Elaludt, remélem alszik egy jót.
Kob,
nem annyira okolom magam, de most megtanultam, h hinnem kell az ösztöneimben és megérzéseimben és Leonával kapcsolatban többet senkinek, semmiben, semmiért nem engedek. Nem érdekel, mibe kerül, nem érdekel, ha vita, veszekedés is lesz belőle, én érzem, h mi a jó neki.
Mondjuk felnőtt embereknek lehetne annyi esze, h azt mondják, h beteg vagyok, inkább ne gyertek. Persze, szeretnék látni az unokájukat, de milyen áron?
Voltunk tegnap drnőnél, nincsen semmi más, csak a láz. Füle, torka, foga, tüdeje rendben van.
Seriff,
jobb, ha tanulsz az én hibámból (engedékenység) és nem engedsz a családi nyomásnak olyan dolgokban, amikben biztos vagy! Látod, nálunk mi lett most a vége. Oké, lehet, h amúgy is beteg lett volna, na de eléggé egybevágnak a dolgok.
Az, h Hanci nem kérte a kajákat, lehet, h azt jelentette, h még nem akart enni, de meg is értelek vhol, h adtál neki.
Csak komolyan! Meséld el a párodnak, h mi történt velünk! Hátha...
Amit már rég írni akartam, próbáld meg a rizspépet (én biorizsből fogok neki csinálni, nem boltit adok, mert abban tehéntej van meg a legtöbben cukor is)és a gesztenyét, ezekben nagyon táplálók, hátha hízna tőle Hanna. Bár sztem tökéletes ő így is.
És Leona szinte sosem szopizik tovább 5 percnél, ők már nagyon profi szopizók, ennyi idő alatt is teleszivattyúzzák magukat
Emiatt ne aggódj!
Zsolt,
nem akarsz regisztrálni? Csak hogy mindig tudjuk, ki írt. Többnyire rájövök, de mégis könnyebb lenne
És Lányok! Köszi a biztatást! Szeretlek Titeket!
Erszényes,
eukaliptusz-, kámfor-,mentol-, ánizsolaj. De ezeket homeoval egyszerre nem szabad.