Sziasztok Csajok!
Szirom,
köszi a bókot, teljesen elpirultam
De komolyan, nagyon jólesett! Tudom ám, hogy ez így nagyon jó, de én soha nem vagyok elégedett!
Maximalista vagyok!
Az ablakdíszeidre pedig kiváncsi vagyok, tessék jönni mutogatni
Márti,
nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a műtét! És szuper, hogy Apucit már holnap hazaengedik, otthon sokkal jobb lábadozni
Ablakdíszről röviden
Nagyon egyszerű a művelet! A következők kellenek hozzá: sablon (a neten is sok van, könyvben is kapható, Te is rajzolhatsz), irodai bugyi (lefűző tasak, átlátszó), fekete vagy arany, ezüst kontúrfesték, mindenféle színű matricafesték
Ja, fogpiszkáló. Naszóval üvegfestő készleteket is lehet kapni kreatív boltokban, akkor mindent egy az egyben megvehetsz, abban sablonok is vannak. A munka menete pedig a következő: fogod a sablont, berakod a bugyiba, és a kontúrfestékkel megrajzolod a mintát. Ennek aztán száradnia kell, én ált. 1 napot hagyom békén
Ezután jönnek a színes festékek, szépen kifested a mintát
Ez is szárad, ha lehet minél tovább, de min. 1-2 napot. A lényeg, hogy a kontúr mindenhol összeérjen, tehát ne legyen hézag a mintába, és aztán a festék is mindenhol érjen el a kontúrokig. Ugyanis ha az egész megszáradt, le kell húzni óvatosan a fóliáról (bugyiról), és felragasztani az ablkara. Lehet tükörre, pohárra, bármilyen üvegre (pl. befőttesüveget díszíteni, vagy szép formájú borosüvetből vázát varázsolni), de csempére is, nálunk a fürdőszoba van tele halakkal megy csigákkal, kagylókkal. Nagyon-nagyon sokféle ötletet lehet találni az interneten is, és ez egy nagyon jó ajándékötlet is, én tavaly készítettem ilyet minden családtagnak. Egyedi, és igazán szép
Ha van még kérdésed, szívesen írok további infókat
Motiot,
leírom gyorsan a mi tavalyi karácsonyi ajándékainkat, Zsoltika ugye akkor 1 éves és 3 hónapos volt
Tőlünk kapott egy kis garázst, 3 autó mehet bele, és még kulcsa is van minden garázsnak, tök jópofa
Ezt még ma is nagyon szereti. A másik ajándékunk egy vezetőpult volt, vagy nem is tudom, mi a neve. Szóval az egy pultszerűség, van rajta kormány, mindenféle gombok, telefon
Ezekkel lehet olyan hangokat kiadni, mint amilyet az autó is ad ki: dudál, fékez, indítózik + ugye a telefon, az meg zenél, vinnyog, mittudomén
Szüleimtől pedig hintalovat kapott Zsoltika, de az tavaly még nagy volt
Így idén újra megkapja
A karácsonyfánk nekünk mű, és az íróasztalra tettük tavaly, pont azért, nehogy ráessen a gyerekre. Így nagyon jó volt, abszolút nem kellett aggódni.
Ildikó,
ez a szerelőasztal nagyon profi! Levente meg mit csinál a gép előtt, hogy odaragadt? Csak nem ő is fórumozik?
Na ez csak vicc volt
Enyém gyerkőc még mindig ugrál az ágyában, ahelyett hogy aludna...
Hopp, kérdéseim vannak!!!
Ildikó,
Te mint szépségtanácsadó
Mondd meg nekem légy szíves, hogy az alapozót miért kell fixálni púderrel? Ezt mondta ugyanis a Clinique-ben a nőci, hogy az ott vásárolt alapozómra még használjak púdert...
A másik, hogy a minap vettem egy arctejet a smink eltávolításához
Nagyon jó lett, én eddig sosem használtam arctejet, csak tonikot. De az arctej sokkal jobb! Tonizálni mindig kell, vagy felcserélhetem arctejjel? Tisztításhoz elég az arctej szerinted?
Szirom,
tőled pedig azt szeretném megtudakolni, hogy milyen salátákat készítesz
Én pont a napokban gondoltam arra, hgoy ha nem veszek valahol előregyártott salit, akkor itthon bizony nem készítek, nem pepecselek! De hátha van valami jó kis ötleted
Megyek, mert folyamatosan anyuci, anyuci megy a másik szobában..
Sziasztok,
Gabi