Új privát üzeneted érkezett!

KarmenKép

Itt nevetünk a párommal, Orsi irtó édes, főleg, ahogyan a 10-et mondja, tündériKép

ReditkeKép
Teszek fel képeket. Csenge holnap 3 hónapos, nagyon gyorsan megy az idő.

Képzeljétek a sárgasága még mindig elég erős, de már kezd múlni, 113 volt legutóbb a bilirubinszintje. Találtak nála egy kis húgyuti fertőzést, vagy ez okozza ezt az elhúzódó sárgaságot, vagy az, hogy kiderült rh negatív, én meg pozitív vagyok.

Más: a bababörzén mennyire vannak sokan? Babakocsit lehet tolni azért a tömegben?

VirágKép
ez a hét már nem biztos, hogy összejön, holnap 11-17 között dokinéni jön, most kapjuk az első oltást, csütörtökön otp jelenésem van, pénteken takarítok, meg főzök a vendégeskedésre. Most egyiket sem várom. Szombaton viszont remélem kijutunk a börzére.

Kép

Kép

Kép

Bea
regibeus

Bea Kép
Nagyon szép Csenge! Úgy látom, az anyukája szemét örökölte.

Puszi, Alena

Kép
Kép
alena9

CatKép

Először is gratulálok a fiaidhoz, nagyon jóvágású legények!
Azért zargatlak, hogy légy szíves, nekem is küldj egy naptársablont. Remélem,tudsz rá időt szakítani. GYES betegség engem is gyakran gyötör, semmi vész, vannak jobb és kevésbé jó napok, majd elmúlik, legalábbis remélem.
Biztosan nem emlékszel már rám, én még 3 évvel ezelőtt írtam a "ma megint megjött"-be, azóta van egy 1,5 éves kis gézengúz Gergőm.
Most csak olvasgatlak benneteket, jó, hogy azért sok mindenkinek megkérkeztek a bébik, csak ki kellett várni türelemmel és kitartással.
Címem: v-monika@freemail.hu.

Köszi: Móni

Kép
Kép
bogumil

AlenaKép

KöszönjükKépA szeme eddig még csak világosodott, valószínűleg ez marad már, bár ki tudja...

Bea

Bea
regibeus

Sziasztok!
Idáig nem ment a net. Voltam dokinál és val h nem vagyok babás, ma jön meg a kórházi hcg teszt!
Salna erre számítottam.
ma 49. nap és még semmi kaptam norcolutot, closty-t , bromo-t!
Pontosan ezek mirae hatnak? Nagyon meg voltam rémülve a gyogyiktól?
Főleg a bromotól félek nagyon!
Nektek milyen tapasztalatotok van ezzel kapcsba?
Visszaolvasom majd az archivokat ha az időm engedi!
Addig is jó lenne egy kis infó!
Puszka!
Ja és volt átjárhatósági a a closty előtt?
Ez tényleg beállítja a ciklust!
hukmuk

Sziasztok lanyok!

Talan meg emlekeztek ram nehanyan, neha jottem, irtam, en is a megint megjottbol indultam, aztan kicsit elmaradtam, de most vegre orommel irom nektek, hogy nov 10-en, mult csutortokon 13.40-kor megszuletett kislanyunk, Pannika, 3020 gr-mal, 52 cm-rel, csodaszep egeszseges kislany lett!!!!
Sokat kellett ra varnunk, de most kimondhatatlanul boldogok vagyunk!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

HukmukKép
a Bromobol csak keveset szed elsőre, mert rosszul leszel tőle. Nekem napi 2* negyed szem volt az adagom. A clostytól szellemlátásom volt szürkületkor, norculutot nem szedtem. Azt arra kapod, hogy megjöjjön a mensid. A closty tüsző érlelő, a bromo a prolaktinodat fogja levinni. De ezek mellett kérj mindig vérvételeket a ciklusodban és UH-t!!! Nagyon fontos!!!

BeusKép
Nagyon kis édes csaj lett Csenge. Tényleg Rád hasonlít a szeme. Remélem egyszer eljutunk hozzátok Csenge nézőbe. Sajna az én fiaimmal elég nehéz, mert szedik szét a lakást.KépKép

DodoKép
Már korábban valaki hozta a jó hírt! Gratulálunk Pannika születéséhez, és sok boldogságot Nektek!

BesztiKép
Neked mikor van időd 3 gyerkőc mellett blogot írni??? Vagy már négy ? (ide jön a kacsintós ikonKép) Én kettő mellett sem tudom jól szervezni az életem. Valmit rosszul csinálok.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!

Most nagyon büszke vagyok egyébként is, mert tegnap a párom megdicsért, hogy jól kézbentartom a házat, azaz sikerült rendet teremtenem, azt tartanom és megint minden nap meleget eszünk este (sőt, az utóbbi két nap házi süti is volt).
Sőt már épp az a bajom időnként, hogy kell elfoglaltságot találnom, mert túl sok a szabadidőm. Most először a varrásba ugrom bele (van egy csomó elmaradásom, függöny, párnák, ilyesmi), aztán ugye jön a karácsonyi készülődés.
A blogot egyébként esténként írom, bár a házas blogunkkal épp egy héttel el voltam maradva és még most sincs fent minden kép.

Dodo!

Persze, hogy emlékszünk és gratulálunk a kislánykádhoz!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Cateye!
Köszi a válaszodat!
Fogok kérni, de elég szoömorú, h ezt kérni kell!
Te hogy reagáltál a gyogyikra, inkább erre le4nnék kíváncsi ill, h árt e ha terhes lennék, ill, h mikor kell abbahagyni ha jön a baba., ill ha ez naem vezet sehova akkor mi jön ezután ?
veled mi a helyzet?
Pusza
hukmuk

HukmukKép
Köszi mi jól vagyunk. Gyűröm az ipart a fiúkkal, nem lehet unatkozni mellettük.Most éppen alszanak.
Én a bromo szedését abbahagytam magamtól, mert csak a normál felső határán volt a prolaktinom. Utánna vártam 2 hónapot és kértem egy kontrolt, és ott tök normális lett a prolaktinom. A clostytól nőttek szép tüszőim, de attól sem lettem terhes. Azt úgyis csak a vérzéstől szeded, így ha terhes vagy nem lesz mensid sem, és nem kezded el szedni.
A bromot kell szedni a terhesség első 12 hetéig mindenképpen, de ezt a dokid fogja mondani. Ha a vérteszt nem igazolta most terhességed, akkor kezded csak el a norculutot, hogy megjöjjön a mensid.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Tettem fel képeket Ádámbabáról a profilomba (31.heti )!
Remélem a Bababörzén összefutunk páran!
Mindenkinek kellemes hétvégét!Kép
Virág

KépKép
virág33

VirágKép

Nagyon édes Ádám baba!!!KépKépKép

Mi is megyünk 28-án 4D-re, mi akkor már betöltött 36 hetesek leszünk!Kép
Remélem, azért fog látszódni valami, ha más nem, Boti arcocskája!Kép

Pusz!
Zitus és BotiKép
35+1

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok...köhököhö igen eltűntem érvényes a leszúrás Kép
Szépek vagytok! Mindannyian!
Jovi, hova lett Bélus? A Miniberci névváltoztatás után után ez volt a másik nagy csalódás!
Na mostmár megígérem sűrűbben jövök igaz csak majd esténtként.
Velünk minden szupi, Balázs tündér (persze hisztikézik időnként) Nagy franc és dumagép.
Cat csodálkozom, hogy még mindig ennyire képben vagy, annó én is tudtam az Lh FSh arányt is meg minden félét most meg azt sem tudom hány napig életképes a petesejt...szégyen és gyalázat. Jó lenne táblázatot látni ki hol tart, mennyi a lemaradásom Kép
Puszi nektek és azért gondoltam ám rátok, mindenkire...csak nem jutottam szg-hez. Puszika Erika
hurki

Beszti Kép
dobd már át nekem ennek a receptjét. hogy kell ezt csinálni? mert nálunk vagy rend van, vagy meleg kaja... süti????? ezer éve nem sütöttem Kép

pusza. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

VirágKép
Nagyon cuki Ádám babaKépKép
Lujza
lujza

Orsi!

A receptjétKépKép?
Hát azt nem tudom. Elszántság, elég volt a rendetlenségből érzés, szervezés, jó háztartási gépek (szégyen, nem szégyen van mosogató és szárítógépem is, amik először is munkát vesznek le a vállamról, másodszor jobban szervezhető a napom).
De itt van 3 sütirecept, amit talán a két gyerkőc mellett is meg tudsz csinálni:
Az első kettő almás (ebből én az elsőt csináltam a héten, de a másik is könnyű), mindkettő talán bonyolultabbnak tűnik, mint valójában. A tésztát lehet előre csinálni, ezért ha nincs időd részletekben is elkészíthető.
A harmadik egy muffin, amit a héten nem formában sütőttem, hanem tepsiben, hát így is nagyon jó lett. Ez a muffin egyébként is gyors és jól variálható, de ha nem kell formával bajlódni, akkor tényleg villámsüti. Ráadásul a hozzávalókból mindig van otthon.

Almás-diós lepény

Hozzávalók:
Tésztához:
50 dkg finomliszt, 25 dkg sütőmargarin, 2 dl tejföl, 1 tojás, 1 tojássárgája, 5 dkg porcukor, 1 púpozott teáskanál sütőpor, 1 mokkáskanál só
Töltelékhez:
1 kg alma, 10 dkg darált dió, 5 dkg zsemlemorzsa, 10-15 dkg kristálycukor, 1 csapott teáskanál fahéj (kapható almás rétes füszerkeverék, azzal is nagyon jó)
Tetejére:
1 tojás.

Lisztet tálba szitálom, közepébe mélyedést csinálok, ahová beleteszem a tejfölt, tojást, cukrot, sütőport, sót, és az apróra vágott margarint.
Jól összegyúrom (nálam robotgép teszi, és a fent leírtakkal sem szórakozok, minden egyszerre belekerül a robotgéppe, aztán összekevertetem vel). A tésztát azonnal fel lehet használni, de 1-2 napig eláll, vagy a mélyhűtőben hónapokig.
Két részre osztom (az egyik legyen egy kicsit nagyobb), a nagyobbikkal kibélelek egy nagyobb sütőtepsit, ráteszem a dió-zsemlemorzsa keveréket, a lereszelt almát (a reszelés itt is a gép végzi), majd a fahéjas kristálycukorral megszórom. A tetejére rányújtom a tészta másik felét, a tojással megkenem, megszúrkállom villával. 10 percig előmelegitett forró sütőben, 15 percig közepes lángon, 20 percig takaréklángon sütöm.

Almás linzertorta

Hozzávalók:
Tésztához:
30 dkg liszt, 15 dkg margarin, 15 dkg porcukor, 2 tojás, 1 zacskó vaniliás cukor
Töltelékhez:
1 kg alma, 3-4 ev. porcukor, 1,5 dl sárgabaracklekvár, 5 dkg vaj, 1 ev. rum, fél citrom leve, 1 mk. fahéj.

A tésztához valókat összegyúrom (robotgép), majd egy kerek tortaformát kibélelek vele úgy, hogy pereme is legyen (nem szoktam sokat szórakozni, egyszerüen a robotgépböl a formába kanalazom a tésztát és lisztes (persze tiszta) kézzel eltapicskolom nagyjából egyenletesen benne). Előmelegitett sütöben félig (halvány rózsaszinre) sütöm. Kiveszem, és most jön a legmunkásabb részKép: az almát meghámozom, kicsumázom, szeletekre vágom és körben, több sorban kirakom vele a tésztát. A többi hozzávalót összekeverem (lekvár, olvasztott vaj, rum, citromlé, fahéj) és egyenletesen az almára locsolom. Mehet vissza a sütöbe, ahol készre sütöm. (170 fok a légkeverésesben, kb. 30 perc)

Kókuszos-csokis-meggyes muffin
(ezt én is kaptam valakitől, azóta nagyon sokat csináltam)

Hozzávalók: 20 dkg liszt, 4 dkg kókuszreszelék, 6 dkg cukor, 1 tojás, 2 dl tej, 6 dkg olvasztott vaj, 2 tk sütőpor, 1/2 tk szódabikarbóna, csipet só, 1 csésze lecsepegtetett meggybefőtt (nálam 1 720 ml-es üveg), 1/2 csésze összeaprított főzőcsoki (nálam 1 tábla Boci tejcsoki).

A sütőt 210 fokra előmelegítjük. A muffinsütő mélyedéseit kivajazzuk, vagy papírkapszlit teszünk bele. Két edény kell, az egyikben a száraz hozzávalókat összevegyítjük. Egy másikban elkeverjük az olvasztott vajat a tejjel és az egy tojással. Beleöntjük a lisztes keverékbe és egy villával összekeverjük. Belekanalazzuk a tésztát a formákba, és 18-20 perc alatt megsül.
Más gyümölcsből is lehet (párom barackkal jobban szereti), kókuszreszelék elhagyható, de karakteresíti az ízét.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti Kép
tündéri vagy!!! Nagyon szépen köszönöm Kép
akkor elszántság Kép Kép Kép Kép

puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zituska, Lujza: köszönjük!KépKép

Beszti: mindet kipróbálom!
Gratula a szervezéshez, ezt tényleg tanítani kellene!Kép

Sok puszi Mindenkinek az elsőhavas Zuglóból!
Virág + Pocakádám
32+0

KépKép
virág33

JóregKép

Hurki: Képzeld, már úgy leszoktunk a Bélázásról, hogy pont a minap kérdezte vki, hogy és mizu Bélussal, én meg nem tudtam kiről kérdezKép

Beszti: csurog a nyálam...remélem, 3 hét múlva már én is sütögethetem, zabálgathatom ezeket a sütiketKép Imádom a muffint (családban csak muffKép), de mostanság max. joghurttortát csinálok édesítőszerrel. Az is isteni és pikkpakk!Kép

Virág: nagyon szép kisÁdámotok vanKépKépKép

Zitus: várom a fotókat!Kép

Cat, Orsoly: ne izgassátok magatokat azon, hogy nem megy minden, nekem sem megy, pedig a két nagylány, meg a hasbanlévő mellett igazán mehetne! Nekem leginkább a "mit főzzek?" kérdés szokott gondot okozni. Mert van kb. 6-7féle kaja, amit mindannyian megeszünk (főleg a csajok válogatnak), többfélét meg nem vagyok hajlandó egy nap főzni. És sokszor már baromira unom a töltött paprika (nálunk paradicsomos húsgombóc), rizseshús, krumplifőzi, rántott husi menetet.

Csajok, drukkoljatok, hogy mire Berci "ki"gondoja magát, addigra meggyógyuljak. Lassan egy hete tök beteg vagyok (szerencsére láz nélkül), takonykór, amitől nem kapok levegőt, szám kiszárad, köhögök, stbKép. Szerintem az elmúlt 15évben nem voltam ilyen tartósan nagyon náthás. Próbálom kezelgetni magam, de nem sok sikerrel (bár úgy tűnik az Eunachea című homeobogyó mintha jót tenne).
A madzagomtól remélhetőleg csütörtökön megszabadítanak, jó lenne addig kigyógyítanom magamat.

Puszi:
Jovi+Berci
36+3

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!Kép

JoviKép

Bioparoxot fújkáld orrba-szájba szó szerint!Kép És rengeteg C vitamin!!
Engem ezek tettek rendbe!Kép

Csütörtöktől akkor már izgalmas napok következnek???Kép

Képek természetesen jönnek majd! Már alig várom!!KépKép

Beszti!Kép

A sütiket én is ki fogom próbálni!Kép
A párom nem édesszájú, de én...Kép
A másik recept (elszántság) - háát, majd meglátjuk!Kép

Mi jól vagyunkKép - leszámítva az éjszakai kézgörcsöket, és azt, hogy mindenki azzal idegesít, hogy "húúú, biztos nem húzod már sokáig!" "milyen lent van a hasad, nem soká szülsz!" stb...
Egyrészt nincs lenn a hasam, csak nagy! A méhszájam zárt, és remekül tart!
És a lényeg, hogy dec. 17 előtt nem akarok szülni, akkortól szabin van a párom, előtte még utazik Spanyol o-ba.Kép
Meg különben is miért akarják belőlem kikönyörögni ezt a gyereket egy hónappal hamarabb??? Útálom az ilyet!KépKépKép

Pussz!Kép
Zitus és Boti
35+3

Kép
Kép
zituska28

CatKép

OlinakKép nagyon boldog névnapot!!KépKépKép
Kép

Kép
Kép
zituska28

Bioparox...Kép én ettől hánytam a Cora éttermében..befújtam és azzal a lendülettel az étterem kellős közepén kitaccsoltam...hát utána bizti csökkent az étterem látogatottsága Kép
Balázs úgy élvezte a havat! Olyan édesen szaladgált, ropogott a talpa alatt a friss hó...de azért olyan bosszantó, hogy leesik 2-3 cm hó és megbénul a forgalom...máshol méterek esnek...
Pusz Erika
hurki

ZituskaKépKép
Köszönjük szépen!Kép

HurkiKép
Küldök egy virtuális dorgálást, hogy eddig nem jelentkeztél!! Én is alig várom, hogy a hóban dagonyázzanak a pasik, de az még arrébb lesz.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Joviéknak ma hajnali 0:44-kor megszületett Berci-babájuk. 53 cm, 3200 g. Mama és baba jól vannak.KépKépKépKép

Verus

Kép
verus

Gratulálok Bélához Joviéknak, aki Berci névre hallgat!KépKép Tegnap még itt virgonckodott, aztán mára már lebabázott, ezt maga sem gondolta.KépKép

Várjuk a képeket Berci babáról.

Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Még tegnap akartam írni, hogy Jovi már itt tart? Nem gondoltam, hogy ma ilyen hírre érkezekKép.

Jovi!

Gratulálok Bercihez!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Jovi!KépKép

Nagy-nagy gratula Berci babához!!!!KépKépKépKép

(Úristen!! Most kezdjek el már izgulni???? Csak egy hét volt köztünk!!!Kép)

HurkiKép
Pfű, ez gáz, hogy Neked ennyire nem jött be a BioparoxKép. Szerencsére nekem nem volt semmi hasonló tőle, de azért elég sz..r íze van!Kép

Puszi!
Zitus és BotiKép
35+4

Kép
Kép
zituska28

sziasztok!

kb semmire sincs időm. kicsit szét vagyok esve, ezért csak gyors reagálás...

JoviKép
Nagyon gratulálunk Berci babához. sok-sok tejcit és nyugodt éjszakákatKépKépKép

bogárék apraja-nagyja

Bogár
Kép
Kép
bogár

Sziasztok!

Én is csak épp, hogy bekukk, mert manóm mostanában nem hagy gépezni. Azonnal ő is jönni akar és végeláthatatlan hiszti van, ha nem engedem.
Ha meg alszik, akkor én is vagy házimunkázom vagy próbálok pihenni, mert azt meg pici tökmag követeli odabentről Kép

Joviéknak nagy-nagy gratula! Sok boldogságot és jó egészséget! Kép

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

hatalmas gratula JovieknakKép nem tudom mekkora lett volna ha kivarja a 40 hetetKép
orsoly

Jovika, köszi az sms-t, itt is szeretnék gratulálni, sok-sok boldogságot kívánok Nektek!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKép
És most az egyszer megbocsátok, hogy beelőztél!!!!Kép

Puszka,
Krissi
37+3
shaloya

Cat! Olinak boldog névnapot!

Joviéknak én is gratulálok!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Jovika Kép
Nagy gratula! Szép nagy baba lett tényleg, ahhoz képest hogy még lett volna 3 hét. Várjuk a képeket!

Shaloya Kép
Gondoltam Rád a napokban, hogy mi lehet veled.

Alena

Kép
Kép
alena9

Kép
verus

Jovika! Gratulázok gurgulázok! Ittenem ittenem olyan helyes ez a Berci baba , mingyá szólok fürjemnek, hogy hass alkoss gyarapíts Kép
Tényleg ikresek, ti nem gondolkodtok a további csemetegyártáson? Cat, Orsi Edi, Doris?

Balázs napról napra többet mond, olyan villámsebességgel tanul beszélni, hogy csuda.Ma rettenetes délutánunk volt. Mindent csinált amit nem szabad. 4szer hajtogattam össze a vasalatlanokat halomba, letúrta széttúrta dobálta őket és hiába mondtam neki szépen csúnyán szigorúan, mintha a falnak beszéltem volna. Ti mit csináltok ilyenkor?

Pusz Erika
hurki

dec.6ra van időpontunk a kaáliba Kép
(de ez még azért nem olyan nyílt dolog ám....)

Jovinak Gratulálunk!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

JoviKép
Nagyon édes baba, gratulálunkKép milyen volt a szülés? Majd kérjük a sztorit!

ZituskaKép
Ne is foglalkozz a sok amatőr nőgyógyásszalKép Ha én ennek hiszek, ma egy legalább 4,5 kilós fiúcska mamája lennékKép("ilyen formájú has tuti fiú...)Ehelyett egy normál súlyú kislányunk született.

Csenge még sosem nevetett ennyit mint ma este, annyira édes volt, hogy majd elolvadtunk. Hangosan kacarászott.

OrsiKép
sok sikert előre is, még ha nem is annyira publikusKép

Bea

Bea
regibeus

VirágKép

Jaj, el ne felejtsek gratulálni Ádám babához, csak olyan váratlan volt Jovi Bercijének érkezése, hogy most látom, kifelejtettem. Nagyon édes, és jól megmutatta magátKépKrisztián is megnézte, és gratulál!Kép

Bea
regibeus

HurkiKép
Ismered a mondást: Jóból is megárt a sok.KépKépKép
Mi megállunk két csemeténél, az idegeinket ez a kettő is tökéletesen tudja borzolni.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

JoviCsalád:
óriási gratula Kisbercihez, akinek már most határozottan férfiasak a vonásai!! Hát nem néz ki korababának és a méretei is pont jók!!! Sok boldogságot hozzá/vele!!KépKép

Zituska:
nekem is mindenki ilyenek mond, hogy ő ekkora hassal ment szülni és biztosan előbb meglesz stb. Szerintem idővel mindenkinek megszépülnek az emlékei és kisebb pocira emlékeznek.

Jovi,Beus, Krisztián:
köszönjük a dícséretet!!Kép

Krissi:hogy vagy? Megvan már a végleges nevetek?

Virág+Ádibaba
32+2

KépKép
virág33

Sziasztok!Kép

Jovi/VerusKép
Berci baba nagyon édes!!KépKép

BeusKép, VirágKép
Úgy látszik, egyikünk sem ússza meg okoskodás nélkül!
Igyekszem nem foglalkozni velük!Kép

OrsiKép
Csak halkan: drukkk...Kép
Pussz!
Zitus és BotiKép
35+5

Kép
Kép
zituska28

Többen is kérdeztetek már a várandósság alatti szépségápolásról, most hadd reklámozzam egy kicsit az írásaimat, mert éppen ezt a témát jártam körül a pp-online-on (Szép test rovat).

http://www.eletforma.hu/?r=2995

Virág

KépKép
virág33

Orsi, hűűűűű de izgi! Akkor lesz az első megbeszélés vagy valamiről nagyon lemaradtam? Kép

Pusz Erika
hurki

Erika Kép
első megbeszélés... semmiről sem maradtál le. Megbeszéljük, hogy hogyan tovább. Van 6 fagyibabánk. Először hormont kell nézni, kiváncsi vagyok, mi a helyzet. Aztán mivel dec. elég hektikus, gondolom, januárban lehetne esetleg már a transzfer, ha nincs nagy gáz.
de ez azért még tényleg fű alatti gondolatok Kép Kép Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Mennek a drukkok halkan egy kislány ikerpárért. Ha egy baba lesz, akkor nem féltelek, az már csípőből fog menni.KépKép

VirágKép
Nagyon jók a publikációid! Remélem ez megmarad majd GYES foglalkozásnak, így nem fogsz unatkozni.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Orsi!

KépKépKép

Cat!

Még nem is köszöntem meg a naptársablont. Köszi!KépKép
Remélem sikerül a nagyszülőknek valami szépet alkotni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

no, csajok... ennyit a fú alatti lombikról Kép Veletek azért nem könnyű ám titokban tartani a dolgokat Kép Kép Kép

mindenkinek köszönöm a kedves reakciókat Kép tényleg jól esett.
Első körben fagyibabák, ha nem jönne össze, akkor lombik. Bár Kr. doki azt mondta, hogy mehetne akár a lombik azonnal, mert hogy a fagyisokat lehetne megtartani akár későbbre is... nem tudom mi lenne a jobb. Lehet, hogy én vagyok hülye, de valami miatt a lombikhoz húz a szívem.

Beszti Kép
sütiig nem jutottam, de kompótot főztem Kép Kép
egyébként meg próbálom ezt az elszántságot felvenni, minden nap +feladatokat még elvégezni. Szépen lassan azért sikerül majd eljutnom oda, hogy meleg vacsi is lesz minden nap Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Ugyan semmi közöm hozzá, de én azért inkább a fagyikat választanám, mert megszakad a szívem értük, hogy ott maradnak esetleg. Én azért örülök, hogy nem lettek fagyibabáink, mert nem lenne szívem otthagyni őket, így tuti lennének tesókák. Ha meg azzal nem sikerül, akkor megnyugodsz, hogy visszamentetek értük, de nem sikerült, és jöhet a lombik. Még a lombik ellen szól az is, hogy a szervezet nem felejt, és ez a sok hormonszuri tuti nem tesz jót, ami a fagyibabákkal elkerülhető. Ja és pénzben sem mindegy!!!

És hallgatunk mint a sír a lombikról.KépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
no, pont ez a hormondolog ami nálam is a fagyibabák mellett szól, mert ugye azért van, akinek azzal sikerült... szóval nem 0%az esély a sikerre.
Szerintem is egyébként először fagyi lesz... aztán meg... úgyis sikerülnie kell Kép Kép vagy nem??? Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Tuti, hogy sikerülni fog, vagy így vagy úgy.KépKépKép Az meg nem baj, ha van még pár hónap szusszanásnyi szüneted.Kép Egyébként egyre több fagyis sikerekről hallok, tehát volt már ilyen a történelemben, a kritikus pont, hogy túléljék az olvasztást.

Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?