Jó reggelt Kismamik!
Itt esik a hó!!! Igaz semmi nem marad meg belőle, engem mégis jókedvre derített. Amióta van kismama vastag harisnyám és jó meleg tollkabátom, már nem is látom olyan szörnyűnek a telet.
Indianyó! Az már nekem is feltűnt, hogy ha jövök-megyek, takarítok, rohangálok (én szerencsére megtehetem, sőt mostanában olyan aktív vagyok, hogy nem ismerek magamra ), na szóval ilyenkor nagyon csöndben van a mi Pöttyünk is. Azt olvastam valahol, hogy ilyenkor olyan, mintha ringatnák a feneküket. Amint én is leteszem magam, megy a rugdosás, néha komolyan el szoktunk gondolkodni, hogy ez most mit jelent? Hogy nem jó nekik, vagy hogy csak kényelmetlen, vagy mondani akar valamit, vagy örül Apa hozzásimuló kezének?
Nici!!! Nagyon klassz a gatyó! És milyen jól passzol a nyuszihoz! Tényleg rendesen kilóg Szintike azon az oldalon…
Anita! Köszi a tippet a bútorhoz, ma el is nézünk az RS-be, ott vannak kiállítva. Ti is ott találkoztatok vele? Megkérdezhetem, hogy mennyiből jön ki? És mi van benne melyik bútor elem?
Borka! Istenem milyen tündér ez a baba!!!! Pont ilyen gyönyörűségesnek képzelem én is a mi Esztinket.
Tündi! Rémes, amit a börzéről meséltél, tiszta balkán komolyan, ami ilyen helyeken folyik…
Nem is tudom, hogy képzelik. Na mindegy. Azért ha lesz tavasszal is megpróbálok elmenni ruhácskákat megéri ott venni, azt hallottam.
Ildi! Milyen csinos vagy a pocakos képen! Én azért nem vagyok megbékélve az alakommal, mert eddig sem voltak kis cickóim, de most aránytalanul nagyok az alakomhoz és pocakomhoz képest és állandóan útban vannak. Szóval ilyen tapadós felsőt és fel sem merek (tudok) venni! Olyan szép kismama vagy!!!!!
Angi! Te is csini vagy! Nekem szerintem azért nem gondolják, hogy pocakos vagyok, mert a cicim is nagy, a hasam is, gondolják csak túlzabáltam magam…
Zsugyu! Nekem is sokat fáj a fejem, amióta babás vagyok. A dokim kávét és kólát javasolt (egyik jobb, mint a másik…
), és tényleg használ. Az alacsony vérnyomás miatt lehet neked is.
Annyira kedvet kaptam tőletek a Karácsony előtti lázas készülődésre, hogy én is belevágok. Mivel lehetne karácsonyosba öltöztetni a lakást? Az ablakok nálunk nem jöhetnek számításba, mert nem nagyon érvényesülne. Lesz nyilván adveti koszorú, de mit lehetne még?
Puszi:
Bartika+Pötty
21+0