Sziasztok!
Hát, rengeteget írtatok, alig győzöm követni! Próbálok írni hozzá egy-két dolgot.
A babakocsis dolgokhoz még nem nagyon tudok hozzászólni, mert mi még nem tartunk ott. Sőt, sehol sem tartunk. Úgy gondolom, én még nem tartok ott hetek szempontjából, hogy elkezdjük beszerezni ezeket a dolgokat. Igaz, járókát, kádat, állványt már kaptunk, és valószínű így lesz a többi nagyobb dologgal (babakocsi, kiságy és a ruhák egy része) is. A közvetlen környezetünkben, rokonságban van ugyanis 7 gyerkőc, egytől ötéves korig, fiúk lányok vegyesen, így a szülők figyelmeztettek
, hogy mielőtt nagyobb dolgokat vennénk, feltétlen kérdezzünk rájuk, mert már minden ki van készítve, csak a zöld jelzésre várnak, hogy mikor adhatják! Ebben az egyik akadály anyukám, aki szerint még nem "szabad" ilyen korán idehozni, megvenni ezeket a babás dolgokat. Valahol igazat adok neki, de én már tiszta lázban vagyok, legszívesebben megvennék mindent!
De tulajdonképpen van időnk! (zárójelben azért megjegyzem, hogy ma tettem be a bevásárlókocsiba egy halacskás hőmérőt, és egy picuri hajkefét+fésűt, de vissza is tettem..
)
Olyan szép pocakos képeket küldtök, és tesztek fel az albumba, hogy csak ámulok. Megnéztem néhány korábbit is, amik kb. 18-20 hetesen készültek.. Hát én sehol sem vagyok hozzátok képest..
Azért nem is mértem még le eddig, mert olyan kis semmilyen. Valószínű mert előtte is volt ott kicsi felesleg, ezért nem látszik még a gömbölyödés! Talán jövő héten, vagy azután majd lemérem.
És még nem is mocorog a picur! Jó, tudom, hogy ez is jöhet később is, de én már úgy várom! Nincs még semmi csiklandozás, meg buborékok.. Ez is a pici pocak miatt lehet? Vastag a hasfalam? Vagy csak én vagyok túl türelmetlen?
Hízni sem híztam sokat (nézőpont kérdése..), eddig 1,5 - 2 kg-ot. Az alakommal mondjuk eddig sem voltam valami elégedett, mert 61-ről indultam terhesség kiderültével, de ehhez viszont alacsony vagyok. Most nem tudok cm-t írni, de alacsony. Úgy emlékszem tornasorban hátulról a negyedik!
Panaszom tulajdonképpen továbbra sincs, minden szép és jó. Csak jelezné már ez a printyő, hogy van!
Remélem nem panaszkodtam sokat, hiszen olyan vidám itt mindenki! Tettem fel még képeket az albumba, de még mindig csak egy-két esküvőit, és két gyerekszoba-részletet (lehet, hogy ezt már írtam, mert pár napja fent van..) Nem tudom..
Pocakosat, meg ultrahangosat még nem tudok, mert nem készült..
Remélem előbb utóbb én sem győzöm majd fényképezni!
Jó éjt mindenkinek, még picit fent vagyok, lehet, hogy visszanézek.
Nadine 18+4