja dolgozom, szeptember végén kezdtem el. Miután Adél beszokott, ráhúztam még otthon egy hetet, és mivel nem láttam semmi kivetnivalót, Adél is jól viselte, visszajöttem dolgozni. Nem mondom kicsit furcsa volt ennyi idő után, de végülis jól döntöttem, úgy érzem sikerül kicsit felszívnom magam a szülés előtt.
Örülök, hogy rendbejött a szemedKépKép

Szilveszter: a tavalyi jól sikerült, bár otthon voltunk, de a lányom is bírta majdnem éjfélig, és mivel egész este voltak "tüzijátékok", petárdák lakótelepen, Adél nagyon élvezte, és mindet meg akarta nézni. Aztán az apja szerzett konfettit, amit sikerült szétszórnia a gyapjú szőnyegemen, így nagyon jól szórakozott. Én meg elsején a porszívózással, csak a szőnyeget porszívóztam két óra hosszáig. De néha még így is előkerül egy-egy konfetti...Kép
Idén még nem tudjuk mi lesz, nekem már otthon ülni sincs kedvem, de igazán nagy buliba sem vágyom, barátaink sem nagyon vannak, így még ki kell találni valamit, legrosszabb esetben otthon leszünk, max. elhozzuk a keresztgyerekeinket.

A kínai ruhákat én is utálom, nálunk sajnos bababörzék sincsenek, így marad a turi, vagy van nálunk egy úgy nevezett Hangár, ahol jó részt török ruhákat lehet kapni. Na azok még elmennek minőségben, és nem is drága. A nagyobb bajom az, hogy mindenre ráírják, hogy 100% pamut, közben meg érezhető tapintással a műszál. Nem tudom miért nem lehet legalább a gyerekeknek igazi pamut rucit kapni. Ami meg tényleg az, az megfizethetetlen. Legalábbis nekünk. De így vagyok a cipőkkel is. Egy normális bakancs a gyereknek nálunk 10 e fölött kezdődik, és hordja 3 hónapig. Amikor kezdődött az ovi akartam venni valami leértékelt szandit, aztán rájöttem, hogy nem fogok kapni, mert mindenki azt keresi váltócipőnek. Így maradt a kissé kinőtt nyári, meg mivel megyzűnt a szieszta bolt itt Gyöngyösön, ott kaptam olyat, ami jövőre lesz jó, így azt meg kicsit nagyon fogjuk elkezdeni hordani.

Nagyon szépek a gyerkőcök; mindenkié!!!KépKépKép

Detti
nyfdetti

Dori
Itt bent is esett,de szerencsere el is olvadtKépElnezest a hokedveloktol,de nekem ez egyenlore csak azt jelenti hogy nehezebb lesz kocsizni,.Persze karacsonykor azert legyen KépKép
Hat ez semmi farsang, ez a torolkozoje az esti furdes utanKépKépA sogornom kuldte neki Kanadabol es imadja alig tudom kimosni mert mindig ez kene nekiKép
Hat igen Alex szokesege rejtely,de en is szoke voltam gyereknek,talan tolem orokolte,meg anyosom is az volt,talan azon a vonalonKép

Detti
Nagyon jo munkahelyed van ha babasan is visszavettek,pedig tudtak csak par honaprol van szo.
Engem it tmegkerdeztek amikor megurult a helyem hogy van-e szandekomban tesozni.Mondtam hogy igen,majd kesobb.Az idotartamra nem kerdeztek raKépDe fonokom olyan vicces,mert ha mondom hogy rosszul vagyok valamitol,mindig megkerdezi:Megvan??Es ha mondom hogy igen,hallom a mely sohajtKépKépMegkonnyebbul hogy meg nem a baba miattKépKép
Syileveszerezni mi is azert megyunk el,mert jovore talan mar nem tudunk,ket gyreket ottnohagyni nem tunek majd jo darabig.Utazni is mentem volna,de olyan draga az a hetvege mindenhol hogy inkabb egy jobb helyen csak estere megyunk.

En ma kimenozok est,bar szomoru az apropoja mert egy barinomet vigasztalom valas ugybenKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

kataa,

egy ilyen türcsit a Marciról sem lenne könnyű levakarni,nagyon szupiKép
Akkor érthető a szőke herceg szőkeségének titka.
Hát akkor este tessék jó lelki támaszul szolgálni!!!

Mi van pocakosok??!!De csöndbe vagytok!
KZsuzsa!Te minden nap írtál eddig!!!

Dóri
angelheart

Dori
Lelki tamasz megvoltKépSzegeny baratnom elegge kivanKépMeg belekepzelni sem egyszeru a helyzetebe magam,nemhogy megelni.Lenyeg hogy,alamuszi pasik is nagy rafkok megcsalas teren, mindenki nagyon vigyazzon a kapcsolatara,mert gyerekkel egyedul eleg szomoru.

Lanyok
Mi ez a csend?,Na nem mintha en raernek,de azert bekukkra mindig Kép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Helló!
Nekem se nagyon van időm írni, nagyban megy a házkeresés meg rávettem magam, hogy feljárjak a héten a Normafára a Csillagkutatóba, úgyhogy szakdoli is halad (persze nem a nagy szorgalmam miatt, hanem mert holnap kell referálnom ...)

Csüt. megyek vérképre meg cukorvizsg.ra, de nem a SOTEra, hanem a lakhely szerinti SZTKba, így talán gyorsabban végzek. Bár nem olyan ügyesen veszik le a vért mint a SOTEn. Múltkor AFP is ott volt és tök lila-zöld volt a karom... Férjem elkísér, ha netán rosszul lennék, utána meg megyünk 4Dre a Praxisba. Viszek videokazit meg CDt, remélem más nem kell (persze a lóvén kívülKép
Majd teszek fel képet.

Vigyázzatok a csúszós járdákon!

Katica
23+0
katicuska

Kataa
Én is hasonló cipőben járok, a barátaink most költöztek külön tegnap. A barátnőnk eleinte rosszul viselte a dolgot, mivel a férje azt mondta a "másik" hölgyel akar összeköltözni, és nagyon szerelmes, ilyet még sohasem érzett. Aztán a másik hölgy beszélt a barátnőnkkel és rájött, hogy a barátunk sem jobb, mint a mostani férje, így dobta a fickót, akinek viszont így már nem volt visszaút. Olyan dolgokat vágtak a feleségével egymás fejéhez, ami már nem engedte meg azt a lehetőséget, hogy otthon maradjon. Így tegnap elköltözött, de úgy váltak el, hogy egyelőre a gondolkodás ideje van, és ha leülepednek a dolgok még az is lehet, hogy újra megpróbálják. De az a első 5 nap nekünk is elég gáz volt, mert mi is ismertük a körülményeket. Igaz ami igaz nem volt egy boldog házasság, sőt...Kép Várató volt ez a lépés csak ezt a barátnőnk nem vette észre, mi meg hiába célozgattunk rá...Kép De mi meghallgattuk mind a két felet, mivel eleinte igaziból a sráccal volt munka kapcsolatom, ami a két család közötti barátsággá alakult, így ő is elmondta hogyan történtek a dolgok, az is érthető volt valamilyen szempontból. Végülis a lényeg, hogy most gondolkodnak, mi meg mind a kettőjüknek itt vagyunk hallgatóságnak, ha kell.
Én is a két gyereket sajnálom a legjobban (9 és 13 évesek) mert ők még nem értenek igazán semmit, ráadásul egy rosszul, csúnyán intézett vállás, különélés az egész életükre (nemi életükre is) kihatással lehet. Ezt én is átéltem a szüleimmel, akik ugyan nem váltak el (utólag már sajnos), és az én életemet is az mentette meg, hogy pont a férjemmel találkoztam a "bomba robbanása" után három hónappal (16 évesen).

Lányok!
Tényleg csend van napok óta!

KZsuzsa
Remélem nincs semmi baj veletek! Bízom benne, hogy a szülésnél találkozni tudunk!

Detti
nyfdetti

Katica
Akkor van esély, hogy veled is találkozom a szülésnél.
Én tegnap voltam vércukron, az eredmény jó lett, ami a vércukrot illeti, de a vérképem pocsék 10,6-os Haemoglobin, 31% Haematokrit, 3,53 vörösvértestszám. Van valami tippetek vérképzés ügyben? Vörös hús, máj, vas ezerrel, folsav ezerrel, B vitamin ezerrel, C vitamin ezerrel megy befelé. Valami homeos dolog van erre?
Egyébként a vércukor vizsgálatot jól bírtam, a két óra hosszában bejöttem dolgozni úgy mentem vissza. Nem mondom 10.45 körül mire visszaértem a munkahelyemre már igazán éhes voltam, de rosszullétem szerencsére nem volt.

Kataa
Tényleg nagyon jó munkahelyem van, családcentrikus, családi hangulat, kompromisszum képesek. A második után is várnak szeretettel...Kép

Detti
nyfdetti

Sziasztok!
Ne haragudjatok, de elég nehéz elszabadulnom a gyerekektől...De azért mindig elolvasom a "termést", ha van egy kis időm és bekapcsolom a gépet. Most kezdenek kilábalni a betegségből, várjuk a dokinénit, hogy mit mond: kell-e még szedni a gyógyszereket..
Nagyon megviselt mindenkit ez a nyavalya, leginkább engem. Éjszaka nem tud aludni a Panka, úgyhogy kezdek egy zombira hasonlítani. Éjjel rendszerint már én is sírok, mire elalszik. A cicmet megint kiharapta a múlt héten, így nagy öröm a szoptatás is. Már előre félek az etetések előtt. Gondoltam lefejem és úgy adom Neki, de nem tudom, hogy mennyit kell ennie, mert sose adtam üvegből a Szabinak sem.
Azt hiszem, most bárkivel cserélnék egy pár napra...

Üdv, Ildi (a zárt osztályról)

Kép
Kép
macskási

Katicuska
Drukk a hazkereseshez meg a szakdogahoz.Gondolom tul akarsz lenni mindenen meg a baba elottKép
A Praxis izgi lesz,majd varjuk a kepeketKép

Detti
Hat igen,csak itt nagyon picik a gyerekek,ezert is meg nehezebb az anyukanakKépMerthat ugye ha jol meggondoljuk,nehez lesz uj eletet kezdeni ugy hogy mar van mastol gyereke,meghat ideje sem lesz semminemu szorakozasra kesobb.
Nem vagy semmi hogy meg dolgoztal is a ket szuri kozottKépTenyleg mit csinalsz egyebkent?
Enyem munkahely is tolerans gyrek szempontbol,de vissza csak akkor vesznek ha van hely.Nekem most volt,de az utanam kovetkezo kismamat kirugtak helyhiany miattKépUGyhogy ha egszer elmegek akkor nem igen jovok vissza.Bar oszinten szolva talan nem is hianyzik majd ketto utan a munka,marmint eza napi 8 oras.Egy gyerekkel is strapasak a napok.

Ildi
Te szegenyKép Remelem lassan joban lesznek es te is tudsz majd pihenni egy kicsit.Kuldom a gyogypuszik tomkelegetKép

kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
Egy építészirodán dolgozom, mint építészmunkatárs, jelenleg a baba miatt egyfolytában a gép előtt, amíg Adél nem jött "aktív koromban" jártam felmérni is, néha kivitelezésekre is. Az talán izgisebb volt, de hidegben nem kívánta egy porcikám sem. Ebből a szempontból most jó, hogy engem ilyen helyekre most nem küldenek.Kép
A 8 órás munkahelyet még én sem tudom, hogyan fogom megoldani ha letelik a GYED, de mivel mi is lakásváltás előtt állunk, amihez valószínűleg hitel is kell, nem hiszem, hogy meg fogom tudni tenni, hogy otthon maradjak, vagy félnaposban dolgozzak. Szerencsére ez még odébb van...Kép Felénk amúgy sem divat 4-6 órásban felvenni az embereket. A mi cégünkről eddig nem tudok persze ilyen esetekkel kapcsolatban nyilatkozni, majd annak idején kiderül, hogy mi lesz...
A strapás napok nekem is ismerősek, tegnap is este 6-ra értem haza, fogorvoshoz kellett mennem, szerencsére a férjem el tudta hozni a gyereket, aztán 7-re mentünk lakást nézni...Kép Mire hazaértünk 1/2 9 volt. Az egész testem, mint akit összevertek olyan volt, mire ágyba kerültem. Úgy beleültem volna egy kád forró vízbe, de ugye azt meg most nem szabad, így csak egy gyors, langyos zuhi járt helyette.

Ildi
Nagyon elhúzódik már ez a betegség, vagy csak nekem tűnik úgy? Jobbulást, és több időt a pihenésre!

Detti
nyfdetti

Sziasztok!

Nagyok, élek még, köszi szépen, aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök Kép
Múlt héten voltam vizsgálaton, UH most nem volt.
Viszont kiderült, hogy összeszedtem isten tudja hogy vmi fertőzést.. Mondjuk annyira nem lehetett durva, még kezdeti stádiumban volt valószínű, mert semmi tünete nem volt, legalábbis nekem nem tűnt fel. A doki mondta..
Kaptam rá egy Zennit nevű antibiotikumot meg Klion D-100 vagy mianeve hüvelytablettát. Na ettől lett olyan folyáson, hogy menzeszes betéttel mászkálok azóta is, mert a sima tisztasági már nem elég..
Doki azt mondta, hogy szerinte a tablettától van, várjunk 1-2 napot miután elfogy, és ha nem áll el mégsem, akkor menjek vissza vizsgálatra..

Eszterke bugizik ezerrel, iszonyú mocorgós kiscsaj, és már megvan a maga kis rutmusa, ami szerint él. Délelőtt meló, délután pihi, este buli! Mint minden rendes ember :-))
Ja, jövő héten meg megyek terheléses cukorra.

Remélem, mindenki jól van!
Nyfdetti: Te mikorra is vagy kiírva? Én márc. 09.

Puszi:
Zsuzsa (24+5)

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Ildikém

gyógyulgassatok!!!!!Gyógypuszik mennek!
Azért ne felejtsük,az is borzasztó,ha egy anya lebetegszik!Szinte meg áll az élet otthon....
Sikerült már venni overállt???Corában,Auchanban is ki lehet fogni jókat.Egyedül azokat a nagyon olcsó szar minőségű bodykat úúútálom ott.

Csajok,

terheléses vércukor vizsg. nekem mindig nagyon gáz volt!Én nem vagyok egy nagy evő,de reggeli nélkül nem indulhat a napom.Bementem ájulási tünetekkel,aztán a cukros szartól meg olyan szarul lettem,hogy majdnem összehánytam a 2. emeletet,és le kellett feküdnöm egy padra...

Dóri
angelheart

Ildi:
Kitartás! Gyógyulást mihamarabb!

Dóri: Ettől félek én is.. Alapból nagyon nehezen viselem az éhséget, reggel meg pláne nagyon nehezen.. Nem tudom, mi lesz ebből. Ha most nem ájulok el, akkor soha..
Kérdeztem Fekete dokit, hogy nem lehetne-e a zsmele-tej verziót, hogy legalább legyen a gyomromban valami, de azt mondta, nem, mert az nem megbízható.. :-((

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Jó estét, lányok, asszonyok Kép
Köszönjük az együttérzést! Volt a doktornő: Szasza még mindig beteg, ki kell váltani még egy Ambroxolt,meg a többi sz@rt is kell szednie Kép
Panka jobban van, de változatlanul nem alszik éjjel. Ajánlotta a doktornéni az Espumisal L nevű cseppeket, hátha mégis a hasa fáj. Bár szerintem nem, mert nem szokott pukizni, és minden pelusa kakis(nem is kicsit). De kipróbálom, hátha. Most aludt el: mit nem adnék érte, ha én is ledőlhetnék.....
A terheléses vércukor vizsgálatnál idén én is kikattantam: meg sem mertem mozdulni, nehogy összehányjam a folyosót. Pedig egyik terhesség alatt sem rókáztam egyszer sem. Még jó, hogy megint sok citromot vittem: megint tudtam a "fajtársaimon" Kép segíteni, akik nem tudták, hogy mi vár rájuk Kép
Van tippetek, hogy hol vehetnék karácsonyra a barátnőm gyerekeinek Walt Disney-s ágyneműgarnitúrát? Olyan árak vannak itt a neten, hogy a komplett családomra nem akarok annyit költeni, mint amennyibe azok kerülnekKép
Asszem, a Mikulásnak meg írnom kellene már, hogy a fiamnak gyártasson egy mocskos nagy virgácsot.
Gyerekek, egyszerűen nem bírok vele. Változatlanul nem fogad szót nekem (még véletlenül sem), de este nálam akar aludni, meg így szeret, úgy szeret (mondja Õ). Mi a bánatot csináljak Vele? Éjjel ügyeletbe vagyok a Pankával, és 11 után már általában csak sírok a szoba magányában...
Majd írok még, de megint fel kell vennem a Pannit.

Puszi, Ildi.

Kép
Kép
macskási

Hello mindenki! Tegnap este voltam UH.-n utána vacsizni apával és a "sármos" Lenivel.Chiara 1540grammos/29.hét/ami számunkra hatalmas meglepetés és öröm ,mert a környezetem folyton vészmadárkodott,hogy nincs is hasam és ,hogy biztos valami miatt nem nő a kiscsajszi.Még jó,hogy DR.Rigó nyugtatgatott,hogy nem muszály nagy hasat növeszteni és örüljek neki ,hogy csak ekkora.Most már én is nyugodt vagyok.Chiara már most kicsit "szemtelen" ,végig a nyelvét nyújtogatta Így jól megnevettette a szonográfust.
Ami a havat illeti: imádom,csak egy baj van .Itt a 17.ker.ben egy csomó utat nem takarítanak és csúszik az autóm mint a fene.

Detti
Holnap mész UHra?! Igaz? szeretnéd tudni a nemét?
Te meddig akarsz dolgozni? Én januártól már szülési szabin leszek.De már most sem végzem az eredeti munkám(korábban sokat kellet utaznom),most beszorultam az irodába .Nagyon uncsi.
A vérképem nekem is rossz(koleszterin és társai)de doki bácsi azt mondta,hogy a szülés után minden rendben lesz.A vasat én nem szedem rendzseresen ,mert megfogja a székletet és azt nagyon utálom,ha nem megy a "dolog".Magnéziumot viszont szedek ,mert ahogy kihagyok pár napot ,begörcsöl a lábam éjszaka és a hasam is el kezd keményedni.Mondjuk így Mg-vel is ,de így ritkábban .Többet kéne pihenni,de ahhoz legalább 28órából kéne állni egy napnak.

Na sziasztok! Megyünk Kisherceget olvasni a "Leni kisherceggel".Jó éjt mindenkinek!
hoka

Csajok,
nem kell elkeseredni a htk.-tól,meg a hgb-tól,terhességben csak ún. álvérszegénység alakul ki,ami szülés után szépen helyreáll.
Most csak ennyi,mert fürdetés (kisebb uszoda)van nálunk...

Dóri
angelheart

Sziasztok,

Detti
A ferjem is epiteszKépBar most nem a szakmajaban dolgozik.
Sajons sehol nem divat a 4 oras munkahely,en is szerttem volna itt,de meg a kerdest sem ertettek.PEsig ket 4 oras kitenne egy 8 orast,csak meg hazqankban ez nem gyakorlat.Egy anyuka vagy gebedjen meg vagy maradgjon otthon es akkor az apuka jo fizetesebol elnek.
Ja ne is mond a lakaskereset,szerencser mi 1 eve a veglegesben lakukn,de addig volt 2 masik is es az a sok koltozkodesKép

Kzsuzsa
Ez a fertozes dolog nem jo de bizti kell az antibiotikum ha a doki irt fel.En ugy tudom a tablettatol lehet folyas,ezzel ne foglalkozz.
Eszertke napitendje meg most jonak hangzik,de ha kibujik az esti bugit azert majd elraknad neha masnapraKépKép

Dori
Nagyon szukszavu vagyKépNa jo padon fekvessel te viszed a palmat,bar Katus a sajtpultnal sem lehetett semmiKépKép

Ildi
Hat Szaszanak tovabbra is jobbulast.Hat a betegsegtol siman lehet kezelhetetnel,meg talan a pici most jon rajta ki,csak kitartast tudok kivanniKépViszont szerintem hasfajossagra nincs jobb mint a Grippe Water,ismered?Es az megsem gyogyszer.
Agynemugarniturat pont ilyet lattam az Interspar katalogusban,2990 Ft volt,es nagyon cuki.

Hoka
Tegyel mar fel kepet arrol a hatalmas hasadrolKépNekem sem volt nagy,mert alapbol is vekony vagyok.a 38.heten amikor mentem szulni, aszuloszoban megkerdezte a nover:Koraszules lesz??Hat csak neztem,mert azert az 1 meteres korfogatom megvolt mar akkorraKépKépKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Holnap teszek fel képet ,mert apukám "lenyúlta gépünket,át kell mennem érte.Amúgy 55kg vagyok és abból csak a cickók legalább2.5-2.5kilósak.....Megmértem magam : 82cm a "körfogatom" hasban,mellben:102cm.Húú!

Most viszem edzésre Lenit ,este visszatérek!
hoka

Sziasztok lányok!

Hű de nagy csend van...Kép Azt hittem már vissza kell lapoznom archivba, mert tegnap nem dolgoztam az UH miatt.

Kzsuzsa: Márc. 13-ra vagyok kiírva.

Hoka: Igen tényleg tegnap voltam UH-n. Ez egy közbeiktatott Uh volt, mert a 20 hetesen nem nézettem meg a nemét, de csak annyit kérdeztek miért kell. Mondtam valamit, és nem kötözködtek. Kiderült, hogy lesz még egy kislányunk. Én fiút szerettem volna, a férjem lányt, de a lényeg, hogy egészséges legyen. Jelenleg kb 660 g. Viszont a lány nevekkel sokkal inkább hadilábon állunk egymással, mint a fiúkkal, így az nehéz futam lesz.
Nekem a vas miatt nincsenek problémáim a széklettel, mivel lassan 2,5 éve túlestem egy epeműtéten, és amiatt székrekedésem alapból nincs soha. Hasmenés annál inkább...Kép Egyszercsak telítődik a szervezetem (kb 1-1,5 hetente) és akkor naponta 4-5-ször kell mennem. Ilyenkor tisztulok. Nem gond, csak ne munkaidőben legyen...

Lányok!
Tud valamelyikőtök felvilágosítást adni Orosz Szilvia szülésznőről?

Detti
nyfdetti

Kép

Ezt csinálták tegnap.
Detti
nyfdetti

Hahó!

Minden Katalinnak,Katinkának,Katának(mert annyi van itt belőlükKép)
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!
Kép

Dóri
angelheart

Kataa,

hát igen.Kicsit kevesebbet jövök.Olvasni jobban tudok,de írni nem annyira.Ez a bezártság!!!???Borzasztó.Állandóan rajtam lógnak,ha kivételesen nem,akkor meg veszekedés,sírás van.Valamit mindig ki kell találnom nekik,közben meg ott a házimunka...Keddenként még Dec.-ben is fogok menni dolgozni.
Tegnap ugyibár kimenőm volt,már alig hiányzik egy-két apróság valakinek.Amikor elindultam de. azt hittem befagy a seggem...Borzasztó hideg volt.

Kópé,

mi van Veletek???!!!!

Detti,

jó a képKép

Dóri
angelheart

Na itt vagyok!

Nem nagyon jöttem, mert zűrös egy hetünk volt! Szombaton megszületett az öcsémék kisfia a klinikán, de csak ma mentek haza. Most kezdünk csak kissé megnyugodni, mert az első napokat az intenzíven töltötte a kicsi (hányt, vszínűleg a leszívás nem volt az igazi), majd valami bacit tenyészettek ki a fülváladékból, ezért AB-t kapott. Szerencsére a vérvételnél nem mutatták ki (kopp-kopp), de ennek csak tegnap lett meg az eredménye. Egyébként teljesen OK baba, szép nagy (3700g 54 cm), jól szopik, kakil, pisisl, ordít, alszik - tehát minden üzemmódban jól működik Kép

Ezúton minden kismama figyelmét felhívnám arra, hogy szülés előtt végeztessetek egy hüvelyváladék vizsgálatot az ismert bacikra, mert ezzel sok utólagos idegeskedéstől kímélhetitek meg magatokat! Én a magam részéről nem emlékszem, hogy lett volna ilyen szűrés, pedig fontos lenne!

Kópé
Vendég

Helló!
Köszönöm a névnapi üdvözletet!
Vércukor nem volt gáz, mivel tök náthás vagyok, se az ízét se a szagát nem éreztem a lötyinek. És egész nap nem voltam éhes meg rosszul se lettem.
4Dn a babó nem volt túl aktív, a kezeit keresztezte az arca előtt, aztán meg hátatfordított és beásta magát a lepénybe.
Mintha azt mondta volna: hagyjatok már békén!
Majd teszek fel képet is minél hamarabb.
Egyébként minden rendben van vele, csak azt sajnálom, hogy a cerkáról nem sikerült képet csinálni.
És én is BOLDOG NÉVNAPOT kívánok a névnaposoknak!
katicuska

Kópé,

unokaöcsihez gratula!Hála Istennek,hogy már otthon vannak,és minden rendben.Õ is Á.dokinál született???

Igen,aki kéri annak el is végzik a Streptococcus vizsálatot,de nem tartozik a kötelező szűrések közé!

Dóri
angelheart

Dóri, tudtam, hogy rád számíthatok gyors válasz ügyben! Kép
Ezek szerint jól emlékszem és nem volt ilyen vizsgálat, akkor megerősíteném az előző javaslatomat! Szerencsére nem a rettegett Streptococcus volt, de azt hiszem egyik baaci sem jön jól ilyenkor.

Mail ment

Kópé
Vendég

Kataa, nagyon Boldog Nevednapját kívánok én is, és persze az összes Katának! Itt szinte majdnem mindenki azKépManó Kép
manóci

Köszi a köszöntéseket!

Igen, szerintem is fontos lenne a tenyésztés, Liza születésekor a meconium mellett strepto ag. is kitenyészett a magzatvízből, kellett is az AB 2 hétig a babának, én meg belázasodtam szülés közben. Most ez mint terhelő anamnézis jelent meg, de nem szűrtek, csak azonnal AB-kúra 2x is, még trehesen.

Egyebekben pedig annyit, hogy megint az életellenes ligához szeretnék csatlakozni a napokban...Kép

Katus
Vendég

Katus,

én is...

Dóri
angelheart

Csak 1 köszöntésre tudok bekukkantani Kép
Minden Katalinnak, Katicuskának, Kataanak, Katusnak sok puszit és virtuális ölelést kívánunk!

Üdvözlettel:Ildi, Szasza, Panni.

Kép
Kép
macskási

Minden Katalinnak sok sok boldog névnapot kívánok! Kép Kép Kép

Úgy tűnik, tényleg a hüvelybogyótól volt a folyás, mert szerdán elfogyott és rögtön elmúlt, azóta nincs semmi gond, úgyhogy megnyugodtam.. Csütörtökön úgy volt, hogy a dokim tart előadást, de végül nem ő tartotta, úgyhogy nem tudtam beszélni vele.. Sebaj, majd telefonon. Kép

Ma behozta a kolléganőm a digitális fényképezőgépet és csinált képeket rólam, de csak hétfőn tudom feltölteni, mert kábelt viszont elfejtett hozni..
Hát gyerekek, elég nagy bálna lettem 25 hetes létemre, néztem akkorát, hogy csak na.. Mi lesz itt később, uram-atyám.... Na de majd meglátjátok jövő héten. Kép

Üdv:
Zsuzsa (25+1)

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Csatlakozom a Katalin-köszöntők táborához! Sok puszi minden Katalinnak!

KépKépKép

Kópé
Vendég

Hello mindenki! Köszi mindenkinek a névnapi jókivánságokat ,én is viszont kívánom az összes Katának,Katinak,Katicának,Katókának,Katusnak...stb.

Katicuska,

Az én picikém ugyan így kitolt velünk a 4D-n 2hónappal ezelőtt.Végig aludta a 20perces vizsgálatot,egyszer kb. 3mp.re elvette a kezeit az arca elől ,kinyitotta a szemeit ,mintha azt akarni mondani:" hát nem értitek,hogy hagyjatok békén,majd találkozunk pár hónap múlva..." Akkor úgy döntöttünk nem leselkedünk többet,kivárjuk a személyes találkozást.
hoka

Detti,

Csini a kiscsaj!

Én pont hétfőn beszéltem az Orosz Szilvivel.a férjemmel bekéredzkedtünk egy kis szülő szoba nézésre.ő vezetett körbe minket,nagyon kedves és segítőkész volt.Nagyon szimpatikusnak találtam.Kedden megyek vizsgálatra Dr.Rigóhoz ,kifaggatom ,hogy szívesen dolg. -e együtt a Szilviával és ha Õ is rábólint akkor Õt fogom választani.
hoka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?