Új privát üzeneted érkezett!

Én is itt vagyok, de megyek ruhákat teregetniKépKép,aztán jövök
vas

Na, mi új's? Senki sem jött vissza????

Márti, holnap műtik apát??
Hú, gondolunk rá
Kép

Szirom, tényleg várjuk a beszámolót éhség ügyileg!!!!!
Annyira jó lenne, ha sikerülneKép
Aztán lehet, majd szülés után én is belevágok egybe, nem akarok 3 gyerekes, elhízott anyuka lenniKép

Motiot, mi van Ábellel, megygyógyultKép ?

Gabi, vasárnapi kaja mi lett???
Jó, hogy téged is megbőgettelekKép
Igen, én érzékenyebb vagyok az átlagosnál, de ezen a számon mindig bőgök (2 fiú gyerekkel)Kép

Képzeljétek, mégis tartunk Leventének szülinapi bulit jövő hétfőn.
Annyira sajnáltam szegényt, hogy kimaradt volna belőle, így lesz neki.De nem játszóházban, henem egy "meki"-ben.
itt nem kerül annyiba, nem tellne most többért egy buli.
Így meg csak azt kell fizetni, amit megesznek a gyerekek(happy meal) , tortát is ajiba kapjuk, és még foglalkoznak is velük másfél órán átKép
majd meglátjuk milyen lesz, sose voltunk még mekis szülinapon.
Meg sajnáltam volna, azt a sok lóvét, amit a többi gyerek ajándékaiba befektettem egy éven keresztül.
Így most ő is visszakapja legalább, hadd örüljön KépKép

Ildikó
vas

itt egy ma reggeli pocak:
Kép
vas

Ildikó, írtam egy csomót, aztán megnyomtam vmi. billentyűt és kilépett a főmenühöz.
Felrobbanok.
Azért elkezdem újra.
Márti
mártus

Na, akkor.

Ildikó!

Szuper a fotó. Tök jó vékon vagy. Mármint a pocikát kivéve.

Most megyek felmondani. Csak van vki. a drága főnöknőmnél.
Ha minden jól megy dec 1-el tudok kezdeni az új helyen.
Háát, hogy lesz-e netem nem fűzök hozzá sok reményt. Meg különben is 2-3-an leszünk az irodában és nem hinném, hogy az új kollegina pont netezni merne.
Ja, és tudjétok mit nézegett Apuci szombaton a plázában? Hááát, szgépet. Tök aranyos, nem?

Vasárnap voltunk zenekuckóban. Olyan jól sikerült. andrás persze olyan passzív, hogy el sem mondható. Semmihez nem akar hozzá nyúlni. Most már annyit elértem Nála, hogy a csörgőket együtt rázzuk. A végén persze húzza az Apját menjenek kipróbálni a hagszereket. Úgy zongorázik, Csajok. Kész vagyok ha látom. Gyönyörűen mozognak az újjai a billentyűkön.

Szirom!

Ügyi legyél ezzel az akupunktúrával. Olyan jó lenne ha sikerülne és végre azt mondhatod: hogy na igen, igy szeretnék kinézni, ez volt az álmom. Biztos ha teljesíted nem fogod hagyni Magadat vissza hízni, mert annyira fogsz örülni az új kűlsődnek. Persze ez a kölső is már újnak nevezhető Nálad, mert is rengeteget leadtál már.

Most ennyi. Majd még jövök.

Márti
mártus

Helló-helló!!!

Köszi, Márti!!Kép
De azért vékony nem vagyokKép(a combik nem is látszanak)
Viszont tartom a 4 kiló pluszt(csak sajnos mindig megy felfelé)
Kb.64 vagyok,(Olival 72 voltam, tahát 8 kila mínuszban vagyok hozzá képestKépKépKép )
És ha megúszom a nov.dec-t sok hízás nélkül, akkor a maradék 3 hónapot már átvészelem.Nekem 5.-6. hónapban szokott a legtöbb felmenni.

Most vagy(voltál)felmondani??
Hú, az ilyen tök izgiKép
Kíváncsi vagyok, mint mond a főnököd.
Apucit meg csak győzködd, kell az a gép otthon isKép
Biztos jó volt a zenekuckó hétvégén.Lehet zongorista lesz a gyerekKép

pusz
ildikó

Lehet, meglesz az uram vágya hétvégén:akciós a kinézett plazmája, és 10 hónapra kamatmentes, 0%thm-el.
HurráKép
Jólvan, na, én is örülök ám neki, mert alig látok el a tv-igKép, csak szemüvegben tudok tv-t nézniKépKépKép
vas

Tényleg: kontaktlencse tapasztalata van valakinek????????
lehet, azt kéne csináltatnomKép
vas

Most fordítottam csak a naptáramon, és mit látok. Na mit? Hát, hogy a kis Olivérnek ma van a névnapja. Adjál arra a szép arcocskájára 2 puszikát a Mártitól. Meg képzeljél ide minden féle nyuszikat meg macikat. Ha akarsz, tehetsz fel neki a nevemben.

Na, akkor meg volt a felmondás. És képzeljétek most böki ki a Csaj (a főnöknőm), hogy évvégéig még 1-2 embert meg kellett volna jelölnie, hogy kit tud még nélkülözni az osztályról.
Háát, az biztos Engemet már nélkülözhet. Így, gondolhatjátok, nem is nagyon marasztalt.
Azért fáj ám a szívem elmenni. Ez az első munkahelyem. 13 év. Meg az a sok kiváltság az orvosi körben. Se sorba állás, se para (sok helyen), stb.

Plazmához graula.

Ja. és ki fotózott Téged de. fél 10-kor, he? A Béla v. a Karcsi?

Márti
mártus

A Férjemnek van.
Kérdezzél, és holnap adok választ. De még dél körül belép hozzám. Akár most is írd meg a kérdéseket.

Márti
mártus

Akkor jó, ha ilyen könnyen mentKép
Ne fájjon a szíved, elméletileg 4-5 évente váltani kéneKép
Jobb lesz a másik, lóvé is jobb, mit akarsz még??
És tényleg ott hány órára mész dolgozni, és meddig????

Se a Béla, se a Karcsi, a fényképezőgép önkioldója oldotta meg ezt a faladatot.
Az összes pocis képem így készült.Nem is tűnt fel, hogy ált, mindig ugyanoda állok be, ugyanolyan beállításban????
Eddig a wc ajtó elé szoktam állni, és a cipősszekrényre tettem a gépet, de mos belelógnak a kabátok.Most a tv tetejére teszem , de ha lesz plazma, kereshetek új helyetKép
Oli névnapi köszöntését kösziKépKép

Ildikó
Konkrét kérdéseim nincsek a lencséről, csak hogy jó-e és szereti-e viselni, könnyű-e berakni...stb.
vas

Hát mehetek fél 8-tól 4-ig, pénteken meg csak fél 2-ig. De lehet kérvényezni, hogy járhassak 7-től fél 4-ig pénteken meg csak 1-ig. Valószínű fogom kérni ezt a korábban járást, hogy a Mókuskámhoz előbb haza érhessek.

Szóval se Karcsi, se Béla. Ilyen szegénység van? Na jó, csak vicc volt.

Márti

Eszem vmit. ma még csak 1 alma meg 1 bögre tejeskávé van a pocakomban.

Ja, pénteken kotortam Magamnak egy tök jó kis nacit. 2/3-os kockás, csizmához tök csini és oldalt fel van hasítva. És tudjátok milyen méret? 34-es. Na, jó nem ájulok el Magamtól, meg a külföldi számozástól, de tök jó érzés 34 gatyában ücsörögni.
mártus

Sziasztok,
Abel meggyogyult, most en megyek dokihoz ma delutan, mert nem tudok kikecmeregni ebböl a sz@rbol. Herpesz van a szamon, erre kijött mellette egy masik is es most fönt is erzem., hogy jön egy ujabb. A nyelvemen is valami bigyo van, mert faj, allandoan algopirynt szedek, mert levert vagyok es faj mindenem. Nem tudom most mar mi a szar van. De megint beparaztam, mert egy munkahelyi pasinak a felesege pont igy erezte magat tök sokaig es kiderült, hogy leukemias. Na ez nem azt jelenti, hogy en is, de valami oka csak van, hogy nem birok meggyogyulni teljesen. Mindjart felhivom a gyerekdokit is Abel oltasa miatt, amit mar több, mint egy honapja huzunk, most mar ideje megkapnia, mig egeszseges. Ki tudja mi jön megint?
Kepzeljetek, szombaton megneztünk egy lakast megint, csak ugy kötetlenül, hogy legyen viszonyitasi alapunk. mondjuk tenyleg tök jo volt, mar el is kepzeltem benne magunkat. A lenyeg, hogy negy szoba es egy szinten van minden. Ami az en legnagyobb almom. Termeszetesen, hogy "csak ugy" megneztük, a nöci az elöbb hivott, hogy ha kell, megkapjuk. Na most megint itt allunk es gondolkozunk. Apa nem akar költözni, mert igy telviz idejen nincs kedve, na meg love se nagyon van, de a lakas maga neki is nagyon tetszik. Hat en meg nem tudom. Mennek is meg nem is. Legfökeppen Abel miatt, mar eleg rendesen megy, ugyhogy itt a fenti nappali lassan kicsi lesz neki, mert a többi szoba lent van. Jo lenne, ha innen-oda tudna csak ugy szaladgalni. Na mindegy, majd meglatjuk.

Ildi, tenyleg csini a pocid es nagyon jol nezel ki! Tenyleg semmit nem hiztal meg!!!
Olivernek pedig boldog nevnapot!
Anyosnak penteken volt ( Erzsike a draga ) es elfelejtettük felhivni. Itt nincs nevnap, nekünk meg nincs naptarunk sem, a mienket tudom, de anyoset nem . Anyam kerdezte tegnap, hogy felhivtuk-e. MOndtam, hogy nem. Na majd ma este. De ugysem lesznek otthon, sosincsenek otthon, ha keressük öket. Es a mobilt sem veszik fel soha. Na mindegy. Ebböl tuti sertödes lesz.

Marti, gratulalok meg egyszer az uj munkahelyedhez. Szoval akkor most mar elesben megy a dolog. Tök jo. Apanak pedig holnap szurkolunk a mütet miatt!!
Na mentem, nezek meg a neten egy-ket lakast, hatha makom lesz es talalok valami jot itt a közelben.
Pussz, majd meg jövök
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Szia Ildikó, Józsi vagyok a Márti férje, hallotam a kérdésedet a kontaktlencséről. Nekem már kb 9 éve az van. Jó, kényelmes mindenkinek tudom csak ajánlani. Én lágy lencsét hordok, ez a legelterjedtebb. A felrakást könnyen megtanultam, szükség esetén, már 2 újjal is megy. A felhelyezést a szalonok úgyis megmutatják. Az előnyei között mondhatom, hogy nem párásodik télen, ha hideg helyről párás meleg helyre mész, szerintem az ember "kinézete" is jobb tőle. Márti engem már lencsében ismert meg, darabig titkoltam is tőle, majd mikor az igazolványomban meglátta a szemüveges képet majd hanyattesett tőle. Bevallotta, ha így állítottam volna oda hozzá, akkor szóba se állt volna velem,. De azért később megbékélt a dologgal. Fürdeni is tudok benne idáig csak egyszer jött kia szememből fürdéskor Korfun az Aquaparkban. Többit a Mártitól, mert már sajna mennem kell a Kisfiamért a bölcsibe. puszi Józsi
mártus

Sziasztok!

Ildi! És amit még Józsi nem írt (nem tom, mennyit gyakoroljaKép), főzés közben sem párásodik, és nem sírsz hagymapucolásnálKép Nekem lassan 20 éve van lencsém, illetve most pont nincs, mert az utolsó elszakadt az Adrián, és még nem volt időm (egyedül, mert Miksa tuti nem marad nyugton egy szemvizsgálat erejéig) elmenni újat csináltatni. Nekem is lágy van, nagyon szeretem, amikor melóztam, nagyon sokat hordtam. Itthon nem annyira. Arra érdemes figyelni, hogy nekem a terhesség alatt szárazabb volt a szemem, valahol olvastam, hogy ez előfordulhat. És akkor kényelmetlenebb a lencse, előbb el is fárad a szem.

Olivérnek nagyon boldog névnapot! Mit kap?
Kép

Motiot! Nem akarsz esetleg valami immunerősítőt szedni? Vagy ez marhaság? Esetleg valami homeós cucc?

Márti! Emberednek egy kalappal a műtéthez! Nem kizárható, hogy az enyémnek is lesz még egyKép Azon aggódnak, hogy törés van, mert leszivatták és olyan cucc jött ki belőle, ami arra utal. A röntgene viszont nem látszik ilyesmi. Konzíliumot tartanak, aztán holnapra kisütik, mi legyen. De már most dagad vissza szegénynek. Megint feküdnie kell, nem ugrálhat. Úgyhogy enyim minden, vezetés (nagy autóval, mert azon vannak csak fönn a táli gumik), háztartás, kölök, meg ma éjjel még egy újabb lapzárta.

Naszóval akupunktúra: megszórtak, kivártam a fél órámat, és most tényleg nem voltam éhes, pedig jó későn értünk haza. Ebédre nyomtam jó száraz csirkemellet salátával. Vacsira is maradt egyKép

Első nap ő mért, de azóta én méregetek minden reggel, persze a sajátomon, szóval másik mérlegen. Tehát a szombat reggeli méréshez képest van 70 dkg mínusz. De már megint lelassult az emésztésem, méghozzá csütörtök óta nem voltam, szóval szerintem több is lehetne. Gyógynövényes bogyeszt kaptam rá, meg ugye a szúrásokat. Pedig kajálok kefírt meg gyümölcsöt is... Egyébként összességében úgy érzem, hogy használ. A hasam lapul, persze, mert elég üresKép

Gabi! Az utóbbi két napban leengedtem Miksa alól a kádban a vizet, mert így ki bírom venniKép Elég szemét megoldás, szegénykém reklamált, amikor észrevette, hogy üres kádban ül, de mondtuk neki, hogy aludtni ment a víz, és így hiszti nélkül sikerült kiemelni meg bepelenkázni is. Két alkalommal isKép

Jajj, és úgy tűnik, kijött egy szemfoga, úgyhogy az is benne lehetett a pakliban.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kaptok még egy képet, reggel fotóztam a konyhábólKép Napraforgóra jöttKép (Kicsit koszos az ablak, bocsika...)

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Tényleg, pogit kipróbálta még valaki? Namostmár tessék jönni és írni!Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!!!
Szirom, Motiot, köszi nektek is a névnapi köszöntéstKép
Arik vagytok.Hogy mit kapott?
Még semmit.Tegnap voltam a Gulliverben, hogy bevásárolok karácsonyra, az összes gyereknek, erre egy nyomorult bébitaxit bírtam venni a bartátnőm lányának.
Annyira sz*r egy hely, és szertintem tök drága.Jó, lehet, a kersekedőknek megéri, nagy tételben, áfa nélkül, de nekem nem így adják oda.
Akkor marad a cora, vagy a tesco játékosztálya.
Oli majd kap valami autót, mániákusKép
Levente meg pénteken lesz 6 éves, ő se kap semmit(már), kapott egy cd-s rádiós lejátszót(esso), sapit, kesztyűt, sálat(zara), meg kap egy szülinapi bulit a mc'd-be.Ennyi.

Délután meg sík ideg beteg voltam.
Lefeküdtem Olivérrel, erre jött a postás , felcsöngetett.Hozott az illetékhivatalból 2 levelet, az egyik , hogy elfogadták a részletfizetésemet(fél évig havi 50 ezer),a másik, hogy nem fizettem be a 2200 ft-ot, amivel ezt lehetett kérni.Dehogynem fizettem!
Felhívtam őket, 25 percig tartott, mire tudtam valakivel beszélni, közben már bőgtem isKép, anyáztam , szidtam az egész világot.
Persze, küldjem be a másolatot, aztán oké.

Utána felmegyek, megint levetkőzök, épp hogy csak bebújtam az ágyba, jött a gázóra leolvasó.Az is felcsöngetett,2-szer is!!!
És neki állt feljebb, hogy miért nem szólok bele a kaputelefonba.Kapja be!!!
Na, erre Olivér is felébredt, átvittem az ágybunkba, és visszaaludt szerencsére, na meg végre én is.
Persze iszonyúa fájt a fejemKép
Most talán jobbKép

Szirom, nem irigylem az embertKép.Most megint kezdheti előről?????
Neked meg tényleg sok sikert!
A 70 deka szerintem szombat óta tök jóKép
Főleg, ha még wc-n se voltál, az is benned van, és nehezítKép

Motiot, tényleg nem szedsz v.mi homeós cuccost?
Én is most kezdem majd adagolni a kölkeknek az echinaeceát.Reggel -este 5-5 bogyó, 10 napig, aztán 20 nap szünet, és így tovább.Tavaly Levente végig szedte,és nem volt beteg.Most meg el is felejtettem eddig adni neki.

Márti, Szirom köszi a lencsés infókat.Lehet, hogy csináltatok, de kari előtt nem biztos.
És milyet érdemes venni, ami 3 hetes, 1 hónapos, egy hetes......stb?
Józsinak is köszi!!!
Kép

Itt már nincs is nagyon sok hó.Elolvadt, sütött a nap(de még azért egy-két helyen látszik)
Szirom ,ez egy igazi mókus?????
Besz@rás!!!!!
Tök jóKépKépKép

Talán nem hagytam ki semmit, amit akartamKép
Ja, a vizet, én is kiszoktam engedni a Levente alól.És olyankor ő a vizipókKép
De hogy miért éppen vizipók????

Pusz
Ildikó
vas

Pogit még nem sütöttem, mert félek attól, hogy megeszem mindet, aztán hízok egy kilót
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
vas

Sziasztok!

Csak egy rövid bejelentkezés erejéig jöttem Kép

Olivérnek nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Most nagggyon sok melóm van, ha máskor nem, akkor holnap délután tudok írni Kép

Addig is legyetek jók!

Gabi

pgaboka

Jajj, a pogit én megsütöttem tegnap, nagggyon fincsi lett! Még egyszer köszi a receptet, Szirom!!!

pgaboka

Szia Ildikó! Ismét a gép előtt vagyok. Az én lencséim idáig 1/2 évesek voltak, amiket renszeresen túlhordtam kb 12-13 hónapig viselve, de rendszeresen karbantartva (esténként "elmosogatás", 2-3 hetente fehérjeoldózás). Semmi káros, vagy negatív dolgot nem tapasztaltam. Utána az új lencsékkel sem láttam jobban mint a régi túlhordottal. (Ez a túlhordás pénztárcakímélő megoldás, amit persze a "szemszalonokban" nem vesznek jó néven apellálnak az egészségre, de csak a saját forgalmukat akarják növelni. A jól tárolt élelmiszereknek sem jár le a szavatossága a ráírt napon.)
Manapság már ritka a 1/2 éves lencse inkább 3 havi, vagy havi, vagy amit írtál a rövidebb idejű. Az eladók a rövidebb idejüt preferálják (egészséged, az ő hasznuk), de nekem nincs mindíg időm elrohangálni szemvizsgálatra, meg vásárolgatni.
Szirom által írtakat alkalmazom én is, hogy otthon szemüveg van rajtam általában, addíg is pihen és szellőzik a szemem. A lencséknek van gázáteresztő tulajdonsága (oxigénáteresztés)de lencse nélkül azért jobban szellőzik a szem. A mai lencséket már nem kell oldózni, elég a mosogatás.
A lencséket, akár a szemüveget vásárolhatod egészségpénztári befizetésed terhére is. Javaslom! Én körülnéztem a városban melyik szalon van kapcsolatban az én egészségpénztárammal, melyikben mennyi az ár és mennyi kedvezményt adnak a pénztártagoknak. Az így kiválasztott szalonban a listaárból 205 kedvezményt kaptam + a pénztártól az adóvisszaigénylés során ismét 20%-ot visszakapok majd.
Na sziasztok ha tudok még írok, most megyek betegfelvételre.
Sziasztok Józsi
mártus

Köszi Józsi!!!!!KépKépKép
Most már mindent tudk, amit kellKép
Egy kalappal a műtéthez!!!!
Kép

Ildikó
vas

Gabi, neked is külön köszi Olivér névnapi üdvözletétKépKép

Majd még jövökKép

Kép
vas

Én is, csak rohangálok az orthop.-a és a munkám között.

Puszi Mindenkinek: Márti
mártus

Csajok!

Most hívott Apuci, még ma meg is műttik. Be vagyok sza*va. Úgy sajnálom szegényt.

Na megyek is át hozzá. Majd írok.

Márti
mártus

Most kilépek, látom sehol senki.Megyünk a bótba, a jó hidegbe gyalogKép

Márti, uraddal mi van???
Tök jó, on-line-ba műtik szegénytKép
Tudósíts ám mindenrőlKép

Ildikó
vas

Sziasztok!

Márti, drukk az uradnak! Tudom milyen izgulni érte! Pozitív energia: +++++++++ Kép

Ildi! Nem gondolod ugye, hogy műmókust rakok ki a madáretetőbe?Kép Az uram akkorát nevetett, amikor mondtam, hogy itt is meg az újpestiben is azt kérdezték, hogy ez egy igazi mókus?Kép Vannak nálunk mókuskák, de ennyire közel nem szoktak jönni. Kb. 3 méterre van az etető az ablaktól. Majd megpucolom az ablakot, akkor kaptok madárképeket isKép

Gabi! Azér kérdeztem ám a pogit, mert úgy örülök, ha valakinek bejön a receptKép Mi is imádjukKép

Csajok, mi ma megyünk zenebölcsibe, addig is lesz egy kis nyugalma az embernek itthonKép Egy picit még vagyok azért.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jo reggelt,
Marti, apucinak egy kalappal!!! Szoritunk neki, hogy minden jol menjen.

Immunerösitöt most kaptam a dokinenitöl, azt mondja, hogy teljes kimerültsegem van, innen a herpeszek is meg az allando faradtsag. Pihenjek sokat, ne idegeskedjek stb stb, koran alvas minden este... De nem tudom honnan jött ez az egesz. HIszen ugyanazt csinalom, mint maskor is. Na mindegy, biztos most igy összejött minden.
A fejfajasra meg szedülesre pedig azt mondta, hogy virus, mint az influenza, valszeg Abeltöl kaptam el, csak nem jött ki rajtam rendesen. Ezert fajt akkor valamelyik nap a torkom is biztos. Adott egy beutalot allergiavizsgalatra, amit minel elöbb meg kell csinaltatnom, aztan majd meglatjuk. A sulyomra azt mondta, hogy a legnagyobb rezse viz, mert kortizonos gyogyszert meg sprayt hasznaltam, a sprayt azt meg mindig. Szoval attol a hirtelen malacpofa megint. Ha a masik doki kideritette, hogy mire vagyok allergias ( anyosra ), akkor megbeszeljük, hogyan tovabb a fogyokuraval. Addig azt mondta semmi ertelme.
Kaptam valami port, negy napig kell szednem, azt mondta ez felturboz, meg egy homeos gyogyszert a virus ellen, orankent kell szednem.

Ildi, az echinaceat milyen erössegüt adsz a gyerekeknek? Mert akkor veszek en is magamnak meg Abelnek is.
Szegenyke, mara csak jobban vagy, fejed nem faj mar? Nem tudod kikapcsolni a csengöt?

Szirom, tök ügyi vagy, ez nagyon jo, plane a wc nelkül! Martinak mar irtam regebben, igyal szüzteat vagy egyel szüztea kapszulat. Garantaltan termeszetes es garantaltan hasznal... A kapszula erösebb.
Ehsegerzet tenyleg semmi? Ez tök jo! Akartam felvetni a dokineninek is, de a kortizon miatt semmiröl nem akart hallani, majd utanna. Remelem hamar.
A mokus a kertben nagyon aranyos! Miksanak biztos nagyon tetszik! Latod, volt oka, hogy ilyen nyugtalan volt szegenyke. Biztosan fajt neki az a franya fog. De most mar minden ok., nem?

Na mentem, majd meg benezek
pussz
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

No, csak azt nem írtam, hogy megvan az első kilómKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, éljen az első mínusz kiló!!!!!!!!!
Kép

Esik a hó!!!!!
Ugye elindultunk gyalog a bótba, de olyan hideg volt, hogy 10 méter után visszafordultam a kocsiért.
Persze, mire kijöttünk a boltból, már esett is a hó.Én meg nem merek hóba vezetni, (na , azért nem hagytam ott a kocsit), csigatempóba(nyárigumikkal)hazajöttem.
Szirom, nekünk is csak a nagy autón van téligumiKép

Motiot, akkor szedd az immunerősítőt.Kép
És javulást.Az echinaceát D4-es higításban adom.10 napig reggel-este(5-5 golyó), 20 nap szünet.Mehet szerintem áprilisig így.

Én tényleg azt hittem, hogy műmókus!!!!!
(nem ám!!!!!!)KépKépKép
Tök cukiKép

Márti, mi van a papával????????

Szirom, vettem a túrós pogihoz mindent, de nem merem megcsinálniKép(megeszem az összesetKépKépKép )

Pusz
vas

Még nincs megműtve. Kapott az anaeszteziológustól egy Xanaxot (nyugtató) Majdnem leesik a feje az álmosságtól. Csak ücsörög a széken mert attól fél ha lefekszik az ágyra rögtön elalszik.

Hétfőig fogok dolgozni, de akkor már csak fél napot. Lányok, belehalok úgy fogtok hiányozni.

Majd próbálok még jönni, de rengeteg munkám van még.

Szirom!

Õszinte leszek. Az első gondolatom az volt, hogy ez műmókus, a második, hogy mi a francnak fotózgatnál Nekünk műmókust. Aztán megnyugodtam, hogy ez biszti igazi. Írtó jó a felvétel.

Motiot!

Tényleg most erősödj, ne frusztráljon már az a fogyókúra. Jönnek a hidegek, sőt már itt is vannk, és Te meg totál le vagy6leszel gyengülve. Pihenjél, látod Ildikó is lefekszik Olivérrel szunyókálni egy kicsit. Egyél gyümölcsöt, tejtermékeket. Na, nem osztom az észt, te is tudod Magadtól, hogy mit kell csinálni, csak akkor úgy is legyen.

Gabi!

Hát, elég rövid voltál. Nem is tudok hirtelen mit írni Neked. Jelentkezz azért bővebben.

Én is jövök, ha lesz Apuciról hírem.

Márti
Márti
mártus

Szóval Márti, akkor hétfőig vagy velünk!!!
Fene a nyughatatlan segged, miért nem volt itt jó neked, ahol net is van??????KépKépKép
Nem, ám, csak vicelekKép
Szegény apuci álmos???
Akkor mindjárt el is alszik, aztán jöhet a buli!!!Kép

Szirom ,utólagos engedelmeddel ellpotam a pogácsás fotódat, és felraktam egy másik helyre, hogy én is ilyet akarok sütni.
Viszont büszke lehetsz, nagy tetszést aratott!!!!!KépKép

Olika elaludt, ma azt hiszem én nem fogok, bár lehet jobban tenném, mert holnap megyünk be Pestre, ügyvédhez(ugyanis nem akar fizetni a biztosító)úgyhogy bepereljük őket.A jó édes k..... anyju......!!!!!!
(Bocsi)

ildikó
vas

Apát most műtik. Anyósék persze nem veszik fel a telefont, hiába van Velük megbeszélve, hogy vki. legyen tel. közelbe. Muszáj igy most haza mennem mert Andrást el kell hoznom a bölcsiből. Lehet már el is megyek mielött kitolják, pedig olyan jó lett volna meletti lenni akkor. Még a szemem is könnyes, tök hülye vagyok. A festék meg folyik kifelé attól meg még könnyesebb. Ilyenkor mit kell csinálni Ildikó? Ne sírjak, mi?

Márti
mártus

Ildi,
köszi a tanacsot, holnap beszerzek egy dobozzal es Abellel együtt eszegetjük majd tavaszig. Remelem hasznal majd.
Honap megyünk vegre oltasra Abellel, gyorsan kertem idöpontot mielött megint beteg lenne.

Szirom, gratulalok a kilodhoz, ez nagyon jo! Hiszen meg csak hetfö van. Pentek ota ez nagyon jo! Ha igy haladsz, akkor meg lesz a 10 kilo!!
En is bejelentkeztem allergia vizsgalatra, aztan ha meg lesz az eredmeny, akkor remelem megint bele tudok vagni a fogyokuraba, asszem en is megkerem a dokinöt, hogy akupunkturat csinaljunk, mert talan ugy könnyebb, na meg akkor azert a doki odafigyel, hogy ne legyek megint beteg.

Marti, hat mit mondjak, nagyon sajnalom, hogy mar csak hetföig vagy velünk. Igerd meg, hogy legkesöbb karacsonyra kisirsz magadnak egy szamitogepet otthonra!!! Lecci, lecciiiii!!! Addig meg nagyon fogsz nekünk hianyozni!

Esik a ho otthon? Itt most epp semmilyen idö van, olyan hideg is meg nem is, nylakas is meg nem is. Szörnyü. Inkabb akkor esne a ho

KépKép
KépKép
motiot

Hat nem lehagyta a levelem veget ez a franya net?
Na mindegy!

Marti, apucinak szurkolunk, megy asok sok pozitiv energia. Anyosekat pedig szurd le rendesen, hogy nem veszik fel a telefont!

pusz
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Márti, ne izgulj! Műtét után az ember annyira kába, nem is biztos, hogy emlékezne rá, ha ott lennél. Én 5 perccel azután értem oda, hogy letették az ágyára, beszélgettünk is, de csak annyira emlékszik, hogy valamikor ott voltam. Pedig akkor értelmesnek tűnt, amiket mondottKép Nekem különben eszembe se jutott a műtétek után, hogy lehetne ott valaki. Elvan az ember magában, meg piszkálják, hogy pisiljen, meg nyomják az infúziót, félálomban figyelgeti az ember, hogy megy-e ki az érzéstelenítő. Amikor fölébred először, akkor próbálj meg ott lenni, szerintem az már jó.

Műmókus, megáll az eszemKép

Ildi! Semmi baj, nem védettem le a képet, sőt, a receptet seKép
Én is vezettem ma hóban, jajj, olyan szépen esett délelőtt, de azért kihagynám, mert most megint sokat kell furikázni. Holnap megint szurkálják a fülecskémetKép

Motiot! Igaza van Mártinak, az nagyon jó ötlet, hogy feküdj le Ábellel aludni! Nekem szokott segíteni. Nehéz úgy, hogy nincs segítsége az embernek a közelben, itt most nagymamára gondolok vagy nagynénire, ilyesmire. Én se tudom senkire bízni Miksát, pedig naponta csak fél óra nyugi is már nagy dolog lenne. Mondjuk amikor anyu itt volt, akkor ezt megkaptam, és hát és ég föld ahhoz képest, mint amikor az ember reggeltől elalvásig koncentrál a gyerekre.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Motiot! Kedd vanKépKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi! Még tegnap akartam írni, hogy én az Ázsiában vettem Miksának játékot, ott van egy elég nagy játékkereskedés (nagyker-kisker), témánként szétválogatott játékokkal. Fajátékok, kreatív játékok, plüssjátékok, aztán van egy tiszta rózsaszín rész, azt majd később ajánlom figyelmedbeKép, társasok stb. Ott szereztük azt a szerelőasztalt a kölök szülinapjára például. Ha szemben állsz az Ázsiával, akkor a jobboldali épületben talán az elsőn, a mozgólépcsőnél. Galaxy, ha jól emlékszem. A földszinten is vannak játékboltok, de kisebbek.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Ma egész emberi időben elaludt Zsoltika, itt is vagyok Kép

Márti,
drukk a férjednek a műtéthez!!! Már szerintem túl is van rajta, gyors gyógyulást neki! Kép
Engem még sosem műtöttek, a férjemet sem Kép Így nem igazán tudom, milyen amikor "kitolják" az embert, de valszeg tényleg nagyon kába, azt sem tudja, fiú-e vagy lány Kép
Nekünk is fogsz hiányozni! Szerezzetek be egy gépet, szerintem ha az ember egyszer rákapott a fórumozásra, utána nehéz leszokni róla Kép Vagy a munkahelyen kérd, kell a munkához és kész Kép Nem? Na remélem, lesz megoldás, és itt maradsz velünk továbbra is!

Szirom,
én rögtön tudtam ám, hogy az igazi mókus Kép De tényleg, bennem fel sem merült, hogy műmókus lenne. A recept pedig nagyon jó, mert a pogi remek lett Kép
Nagyon jó az egy kiló minusz, hurrá, gratula!!!! Kép Komolyan modnom, még a végén én is belekezdek egy ilyen akupunktúrás kezelésbe Kép Mert hogy akármit csinálok, az a fránya pocak csak nem akar lemenni Kép

Motiot,
jajj de jó lenne már végére jutni ennek a fránya betegségnek Kép Remélem, most már tényleg segít a gyógyszer, amit kaptál! Tessék erősödni, most nem törődj a fogyókúrával! Hiszen a fogyihoz erős, feltöltött szervezetre van szükség, hogy az igénybevételt kibírja. Nekem is fájt a fejem néhány napja, de el is múlt, az utóbbi időkben pedig szerencsére nagyon ritkán fáj. Pedig a vitamint sem szedem, mindig elfelejtem Kép Itt vigyorogtam arra az írásodra, hogy anyósra vagy allergiás, még szerencsre, hogy elég ritkán találkoztok Kép

Ildikó,
mi is kiélveztük a hóesést Kép Pont akkor mászkáltunk lent. A gumikat tessék lecseréltetni, ilyen időben nem szabad, sőt tilos nyári gumikkal menni!!! Irgum-burgum! Kép

Lányok, én nem fogyok. Legalábbis kilókban. Hiába a torna, pedig mindig megyek, de a kilóim nem mennek Kép A férjem azt mondja, hogy azért, mert izmosodok, és az izom ugye sokkal nehezebb, mint a zsír... Hát remélem, hogy igaza van Kép

Most pedig nekifogok anyósom karácsonyi ajándékának készítésébe Kép Tavaly festettem az ablakunkra egy nagoyn szép karácsonyi díszt, olyat szeretne ő is Kép Elég sok meló, már most nekiállok, hogy a jövő hét végére készen legyek vele, akkor visszük nekik Kép Úgyhogy megyek is.

Puszi,
Gabi

pgaboka

Itt egy kép, tavaly ilyen volt a konyhaablakon Kép Ezt festem meg most anyósnak is Kép

Kép

pgaboka

Szirom, bocsi!
Elöször nem is esett le, hogy miert irtad a keddet, mire nagy nehez rajöttem, hogy tenyleg kedd van. Hiaba, ha egesz nap otthon van az ember.... Nekem tök összefolyik minden nap, csak a hetveget tudom, hogymikor van, mert akkor itthon van apa is. Meg egyszer bocs. Szoval akkor kedd.

Gabi, nagyon szep az ablakdisz. Elöre megfested a mintat es csak fel kell ragasztani az ablakra? Hogy csinalod? Engem is erdekel.
Anyos allergiat pedig lehet, hogy felvetem a dokinak is jövö heten, csekkoljon mar le, hogy nem tenyleg öra vagyok-e allergias he-he-he.
Na jo, nem viccelek tovabb.

Csajok, ti mit vettetek a gyerköcnek karacsonyra egy evesen? Szirom, Ildi, ti mit vettetek? Azert kerdezlek elsösorban benneteket, mert a tigyerköceitek születtek nagyjabol Abel szülinapja körül. Mit lehet egy egyevesnek venni, aminek örül is nagyon? Tenyleg, es a faval mit csinaltatok, hogy ne nyuljanak hozza? Szerintem nalunk vasracsot kell ele tenni, mert Abel tuti szetszedi az egeszet, vagy magara rantja, mint tavaly apukam. Ült az asztalnal, egyszer csak nagy zörges, aztan csak azt lattuk, hogy pislog a fa alol.

Na mentem, mert valami kajat kene adnom Abelnek.

Epp most porszivoztam ki a kocsit, apa most vitte a NIssan kereskedesbe, megkerdezni, hogy mennyiert vennek be, el akarjuk adni. Sajnos elszamoltuk vele magunkat, ugye csak apa dolgozik es rengeteget fogyaszt a draga kethetente teletankoljuk, ami nem keves. Pedig nem is megyünk vele sokat. Valami kisebb fogysztasura gondoltunk, majd meglatjuk mi lesz belöle. Na meg a penz is kell eppen. Elegge minuszban vagyunk a szamlankon, fel kene tölteni. KIvancsi vagyok, milyen ajanlatot kap.

Na most mar tenyleg mentem.
puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Jó reggelt Mindenkinek!

Na, akkor Apuci szerencsésen átvészelte a műtétet. Nem altatták ám, csak gerincbe bökték.(csak)
Éppen az utolsó pillanatban felvette Anyós a telefont, így nem kellett haza mennem. Mikor betolták a szobájába már ott áltam mellette. Olyan megnyugtató volt így. Este beszéltem még Vele, ehetett egy keveset már. A lába kezdet már fájdogálni. Most megyek majd hozzá, viszek Neki reggeleit. Jó lenne ha hétfőn haza adnák, mert Én kedd, szerdán szabin leszek, tudnám kicsit pátyolgatni.

Tudjátok mit ettem tegnap du.? Finom Tibi csokit. Marha jó vagyok mi? De olyan jó kis lélek emelő volt. Főleg a combika meg a popó örült neki gondolom.

Gabi, tényleg nagyon szép lett az ablakod. Ha van időd leírhatnád hogyan kell csinálni. Nagyjából tudom, de azért a pontos részletek is érdekelnének.

Szirom!

Ma is mész böködésre? Ilyen gyakran kell? És hány tű lóg ki a fülecskédből ilyenkor? Mind a kettőben van egyszerre? Akkor olyan lehetsz mint egy kis UFO Anyu.

Na nem írok hülyeségeket, inkább szaladok Apucihoz. Majd még jövök.

Márti
mártus

Sziasztok!

Márti! Drukk az emberednek, és jobbulást, most már minden perccel jobb lesz. Az első éjszaka a legszarabb szerintem.

Böködésre ma is megyek, meg egy halom más helyre is, szóval ma se nagyon leszek, de azért majd igyekszem. 6-6 tűt szúrnak különben, és ott ülnek a duci nők sorban a váróteremben a tűikkelKép Miksa szokta is emlegetni, ha néha a fülemre néz, hogy tűűű, tűűKép

Motiot! Miksa kismotort kapott és egy játékporszívót, ami zümmög meg picit szív is, mert nem szállt le a miénkről, és egész nap a szoba közepén estem-keltem át rajta. Majd keresek képet, de most nincs időm rá. És még annyi: nem bántotta a fát, pedig ő elég izgága. Először megilletődött tőle, kellett 5 perc, hogy közel menjenKép

Gabi! Szép az ablakdísz! Én is csinálgatok matricákat (most is kéne nekiállni), majd mutizok, jó?
Akupunktúra szerintem neked nem kell, de komolyanKép Hasizom elég lesz, hisz te már nagyon csini vagy!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csajok!

Gyors és rövid leszek.

Apuci valószínű már holnap jöhet haza és a jobbik hír, hogy valószínű gipsz sem kell a lábára. Olyan jól kijött a letörött csontdarab és a szallagok is olyan jó állapotban vannak.

Majd jövök.

Márti
mártus

Jó reggelt!!!!

Márti, ez jó hírKép!
Akkor nem is lesz olyan nehéz a lábadozásaKép

Szirom, te pasiddal mi van?
Az ő térde????

Gabi, tök szupi az ablakfestésKép, én is szoktam mindig karácsonykor, meg húsvétkor festeni, most is készülök már valamire, csak neki kéne állniKép

Motiot, mi van az új lakással, meg a kocsival????

Dél körül megyünk be Pestre, apuci is itthon van, nem ment melózni megyünk az ügyvédnőhöz 2-re, aztán kicsit körbenézünk mindenfele.
Most kinnt csinálja a kerítést a 2 ház között, majd ha kész lesz lefényképezem.Olyan kis ügyesKép
Kép

Levente meg ideregadt a gép elé, nem hiszem, hogy túl sokat írok ma délelőtt.dE azért még benézek.
Szirom, az Ázsiában nem túl gagyi az a játékbolt?
Nincs tele kínai cuccal???(kicsit előítéleteim vannak az ilyenekkel szemben)
Én is vagy szerelőasztalt akarok venni Olinak, vagy garázst, parkolóházat.A corában van egy jó szerelőasztal,12-ért.A tiétek 11 e. volt, ugye?
ez a corás:
Kép
De mostanában nem is járunk arraKép

Most volt egy családi reggelizés(úgy szeretem az ilyet) tea, frissen facsart narancslé,....stb
Tök jóKép

Most megyek,kicsit kiviszem Olivért az udvarra.

Nekem nem hiszem, hogy lesz téi gumi a kocsira, nem igazán fogom télen használni, meg a hasam is akadályozni fog ebben.Úgyiscsak helyben használom, ha meg hó lesz, és sos menni kell valahova, megyek taxivalKép

ildikó
vas

Sziasztok Csajok!

Szirom,
köszi a bókot, teljesen elpirultam Kép De komolyan, nagyon jólesett! Tudom ám, hogy ez így nagyon jó, de én soha nem vagyok elégedett! Kép Maximalista vagyok! Kép
Az ablakdíszeidre pedig kiváncsi vagyok, tessék jönni mutogatni Kép

Márti,
nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a műtét! És szuper, hogy Apucit már holnap hazaengedik, otthon sokkal jobb lábadozni Kép

Ablakdíszről röviden Kép Nagyon egyszerű a művelet! A következők kellenek hozzá: sablon (a neten is sok van, könyvben is kapható, Te is rajzolhatsz), irodai bugyi (lefűző tasak, átlátszó), fekete vagy arany, ezüst kontúrfesték, mindenféle színű matricafesték Kép Ja, fogpiszkáló. Naszóval üvegfestő készleteket is lehet kapni kreatív boltokban, akkor mindent egy az egyben megvehetsz, abban sablonok is vannak. A munka menete pedig a következő: fogod a sablont, berakod a bugyiba, és a kontúrfestékkel megrajzolod a mintát. Ennek aztán száradnia kell, én ált. 1 napot hagyom békén Kép Ezután jönnek a színes festékek, szépen kifested a mintát Kép Ez is szárad, ha lehet minél tovább, de min. 1-2 napot. A lényeg, hogy a kontúr mindenhol összeérjen, tehát ne legyen hézag a mintába, és aztán a festék is mindenhol érjen el a kontúrokig. Ugyanis ha az egész megszáradt, le kell húzni óvatosan a fóliáról (bugyiról), és felragasztani az ablkara. Lehet tükörre, pohárra, bármilyen üvegre (pl. befőttesüveget díszíteni, vagy szép formájú borosüvetből vázát varázsolni), de csempére is, nálunk a fürdőszoba van tele halakkal megy csigákkal, kagylókkal. Nagyon-nagyon sokféle ötletet lehet találni az interneten is, és ez egy nagyon jó ajándékötlet is, én tavaly készítettem ilyet minden családtagnak. Egyedi, és igazán szép Kép

Ha van még kérdésed, szívesen írok további infókat Kép

Motiot,
leírom gyorsan a mi tavalyi karácsonyi ajándékainkat, Zsoltika ugye akkor 1 éves és 3 hónapos volt Kép Tőlünk kapott egy kis garázst, 3 autó mehet bele, és még kulcsa is van minden garázsnak, tök jópofa Kép Ezt még ma is nagyon szereti. A másik ajándékunk egy vezetőpult volt, vagy nem is tudom, mi a neve. Szóval az egy pultszerűség, van rajta kormány, mindenféle gombok, telefon Kép Ezekkel lehet olyan hangokat kiadni, mint amilyet az autó is ad ki: dudál, fékez, indítózik + ugye a telefon, az meg zenél, vinnyog, mittudomén Kép
Szüleimtől pedig hintalovat kapott Zsoltika, de az tavaly még nagy volt Kép Így idén újra megkapja Kép

A karácsonyfánk nekünk mű, és az íróasztalra tettük tavaly, pont azért, nehogy ráessen a gyerekre. Így nagyon jó volt, abszolút nem kellett aggódni.

Ildikó,
ez a szerelőasztal nagyon profi! Levente meg mit csinál a gép előtt, hogy odaragadt? Csak nem ő is fórumozik? Kép Na ez csak vicc volt Kép

Enyém gyerkőc még mindig ugrál az ágyában, ahelyett hogy aludna...

Hopp, kérdéseim vannak!!!

Ildikó,
Te mint szépségtanácsadó Kép Mondd meg nekem légy szíves, hogy az alapozót miért kell fixálni púderrel? Ezt mondta ugyanis a Clinique-ben a nőci, hogy az ott vásárolt alapozómra még használjak púdert...
A másik, hogy a minap vettem egy arctejet a smink eltávolításához Kép Nagyon jó lett, én eddig sosem használtam arctejet, csak tonikot. De az arctej sokkal jobb! Tonizálni mindig kell, vagy felcserélhetem arctejjel? Tisztításhoz elég az arctej szerinted?

Szirom,
tőled pedig azt szeretném megtudakolni, hogy milyen salátákat készítesz Kép Én pont a napokban gondoltam arra, hgoy ha nem veszek valahol előregyártott salit, akkor itthon bizony nem készítek, nem pepecselek! De hátha van valami jó kis ötleted Kép

Megyek, mert folyamatosan anyuci, anyuci megy a másik szobában..

Sziasztok,
Gabi

pgaboka

Sziasztok,
mi ez a nagy csend?

Marti, jobbulast apucinak, latod, nem is volt ez olyan veszes. Most majs patyolgathatod otthon, meglatod milyen jo es halas feladat lesz! Egy ferfit apolni!!!

Szirom, tenyleg vicces lehet, ahogy a nöcik ülnek a varoban es mindegyik füleböl lognak a tük.
A karacsonyfara meg kivancsi leszek, mit reagal majd, szerintem tuti összedönti majd. Enyem fiam is imadja a porszivot, huzza-vonja, berreg hozza meg minden. Ez jo ötlet.

Ildi, a kocsival sajnos nem jartunk tul jol, ma probalunk egy Ford Focust, asszem arra fogjuk lecserelni, mert az csak 6 litert fogyaszt es dizel is melle.A mienk meg kab a duplajaval megy, ami nem mindegy azert. Egyebkent nem kapunk belöle egy fityinget sem, epp, hogy ugy jövünk ki a dologbol, hogy a Focusra nem kell rafizetnünk. Akitöl vettük a kocsinkat jol atvagta a fejünkte, most derült ki a kereskedönel. Kepzeljetek, mikor eladta, elötte a kereskedö mondta neki, hogy mennyit er, de mivel vannak rajta karcolasok meg egyeb hasznalati nyomok, ezert csak kevesebbert vette volna be neki. De mivel a muki uj Nissant vett a kereskedönel, azt mondta, hogy ugy beveszi neki a maximalis aron, amit adna erte karcolasok nelkül. Barati alapon. Na erre ö nem adta be, hanem eladta nekünk, a kereskedö altal kinalt barati arnal meg dragabban, nekünk pedig azt hazudta, hogy majdnem a duplajaert bevettek volna neki, de nem adta le, mert mivel baratok vagyunk, jot akart nekünk es barati aron eladja nekünk. Na szoval a duplajaert adta oda nekünk, mint amit a kereskedö adott volna erte. MOst meg itt allunk ledöbbenve es az autonk a felet sem eri annak, amit fizettünk erte, következeskeppen nem is veszik be sokert. Pont arra eleg, hogy lecsereljük, de penzt belöle nem latunk, söt, örülünk, hogy igy kijövünk belöle. Na ez a "barat" tizenöt eve jar hozzank Mo-ra, a szüleimhez, mindig ki van nyalva a valaga, körül van ugralva kajaval piaval, mindig hozunk is neki bort vagy kolbaszt vagy valamit, ha hazamegyünk, szoval tenyleg jo barat volt eddig. De en soha többet nem beszelek vele ebben a rohadt eletben, az is biztos! Tanultunk belöle, de azert nagyon huzos a dolog szerintem. Tök le vagyunk mind a ketten döbbenve. Na mindegy.
Naszoval ebböl következöen a lakast is lemondtuk, mert most epp nincs a költözködesre felesleges love. Ez van. Na nem is irok tovabb rola, mert megint csak felhuzom magam.

Megyek, mert Abel ehes, valamit össze kene neki ütnöm.
Pussz, majd meg benezek
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Gabi!

Köszi a leírást elég jól leírtaál mindent. Én is vhogy. így tudtam, csak azért örülök, hogy Te is leírtad mert így már nyugodt vagyok, hogy minen lépést ismerek. Amíg gép előtt vagyok olyan pois fotót küldjél Magadról, légyszí. Majd mi okosak megmondjuk ám, hogy hogyan tovább.

Ildikó!

Mit intéztetek az ügyvéddel? Biztatott Benneteket? akkor most olyan igazi per lesz? A 2 Gyerkőc merre volt addig?

Szirom!

Tényleg, mi van az Embereddel? Nem írtál most semmit róla. Műtét v. gipsz?

Motiot!

Én még most is amondó vagyok, hogy pihentesd ezt a fogyi témát. Már most azt tervezed, hogy mikor, mivel, hogyan fogsz lefogyni. Lazítsál, erősödjél. Lelkileg, testileg egyaránt.
Kocsi, lakás téma, hogy alakul?

Karácsonyi ajándék téma: András nálunk pont 1 éves volt karácsonykor. (dec.30.-án pontosan) ruhák, mesekönyv, kis mobiltel. Mert már akkor meg volt kergülve érte. Ja, és anyóséktól egy forgó, pörgő játékot. Azt még most is nagyon élvezi.
A fa ki volt madzaggal kötve a fűtéscsőhöz. Meg elég szúrós volt az ezüst fenyő úgyhogy nem nagyon mert hozzá nyúlni. Ez persze nem jelentette azt, hogy na akkor meg lehet nyugodni, hogy na akkor nem lehet semmi baj, ha ki van kötve a fa. Amikor csak megközelítette a Gyerek a nappalit már a nyomában is voltam. Le is szedtük vízkereszt után. Nem volt 1 perc nyugtom tőle a lakásban. (mármint a fától, nem a Gyerektől)

Lassan ballagok haza. Ha minden igaz a Férjecském holnap jön haza. Olyan boldog vagyok. Behozzák Anyósék aztán együtt magyünk haza. Azt hiszem sütök vmi. sütit pl. zserbot, meg kókuszba forgatott mézes sütit. Pénteken lesz vmi. búcsúztatom. Ne kelljen már 15 emberre cukiból hozatnom mindent.

Na húzok haza. Holnap jövök. Jók legyetek, mint mindíg.

Márti
mártus

Sziasztok megint Kép

Zsoltika elaludt Kép De bent dekkoltam mellette, csak úgy sikerült a szundi.

Motiot,
ez elég gáz Kép A fene az ilyen barátba! Én sosem lennék képes átvágni senkit, főleg nem olyat, aki igazán barátjának mond... Ford focus jó ötlet, mi is nézegettük, csak aztán Renault mellett döntöttünk, az ára miatt ugyebár Kép Viszont a lényeg, hogy jóval kevesebbet fogyaszt!

Nagy csend?????????? Írtam egy regényt Nektek Kép

Márti,
képet készíttetek a párommal, most már tényleg Kép Majd oldalról, úgy látszik igazán a jó kis pocim Kép
Amit elfelejtettem: a fogpiszkáló arra kell a festésnél, hogy amikor a tubusból kinyomod a festéket, akkor a keletkező pici buborkékokat kiszúrkáld vele.
Huhúúúú, kókuszba fogatott mézes süti!!! Istenien hangzik! Elárulod a recpetet? Kép

Megyek, még útnyilvántartást is kell csinálnom, januártól Kép Huhh, nagy meló lesz!

Pussz:
Gabi

pgaboka

Megyek Férjecskét látogatni, meg útra készíteni (remélem) aztán írok majd többet.

Addig meg Ti írjatok.

Márti
mártus

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?