sziasztok,
Rita,
én szeretnék elmenni a találkozóra, eddig úgy tűnik, jó is a csüt, bár aznap délután önkorm. Télapóra vagyunk hivatalosak, de az csak 6-kor kezdődik
addig tehát biztos nem maradunk
Eszter,
nem tudtam rendesen visszakeresni, így áruld el, kérlek, hányadik hétnél tartasz, és mikorra vagy kiírva...Boldog névnapot a kisfiadnak így utólag is!
és ha jól látom, Gergő nap is volt...
éljenek a Gergők!
Orsi,
nagyon szép a kézimunkád! ezt esténként csinálod? de ügyes vagy
én ehhez béna vagyok, régi kedvenc hobbijaimra nem marad időm, de most éppen beizzítottak ismerősök üvegfestésre, elő kellene szednem a cuccokat, és alkotni
Karcsi megígérte Dorkának, délután elviszi játszóházba, akkor esetleg neki is állhatok
ma megvolt az első szánkózás! állítólag nagyon komolyan ült a szánkón Dorka, és a domboldalt is élvezte. És még most sem olvad
látom, írtatok tegnap a csizmácskákról, én is pont tegnap vettem neki egy vízhatlan német csizmát, 22-es, először azt hittem, még jövőre is jól lesz, de mostmár nem vagyok benne biztos
viszont annyira meleg, hogy a lábacskája még szánkó után is meleg volt
a kezére viszont bármit adhatok...jégcsap
amit viszont eddig sehol nem kaptam, az vízhatlan "síoverall", ebben a méretben nem nagyon van, ahol eddig néztem
ti találtatok valahol?
Vera,
megnéztem a naptáras képeidet, egyszerűen fantasztikusak!!! nemrégiben kaptam egy lemezt másolt Photoshoppal, de nem lehet a gépemre installálni
most várok egy másik forrásból
hihetetlen jó dolgokat lehet vele csinálni, Zsuzsa férje is mutatott nagyon klassz dolgokat vele, de úgy látom, ez a program főleg a vérprofiknak van kitalálva
a Google-ról le lehet tölteni egy teljes képszerkesztő programot, a neve Picasa, azzal is lehet sok jópofa dolgot csinálni, pl egyik programom sem tud olyan jól leszedni piros szemet! ajánlom mindenkinek!
valamelyikőtök írta a szemölcsöket, jaj, nem tudom ki volt, elnézést, talán Kostyika...?
szóval mi Danikámmal tapasztaltak vagyunk ebben, bár nem kezdtük korán, mert talán 5 éves volt,a mikor először mentünk a Heimpálba ezzel. Az uszodában szedte össze, de azért szerencsések voltunk, mert a társaihoz képest megúsztuk kevés szemölccsel, talán ha 10-15 volt rajta...Rettenetesen félt a kapargálástól, de az első után annyira megnyugodott, hogy megkönnyebbülten felkiáltott: "ez tök jó!" nagyot nevettek a fehérköpenyes nénik
neki egyenként elfagyasztották foly.nitrogénnal (?), az csak spray volt, utána nem érzett semmit.
A talpán is volt, de az másként nézett ki, az olyan csúnya-mély-gyökeres volt, arra meg kaptunk ecsetelőt (Verramed), kellett kenni vagy 4-5 hétig, de elmúlt, mintha soha nem lett volna.
Most 2 hónapja megint előjött egy pár a testén, és megint 3 a talpán, most maszekhoz vittem, az meg a testére írta fel a Verramedet, a talpára meg Scholl Verruca tapaszt (ez utóbbiban nem igazán hittem...), és minden szépen rendbe jött!
aaaa, mennyit írtam már megint, és a gyerekeimről még egy szót sem...
majd legközelebb
puszi
Anitabori