Nikcsi
Tudtam, hogy vmit akarok venni a piacon a műanyagosnál, de csak bámultam bután, és nem jutott eszembe. Na majd jövő héten!
Én minden pelust kipróbálok lassan, Sebi szerencsére legalább erre nem érzékeny, úgy tűnik, de eddig a Libero a nyerő. Ezt a bugyi-pelenkát meg kimondottan megszerettem belőle.
AZ esésekhez kitartást, kis idő alatt belejön, és akkor nem lesz annyi sírás-rívás!
Látom a jobb ciciről te sem tudsz lemondani, vmi érthetetlen okból én sem tudtam, micsoda hülyeség?! Pedig mennyit kínlódtam vele!
Úgy látszik nincs mit tenni, igenis éhes. Ma volt itt vendégségben egy 10 hónapos kisfiú, ő is 4-5-ször is szopik éjjelente ha úgy alakul. Az anyuka picit fáradt, de nem bánja, örül ő is, hogy ilyen lelkesen szopizik a kölök és kész!
Myra
Jövő héten kedden du. otthon vagytok? Kiugranánk Sebivel játszani meg a pelusokért, ha addigra végre kigyógyulunk, és ti sem betegszetek meg...
Aranyhold
Szuper a recepted, köszi!!!
Hát csajok rájöttem, mitől vagyok én olyan hulla estére... Sebitől!
Itt volt egy kissrác a mamájával, hát tűz és víz a két gyerek! Amíg pogit sütöttem, az enyém körbevágtázta a lakást háromszor, lepakolt mindenhonnan kétszer, udvarolt nekünk egy sort, addig a másik kisfiú nyugisan elüldögélt, eljátszogatott. Amíg Sebi aludt, addig az anyja betette a járókánkba, és a kölök nyugisan elüldögélt, eljátszogatott.
Amíg leültünk hozzájuk a gyerekszobába játszani, addig Sebi épp csak a fejünk búbjára nem mászott fel, addig a másik kisfiú nyugisan elüldögélt, eljátszogatott.
Kölcsönösen le voltunk döbbenve egymás gyerekétől...