Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Bartika! Kólát? Ez tetszik. A gyerekeimnek nem engedem,én pedig ihatnám pocakkal? Sajnos a kávé nem jöhet szóba, mert nam azeretem az ízét (konkrétan rosszul vagyok tőle gimis korom óta). Szóval marad a kóla? :-)

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Én eddig nem tudtam ide írni nem küldte el... vagyis nem jelenítette meg az elküldő gombot... kezdek nagyon besokalni...
Tegnap vagy fél óra hosszat töltögettem a képeket és elvesztek... ráadásul az albumomat is törölte... ami mára megint megjelent...

Megpróbálom újra...

Ezek a képek már a mi kocsinkról vannak...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

...ezeket a rucikat vettük még a börzén...
Kép
Kép
Kép
takaró...
Kép

Kaptunk egy pólyát is...
Kép
Kép

És végül mi ketten összegyúrva...
18 hetes poci
Kép
19 hetes poci
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsugyu! Csokikában is sok fincsi koffein van... KépKépKép

indianyo

Zsugyu! Csokikában/kakaóban is sok fincsi koffein van... KépKépKép

indianyo

Sziasztok!!!

Nálunk most nem esik a hó, sőt, süt a nap, és ami esett, az is elfog olvadni sajnosKép

Bartika, én se tudom, hogyan díszítsem fel a lakást.Lehet kezdetnek festek egy-két ablakdíszt.
Aztán ebben kimerül a kreativitásomKép
Jaj, azért ne túlozz, nem vagyok olyan szép kismamaKép .Rakódik ám rám is mindenhova a zsírrétegKép
A cicimre is hála isten.Amikor lefogytam, annyira összementek, hogy csak lötyögtek tök üresen,de most megint megnőttekKépKép
Az uram is észrevette, hogy visszatértek a régi kis cickókKép
Aztán szülés, szoptatás után megint ácsingózhatok utánukKép

Nekem is mondta a doki a napi egy kávét, de engem most annyiira nem vonz, viszont a light kólát néha megkívánom.A 90/60-as vérnyomásomnak kifejezetten jót tesznekKép

Angi, neked is már hogy nől megint a pocidKép
Olyan jó érzés , nem?
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én tök szeretek terhes lenniKép
Annyira jó érzés, ahogy egy kis muki ott bennt van, és növekszik, és mocorog.
Olyan szuper!!!!
Kép

Ildikó
21+3
vas

Köszi, a kakaóban nincs hiány, de a csokit mellőznöm kellene, mert ugye a kilók nem úgy jönnek, nálam, mint az első két gyerkőcnél. Hozzájuk képest +10 kilóval indultam. A fiammal ennyi voltam a szülés napján. Nem vagyok állandóan a súlyommal foglalkozó típus, de ami sok, azt én is érzem magamon, a vitalitásomon, lábaimon.
Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Zsugyu
Jópofa ez a pólya! Engem érdekelne!
A premax hordozón is gondolkodom, hogy megvarrom!

Nekem is sokat fáj a fejem és azt mondta a védőnő igyak egy kis kávét! Én is úgy vettem észre, hogy beválik! Kép

Nálunk is havas a táj,... vagyis most már nem annyira, de reggel 7-kor gyönyörű volt! Kép

Angi, Ildi
Nagyon kis helyes pocitok van! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, nagyon szép dolgokat vettetekKép
Ügyik vagytokKép, és helyes a te pocikád isKép

Zsugyu, jónak tűnik a pólyátokKép
Vikó, tényleg a csokiban is vanKép, de attól meg elhízunk, viszont a boldogsághormontól meg jó kedvűek leszünk, meg a bébi isKépKépKép

ildikó
vas

Mamacka!
Szép a kocsitok, tündériek a ruhácskák, te pedig egy igazán csinos kismama vagy. Ez a pocakot tartó fotó nagyon szép, már-már művészi
Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Mamacka! Ne bánkódj, küldés előtt mindig nyomj egy CTRL+A majd CTRL+c billentyűt (ezzel előszuör kijelölöd az összes szöveget + a fotolinkeket, utána meg másolod őket, így ha a hülye net vacakol, legközelebbi küldésre is megmarad mindaz, amit gépeltél.

Az összes babaholmi+pocak gyönyörű!
Vikó

indianyo

A hírekből kimaradt! Tegnap beépítették azt a fali kutat amit a barátnőmmel és egy másik keramikussal építettünk! Kép remélem lassan majd pénzt is kapunk! Kép
Kép
Kép

...és ha valakit érdekel, már lehet kapni a bélyegemet a Postán! Kép
http://www.filaportal.net/comment.php?99
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Indianyó
Úgy szoktam csak persze mindig akkor felejtem el amikor vacakol! Kép

Zsugyu Ildi
Köszönjük a bókokat! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hű, Mamacka! ez már döfi! Mármint a kút is meg a bélyeg is! Akkor Te most már hallhatatlan lettél KépKépKép

indianyo

Mamacka, nagyon klassz a bélyegKép A kocsi is! Lehet hülye kérdés, de nem lehet, hogy eredetileg nem is tartozik hozzá bevásárló háló (bár nehezen tudom elképzelni), csak mert a kölcsönvett képen sem volt... Természetesen klasszak a fotók!

Ildi! Én is szeretek babás lenniKép Sokszor morgok a kilók + egyéb nyügjeim miatt, de összességében nagyon élvezem ezt az egészet, ahogy nő a pocak, dicsérnek, bébi fészkelődik...stb.Kép

Bartika! Ha dobsz egy mail-címet,megírok mindent priviben. Nem akarok mindenkit ezzel traktálni!Kép Nem találtam a profilodban! (az enyém: s.sz._anita_@freemail.hu v. anita.sarkadine@freemail.hu)

Én is elkezdtem a lakás díszitgetését, de én is gondolkodom még ötleteken! Eddig van ajtódísz, koszorú, nappaliban a nagy tükrön kis díszek, ablakban lesz világításKép (Már úgy várom,hogy kész legyen!)

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita! Ment a mail, köszi előre is!

Én is szeretek pocakos lenni, főleg mivel mi elég sokat vártunk rá! Kép De épp tegnap este panaszoltam el a kedves uramnak, mennyi bajom van éppen a terhesség miatt: be van gyulladva az ínyem, újabb gombatámadásnak vagyok kitéve alul ezért viszketek mint a nyavaja, fáj a derekam és ilyen finomságok. De kit érdekel, amikor bent valaki állandóan dörömbölve feledteti velem az egészet!!! Kép

Ami a díszeket illeti, a tükör jó ötlet!!! Abból nekünk is van... és szólhatna a "Dzsingebell".... Kép Vannak otthon úszó gyertyáink, annyira szépek amikor lebegnek a víz tetején és táncolnak az árnyak a plafonon!!! Jaj, de gyönyörűen esik kint a hó!!!!!!!!
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Anita Indianyó
Köszi KépKép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép KépKépKép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
KépKép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép KépKépKép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

...nekem is eszembe jutott, hogy nem tartozik hozzá, mert máshol sem láttam, de azért az praktikus lenne nem?...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ne fájdítsátok már a szívem!!! Én is akarok hóesést!
Bartika! Már meg is nézem a mail-t,és írok!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Dísznek ötlet, hogy én a függyönyökre szoktam apróbb díszeket pár öltéssel rögzíteni. Aztán a gyerkőcöknek sok apró télapójuk és karácsonyos plüssük van. Ezeket év közben száműzöm, viszont ilyenkor ők uralkodnak a párnákon, gyerekek ablakaiban, lámpákról lelógva. Lámpákról lelógatni lehet más karácsonyos díszt is, ügyelve, hogy a szalag ne legyen közel az égőhöz. (Ugye a tűzveszély miatt.)Ja, és sok karácsonyos szalvétaképet készítettem, amiket ilyenkor kiakasztok a többi helyére. Minden reggelihez és vacsihoz meggyújtunk egy mécsest, amit aranyos angyalkás tartóba rakunk, így az anygyalkák világítanak. Az ajtónk előtt van egy kis tuja, ő is kap pár díszt, had szépelegjen a hozzánk betérőknek.
Zsuzsi (már 15+1)

Kép
KépKép
zsugyu

Zsuzsi
Olyan kedves ötleteid vannak! Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eddig amíg anyuékkal laktam, aznap díszítettem fel a lakást is... eszembe sem jutott előbb... pedig mennyire jó már előre ráhangolódni az ünneplésre! Sokkal jobb mint Húsvétig térdig járni a tűlevélben! Kép

Én a boltív alá, fal mellé tettem fel fenyő girlandot díszekkel, piros masnikkal és égőkkel!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! A bélyeged pont azt a karácsonyt juttatja nekem eszembe, amit imádok. Nem csilli-villi, hanem mézeskalácsos, fahéj illatú, pattogó tűzes békebeli ünnepet. Amit én úgy imádok. Bár a modern világot kizárni nem tudom, de a mai napig törekszem a hangulat elérésére. Köszi. Egyszóval:GRATULÁLOK!

Ja, és a díszítéshez eszembe jutott a mézeskalács. Minden évben sütünk, és azokkal is díszítünk, sőt házikót is készitettem már, porcukros-havasat, meg jászolt. Mellette egy mécses. Ennél szebb díszt még nem sikerült alkotnom.
Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Barti: ment mail!Kép

Az előbb még írtam Neked Mamacka, csak ez a hülye nem küldte el!Kép Szóval mégegyszer! Tény,hogy praktikusnak praktikus lenne, ha lenne bevásárlóhálója! Azért is írtam Neked, hogy ha esetleg megírod a pontos típusát, esetleg segítek én is rákeresni, hátha megtaláljuk, hogy tartozik -e hozzá vagy sem!Kép Csatlakozom Zsuzsihoz: csak gratulálni tudok neked, minden elismerésem!

Zsuzsi: Köszi az ötleteket, valóban nagyon kedvesekKép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="0000ff">Na sziasztok! Meghoztam a pociképet! És képzeljétek, már 3 kg plussz van rajtam! Szóval azért hetente feljön a fél kiló! De azért remélem, hogy a hátralévő 13 hét alatt azért nem jön fel 6-7 kiló, bár még az sem lenne vészes, mert akkor plussz 9-10 kg-mal fejezném be a terhességet! Na mit szóltok? Egyébként centire most nem igazán híztam, szóval maradt 99cm a haskörfogat. Megint a hasam felső fele nőtt 1 cm-t! Lassan de biztosan azért haladok!

</font> Kép

KépKép
nicika

Ja és a táblát pedig frissítettem, bár a friss képeitek nagy része még nincs benne! Majd valamikor azt is megcsinálom! http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

KépKép
nicika

Szia Nicika! Nálam nem látszik a képed, de olyan jó, hogy megnyugodtál!

V.

indianyo

No, most már a kép is látszik. És tényleg jó, hogy sokkal nyugodtabb vagy Kép

V.

indianyo

Sziasztok!

Mamacka: nagyon ügyes vagy. Csodálatosak a munkáid, és nagyon klassz dolgokat sikerült venned. Kép

Nicika: nalátod, nem kell kétségbe esni. Jönni fognak azok a + kg-ok. Kép

Vas: köszi szépen a linket, amit tegnap este írtál. Sok hasznos infot találtam rajta, én is gondolkodom a teákon, illetve olajokon.

Kellemes napot Nektek, én meg gyúrom a munkát.

Mariann
26+1

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Szia Nici! Nőttetek Ti is 1 hét alatt!Kép Szerintem, mostanában inkább gömbölyödik a pocak! Eddig előrefele nőtt, most meg felülről gömbölyödik kifelé!Kép Nekem most 2 oldalt nőttKép Gratula a hízáshoz!Kép És nyugi, szerintem már nem fogsz nagyon meghízni! Amúgy is tudod jól, állítólag a szülést követő nap csaknem 4-5 kg-val könnyebb az ember, van aki még többelKép (Én bízom benne nagyonKép)

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Zsuzsi
..köszönöm...
Akkor a mi fánk biztos tetszene! Kép Én is minden évben sütök mézest... árulni is szoktam a vásárban...bár idén erre már nem fogja futni az energiáimból! Kép
A bélyegre még ráakartak erőltetni egy ezüzt girlandot! Hála Istennek le tudtam őket beszélni... azt mondták így a macis bélyeg kivételével a többi unalmas...

Anita!
Köszönöm... ez Graco mirage... csak attól félek a háló drágább lenne hozzá újjonnan mint amennyiért az egész kocsit vettük! De azért érdekelne!!!

Nicika
Szép nagy már pocid! Kép
A táblázatért nagy-nagy köszönet! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szülés után én mindkétszer 10kg-val voltam kevesebb. Ja, nem azonnal, hanem mikor hazajöttünk a kórházból. Szóval 4 nappal. Addigra vérből is egy csomó távozik.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Mamacka!!! Te aztán nem vagy semmi!!! Még mézeskalács bizniszed is van... Kép

Nici! Csoda szép a pocakod! Érdekes tényleg, hogy felül nő most. Kép

Csajok! A kreatív boltokban lehet kapni dolgokat az adventi koszorúra is?

Bartika

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nicika! Köszi a frissítéstKép

Mamacka! Sajnos igen, lenne hozzá háló, legalábbis az új modelleken van!Kép A Graco honlapján nem láttam ,hogy meg lehetne külön rendelni, de érdemes érdeklődni, esetleg olyan helyen is, ahol babakocsi javítással foglalkoznak... Hátha ott nem is lenne olyan vészes az ára!
Találtam egy képet az új Mirage-ról, felteszem, remélem nem baj! Nem fájdítani akarom a szíved, csak hátha mások is tudnak segíteni, hogy milyen kellene!
Kép

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="0000ff">Bori! Olyan érdekes a pocakod! Mintha ketté lenne osztva! Kép És milyen hatalmas! Simán látni hogy két baba van benne! Kép Ja és tündéri az unokahugi is!

Jók lettek a varrós képek! Esztipeszti különösen ügyi volt!

Tegnap este nálunk hatalmas pelyhekben és nagyon esett a hó, bár ma reggelre a nagyja elolvadt, viszont a hideg megmaradt! Sajnos! Hogy őszinte legyen én nem szeretem a telet!

Angi! Az angolpólya is ugyanebből a zöld plüss anyagból lesz + a bélése fehér flanel! 1 méteres plüss anyagot vettem! Kijött belőle a pólya, a naci, a nyuszi, meg még egy pulcsi is! Ja és a pocid szépen nől! Gratula hozzá!

Vas! Már neked is nagyon szépen növöget a pocakod! Csak így tovább! Egyébként az olajos kenegetés akkor is jó ha a mi kórházunkban automatikusan vágnak? Ja és a nyuszit nem én fikáztam le hanem a párom! De azért kiváncsi lennék hogy ő tud e hasonlót!

Gyuzsu! Engem érdekelne ez a NOVA-pólya varrás! Nagyon tetszik és tényleg praktikus lehet!

Indianyo! Nekem egyáltalán nincs tele a hócipőm a kézimunkákkal kapcsolatos dolgoktól! Sőt, csak rakd fel a linkeket bátran!

Mamacka! Nagyon szép dolgokat vettetek a bőrzén! És a pocid is nagyon szépen nől! A bélyeged nagyon tetszik! Szivesen vennék is belőle, bár itt falun nem biztos hogy kapható! De majd megkérdezem!

És én is nagyon szeretek kismama lenni! Másrészt viszont már egyre kiváncsibb vagyok a lányomra! Egyenlőre még nem tudom elképzelni hogy 13 hét mulva már a karomban tarthatom Õt!
</font>

KépKép
nicika

Mamacka! Azt el tudod nekem árulni, hogy hogy csinálsz olyan habot vagy mázat a mézeskalácsra amely egyáltalán nem ragad? Nekem még sosem sikerült! Kép

KépKép
nicika

sziasztok!
Mamacka
Bár látom már Anita megtalálta neked, de a Mirage-hoz van alsó háló, és nem csak az újabbaknál. Szerintem érdemes beszerezni egyet, sokminden belefér, és nagyon jó szolgálatot tesz.

Szilvi
27+0

Szilvi és Katababa
szisz2

és igeeeeeeen, elküldte a hsz-t. A múlt héten többször is elszállt amit írtam így feladtam.

Szilvi és Katababa
szisz2

Nicika, Jaj de jó, akkor még rakok fel! Én is nagyon szeretem őket Kép

Zsuzsi! az a pólya-dolog nagyon-nagyon érdekel, a másik, amit én küldtem, az inkább csak egy kötözős hálózsák, míg a tiéd tényleg jól tart, úgyhogy ilyet varrnék, amíg még itthon vagyok (Indiában nincs varrógépem, úgyhogy még a párnahuzatot is kézzel kell varni...brrr.)

Ja, és az a link, amit a gumibugyival kaplcsoltban raktam fel, az tépőzáras textilpelenka, csak nem olvastam bele (erre mondaná Dorka barátnőm: az igazi szőke nő hajszínre való tekintet nélkül az, aki egy könyvben csak a képeket olvassa ki...) viszont nekem nagyon megtetszett az ötlet, ígyhogy majd alkalmasint bele is vágok.

És én is nagyon nagyon nagyon szeretek kismama lenni!!!!! Ez az igazi advent, szerintem... mert itt most tényleg csak a befelé figyelés van Kép

V.

indianyo

<font color="0000ff">Szisz! Te is 3 kiló plussznál tartassz? Csak mert akkor eléggé hasonlóak lehetünk?

Nicika 27+0 </font>

KépKép
nicika

Nicika Kép
Aranyos vagy, de sajnos neeeeeeeeeeeeeeeeem, csak nem írtam, én sajna már +7-nél járok Kép, és zizegek mert a java még most jön, de már kezdek vizesedni is.

Szilvi és Katababa
szisz2

Barti
Hát már sokmindenbe belevágtam... most éppen mesekönyvet szeretnék kiadatni, de az kemény dió!
Gyertek ki a karácsonyi vásárra!

Anita
Köszi!
Nagyon szép! ...de gondolom sokszorosa a miénknek... tehát nincs miért fájjon a szívem... megpróbálom beszerezni szervízben vagy valahol!
Aranyos vagy, hogy utánnanéztél!

Nicika
Szerintem a Karácsonyit biztos lehet vidéken is kapni! Kép a Macskásra már nem mernék megesküdni... lustájk megrendelni ezért mindenhol csak székes bélyeg van!
Örülök, hogy tetszik!
A mézes mázát úgy kell csinálni, hogy egy fehérjéhez 12 dkg cukor liszt (finomabb mint a porcukor de végül is az is jó!
Géppel vered 20 percig eleinte közepes majd magas fokozaton!

Néha ha sok a cukor... mivel a tojás mérete is különböző lehet, akkor lepotyog!...de ha kevés, akkor ragadós lesz, nem köt ki... Kép

Szisz
...szerintem is praktikus... keresünk hozzá...

ÉN IS NAGYON SZERETEK KISMAMA LENNI!!!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szilvi, akkor én vagyok úgy, mint Te!Kép Kép Bennem is csak ezért van a para, mert még most jön a java, és alapból sem vagyok egy Barbie baba... Én még nem vizesedem, viszont visszeresedem...

Vikó! Olyan kellemes olvasni a hozzászólásaidat, ahogy árad belőled a kedvesség és szeretet... Nagyon ritka egy teremtés vagyKép

Anita (26+2)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szisz! Akkor gondolom javítsalak a táblában! Pedig már örültem hogy nem csak én vagyok kilóilag ilyen lenge! Bár Titati is elég keveset szedett fel. A táblában 2 kiló van még, de szerintem az már nem aktuális! És hogyhogy vizesedsz? Ilyen korán? Én meg folyton azon nyavalygok hogy milyen kicsi a hasam, meg hogy alig van rajtam plussz kiló!

KépKép
nicika

Anita
visszér detto Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Szisz! Akkor gondolom javítsalak a táblában! Pedig már örültem hogy nem csak én vagyok kilóilag ilyen lenge! Bár Titati is elég keveset szedett fel. A táblában 2 kiló van még, de szerintem az már nem aktuális! És hogyhogy vizesedsz? Ilyen korán? Én meg folyton azon nyavalygok hogy milyen kicsi a hasam, meg hogy alig van rajtam plussz kiló!

KépKép
nicika

Hát a vizesedés egyelőre még annyiban megáll, hogy estére be van dagadva a lábam egy kicsit meg a kezem (az jobban). Gyűrűt már elfelejthetem, bár ez legyen a legkevesebb. Mondjuk ez a többi terhesség alatt is így volt. De a végére már durva tud lenni. Ezek szerint most sem úszom meg. Annyi vígasztal, hogy ha megszülök akkor hamar lemegy Kép Úgyhogy azt hiszem kezdhetek megint petrezselymes túrót enni.

Szilvi és Katababa
szisz2

Sziasztok!

Mamacka babakocsija a Graco Mirage, és igen tartozik hozzá bevásárlóháló. Én ugyenilyen babakocsimat árulom. Nem emlékeztek?

Annyira jó hogy így haladunkKép Még emlékszem mintha tegnap lett volna, hogy vártuk a 12. hetetKép Most meg már igencsak közeledünk a 30.ikhozKép DúrvaKép

Én is ma 24+0KépKépKépKép

Lányok ti is álmodtok sok hülyeségeT? Én rengetegetKép Le is írtam az nlc-n is, bemásolom ide isKép

Először is a kölök keresztben kinyújtózott bennem, de úgy hogy a kezemmel megfogtam a fejét, és a lábait, hogy visszanyomkodjam Aztán megszültem....Itthon. Anya mondta hogy ő még koraszülött, tegyük vissza a helyére És visszanyomta a gyerekekt

Köv:

Reggel arra ébredek hogy iszonyatos fájásaim vannak, hívom az uram, hogy menjen a kórházba, ill a mentőket hogy jöjjenek értem. 10 perc múlva rájöttem hogy ez a gyerek itthon fog megszületni, be is paráztam kicsit, mert a fiamon kívül tök egyedül voltam. felhívtam az uram, mondtam neki hogy ne aggódjon, de valószínüleg lemarad a szülésről....
Aztán a mentőket hívtam, hogy jöjjön az újjszülött mentő is, mert nem bírom ki. Meg megkérdeztem, hogy hogy kell elszorítani a köldökzsinórt És megszültem otthon a gyerekemet Így az az álmom is valóra vált hogy a fiam ott lehetettt a szülésnél. Felébredtem, aztán tovább álmodtam:
Bevittek a kórházba, ellátták a babát, meg engem, aztán letettek minket vmi megfigyelőben. A furi az volt, hogy egyben ez volt a felvételi pult is vagy mi és rengetegen voltak. (jah kisfiút szültem) Egyszer csak jön egy nővérke, hogy én vittem el a fiamat? Mondom nem, fe lse keltem. A következő képsorból kiderül hogy ellopták! Az én pici fiamat. Az álom további részét nem részletezem, a szokásos anya kétségbe esik, a rendőrség tehehetetlen, majd anyuci megtalálja a gyerkeket

Köv:
4d-s Uh-ra mentünk, tök aranyos volt a doki, megnézegettük a babát, megmutatta az arcát (tegyem hozzá hogy teljes fogsorral vigyorgott a képernyőn) meg a punciját is, csinált fényképeket stb. Eközben vmi hangzavar lentről, hallom hogy a kisfiam kiabál. Felpattanok rohanok le teli a kórház tv-sekkel, bámészkodókkal, a kisfiam meg üvöltöt a portán mert megijedt. Nem tudom mi volt a hangzavar oka....közöltem a portással, hgoy nem érdekel a szabály, felviszem a gyereket. És visszasétáltam az Uh-ra ahol a soron következők szépen internetezve várták hogy sorra kerülhessenek

Akkor még megnézte a méreteit, átlag egy héttel volt kisebb itt is. Aztán még mutatott a jövőről is képet hogy milyen is lesz a kislányom

Jó volt Lehet hogy ezek után nem is érdemes igazi 4d-re mennem? hiszen álmomban teljesen tisztán láttam a kislányomat

Az utolsó álmom nem babás, arról szólt hogy hugom egyszercsak úgydöntött hogy ő elmegy a barátaival Hollandiába a mi kocsinkkal, de vmiért visszajöttek és most baszom le Tegyem hozzá a hugom nem tud vezetni, a kocsink egy Skoda 120-as, 86-os évjáratú és még kötelező sincs rajta Hogy én miket álmodok össze

Remélem jót nevettetek az álmaimon

Puszka,

Zsu
És a legjobb hír: 24+0KépKépKépKépKépKépKép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Használsz vmit a lábadra, Szisz? Nekem a doki írt Detralexet, Endovenon krémet, meg mondta, hogy nem ártana esetleg gyógyharisnya, ha megyek suliba meg ilyesmi, hogy jobban összefogja a lábam!

Na csajok, én egy kicsit lelépek! Megyek a szüleimhez és találkozok egy barátnőmmel! Kihasználom utolsó szabad hónapomatKép (Bár tudjátok, még 1,5 hónap tanulással fog telni, nem babázással)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nici! Javíts ki engem is léccike a táblában... már megvan a + 4 kilóm sajnos. A pocim pedig 94 cm. Holnap hozok pocis képet. Kép

Mi is megvettük a babakocsit, amit említettem itt. ABC babakocsi és olyan boldogok vagyunk tőle!!! Kép

Mamacka! Hol van a Karácsonyi vásár?

Angi! Megcsináltad a muffint? Kíváncsi lennék hogy ízlett! Kép
Puszi:

Mi

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Anita! Irulok-pirulok Kép

Éppen tegnap éjjel szóltam be naaaagyon durván egy szentimrés anyócának pusztán a bennem felgyülemlett feszültség és elhamarkodottság hatására. És még igazam se volt! Õ nem azt érezte - a többiekkel együtt - abban a pillanatban, hgoy milyen baromi jó ember vagyok KépAzóta se győzök bocsánatot kérniKép

Azért nagyon kösziKép

Zsuzsófi! Õrült rémálmaid ismerősek... nálam vér is szokott folyni... Ez teljesen normális, kismamakori rémálom-szindróma. Nagyon gyakori.

Azért mi így együtt, kismamák szépen produkáljuk az összes várandóssággal együtt járó tünetet annnak negatív és pozitív oldalaival együtt Kép

indianyo

Bartika
Az Iparművészeti múzeumban lesz! Majd még írok pontosabbat!

Zsuzsófi az előbb már írtam de persze, hogy elveszett! Ti mennyiért adjátok? Bár már nem lényeges... de azért érdekelne!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?