Mindenkinek köszönök minden tanácsot,nagyon aranyosak vagytok!...de tényleg
Bóbi!!!!!!!!!!!!
Holnap reggel hányra mentek???
Mi Erzsivel 8at beszéltünk meg!
Jó lenne még szülés előtt találkozni!!!
De kivételesen megbocsájtanék,ha Erzsike nem érne rá rám figyelni ctg.n,mert egy nagyon kedves Kismama szülését kéne vezetnie reggel!
A hétvége tényleg nagyon izgis lesz,Férjem meteorológus,nagyon sok jóval kecsegtet...aztán ki tudja,lehet egyszerre szülünk...
Képzeljétek visszavittem a zárójelentést a dokinknak!
Ugy tett,mint aki nagyon nyájas és kedves,nem érdekelte,h. ezren várnak rá,csak Velem foglalkozott...(ez mondjuk nagyon nem hat már meg,mert első gyermekem egészsége,meg a hozzáértő szakértelem)
Közölte,h. :-visszadobná a labdát az I.sz. Gyerekklinika Főorvosának,mert ő helyesen járt el és nem hibás semmiben...
Ja és hogy a dokik szeretiuk feleslegesen ijesztgetni az Anyukákat,amit nem mindig kell meghallani...(nem hiszem,h. egy nephrológus professzor abban lelné örömét,h. egy 9hónapos terhes kismamát és kispapát ijeszteget...)
Aztán még makacskodtam egy kicsit,h. miért nem utalt rögtön vizelet és vérképvizsgálatra,ilyen előélettel...erre csak azt mondta,h. neki meggyőzödése,h. a megfázástól volt lázas...
Na,mindegy...már nem is lényeges,mit "hablatyolt",csak gáz mikor az ember gyerekével akarnak "dobálózni" az orvosok...
Holnap 11re jön a védőnő és beszélek Vele,kit ajánl...
A pénzadást én a következő,választott orvosnak gondoltam,h. adnék...