Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Vikó, azóta én is megkaptam Kép

Cory, hát most már Kata is kénytelen gyalog jönni, pedig csak 9 kiló volt, amikortól nem cipelem - szintén kistesóból kifolyólag.

Nancsi, összeállt már a kép foglalózás ügyben? Nagyon szurkolok!

Mi is benne vagyunk a lakásprojektben, most is ingatlan ügyben utaztam a neten Kép, de nálunk még komoly nagycsaládi megbeszélések jönnek, mert még a lehetőségek sem teljesen világosak.

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok Mamik!

Lehetetlen visszaolvasnai az elmúlt 2 hetes termeléseteket.
Én most értem, haza a melóból - szokás szerint.
A teaházas találkára is a munka miatt nem tudtam elmenni. Bocsi. Pedig olyan jó lett volna.:-( A fényképeken látszik, hogy jó volt a hangulat!
Na nem baj, majd legközelebb......
Üdv, az újaknak!

Kérdés:
1 hete szinte folyamatosan szúr a jobb oldalam, hasonló érzés mint amikor futás után beszorul a levegő. Ez jelentkezett már nálatok. Mi lehet az oka?
Kedden megyek terhesgondozásra dokimhoz és megkérdezem tőle.

Amúgy jól vagyunk, babuci este mindig aktív. Már az apja is érzi a rugásokat.

Remélem, mindenki jól van mert csak felületesen olvastam át az elmúlt 2 hetet.

A fotó szerdán este készült rólunk, szóval növekszünk mi is. :-)

Kép

Nicika! A soproni látogatás nincs elfelejtve, csak ilyen hajtás melett nem tudom mikor fog összejönni.
Januártól már biztosan lazíthatok!!!

További kellemes pocakosodást mindenkinek!!!

Era ( 22+2)

KépKép

KépKép
lingelera

Jó reggelt!

Gyezsu
Nem kértem meg őket mert nagyon ciki lett volna előszedni.
Hova mész intim tornára?

Era
Neked is jó nagy már a pocakod!!

Tünde
Nem lehetet semmi a futás én nem vállaltam volna ,és biztos elküldtem volna mindenkit a francba. Én sem értem miért kell így megszervezni valamit, hogy a kismamák öljék egymást.
Már jó nagy a kislány . Képet vagy felvételt nem adtak róla?

Babetta és Levi 25+1

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="119911">Jó reggelt!
Tünde,
minden elismerésem a Tied, hogy így kibírtad ezt a tömeget+ a tolongást! Hú... azon gondolkodtam, hogy akkor már az én lányom is ilyen súlyú lehet? Kép
Babetta,
örülök, hogy jól telt a varrás és hogy jól vagytok Levivel!
Zsuzsófi,
jó, hogy ilyen gyorsan átment Bencén a betegség!
Cory,
olyan kis édes a kisfiad, ahogy fekszik az inkubátorban, kis pici csöpp! Azért kívánom Neked, hogy a 3. babánál minden teljesen simán menjen!!!
Gyezsu,
hát.. igen. Ilyenek vagyunk mi magyarok, van még mit fejlődni.
Vikó,
gratula a babamozgáshoz! Kép
Era,
alakul ez a poci rendesen! Vigyázz magadra!
Vok,
ez is kedves, hogy te gyártasz anyudnak koszorút. Milyen lesz az idén? Nekem holnap jön anyum 2 napra, elkisér kedden a vérvizsgálatra. Tegnap megint turiztam, vettem 2 nacit, kardigánt és egy rucit a lánykámnak. Kép

Puszi:
Angi és Lidi 28+2</font>
angi79

Sziasztok!

Era, nagyon csini kismami vagy! Ezek szerint jól bírod még a hajtást.

Babetta, Kriston Andreához megyek intim tornára, valahova a belvárosba, majd megnézem pontosan. Nagyon kiváncsi vagyok, milyen lesz, szombat-vasárnap reggeltől kora délutánig, a kismamákkal még ottmarad külön. Akkor egyedül jöttél rá a kezdésre? Elismerésem! Kép

Angi, melyik turiban voltál? Kép

GyeZsu
gyezsu

NICIKA!
Elküdöm a hiányzó adataim,ha lesz időd pötyögd be légyszi: Bp, 27 év, 1, 18.hét,3000, haskörf 86-ról 91cm. MOM:1,2, 10.31 4D: 300gr,20cm, medencevégű. És Henrietta lesz a babókánk neve.
köszi szépen!!

Angi,
merre turiztál? Már alig várom,hogy vásárolgassak én is! De úgy érzem kivárom a januárt.

Olgo+Heni 22+2

Kép
olgo

Sziasztok!

Babetta: én már nem is fogok reagálni senkinek, mert mindig hamarabb jár a szám (kezem), mint hogy pontosan tudnék dolgokról. Tegnap Cory hozzászólását néztem be, aztán meg a tiedet is (étterem)Kép Elég furi vagyok mostanábanKép Tudtam én, hogy a hozzászólásnövelésre törekedtélKép Melyik nap is mentek a dokihoz? Már tök kíváncsi vagyok, mekkora Levike!

Tünde: Nem semmi,hogy kivártad a sort, nagyon ügyi vagy! És szerencsés vagy, hogy bekerültél a 40-be! Nagy gratula a kishölgyhöz, már igazán szép súlya vanKépKépet nem adtak itt véletlenül?

Zsu: Szuper,hogy már át is ment Bencén a nyavalyaKép

Lingelera: Jó hallani felőletek! Szépen nő nektek is a pocid, jó nagy már! És hogy nem hízol, hihetetlen...Kép

Angi! Szuper, hogy megy hozzád a mamád, és elkísér a vizsgálatra! Látom te is mániákusan vásárolsz Lidikének! Mi meg ma anyóssal és férjjel piacozni voltunk! Minimum 3 v 4 éve nem voltunk... Vettem Botinak 100% pamut bodykat 650 Ft/darabjáért, rugit 1500 Ft-ért és egy gyönyörű kis macis plédet is kapott a drágaKép Meg vettem magamnak a kórházi napokra olcsó,pamut bugyit, amit esetleg ki is dobhatok, ha elhasználódottKép Tegnap meg megrendeltük mi is a bútorát, szerintem kb.karácsonyra, v utána érkezik meg, meg megvettük a szobácskájába a függönyt! Annyira jó ez az egész készülődés! (Nekem a suli miatt dec.végén,jan-ban nem nagyon lesz időm ezekkel foglalkozni, és nem akarom összecsapva letudni a váráslást, hiszen úgy élvezemKépKépKép)

Vikó: Élvezd csak a gyermeked mozgását! Ugye milyen csodálatos érzés?

GyeZsu: Tuti, nagyon hasznos lesz az intimtorna! Mi is erősítjük a gátizmot kismamatornán, mit ne mondjak, ráfér az enyémreKép

Olgo: Gratula Henikéhez!

További szép hétvégét!

Anita és Botond (26+1)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szia Anita,

Elég nagy a csend pár órája...
Ez az utolsó vizsgaidőszakod lesz vagy babó mellett is kell majd még tanulnod? Én augusztusban fogok államvizsgázni,ha minden jól megy. Ha nem akkor 2 év alatt csinálom a hatod évet, de nem számít,annyira vártuk Henit és úgy örülünk neki már most!!! Most csak ő a fontos!Köszi a gratut.

Pussz
olgo

Kép
olgo

Sziasztok Anyócák!

Köszönjük szépen mindenkinek a gratulációkat Kép

Ma megint jól elfáradtam - unokahúg- és öcsike invázió okán, így azóta is ágyban nyugtatom a háborgó lelkiismeretemet, amiért nem feküdtem. Közben pedig azon töprengtem, amit tegnap Tünde írt a babócáról (minden végtagja a feje előtt, biztosan reggel óta védekezett). Mármint azon, hogy ezek a picurok mi mindent fogank fel a körülöttünk lévő dolgokból. Az enyém ma egész délelőtt meg sem mozdult, gondolom, azért, mert én meg többet a kelleténél, és biztosan nem volt mozgásra pazarolható energiája (a lefekvés óta már megint csiklandoz). Az is eszembe jutott, hogy milyen érzés lehet nekik ez a vizsgálat-dolog, amivel olyan sokat találkoznak a 9 hónap alatt. Az UH konkrétan, mert talán a kézi nőgyógy vizsgálat nem lehet olyan nagyon szörnyű, mégiscsak egy bababarát mozdulat...
Vajon a babákat mi készteti nevetésre a pocakban? Sokszor hallottam, hogy szélesen mosolyogtak a 4D UH képeken - akkor meg talán az mégse olyan szörnyű? Nem félek attól, hgoy rossz lenne nekik a viszgálat, csak tényleg kíváncsi lennék, hogyan élhetik meg ezeket a külső ingereket.

Azon is gondolkodtam, hogy milyen sokan közületek tanulnak a kisbabavárás közben, mennyire nehéz lehet odakoncentrálni a tanulnivalóra, miközben annyira másfelé járnának a gondolatok...

Mindenkinek szép vasárnapot és csupa kellemes gondolatot kívánunk KépKépKép

Vikó

indianyo

<font color="0000ff"> Sziasztok lányok! Pénteken én is varrni voltam anyukámnál, az éjszakát is ott töltöttem, szóval csak szombat délután értem haza. Ma meg olyan lusta voltam! Csak most végeztem a visszaolvasással! Mondhatom szépen termeltetek! De azért bevallom, hogy csak felületes olvasást végeztem. A bababetegséges témát mind kihagytam, mert akkor tuti ezer hülyeséget képzelek be magamnak! A döbbenetes történetekről jutott eszembe: volt itt a faluban egy velem egy idős terhes, de 43 éves kismama, akinek most 6 hónaposan kellett megszülnie a kisbabáját, mert kiderült, hogy Down-kóros! A mai napig nem értem, hogy lehet hogy csak most vették észre! Szóval most jelenleg nálami is para van, pedig tudom hogy egészséges! Illetve a dokik azt mondták és a vizsgálati eredmények alapján is minden rendben! Csak a kilók száma aggaszt még mindig! Holnap reggel majd méreszkedek, 1 hete nem merek ráállni a mérlegre. Holnap meg ugyis &#8222;muszály&#8221;, mert kell a statisztikámhoz! Majd természetesen képet is hozok! Már most kiváncsi vagyok hogy állunk pociméretileg az előző héthez képest!

Vas! Azt akarom kérdezni tőled, hogy hol lehet ilyen nunira való masszázs olajat beszerezni? Mert az szerintem sem lenne rossz!

Zsuzsófi! Az összes képet le szoktam menteni a netről a gépemre, csak még nem volt időm feltölteni!

Nadine! Én nem tudom megnézni az albumodat, mert azt írja ki hogy üres!

Mamacka! A helycserélgetős kép nekem is nagyon tetszett! Tényleg döbbenetes!

Szelivi! Anyukád és a te babatörténeted döbbenetes volt!

Lingelera! Nekem is volt 1 hétig a hasamban jobb oldalt lent szurkálás, bár nekem egy görcs is megelőzte az egészet! A mai napig nem tudom mitől lehetett, de elmúlt magától! És örülök hogy nem fejeltetted el a talit!
</font>

KépKép
nicika

<font color="0000ff"> Na és akkor jöjjön nektek pár kép is! Kép
Ez a kép 26+3 este készült, a lényege a jobb oldali dudor, amit az én drága Szintiám produkált! Hát nem édes? Azért megsúgom, hogy volt már jóval nagyobb dudor is, csak akkor nem volt kéznél a fényképezőgépem! Kép

Na és hogy mit varrtam péntek-szombaton? Ami teljesen elkészült az két dolog:

KépKép
A naci 62-es és szerintem nagyon szép lett! Pedig ez életem első varrott nadrágja! Kép
Viszont a nyuszi nem lett az igazi! Szóval nem úgy néz ki, mint ahogy kellene, de akkor is büszke vagyok rá hogy legalább ilyet tudtam varrni! És talán az én Szintiámnak is ez lesz a kedvenc állatkája! Kép

Angol pólyát is varrtam, de az még nincs teljesen kész, mert rá kell varnni a kötőjét, gomblyukakat kell csinálni, meg gombot kell rá varrni! Ezen kivűl pedig egy pulcsi van még kiszabva és beszegve, azt még össze kell varnni! A naci és a pulcsi a Kismama magazin szabásmintája alapján készült, a nyuszi netes szabásminta oldalát multkor tette fel valamelyikőtö, az angol pólya szabásmintáját pedig szintén ti raktátok fel multkor!

További szép estét nektek! Holnap jövök friss pocak fotóval!

Nicika + Szintia 26+6
</font>

KépKép
nicika

Szia Olgo! Nem, sajnos még nem az utolsó vizsgaidőszakom, még a babóval is lesz 2Kép (vagy ki tudja, mennyi idő alatt fejezem be) Biztos nem lesz könnyű, de szerencsére nagyon számíthatok kispapára is, hiszen hármónkért csinálomKép Az augusztusi államvizsga sem lesz piskóta nektek... Mi tervezünk, a babák meg majd diktálnak ("végeznek")Kép De tényleg ők igazi kis csodák, már most annyira lehet szeretni őketKép

Nici: Ne is gondolj ilyenekre, szerencsére úgy tűnik, a mi babáinkkal minden a legnagyobb rendben!
Bocsi,h nem mail-ben küldöm a frissítéseket, de most így könnyebb! A múltkor még nem árultam el a +kg-kat, most már +7Kép Köv uh.:dec.15! Köszike! És majd én is hozok képet! Kíváncsi vagyok, mennyit nőttetek 1 hét alatt, dobd holnap a fotótKép

Pusssz:

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szia Nicika! Persze, érzékenyebbek vagyunk ilyen várandósan a rossz történeteket meghallani.. De Te egy cseppet se félj! Szerintem ha megbeszéled ezzel az icipici gyönyörűséggel, aki a pocakodban nő, hogy te szereted és támogatod őt, és folyamatosan tartod vele a kapcsolatot szóban is, akkor semmi rossz sem történhet. Én nagyon hiszek abban, hogy a külső rossz, negatív ingereket lehet ellensúlyozni, és nem csak pocaklakó korban, hanem később is. A sógornőm is szinte mínusz kilókkal szült, olyan kis vékonyka lány, de a baba majdnem 3 és fél kilósan jött a világra!

Nagyon szépen köszönöm mindenki nevében Neked, hgoy olyan szép, tartalmas és teljes táblázatot készítesz és folyamatosan karban is tartod! Majd én is küldök adatokat mélben.

A masszázsolajról és egyéb terméyszetes anyai dologról itt olvashatsz bővebben:
www.nandu.hu

Ja, majd mesélj arról, hgoy miket varrtál anyukáddal!

Szeretettel
Vikó

Angi, Anita! Jó sok energiátok van Kép
Küldök mindenkinek egy kis anyait Kép

Kép

indianyo

Ja, látom megint elkéstem!
Nici: Édes nagyon, ahogy dudorodik Szintike!Kép Mindig mi is olyan jól elmulatozunk rajta, mikor Botika ide-odafészkelődikKép Nagyon ügyes vagy, igazán szép dolgokat készítettél a pici lánykátoknak! És a nyuszi is édesKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Tényleg eltűnt mindenki a hétvégén.

Anita
Még nem tudom, hogy melyik nap megyek majd holnap hívom, de már én is nagyon kíváncsi vagyok hogy mekkora Levi. Most már kezdi kóstolgatni a bordámat hajnalba kérleltem, hogy menjen odébb és hallgatott rám. Annyira édi amikor beszélek hozzá olyan mintha értené, persze biztos nem azért megy odébb.
Én még nem vettem semmit, most a szobáját csináljuk de már csak simítások vannak hátra, és jöhet a bútor. Ha az is meg van, akkor kezdjük el a babával kapcsolatos dolgokat. Olyan jó olvasni ,hogy te és az Angi is már annyi mindent vettetek .De eljön még az én időm is !!

Ma átugrottam anyumékhoz ,és mamának is rúgott Levi ,erre persze anyu teljesen elolvadt. Kaptam tőle sok pelenkát, de nem kicsit hanem 2m x 2m ,1 m x 2m ilyen nagyokat vagy5 darabot így majd csak kicsit kell venni, bár az is van párdarab közte.

Olgo
Hova jársz iskolába?

Babetta és Levi 25+1

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nicika

Nagyon ügyes vagy és a nyuszi szerintem nagyon király .
Ha Szintiának nem fog tetszeni küld el nekem.

Vikó
Ha lefekszel mindig jobban érzed a babát, mert olyankor jobban koncentrál az ember rájuk.
De később már jövés menés közben is meg mutatják ,hogy itt vagyunk ám!

B és L

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="0000ff">
Anita! Frissítettelek a táblában! Holnap fel is töltöm! Ma már nincs erőm rá!

Indi! Én igyekszem nem aggódni, de olyan aggódós tipus vagyok! Pedig érzem hogy jól van Szintike, mert sűrűn tudatja velem mozgások formájában! És az orvosok szerint is minden oké! Csak az ilyen horror történetek mindíg úgy felkavarnak!
</font>

KépKép
nicika

Babetta! Én már majdnem 27 hetes terhes vagyok, de mozgás közben szinte soha nem érzem Õt! Csak ülve, meg fekve!

KépKép
nicika

Nicika

Én nagyon sokszor érzem munka vagy főzés ,vásárlás közben,lehet hogy azért van mert Levi elég nagy méretekkel rendelkezik.

Anita
Te hogy vagy ezzel ?

Kérdés mindenkihez!!!
Ti hogy vagytok ezzel kapcsolatba?

B és L

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Nicika: parázni nincs értelme. Az a babának sem jó, meg neked sem!

Nekem látványos puklik még nincsenek, csak ha valahova befészkeli magát, akkor féloldalas lesz a pocakom. De már kivülről is érezni Kép Ez azért fura, mert Zsomát csak a 30. hét után sikerül kivülről is tapizni. Mondjuk ő azonnal megnyugodott és leállt, ha valaki megfogta a pocakomat. Hármaska meg mindent le akar rúgni a pocakomról. Bugyit, nadrágot, kezet, mindent. Pedig tuti nem szorítja se a nadrág se a bugyi. Mínuszokban meg mégsem járhatok ezek nélkül Kép

cory 23+3

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Nicika: KösziKép

Babetta: Én is szinte mindig, mindenhol érzem, ha mozog! Suliban, vásárlás közben... Ma is pörgött piacozás alatt! És újabban a zenére van rákattanva a drágám, ha nagyon ütemes zenét hallgatunk, vagy a múltkor a házimozin néztünk filmet, és amikor a zene felcsendült benne Botika belendült, mikor vége lett abbahagyta, és így folytatta egész film alatt!Kép Zabálni való, imádom!
Meglátod Babetta, milyen jó érzés vásárolgatni nekik!Kép Bútor már megvan, vagy most intézitek?

Pusz: Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Most mentek el öcsémék, még nem sikerült visszaolvasnom, de addig is rakok fel 3 képet az 1 hónapos unokahugomról.
Így a legkényelmesebb:
Kép
Ismerkedés az unokatesókkal:
Kép
Apa is "babázott", fel kell készülnünk a csöppségekre:
Kép
A varráson is készült pár kép, kicsit később felrakom azokat is, csak előbb vacsora, fürdetés, altatás stb.

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Anita
Még íntézés alatt van ,mi nem csináltatjuk hanem vesszük. Remélem a hónap végéig meglesz minden bútor.

Cory
Akkor nálatok is megy a buli odabent !!

Küldtem Annácskának 25 hetes pocak képet, remélem holnap felrakja. És onnan Nicika a táblázatba. Köszönöm előre is.

Most elvonulok holnap este igyekszem jönni.

Sziasztok
Babetta és Levi 25+1

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Jó sokat termeltetek péntek óta. fel tudnátok tenni néhány képet a varrásról?

Én ma csak addig jutottam, hogy megvarrtam apa lukas kabátzsebét. Kép

Mariann
26+0

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Pár kép a varrásról

Esztipeszti nagy munkában:
Kép
A kivágott kockák:
Kép
A már összevarrt kockák:
Kép
Annácska és Babetta:
Kép
Olivér:
Kép
Kata:
Kép

Bori

Kép
borkadorka

Szép jó estét mindnekinek!

Igen, én sem érzem mozgáés közben a babót, de azt gondolom, hogy ennek csupán egyik oka az, hgoy nem tudok rákoncentrálni, a másik mindenképpen az, hogy neki is óriási energiáit emészti fel az én mozgásom, tehát próbál nem erőt pazarolni.

Varrás: Ha nincs varrógépetek és/vagy nem tudtok varrni géppel, de szeretnétek valmilyen egyszerű, kedves saját készítésű ajándékot, ajánlom a filclabdát. Ehhez szükség van 20 db egyenlő oldalú háromszögre - én most 7x7x7-est készítek. Nekem csak fehér színű filcem van, így minden egyes kis lapocskára majd valami ábráét fogok hímezni: kismadár, labda, csiga etc. A háromszögeket egy kivételével egymáshoz varrom pelenkaöltéssel, majd kitömöm az elkészült labdát gyapjúval (A BMK-ban a Guzsalyas Boltban biztosan lehet kapni nyers gyapjút, de gondolom sok más helyen is). Lehet vattával vagy szivacstörmelékkel is tömni, a gyapjú azért nagyon jó, mert jó keményre is lehet tömn i, de puhára is tetszés szerint. Amikor már felvette a kívánt formát, az utolsó háromszöget is bevarrom. Ez egy nagyon egyszerű munka és az eredmény fantasztikus! Melyik gyerkőc ne szeretne labdázni - főleg, ha anya készítette?

A labda alapja az ikozaéder (20 db háromszögből álló platoni test.

Mellékelek itt egy képet is, hogy el tudjátok képzelni, ha esetleg az én irományom alapján nem lenne világos.

Ha esetleg megtetszett az ötlet, szívesen adok még ilyen és ehhez hasonló kézművelő ötleteket.

Borkadorka! Kisbaba gyönyörű! A pocak is Kép

Jó vásárlást mindenkinek!

VikóKép

indianyo

Era
Nekem is szúrt már egyszer olyan erősen... vagy húsz perc alatt múlt csak el. Doki fel is jegyezte magának, de nem mondta, hogy mi lehet! Kép

Indianyó
Gratula a mocorgásért!
Én semmi kaparászást nem érzek, pedig azt mondták ilyen lesz! Érdekes, hogy ez is más-más mindenkinél és minden babánál! Kép

Zsuzsófi
Örülök, hogy meggyógyult a kisfiad! Kép

Nicika
Örülök, hogy tetszett azt hittem már hogy más nem is látja! Kép
Mókás a pocifotó! A gatyó és nyuszkó nagyon jó lett! Kép

Borkadorka
Gyönyörű ez a kislány! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
A pocakos kép is nagyon szép! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gyönyörű ez a két csöpp... Kata és Olivér! Kép
És nagyon vidám lett a takaró! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szia Mamacka!
Tudod, érdekes módon én is csak azóta érzem, amióta hullafáradtan hazavánszorogtam a kórházból, ahol az UH doktor jól leszúrt, amiért nem érzem a baba mozgását, pedig egyfolytában ficánkol... aztán belezuhantam az ágyba, és elkezdődött. Gondolom, itt volt az ideje egyébként is, no meg a kimerítő jövés-menés is elindíthatott egy ilyen erősebb folyamatot. KÍvánom, hogy hamarosan veled is megtörténjen! No nem a kórház, hanem a csiklandozás KépKépKép

Oldalam nekem is fáj néha elég hosszan, talán beszorul oda a levegő?

VikÓ

indianyo

Én már érzem őt régóta, de nem csiklandoz, hanem határozottan mocorog meg rugdos! Kép Már a férjem is érezte! ...mi biztos máshogy működünk... Kép lehet, hogy azért is éreztük meg korán mert nem csikizet, hanem össze-vissza rugdosott a drága... Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

SziasztokKép

A fiamnak azóta is semmi baja, tegnap este még bablevest is kikönyörgött én meg biztosra vettem, hogy na ez ki fog belőle jönni. És nemKép

Mi is jól vagyunk ma korán keltem (10 órakkorKépKépKépKépKép) így már elég álmos vagyokKép

Pocaklakó nekem is mozog akkor is ha megyek, vagy bármit csinálok. Ha elege van az ugrálásomból, egy jólirányzott húgyhólyag, vagy méhszájrúgással szokkott észretéríteni.... Mondtam is apának hogy jó ez a kölök, már odabentről megpróbál nevelniKép

Hosszú puklik nálunk nincsenek, csak rugdos de az nagyon jól látszik, ill érezhető...
A múltkor elfelejtettem a kölköt, és rátettem a hasamra a poharat, és épp csak támasztottam a kezemmel. Hát mondanom se kell hogy elég messzire repültKép Apa meg engem nézett hülyénekKép Mondtam hogy álljon le, a lányát csesztesseKép

Oldalam nekem is fáj, ez normi szerintem. De nekem a méhszájam is szokott szúrni, szvsz olyankor egyszerűen belekönyököl a piszokKép

Most is rugdos. Húgyhólyag, szal megyek pisilniKép
Jó éjt nektekKép

Zsu
23+6KépKépKépKép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jó estét Mindenkinek!

Gyezsu: Nem semmik ezek a japánok!
A 4D-re egyébként azért kerültem a 37. helyre, mert már az árusok lefoglalták az ismerőseiknek az előző helyeket.
Szerintem ezt úgy kellett volna megoldani, hogy előre kisorsolják a neveket valamilyen játékon és így előre tudta volna mindenki, hogy bejut-e.
Így egy csomó kismama, aki szerintem csak ezért jött el teljesen kiakadhatott, joggal!

Zsu: Akkor nagy baja nem lett a legénykének hála Istennek, ha bablevest eszik már!Kép

Era: Örülök, hogy jelentkeztél! Azért ne hajtsd magad ennyire! Nekem kb. 3 napja a jobb cicim alatt a bordámnál szúr-nyom valami, főleg ha ülök, vagy jobb oldalamra fekszem. Remélem elmúlik, mert a bal oldalamon sem tudok aludni.

Babetta, Anita: Kaptam 10 perces felvételt DVD-n, két fényépet és leletet.
A fénykép 2 D-s mert csak úgy látszott jól a baba.
Majd skenelem és felrakom!

Babetta: Én is minden helyzetben érzem a babát, de azért főleg akkor ha nyugodtan ülök, vagy fekszem.

Angi: Hát igen, én is csodálkoztam, hogy már iyen "nehéz" a baba. Azért az megnyugtató, hogy életképes lenne.

Nicika: Tök jó lett a naci és a kis nyuszi is. Mi bajod a nyúllal? Aranyos kis arca van, biztos szeretni fogja Szintike főleg, hogy már most mamaillata vanKép

Bori: Nagyon édes a pici baba. Olyan jó, amikor ilyen kisbaba van a családban, de olyan hamar megnőnek. Akkor jöhet a következőKép

Jók a varrós képek és édesek a gyerekek.
Tényleg hogy viselkedtek? Játszottak egymással?

Tünde 28+3

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

MAMACKA! Ezt jól benéztem :-O

indianyo

Mire felébredtek, már nem lesz nagy meglepi, de nekem most még az: esik a hó!!!

indianyo

Sziasztok!

Ha valakinek a Guzsalyas boltból kell valami, tudok szállítani Kép (A BMK a munkahelyem, és néha azért kinézek oda.)

Varrásról: a gyerekek olyan sokat nem voltak együtt, mert Olivér rendes gyerek módjára aludt délután, Ildi pont akkor altatta, amikor megérkeztünk. Játszottak azért együtt, bár ebben a korban én úgy figyeltem, még inkább magukban játszanak a gyerekek. Nekem az tetszett, ahogy beszélgettek, Kata is eltanulta Olivér nyelvét: "Mmmmm." Kép

Babaérzetek Kép: Katánál a rugdosódást éreztem előbb, most meg a helyezkedést.

Lányok, nyugodtan nyithatnánk egy 2006. tavaszi babák - kézműves ötletek és receptek topikot is Kép Egész kis tanulókör jött itt össze Kép

Imádom, hogy hó van a fákon!!!

GyeZsu
gyezsu

<font color="119911"> Jó reggelt!

Vas,
a fiad annyira kis helyes!!! Boldog névnapot neki! Mutattam a férjemnek a képét és megállapítottuk, hogy így ránézésre is egy igazi kis bandita! Kép
Gyezsu,
a ti Katátok is tündér! Kép
Bori,
mennyire jó képeket csináltatok a babáról. Olyan kis csöpp, de nagyon érdeklődően nézi az uncsitesók "babaházát". Kép
Esztipeszti,
nagyon kis szorgosan dolgozol. Kép Tényleg szép lesz a takaró, jókat játszhat majd rajta Bence!
Anita,
szerintem jól teszed, hogy most vásárolgatsz. Inkább legyen meg minden időben, mint aztán a férjednek kelljen rohangálni. Jó vásárt csináltál! A suli miatt ne aggodj, szerintem jól fog esni, hogy néha mehetsz suliba és Boti apukája+nagyija biztos szívesen vigyáz majd a kicsire. Menni fog!
Nici,
de ügyi vagy! Jó lett a naci és a nyuszi is. Kiváncsian várom a pocakképed! A dudor is jó, nekem is ilyet szokott művelni Lidi. Angolpólya milyen anyagból lesz?

Turi: itt voltam Csepelen a Humanaban.
Tegnap a Kikában voltunk, érdemes oda is elnézni. Sok babás cuccuk van. Kép

Remélem mindenkinek írtam, bocsi akinek nem.
Angi
28+3</font>
angi79

Sziasztok!!!!

Mindjárt jövök bővebben, de állnak a ruhák a mosógépben , ki kell szednem.
Angi, köszi Olivér névnapi jókívánságait, és tényleg egy kis banditaKépKép
gyorsan itt egy friss pocifotóKép
Kép

Mindjárt jövök visszaKép
Ildikó
21+3
vas

Szép jó reggelt!

Picit irigykedem a hóesés miatt, nálunk még mindig semmi! Hidegnek baromi hideg van, de elviselhetőbb lenne, ha a hó is hullna. Pedig nem vagyok ilyen szentimentális, csak szerintem a progreszteronnak köszönhető...Kép

Ildi! Először is nektek: Boldog névnapot Olivérnek!!!Kép Igaza van Angiéknak, igazi kis gazfickó, látszik a szemén! (Csípnék egy ilyen kiscsávótKép)

Angi! Köszönöm a kedves szavakat! A suli miatt tulajdonképpen nem aggódom, vhogy nem gonolok rá, hogy esetleg halasztanom kellene. Szerintem pont jókor érkezik a kis törpe, febr.-ban túlvagyok az 1.félévi vizsgákon, jún-ra meg azért hátha belejövünk annyira a dolgokba, hogy picit még tanulni is tudokKép (ha meg nem, akkor nem, a bébi a lényegKép) /A nyelvvizsga miatt annál inkább, de csaknem másfél évem van még arra is.../ A kispléd annyira cuki, majd lefotózom és felrakom!Kép Mikor van a vérvétel, holnap?

Tünde! Tök jó, hogy felvételt is adtak és képecskét is!Kép Nem semmi, hogy már milyen nagyok ezek a babák, most vhogy gyorsan telik az idő, vagy csak nekem? De a jan.vége, febr. biztos örökkévalóságnak fog tűnni... Várjuk ám a képet!

Bori! Azta, megint mennyit nőtt a pocid! Gyönyörű az unokahugod!Kép

Esztikém! Meg kell mondjam, nagyon kis ügyesen dolgoztál pénteken! Nagyon tuti lesz Bencus játszószőnyege:szép színes, és jó nagyKép Eltűntél egész hétvégén, jól vagytok?

Babetta! Mi is vesszük a bútort, nekünk kb. karácsonyra fog megérkezni! Az lesz az ajándékunkKép

GyeZsu! Kata továbbra is gyönyörűKép

Szép napot nektek (nálunk hétágra süt a nap, ezt is szeretemKép)! Remélem, előkerülnek a csavargók...Kép

Anita (26+2)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ildi! Csak beindul az a pociKép Jó sokat nőtt a tali óta! És továbbra is nagyon csini kismami vagyKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Na, itt vagyok!

Anita, köszi neked isKép
Pocak is csak beindul lassan , pénteken a varrós talin is nekem volt a legkisebb.Olyan szomorú voltamKép
nem ám!!!!
Majd megnőlKép
Te meg ne legyél elkeseredve a 7 kiló plusz miatt.26. héten szerintem nem olyan sok.
Olivérrel rajtam a 27-28. héten már 14-15 kiló lpusz volt.És hol volt még a szülés???

Tünde, tök ügyi vagy, hogy sikerült bejutnod a 4d-beKép
Szép lehettet az tolakodás, lökdösődésKép

Bori, nagyon helyes a csöpp kisbabaKép
És köszönjük a szép fényképeket!!Kép

Nicika, majd előkeresem az olajok fajtáit, aztán még vagy ma, vagy holnap leírom.De még majd a szülésznőmmel is meg akarom beszélni, milyeneket szerezzek be, milyen arányba keverve.Olivérnél itthon nem masszíroztam, csak ő csinálta a szülés alatt.De sokkal hasznosabb, ha előtte pár héttel már itthon elkezdjük a gátat masszírozni, felpuhítaniKép

Babetta, örülök, hogy jó volt este a találkaKép
És jó volt a kókuszgolyó, meg a gesztenyeszív isKépKép
Mit sütöttél tegnap???

Gyezsu, Kata is olyan aranyosKép
És tényleg átvette Olivértől a morgást?????
BocsikaKépKépKép

Nicika, nagyon helyes a kis nyuszi, amit csináltálKépNem tudom, miért mondod , hogy nem olyan jó, szerintem tök cukiKép

most mennem kell, Olivér nyöszög

Ildikó
vas

<font color="119911"> Ildi,
szép a pocikád! Kép Nekem is pont ilyen trikóm van, nagyon kényelmes! Kép
Anita,
szerintem jól állsz a dolgokhoz! A vizsgálatra reggel megyünk, kb fél 7-kor megiszom itthon aztán fél 9-kor levetetem. Szerncsére elvisz a férjecském. Várom a képet! Kép
Itt az én pocifotóm:
Kép
Ez a 28+1.</font>
angi79

Sziasztok lányok! Klassz havas téli tájra mg gyönyörű pocakos mamócák látványára indítani a napot Kép

indianyo

Sziasztok!

Köszi szépen a varrós képeket.

Esztipeszti: nagyon ügyes vagy. Kép

Tünde: gratulálok, hogy bejutottál. Nem semmi lehetett. Mikor teszed fel a képeket? Olyan szívesen megnézném.

Mariann
26+1

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

No, ha már ilyen nagy a lelkesedés és ügyesség (már korábban írtam az elkészült "'művekkel" kapcsolatban, de elszállt Kép úgyhogy itt mégegyszer megjegyzem: a anyuszi, kisnadrág és takaró nagyon-nagyon klassz lett!
Küldök Nektek egy linket kedvcsinálónak. Ebben van egy angolpólya- szabásminta is (asszem), érdekelne, hogy ez az a bizonyos, amit már megvarrtatok? VAn benne egy ötszögekből varrott labda is, itt felhívnám a figyelmet, hgoy tökéletes ötszöget szerkeszteni időigényes, én ezért javaslom inkább az egyenlőoldalú háromszöget.

Szép napot mindenkinek!

Vikó 21+0 Kép

indianyo

Ne is emlegessétek a szép havas téli tájat...

Angi! Neked is nőtt a pocid a tali ótaKép Hova teszed te is a +kg-kat???

Szia Mariannka!Kép

Anita (26+2)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Nálunk is porcukros a táj. Gyönyörű! Csak az a probléma, hogy én a mai napra terveztem, hogy az elszáradt virágokat kiszedegetem, eltakarítok, magyarul téliesítek. Hát, valaki úgy döntött, ezt ne egyedül csináljam. Lehet, hogy jobb is így.
Más. Volt valaki közöttetek, akinek sokat fájt a feje, és gyakran érezte, hogy most akkor kicsit le kellene ülni, mert megválik a tudatától? Egyre gyakoribb ez nálam, főként a melóhelyen, már kezdek aggódni. Most egy hét szabin voltam, de erősödik bennem az elhatározás, hogy akkor nekem ennyi elég is volna a munkából. Tudom, szükség van rám, de mégiscsak fontosabb ez az apróság, mint az aktahegyek! A korábbi terhességeimnél 8 ill 7 hónapig dolgoztam,(sőt 8 hónaposan még vizsgáztam az egyetemen, ill. mérlegképes zárón) most pedig 4 hónapig sem sikerül. Lehet, hogy öregszem? :-(

Nagyon egyívású emberek jöttek össze, tetszik, ahogy majd mindenki maga készít apróbb-nagyobb dolgokat a családnak. Nem tudok mindenkit megdícsérni név szerint, mert sokan vagytok, de borzasztó ügyesek vagytok, és nagyon tetszik az a nyuszi, ami "nem sikerült tökéletesre". Ettől tökéletes!

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Helló!
Sajnálom, hogy lemaradtam a varrásról...
Azt hittem majd dolgozok sokat a szakdolni de nem csináltam semmit.
Napok óta szarul voltam, kínlódott az idő most már jobb. Bár reméltem, hogy khúzzuk minél tovább hó nélkül mert a téli cipőm beázik, szóval ma megyek venni másikat.
Voltunk vasárnap házakat nézni Tápiószelén.
Volt ami tetszett de nagyon poros falusi a környék...
Tudtok valamit arról a vidékről?

Karácsony előtt fel szoktátok díszíteni a lakást?
Girlandokkal meg ilyesmi.

Katica
22+6 asszem.
katicuska

Jó reggelt Kismamik!

Itt esik a hó!!! Igaz semmi nem marad meg belőle, engem mégis jókedvre derített. Amióta van kismama vastag harisnyám és jó meleg tollkabátom, már nem is látom olyan szörnyűnek a telet. Kép

Indianyó! Az már nekem is feltűnt, hogy ha jövök-megyek, takarítok, rohangálok (én szerencsére megtehetem, sőt mostanában olyan aktív vagyok, hogy nem ismerek magamra ), na szóval ilyenkor nagyon csöndben van a mi Pöttyünk is. Azt olvastam valahol, hogy ilyenkor olyan, mintha ringatnák a feneküket. Amint én is leteszem magam, megy a rugdosás, néha komolyan el szoktunk gondolkodni, hogy ez most mit jelent? Hogy nem jó nekik, vagy hogy csak kényelmetlen, vagy mondani akar valamit, vagy örül Apa hozzásimuló kezének?

Nici!!! Nagyon klassz a gatyó! És milyen jól passzol a nyuszihoz! Tényleg rendesen kilóg Szintike azon az oldalon&#8230; Kép

Anita! Köszi a tippet a bútorhoz, ma el is nézünk az RS-be, ott vannak kiállítva. Ti is ott találkoztatok vele? Megkérdezhetem, hogy mennyiből jön ki? És mi van benne melyik bútor elem?

Borka! Istenem milyen tündér ez a baba!!!! Pont ilyen gyönyörűségesnek képzelem én is a mi Esztinket. Kép

Tündi! Rémes, amit a börzéről meséltél, tiszta balkán komolyan, ami ilyen helyeken folyik&#8230; Kép Nem is tudom, hogy képzelik. Na mindegy. Azért ha lesz tavasszal is megpróbálok elmenni ruhácskákat megéri ott venni, azt hallottam.

Ildi! Milyen csinos vagy a pocakos képen! Én azért nem vagyok megbékélve az alakommal, mert eddig sem voltak kis cickóim, de most aránytalanul nagyok az alakomhoz és pocakomhoz képest és állandóan útban vannak. Szóval ilyen tapadós felsőt és fel sem merek (tudok) venni! Olyan szép kismama vagy!!!!! Kép

Angi! Te is csini vagy! Nekem szerintem azért nem gondolják, hogy pocakos vagyok, mert a cicim is nagy, a hasam is, gondolják csak túlzabáltam magam&#8230; Kép

Zsugyu! Nekem is sokat fáj a fejem, amióta babás vagyok. A dokim kávét és kólát javasolt (egyik jobb, mint a másik&#8230; Kép ), és tényleg használ. Az alacsony vérnyomás miatt lehet neked is.

Annyira kedvet kaptam tőletek a Karácsony előtti lázas készülődésre, hogy én is belevágok. Mivel lehetne karácsonyosba öltöztetni a lakást? Az ablakok nálunk nem jöhetnek számításba, mert nem nagyon érvényesülne. Lesz nyilván adveti koszorú, de mit lehetne még?

Puszi:

Bartika+Pötty
21+0

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Most jutott eszembe, hogy ajánlanék nektek egy remek dolgot, a neve: NOVA-pólya. Valamikor a fiam születése előtt vette az anyukám, azóta sokan szerették volna megtudni, hogy hol kapható, nem sikerült utánajárni, de szerintem megvarrható.
Kép
Itt a kicsi lányom van benne, ilyen összepatentolt állapotban. Nagyon stabilan tartja a babát (a 3 éves fiam kezébe nyugodtan adhattam az 1 hetes lányomat-persze fogtuk, de nem csuklott össze-vissza a feje) a lábai szabadon mozoghatnak, ugyanakkor terpeszben (ami fontos az elején) tartja a csípőt.Kép
Itt pedig nyitott állapotban van, (fiam) nagyon szerettek így aludni, puha, körülveszi őket. A babakocsiban is ezen feküdtek sokáig. Ha orvoshoz vittük őket tanácsadásra, ebben vittük be őket, és ezen feküdtek az ágyon. Mégis jobb mint egy sima pelus. Ezen kívül, ha az ember akarja, még a hordozóba is beteheti vele a babát. Számtalan felhasználási lehetősége van. Ha érdekel titeket, megkeresem a leírását, tudom, hogy eltettem, csak azóta 2-szer költöztünk, most nem találtam meg. És segítek a leírással, hogyan tudnátok megvarrni. Én már megtettem egy barátnőmnek. Nem ördöngősség.

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Szóljatok majd, ha tele a hócipőtök a kézimunka-dolgaimtól...

Ha még nincs,akkor itt egy link angolul a textil-gumibugyiról, amely otthon is ekészíthető. Szívesen segítek lefordítani, ha ez esetleg nehézséget jelentene.

Anita! Ne szomorkodj a hó miatt, majd nálatok is lesz, és tapasztalatiam szerint sokkal tovább meg is marad, mint a mi imádott ámde koszos-büdös-kipufogógázos fővárosunkban Kép
http://www.ottobredesign.com/en/print/pdf/vaippa_en.pdf

indianyo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?