Sziasztok!
Mamacka babakocsija a Graco Mirage, és igen tartozik hozzá bevásárlóháló. Én ugyenilyen babakocsimat árulom. Nem emlékeztek?
Annyira jó hogy így haladunk
Még emlékszem mintha tegnap lett volna, hogy vártuk a 12. hetet
Most meg már igencsak közeledünk a 30.ikhoz
Dúrva
Én is ma 24+0
Lányok ti is álmodtok sok hülyeségeT? Én rengeteget
Le is írtam az nlc-n is, bemásolom ide is
Először is a kölök keresztben kinyújtózott bennem, de úgy hogy a kezemmel megfogtam a fejét, és a lábait, hogy visszanyomkodjam Aztán megszültem....Itthon. Anya mondta hogy ő még koraszülött, tegyük vissza a helyére És visszanyomta a gyerekekt
Köv:
Reggel arra ébredek hogy iszonyatos fájásaim vannak, hívom az uram, hogy menjen a kórházba, ill a mentőket hogy jöjjenek értem. 10 perc múlva rájöttem hogy ez a gyerek itthon fog megszületni, be is paráztam kicsit, mert a fiamon kívül tök egyedül voltam. felhívtam az uram, mondtam neki hogy ne aggódjon, de valószínüleg lemarad a szülésről....
Aztán a mentőket hívtam, hogy jöjjön az újjszülött mentő is, mert nem bírom ki. Meg megkérdeztem, hogy hogy kell elszorítani a köldökzsinórt És megszültem otthon a gyerekemet Így az az álmom is valóra vált hogy a fiam ott lehetettt a szülésnél. Felébredtem, aztán tovább álmodtam:
Bevittek a kórházba, ellátták a babát, meg engem, aztán letettek minket vmi megfigyelőben. A furi az volt, hogy egyben ez volt a felvételi pult is vagy mi és rengetegen voltak. (jah kisfiút szültem) Egyszer csak jön egy nővérke, hogy én vittem el a fiamat? Mondom nem, fe lse keltem. A következő képsorból kiderül hogy ellopták! Az én pici fiamat. Az álom további részét nem részletezem, a szokásos anya kétségbe esik, a rendőrség tehehetetlen, majd anyuci megtalálja a gyerkeket
Köv:
4d-s Uh-ra mentünk, tök aranyos volt a doki, megnézegettük a babát, megmutatta az arcát (tegyem hozzá hogy teljes fogsorral vigyorgott a képernyőn) meg a punciját is, csinált fényképeket stb. Eközben vmi hangzavar lentről, hallom hogy a kisfiam kiabál. Felpattanok rohanok le teli a kórház tv-sekkel, bámészkodókkal, a kisfiam meg üvöltöt a portán mert megijedt. Nem tudom mi volt a hangzavar oka....közöltem a portással, hgoy nem érdekel a szabály, felviszem a gyereket. És visszasétáltam az Uh-ra ahol a soron következők szépen internetezve várták hogy sorra kerülhessenek
Akkor még megnézte a méreteit, átlag egy héttel volt kisebb itt is. Aztán még mutatott a jövőről is képet hogy milyen is lesz a kislányom
Jó volt Lehet hogy ezek után nem is érdemes igazi 4d-re mennem? hiszen álmomban teljesen tisztán láttam a kislányomat
Az utolsó álmom nem babás, arról szólt hogy hugom egyszercsak úgydöntött hogy ő elmegy a barátaival Hollandiába a mi kocsinkkal, de vmiért visszajöttek és most baszom le Tegyem hozzá a hugom nem tud vezetni, a kocsink egy Skoda 120-as, 86-os évjáratú és még kötelező sincs rajta Hogy én miket álmodok össze
Remélem jót nevettetek az álmaimon
Puszka,
Zsu
És a legjobb hír: 24+0