Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Orsi: Gergonek boldog nevnapot kivanok!

Mese: Lili minden reggel 5 ora korul felkel tejecskeert, de mi mar nem adunk neki tapszert reggel. Azt csak este kap lefekves elott. Reggel lemegyek a konyhaba kiveszem a dobozos tejet, ontok belole a cumisuvegbe, egy picit mikroban felmelegitem es Lili imadja. Jol visszalaszik utana. Ha Levi kapott mar tejet, nyugodtan lehet neki adni.

Vera: Mikor talalkozunk? Nincs kedved valamikor atjonni? Vagy en is mehetek, ha neked ugy egyszerubb.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Egy meglepetes!
Na mi ez? Kép
Rita
Kép

Kép
Kép
trita

Hali!

Rita: csak nem?? Nagyon nagy gratula, éljen, éljen!!!

Jön valaki holnap börzére? Én megszerveztem: jön az egyik barátnőm, és papával egyesült erővel vigyáznak Futrinkára.

Jerry
jerry

Rita!

Gratulálok!!!! A képet elnézve, már nem is olyan ifjú ez a kis emberke. Hányadik hétnél jártok?

Üdv:

Zita
pzita

SziasztokKép

Rita
Te kis titkolózó!Kép Óriási gratula!!!!Kép És hány hetes a kistesó? Mióta tudod?

Jerry
Kár, hogy csak ilyen kicsit jöttél, de gondolom még mindig nehéz napokat élsz meg. Jó, hogy mész a börzére, kell egy kis kikapcsolódás, még ha fárasztó, akkor is.

Na, mennem kell, mert Gergő dührohamot kapott és csak kettesben vagyunk.

PusziKép

Orsi

avocado

Rita!

Gratulálok! Nem semmi amit véghezviszel: Lili, tanulás, munka, kistesó. Le a kalappal előtted!

Andrea
tandrea

Sziasztok!

Rita!

Már vártam Kép Kép Gratula Kép

Vera

KépKép
viranka

RITA!!!!

Óriási gratula, ez szuper!!! Kép
Kép Kép Kép Kép
Így meglepődtem:

<!--attachment: Resize_of_orangutan-297024.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*52.0**Resize+of+orangutan%2ebmp --><center><pre>
Kép
Resize of orangutan.bmp (52.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

Macs
maccs

ÁÁÁ!!!

Rita!

Gratulálok, irigy- irigy- irigy!!!!
nekem is ez ugrott be elsőnek, hogy kis titkolózó, hisz ez az emberke már 8,9cm, jól olvasom, nem? Nem is olyan kicsi már!!

amúgy tejet még nem kapott, csak tejtermékeket, és még nem is akarom adni neki kiis ideig.. (talán mert én is úúútálom, max müzlihez, meg nekem betett az a csúnya laktóz igy fenőtt koromra, pedig sose ittam annyit, brr)

na ez az, a cumit meg megrágta, mint ismeretlen anyagot, és akkor ami kifolyt belőle, azt lenyelte.
ma hajnali 5h: szopi (f2kor feküdtem), félálom, majd f6-3/4 8- ig szenvedés, nyűglődés, hiszti, tombi. Kb f7-kor feladtam, kimásztam, csináltam egy adagot- na persze nem kellett neki. Aztán elaludt, és én keltettem 11 után! ami nem normális- de azt a 3órát behozta.. ja, amúgy f10 körül alszik, szóval 5- kor még nem lehet éhes, tudom én. De én nem birom már, állandóan anyát akar.
na szép, megint ennyi az idő, szaladok

Mese

bárcsak én is jöhetnék már ilyen hirrel, de meg kell várni még 1 ciklust (mert a házfelújitásnak meg kell lennie, mire megérkezik a kistesó, és esélyem is van a végén fekvésre, meg hamarabbi jövetelére..)szóval várok, de már türelmetlenül..

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok lanyok!

Koszonom a gratulaciokat. Kép
Igazandibol nem titkoltam, cak en az a tipus vagyok, aki nem beszel rola a 3-ik honap elott. KépLilivel se volt maskepp. Amugy picurka 12 hetes es 2 napos es 6cm. Kép A 8,9 cm gondolom a petezsak merete. Junius 2-re vagyok kiirva, de szerintem majus 28-a korul meglesz a baba, tekintve a rovid ciklusaimat. Ugyanez volt Lilinel. O julius 2-re volt kiirva es junius 26-an szuletett.
Nagyon sokat emelygek es azert hanyok is ha nem minden nap. Kép Elegge rosszul vagyok. Szoval elegge megdolgoztat engem a baba a sok teendom mellett. Kép Szerintem ez is kislany lesz. Kép Lilivel is ugyanilyen tuneteim voltak, bar vele sokkal erosebb. A picurka meretei szinte pontosan egyeznek Lili akkori mereteivel. Kép
Es 2 hetig fekudnom kellett, mert egyik ejszaka volt egy kis verzesem, irany az ugyelet, ahol megallapitottak, hogy nincs nagy gond, egy kis reszben levalt a petezsak es ez okozta a verzest, de fekudnom kellett 2 hetig. Ugyhogy 1 hetig anyukam, 1 hetig anyosom volt itt es segitettek Lili korul. Setaltak vele, tisztaba tettek stb.. nem emelhettem fel a sajat lanyomat. Kép De ennek mar vege. Most minden okes. Levalas megszunt. Kép Babaval minden okes. De a doki azt mondta, hogy azert meg ne ugraljak. Kép Szoval ez a ket jet fekves ha a verzes miatt nem is, de a rosszulletek miatt szukseg volt. A kakis pelenka latvanyatol, a kajaszagtol, kajalatvanytol, szoval mindentol rosszul voltam. Most mar csillapodott, de meg van. Tegnap is fel oraig gyomorsavat hanytam reggel. Kép

Mese: mindent bele! Kép

Orsi: tekintve, hogy nekem napra pontosan 25 naponkent jon meg, mar a 27-ik napon tudtam, hogy terhes vagyok. Es ez pont Bukfurdon volt. Ott vettem tesztet. Kép

Na, megyyek suliba. Este benezek meg.
Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Épp bősz anyázásban vagyok, mert elvélke megír... de azt hiszem a többit már ismeritek!

Rita!
Te kis huncut!
na persze, mert sok a munka meg rajzolnivaló! Hihihi! Egyem a zuzád!
Gratulálok! Kitartás, lassan túl vagy a nehezén, már ami az elejét illeti!
kaki ügyben megértelek, bár engem inkább a törlőkendő kergetett világgá.
Hurrá-hurrá-hurrá! jajjj, miért nem lehet itt látványosabban örülni!KépKépKépKépKép
Minden létező kalappal le előtted, hiszen még ígyis meló meg minden! Nagyon szívós Anyu és Kismami vagy!

Orsi!
Gergőnek boldog névnapot megkésve is!
Én is várom már a hétfőt, mert akkor lesz az első ténylegesen megtartott névnapja. Voltunk a Guliverben, és névnap, Mikulás, Karácsony lerendezve, és még pízem is maradt! Kép
Hű! Gratula az első tornaórádhoz! Látom belelendülni kezdesz! Ez tök jő! Nincs is jobb kedélyjavító, mint a mozgás! És még az immunrendszerednek is jót tesz, ha meg még másokat is tornáztatsz, akkor dupla öröm a lelkednek! Csak így tovább!
Pimpi ügyben magam is tanácstalan vagyok, mert matatni nem matat, inkább locsolgatja a bödönéből vizecskével, de sem pirosság, sem szűkület nincs szerintem, scak a tapadás nem oldott fel. teszem, hozzá, lehet, hogy ez a nyavaja a modern pelusos kor "eredménye2, mert tényleg nincs alkalom rá, hogy maguknak intézzék az ügyet. De nem tudom, régen hogy volt.
Azért remélem nem csinálnak majd semmi csúnyaságot se nektek, se nekünk.

Meske!
Bár még nem olvastam vissza tisztességesen, de ha az esti szopit akarod kiváltani, akkor lefekvés előtt próbáld ki a tápit, ha már, mert talán azzal végigalussza az éjszakát, amennyiben nem anyaellenőrzési projektről van szó.
Timinek pedig abban igaza van teljesen, hogy nagyon büdi tud lenni a tápitej, ha nem friss, ha pedig HA akkor családilag állíthatom, ihatatlanul rossz. Én először a dobozra vetve magam a szavatosságot kezdtem keresni, hogy mi a sz.rt adtak el nekem, mert szentül hittem, hogy romlott a cucc. De nem. Az ilyen.
Persze mindez szerintünk.
Egyébként pedig, babára fel!

MAjd még visszaolvasgatok, és mivel jelentem a köv. két évre letettem a rajzfilmes ceruzám, így sűrűbben járok majd a nyakatokra! Sokkkkkal sűűűűrűűűűbbven! KépKépKépKép

ESzter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Rita!ÓRIÁSI GRATULAAAAA!Kép KépReméljük nem tart sokáig ez a hányós korszak.

Ne haragudjatok,hogy most csak Ritának írok,de hulla vagyok,ma fél 7-től kint voltunk a börzén.Találkoztam Borival,Hajnimacival és végre személyesen is megismerhettem Szöszit!!! Annyira jó volt látni Õket.Kép Kép Kép

Na,puszi,holnap próbálok jönni:

Anikó
vakili

sziasztok,

Anikótól hallottam ma a hírt, így beugrottam gratulálni Ritának

Rita,
nagyon jó egészséget kívánok Kismamának és Kismagzatnak, és persze a Nagylánynak isKép és már a 3.hónap...?! AtyaégKép
Vigyázz magadra, minden jót!

Anikó,
fél 4-ig kint voltam, alig bírtam hazavánszorogni...hogy sikerült a végére? kis babakocsit találtál?

Eszter,
neked is nagy gratuláció - nem tudom, te hányadik héten tartasz, majd megpróbálok visszaolvasni...

puszi mindenkinek

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Hali,

Rita,
Én most olvastam mert suliban voltam de elállt a lélegzetem Kép Rögtön eszembe jutott hogy amikor Maccséknál voltunk én kérdeztem tőled hogy nálatok mikor lesz a következő és te mondtad hogy áá nem . De ezek szerint akkor már terhes voltál? Gratulálok nagyon és azért pihenj amennyit tudsz. Lassan kezdek kedvet kapni tőletek Kép
Puszi
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Rita,NAGYON NAGY GRATULAKép
Ezt pedig azért küldöm, hogy így tessék batartani a pihit amennyire csak lehet!Kép

Orsi, neked is gratula a tornáhozKép, és Gergőnek kicsit megkésve, de Boldog NévnapotKépKépKépKépKépKépKép

Eszter, jó, ha többet jösszKépHagymácska hogy van?Kép

Andi, bocsi lehet hogy elfelejtettem leírni a vacsit! Most pótolom:szóval általában ugyanazt mint a szendvicsekkel, csak kenyér nélkül!KépPár szelet felvágott, sovány sajt, paradicsom v. paprika, de ha jó napom van és van kedvem szöszmötölni a konyhában akkor összedobok valami salátát,vagy virsli mustárral,tojásrántotta, meg a tojás mehet minden módon csak mindezek kenyér nélkül!!!Nem egy bőségtál, és az elején baromira hiányzott a kenyér, de már megszoktam!Tegnap este Cézár salátát csináltam, isteni lett! Apa is megnyalta mind a 10 újjátKépKépDecemberben mérem magam legközelebb, majd jelentek, hogy mennyi ment leKépBár most úgy érzem nem valami sokKépKép

Macs, mi újság a házzal???Hitel projekt beindult már??
Mindíg gondolok rátok, ha ott megyek el előtteKép

Mese, új autóhoz gratulaKép/irígy,irígy/Képet kérünk ámKép

Mindenkinek pussz
manóci

Sziasztok!

Nagyon koszonom a sok gratulaciot es nagyon meghatodtam, hogy meg a regiek is bekoszontottek erre a hirre. Kép Nagyon jol esett. Kép

Anita: Nagyon hianyzol am a forumrol, ha tudsz irj egy par mondatot mi van a gyerekekkel. Hogy vannak?

Zita: rolad nem is beszelve, te is hianyzol. Ti is jol vagytok?

Andi: Maccseknal a beszelgetes a babaprojektrol nem igazan igy zajlott. Kép kerdzeted , hogy mikor lesz a kovetkezo es en azt mondtam meg nem tudom. Kép Ami valojaban igaz is volt. Kép

Eszter: Igaz amit irsz. En mindig szivos voltam. Kép Ha valamit akartam, azt veghez is vittem. Kép

TALALKOZO: mit szolnatok egy karacsony-ujev elotti talalkozorol nalunk ujbol? Gondoltam, hogy 2 het mulva valamelyik nap a heten lehetne talalkozni. Az meg Mikulas elott van, igy talan meg raertek, de felolem lehet barmikor is. Akar jovo heten. Szeretnem ha mindenki ott lenne, aki multkor is volt a nagy babatalin. (Anita, Zita, Aniko ti is)
Mit gondoltok?

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Rita!

Gratulálok a babához! Jó egészséget, és hányásmentes terhességet kívánok! Kép

Voltunk Lillával az 1. sz. Szemészeti Klinikán. December 5-én műtik a szemét. Szerencsére nem mélyaltatásban csinálják, "csak" gázzal altatják el, megcsinálják a beavatkozást, és már jöhetünk is haza. Csak az a gáz az egészben, hogy nem ehet előtte. Szóval a reggei kakaó elmarad, meg fog szakadni a szívem! Még ki sem nyitja a szemét, már hammogni szokott reggel. Kép De majd kárpótolom vmivel. Kisség be vagyok rezelve. Viszont jó lesz, kész lesz, mert így nem maradhat. Majdnem mindig gyulladásban, könnyezik. Kép

Megyek, meggyógyult a mosigépem. (Ha nem írtam volna, elromlott Kép ) Most mindent mosok, ami az utamba kerül, annyira örülök, hogy van rá lehetőségem. Rájöttem, hogy nem tudok mosigép nélkül élni. Nemsokára le kell cserélni szegény Herminámat, mert majdnem minden hónapban elromlik, annyira gyakran teszi ezt, hogy már én is meg tudom szerelni. Kép

Puszi Mindenkinek!

Annyira örülök, hogy már két pocakosunk is van! Kép Ugye "csak" kettő? Nem maradtam le semmiről? Kép

Sziasztok!

Timi

Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

SziasztokKép

Látom a nagy hírre beindult a topik!Kép

Először is köszi mindenkinek az utólagos névnapi köszöntéseket Gergő nevében is!Kép

Rita
Akkor majdnem a Hugimmal egy időben szülsz majd, Õ május közepére várja a picurkáját.Kép
Tali ötlete szuper!Kép Mi mindenképpen megyünk!

Anikó
Jó lehetett találkozni a régiekkel!Kép Jól vagytok? Sikerült jól árulnod?

Képzeljétek nálunk is nagy változások voltak! Na nem, még nem a kistesó jön, most éppen nagylány vagyok másodszor a szülés ótaKép, hanem Gergővel.
Mókuska már kétszer átaludta az éjszakát, pontosabban elalvás után 1x felébredt fél 12-kor, aztán eludt első alkalommal fél 6-ig, másodszor viszont már 6-ig! Már régóta gyanakszom, hogy kicsi Neki a kiságy, de ezek miatt egyre biztosabb lettem benne. Mert köztünk is annyira forgolódik, hogy néha keresztbe is fordul és így, ha van helye tök jól alszik. Így tegnap felkerekedtünk és kapott karácsonyra egy ágyat. Sokat megnéztünk, minden szempontból átrágtuk és végül úgy döntöttünk, hogy rendes ágyat veszünk Neki, és arra vettünk egy leesésgátlót. Persze az anyagiak is közrejátszottak. Sikerült a Kikában kifogni egy akciót és már be is raktuk az ágyat, így ma már ott alszik Mókuska. Olyan más lett így a szobája!Kép Hoztam képet is róla:

Kép

És felraktuk a képet is, bekereteztettem, azt is lefényképeztem nektek:

Kép

Na, most csak ennyi voltam, elég nyomi vagyok, megyek tornázok egy kicsit, hátha az helyretesz!

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Csak egy rövidet megint,mert itt áll a család mögöttem,várnak a gépre.Kép

Timi:3 pocakosunk van,mert Soraya is az Kép Kép Kép.Igaz,hogy nagyon régen nem tudunk Róla!!!! Kép Kép Kép
Műtét Kép

Bori:Nagggyon jó volt látni Titeket!!!! Kép Játékkocsit sajna nem kaptam már,kettőt is elvittek előlem.Ami volt,az 15.000 volt használtan,azt azért mégsem.Kép

Orsi:az eladás jól sikerült,minden nagy dolgot elvittek (kád,hordozó,szopipárna,sterilizáló...stb), vásárlás nem igazán.Kép Mindegy majd megyek a kedvenc turimba a jövő héten.Kép
Mókuska szobája nagyon szép lett!!! Micsoda nagyfiús ágy.Kép

Rita:tali nagyon jó lenne,ez sajnos nem rajtam múlik.De megpróbáljuk,hátha....

Bocsi,de mennem kell Kép

Anikó
vakili

Anikó!

Tényleg! Emléxem! Csak már idejét sem tudom, hogy mikor írt! Kép

Pussz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Rita!!!

Nagyon gratulalok, Aniko meselte, hogy micsoda hirek vannak errefele!!!Kép Oszinten szolva irigy is vagyok nagyon !!! Problemamentes terhesseget kivanok!

Puszi:szoszi
szoszi

na akkor behozom az elmaradást.

Orsi, Maccs

igen, az éjszakáim miatt gondoltam, tény, hogy nem éhes, anyahiány miatt kel fel, megnézni meg vagyok- e, de ez mostanában nem elég, mellém akar bújni. Eljutottunk oda, hogy ő sem alszik rendesen, akár hajnaltól óránként kel, és cicit akar, persze mellettem. Igy én nem alszom, csak alig- alig, ő se igazán rendesen. (apával való összebújás meg ugye..) szóval azért gondoltam, ha elfogadja, megtömöm, és attól elálosodik, és szépen visszaalszik, akkor beteszem ágyikójába, és rendesen alszunk mindannyian (apa meg én ugye összebújva!)
nem akarom én rászoktatni, de más nemigen jutott eszembe. Na most cumisüveg nem kell neki, ami benne van, az fincsinek tűnik, de annyira azért nem kell, Próbáltam már itatósból, abból ivott, de csak keveset. Viszont az elmúlt pár napban már apa is kiakadt, úgyhogy befenyitettünk. Éjjel felkelt negyed3- kor, és anyát akart (namost ez még nem a hajnali szopi, nem is éhség, csak aaanya) apa felkelt, és szépen visszatette.
DÜHROHAM.. sikitás.. próbálta itatni vizzel (Maccs, persze hogy azt is megpróbáltam, kiveri a kezemből, vagy úgy tesz mintha elfogadná, és dühödten hajitja el egy gyors mozdulattal) , percenként visszafektette, magyarázott neki, stb. megmutatta hol az anya, (hogy megvagyok még), de utána vissza ágyikóba. ÉN már rég feladtam volna, de valami miatt kedves férj nem hatódott meg. Birkatürelemmel, kedvesen magyarázott Levinek, és akkor sem engedett. 1 órán keresztül volt a balhé, majd kicsi fiam hüppögve bár, de nem kelt fel többet, cserébe mesélt neki apa. Szép lassan belealudt a mesélésbe (én is) Csak reggel n8- kor kelt újra, és kapott cicit. Másnap kérdeztem, mi lesz, ha megint kel, de bevállalta újra!
Levi pedig nem kelt fel éjjel.. kopp- kopp, lekopogom!!!

Orsi, sztem minden gyerek forog az ágyban :-)
Nagyfiú a nagyágyban :-) hogy aludt az éjjel?

Anikó!
elfelejtettem irni, köszi a takcsi lehetőséget, de férjem nem engedi hogy "pasi" is legyen, meg ketten is legyenek. Csak nyugdijas, idősebb néni jöhet számitásba :-( azért köszi.

Timi,
édes a kiscsaj a képen. Műtét :-( mit csinálnak vele konkrétan, tudod? meddig tart? már előre sajnálom.. neked meg kitartást, mert te vagy az akinak végig mosolyognia kell, hogy ne féljen..

Rita pocakos mama!

Már akartam irni, hogy van tütüm, bármelyik babatalira el tudok menni, úgyhogy mi megyünk, hacsak le nem szakad az ég! (még mindig várom hogy kell kicsinyiteni a Photo Editorral ám..)

Levike csúnyán köhög, már baja nincs, de igy megint nem megyünk babás barátnőhöz. (a múlt heti láz 3 nap után nyomtalanul eltűnt, igy felirtam a szuri miatt- számlájára)

megyek tanulni

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Photo Editor: hoppá, asszem megtaláltam Rita, mindjárt tesztelem is..

babafalva.hu vonalzó
meske

Eszter!
OLIVÉRNEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!! Kép Mit kapott?

Mese:ez a férfi egyébként egy nagypapa,ha esetleg a féltékenység a gond.Kép
Ügyesek vagytok altatás ügyben,kitartás!!!!

Orsi:hogy sikerült az első éjszaka az új ágyikóban? Kép

Lejárt az időm.Kép

Puszi:Anikó
vakili

SziasztokKép

Csak gyorsan bejelentkezek, mert nem tudom Gergő meddig fogja elviselni, hogy írok.

El akarom újságolni, hogy jól gondoltam az ággyal kapcsolatban! Éjjel Gergő végig a saját ágyában aludt! Igaz, 1x felébredt fél 12-kor (úgy látszik az már menetrendszerűKép), de milyen jó, hogy ilyen nagy ágya van, csak bebújtam mellé, szopizott és aludt tovább! Legközelebb 6-kor ébredt, akkor átvittem magunkhoz, szopizott és visszaaludt fél 8-ig! Úgyhogy szuper kipihent vagyok!Kép

Na, megy a hiszti ezerrel, mennem kell!

PusziKép

Orsi

avocado

Ezt még reggel 9-kor írtam, de most vettem észre, hogy nem küldte el.Kép

bocsiKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Rita, tali az nagyon jó lenne, remélem most már el is tudunk majd menniKépMár nagyon megismernélek személyesen is titeket, és nem utolsó sorban a gyerekeketKép

Eszter, Olivérnek névnapjára nagyon sok boldogságotKép

Orsi, nagyon szép az ágyikó, és a szobácskája isKép/nálunk is sárgaKép/
Alváshoz pedig gratula
Ja, el ne felejtsem már a cicás kép is gyönyörűKép

Timi, műtétKépKépKépés pont mikulás előtt! De sajna, ha kell!Majd gondolunk rátok, és kitartást mindkettőtöknek arra a napraKép

Hóeséshez mit szóltok??Nálunk nagy volt az öröm Eszti részéről, topogott a hóban, meg sikongatott, és persze kesztyű nélkül fogdostaKépTetszett neki nagyonKép

manó
manóci

a lényeget lehagytam!

Levi 2 napja közlekedik megállás nélkül!
azt hittem már nem kezdi el :-)
na persze eddig is ment x lépést, aztán viszont mindig megtámaszkodott, biztos ami biztos.. nem kockáztatunk.. de végre!

puszi mindenkinek!

babafalva.hu vonalzó
meske

Eszter, Olivérnek boldog névnapot!!

Anikó, köszi, na azért nem az az oka, csak neki ez nem jó, brr..de fiatal lány se lehet, mert mi van ha pasija lesz, és az már nem olyan rendes, és ráveszi erre meg arra.. most folytassam.. némi üldözési mánia :-)

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Mese!
Valahol megértem a párodat,a mai világban már mindenki jobban fél.Kép
Gyalogláshoz gratula Kép

Orsi:éjszaka Kép Hurrá-hurrá!!!!
Volt valami Mókuskánál az oltástól? Mi is csütörtökön kaptuk,még semmi,de állítólag 7-10 nap.Nekem meg 3 hetet mondott a dokinéni.Remélem azért megússzuk.

Manó:hóesés Kép Bencének is nagyon tetszett az ablakból,de nálunk nem maradt meg egy picit sem.Bokrokról raktam a kezébe,de nem volt elragadtatva tőle.Kép

Anikó
vakili

SziasztokKép

Eszter
Boldog névnapot Olivérnek!Kép

Manó
Köszi!KépNagyon aranyos vagy!Kép

Mese
Gratula a menéshez!Kép Látod, ami késik, nem múlik!Kép NÁlunk is bejött az alvásnál!Kép

Anikó
Oltástól még semmi, nekünk 2 hetet mondtak. Remélem megússzuk!
Hó, mi is arra ébredtünk, hogy csupa fehér volt minden, de Gergő úgy bealudt (2 órát, egyre jobban szeretem az ágyátKép), hogy csak fél 4 után tudtunk kimenni, akkorra meg már vékony volt a hóréteg és ezért nem vettem ki a kocsiból. Remélem holnap is esik és akkor talán délelőtt kimegyünk megnézni.Kép

Most ennyi voltam.

PusziKép

Orsi

avocado

Hali,

Délelött írtam de nem ment el Kép

Timi,
Én is hasonló cipőben járok, manónak pénteken lesz a szemölcsleszedése és éjféltől se enni, se inni nem lehet. Õ is olyan mint Lilla, felébred és szopizni akar, utána meg enni. Nem tudom hogyan fogom elterelni a figyelmét.

Eszter,
Olivernek boldog névnapot kívánok!

Mese,
Türelmes apáért irigy, enyém azt sem hallja meg ha éjjel manó felébred és reggel csodálkozik hogy én miért vagyok hulla. Levi megy KépKépKép Mit csinál nálatok a takarító? Pl elmosogat meg ilyesmi?

Rita,
Mi is nagyon szívesen mennénk a talira. A héten biztos h nem jó és jövő héten is attól függ hogy milyen lesz a műtét után. Van már konkrét dátum?

Anikó,
Én is szerettem volna kimenni a börzére de vizsgáztam. Érdemes egyébként kimenni? Miket lehet ott venni?

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Mese: Photo Editor: Ne haragudj. Teljesne kimnent a fejembol. Kép Szoval ha kicsinyiteni akarsz kepet, elinditod a programot, megnyitod a kepet, utana ramesz az Image/Resize menure. Ott beallitod az Units mezot Pixels-re, majd tekintve, hogy babanetre kb. 400x300-as felbontasu kepet teszunk, allitsd a widht-et 400-ra ha a kep fekvo. Ha a kep allo akkor a Height allitsd 400-ra. Eleg csak ezt az egyet beirni, mert utana a program automatikusan megadja a masik oldal meretet is. Remelem ertheto voltam. De lehet, hogy azota mar te is tudod. Kép
Levi jarasahoz oriasi gratula! Kép
Papa nagyon ugyes! Kép

Eszter: Olivernek nagyon Boldog Nevnapot kivanok! Kép Mit kapott?

mano: Hoesesnek lili is nagyon orult. Masfel orat setaltunk es nagyon elvezte. Neki a kedvenc idotoltese volt, hogy rugdosta a havat. Kép

Szoszi: nagyon koszonom a gratulaciot. Orultem, hogy irtal. Kép

Andi: Mutethez drukkolok. Remelem minden rendben lesz. Kép

TALALKOZO: Mit szolnatok jovo het kedd vagy szerda vagy csutortokhoz? Nekem mindegy. Kinek melyik jo?

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Rita!
nekem a szerda semmiképp sem jó, mert ergész nap suliban vagyok, dőt vizsgázom is, ha 30- ra gondolsz. Szóval én a csüt.re szavazok, aztán meglátjuk, másoknak mi a jobb..

puszi
Mese

a P.E.t köszi, sikerült, de nem néztem eddig hogy álló vagy sem..csak teszteltem, mert bevallom, inkább vártam sokáig az útmutatóra, mintsem belenéztem volna :-) szánom bánom.. pedig halál egyszerű :-)

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Rita!

Nekem mindegy melyik nap lesz a taliKép
Úgy néz ki lesz ugyanolyan fgépünk mint amit tönkretettem Kép

Orsi!
Nagyon aranyos az ágy:9A micimackós képet is te hímezted?

Mese!
Apának meséltem a te párod türelmét és azt mondta hétvégén kipróbáljuk az altatástKépKíváncsi leszekKép
Levinek gratula a járáshozKép Kép

Tegnap olyan édi volt MÍra,mikor kimentünk a szokásos délelőtti játszásra,kicsit meglepődött hogy minden fehér,de aztán feltalálta magátKépA havat megfogta a kezével és kiabált h. "anyaa"és akkor le kellett sepernem a kesztyűéről a havat.Egy darabig ezzel szórakoztunk Kép
No és a kedvenc szórakozása mostanában:iszik a csőrős poharából majd valami másik dobozba(poopsikrémes,locsolókanna vagy éppen amit megfelelőnek tart)visszaköpi Kép

Vera
MA voltunk a 15 hós szurin KépMíra enyhén szólva üvöltött mikor meglátta a dokinénitKépSzerencsére gyorsan hazaértünk,szopőizott és el is aludt.De végig nemnézett rám.mintha meg lenne sértődve a lelkem.Úúúúúúúgy utálom a szurikatKépÉn még mindig ideges vagyok Kép

KépKép
viranka

SziasztokKép

Rita
Nekünk is a kedd és csütörtök lenne a jó, a szerda kicsit komplikáltabb nap. Már nagyon várom!Kép
Hó: érdekes, de Gergőt nagyon nem izgatta a hó, sétált benne egy kicsit, de ennyi. Majd gondolom a hóemberépítésnél már jobban fog érdeklődni!Kép

Vera
Egyetértek szuri ügyben! De most már 3 éves korukig nyugtunk lesz! Szegény Míra!Kép Azért ez a szopi dolog nagyon klassz! Gergő is úgy meg tud nyugodni a cicitől!Kép

Na, most ennyire futotta, eleve 2x írtam ezt meg, mert az elsőt sikeresen kitöröltem egy rossz mozdulattal.Kép Hulla vagyok, Gergő extra nyűgös volt ma.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Rita,
gratulálok a kistesóhoz Kép Nyugodt pocakosodást neked!

pussz:
Szilvi
lino

Sziasztok!

Tegnap már háromszor írtam, de mindig lecsapott a rendszer. Kép
Ma meg időm nincs. KépKépKépKép

Minden esetre NAGYON SZÉPEN KÖSZI A KÖSZÖNTÉSEKET!
Igaz egyenlőre azt hiszem nekem esett jobban, de biztosan ő is örül! Kép
Ja és egy boci kesztyűbábot kapott, ami bőgni is tud! Kép
Vicces, ahogy nézegeti vele az állatos könyvet! Kép

Holnap jövök tisztességesen is!

Puszi mindenkinek!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

TALALKOZO: Akkor talalkozo nalam jovo het csutortokon. Marmint december 1-en. Aki nem tudja hogy kell ide jonni, az irjon.

Szilvi: Koszonom a gratulaciot! Nagyon jol esett, hogy te is irtal! Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Vera:én is utálom,ha szúrják Õket,be se megyek,csak apa,és utána én nyugtatom.Cici nálunk is hatott.Kép

Lino:mi van Veletek????? Legalább egy képet! Légyszi-légyszi!!!! Kép

Andi:én nagyon szeretek börzére járni,de nem mindenkinek való.Most nem nagyon tudtam vásárolni,egyrészt nagyon sok a kislány ruha,másrészt sok volt a turis,akik méregdrágán adják a használt cuccokat.Pl.használt hosszúujjú pólót 1800-ért.Kép Teljesen kiakadtam.És az emberek ölik egymást ezeknél az asztaloknál.Ugyanakkor ha egyszerű eladó vagy,mindent lefikáznak,és 50 Ft-ból is alkusznak.Ezt szó szerint értsd!!!Pedig mi csak hibátlan,szép ruhákat viszünk ki.Mindegy,apa azért ügyesen árult,nem panaszkodhatok.Kép
Egyébként minden van,mi szem,szájnak ingere:játékok,édességek,mindenféle babafelszerelés,újak és használtak is.Lehet nagyon jó üzleteket kötni.Kép
Péntekhez nagyon drukkolok!!! Kép

Orsi:nekünk ma van a 7. nap,remélem megússzuk.

Többieknek is puszi:Anikó
vakili

SziasztokKép

Gyors leszek, most nincs sok időm.

Lino
Jó, hogy jöttél, de írj egy kicsit magatokról!Kép Lányok jól vannak?

Anikó
Ti is csütörtökön kaptátok? Nekünk is a 7. nap van, eddig semmi! Remélem nem is lesz! Kopp-kopp!!!

Börze: én most nem vágytam, meg végül is minden megvolt, amit akartam, így nem volt értelme kimenni.

Lányok
Csizma ügyben hogy álltok? Mert mi vettünk Gergőnek egy kis hótaposót az egyik börzén (olyat, aminek gumi a feje), de úgy érzem, hogy nem eléggé bélelt és prémesebbet akarok. Van valakinek ötlete, hol nézzek? Persze az ár is számít, mert sajnos nincs 15 ezer rá, de még 8 se.Kép 5-6 ezer között max.

Most ennyi voltam, este jövök, ha nem leszek nagyon ki a tornától.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

JA!

Vera
A mici mackó egy poszter bekeretezve.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Mese, gratula a járáshozKép

Anikó, az oltás az tuti 7-10 nap! Ha addig nem jön ki semmi, akkor ti is megússzátokKépMajd drukkolunkKép
Jó lehetett a börze, nem is tudtam, hogy új cuccokat is árulnak ott! Bár most nekünk kelleni nem kellett semmi, de azért ha mentem volna tuti veszek valamit. Valamit ugyanis mindíg meglát az emberKépTi nem így vagytok ezzel?Bár én járok azért turiba mert naggyon édeseket lehet kifogni amik jók is minőségileg! Imádom az angol Next-es rucikat, meg a H&M-eseketKépBarátnőmmel szoktuk bevetni magunkatKépKép

Vera, nektek is megy a druukk, hogy ne legyen semmiKép

Rita, nekünk is jó a csütörtök, csak még nemtom, hogy lesz-e autómKépAttól függ a menet! Ugyanis szerdán is megyünk egy babatalira, és lehet, hogy apa már besokallKépKépMeglátjuk, remélem talizhatunkKép

Manó
manóci

Orsi, én a Corában láttam mostanság mini hótaposót asszem 2500 volt!Belül teljesen bélelt, kívül pedig ilyen orkános szerű vízlepergetős anyaga van!
Remélem tudtam segíteniKép

Mi meg ilyet vettünk Esztinek a HUMANIC-ban, igaz ez nem hótaposó, de ez is bélelt melegKépKép
manóci

Manó
Köszi a választ!
Édes a csizma!Kép

Rita
A tali délelőtt, vagy délután lesz?

PusziKép

Orsi

avocado

Szia Orsi!

Mint mindig delelott 9-10 korul nalam. Kép De mi mar 7.30-tol fenn vagyunk, aki tud jojjon elobb. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Manó!Ismerős az érzés,én is járok angol turiba csak úgy.Ha konkrétan keresek valamit,az nem sikerül általában,de azért nem szoktam üres kézzel hazajönni.Kép Te hova jársz?
Köszi a drukkot,remélem használ.Kép
Csizma nagyon édi.Kép

Orsi:jó tornázást!Talán ma már többen is lesztek.Majd számolj be! Kép
Igen,mi is csütörtökön kaptuk.Kép

Rita:talit még nem tudom.Puszi.

Anikó
vakili

Hali,

Orsi,
Mi is az Auchanban vettünk csizmát 2990-ért, bundás és jó meleg.

Rita,
Elviekben mi megyünk de majd kiderül hogy manó hogyan érzi magát.

Anikó,
Jól hangzott amiket leírtál a börzéről. A sok lányruha nekünk jóKép

Manóci,
Hová mész turiba? itt van a közelben? Néhány Nextes cuccunk nekünk is van, Németországból kaptuk őket és nagyon jók.

Eszter,
Mikor mész legközelebb ultrahangra?

A régen ígért képek a minitaliról Maccsal és Lilivel

Kép Kép Kép Kép

Kitúrt a helyemről
Kép

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Látjátok, szép sorban előbukkannak a titokban azért olvasgatók!Kép

Rita!Kép
Nagyon nagy gratula nektek és jó egészséget, könnyű terhességet, szép szülést kívánok nektek!

Orsi!Kép
Nagyon szép lett a cicás képed, ügyes vagy!Kép Megkérdezhetem, hogy mennyiért kereteztetted be? Nekem van néhány kész munkám, amit egy vagyonért kereteznének be...
Te írtad, hogy Gergő nem nagyon beszél? Mert Beni se. Hablatyol a saját nyelvén, de semmi értelmeset nem mond.Kép Pedig érteni ért mindent.

Anikó!Kép
Kedvet kaptam tőletek a börzésézhez, jövőre én is megyek!Kép
Olvastam régebben, hogy Picasso-t szeretnétek venni! Nekünk is az van és szerintem nem fogyaszt sokat, 7-8-at kb. Én nagyon szeretem és jól el szoktunk férni benne babakocsival meg kisággyal együtt is!
Kata megszokta már, hogy ott kell maradni reggel az iskolában nélküled?
Petinek nagyon tetszik azi iskola, szerencsére nagyon szimpatikus tanító nénit fogtunk ki!

Eszter!Kép
Neked is gratula és kitartás!Kép
Olivérnek boldog névnapot utólag!

Kostyika Andi!Kép
Ha jól emlékszem, te érdi vagy, igaz? Én is!Kép Bár én Parkvárosban lakom, az kicsit messze van a lakóteleptől!

Rólunk csak annyi, hogy azért szoktalak ám titeket olvasgatni hetenként egyszer-kétszer! Beni múlt kedden kapta meg a 15 hós oltást, most egy kicsit taknyos, szerintem az oltás miatt, de láza nem volt még eddig, remélem nem is lesz!

Szép napot mindenkinek!
Panó
panó

sziasztok,

Rita,
én szeretnék elmenni a találkozóra, eddig úgy tűnik, jó is a csüt, bár aznap délután önkorm. Télapóra vagyunk hivatalosak, de az csak 6-kor kezdődikKép addig tehát biztos nem maradunk Kép

Eszter,
nem tudtam rendesen visszakeresni, így áruld el, kérlek, hányadik hétnél tartasz, és mikorra vagy kiírva...Boldog névnapot a kisfiadnak így utólag is!

és ha jól látom, Gergő nap is volt...
éljenek a Gergők!

Orsi,
nagyon szép a kézimunkád! ezt esténként csinálod? de ügyes vagyKép én ehhez béna vagyok, régi kedvenc hobbijaimra nem marad időm, de most éppen beizzítottak ismerősök üvegfestésre, elő kellene szednem a cuccokat, és alkotniKép Karcsi megígérte Dorkának, délután elviszi játszóházba, akkor esetleg neki is állhatokKép

ma megvolt az első szánkózás! állítólag nagyon komolyan ült a szánkón Dorka, és a domboldalt is élvezte. És még most sem olvadKép

látom, írtatok tegnap a csizmácskákról, én is pont tegnap vettem neki egy vízhatlan német csizmát, 22-es, először azt hittem, még jövőre is jól lesz, de mostmár nem vagyok benne biztosKép
viszont annyira meleg, hogy a lábacskája még szánkó után is meleg voltKép a kezére viszont bármit adhatok...jégcsapKép
Kép
amit viszont eddig sehol nem kaptam, az vízhatlan "síoverall", ebben a méretben nem nagyon van, ahol eddig néztemKép ti találtatok valahol?

Vera,
megnéztem a naptáras képeidet, egyszerűen fantasztikusak!!! nemrégiben kaptam egy lemezt másolt Photoshoppal, de nem lehet a gépemre installálniKép most várok egy másik forrásbólKép hihetetlen jó dolgokat lehet vele csinálni, Zsuzsa férje is mutatott nagyon klassz dolgokat vele, de úgy látom, ez a program főleg a vérprofiknak van kitalálvaKépKép
a Google-ról le lehet tölteni egy teljes képszerkesztő programot, a neve Picasa, azzal is lehet sok jópofa dolgot csinálni, pl egyik programom sem tud olyan jól leszedni piros szemet! ajánlom mindenkinek!

valamelyikőtök írta a szemölcsöket, jaj, nem tudom ki volt, elnézést, talán Kostyika...?
szóval mi Danikámmal tapasztaltak vagyunk ebben, bár nem kezdtük korán, mert talán 5 éves volt,a mikor először mentünk a Heimpálba ezzel. Az uszodában szedte össze, de azért szerencsések voltunk, mert a társaihoz képest megúsztuk kevés szemölccsel, talán ha 10-15 volt rajta...Rettenetesen félt a kapargálástól, de az első után annyira megnyugodott, hogy megkönnyebbülten felkiáltott: "ez tök jó!" nagyot nevettek a fehérköpenyes nénikKép neki egyenként elfagyasztották foly.nitrogénnal (?), az csak spray volt, utána nem érzett semmit.
A talpán is volt, de az másként nézett ki, az olyan csúnya-mély-gyökeres volt, arra meg kaptunk ecsetelőt (Verramed), kellett kenni vagy 4-5 hétig, de elmúlt, mintha soha nem lett volna.
Most 2 hónapja megint előjött egy pár a testén, és megint 3 a talpán, most maszekhoz vittem, az meg a testére írta fel a Verramedet, a talpára meg Scholl Verruca tapaszt (ez utóbbiban nem igazán hittem...), és minden szépen rendbe jött!

aaaa, mennyit írtam már megint, és a gyerekeimről még egy szót sem...Kép
majd legközelebbKép

puszi

Anitabori
Kép
Kép
Kép
drbusborbala
Budapest, XX.

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X